Moslims zijn parasieten

Bestaat God? Wat is de waarde van religie? Mag je een dogma in twijfel trekken?
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 14912
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Moslims zijn parasieten

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Zo Jan 06, 2019 7:26 pm

Moslims - ALLE MOSLIMS IN DE WERELD - zijn walgelijke mensen. Zij zijn parasieten.

Niet vanwege hun doorgaans uiterlijke vriendelijke fysieke gedrag jegens elkaar en ook naar de buren toe die niet-moslim zijn, maar door hun geestelijke ontwrichte hersenmassa in hun hoofd dat moslims maakt tot de grootste vijand van onze beschaving anno 21e eeuw.

Europa is overspoeld met (Marokkaanse) moslims. Moslims die onze beschaving verachten. Maar zoals in de leer van de vieze vuile smerige Arabische pedofiele perverse profeet psychopaat Mohammed tot openbaarheid is gebracht, die zoals Hitler een oorlog begon vanuit zijn weerzinwekkende geest gestoorde machtswellust, een moorddadige oorlog begon tegen andersdenkenden die niet de vieze vuile smerige reet wilden likken van de oversekste profeet Mohammed die probeerde te neuken met een kind van zes jaar. Haar naam? Die naam is vol trots bij alle moslims bekend, genoemd Aisha.

Moslims zijn niet alleen parasieten, zij zijn walgelijke mensonwaardige mensen die met het sadisme van de profeet zijn grootgebracht.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Terug naar “Ethiek, Moraliteit en Logica”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten