De utopie van de VRIJE wil

Bestaat God? Wat is de waarde van religie? Mag je een dogma in twijfel trekken?
mercator
Berichten: 17921
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: De utopie van de VRIJE wil

Berichtdoor mercator » Zo Mar 11, 2018 1:35 pm

Hans v d Mortel sr schreef:Ik ben ervan overtuigd, vanuit mijn PERFSOONLIJKE MENING, dat wanneer het kolonialisme niet was afgeschaft, de minder IQ bedeelde wereld er nu VEEL BETER voor zou staan.

Zo zie ik het ook. Stel dat een of andere bevlogen dierenvriend hier de absolute macht krijgt en decreteert dat alle honden en katten moeten "vrijgelaten" worden omdat ze onderdrukt/verzorgd/gemanipuleerd(schrappen wat niet past) worden door hun baasjes hoe zal het die beesten vergaan denk je ?
Ofwel verkommeren ze en komen om van honger en ontbering (zonder ontwikkelingshulp) of ze groeien zo explosief in aantal( met ontwikkelingshulp) dat ze hun vroegere baasjes verslinden.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 13435
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: De utopie van de VRIJE wil

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Di Mar 13, 2018 2:15 pm

Als de mens echt een vrije wil heeft, is hij in staat te twijfelen.

Ehhh . . . Ik, ik ben een berucht twijfelaar. Ik twijfel zelfs aan het nut van het bestaan van de moslim. Heb ik dan een vrije wil? Geenszins. Ik ben slechts gezegend met een soort gave van boven, of van beneden, of door de evolutie gevormd en tijdig vastgelegd in het DNA van mijn voorouders. Ik WEET het niet; daarom twijfel ik. Ik denk dat ik sowieso al niets weet. Alles wat ik weet, heb ik van anderen. En juist daar wringt hem de schoen. Ik accepteer wetenschap, maar geloof niet alles wat die regelmatige bedriegers ons op de mouw spelden. Om de simpele reden dat ook zij GEEN vrije wil hebben. Een waarempele wetenschapper twijfelt. Hij denkt na, net zoals ik, ondanks dat ik geen wetenschapper ben.

De wereld kenmerkt zich al eeuwen door twee groepen mensen. De eerste groep die de beste is, is de positieve mens die resultaten boekt in de vooruitgang voor iedereen (joden, christenen, andere niet-moslim gelovigen en atheïsten).

De tweede groep bestaat uitsluitend uit moslims (1,7 miljard :thinking:), de mislukte mensensoort met een voornamelijk negatieve kijk op de werkelijkheid en een geestelijke blokkade van wat het mooiste en meest nuttige in de mens waarborgt: de twijfel. Moslims zijn de beruchte dragers van het Islamvirus, de verschrikking voor elke democratische staat omdat dit virus een wezenlijk gevaar vormt voor de vrijheid van het individu. Maar democratische regeringen - hoe vreemd dat ook moge klinken - ervaren dit niet, hebben er geen boodschap aan, of willen het niet zien en aan de orde stellen omdat het niet in hun smerige politieke straatje te pas komt. Zij sluiten de ogen voor de onnoemelijke achterlijkheid van Islam en zijn moslims, alsof men bang is blind te worden voor de werkelijkheid.

Door mijn twaalf jaren ervaring als een van de meest succesvolle Jehovah's Getuigen (eigen roem stinkt, maar dan nog . . .), heb ik inzicht gekregen in het soort denken van de dragers van het Islamvirus. Ik ben niet Beta intelligent, maar beschik wel over een sterke sociale intelligentie en was slim genoeg om met moslims in contact te komen aan de deur. Natuurlijk NOOIT met de Bijbel in de hand. Maar met een vriendelijk woord en getoonde interesse in . . . jawel . . . Allah, de god van Abraham waarin ook ik toen geloofde. Zoek de gezamenlijke interesse! En dat deed ik ter wille van mijn eigen succes. Slim zijn kan geen kwaad als het de werkelijkheid niet schaadt. [icon_lol.gif]

Excuus voor deze lange intro. Ik kan daar slechts een kort filmpje tegenover stellen. En ik kan u verzekeren, de moslim heeft geen vrije wil. Ook ik niet. Maar ik ben op zijn minst geen lul, een mislukt mens. Ik pas mij aan de werkelijkheid aan. Want het doel van het leven is overleven. En hoe doe je dat? Door je van ALLE moslims te ontdoen. Voordat het te laat is. Maar . . . ik kan dat niet in mijn eentje. [icon_lol.gif] :emm2:

Islam accepteert onder geen beding scheiding van kerk en staat. Want Islam is zaligmakend voor de wereldorde en het verplichte geloof in Allah overeenkomstig de met geestelijk en fysiek geweld verkregen superioriteitsgedachte over de wereld namens de vieze smerige pedofiele sadistische oorlogstirannieke Arabische psychopaat profeet Mohammed. Hoezo en waarom zou ik beledigend zijn tegen iemand die sadisme als het hoogste geestelijke goed uit de achterlijke woestijn van lang geleden als zijn perpetuum mobile orgasme ervaart? Niet één moslim wil zijn ongelijk toegeven omdat hij niet in staat is logisch te denken en te redeneren. Ik beledig niet. In tegendeel, ik waarschuw ervoor dat wie geestelijk vergif als geneesmiddel voor de ziel drinkt, niet boos moet worden wanneer hij eerst stuiptrekkingen krijgt omdat zijn eisen niet ingewilligd worden om uiteindelijk te sterven als een schurftige hond die door onze beschaving normaliter in het asiel wordt gehuisvest om afgemaakt te worden in het belang van de volksgezondheid.

In de video: Broeder Ahmad ibn Hoessein over de scheiding van Islam en staat.

Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.


Terug naar “Ethiek, Moraliteit en Logica”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast