Massahypnose door religieuze leiders

Bestaat God? Wat is de waarde van religie? Mag je een dogma in twijfel trekken?
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 5594
Lid geworden op: Zo Jun 03, 2007 12:41 pm

Massahypnose door religieuze leiders

Berichtdoor hans van de mortel » Zo Nov 11, 2007 10:13 am

De mens is een kuddedier en zeker 65% van de mensheid is dom volgens onderzoek. Hieraan hoeft geen mens te twijfelen. We hoeven daar niet moeilijk over te doen door te refereren aan wetenschappelijk onderzoek, etc. Het is ons volkomen duidelijk.

De wereld draait als een tierelier door de stelselmatig en kunstmatig gecreëerde behoefte van de mens. Een dak boven je hoofd, voedsel en kleding. Meer heeft de mens toch niet nodig?

En wat dan? Liefde of veiligheid? Ik denk dan aan liefde. Maar wetenschappers hebben aangetoond dat veiligheid boven liefde komt bij de mens.

Als je maar blijft herhalen tegen een kind dat hij dom is en dat hij nergens voor deugt, dan is het eindresultaat dat hij op latere leeftijd niet meer zichzelf is, zich dom vindt en nergens meer voor deugt.

Als we in de geschiedenis genoeg godsdienstige leiders kunnen vinden die keer op keer zeggen dat deze prachtige planeet verwoest moet worden voordat het eindoordeel van God kan komen, gaan we dat misschien ook geloven.

Een mens is makkelijk te beïnvloeden zonder dat hij het in de gaten heeft. Je kunt hem de ’tekenen’ laten zien die hij verwachtte. Dit zal zijn zelfsuggestie dat de Dag des Oordeels komt, alleen maar versterken. Je kunt de mens werkelijk van alles wijsmaken uit naam van God. Voor wat die Dag des Oordeels betreft kunt u nog het beste terecht bij de Jehovah’s Getuigen. Die kunnen u in detail, tot in de finesses, uitleggen hoe het allemaal in zijn werk zal gaan en wie wel of geen opstanding uit de dood zal krijgen. Adam en Eva horen daar in ieder geval niet bij, maar ook Judas niet, de verrader van Jezus. Dat is allemaal al haarfijn uitgedokterd door de Wachttoren in Brooklyn. Het voordeel van alle Jehovah’s Getuigen en de meeste moslims is, dat zij geen geweten meer hebben. Bij de JG’s is het geweten de Wachttoren en bij moslims de Koran.

De leiders van de allerbelangrijkste godsdiensten hebben hun interpretatie van apocalyptische profetie als middel voor massahysterie goed gebruikt. Duizenden jaren lang hebben zij in de menselijke psyche de veronderstelling ingeprent dat een groot deel van de flora en fauna van de wereld, plus een groot deel van de mensen zelf, afgeslacht en vergiftigd moest worden, voordat redding mogelijk kon zijn.

De hypnotische suggestie schijn te werken. Jehovah’s Getuigen zijn net zo ongeduldig als de volgelingen van de islam, maar zij wachten af zonder geweld te gebruiken. De islam daarentegen wil de zaak door toepassing van geweld versnellen. ’Allah’ laat het steeds duidelijker afweten (ook Jehovah dus), vandaar dat islamitische leiders olie op het vuur van ’allah’ gooien.

De hel zal en moet branden voor de hele wereld. Want de islam zal hoe dan ook gelijk hebben. Niet goedschiks via ’allah’, dan maar kwaadschiks zonder ’allah’

Islamitische leiders zijn bezig hier op aarde die brandende hel van ’allah’ alvast te creeëren. Niet God levert het bewijs van wat de ongeletterde profeet ooit heeft beweerd. NEE, men is bezig de norm achteraf te stellen door dat inferno vooruit te scheppen en dan te roepen: ”Zie hier de wil van ’allah’. Het was voorspeld!”

