Gekochte journalisten

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48846
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Gekochte journalisten

Bericht door Pilgrim »

Gekochte journalisten

Geplaatst op 12 september 2014

Afbeelding

Journalisten manipuleren ons in het belang van de machtigen

Hebt u ook het gevoel vaak gemanipuleerd en door de media bedrogen te worden? Dan gaar het u net zoals de meerderheid van de Duitsers. Tot nu toe gold het als “samenzweringstheorie” dat toonaangevende media ons burgers doelbewust met propagandatechnieken manipuleren. Nu onthult een insider wat er werkelijk achter de schermen gebeurt.


De journalist Udo Ulfkotte schaamt zich er nu voor dat hij 17 jaar lang voor de “Frankfurter Allgemeine Zeitung” (FAZ) heeft gewerkt. Voordat de auteur de geheime netwerken van de macht onthult, oefent hij consequent zelfkritiek. Hij documenteert voor het eerst hoe hij voor zijn verslaggeving in de FAZ omgekocht en hoe corruptie bevorderd werd. En hij onthult waarom toonaangevende bepalers van de publieke opinie tendentieus berichten en hoe de verlengde arm van de NAVO-persafdeling mediaal oorlogen voorbereidt. Als vanzelfsprekend werd ook de schrijver in de netwerken van de Amerikaanse eliteorganisaties opgenomen en kreeg als tegenprestatie voor positieve verslaggeving zelfs het ereburgerschap in de VS.

In dit boek komt u te weten in welke lobbyorganisaties welke journalisten vertegenwoordigd zijn. De schrijver noemt honderden namen en kijkt ook achter de schermen van die organisaties die onze media propagandistisch eenzijdig beïnvloeden, zoals: Atlantische Brug, Trilaterale Commissie, German Marshall Fund, American Council on Germany, American Academy, Aspen Institute en het Instituut voor Europese Politiek. Bovendien worden de geheime dienst achtergronden omtrent lobbygroepen onthuld, de propagandaformulieren en de documenten waarmee men bijvoorbeeld bij de Amerikaanse ambassade subsidies kan aanvragen voor projecten om doelbewust de publieke opinie in Duitsland te beïnvloeden.

Als de CIA bepaalt wat er geschreven wordt
Kunt u zich voorstellen dat medewerkers van geheime diensten op redacties teksten schrijven die daarna in het redactionele deel onder de naam van bekende journalisten worden gepubliceerd? Weet u welke journalisten van welke media voor hun verslaggeving werden omgekocht? En hebt u er enig idee van hoe gerenommeerde “journalistieke prijzen” worden toegekend? Daarbij gaat het op de achtergrond toe als bij de voormalige huldigingen van de “Helden van de Arbeid” in de voormalige DDR – daar wordt propagandawerk eervol onderscheiden. Van journalist naar propagandist is niet ver. Als u dit boek hebt gelezen, zult u onze kranten met heel andere ogen bekijken, de tv vaker uitdoen en ook weten wat u nog kunt geloven van de radio: bijna niets. Want Ulfkotte schrijft ook penibel op welke zender bij welke partij hoort en welke journalisten op welke manier beïnvloed worden. U herkent hoe ze gemanipuleerd worden – en u weet door wie en waarom. Uiteindelijk wordt duidelijk: meningsverscheidenheid wordt nu alleen nog maar gesimuleerd. Want ons “nieuws” is vaak pure hersenspoeling.

Bron: http://www.kopp-verlag.de

Het boek is hier te bestellen voor € 22,95

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

http://ejbron.wordpress.com/2014/09/12/ ... more-70582
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48846
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Gekochte journalisten

Bericht door Pilgrim »

Udo Ulfkotte over gekochte journalisten (Duitstalig)

Gepubliceerd op 6 nov. 2014

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48846
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Gekochte journalisten

Bericht door Pilgrim »

Duitsland: Vanaf midden december affiche-actie bij stations, op vliegvelden en voor krantenredacties

Geplaatst op 30 november 2014

Afbeelding

“Journalisten manipuleren ons in het belang van de machtigen”

Vanaf 16 december wordt bovenstaand affiche overal in stations, op vliegvelden en vooral voor de grote krantenredacties in Duitsland aangebracht.

Zie eveneens:

https://ejbron.wordpress.com

https://ejbron.wordpress.com

https://ejbron.wordpress.com (video)

Bron: www.kybeline.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2014/11/30 ... redacties/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48846
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Gekochte journalisten

Bericht door Pilgrim »

Bestseller “Gekochte journalisten” – video-interview met Dr. Udo Ulfkotte

Geplaatst op 6 december 2014

Dr. Udo Ulfkotte heeft 17 jaar voor de “Frankfurter Allgemeine Zeitung” gewerkt. De FAZ beschouwde zichzelf volgens Ulfkotte lange tijd als de Lehman Brothers onder de geprinte media. Voor het bankroet. Wie voor de FAZ schreef, had macht. Hij kon mensen omhoog schrijven – maar ook vernietigen. Hij maakte als redacteur van de FAZ deel uit van een persmachinerie, wiens taak het tot op de dag van vandaag is om het interpretatiegezag van het imperium te verdedigen.

Hoe langer Ulfkotte bleef, des te hoger werd de prijs die hij daarvoor moest betalen, want het beeld dat de FAZ over zichzelf naar buiten toe verkoopt, had en heeft met de daadwerkelijke methodes, hoe achter de coulissen de opinie wordt bepaald, weinig te maken. De FAZ is een manipulatie-instrument voor de rijke en mooie mensen en doet daarin niets onder voor “Bild”, “Die Welt” of de “Süddeutsche Zeitung”.

Dr. Udo Ulfkotte vat het in een licht gewijzigde FAZ-reclameslogan samen: “FAZ- daar zit meestal een corrupte kop achter.” Ulfkotte is niet de Edward Snowdown van het Duitse medialandschap, maar in zijn bestseller “Gekochte journalisten” benoemt en belast hij de Haute-Volée van opiniemakers in dit land. Het overgrote deel van hen, zogenaamde “Alfa-journalisten”, zou alles andere dan onafhankelijk zijn, maar zich in een afhankelijke relatie tegenover de machtigen bevinden, aldus Ulfkotte.

Men ontmoet elkaar in zogenaamde denktanks, maakt gemene zaak met elkaar, konkelfoest en geeft daarmee iedere journalistieke distantie prijs. Als tegenprestatie krijgt men de mogelijkheid om voor bijvoorbeeld banken, grote ondernemingen en lobbygroepen goedbetaalde voordrachten te houden.

Anders dan in de Formule 1 hoeven bijvoorbeeld journalisten zoals Claus Kleber, Tom Buhrow, Kai Diekmann, Josef Joffe of Stefan Kornelius de namen van hun “sponsoren” niet openbaar te maken en voor iedereen zichtbaar op hun kraag te dragen. Als dit zo zou zijn, zou het voor de toeschouwer heel snel duidelijk worden waarom zij bijvoorbeeld in de Oekraïne-crisis steeds de NAVO naar de mond praten.

In het gesprek met KenFM belast Dr. Udo Ulfkotte talrijke voormalige collega´s zwaar en ontmaskert de deels bedrieglijke praktijken van de persdiensten, die tot vervalste oplagecijfers reiken, meedogenloos.

Niemand van de in het boek genoemde personen heeft tot nu toe gedreigd met een aanklacht tegen Ulfkotte of was bereid om hierop commentaar te geven.

Wij ontmoetten de klokkenluider Ulfkotte in het Westerwald voor een 90 minuten durend interview. Het interview met KenFM is sinds de publicatie van het boek “Gekochte journalisten” het eerste contact van Udo Ulfkotte met een Duits persmedium, nadat al veel internationale journalisten over het boek en zijn auteur hadden bericht.

De wereld houdt van verraad, maar hij haat de verrader.

Video van interview met Dr. Udo Ulfkotte:Bron: http://info.kopp-verlag.de

Auteur: redactie KOPP-Verlag

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2014/12/06 ... more-76963
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48846
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Gekochte journalisten

Bericht door Pilgrim »

Gewetenloos: Gekochte journalisten en kinderarbeid

Geplaatst op 11 december 2014

Kinderarbeid bij Duitse uitgevers – komt dat voor? Het zal vanaf januari 2015 vermoedelijk tot de heel normale realiteit behoren. In het jaar 2015 wordt het minimumloon ingevoerd in Duitsland. Maar grote uitgeverijen weten nu al hoe ze dit moeten omzeilen; met kinderarbeid. Want voor minderjarigen geldt het minimumloon niet bij het bezorgen van kranten en tijdschriften.

Veel bezorgers kregen de afgelopen weken ontslag bij de grote Duitse uitgeverijen, omdat minderjarigen voor € 30,- tot € 50,- in de maand 16 uur lang moeten bezorgen. Dat komt overeen met minder dan € 3,- per uur.

Hebt u daar ook maar in één krant iets over gelezen? Natuurlijk niet, want onze journalisten leven er immers van anderen uit te buiten en zichzelf als zogenaamde voorvechters van sociale rechtvaardigheid in de schijnwerpers te plaatsen.

Wie zo werkt als zoveel Duitse journalisten, die heeft iets van een zelfmoordenaar. Waar de teloorgang van de Duitse journalistiek toe leidt, doet de “Westfälische Rundschau” voor – zij heeft geen redacteurs meer. Ook bij het tijdschrift “Brigitte” werden alle tekstredacteurs ontslagen.

Daar werken in het vervolg vrije journalisten, wier salarissen men steeds verder kan drukken. Zonder twijfel: de journalistiek in Duitsland heeft overal een dieptepunt bereikt – ook bij de publiekrechtelijke omroepen.

Het is bijzonder verwoesten wanneer journalisten zich dan ook nog lenen voor propaganda en desinformatie. Afgelopen weekend vond er een symposium plaats waar gekochte journalisten en hun werk in het middelpunt stonden.

Een van de belangrijkste toespraken daar was de 20 minuten durende rede van de Brits-Australische journalist John Pilger. Hij viel niet alleen de “New York Times” en andere grote Engelstalige kranten aan – hij legde de vinger ook op de gapende wond van de Duitse journalistiek: de zege van de propaganda zou in de Anglo-Amerikaanse media net zo evident zijn als in Duitsland.Blijkbaar is er sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog niets veranderd in Duitsland. Duitsland was na de oorlog een puinhoop. Toen begon de wederopbouw – op initiatief van en daadkrachtig ondersteund door de geallieerden, met voorop de VS.

Wat echter waren de doelen? Tot nu toe niet gepubliceerde documenten onthullen een “psychologisch strategisch plan voor Duitsland”, aangestuurd en gefinancierd door de CIA. De Amerikaanse geheime dienst beïnvloedde de Duitse cultuurscene, ondersteunde media, bouwde vakbonden op en betaalde politici.

Het doel was de aangestuurde democratie. Daar leven we nu in. Gekochte journalisten zwijgen hier over. Net zoals ze het blijkbaar heel vanzelfsprekend vinden dat hun uitgeverijen vanaf januari 2015 kinderarbeid ondersteunen om het minimumloon te omzeilen.

Bron: http://info.kopp-verlag.de

Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2014/12/11 ... more-77362
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48846
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Gekochte journalisten

Bericht door Pilgrim »

Dr Udo Ulfkotte, journalist and author, on RT

Geüpload op 29 sep. 2014

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48846
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Gekochte journalisten

Bericht door Pilgrim »

“Gekochte Journalisten” – Udo Ulfkotte

Afbeelding

We kunnen eindelijk een boek aankondigen waar wij en vele anderen al lang naar hebben uitgekeken: “Gekochte Journalisten” van Udo Ulfkotte.

Dit boek kwam in september 2014 al uit in Duitsland en veroorzaakte enorme schokgolven. De mate waarin de Duitse media bleken te zijn gekocht door allerlei schaduwinstellingen van de CIA en de Duitse Geheime Dienst (BND) om een pro-Amerikaanse en anti-Russische berichtgeving in de media neer te zetten en daarvoor nieuws te verdraaien of het gewoonweg zelf te verzinnen, werd tot dan toe slechts door weinigen geloofd.

Toen Ulfkotte’s boek verscheen, veranderde dit op slag. De bezoekersaantallen van Duitse mediawebsites zakten dan ook dramatisch in elkaar en de abonneecijfers raakten in een vrije val die nog lang niet is gestopt. Duitsers haakten massaal af bij hun mainstream media. Veel Duitse kranten, waaronder het door Ulfkotte bekritiseerde Bild, maakten in 2014 en 2015 een verlies van honderden miljoenen euro’s en staat inmiddels op omvallen.

Het voorwerp van Ulfkotte's kritiek, de media, deden zelf badinerend over Ulfkotte's boek en in Nederland verzweeg men het gewoonweg. Ulfkotte zou 'de zaak flink overdreven hebben', was de communis opinio van de gekochte journalisten. Maar toen ook de Oekraïne-crisis, vluchtelingencrisis en het geweld van asielzoekers duidelijk maakten hoezeer hij gelijk heeft, draait de stemming ook in de media. Der Spiegel begint als eerste bij te draaien. En ook verschillende Duitse topjournalisten hebben toegegeven dat de regering rechtstreeks bepaalt wat er in het nieuws komt en wat niet. Asielzoekergeweld en de kosten van de immigratiecrisis mochten niet in het nieuws komen. Een van deze topjournalisten is Gabriele Krone-Schmalz, met eveneens een besteller over de Oekraïnecrisis die wij volgende week in vertaling mogen uitbrengen.

Maanden achtereen stond Ulfkotte's onthullende boek op de eerste plaats van een heel aantal bestsellerlijsten, waaronder Amazon en Der Spiegel.

We verwachten deze titel voor de zomer uit te kunnen brengen.

ISBN 9789492161086
±400 pagina's
paperback met flap

https://www.deblauwetijger.com/product/ ... -ulfkotte/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 7440
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Gekochte journalisten

Bericht door sjun »

Interview - Udo Ulfkotte: MEDIENMANIPULATION-/VERBRECHEN in der aktuellen Weltlage | 9.1.16 | kla.tv

http://www.kla.tv/

en

Gekaufte Journalisten - Udo Ulfkotte

http://nuoviso.tv

Maak gebruik van geboden links om beter geïnformeerd te raken dan via gelijkgeschakelde media.
Hier meer Udo Ulfkotte verzameld: Udo Ulfkotte spreekt zich uit.
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48846
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Gekochte journalisten

Bericht door Pilgrim »

In memoriam: Dr. Udo Ulfkotte (1960-2017)

Geplaatst op 14 januari 2017

Afbeelding

Voor het grote aantal van zijn lezers in binnen- en buitenland, voor zijn vrienden en collega´s is het bijna onvoorstelbaar: Udo Ulfkotte´s stem is voorgoed verstomd. Enkele dagen voor zijn 57e verjaardag overleed de betrokken journalist en schrijver op 13 januari 2017 aan een hartinfarct. Voor de mensen die hem kenden en waardeerden, kwam dit nieuws als een schok. Met zijn plotselinge dood verliest iedereen die een alternatief voor de politieke en publicistische mainstream zocht, een onverschrokken, moedige protagonist. Kopp Verlag verliest een van zijn meest succesvolle bestsellerauteurs en ik persoonlijk een goede vriend.

De gepromoveerde politieke wetenschapper werkte vele jaren bij de buitenlandredactie van de “Frankfurter Allgemeine Zeitung”. Hij bezocht meer dan 60 landen. Door zijn talloze verblijven in het Nabije en Midden-Oosten gold hij als voortreffelijk kenner van de situatie in de islamitische regio´s. In tegenstelling tot de meeste van zijn critici, die probeerden zijn werk in diskrediet te brengen, kende Udo Ulfkotte de islam en veel islamitische landen heel goed. Al in een vroeg stadium waarschuwde de journalist en schrijver voor een islamisering van Duitsland en Europa. Veel van hetgeen waarvoor hij in zijn al jaren geleden gepubliceerde boeken waarschuwde, is nu realiteit.

Udo Ulfkotte publiceerde zijn boeken bij enkele van de meest gerenommeerde uitgeverijen van Duitsland, de afgelopen jaren uitsluitend bij Kopp Verlag. Bijna al zijn boeken werden bestsellers. Tot zijn grootste successen behoorde het in 2014 verschenen boek “Gekochte journalisten”, dat langer dan een jaar op de bestsellerlijst van “Der Spiegel” stond en in meerdere talen werd vertaald.

Maar Udo Ulfkotte genoot niet alleen aanzien als schrijver en journalist. Vanwege zijn duidelijke taal en omdat hij nooit een blad voor de mond nam, werd hij uitgenodigd voor talrijke talkshows op tv en voor voordrachten. Een van zijn laatste grote optredens was zijn toespraak op het eerste grote KOPP-congres in Stuttgart in de herfst van 2016, die veel aandacht kreeg. Bovendien was Ulfkotte al jarenlang de hoofdredacteur van de informatiedienst “Kopp Exklusiv”.

Hoewel het met zijn gezondheid al enige tijd niet meer zo goed ging, liet Udo Ulfkotte zich daardoor net zomin afremmen als door de vaak meer dan oneerlijke aanvallen van zijn tegenstanders. Betrokken zoals altijd publiceerde hij de afgelopen maanden nog boeken, schreef krantenartikelen en gaf interviews aan binnenlandse en buitenlandse media. Bijna tot de laatste minuut van zijn leven zat Udo Ulfkotte aan zijn bureau om te werken. Hij wilde nog veel projecten en ideeën realiseren. Maar toen werd hij plotsklaps uit het leven getrokken. Of, om Friedrich von Schiller te citeren:

»Rasch tritt der Tod den Menschen an, es ist ihm keine Frist gegeben; es stürzt ihn mitten aus der Bahn, es reißt ihn fort vom vollen Leben«.

Kopp Verlag, zijn vrienden en collega´s zullen dierbare herinneringen aan hem bewaren. Wij buigen voor de dode.

Jochen Kopp

Rottenburg, januari 2017-01-14

Lees HIER in het Nederlands vertaalde artikelen van/over Udo Ulfkotte

Bron: http://info.kopp-verlag.de

Auteur: Jochen Kopp

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/01/14 ... 1960-2017/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48846
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Gekochte journalisten

Bericht door Pilgrim »

In memoriam Udo Ulfkotte: In stil verdriet...

Afbeelding

Wat een mens aan goeds de wereld instuurt, gaat niet verloren.

Van harte gecondoleerd allemaal.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76576
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Gekochte journalisten

Bericht door Ariel »

Jammer. Weer een voorvechter overleden. RIP Udo Ulfkotte.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 7440
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Gekochte journalisten

Bericht door sjun »

Evenals bij Hans Jansen leeft zijn kennis van zaken voort en wordt het vermenigvuldigd om steeds meer mensen de schellen van de ogen te laten vallen.
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Mahalingam
Berichten: 41939
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Gekochte journalisten

Bericht door Mahalingam »

Ik ben hier even stil van. Weer een voorvechter voor het vrije woord minder die een groot publieke wist te boeien.

Afbeelding

En de media?
"Ängste durch Verschwörungstheorien".
http://www.spiegel.de/kultur/literatur/ ... 30008.html
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
silkyboxershortXL
Berichten: 2551
Lid geworden op: za apr 24, 2010 3:20 pm

Re: Gekochte journalisten

Bericht door silkyboxershortXL »

Udo Ulfkotte
Andrew Breitbart (maart 2012), daags voor de aankondiging dat hij zeer belastend materiaal had over Obama.....
Plotsklaps op 43 jarige leeftijd hartstilstand...
Amsterdam Post prof.Drs G.B.J. von Frikschoten >Jaap Mollema
In de late uurtjes na de officiële aankondiging zich verkiesbaar te stellen voor de Amsterdamse Raad doodgereden.
Dr. Udo Ulfkotte onderzoekt Merkel juridisch aan te klagen.
De innige connectie Facebook en Merkel denk ik ook aan. Hij was weer voor een maand geblokt. Vandaar deze mail.
Allemaal fake-journalisten :no1:
Hoop is geen strategie.
WWG1WGA

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48846
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Gekochte journalisten

Bericht door Pilgrim »

Udo Ulfkotte is dood. Een groot conservatief is van ons heengegaan

Geplaatst op 16 januari 2017

Afbeelding

Eén van de internationaal belangrijkste islam- en systeem-critici is veel te vroeg gestorven. Udo Ulfkotte zal, als de Duitsers zich eenmaal van het juk der linkse moraaldictatuur hebben bevrijd, een heel andere, en zijn grote verdienste met betrekking tot de voorlichting over de islam en over het in dit land heersende mediafascisme, adequate huldiging ten deel vallen dan die in de politiek-correcte herdenkingen van de linkse pers.

De SPIEGEL verweet hem in zijn nawoord in alle ernst zo ongeveer, dat hij “bij Pegida gesproken” heeft, “daar rechts-populistische stellingen’ vertegenwoordigde” en in zijn talrijke “bestsellers” “de angst voor de islam” aanwakkerde.”

Dat is zo ongeveer hetzelfde als wanneer dit linkse voorhoedeblad, mits wij thans in 1938 (twee jaar na de afkondiging van de Neurenberger Rassenwetten en in het jaar van de Rijks-Kristalnacht) hadden geleefd, een (fictieve) gestorven, beroemde nazicriticus had herdacht met de woorden: “Deze man heeft ´angst voor het nationaalsocialisme´ aangewakkerd en met zijn werk ´anti-racistische stellingen´ vertegenwoordigd.”

Met Ulfkotte verliest niet alleen Duitsland, maar de hele vrije wereld een onvermoeibare strijder voor de vrijheid en een alarmist voor de gevaarlijkste religie in de geschiedenis. Talloze mensen heeft hij de ogen geopend – ook mij. Daarvoor zal ik hem eeuwig dankbaar zijn.

Bron: https://michael-mannheimer.net

Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door: Theresa Geissler

https://ejbron.wordpress.com/2017/01/16 ... eengegaan/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Teva Teff

Re: Gekochte journalisten

Bericht door Teva Teff »

Udo Ulfkotte was een relishopper. Een religieus opportunist.
Wiki: Udo Ulfkotte
Ulfkotte was born into a Christian family, but by the age of 21, he abandoned Christianity and became an atheist. When he went to live in Islamic countries, he converted to Islam while living in Herat, Afghanistan. He later left Islam and went back to Christianity.[5][6] He reverted to a conservative and nationalist views, occasionally expressing strong anti-immigrant or anti-Muslim opinions.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48846
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Gekochte journalisten

Bericht door Pilgrim »

Nee, het was iemand die door voortschrijdend inzicht veranderde en terug keerde naar het christendom.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Teva Teff

Re: Gekochte journalisten

Bericht door Teva Teff »

Bekeerlingen, heel veel levenservaring heeft mij geleerd dat hun praatjes na de bekering hoewel met meer overredingskracht verkocht, voor de gewone toehoorder steeds minder geloofwaardig worden.
Udo Ulfkotte is zelfs een tijdje moslim geweest. Hier is zijn verhaal.
Maar ik vraag mij af hoe die journalist zou denken over de islam als hij in mijn plaats was geweest. In Herat, Afghanistan werd ik door de Taliban gedwongen mijn christelijk geloof te verlaten en mijzelf te bekeren tot de islam. Ze dreigden mijn keel door te snijden en mij te onthoofden met een zwaard.”

mercator
Berichten: 19172
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Gekochte journalisten

Bericht door mercator »

Teva Teff schreef: Hier is zijn verhaal.
In Herat, Afghanistan werd ik door de Taliban gedwongen mijn christelijk geloof te verlaten en mijzelf te bekeren tot de islam. Ze dreigden mijn keel door te snijden en mij te onthoofden met een zwaard.”
Ja en dan ? Iedereen met verstand in zijn kop doet toch zoiets ?Als je kunt kiezen tussen dood of even moslim-of marxist, of Getuige van Jehovah of wat dan ook-kies je toch voor t laatste ?
Ik ben nog nooit in een moslim land geweest en zal dat ook nooit doen dus voor mij is die keuze hypothetisch. Ik snap niet wat Udo Ulfkotte daar te zoeken had maar dat snap ik ook niet van die miljoenen toeristen die elke zomer naar Turkije of Marokko trekken.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 8048
Lid geworden op: do jun 30, 2011 11:18 pm

Re: Gekochte journalisten

Bericht door xplosive »

Pilgrim schreef:
In memoriam: Dr. Udo Ulfkotte (1960-2017)
Ik vind het wel "heel toevallig" dat dit soort mensen steeds ineens veel te jong iets overkomt.
Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten

Teva Teff

Re: Gekochte journalisten

Bericht door Teva Teff »

xplosive schreef: Ik vind het wel "heel toevallig" dat dit soort mensen steeds ineens veel te jong iets overkomt.
Hoera! We hebben weer een complot.

Gebruikersavatar
silkyboxershortXL
Berichten: 2551
Lid geworden op: za apr 24, 2010 3:20 pm

Re: Gekochte journalisten

Bericht door silkyboxershortXL »

Teva Teff schreef: Hoera! We hebben weer een complot.
:huh: Spreek voor jezelf.
Hoop is geen strategie.
WWG1WGA

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76576
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Gekochte journalisten

Bericht door Ariel »

silkyboxershortXL schreef:
Teva Teff schreef: Hoera! We hebben weer een complot.
:huh: Spreek voor jezelf.
De ( kuch) scepticus Teva gelooft een complot alleen als hij hoort dat Vladimir Poetin eigenhandig de voormalig spion Aleksandr Litvinenko heeft vermoord.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Teva Teff

Re: Gekochte journalisten

Bericht door Teva Teff »

En natuurlijk, medische gegevens die zouden moeten aangeven dat Udo Ulfkotte met zijn zittend beroep wellicht het onderhoud aan zijn eigen lichaam had verwaarloosd krijgen we niet te zien.

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 7440
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Gekochte journalisten

Bericht door sjun »

Kennelijk hecht niet iedereen daar evenveel waarde aan. De man reisde nogal en stond op vele plaatsen te spreken. Onder andere over de onderwerpen burgeroorlog en vluchtelingencrisis: Hioeronder kun je daar omniet wat van opsteken.

Udo Ulfkotte - Bürgerkrieg 2017 - Vortrag -


en

Dr. Udo Ulfkotte Vortrag zur Flüchtlingskrise
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Plaats reactie