Linkse/Groene hypocrisie

Bestaat God? Wat is de waarde van religie? Mag je een dogma in twijfel trekken?
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37466
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Linkse/Groene hypocrisie

Berichtdoor Pilgrim » Za Jan 05, 2019 12:11 am

Katharina Schulze: Groene voorvechtster voor klimaatbescherming vliegt naar Californië met Oud & Nieuw

Geplaatst op 4 januari 2019

Afbeelding

Dat de Groenen het liefst datgene zelf doen wat zij de rest van de bevolking verbieden, is inmiddels bekend. Dat ze dit echter aan de door hen geknechte mensen ook nog als “lust voor het oog” in de sociale netwerken laten zien, is nieuw. En wie het daarna ook nog waagt om daar kritiek op te hebben, wordt geblokkeerd, verwijderd, niet zelden ook voor de rechter gesleept: het links-groene fascisme laat steeds vaker zijn gezicht zien.

Onze vondst van de week komt van Martin Wagner. Op Facebook schreef hij gisteren over een schokkende ontdekking:

Wie een keer echt wil lachen, zou het Instagram-account van Katharina Schulze (foto) eens moeten bekijken. De dame is fractievoorzitster van de Groenen in Beieren en demonstreert waar ze kan voor de klimaatbalans. Met Oud & Nieuw vliegt ze dan echter naar Californië, om daar ijs uit een beker met een plastic lepel te eten. Mijn gelukwensen met deze actie.

Dienovereenkomstig zijn ook de commentaren. De meest kritische werden al – zoals dat bij de Groenen gebruikelijk is – verwijderd. Enkele comments mochten blijven staan, zoals dit:

Huichelachtige dubbele moraal van de Groenen
“Nou ja zeg, wat voor hypocriete huichelaars met een dubbele moraal de Groenen zijn, is niet echt nieuw, maar wordt ook hier weer fantastisch aangetoond. Mevrouwtje vliegt naar Californië, haar collega´s naar Afrika, Azië en Nieuw-Zeeland... Ik begrijp niet wat voor blinde idioten dat zijn die op deze huichel-partij stemmen.”

Martin Wagner heeft na de discussie onder zijn posting nogmaals uitvoerig een standpunt in de zaak ingenomen: “Natuurlijk mogen Groenen nog steeds op vakantie gaan en ijs eten. Hier is echter de hypocriete problematiek van toepassing: men kan enerzijds niet met het opgeheven wijsvingertje door de wereld rennen en de mensen vertellen dat zij geen verre reizen meer zouden mogen maken omdat de poolkappen dan smelten en het land ondergaat, om dan zelf op vakantie de halve wereld rond te reizen.

Onverdraaglijke huichelarij
Datzelfde geldt voor plastic. Als men daar tegen is, moet je gewoon ijs met een wafel eten, maar niet uit een weggooi-beker met een plastic lepel. Dat is onlogisch en inconsequent.

Wat de Groenen op zich betreft: de partij heeft het grote voordeel dat we ons in Duitsland ondertussen alleen nog maar met personen, maar niet meer met de programma´s bezighouden. Robert Habeck komt als partijleider van de Groenen op het eerste gezicht heel sympathiek over – niet te vergelijken met de vroegere generaties Groenen, de onsympathieke en vieze Jürgen Trittin en de zenuwpil Claudia Roth. Habeck presenteert de Groenen als verkiesbaar alternatief, met iemand aan het hoofd die zichzelf verkoopt als zuivere realistische politicus. Als je echter het programma van de Groenen bekijkt, dan wordt het je nog steeds groen voor de ogen. Daarin zijn ook in 2019 nog opvattingen te vinden, die je doen rillen en beven.

Bron: https://philosophia-perennis.com

Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/01/04 ... oud-nieuw/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 17713
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Linkse/Groene hypocrisie

Berichtdoor King George » Za Jan 05, 2019 2:08 pm

Woont ze ook in een kapitale villa in een blanke buurt?
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37466
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Linkse/Groene hypocrisie

Berichtdoor Pilgrim » Wo Feb 13, 2019 12:29 am

Directeur Greenpeace neemt het vliegtuig naar zijn werk

24 juni 2014

Afbeelding

Campagnedirecteur Pascal Husting van Greenpeace International (foto) blijkt al twee jaar lang met het vliegtuig vanuit Luxemburg naar zijn kantoor in Amsterdam te pendelen. Per retourtje zorgt hij zo voor zo’n 140 kilo CO2-uitstoot. Dat meldt de Nederlandse krant AD vandaag.

Verhuizen wil Husting niet, omdat hij een jong gezin heeft. “Ik was directeur van Greenpeace Frankrijk en al twee keer verhuisd in 2 jaar tijd. Dan zouden mijn kinderen wéér met een nieuwe taal te maken krijgen.”

Greenpeace, dat het gevecht tegen de CO2-uitstoot hoog in het vaandel heeft, zit in de maag met het woon-werkverkeer van Husting. De milieuactivisten zien vliegverkeer als een van de grote veroorzakers van klimaatverandering.

“Geen luxe”
Toen Husting eind 2011 begon, vloog hij elke week van zijn woonplaats Luxemburg naar Amsterdam. Nu “nog maar” twee keer per maand. “Het is geen luxe dat hij vliegt”, bezweert Greenpeace-woordvoerder Mike Townsley tegen het AD. “Pascal werkt hard. Hij staat op dinsdag om halfvijf op, zodat hij om acht uur op kantoor in Amsterdam kan zijn. En dan vliegt hij donderdagavond pas terug. Met de trein zou een retourtje twaalf uur duren.”

Ook de auto, Amsterdam-Luxemburg is vier uur rijden, is geen optie voor de tweede man van de milieu-organisatie. Husting: “Als je het in vier uur rijdt, ga je met 150 kilometer per uur. Ik heb het één keer geprobeerd toen mijn vrouw en kinderen een keer meegingen. Ik deed er zes uur over. Bovendien hebben we een Fiat van tien jaar oud en dat is de gezinsauto. Die heeft mijn vrouw nodig.”

Het reisgedrag van Husting leidt tot veel verontwaardiging onder leden van Greenpeace.

https://www.hln.be/wetenschap-planeet/m ... ~a85f1e9b/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Ethiek, Moraliteit en Logica”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast