Pagina 1 van 1

The Madness of Crowds

Geplaatst: Ma Sep 16, 2019 11:59 pm
door Pilgrim
The Madness of Crowds: Gender, Race and Identity (Englisch) Paperback

17. september 2019

Afbeelding

'Douglas Murray strijdt de goede strijd voor de vrijheid van meningsuiting ... Een waarheidsgetrouwe kijk op de meest verdelende problemen van vandaag' - Jordan B. Peterson

In zijn verwoestende nieuwe boek The Madness of Crowds onderzoekt Douglas Murray de meest verdelende kwesties van de eenentwintigste eeuw: seksualiteit, geslacht, technologie en ras. Hij onthult de verbazingwekkende nieuwe cultuuroorlogen die zich afspelen op onze werkplekken, universiteiten, scholen en huizen in de namen van sociale rechtvaardigheid, identiteitspolitiek en 'intersectionaliteit'.

We leven in een postmodern tijdperk waarin de grote verhalen over religie en politieke ideologie zijn ingestort. In hun plaats is een kruistochtend verlangen ontstaan om waargenomen fouten recht te zetten en een bewapening van identiteit, beide versneld door de nieuwe vormen van sociale media en nieuwsmedia. Smalle interesses domineren nu de agenda naarmate de samenleving meer en meer tribaal wordt - en, zoals Murray laat zien, neemt het aantal slachtoffers toe.

Lezers van alle politieke overtuigingen kunnen het zich niet veroorloven om Murray's meesterlijk beargumenteerde en fel provocerende boek te negeren, waarin hij enige zin probeert te geven aan de discussie over de meest gecompliceerde kwesties van deze generatie. Hij eindigt met een gepassioneerde oproep voor vrijheid van meningsuiting, gedeelde gemeenschappelijke waarden en gezond verstand in een tijdperk van massahysterie.

[Vertaald door Pilgrim.]

https://www.amazon.de/Madness-Crowds-Ge ... 1472959973

Re: The Madness of Crowds

Geplaatst: Di Sep 17, 2019 12:00 am
door Pilgrim
Interview met Douglas Murray over zijn nieuwe boek “The Madness of Crowds”
Gepubliceerd op 15 sep. 2019


Re: The Madness of Crowds

Geplaatst: Do Okt 10, 2019 12:19 am
door Pilgrim
Douglas Murray: Identity Politics & The Madness of Crowds - Race, Gender & IdentityDOUGLAS MURRAY - MADNESS OF CROWDS: Gender, Race And Identity - Part 1/2