Zoon van Netanyahu verdedigt Joodsheid van Jezus

Bestaat God? Wat is de waarde van religie? Mag je een dogma in twijfel trekken?
Maarten
Berichten: 574
Lid geworden op: Di Mar 21, 2017 3:00 pm
Locatie: Twente
Contact:

Zoon van Netanyahu verdedigt Joodsheid van Jezus

Berichtdoor Maarten » Ma Jul 15, 2019 9:21 am

Zoon van Netanyahu verdedigt Joodsheid van Jezus

Premier Benjamin Netanyahu's oudste zoon, Yair, reageerde vorige week fel, zich beroepend op de Bijbel, toen een Palestijns-Amerikaanse provocateur op Twitter de domme bewering herhaalde dat Jezus een zoon van Palestina was.
Tijdens wat een vrij lange Twitter-discussie over de ethniciteit van Jesus scheen te zijn, onderstreepte Linda Sarsour, die bekend is voor het bevorderen van een Islamitische agenda in Amerikaanse politiek, dat 'Jezus een Palestijn uit Nazareth was en in de Koran is beschreven dat Hij een koperbruine huid en wollig haar heeft'.


http://www.israeltoday.nl/NewsItem/tabi ... fault.aspx

Die Arabieren zijn volgens mij gewoon knetter...Jezus was een Jood en dat iedereen...Van hem een Palestijn proberen te maken is pure geschiedvervalsing.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20557
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Zoon van Netanyahu verdedigt Joodsheid van Jezus

Berichtdoor King George » Ma Jul 15, 2019 12:28 pm

Geen speld tussen te krijgen icon_thumbup.gif


Het leek op de belachelijke uitspraken van de leiders van de Palestijnse Autoriteit tijdens elk kerstfeest, dat Jezus de 'eerste Palestijnse vrijheidsstrijder' was, de term die ze gebruiken om te beschrijven wat de rest van ons 'terroristen' noemt.


Yair Netanyahu wilde er niets van weten. ­'Bent u zo dom?' vroeg hij. 'Aan het kruis boven Jezus' hoofd was het bord 'INRI' - 'Iesvs Nazarenvs Rex Ivdaeorvm' - wat in het Latijn betekent: Jezus van Nazareth, de Koning van de Joden! De Bijbel zegt, dat Jezus was geboren en opgroeide in Judea!.

Met andere woorden, de Romeinen, die in die tijd over het gebied heersten, legden vrij duidelijk vast, dat wat bekend zou worden als het 'Heilige Land' de thuisbasis was van het Joodse volk. De Romeinen maken absoluut geen melding van 'Palestijnen', hoewel ze het gebied later hernoemden tot Paleastina om de Joden te beledigen, door te verwijzen naar hun bijbelse aartsvijanden, de Filistijnen.

Nog interessanter met betrekking tot de post van Netanyahu jr. Is, dat hij Sarsour informeert dat wij deze dingen weten omdat ze zijn opgetekend in 'de Bijbel'. Joden beschouwen het Nieuwe Testament gewoonlijk niet als onderdeel van de Bijbel. Maar, volgens Jair, 'De Bijbel zegt dat Jezus in Judea geboren en opgegroeid is'!
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16312
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Zoon van Netanyahu verdedigt Joodsheid van Jezus

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Za Jul 20, 2019 9:22 am

Het sop is de kool niet waard als het over moslims gaat.

Moslims manifesteren zich nu eenmaal traditiegetrouw als het meest domme volk ooit in de geschiedenis. Alles is anders bij hen. Vandaar dat die idioten overtuigd zijn dat zij de waarheid in pacht hebben, ook al staat de Koran boordevol onwetenschappelijke bijdragen en ranzige uitspraken. Logisch, want de ongeletterde profeet zelf was een ranzig figuur die zich inliet met zaken die niet door de beugel konden.

Moslims vergelijk ik met vervelende onopgevoede domme kinderen die altijd stampvoetend hun zin willen krijgen en nooit mee mogen spelen met andere leuke kinderen die wel goed opgevoed zijn. Dan gaan moslims sarren en de boel verstieren.

Het is voor een kameel makkelijker door het oog van de naald te kruipen dan voor een moslim toe te geven dat zijn ouders en voorouders analfabete zwakkelingen van de geest waren zonder gezond verstand.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.


Terug naar “Ethiek, Moraliteit en Logica”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 5 gasten