De islam heeft een meesterlijk perverse samenzwering beraamd tegen het leven op de planeet. WEEST VRUCHTBAAR EN VERMENIGVULDIGT U, zegt buiten de bijbel ook de koran, zonder de bepaling te vermelden die opweegt tegen de eventuele uitwassen die zo’n gebod kan veroorzaken. De mens is steeds vruchtbaarder geworden en leeft langer dan ooit tevoren, totdat alle reserves bijna op zijn en de wereld op het punt staat in te storten. Kijk naar Indonesië, het grootste moslimland ter wereld, als een van de vele voorbeelden van een misslukt islamitische samenleving waarbij de tweede doodsoorzaak diarree is.

En zo zien bijna alle islamitische landen eruit. Juist Turkije is de uitzondering die de islamitische regel bevestigt, omdat dit land zich tijdig geöriënteerd heeft op de Westerse levenswijze en als een seculiere staat waarin ’allah’ niet de baas is, redelijk welvarend is geworden.

Armageddon en de Dag des Oordeels kunnen niet bestaan zonder het gebod vruchtbaar te zijn en je te vermenigvuldigen. Daarnaast is het constant in angst houden van de mensheid middels geweld en terreur een levenstaak van de kant van religieuze moslimleiders. De angst die er bij Westerse politieke leiders goed in zit om bij het minste geringste een Fatwa over hun hoofd uitgesproken te krijgen, zorgt ervoor dat onze politieke lafhartige en onverantwoordeljk leiders dit soort religieuze despoten keer op keer tegemoet treden.

Het zijn twee kanten van het zelfde levenhatende idee. Zorg voor meer mensen die bij het laatste oordeel gered of veroordeeld kunen worden. Vooral islamitische leiders moedigen aan tot grote gezinnen. Dat ze in de thuislanden nauwelijks te eten hebben doet er niet toe. Daarvoor trekt men massaal naar het goddeloze Westen om er te halen wat er te halen valt.

God verhoede dat je de grootte van de bevolking onder controle hebt, de vervuiling tegengaat, het leven op aarde beter maakt - waarom zou de Messias je komen redden als je jezelf gered hebt?

Men zou kunnen zeggen dat alles wat gezondheid en de verrijking van het leven aanprijst, een belemmering is voor de leer van de Dag des Oordeels. Daarom ook haat de islam het Westen!

Verbeter de kwaliteit van het leven, maak een eind aan armoede en hongersnood, maak het leven op aarde bevredigend voor iedereen en draag niet bij aan de dood van eenderde van de wereldbevolking, zoals in Openbaring en de Koran voorspeld staat.

Christenen en ongelovigen zien we een positieve bijdrage leveren aan de kwaliteit van het leven. Het zijn juist de - door islamitische leiders - ziekelijk geestelijk bevruchtte bevolkingsgroepen die een negatieve bijdrage leveren aan het welzijn van de wereld!

Dat ’allah’ zijn gelovigen laat barsten mag geen reden zijn voor moslims om zich af te reageren op die mensheid die zich juist bewust en met hun volle verstand hebben afgekeerd van die vreselijke haatdragende mensonterende religie, ontsproten aan het brein van de eerste de beste analfabete woestijnprofeet.

Wie zich brandt moet op zijn blaren gaan zitten. En anderen niet de schuld daarvan geven. Waarom doen moslims dat niet?
Religie is de vrijwillige celstraf van het verstand.

Gebruikersavatar
fucmoh
Berichten: 858
Lid geworden op: Za Dec 24, 2005 10:48 pm
Locatie: AMSTERDAM

Re: Massahypnose door religieuze leiders

Berichtdoor fucmoh » Zo Nov 11, 2007 12:04 pm

Idioot, wat zit je nou te slijmen met de christenen?

Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 5594
Lid geworden op: Zo Jun 03, 2007 12:41 pm

Re: Massahypnose door religieuze leiders

Berichtdoor hans van de mortel » Zo Nov 11, 2007 6:58 pm

fucmoh schreef:Idioot, wat zit je nou te slijmen met de christenen?


Sorry!
Religie is de vrijwillige celstraf van het verstand.


Terug naar “Ethiek, Moraliteit en Logica”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten