Pagina 1 van 1

Veiligheidsrisico islam

Geplaatst: Vr Jul 26, 2019 12:07 am
door Pilgrim
Boektip: “Veiligheidsrisico islam”

Geplaatst op 25 juli 2019

Afbeelding

De voormalige politieman en meervoudige “Spiegel”-bestsellerschrijver Stefan Schubert heeft opnieuw een uiterst explosief en onthullend boek uitgebracht. Alleen al de titel “Veiligheidsrisico islam: criminaliteit, geweld en terreur – Hoe de islam ons land bedreigt” doet vermoeden dat zijn boek waarschijnlijk ook deze keer voor de nodige ophef zal zorgen.

Zijn vorig jaar gepubliceerde onthullende boek “Anis Amri en de Duitse regering: Wat insiders over de terreuraanslag van de Breitscheidplatz weten” zorgde korte tijd na publicatie vanwege de uiterst explosieve inhoud voor grote belangstelling onder de lezers. Het boek kwam een week na publicatie – ondanks de extreem ruim opgezette media- en boekhandelboycot – in de “Spiegel”-bestsellerlijst terecht, en er zijn nog steeds parlementaire onderzoekscommissies bezig over het onderwerp.

Aan PI-NEWS werd de inhoud van het nieuwe boek al voor de druk ter beschikking gesteld. Overtuigd van het nieuwe uitgangspunt van de islamkritiek en de opnieuw onderzoekende prestatie van de schrijver heeft de redactie besloten ook dit boek met behulp van een brede campagne te ondersteunen.

De hoge actualiteit is nog een sterk pluspunt van het boek, zoals bij het complex van geweldsexcessen door migranten-bendes in Duitse zwembaden en op Duitse stadsfeesten. Zo bewijst Schubert helder de causaliteit van de islamitische socialisatie van de daders en schetst het beeld van een “moleculaire burgeroorlog” door islamitische immigranten tegen autochtonen, die met steeds kortere tussenpozen openlijk uitbreekt.

Welke explosiviteit het boek nog meer in zich heeft, bewijst de volgende tekst van de uitgeverij:

“Dit boek zet de islamkritiek op een heel nieuw fundament. Daartoe heeft de bestsellerschrijver en veiligheidsexpert feiten verzameld in een hoeveelheid, die u zo nog nooit heeft gezien. Het is een schrikbarende chronologie over de uitbreiding van de criminaliteit, het geweld en de terreur door de islam in Europa. Stefan Schubert schetst een gedetailleerd beeld van de actuele veiligheidssituatie en overtuigt door zijn uiterst nauwkeurige onderzoekswerk. Dit kan iedereen in 600 bronnen, statistieken en onderzoeken in het boek zelf controleren. Een deel van de achtergrondinformatie is rechtstreeks afkomstig uit het ministerie van Binnenlandse Zaken en de Duitse federale recherchedienst (BKA).

De islamitische migranten plegen delicten in een nog nooit eerder voorgekomen omvang. Wie dit aan de kaak stelt, wordt door de linkse mainstream belasterd, in de rechterhoek gezet en vaak beroepsmatig geruïneerd.

Voor het eerst en exclusief onthult Stefan Schubert dat:

 • volgens statistieken van de BKA overwegend islamitische vluchtelingen een golf van misdaden van meer dan 1 miljoen delicten in slechts 4 jaar alleen al in Duitsland hebben gepleegd.
 • de procureur-generaal bij het hoogste federale gerechtshof slechts 70 terreurprocessen startte, maar dat in 2018 het aantal terreurprocessen met 1300 een nieuwe record bereikte.
Wist u bijvoorbeeld dat:

 • er een alarmerende vermenging van het criminele migrantenmilieu met islamitische terroristen plaatsvindt?
 • de binnenlandse veiligheidsdienst islamitische organisaties niet consequent in de gaten kan houden, omdat de politiek een sterke focus op de AfD eist?
 • bondskanselier Angela Merkel de nationalistisch-islamistische Grijze Wolven naar de mond praat?
 • de Duitse regering samenwerkt met islamitische antisemieten?
 • er duizenden, grotendeels islamitische oorlogsmisdadigers Duitsland als vluchtelingen zijn binnengekomen?
 • door doelgerichte desinformatiecampagnes door de politiek en de media elk islamdebat verhinderd wordt?
 • de criminele Arabische clans als een islamitische maffia optreden in Duitsland?
 • mannen met oorlogservaring uit Syrië en Irak zich in Duitsland al lang aaneengesloten hebben en actief zijn in de georganiseerde criminaliteit?
 • er een doelbewuste ondermijning van de veiligheidsautoriteiten door “islamisten” en Arabische clans wordt bedreven?
 • het ministerie van Binnenlandse Zaken in geheime documenten waarschuwt voor zware onlusten?
 • waarnemers van een “moleculaire burgeroorlog” tegen de autochtone bevolking door islamitische immigranten spreken?
“´Veiligheidsrisico islam´ is een boeiend boek voor al diegenen die de moed bezitten anders te denken dan de mainstream en zich door deze een vrije en onafhankelijke meningsvorming niet te laten verbieden.”


Lees dit boek en praat erover met uw vrienden, kennissen en collega´s. Alleen zo kunnen we het kartel van de appeasers, de bagatelliseerders en de mooipraters evenals de zwijgspiraal betreffende de ware doelen van de “politieke islam” doorbreken.

U kunt het boek HIER bestellen! (scroll naar beneden)

Bron: www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/07/25 ... ico-islam/

Re: Veiligheidsrisico islam

Geplaatst: Za Jul 27, 2019 12:42 pm
door Hans v d Mortel sr
Pilgrim schreef:
´Veiligheidsrisico islam´ is een boeiend boek voor al diegenen die de moed bezitten anders te denken dan de mainstream en zich door deze een vrije en onafhankelijke meningsvorming niet te laten verbieden.

Dit boek zou verplichte leeslectuur moeten zijn voor Europese politici. Maar . . . die doen natuurlijk of hun neus bloedt. Anders zouden ze beter met stille trom kunnen vertrekken. Door de voor- zij- of achterdeur, als ze maar uit het beeld van de WEG-MET-ONS mentaliteit verdwijnen. Het vette salaris wordt doorbetaald. Maar . . . je kan beter zo lang mogelijk voor spek en bonen bovenop de politiek blijven zitten. Immers, na een politieke carrière liggen er tig-baantjes in het verschiet in het politieke bedrijfsleven van de overheid. Dan doet het er niet toe wanneer je geschikt of ongeschikt bent. GroenLinkse Femke Halsema als burgermoeder van Amsterdam kan u wegwijs maken in het zuurstokkenverdeelcircus van de corrupte smerige politiek.

Jammer dat de inhoud van ons forum niet in het Duits en Arabisch verschijnt. Hoe dan ook is het boek een welkome aanvulling op wat wij al vele jaren voor mogelijk hebben gehouden: moslims in Europa introduceren staat gelijk aan het paard van Mekka binnenhalen.

Re: Veiligheidsrisico islam

Geplaatst: Za Aug 17, 2019 4:50 am
door sjun
COMPACT Live-Studio: Sicherheitsrisiko Islam


Om een of andere reden nooit op de Nederlandse TV dus dan maar in het Duits.