Homosexualiteit. Waarom heb ik die gevoelens?

Bestaat God? Wat is de waarde van religie? Mag je een dogma in twijfel trekken?
Plaats reactie
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 6294
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Homosexualiteit. Waarom heb ik die gevoelens?

Bericht door hans van de mortel »

Jonge mensen vragen . . .

Homosexualiteit. Waarom heb ik die gevoelens?

„Ik heb het gevoel of er een oorlog in me woedt. Ik weet me geen raad.” - Bob.

VEEL jongeren gaan onder een dergelijke mentale kwelling gebukt. In tegenstelling tot hun leeftijdgenoten die verteerd lijken te worden door belangstelling voor het andere geslacht, gaan zij zich steeds meer aangetrokken voelen tot leden van hun eigen sekse. Voor velen komt dat besef als een verschrikkelijke schok.

Een vrouw vertelde over haar dochter: „Zij begon met haar gezondheid te tobben, kon niet eten of slapen en werd neerslachtig en humeurig. Zij deed zelfs een poging tot zelfdoding." De hoofdoorzaak van dit leed? ”Zij had lesbische gevoelens." Voor sommigen zal het misschien niet meevallen zulke neigingen te overwinnen. ”Als jonge tiener", zo bekent een jonge man die wij Mark zullen noemen, ”had ik homoseksuele contacten met sommige vrienden van me. In de puberteit ging ik daarmee door totdat ik de bijbel met Jehovah’s Getuigen ging bestuderen. Maar soms huisden er nog steeds verkeerde gevoelens in me."

Hoe komt het dat een jongere zich tot een seksegenoot aangetrokken voelt? En wat moet een jongere doen als hij of zij last heeft van zulke gevoelens?

Aard of opvoeding?

Het is tegenwoordig populair te zeggen dat homoseksuelen zo geboren worden en dat iemands seksuele geaardheid niet te veranderen is. In het blad Time werd bijvoorbeeld met veel ophef bekendgemaakt: „Een nieuw onderzoek doet vermoeden dat er een structureel verschil bestaat tussen de hersenen van homoseksuele en heteroseksuele mannen.” Dit onderzoek werd echter verricht op de hersenen van mannen die aan aids waren gestorven. Dat bewijst uiteraard niets!

Bij een andere theorie draait het om hormonen. Wetenschappers zagen dat laboratoriumratten die geen mannelijke hormonen meer hadden, ’vrouwelijk’ paargedrag vertoonden. Zij concludeerden dat homoseksuelen eveneens het slachtoffer kunnen zijn van een biologisch ongelukje - een blootstelling aan te veel of te weinig mannelijke hormonen voor de geboorte. Veel wetenschappers zijn echter van mening dat het afwijkende gedrag bij ratten niet veel meer is dan een reflex - niet echt ’homoseksualiteit’. Bovendien zijn mensen geen ratten. The Harvard Medical School Mental Health Letter redeneert: „Het is uiterst onwaarschijnlijk dat prenatale hormonen net zo rechtstreeks van invloed zijn op . . . de menselijke seksualiteit als ze reflexen bewerkstelligen die betrokken zijn bij het paargedrag van ratten.”

Er is ook veel aandacht besteed aan genetische studies. Bij de homoseksuele mannen en vrouwen die er een van een identieke tweeling zijn, is ongeveer de helft van hun tweelingbroers of -zussen eveneens homoseksueel. Daar eeneiige tweelingen genetisch geheel gelijk zijn, leek de conclusie voor de hand te liggen dat de afwijking aan een mysterieus gen toe te schrijven was. Merk echter op dat de helft van de tweelingbroers of -zussen niet homoseksueel was. Indien deze geaardheid werkelijk genetisch geprogrammeerd was, zouden dan niet al de tweelingen ze vertonen? Het is waar dat genen en hormonen een rol kunnen spelen. Niettemin vermeldde Scientific American de bevindingen van sommigen, dat het bewijsmateriaal „er sterk op duidt dat de omgeving aanzienlijk bijdraagt tot de seksuele geaardheid.”
Er is betrekkelijk weinig wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de ontwikkeling van homoseksualiteit bij vrouwen. Het lijdt echter geen twijfel dat ook daarbij gezinsinvloeden een rol spelen

De invloed van het milieu

Sta eens stil bij het milieu in het oude Griekenland. Aangezet door de erotische verhalen over sommige van hun mythologische goden, de geschriften van filosofen als Plato en de cultuur van de sportschool, waar jongeren naakt sportten, werd homoseksualiteit een rage onder de elite in de Griekssprekende wereld. Volgens het boek L’Amour En Grèce ’werd het op Kreta als een schande beschouwd wanneer een jongen van goeden huize geen minnaar had’. Die decadentie werd niet veroorzaakt door een mysterieus gen of hormoon. Ze gedijde omdat de Griekse cultuur het toestond, ja, aanmoedigde! Dit illustreert heel goed wat een krachtige rol het milieu kan spelen.
Het misbruiken van kinderen was kennelijk een factor bij de toename van de homoseksualiteit in het oude Griekenland. De oudere verleiders van jonge jongens werden gewoonlijk aangeduid als ”wolven" ˜ het ”symbool van gulzigheid en onbeschaamde kwaadaardigheid". Hun jonge slachtoffers werden ”lammeren" genoemd.

Het lijdt geen twijfel dat de huidige vloed van pro-homo-propaganda veel tot de verbreiding van die zienswijze heeft bijgedragen. Er wordt veelvuldig op homoseksualiteit gezinspeeld op de tv, in films, muziek en tijdschriften. De kabeltelevisie heeft sommige jongeren moeiteloos toegang verleend tot harde porno. Androgyne (uniseks) kleding- en haarstijlen zijn in de mode gekomen. Enkele deskundigen zijn ook van mening dat de manvijandige propaganda van de zijde van sommige feministes tot de groei van de lesbische liefde heeft bijgedragen. Jongeren kunnen ook aan slechte invloeden blootgesteld zijn door omgang met klasgenoten die openlijk de homoseksuele manier van leven voorstaan. - 1 Korinthiërs 15:33.

Vader en zoon

Soms schijnt ook een gebrekkig gezinsmilieu een belangrijke rol te spelen, vooral bij mannen. Een vader levert een belangrijke bijdrage tot de emotionele ontwikkeling van een kind (Efeziërs 6:4). In het boek Een gelukkig gezinsleven opbouwen wordt gezegd: ”De invloed van de manlijke hoedanigheden van de vader kan . . . op een belangrijke wijze tot de ontwikkeling van een volwassen, evenwichtige persoonlijkheid bijdragen." Een jongen heeft ook behoefte aan erkenning, liefde en goedkeuring van de zijde van zijn vader. (Vergelijk Lukas 3:22.) Wat kan het gevolg zijn als een vader nalaat deze nodige aandacht aan zijn kind te besteden? Emotioneel leed. Joseph Nicolosi, die schrijft over de geestelijke gezondheidsproblematiek, voert aan dat homoseksualiteit bij mannen „bijna altijd het gevolg [is] van problemen in de gezinsrelaties, vooral tussen vader en zoon".

Het kan zijn dat een moeder de situatie onbewust verergert door haar man te kleineren of haar zoon te sterk te domineren. In een studie van verwijfde jongens werd deze opmerking gemaakt: „Sommige van de ouders hadden liever een meisje dan een jongen gehad en hadden hun zoontje subtiel aangemoedigd zich als een meisje te kleden of hem zo gekleed."

Dit wil niet zeggen dat verwrongen seksuele gevoelens automatisch geweten kunnen worden aan iemands ouders. Veel mannen die zijn opgegroeid met een dominerende moeder en een nalatige, afwezige of mishandelende vader hebben zich niettemin tot mannelijke persoonlijkheden ontwikkeld. Bovendien komt niet iedereen met homoseksuele neigingen per se uit een niet goed functionerend gezin. Sommige jongens blijken echter wel zeer specifiek letsel op te lopen. „Doordat hij al vroeg beseft dat vader hem afwijst . ", voert dr. Nicolosi aan, „bezit de homoseksueel een gevoel van zwakte en onvermogen ten aanzien van die met mannelijkheid geassocieerde hoedanigheden, namelijk macht, weerbaarheid en kracht. Hij voelt zich tot mannelijke kracht aangetrokken uit een onbewust streven naar zijn eigen mannelijkheid."

Een jonge christelijke man genaamd Peter schrijft: „Mijn vader was alcoholist; hij sloeg mijn moeder geregeld en ons, de kinderen, soms. Toen ik twaalf jaar was, vertrok hij. Ik leed onder het gemis van een vader. Altijd verlangde ik naar iemand om de leegte op te vullen die ik elke dag voelde. Toen ik ten slotte bevriend raakte met een fijne christelijke man van wie ik dacht dat hij in die behoefte kon voorzien, begon ik mij seksueel tot hem aangetrokken te voelen."

Interessant is dat opmerkelijk veel homoseksuelen in hun jeugd aangerand zijn. Zo’n aanranding kan blijvende fysieke en emotionele schade teweegbrengen. Bij sommigen kan daardoor ontstaan wat een schrijfster een ’verwrongen seksuele identiteit’ noemde. Dit gebeurde kennelijk in het oude Sodom, waar jonge knapen van een enorme zucht naar perverse relaties blijk gaven (Genesis 19:4, 5). Het is duidelijk dat zij het produkt van misbruik door volwassenen waren.

De morele kant van de zaak

Wetenschappers zullen misschien nooit exact kunnen bepalen hoe groot de rol van de aard en van de opvoeding is bij het zich aangetrokken voelen tot seksegenoten. Maar één ding is duidelijk: Alle mensen worden geboren met de tendens aan verkeerde gedachten en neigingen toe te geven. - Romeinen 3:23.

Een jongere die God wenst te behagen, moet zich daarom schikken naar Zijn morele maatstaven en immoreel gedrag schuwen, hoewel dat verschrikkelijk moeilijk kan zijn. Het is waar dat het heel goed mogelijk is dat sommige mensen tot homoseksualiteit geneigd zijn, net zoals sommige mensen, volgens de bijbel, ’tot gramschap geneigd’ zijn (Titus 1:7). Toch veroordeelt de bijbel uitingen van ongerechtvaardigde toorn (Efeziërs 4:31). Zo ook kan een christen immoreel gedrag niet verontschuldigen door te zeggen dat hij ’zo geboren’ is. Kinderverkrachters voeren hetzelfde zielige excuus aan wanneer zij zeggen dat hun hunkering naar kinderen ’aangeboren’ is. Maar kan iemand ontkennen dat hun seksuele drang pervers is? Hetzelfde geldt voor het verlangen naar iemand van hetzelfde geslacht.

Jongeren die zich aangetrokken voelen tot seksegenoten moeten het daarom vermijden toe te geven aan hun gevoelens. Maar waarom wordt homoseksualiteit zo scherp veroordeeld in de bijbel? Is die manier van leven werkelijk ziekelijk en pervers? Zo ja, wat kan een jongere dan doen om homoseksualiteit te vermijden? Die vragen zullen in een komende uitgave van Ontwaakt! worden besproken.

Bron: Ontwaakt. Watchtower Bible and Tract Society of New York, Inc.

(p.s.: het artikel had ik per ongeluk overschreven. Ik heb het hersteld. Er is niks in gewijzigd)
Laatst gewijzigd door hans van de mortel op za aug 28, 2010 1:26 pm, 5 keer totaal gewijzigd.
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED

Gebruikersavatar
Schepsel
Berichten: 4930
Lid geworden op: zo jun 20, 2010 6:43 pm
Locatie: 하늘

Re: Homosexualiteit. Waarom heb ik die gevoelens?

Bericht door Schepsel »

Zelfs als je aanneemt dat de Boze Tovenaar God bestaat, is homoseksualiteit als morele misdaad nog steeds onlogisch. Wat een grove, stomme denkfout is het toch.

Het is dan religieus misschien verboden, maar heeft niets te maken met ethiek. Ook niet als je aanneemt dat God bestaat. Een homoseksueel doet niemand kwaad. Ja, God, kan je zeggen, want die ergert zich daar aan.

Maar God heeft in principe niet meer 'rechten' dan de mens, en is niet hoogstaander. Hij is alleen maar machtiger. En stel dat zijn eigenschappen superieur zijn, het is nog geen reden om hem de ethiek zélf te noemen. Dat is niets dan zéér krom drogredeneren.

Laat ze eerst eens van die onzin afkomen. Dat het verboden is: Oké. Maar dan moeten ze de ethiek erbuiten houden, die heeft er NIKS mee te maken.
Ik heb de beste feiten. Het zijn alternatieve feiten. Niemand respecteert de feiten meer dan ik. De rest is FAKE NEWS. SNEU. Net als ''zogenaamde rechters'' en scheiding der machten, SNEU.

mercator
Berichten: 19152
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Homosexualiteit. Waarom heb ik die gevoelens?

Bericht door mercator »

Ja! In Getuigen Jehovah-kringen wordt homofilie onmiddellijk gelinkt aan sexueel misbruik tijdens de jeugd. Bij Getuigen-gesprekken die ik nogal s gevoerd heb kwam dat telkens weer naar boven. Op een of andere manier- die verder niet werd uitgelegd-is homofilie een gevolg van scheve gezinssituaties, incest en contact met exhibitionisten. Hoe het dan in Jehovah's naam toch komt dat er vele malen meer homosexuele mannen dan vrouwen zijn-hoewel meisjes vele malen meer slachtoffer zijn van sexueel misbruik en je dus juist méér lesbiennes zou verwachten-; neen op die vraag mocht ik geen antwoord vernemen.

Ik kijk met spanning uit naar het volgende nummer van Ontwaakt! waar homofilie verklaard zal worden.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Jimm
Berichten: 87
Lid geworden op: zo aug 08, 2010 8:34 pm

Re: Homosexualiteit. Waarom heb ik die gevoelens?

Bericht door Jimm »

Wat een gelul van die Jehova's, alsof je je gevoel kan onderdrukken.
Het idee van een (harige) mannenkont met bijbehorend klokkenspel leidt bij mij (als hetero) tot walging.
Maar de billen van Anni Friesinger zorgen ervoor dat het bloed met naar de slapen schiet. Wat een tijger is dat.
Beide gevoelens zijn voor mij niet te onderdrukken.
Voor een homo geldt dat natuurlijk ook.
Ik ben dus ook wel benieuwd wat er in het volgende nummer staat Mercator!

mercator
Berichten: 19152
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Homosexualiteit. Waarom heb ik die gevoelens?

Bericht door mercator »

Jimm schreef: Ik ben dus ook wel benieuwd wat er in het volgende nummer staat Mercator!
Je kan je ook zélf abonneren op Wachttoren en Ontwaakt!, het is zelfs helemaal gratis! Ik wil wel eens langskomen om de Stem uit Brooklynn aan te prijzen!

Ja kom zwijg maar over die harige mannenkonten etc., mannenbenen zijn zowat het wansmakelijkste dat Jehovah geschapen heeft, Mercator vertoont zich NOOIT op de openbare weg in korte broek. Het geslachtsdeel zelf heeft wel iets, dat kan ik wel waarderen-vind ik zelfs mooier dan het vrouwelijke als ik helemaal eerlijk ben-, maar mannenbillen met zo een vacht haar erop... :yuk:
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

mercator
Berichten: 19152
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Homosexualiteit. Waarom heb ik die gevoelens?

Bericht door mercator »

Jimm schreef:Wat een gelul van die Jehova's, alsof je je gevoel kan onderdrukken.
Met gevoel heeft dat volgens JG niets te maken, het is allemaal de schuld van papa die een "verstoorde relatie" met zijn zoon had, hem wss niet genoeg voorlas uit Wachttoren en Ontwaakt :cool:
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Jimm
Berichten: 87
Lid geworden op: zo aug 08, 2010 8:34 pm

Re: Homosexualiteit. Waarom heb ik die gevoelens?

Bericht door Jimm »

mercator schreef:
Jimm schreef: Ik ben dus ook wel benieuwd wat er in het volgende nummer staat Mercator!
Je kan je ook zélf abonneren op Wachttoren en Ontwaakt!, het is zelfs helemaal gratis! Ik wil wel eens langskomen om de Stem uit Brooklynn aan te prijzen!

Ja kom zwijg maar over die harige mannenkonten etc., mannenbenen zijn zowat het wansmakelijkste dat Jehovah geschapen heeft, Mercator vertoont zich NOOIT op de openbare weg in korte broek. Het geslachtsdeel zelf heeft wel iets, dat kan ik wel waarderen-vind ik zelfs mooier dan het vrouwelijke als ik helemaal eerlijk ben-, maar mannenbillen met zo een vacht haar erop... :yuk:
Een piemel mooier dan een poes. Tja, bedoel je nu gewoon te zeggen dat je homo bent Mercator? Niet dat het wat uitmaakt, maar ik probeer te begrijpen wat je bedoelt.

mercator
Berichten: 19152
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Homosexualiteit. Waarom heb ik die gevoelens?

Bericht door mercator »

Jimm schreef:
Een piemel mooier dan een poes.
Is gewoon een puur persoonlijk esthetische appreciatie :D ...een kerktoren lokt toch ook meer toeristen dan een waterput?
Haha, mijn vriendin dacht ook direct dat ik homo was omdat ik zoveel plezier beleefde aan de roman Bezorgde Ouders van Gerard Reve dat was nl. een boek speciaal geschreven voor homosexuele mannen, ik vermoed dat het niet direct op de lectuurlijst van de Getuigen stond.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Jimm
Berichten: 87
Lid geworden op: zo aug 08, 2010 8:34 pm

Re: Homosexualiteit. Waarom heb ik die gevoelens?

Bericht door Jimm »

Een kerktoren lokt toch ook meer toeristen dan een waterput.... :roll2: :roll2:

Dat is vast Vlaamse humor, zo gevat zijn hollanders niet.

Ben toch blij dat mijn vrouw geen kerktoren heeft.

mercator
Berichten: 19152
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Homosexualiteit. Waarom heb ik die gevoelens?

Bericht door mercator »

Jimm schreef: Dat is vast Vlaamse humor, zo gevat zijn hollanders niet.
Heel gevat was de oer-Hollander Gerard Reve anders wel, die beschreef de multiculturele ramp al in 1987 in die magistrale roman Bezorgde Ouders, hij was dan ook direct persona non grata in het links-culturele kringetje.
Zinnen als ja het was een zwarte, die met zijn zwarte beestenknuppel zich onrechtmatige toegang verschafte tot de Heilige Blanke Opening van een Blanke Jongen, die niet werkloos was en werkte voor zijn kost konden in 1987 niet en nu blijkbaar nog altijd niet.

Maar Reve zag het haarfijn en profetisch: let op , binnenkort komt er geen blanke meer aan te pas in Ons Holland
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 6294
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Homo of geen homo. Onaneren is taboe!

Bericht door hans van de mortel »

Jonge mensen vragen . . .

Homosexualiteit. Waarom heb ik die gevoelens?

„Ik heb het gevoel of er een oorlog in me woedt. Ik weet me geen raad.” - Bob.
Eigenlijk wordt op de door hen zelf gestelde vraag ’Waarom heb ik die gevoelens?’ geen antwoord gegeven.
Het knappe van de mensen van de Wachttoren is dat zij altijd in staat zijn om de hete brei heen te draaien. Ze leiden je weg van de kern van het onderwerp.

Iedere man heeft die gevoelens. En waar Brooklyn het ultieme hoofdkwartier van God op aarde is, geeft het vanuit zijn goddelijke gezag, goddelijke leiding aan mensen die - door middel van de doop - vrijwillig hun lot in handen van deze beheerders van de menselijke geest hebben gegeven.

Daarom ook mag de zaadlozing van de man alleen plaatsvinden in het huwelijk, dat door God is ingesteld. Geen seks voor de lol. Dus OOK NIET ONANEREN! Daar is een paragraaf aan gewijd in een speciaal boekje voor jongeren. Tja . . . en wie wil als jongere nu Jehovah teleurstellen?

O ja. Ik herinner mij nog dit uit dat boekje. Om aan zijn libido te ontkomen, wordt de jonge Getuige aangeraden wanneer hij onder de douche staat zijn gedachten af te wenden, te verplaatsen naar een ander onderwerp.

Mercator haalde al het een en ander aan over incest binnen families. Maar wat hij er niet bij vermeldde was dat dit nu juist veelvuldig voorkomt binnen de kring van Jehovah’s Getuigen. Het zal u niet verbazen. Het is net als binnen de islam. Waar seks als een taboe wordt beschouwd ontstaan de meeste excessen. Het sterkste voorbeeld hiervan zien we dan ook bij de islam door middel van de schaamhaarlap die vrouwen geacht worden te dragen.

Zowel binnen de kring van de Getuigen als binnen de kring van islamitische Marokkanen en Turken wordt alle rottigheid van hun tekort aan zelfbeheersing en onwetendheid - waarbij seks meestal de hoofdrol speelt - met het ritme van de dag onder het vloerkleed geveegd.
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED

mercator
Berichten: 19152
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Homo of geen homo. Onaneren is taboe!

Bericht door mercator »

hans van de mortel schreef: Mercator haalde al het een en ander aan over incest binnen families. Maar wat hij er niet bij vermeldde was dat dit nu juist veelvuldig voorkomt binnen de kring van Jehovah’s Getuigen.
Of eerder omgekeerd, Incest, rare situaties, homofilie, geweld zijn een voedingsbodem voor het Jehovah Geloof/hobby. Een soort afzweringsritueel va al die rottigheid maar tegelijk de fascinatie ervoor niet willen/kunnen uitroeien.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16310
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Homosexualiteit. Het ontkennen van de ware aard.

Bericht door Hans v d Mortel sr »

"Ze ontkennen hun ware aard en nemen die niet aan als een vaststaand feit. Maar als iets dat ze zelf kunnen vormgeven".

(Paus Benedictus XVI in zijn misselijk makende kersttoespraak over de anders geaarde medemens voor een misselijk makende meute aanhangers, bestaande uit katholieke viespeuk liefhebbers die een diep gewortelde behoefte gevoelen om aan zijn vieze huichelachtige lippen te hangen)

Zo, is er geen ruimte meer voor God? Dat vindt althans de kakelende maniakale hersengestoorde godsdienstwaanzinnige dwaas die de wereld weleens even duidelijk wil maken hoe God tegemoet moet worden getreden om die nutteloze zielepoot in de hemel een goed kerstgevoel te geven. Iets dommers en senielers is toch niet meer denkbaar in deze tijd? Maar kijk dat achterlijke zooitje katholieken eens op dat St Pietersplein vol overgave staren en luisteren naar die ouwe gek die allang in de kist bij God de vader in de hemel had moeten zijn. Maar tsja . . . Na deze geestesgestoorde gek komt er weer een nieuwe gek. En dat gaat maar door. Want zeker 90% van de mensheid is knettergek.

Afbeelding

Dat het katholicisme behoort tot de meest walgelijke religies zal niemand durven ontkennen, neem ik aan. Omdat 90% van de mensheid dom is, is de kans van ontkenning daarom nog angstwekkend walgelijk aanwezig. Je moet die klootzakken de kost geven!
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

mercator
Berichten: 19152
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Homosexualiteit. Het ontkennen van de ware aard.

Bericht door mercator »

'Hans van de Mortel' schreef:"Ze ontkennen hun ware aard en nemen die niet aan als een vaststaand feit. Maar als iets dat ze zelf kunnen vormgeven".
De Paus heeft gewoon gelijk Hans. Er zijn maar een beperkt aantal échte homoseksuelen en die hoor je nooit. Wat je ziet op gay parades en homo huwelijken is een vorm van psychische afwijking die niks met hun sexualiteit te maken heeft maar een soort puberaal schoppen tegen de gevestigde orde. Eigenlijk net zo iets als met kopvodden rond paraderen. Ik zie geen verschil tussen de gay parade en het Mohammedaans bidden op straat. Het is een politieke act, geen persoonlijke.
Homo sexualiteit wordt ook actief gepromoot in de media en op school en heel wat zonderlinge en/of perverse types laten daar hun oren naar hangen en denken hé dat is nog s een manier om in de aandacht te raken!
Afbeelding
Afbeelding
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17472
Lid geworden op: ma feb 17, 2003 9:58 am

Re: Homosexualiteit. Waarom heb ik die gevoelens?

Bericht door Manon »

Dat men in Polen homofilie linkt aan pedofilie hoorde ik ook van mijn poolse poetsvrouw. Op een keer kwam ze doodongerust binnen met het verhaal dat haar dochter een homosexuele leraar had. Ze vond dat homosexuelen zeker nooit met kinderen in contact mochten komen. Het heeft me water en bloed gekost om haar duidelijk te maken dat het een niks met het ander te maken had. Nadien heeft ze er niks meer over gezegd;
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.

mercator
Berichten: 19152
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Homosexualiteit. Waarom heb ik die gevoelens?

Bericht door mercator »

Manon schreef:Dat men in Polen homofilie linkt aan pedofilie hoorde ik ook van mijn poolse poetsvrouw. Op een keer kwam ze doodongerust binnen met het verhaal dat haar dochter een homosexuele leraar had. Ze vond dat homosexuelen zeker nooit met kinderen in contact mochten komen.
k Kan me daar iets bij voorstellen. In Polen zal een leraar het niet in zijn hoofd halen om tegen zijn leerlingen te gaan bluffen dat hij homo is. En dat is maar correct ook want het heeft niets met zijn taak als leraar te maken. Maar in ons onderwijs is het sfeertje ernaar om juist homofilie te promoten en dat is gewoon een zoveelste linkse propaganda truc.
Afbeelding
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Plaats reactie