Israël bashen

Bestaat God? Wat is de waarde van religie? Mag je een dogma in twijfel trekken?
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 28946
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Israël bashen

Berichtdoor Pilgrim » Do Mei 18, 2017 2:19 am

Zweden blokkeerde Twitter-account van Israëlische ministerie van Buitenlandse Zaken

Geplaatst op 17 mei 2017

Afbeelding

Is het Twitter-account van het Israëlische ministerie van Buitenlandse Zaken racistisch of radicaal? Dat dacht in ieder geval het Zweedse Instituut, een door de Zweedse regering gefinancierde organisatie, wier doel het begrip voor andere culturen en de bevordering van Zweedse activiteiten in de wereld is.

Om een einde te maken aan de verbreding van haat en racisme blokkeerde het instituut 14.000 Twitter-accounts, waaronder ook die van het Israëlische ministerie van Buitenlandse Zaken en van de Israëlische ambassadeur in Zweden, Isaac Bachman. De Twitter-accounts van de ambassades van Saoedi-Arabië en Iran werden overigens niet geblokkeerd.

De Israëlische ambassadeur Bachman reageerde op Twitter op de blokkade van de Israëlische accounts: “Nu het Israëlische ministerie van Buitenlandse Zaken en de ambassade geblokkeerd zijn, is Zweden veel veiliger als het Iran en anderen leest die niet geblokkeerd werden. Overtuigt u me ervan dat dit niet echt zo is.”

In een interview met de nieuwssite “Ynet” zei de Israëlische ambassadeur: “Het is niet echt plezierig om met zulke negatieve instellingen tegenover Israël om te gaan, maar ik ben van mening dat we dit goed verwerken en dat onze inspanningen de situatie iets verbeterd hebben. Ik denk dat de situatie in Zweden anders is dan in de rest van Europa. De Israëlisch-Palestijnse kwestie is geïsoleerd. Zonder aandacht te schenken aan de ontwikkelingen in de omgeving willen de Zweden goed doen voor de Palestijnen en het probleem oplossen. De reacties en acties in Zweden hebben minder betrekking op de daadwerkelijke situatie, maar veel meer op de realiteit in Zweden.”

Afbeelding
Isaac Bachman, de ambassadeur van Israël in Zweden.

Het aanzien van Israël in Zweden was nog nooit zo slecht als de afgelopen jaren. Leden van links in Zweden weigeren zelfs de Israëlische ambassadeur te ontmoeten, maar zijn wel bereid tot een dialoog met Hamas. De Zweedse minister-president zei zelfs dat de mes-aanvallen tegen Israël niet als terreur beschouwd zouden kunnen worden.

Bron: www.israelheute.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/05/17 ... dse-zaken/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 14334
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Israël bashen

Berichtdoor King George » Do Mei 18, 2017 9:44 am

De leefbaarheid van een land lijkt zowat omgekeerd evenredig met het georganiseerde anti-Israël sentiment.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam


Terug naar “Ethiek, Moraliteit en Logica”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast