Boycot apartheid Israël. De DOCP-Jodenhaters.

Bestaat God? Wat is de waarde van religie? Mag je een dogma in twijfel trekken?
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 3715
Lid geworden op: Zo Mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Boycot apartheid Israël. De DOCP-Jodenhaters.

Berichtdoor sjun » Vr Sep 01, 2017 6:40 pm

Rotterdam heeft een dubbelpaspoortig burgervader die ook nog een achterban te pleasen heeft die een zekere 'levens'overtuiging (lees: doodscultus) is toegedaan. Ik verwacht dus weinig vanuit de gemeente Rotterdam totdat de aansturing daar vervangen is.
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 30256
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Boycot apartheid Israël. De DOCP-Jodenhaters.

Berichtdoor Pilgrim » Vr Sep 15, 2017 10:52 pm

Anti-Israëlische zedenprediker uit Denemarken verwikkeld in reusachtig corruptieschandaal

Geplaatst op 15 september 2017

Afbeelding

Zo nu en dan onthullen belangrijke nieuwsberichten, die schijnbaar niet relevant zijn voor Israël, bij nader inzien toch wezenlijke informatie met het oog op Israël. Danske Bank, de grootste bank van Denemarken, gaf onlangs toe de sluis voor een reusachtig corruptieprogramma van de regering van Azerbeidzjan geweest te zijn. De Deense krant “Berlingske Tidende” mocht enkele documenten over dit schandaal inzien.

Volgens informatie van de Britse krant “The Guardian”, die zich beroept op doorgesijpelde informatie, gebruikte de regering van Azerbeidzjan de bank om een geheim programma met een omvang van $ 2,9 miljard te financieren, waarmee ze via een netwerk van Britse ondernemingen bekende Europeanen betaalde. “The Guardian” beweert dat er tussen 2012 en 2014 meer dan 16.000 geheime betalingen via de vestiging van de Danske Bank in Estland werden gedaan. Een deel van dit geld werd blijkbaar in het kader van lobbyactiviteiten aan politici en journalisten betaald. In de genoemde periode lag Azerbeidzjan vanwege de arrestatie van mensenrechtenactivisten en journalisten en vanwege de manipulatie van verkiezingen onder vuur. De top van het olierijke land wilde een positief imago bevorderen.

Men gaf het programma de bijnaam “de Azerbeidzjaanse wassalon”. Onder de ontvangers van de betalingen bevonden zich voormalige leden van de mensenrechtencommissie, van het parlement van de Europese Raad evenals een bestuurslid van de Europese Bank voor Wederopbouw en Ontwikkeling. Het is echter niet bewezen dat alle ontvangers de bron van de betalingen kenden, omdat die via geheime tussenpersonen plaatsvonden.

De Danske Bank geeft toe dat via het kantoor van haar filiaal in Estland “het witwassen van geld en andere illegale praktijken hebben plaatsgevonden”. De bank geeft aan de onregelmatige betalingen voor het eerst in 2014 opgemerkt te hebben. Het financieel toezicht van Estland wordt als volgt geciteerd: “De systemen die het witwassen van geld bij de vestiging van de Danske Bank zouden hebben moeten stoppen, hebben gefaald.”

Terwijl zij meerdere jaren lang betrokken was bij deze uiterst onethische activiteiten, besloot de Danske Bank in 2014 om de bank Hapoalim in een lijst met ondernemingen op te nemen, waarin zij op grond van de voorschriften van haar rekenschapsplicht niet zou kunnen investeren.

Ze gaf aan dat deze uitsluiting op “juridische en ethische gronden” gebaseerd zou zijn. Voorts verklaarde de Danske Bank dat de bank Hapoalim nederzettingsactiviteiten zou bevorderen en “tegen het internationale humanitaire volkerenrecht zou handelen”. Daarvoor al had de Danske Bank haar aandelen uit de onderneming Africa Israel Investments Ltd. en twee andere Israëlische ondernemingen – Elbit Systems en Danya Cebus – teruggetrokken.

In 2016 draaide de Danske Bank haar boycot van de bank Hapoalim zonder opgave van duidelijke redenen terug. Nu zou je kunnen denken dat de Deense bank zelf op een dusdanig onethische wijze gehandeld en de wet overtreden heeft, dat de beschuldiging van anderen wegens onvergelijkbaar geringere delicten haar nog kwetsbaarder zou maken. Aan deze intrekking van de boycot werd echter nauwelijks aan dacht geschonken. De schade was al aangericht. De BDS-beweging weet dat haar activiteiten bijna irrelevant voor de Israëlische economie zijn. Het is haar belangrijkste doel om het aanzien van Israël schade toe te voegen.

Al in begin 2017 werd bekend dat de Danske Bank in andere grote corruptieschandalen verwikkeld was. Destijds meldde de “Berlingske Tidende” dat uit onderzoek van de autoriteiten in Letland en Moldavië was gebleken dat er tussen 2011 en 2014 grote sommen geld via de vestiging van de Danske Bank in Estland naar belasting-oases op de Seychellen en in Panama zouden zijn gestroomd. Er werd beweerd dat dit geld oorspronkelijk uit de georganiseerde misdaad in Rusland afkomstig was. Het totale bedrag van het witgewassen geld werd geschat op $ 1 miljard. De Chief Counsel van de Danske Bank gaf ontoereikende controles in de zaak toe.

Larse Krull van de Deense universiteit van Aalborg werd als volgt geciteerd: “Het gaat om transacties in een dusdanige omvang dat de alarmbellen in de banken zouden hebben moeten rinkelen.” Kort daarvoor was bekend geworden dat “Finanstilsynet”, de Deense autoriteit die zich bezighoudt met financieel toezicht, de ontoereikende maatregelen van de Danske Bank tegen het witwassen van geld had bekritiseerd.

Danske Bank was echter niet de enige Deense organisatie die Israël boycotte. Al in 2002 was de algemene arbeidersvakbond in Denemarken een van de eerste Europese organisaties die opriep tot een boycot van Israëlische producten. De vakbond zelf annuleerde een voorlopige bestelling van producten van de Israëlische onderneming Radix.

En dat terwijl Denemarken zelf een zekere ervaring met betrekking tot boycots heeft. Na de dodelijke onlusten ten gevolge van de Mohammed-karikaturen in veel islamitische landen in het jaar 2006 riep een serie Arabische landen een grote anti-Deense economische boycot uit. Een van de geboycotte ondernemingen was Arla Foods, een Zweeds-Deens zuivelconcern, dat een tijdlang in de Arabische wereld een zakelijke schade van $ 1,5 miljoen dollar moest incasseren.

In de afgelopen jaren stond Israël vaak blootgesteld aan een extreme en wijdverbreide schijnheiligheid van Scandinavië. Dit gold hoofdzakelijk voor Noorwegen en Zweden en vooral daar, waar de sociaaldemocratische partijen en hun bondgenoten de koers van de regering bepaalden. Het reusachtige corruptieschandaal bij de Danske Bank toont eens temeer aan dat ook Denemarken bij de onthulling van extreem anti-Israëlische huichelarij niet vergeten zou moeten worden.

Bron: www.audiatur-online.ch

Door: Dr. Manfred Gerstenfeld

Bron oorspronkelijk artikel: www.israelnationalnews.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/09/15 ... schandaal/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 3715
Lid geworden op: Zo Mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Boycot apartheid Israël. De DOCP-Jodenhaters.

Berichtdoor sjun » Za Sep 16, 2017 1:28 am

Zou het niet kunnen zijn dat die boycot van Israël gekocht was door de klantjes van deze bank verantwoordelijk voor de nu bekritiseerde frauduleuze transacties. Ik moet maar eens wat Deense kennissen gaan influisteren dat grootschalig onderzoek tot een politieke ommekeer vanwege de meekomende ophef zou kunnen leiden. Al wie klaar is met de wegkijk en verzwijgpolitiek die cumulerende kosten genereert kon daar wel eens blij van worden. Misschien kan er nu in Denemarken defenitief worden afrekend met de SD en lukt het ook nog om de Europese schade voor Nederland ingedamd te krijgen en de salonsocialiste 'Gucci Helle' en haar schoonvader Neil Kinnock uit de Europese politiek te laten verdwijnen.
:rolleyes:
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 30256
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Boycot apartheid Israël. De DOCP-Jodenhaters.

Berichtdoor Pilgrim » Ma Sep 18, 2017 10:00 pm

Help us Fight the Cultural BDS
Lana Melman - gepubliceerd op 4 dec. 2016

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 30256
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Boycot apartheid Israël. De DOCP-Jodenhaters.

Berichtdoor Pilgrim » Vr Okt 13, 2017 1:09 am

Prager University: Discrimineert Israël Arabieren?
PragerU - Gepubliceerd op 25 sep. 2017

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 34161
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Boycot apartheid Israël. De DOCP-Jodenhaters.

Berichtdoor Mahalingam » Ma Dec 04, 2017 12:38 am

Een BDS-boycotter wordt op zijn beurt geboycot en schreeuwt als een mager speenvarken over zijn meningsvrijheid want de Staatsomroep van Duitsland zendt een paar van zijn concerten niet uit. (dat geeft inkomstenderving)
How Germany deals with activist movements against Israel
Various local subsidiaries of German public broadcaster ARD confirmed that they had dropped plans to air two concerts by former Pink Floyd musician Roger Waters. The move came in response to the 74-year-old rocker’s support for the Boycott, Divestment and Sanctions movement (BDS), which targets Israel over its military occupation of Palestinian land.

Waters will perform on two nights in Berlin on June 1st and 2nd 2018 and the ARD subsidiary RBB was supposed to broadcast the gigs.

“It was important for us to take a strong stance on this as a signal to the Jewish community in Berlin and Brandenburg,” said RBB director Patricia Schlesinger.

The move was supported by the Zentralrat der Juden (Central Council of Jews) which called it “an important signal that rampant anti-Semitism against Israel has no place in Germany.”
https://www.thelocal.de/20171129/how-germany-deals-with-activist-movements-against-israel
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 14730
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Boycot apartheid Israël. De DOCP-Jodenhaters.

Berichtdoor King George » Ma Dec 04, 2017 5:44 pm

De daad bij het woord, CU! En dat houdt in dat er met D'66 gebroken moet worden. Trek de stekker uit dit kabinet en verlos ons land van Rutte III !Genoeg is genoeg! ChristenUnie en SGP zijn klaar met door EU ingefluisterd anti-Israëlbeleid van Nederland

Afbeelding
Foto: De SGP organiseert regelmatig bijeenkomsten over Israël. Bron: Kees van der Staaij / Twitter.

Door Tim Engelbart 4 december 2017

Als het aan de ChristenUnie en de SGP ligt, is het een keertje afgelopen met het pesten van Israël in internationale overlegfora zoals de Verenigde Naties. Want Nederland doet daar volop aan mee, en dat is de twee christelijke partijen een klap in het gezicht.

De kleine christelijke partijen in de Tweede Kamer zijn helemaal klaar met het feit dat Nederland keer op keer meedoet met rondjes Israëlpesten in internationale overleggremia. Er worden regelmatig resoluties bij de VN gesteund waarin Israël wordt gebombardeerd tot grote mensenrechtenschender, of waarin wordt ontkend dat de Tempelberg heilig zou zijn voor joden.

De ChristenUnie en de SGP stellen daar nu ieder een aantal Kamervragen over. Eerder heeft Nederland namelijk via de in de Tweede Kamer aangenomen motie-Van der Staaij c.s. bepaald dat de anti-Israëlresoluties bij de VN niet meer gesteund gaan worden door Nederland. Maar onder druk van de EU gebeurt dat nu regelmatig toch.

De partij van Gert-Jan Segers wil weten waarom Nederland zich constant door de EU laat voorschrijven dat zij Israëlvijandige stemmen moeten uitbrengen. Joël Voordewind stelt de volgende Kamervragen:

Afbeelding

Bij de SGP gaan ze wat dieper in op de intriges bij de VN, de Algemene Vergadering van dit orgaan alsmede de cultureel-educatieve afdeling UNESCO:

  “1. Kent u het bericht ‘151 UN member states vote to disavow Israeli ties to Jerusalem’ over een resolutie binnen de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties (AVVN) waarin, analoog aan de Unesco-resolutie van december 2016, de Joodse band met de Joodse heilige plaatsen in Jeruzalem wordt ontkend?
  2. Is de berichtgeving correct dat alle EU-lidstaten, dus inclusief Nederland, voor deze resolutie stemden, inclusief de landen die eerder binnen Unesco tegen de resolutie stemden of zich van stemming onthielden?
  3. Klopt het dat de Europese Unie (EU) de AVVN na de stemming heeft gewaarschuwd haar standpunt ten aanzien van dergelijke resoluties in de toekomst te wijzigen als de taalkeuze niet neutraler is? Aangezien dit impliceert dat de resolutie onvoldoende neutraal geformuleerd was, waarom heeft Nederland dan niet tegen gestemd?
  4. Kunt u aangeven welke andere resoluties binnen de AVVVN en andere VN-gremia in 2017 betrekking hadden op Israël, en wat daarbij het Nederlandse stemgedrag was?
  5. Hoe verhoudt het Nederlandse stemgedrag zich tot de aangenomen motie Van der Staaij c.s. van 2 november 2017, waarin de regering verzocht is actief stelling te nemen tegen lidstaten in VN-organisaties die disproportioneel agenderen tegen Israël, en onrechtvaardige resoluties af te wijzen?
  6. Welke maatregelen gaat u treffen om alsnog effectief uitvoering aan deze motie te geven?”

Ik ben heel benieuwd met wat voor omzwervingen ministers Halbe Zijlstra en Sigrid Kaag nu gaan proberen te antwoorden op deze vragen…


DDS
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Mahalingam
Berichten: 34161
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Boycot apartheid Israël. De DOCP-Jodenhaters.

Berichtdoor Mahalingam » Ma Dec 04, 2017 6:06 pm

Hierop inhakend:
EU bepaalt wat Nederland in de VN over Israël stemt

EU bepaalt wat Nederland in de VN over Israël stemt

Op 19 november j.l. publiceerde OpinieZ mijn eerste verslag over de continuering van het Nederlandse anti-Israël stemgedrag in de VN door ons nieuwe kabinet Rutte III. Ondanks de uitdrukkelijke wens van de Tweede Kamer hiermee te stoppen, zoals vastgelegd in de motie Staaij/Wilders/Baudet, stemde ons land op 10 november opnieuw acht keer voor, één keer blanco en nul keer tegen bij de start van een nieuwe vloedgolf van anti-
Israël resoluties in de VN.

Dit stemgedrag is, zoals sommigen denken, geen vergissing begaan tijdens de wisseling van de wacht op het ministerie van Buitenlandse Zaken, maar staand beleid.

Nieuwe resoluties
Afgelopen donderdag 30 november lieten onze VN-ambtenaren in New York voor de tweede keer zien dat zij hun stemgedrag niet zullen veranderen. In de Algemene Vergadering werden zes nieuwe anti-Israël resoluties aangenomen, ingediend door landen als Qatar, Syrië en Cuba. Nederland stemde drie keer voor, drie keer blanco en nul keer tegen. Het betreft resoluties waarin de VN vijftig jaar ‘Israëlische bezetting’ en de zogeheten Nakba diep betreurt, Israëlische ’terreuracties’ tegen de Palestijnse bevolking veroordeelt en de Tempelberg in Jeruzalem ontdoet van zijn Joodse betekenis.
Hysterie

Ook een door Noord-Korea en Syrië ingediende resolutie waarin Israël opgeroepen wordt de Golanhoogte ‘terug te geven’ aan het regime van massamoordenaar Assad, werd in het Walhallah van het internationale recht aangenomen. Deze anti-Israël hysterie in de Algemene Vergadering werd de Britse VN-delegatie te veel: kijk en luister
https://opiniez.com/2017/12/03/over-het-gezag-en-de-geloofwaardigheid-van-ons-parlement/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 12738
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Boycot apartheid Israël. De DOCP-Jodenhaters.

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Ma Dec 04, 2017 6:31 pm

Mahalingam schreef:EU bepaalt wat Nederland in de VN over Israël stemt

Wie niet met mij is is tegen mij, zal Israël concluderen.

Nederland stelt zich dus niet negatief op tegenover moslims in moslimlanden en hun geestelijke historische leider en inspirator Mohammed, pedofiel en gewapende Arabische haatzaaier met een islamitische satansziel.

In de grote moskee in Jeruzalem liggen de wapens opgeslagen waarmee jonge Palestijnen na het vrijdagavondgebed aanslagen kunnen plegen. Er waren Israëlische detectie poortjes die naar ik begrepen heb zijn weggenomen vanwege woedend protest uit de Arabische wereld. Europa knikte braaf, slaafs en afkeurend mee.

Als de EU zo door gaat met de Arabische terroristische wereld door hem een hart onder de riem te steken, is het een kwestie van afwachten dat binnenkort weer de pleuris uitbreekt in het lange tijd rustige gebied dat door Israël gecontroleerd en bestuurd wordt. Bezet of niet bezet, er heerst vrede, rust en orde. De haat zit in de lucht en hangt daar al sinds er joden bestaan in de buurt van Arabische moslims.

Joden moeten vernietigd worden volgens de mohammedaanse wereldorde. Pas dan zal het Mohammed-gezwel stoppen met haat zaaien. Maar niet heus. Want er zijn nog genoeg christenen en andersdenkenden over die volgens de Arabische woestijnprofeet Mohammed de overheersing van de Islam in de weg staan.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst van mijzelf en verkondig uitsluitend eigen dogma's.

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 3715
Lid geworden op: Zo Mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Boycot apartheid Israël. De DOCP-Jodenhaters.

Berichtdoor sjun » Di Dec 05, 2017 4:36 pm

Eerst de zaterdag dan de zondag is een bekend gezegde uit Dar es Salam. Daarmee wordt bedoeld dat eerst de Joden en dan de Christenen onderworpen, afgeperst en uitgeroeid worden. Pas dan kan de Mohammedaanse vrede worden bewerkt door ook nog even de hypocrieten uit eigen kring over de kling te jagen. Het doet zich meer en meer aanzien dat de Mohammedaanse vrede slechts uit de rust op de begraafplaatsen bestaat.
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 12738
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Boycot apartheid Israël. De DOCP-Jodenhaters.

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Wo Dec 06, 2017 8:25 am

Vandaag wordt de achterlijke Arabische wereld duidelijk gemaakt dat er van respect voor de mislukte mensensoort mohammedanen geen sprake kan zijn op straffe van zelfverloochening.

Jeruzalem is de hoofdstad van Israël. Zo was het en zo hoort het.

Met dank aan Trump. Mohammedanen hebben niks te zoeken in onze kenniseconomie en beschaving. Dat eeuwige parasiteren door de pedofiele en ideologische overheersende woede van de primitieve heidense zandbakgeest, die heerst in de hoofden van de aanhangers van de moslimwereld, moet een halt worden toegeroepen.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst van mijzelf en verkondig uitsluitend eigen dogma's.


Terug naar “Ethiek, Moraliteit en Logica”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten