Volkspedagogen

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37986
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Volkspedagogen

Berichtdoor Pilgrim » Ma Mei 22, 2017 1:33 am

“Volkspedagogen”: het laatste werk van Udo Ulfkotte

Geplaatst op 21 mei 2017

Afbeelding

Na de bestseller “Gekochte journalisten” heeft Udo Ulfkotte (foto) nog een tweede boek geschreven om het complot tussen de media en de politiek te ontmaskeren en de “volksopvoedkundige methodes” van de mainstream media te analyseren. Hoewel er nog een derde boek in de serie gepland was, blijft “Volkspedagogen” het laatste boek van de veel te vroeg gestorven onderzoeksjournalist.

De focus van het boek ligt op het belichten van het samenspel van de zogenaamde “gevestigde media” rondom “Spiegel”, “Die Zeit” of “Focus”. Hoofdstuk per hoofdstuk leidt de tijdens zijn leven bejubelde en gehate journalist, die zelf lange tijd in het binnen- en buitenland voor de “Frankfurter Allgemeine Zeitung” (FAZ) heeft geschreven, ons dieper de louche Duitse mediawereld in.

Mediale terechtstelling van de onwelgevalligen
De politieke beïnvloeding, die zelfbenoemde “kwaliteitsmedia” steeds opnieuw betwisten, komt door het onderzoek van Ulfkotte net zo duidelijk tevoorschijn. Evenals de gemene technieken waarmee de journalisten hun politiek correcte doctrine aan ons proberen op te dringen.

Als een persoon in het openbaar onwelgevallige meningen of standpunten vertegenwoordigt, dan komt de politiek correcte media- en politiek-artillerie met zwaar geschut naar buiten. Wie niet knuffelt en zich niet laat doodzwijgen, wordt mediaal afgemaakt. Zonder rekening te houden met de existentie of de familie van het slachtoffer.

Het laatste werk van Ulfkotte
Behalve de schandalige methodes waarmee de burgers beïnvloed worden, stelde Ulfkotte ook zonder muilkorf de wantoestanden en de dubbele moraal van de machtigen aan de kaak. Dat reikt van belastingverspilling door Groene politici die zich heel hypocriet per helikopter naar conferenties laten brengen tot aan politici en journalisten, die zouden hebben deelgenomen aan groepsverkrachtingen van kleine jongens.

Moed tot verzet tegen de manipulatoren
Hoewel dit boek grotendeels betrekking heeft op de mediawereld in Duitsland, krijgen ook de Oostenrijkse media er vaker van langs. In ieder geval is het laatste werk van Udo Ulfkotte niet alleen een uitermate lezenswaardig boek, maar zijn nalatenschap dat de lezer ontgoochelt, maar eveneens moed dient te geven om eindelijk op te staan en zich niet meer door de volkspedagogen te laten beliegen en onbewust te laten manipuleren.

Bron: www.wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/05/21 ... -ulfkotte/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Terug naar “Boekbesprekingen en recensies”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten