Gomorra

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 47007
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Gomorra

Berichtdoor Pilgrim » Wo Okt 02, 2019 11:31 pm

AMSTERDAM – SODOM & GOMORRA...

Geplaatst op 2 oktober 2019

Afbeelding

Gomorra is een reis naar de donkerste kant van de menselijke ziel. De Gomorra van Napels vertoont maar weinig overeenkomsten met het geromantiseerde beeld van de maffia uit de Godfather-films. De Napolitaanse kust lijdt onder een schrikbewind: in iedere stad wordt de bevolking omgekocht, gerekruteerd of afgeschoten. Saviano wist voor zijn onderzoek in de Gomorra te infiltreren. Hij schreef over zijn ervaringen dit bloedstollende verslag, dat een internationale bestseller werd.

Het boek Gomorra werd in Italië lovend ontvangen en bekroond. Momenteel zijn er wereldwijd meer dat een miljoen exemplaren in druk, in Nederland en België werden ruim 16.000 exemplaren verkocht. Roberto Saviano (1979) is geboren in Napels, waar hij nog steeds woont en werkt als onderzoeksjournalist. Het schrijven van dit boek heeft ertoe geleid dat hij door de Gomorra gezocht wordt en ondergedoken moet leven. Hij heeft nu vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week, vijf beveiligers om zich heen.

Inmiddels doet Amsterdam niet onder voor de stad Napels. In de eens zo veilige stad Amsterdam vliegen de kogels je om de oren. Plofkraken. Overvallen en geweld. En nu Frau Halsema burgemeester is van Amsterdam, is het een verloren stad, waar je des avonds, wanneer de stad in duisternis is gehuld, niet meer veilig bent. Want rovend gewelddadig gepeupel uit exotische landen creëren een tweede Napels.

Uitgave : Rothschild & Bach, 2007.
Dit boek is een imprint van Foreign Media Books bv.

Door: “Driek”

https://ejbron.wordpress.com/2019/10/02 ... m-gomorra/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Terug naar “Boekbesprekingen en recensies”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten