Bevolkingsvervanging in Europa

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46999
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Bevolkingsvervanging in Europa

Berichtdoor Pilgrim » Zo Jan 27, 2019 11:15 pm

De bittere realiteit van Europa: Waarom er een bevolkingsvervanging geforceerd wordt en wie daarbij aan de touwtjes trekt

Geplaatst op 27 januari 2019

Afbeelding

Het is geen geheim dat de samenstelling van onze Midden-Europese bevolking sinds de herfst van 2015 veranderd is. Reden daarvoor is de massa-immigratie, die door bondskanselier Dr. Angela Merkel op 4 september 2015 mogelijk gemaakt werd. Verschillende ontwikkelingen spreken ervoor dat de omvolking al lang van tevoren werd gepland. Hermann H. Mitterer bewijst in zijn nieuwe boek “Bevolkingsvervanging in Europa” dat de vluchtelingenstroom doelbewust op gang gebracht werd en hij toont aan wie belang zou kunnen hebben bij de uitwisseling en waarom.

Europa – het zinkende schip

Europa 2019 – een schip dat gewijd is aan de ondergang. Je hoeft geen politieke wetenschapper of lid van de AfD te zijn om te herkennen dat de al bijna 4 jaar aanhoudende vluchtelingengolf fatale en verwoestende gevolgen voor Duitsland en Europa heeft en zal blijven hebben. Het aantal mensen dat vlucht voor oorlog of vervolging was nog nooit zo groot al op dit moment.

Eind 2014 waren bijna 60 miljoen mensen in de wereld op de vlucht. Tot eind 2017 was dat aantal tot 68,5 miljoen gestegen. Over de Middellandse Zee kwamen in 2015 iets meer dan 1 miljoen migranten de EU binnen, waarvan 848.000 via Griekenland. Volgens de UNHCR zijn er in het jaar 2016 via Griekenland 173.450 en via de Middellandse Zee 363.753 migranten de EU binnengekomen. Het verbazende hierbij is, dat de migranten bijna allemaal afkomstig zijn uit Subsahara-Afrika en niet uit bijvoorbeeld Syrië of Afghanistan. Tot eind 2017 waren er volgens officiële cijfers van de UNHCR 172.300 migranten via de zeeweg de EU binnengekomen – 69% van hen waren mannen. Ongeveer 70% is afkomstig uit landen of regio´s die niet onder gewelddadige conflicten of onderdrukkende regimes lijden, zodat zij ook niet als vluchtelingen gelden in de zin van de Conventie van Genève.

Het resultaat van deze geforceerde ontwikkeling: een gespleten samenleving, een gigantische hoeveelheid kosten voor sociale uitkeringen, een sterk gestegen criminaliteitscijfer en een algemeen veiligheidslek, waarmee niet alleen de vrouwelijke bevolking van Midden-Europa dagelijks mee te maken krijgt. Wie in deze misère nog met “Refugees welcome”-vlaggen zwaait, heeft er met succes toe besloten om samen met het schip ten onder te gaan, dat de toenemende massa immigranten langzaam maar zeker niet meer kan dragen.

Hoe massa-immigratie bevorderd wordt
Onder de dekmantel van humaniteit exploiteren nu negen NGO´s een vloot van in totaal veertien schepen en twee drones, die verantwoordelijk waren voor 22% van alle bergingsacties in de centrale Middellandse Zee. Door deze reddingsacties van de in nood geraakte migranten wordt ook het werk van de mensensmokkelaars gemakkelijker gemaakt. Tegelijkertijd daalde weinig verrassend het aantal mensensmokkelaars dat bij SAR (“Search ans Rescue”)-operaties gearresteerd werd.

De massa-immigratie wordt alleen nog maar verder aangewakkerd door humanitaire interventies zoals redding op zee of de links-groene welkomstpolitiek van de Duitse regering. Dat de EU-massa-immigratie zelfs actief wordt bevorderd, wordt o.a. duidelijk door desbetreffende handelingen: toen in de laatste week van juni 2017 circa 20.000 nieuwe migranten over de Middellandse Zee kwamen en Italië dreigde zijn havens te sluiten, kondigde de EU aan dat er Franse en Spaanse havens geopend dienden te worden. Bovendien moest de verdeling binnen Europa strikter uitgevoerd worden. De EU garandeert zodoende niet alleen het transport van miljoenen migranten naar Europa, maar probeert ook de verdeling over het hele continent af te dwingen. Veelomvattende sociale uitkeringen, een veilig dak boven het hoofd evenals een garantie van gezinshereniging zijn nog andere factoren waarmee de EU de massa-immigratie actief aanzwengelt.

Wie zitten er nog meer achter?
U zult zich erover verbazen wie er allemaal nog meer belang bij kunnen hebben om het huidige Europese volk te ontbinden en er een multicultureel gemengd volk van te maken. Maar een bevolkingsuitwisseling betekent ook het verlies van iedere samenhang door het “Wij”-gevoel te vernietigen. Waarom? Wanneer onze Europese bevolking alleen nog maar uit individuen bestaat, die zich cultureel en etnisch van elkaar afgrenzen, kunnen ze gemakkelijker beheerst worden – dat neemt men tenminste aan.

Behalve invloedrijke stichtingen en NGO´s is natuurlijk nog de invloed van onze media ervoor verantwoordelijk dat de migratie naar Midden-Europa verder bespoedigd wordt. Auteur Hermann H. Mitterer´s onderzoek leidde hem zelfs naar bepaalde invloedrijke persoonlijkheden – een elite, die achter de coulissen van de EU-politiek ageert en dit al in het verleden gedaan heeft.

Zijn onderzoek gaat terug tot diep in de 20e eeuw. Kom in zijn onthullende actuele boek “Bevolkingsvervanging in Europa” alles te weten over de ware “anti-Duitsers”, de poppenspelers van de migratiecrisis, over een Anglo-Amerikaans schaduwimperium en over de geheime plannen van Europese regeringen. Daarbij staat Mitterer niet alleen een blik achter de façade van humaniteit en welkomstcultuur toe, maar doet de lezer waardevolle adviezen aan de hand wat men kan doen om iets te doen tegen de geplande bevolkingsuitwisseling.

Bron: www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/01/27 ... jes-trekt/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16312
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Bevolkingsvervanging in Europa

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Di Jan 29, 2019 1:54 pm

De tekst bevalt mij geenszins.

Qua inhoud word je geen cent wijzer. Erg geheimzinnig. Het moet de lezer nieuwsgierig maken om dat boek te kopen. In de tekst wordt niets, maar dan ook niets onthuld. Waardeloos! Smerige verkooppraatjes om de auteur veel geld te laten verdienen. Begrijpelijk. Maar waardeloos, kinderachtig en misleidend. Nogmaals, veel tekst waarin niks onthuld wordt dan alleen ouwe koek. Logisch toch? Het is de bedoeling dat je naar de winkel rent om het boek te kopen. Eigenlijk is dat met alle recensies zo. Je moet van dat thema houden. Maar met FFI onder handbereik is dat totaal overbodig. :thinking: [icon_lol.gif]
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 6623
Lid geworden op: Zo Mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Bevolkingsvervanging in Europa

Berichtdoor sjun » Do Jan 31, 2019 1:12 am

Iets meer over bevolkingsvervanging en seksenbalans en de chaos waartoe de plaatsvindende verstoring ook in Euroa leiden zal.

INCELS Spark CIVIL WAR in EUROPE
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 6623
Lid geworden op: Zo Mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Bevolkingsvervanging in Europa

Berichtdoor sjun » Do Jan 31, 2019 4:37 am

Why They want to REPLACE YOU
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 6623
Lid geworden op: Zo Mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Bevolkingsvervanging in Europa

Berichtdoor sjun » Za Feb 09, 2019 2:18 am

Europas geplante Umvolkung - Eva Herrman über UNO Bevölkerungsaustausch


Deutschlands stiller Tod - Die demografische Bombe
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.


Terug naar “Boekbesprekingen en recensies”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten