Moslims mogen niet naar de hoeren. DE oplossing

Bestaat God? Wat is de waarde van religie? Mag je een dogma in twijfel trekken?
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Moslims mogen niet naar de hoeren. DE oplossing

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Klaarkomen van moslimmannen staat voorop in de islam.

Afbeelding

Maar waarom moet de vrouw daar het slachtoffer van worden en mogen alleen moslimmannen hoereren? En de islam discrimineert niet? NEE, de moslim discrimineert zoals vanouds. Het is niet voor niets dat Mohammed de vieze vuile smerige egoist en hypocriet voornamelijk met zichzelf rekening heeft gehouden om tot zijn seksuele gerief te komenen en daarvoor sura 2:223 heeft bedacht: Uw vrouwen zijn akker voor u; zo komt dan tot uw akker zoals gij maar wilt, maar doet iets daaraan voorafgaan vooruzelven. Iets aan voorafgaan? Eerst bidden met zijn poeplul in zijn hand die piepklein moet zijn geweest? [icon_lol.gif]
Een andere vorm van huwelijk in de islam wordt moet'a genoemd, omschreven als „een bijzonder contract dat tussen een man en een vrouw wordt gesloten door middel van aanbod en aanvaarding van een huwelijk voor een beperkte periode en met een nauwkeurig vastgestelde bruidsgift zoals het contract voor een permanent huwelijk” (Islamuna, door Moestafa al-Rafi´i). De soennieten noemen het een huwelijk voor het genoegen en de sji´iten een huwelijk dat binnen een vastgestelde periode zal worden beëindigd. Dezelfde bron verklaart: „De kinderen [uit zulke huwelijken] zijn wettig en hebben dezelfde rechten als de kinderen uit een permanent huwelijk.” Klaarblijkelijk was dit soort tijdelijke huwelijken in Mohammeds tijd in zwang en liet hij deze huwelijksvorm voortbestaan. De soennieten houden vol dat zulke huwelijken later verboden werden, terwijl de imamieten, de grootste groepering onder de sji'iten, geloven dat ze nog steeds van kracht zijn. Er wordt zelfs door velen gebruik van gemaakt, vooral wanneer een man voor geruime tijd van zijn vrouw weg is.
Bron: Wachttoren 1990
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

mercator
Berichten: 19187
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Moslims mogen niet naar de hoeren. DE oplossing

Bericht door mercator »

'Hans van de Mortel' schreef: Bron: Wachttoren 1990
Als er iets is dat me irriteert bij de JG is het hun vrijblijvendheid ten opzichte van de moslims. Al die schunnigheden van de moslims worden opgesomd in Wachttoren maar zonder een woord van afkeuring erbij. Als er één groep door de godsdienstige mangel wordt gehaald zijn het de katholieken. Om de zoveel tijd wordt er met veel animo over brandstapels en inquisitiemartelingen gesproken van 500 jaar geleden maar nooit over de schurkenstreken van moslims anno nu.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Plaats reactie