Het mirakel van Israël

Bestaat God? Wat is de waarde van religie? Mag je een dogma in twijfel trekken?
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 71533
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Het mirakel van Israël

Berichtdoor Ariel » Do Apr 11, 2019 10:44 am

Pilgrim schreef:
Netanyahu loopt warm voor vijfde termijn als premier van Israël en stevent af op record


Een zegen dat de wereld nog een paar sterke leiders heeft zoals Netanyahu, Putin en Trump. Het zijn er nog niet veel, maar we kunnen altijd dromen van een kentering.

De linkse politiek die verpulferd wordt tot gruis.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40587
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het mirakel van Israël

Berichtdoor Pilgrim » Di Aug 20, 2019 9:36 pm

Israël: Nieuwe technologie vernietigt vijanden en redt levens

Geplaatst op 20 augustus 2019Opnieuw een verbazingwekkende ontwikkeling in de militaire technologie door het Israëlische leger. Israël heeft een systeem ontwikkeld dat aanvalsraketten leidt om vijandige raketwerpers, waarmee raketten op Israël afgeschoten worden, met een unieke nauwkeurigheid te lokaliseren en te treffen.

Dankzij de nauwkeurige afstemming met Iron Dome, Israël´s beroemde raketafweersysteem dat de meeste raketten heeft onderschept die door Arabische terreurgroepen op Israëlische bevolkingscentra werden afgevuurd, kan de nieuwe toevoeging bij de raket het vuur onmiddellijk beantwoorden en de terroristen en hun raketwerper vernietigen. Terwijl de Iron Dome vuurt om de terreurraket te onderscheppen, wordt er nog een aanvalsraket afgevuurd die de raketwerper vernietigt.

De door Raphel Industries voor het Israëlische leger ontwikkelde extra raket “Brains” kan aangebracht worden aan iedere eenvoudige raket en verandert deze in een uiterst nauwkeurige aanvalsraket. De Smart-Missile-Technology scant het doelgebied en toont live-beelden, die de raket via de beste manier naar het beste aanvalsdoel leidt.

Het resultaat is een realtime aanvalswapen, dat elk vijandig doelwit in bebouwde gebieden binnen een stad, een dorp, in de buurt van een school of een ziekenhuis nauwkeurig kan aanvallen en uitschakelen, zonder daarbij burgers te verwonden.

Het systeem wordt in de Negev getest en moet gereed zijn voor de volgende oorlog met Hamas of een andere militante groep in Syrië of Iran, die wil proberen om raketten op Israël af te vuren. Het goede aan het systeem is dat het aan iedere raket aangebracht kan worden en deze dan met een unieke precisie tot op 3 meter van het doel verwijderd kan leiden.

Men hoopt dat de nieuwe technologie een “luide”en heldere boodschap naar de andere partij stuurt, dat zij zich niet langer achter kinderen en scholen kan verstoppen om haar dodelijke arsenaal af te vuren op Israëlische burgers.

De Arabische terroristen, die hun eigen kinderen gebruiken om hun militanten te beschermen, zijn niet geïnteresseerd in hun bevolking, maar in de inspanningen die Israël onderneemt om intelligente en dure militaire opties te ontwikkelen waarmee alle wapens die op de joodse staat worden afgevuurd, afgeweerd kunnen worden. Tegelijkertijd bewijst Israël door de bescherming van onschuldige voorbijgangers zijn respect voor het menselijk leven, zoals dit in de eerste plaats bij de bescherming van zijn eigen burgers, maar ook bij de bescherming van het leven van kinderen en niet aan de strijd deelnemende mensen van de andere partij van het conflict te zien is.

Bron: www.israelheute.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/08/20 ... dt-levens/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 15513
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Het mirakel van Israël

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Wo Aug 21, 2019 10:26 am

Pilgrim schreef:
Het resultaat is een realtime aanvalswapen, dat elk vijandig doelwit in bebouwde gebieden binnen een stad, een dorp, in de buurt van een school of een ziekenhuis nauwkeurig kan aanvallen en uitschakelen, zonder daarbij burgers te verwonden.

Och gut! Wat een lief raketsysteem en toch zo ongeloofwaardig.
Men hoopt dat de nieuwe technologie een “luide”en heldere boodschap naar de andere partij stuurt, dat zij zich niet langer achter kinderen en scholen kan verstoppen om haar dodelijke arsenaal af te vuren op Israëlische burgers.

Maar dat doen ze nu juist wel. Vanaf hier is nadere uitleg op zijn plaats.
De Arabische terroristen, die hun eigen kinderen gebruiken om hun militanten te beschermen, zijn niet geïnteresseerd in hun bevolking, . . . Tegelijkertijd bewijst Israël door de bescherming van onschuldige voorbijgangers zijn respect voor het menselijk leven, zoals dit in de eerste plaats bij de bescherming van zijn eigen burgers, maar ook bij de bescherming van het leven van kinderen en niet aan de strijd deelnemende mensen van de andere partij van het conflict te zien is.

Het klinkt positief maar lijkt veel meer op eenzijdige propaganda voor het goede doel. Beter is: ga door op dezelfde oude vertrouwde weg met de prima optie - en verkondig dit luid en duidelijk aan de wereld - ''Wanneer er bommen op Israël worden gegooid zal Israël telkenmale tien keer zoveel bommen teruggooien." Gooi tienduizenden pamfletten met deze tekst in het Arabisch boven de Gaza en andere door haatmoslims bezette gebieden. Churchill gooide keer op keer op keer verschrikkelijke bommentapijten op nazi-Duitsland. Zelfs een hele stad als Dresden in een afschuwelijk inferno laten veranderen hielp geen zier, maar geeft mij nog altijd een lekker gevoel van 'rechtvaardigheid'. Ik was ook voorstander van dubbel zoveel atoombommen op Japan gooien in plaats van de twee 'kleintjes'.

Het kan nooit kwaad om de wereldbevolking, die te snel groeit en niet spoort, uit te dunnen.

Misselijk makende grap?
Mocht God het er niet mee eens zijn met wat er gebeurt op deze aardkloot, dan heeft Hij altijd nog het recht om voortijdig in te grijpen. Dat lezen we ook in de Bijbel over het weerzinwekkende door de Jehovah's Getuigen aangeprezen voorbeeld van Abraham, die goedgemutst en wel, zijn ENIGE GELIEFDE zoon wilde slachten en offeren aan God. Het is een voorbeeld dat gegeven en geleerd wordt aan het apathisch religieus ziek geestelijke volk dat zich Jehovah's Getuige noemt, om goed gedrag door geloof om te zetten in daden. God greep op het allerlaatste moment in toen Abraham - Godverdomme - zonder een traan te laten zijn enig geliefde zoon Isaak wilde afslachten ten faveure van de wil van God. God stuurde met een universele atoomflits de corrupte engel Gabriël af op Abraham en wist nog net op tijd bij Abraham het mes uit zijn hand te ontfutselen.

Wantrouwend
Het enige dat God wilde weten was of Abraham (zijn beste vriend) nog wel loyaal was aan hem. Want tsja . . . God had namelijk al eerder een enorme nare ervaring gehad met de mens. En nog wel de allereerste mens die - Godverdomme - niet deed wat Hij wilde: met je poten van de vrucht aan die ene speciale door hem exclusief geschapen boom afblijven. Maar de domme mens, die voor de rest van zijn bestaan altijd dom zal blijven, dacht in al zijn domheid dat God een grapje maakte en plukte de verboden vrucht en nog veel erger . . . zij (Adam en Eva) aten hem op.

Sadistisch trekje van God
Adam en Eva waren volgens de uitleg in de Bijbel volmaakte mensen die niet dom waren. In de vrucht zat echter het gevaarlijke dodelijke langzame gif van God, want van een sadistisch trekje kunnen we God niet vrij pleiten en tsja . . . de goede mens werd daardoor voor goed veranderd in de eeuwige slechte mens met een unieke garantie: 100% garantie op de doodstraf. Want wie slecht en verdorven ongehoorzaam aan God is door toedoen van zijn allereerste genen verdient nu eenmaal de doodstraf. De mens is inderdaad zo halsstarrig dom dat hij eigenhandig de doodstraf heeft afgeschaft - geen afschaffing, maar uitstel van executie (lol), en toch moet hij eraan geloven.

Kopje kleiner

Wat is dan het probleem om Hamas en dat zooitje ongeregelde dwarsliggers en parasiterende moslims op onze beschaving een kopje kleiner te maken? Dat is toch al vaker gebeurd in de geschiedenis? Turkije mag rustig babbels, die voornamelijk uit leugens bestaan, blijven verkondigen binnen de NAVO en naar alle regeringsleiders toe als land met een bevolking die nog altijd boos wordt als het woord genocide valt waarmee Turken ten rechte worden herinnerd aan hun uitroeiingsbeschaving die vergeleken kan worden met die van het Duitse rijk van de Duitsers onder Hitler. Ook al was het een tijdje geleden, maar het ligt nog vers in het geheugen van de Duitse, Turkse en het restpercentage van de mens.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40587
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het mirakel van Israël

Berichtdoor Pilgrim » Zo Sep 01, 2019 1:59 pm

Apartheid? In Israël? Wat er gebeurt als een moslimvrouw een Joodse stad binnengaat + video

Geplaatst op 1 september 2019

Afbeelding
Plaatje hierboven: Ariel, Samaria, 29 augustus 2019. De Israëlisch-Arabische Sarah Zoabi gaat zelf op zoek naar Apartheid in Israël. Gespekt met de nodige humor en zelfrelativering doet ze de proef op de som: “Verkoopt u ook aan Arabieren of enkel aan Joodse mensen?”

Sarah Zoabi, die over zichzelf zegt dat zij een “trotse Arabische, islamitische, Zionistische Israëli” is, blijkt ook nog eens over een flinke gezonde portie humor te beschikken. Boomerang Fighting for Israel vroeg haar onlangs om commentaar te leveren bij het nieuws en omtrent de beschuldigingen in de sociale media dat Israël “een Apartheid Staat” zou zijn.

Zij nodigde de reportagemakers van Boomerang uit om haar te volgen langs verschillende Israëlische locaties waar ze de enige herkenbare moslimvrouw was, compleet met haar bescheiden boerka en haar dikke, Arabische accent, en trachtte Israëlische Joden te betrappen als ze haar iets minder dan een gelijke zouden behandelden.

Sarah ging Joodse restaurants en winkels binnen, liep op straat rond, voerde gesprekken met complete vreemden en stopte uiteindelijk haar auto aan de kant van de snelweg, tilde de motorkap op en vroeg om hulp. Waar ze ook ging, ze werd met respect behandeld, zelfs vriendelijkheid.

Op een gegeven moment vertelde ze hem, nadat hij de telefoon van een Joodse winkelier had geleend, geen zorgen te maken als hij gebeld werd door iemand met een Arabisch accent – hij is familie. Natuurlijk stopten Israëlische automobilisten graag naast haar auto aan de kant van de snelweg om haar radiator met water te vullen.

We zullen niet tegen u liegen, Sarah Zoabi, wiens nicht de fel antisemitische Haneen Zoabi is, is niet erg populair in haar Israëlische Arabische samenleving. Ze wordt gemeden door familieleden, kreeg doodsbedreigingen en zelfs mishandelingen.

Maar ze lijkt niet bang te zijn, en haar zoon Mohammed, die nu een jonge volwassene is, is even fel als zijn moeder in het uiten van zijn steun voor de staat Israël.

Een paar jaar geleden sprak Sarah Zoabi de Knesset toe en verklaarde tegenover alle Arabische parlementsleden en alle Israëlische Arabieren: “Wij leven in het paradijs. In vergelijking met andere landen, met Arabische landen, leven we in het paradijs.”

Zo hoort u het ook eens van een Israëlische moslima. Wij, van Boomerang, hadden het niet beter kunnen uitdrukken.

What Happens When a Muslim Women Enters a Jewish TownExtra video: Een onbevreesde moslima onthult de waarheid over Israël. In deze zeldzame video sprak een islamitische Israëlische vrouw Sara Zoabi in het Arabisch met haar broeders die de staat Israël prijzen en verheerlijken ter gelegendheid van zijn 69ste verjaardag.Bronnen:

♦ Naar een artikel van David Israël “Muslim Woman Poking Fun at Notion of Israeli Apartheid” van 30 augustus 2019 op de site van The Jewish Press

https://brabosh.com/2019/09/01/pqpct-pbu/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40587
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het mirakel van Israël

Berichtdoor Pilgrim » Za Sep 07, 2019 9:55 pm

Moslim-Arabieren genieten een veel beter leven in Israël dan eender waar in het Midden-Oosten

7 september 2019

Afbeelding

Is er een significante minderheid van Arabieren die in of buiten Israël wonen en die de staat Israël daadwerkelijk steunen. Het antwoord is zonder twijfel ja.

Ze zijn misschien niet de meerderheid, maar er is absoluut een sterke en groeiende beweging van Arabieren die gemoderniseerd zijn en die begrijpen dat ze het nooit beter zullen hebben in het Midden-Oosten in enig ander land dan Israël. Zou dit kunnen zijn? Is het mogelijk dat Arabieren in Israël over het algemeen een hogere levensstandaard en betere omstandigheden genieten dan in de landen rond Israël? Het antwoord is volmondig ja.

De drie belangrijkste redenen die meer dan een paar Arabieren die in Israël wonen ertoe hebben gebracht om van gedachten te veranderen over Israël, zijn het solide gezondheidszorgsysteem in Israël, de vrijheid om hun religie in acht te nemen en de sterke economie die veel mensen goed verdiende banen biedt.

De enige plaats waar bijna alle Joden en Arabieren 24/7 samenkomen zijn de ziekenhuizen. Elke zwangere Arabische vrouw krijgt precies dezelfde zorg als elke zwangere Joodse vrouw.

Elke Arabier is vrij om zijn religie, moslim, christen of anderszins, in de hele staat Israël na te leven. Ten slotte zijn er banen in overvloed in de bouwsector en op elk ander gebied waarop Israël een hoge vlucht neemt. Arabieren werken overweldigend in veel sectoren zoals de gezondheidszorg en de bouwsector.

De kwaliteit van leven van de Arabieren in Israël is de afgelopen decennia enorm toegenomen, terwijl de kwaliteit van leven van de meeste Arabieren in de buurlanden dat niet is.

En wat betreft de verdorven checkpoints, ze redden ook de levens van Arabieren. Checkpoints op Israëlische wegen zijn niet anders dan checkpoints op luchthavens. Het zou prettiger zijn om onder een luchthaven te parkeren, een lift naar de wachtruimte te nemen en gewoon aan boord van een vliegtuig te gaan.

Maar het kleine aantal terroristen ter wereld dwingt de hele wereld om meerdere controles uit te voeren voordat ze aan boord van een vliegtuig gaan. Geen gezond persoon maakt bezwaar tegen dubbele en drievoudige controle van de beveiliging op luchthavens.

Dus, ja, er is nog een reden waarom het geweldig is om in Israël te wonen – de uitstekende checkpoints die het leven van zowel Joden als Arabieren redden van een groep terroristen die het leven niet waarderen zoals wij dat doen.

[Zie video op de site.]

De Israëlische Arabier Hussein Aboubakr legt uit wat je moet doen als je niet wil dat de toegang tot Israël je geweigerd zal worden.

Bronnen: naar een artikel Phil Schneider “How to not get banned from entering Israel” van 21 augustus 2019 op de site van Israel Unwired

https://brabosh.com/2019/09/07/pqpct-pmc/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 38615
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Het mirakel van Israël

Berichtdoor Mahalingam » Di Sep 10, 2019 9:21 am

Ooit kregen wij hier aardgas. En daar waren we blij mee (zijn we nog trouwens). Nu gaat Israël dezelfde kant op.
Leviathan gas barges approach, setting Israel on course to be natural gas exporter by year’s end
Natural gas will start flowing from Israel’s Leviathan gas field off the coast of Haifa by the end of the year, if all projections pan out, according to Noble Energy, the company that discovered the enormous reservoir in December 2010.

The four gigantic barges that are bringing the various sections of the energy platform are set to arrive in the coming days.
Over the course of the next month, the biggest offshore semi-submersible crane vessel in the world will put together the five structures that will sit together on top of the Mediterranean Sea.
These decks will contain the employees’ work and “home” areas, the gas-processing complex, power generation units, water desalination and waste treatment facilities, and a helipad. Situated ten kilometers off of Israel’s coast, its utilities will be run completely independently, as if it’s a small town.
All together, the structure will rise 47 meters above ocean level as it sits at a water depth of 86 meters. But there will also be a 130-meter high platform boom rising into the air that will mark the spot for anyone in the area. The boom is there for safety reasons, as it contains a flare at its tip to prevent hydrocarbon emissions from leaking into the atmosphere.

Another safety — and security — issue has been addressed by the Knesset Foreign Affairs and Defense Committee, which has set a radius of three kilometers around the platform as a no-go zone for unauthorized vessels.

After all the different units have been assembled, the company will do a series of “commissioning tests.”

By the end of 2019, Leviathan is expected to begin producing and processing the subsea gas sitting 125 kilometers west of Haifa and piping it to Israel. It is expected that some 12 billion cubic meters of gas will flow into the country annually.

The Leviathan field – holding 934 BCM (33 trillion cubic feet) of natural gas – is one of the largest natural gas finds in the world of the last decade.

It will enable Israel to become a natural gas exporter, bringing billions of shekels into the economy.
https://worldisraelnews.com/leviathan-gas-barges-approach-setting-israel-on-course-to-be-natural-gas-exporter-by-years-end
Afbeelding
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40587
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het mirakel van Israël

Berichtdoor Pilgrim » Zo Sep 15, 2019 1:05 am

Waarom Netanyahu blijft winnen

Door Aaron David Miller. Ingekorte vertaling: Likoed Nederland, 13 september 2019.

Afbeelding

Netanyahu RussiaBenjamin Netanyahu is een controversiële man.

Hij kan soms humorvol en charmant zijn – maar ook bot en arrogant. Netanyahu is de eerste Israëlische premier die werd aangeklaagd tijdens zijn ambtstermijn.
Toch, ondanks dit alles, heeft Netanyahu op 20 juli David Ben-Goerion (een van de oprichters van Israël) gepasseerd als langst zittende premier in de geschiedenis van Israël.

Hoe heeft hij dat gedaan? Er zijn vele theorieën: hij is een briljante politicus, hij is gewetenloos; hij heeft geen geloofwaardige tegenstander gehad die zijn politieke vaardigheden of premier-eigenschappen bezat; hij had geluk met een rechtse golf die Likoed in 31 van de laatste 42 jaar aan de macht heeft gehouden.

Al deze verklaringen zijn waar en belangrijk. Maar er is één kritische toevoeging, zonder welke Netanyahu nooit zo lang zou hebben overleefd.

Hoe politiek ongemakkelijk en pijnlijk het ook is voor zijn critici (waaronder ikzelf) om toe te geven, moeten wij wel toegeven dat hij op veel terreinen een zeer effectieve premier is geweest.

Hij heeft relatieve economische stabiliteit en groei gebracht, veiligheid en een buitengewone uitbreiding van de diplomatieke relaties – en dat in een tijd van enorme regionale en internationale instabiliteit.

Van alle kwesties die van belang zijn voor Israëlische kiezers, is veiligheid het grootste belang – zowel de daadwerkelijke veiligheid als (net zo belangrijk) hun gevoel van veiligheid.
Netanyahu is “mister security” in de hoofden van veel kiezers.

Het afgelopen decennium met Netanyahu aan de macht, van 2009 tot 2019, was een van de rustigste in de geschiedenis van Israël.
Er was geen grote Arabisch-Israëlische oorlog. Vergelijk dat met het eerste decennium van de 21ste eeuw, waarin de tweede Intifada van 2000-2005 meer dan 1.000 Israëli’s het leven kostte en er een grote oorlog was in Libanon in 2006.

De obsessie van Netanyahu om de nucleaire overeenkomst van Iran te stoppen en zo Israël te bevrijden van de dreiging schaduw van een Iraanse atoombom gaf hem politiek aanzien. Het toonde ook zijn politieke macht, want het gaf aan hoe goed zijn relatie is met de Amerikaanse president Donald Trump.

Als het gaat om vrede met de Palestijnen, heeft Netanyahu een opmerkelijke consistentie en politiek inzicht getoond. Hij deed dit door zich af te zetten tegen en te profiteren van de mislukkingen van zijn voorgangers.

Hij verzette zich tegen de mislukte Oslo-onderhandelingen; tegen het aanbod van premier Ehud Barak om vrede te sluiten met Arafat en Syrië in 2000 en hij voorspelde dat de eenzijdige terugtrekking van premier Ariel Sharon uit Gaza in 2005 een mislukking zou worden.
Netanyahu heeft het beeld ingeprent van een verdeelde en incompetente Palestijnse nationale beweging. Die bestaat enerzijds uit een zwakke Palestijnse Autoriteit die salarissen geeft aan terroristen en anderzijds uit een vijandige Hamas dat een bondgenoot van Iran is.
Hij heeft de Israëli’s ervan weten te overtuigen dat, hoe onzeker en problematisch de huidige situatie ook is, deze veel minder gevaarlijk is dan een Palestijnse staat. Die zou gebaseerd zijn op basis van wat – zelfs de als duif bekend staande – voormalige Israëlische minister van Buitenlandse Zaken Abba Eban ‘Auschwitz-grenzen’ noemde.

Het ‘vredeskamp’ heeft steeds gewaarschuwd dat zonder vrede met de Palestijnen het resultaat slechts voortdurende oorlog en een paria-status voor Israël zou zijn.

Echter Israël is juist minder geïsoleerd geworden, in plaats van meer geïsoleerd. En dat is bewerkstelligd in een periode met enkele van de meest rechtse regeringen in de Israëlische geschiedenis, zonder voortgang in het vredesproces.

Onder leiding van Netanyahu heeft Israël zijn banden met Latijns-Amerika verbreed. Netanyahu heeft inmiddels ook warme relaties met leiders in Midden- en Oost-Europa. De relaties met veel landen in Afrika zijn drastisch verbeterd.
Netanyahu heeft een officieel staatsbezoek gebracht aan Oman en ook de andere Arabische Golf-staten zijn minder vijandig geworden dan zij ooit waren.

Bovendien heeft Netanyahu met veel succes zijn persoonlijke relaties met belangrijke wereldleiders onderhouden en verbreed. Israël heeft nu betere betrekkingen met alle leiders van de vijf permanente leden van de VN-Veiligheidsraad dan ooit. Zijn vele ontmoetingen met Poetin hebben voor beide leiders positief uitgepakt – wat Netanyahu prestige en beleidsvoordelen opleverde, vooral in Syrië.
Belangrijk voor Israëliërs is ook of hun premier een goede relatie onderhoudt met de VS. Dat gaat Bibi prima af.

In een echte democratie is tien jaar ononderbroken regeren niet eenvoudig. Het vereist meer dan alleen geluk en slimme politiek; het vereist competentie en vaardigheid.

Ja, je kunt van hem houden of hem haten, maar die eigenschappen heeft Netanyahu in overvloed.Verkiezingsfilmpje van de Likoed uit de vorige campagne.

https://likoed.nl/2019/09/waarom-netany ... derland%29
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Ethiek, Moraliteit en Logica”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast