Tantra

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 15626
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Tantra

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Do Nov 01, 2018 10:51 am

Afbeelding

Levenslustig zijn met seks. Tijden zijn veranderd. Maar niet voor moslims. Kopvodden, lopen in de zomer en winter met het hele lichaam bedekt over straat. Zij zetten de toon in het straatbeeld van Europa. Zij lezen de Koran in plaats van het spirituele handboek Tantra dat tot nut van beide partners leidt.

Tantra verandert je totale levensvisie. Je accepteert je lust en begeerte, je accepteert je seksualiteit. In Tantrische seks mag men zich helemaal overgeven en samen de seksuele energie door het lichaam laten stromen. Angst, schuld of schaamte zijn dan niet meer nodig zoals islam dicteert aan 1,7 miljard dwaze volgelingen van de historische vieze smerige corrupte Arabische pedofiele psychopaat, sadist, terrorist en warlord Mohammed. Zijn wie je bent, dat is de werkelijkheid - niet zijn zoals je volgens anderen zou moeten zijn, dat is Tantra. Zijn Marokkaanse moslimvrouwen dan zo verschrikkelijk afzichtelijk dat zij zich als wangedrocht moeten verschuilen achter hun alles bedekkende schaamhaarlappenreligie? Gewoon zijn. Doen zoals je bent. Een onmogelijkheid voor de mislukte mensensoort moslims die zich weigert aan te passen aan de menselijke natuur.
KORAN 2:223 – “Uw vrouwen zijn akker voor u; zo komt dan tot uw akker zoals gij maar wilt, maar doet iets daaraan voorafgaan vooruzelven. En vreest Allah en weet dat gij Hem ontmoeten zult. En geeft goede tijden aan de gelovigen.”

Het mannelijke moslim egoÏsme spat er vanaf. Tantra is een samenspel in de liefde voor beiden. Moslims zullen nog even moeten wachten tot na de dood. Ook dan is er van liefde geen sprake, maar speelt zelfzuchtig vunzig mannelijk hoerengedrag, in de verwachting 72 maagdelijke hoeren te ontmaagden, de hoofdrol.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Terug naar “Boekbesprekingen en recensies”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten