Allemaal op zichzelf staande gevallen. Massamigratie en seksuele delicten

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 47112
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Allemaal op zichzelf staande gevallen. Massamigratie en seksuele delicten

Berichtdoor Pilgrim » Za Dec 15, 2018 11:43 pm

Ulfkottes erfenis!

Geplaatst op 14 december 2018

Afbeelding

Nu verkrijgbaar: Het laatste boek van de bestsellerauteur

In januari 2017 overleed plotseling de publicist en bestsellerauteur Udo Ulfkotte. Dit blijkt o.a. uit het feit dat hij nog op de dag van zijn dood verbeteringen aanbracht in een manuscript dat hij enkele weken daarvoor had afgesloten. Heel lang probeerde men erachter te komen met welk onderwerp Ulfkotte zich in de laatste maanden van zijn leven bezighield. Nu is zijn laatste boek beschikbaar: “Allemaal op zichzelf staande gevallen. Massamigratie en seksuele delicten” is gisteren verschenen bij uitgeverij Antaios.


Ulfkotte heeft zich dus het laatst beziggehouden met die slachtoffers, die in het wereldbeeld van de links-liberale burgersamenleving helemaal niet voorkomen: de meisjes en vrouwen, die door asielzoekers en “vluchtelingen” uit cultuur-vreemde samenlevingen seksueel geïntimideerd, verkracht en steeds vaker zelfs gedood worden. Dat zijn er – dat blijkt zonder twijfel uit de statistiek – steeds meer, en ze behoren tot de verzwegen slachtoffers. Volgens de logica van de linksen kan namelijk de “goede vluchteling” helemaal niet crimineler en overvallender zijn dan de gemiddelde Duitse, blanke man.

Om deze reden wordt iedere verkrachting van een Duitse vrouw door een buitenlander verklaard tot een op zichzelf staand geval. De een of andere Duitse man zou namelijk ook altijd de dader hebben kunnen zijn, en bovendien zou er geen verband bestaan tussen de enorme stijging van seksuele delicten en de enorme stijging van “gevluchte” jonge mannen.

Nee, zegt Ulfkotte: toch wel! Nee, het zou gewoon niet net zo goed een Duitse dader hebben kunnen zijn: er bestaat een bewijsbaar verband tussen massamigratie en de toename van seksuele delicten, en daarom zijn deze zaken niet “allemaal op zichzelf staande gevallen”, maar een bewijsbaar toenemende en beschrijfbare vorm van de buitenlander-criminaliteit, waar Duitse meisjes en vrouwen het slachtoffer van worden.

Ulfkotte stond bekend om zijn grondige en nauwkeurige onderzoek. Voor zijn laatste boek heeft hij talrijke Engelse, Franse en Scandinavische media beoordeeld en er tegelijkertijd altijd naar gekeken wat er in de Duitse mainstream media over dezelfde zaak en over dit nieuwe structurele probleem te vinden was. Het resultaat is schokkend: er bestaat een “hiërarchie van slachtoffers”, en als zaken zoals die in Kandel of in Freiburg een keer de openbare berichtgeving domineren, dan is dat eerder een ongelukje en geen dringend noodzakelijk bijdrage ter opheldering.

De omvang van de overvallen is schrikbarend, die Ulfkotte exemplarische aan de hand van twee maanden opsomt. Ulfkottes idee van de culturele onverenigbaarheid: waar een islamitisch vrouwenbeeld, islamitische minachting tegenover de “Europese vrouw” en voor ons nauwelijks voorstelbare seksuele gewoontes samenkomen, zijn honderdduizenden gefrustreerde asielzoekers een tikkende tijdbom. Verzorgster in vluchtelingenonderkomens kunnen daarover meepraten, en de weinige gevluchte vrouwen en meisjes overigens ook.

Waarom we ons daartegen niet verzetten? Deze vraag heeft ongeveer in dezelfde tijd als Ulfkotte de publiciste Ellen Kositza onderzocht. Daarbij komt ze tot een ontnuchterend en uitermate gevaarlijk resultaat: wij durven de feiten niet aan te spreken en te registreren, omdat diegenen die verliefd zijn in de vluchtelingen en de feministische Duitsers ons onmiddellijk zwartmaken als racist en vreemdelingenhater als we de verschillen benoemen.

Het onderzoek van Kositza heet “De op zichzelf staande gevallen” en uitgeverij Antaios heeft Ulfkottes boek “Allemaal op zichzelf staande gevallen” en Kositza´s “Op zichzelf staande gevallen” beide uitgegeven. Het “op zichzelf staande geval” iedere dag accepteren? Geen goed idee...

Bestellen:

Udo Ulfkotte: “Allemaal op zichzelf staande gevallen. Massamigratie en seksuele delicten”, 240 pagina´s, € 19,- Hier bestellen.

Kositza: “op zichzelf staande gevallen”, 160 pagina´s, € 13,- Hier bestellen.

Bron: www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/12/14 ... s-erfenis/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 47112
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Allemaal op zichzelf staande gevallen. Massamigratie en seksuele delicten

Berichtdoor Pilgrim » Zo Jan 27, 2019 6:35 pm

Verboden waarheden: Ulfkotte´s laatste en wellicht meest explosieve boek nu toch verkrijgbaar

Geplaatst op 27 januari 2019

Afbeelding

Het laatste boek van Udo Ulfkotte, waarvan men de publicatie tijdens zijn leven tot iedere prijs wilde verhinderen, is nu daadwerkelijk te koop: het verband tussen massa-immigratie en seksuele delicten is het onderwerp. En tijdens het lezen wordt het al snel duidelijk dat de angst van het systeem Merkel voor dit boek niet zonder reden was.

“Liever met de waarheid sneuvelen dan met de leugen overwinnen” (Augustinus)

Toen de bekende journalist Dr. Udo Ulfkotte op 13 januari 2017 onverwacht overleed, was de perfide opluchting bij enkele van zijn journalistieke collega´s niet alleen bijna te voelen, ze brachten deze zelfs zo schaamteloos tot uitdrukking, dat sommige samenzweerderige mensen mompelden dat hij misschien vermoord werd. Te slim, te deskundig en met een te goed netwerk had Ulfkotte jarenlang over datgene bericht wat zij heel bewust in hun ten hemel schreiende corruptheid verzwegen. De boeken “Gekochte journalisten” en “De asielindustrie” zijn daarvan de getuigen.

Twee uur voor zijn dood kreeg Ulfkotte een teleurstellend bericht
Met de toenemende gelijkschakeling van alle maatschappelijke gebieden werd het ook voor Ulfkotte steeds moeilijker om zijn onderzoekingen nog te publiceren. Twee uur voor zijn dood kreeg hij het bericht dat zijn boek, waar hij op dat moment aan werkte, nooit zou kunnen verschijnen. Hoe het daartoe kwam, heeft hij zelf nog in het voorwoord beschreven:

“Dit boek dient in Duitsland gecensureerd te worden. Want datgene dat u in dit boek met meer dan 500 originele bronnen zult lezen, mag men in het huidige Duitsland niet meer zonder meer zeggen. Officieren van justitie zijn vanwege de in dit boek behandelde gevallen in 2016 een onderzoeksprocedure naar mij gestart. De reden: ik had in een publicatie beweerd dat vluchtelingen in Duitsland steeds vaker vrouwen en kinderen seksueel intimideren en ook verkrachten.”

De these van het incident als dogma
Om een verband te leggen tussen deze steeds opnieuw “incidenten” genoemde misdaden en hen overzichtelijk op te schrijven, betekent echter tegelijkertijd de these van het “incident” te weerleggen. Die is echter de belangrijkste rechtvaardiging voor het werkeloos blijven van de politiek, die haar catastrofale beslissingen (2015 grensopening) nog steeds meedogenloos en met een koelbloedige glimlach met het oog op de slachtoffers vertegenwoordigt.

De mens die Ulfkotte het best kende, zijn vrouw Doris, wilde dat niet zo laten zitten: “Lieve Udo”, schrijft ze in het voorwoord van het nu toch verschenen boek, “op 20 januari 2017, de dag van je begrafenis en je verjaardag, heb ik je beloofd om jouw laatste, innige wens te vervullen dat dit boek toch op zekere dag zal verschijnen en voor het publiek toegankelijk gemaakt wordt.”

En zodoende is dit boek daadwerkelijk precies op 20 januari 2019 verschenen.

Het bloed van de vrouwen en meisjes kleeft ook aan de handen van de journalisten
Nu ligt het laatste boek van Ulfkotte voor ons, dat de exorbitante toename van seksuele delicten in het kader van de migratiecrisis aantoont en niet zwijgt over de compleet gebrekkige, ja mooi pratende en camouflerende berichtgeving in de media. In het boek wordt duidelijk: het bloed van de verkrachte en vaak ook vermoorde meisjes en vrouwen kleeft juist ook aan de handen en toetsenborden van de journalisten van de mainstream media.

Ulfkotte laat het echter niet bij de presentatie van de mens-verachtende gruwel, hij analyseert de culturele structuren achter delicten, die in de landen van herkomst van de daders vaak helemaal geen delicten zijn, en stelt de beslissende vragen: is integratie überhaupt denkbaar wanneer zelfs onze elementaire gedragswijzen en taboes iets zijn dat vele vreemdelingen niet kennen?

We hebben toch van niets geweten...
Een waarschuwing voor gevoelige zielen: voor het lezen van Ulfkotte´s laatste boek heb je sterke zenuwen nodig. En zelfs diegenen, die steeds kritischer staan tegenover de mainstream media, zullen moeten leren dat de omvang van de door de ideologie geleide leugen en doofpot nog veel groter is dan de hardste mediacritici tot nu toe aannamen. En ze komen opeens in een situatie dat de latere generaties niet meer kunnen zeggen dat ze van dit alles niets geweten zouden hebben en daarom niets zouden hebben gedaan.

(Meer informatie over het boek en bestellen bij uitgeverij Antaios)

Bron: https://philosophia-perennis.com

Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/01/27 ... krijgbaar/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Boekbesprekingen en recensies”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 5 gasten