Veganisme

Bestaat God? Wat is de waarde van religie? Mag je een dogma in twijfel trekken?
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16312
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Veganisme

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Vr Apr 10, 2020 5:38 pm

sjun schreef:Ik vermoed dat de veganist ook dan wel een reden tot evangelisatie zou hebben. Geen wonder niet elke veganist gaat even gezond door het leven en wat leidt er meer af van de eigen sores dan een ander een probleem aan te praten of deze de eigen morele maat te nemen? Ondanks dat hebben veganisten evenals ieder ander recht op en ruimte voor hun eigen mening zoals ieder ander dan weer recht heeft om aan de mening al dan niet een boodschap te hebben.

Kom op Sjun en Mercator! Aan eeuwig om de tafel zitten delibereren, daar kan geen gezond weldenkend mens zich tot tevredenheid aan laven. Ik ben een man van oplossingen en ik hou van praten met verstandige mensen. Vandaar dat ik nooit met moslims praat. Vroeger weleens gedaan. Met sterke argumenten. Moslims hebben geen argumenten. En als zij dat alzo beweren, betreft het terugvallen op kennis van puur achterlijk primitief heidens geloof, gebaseerd op de vieze smerige walgelijke historische analfabete pedofiele mens Mohammed. Wat een walgelijk stuk onmens was die pedofiele sadist pur sang.

Natuurlijk ben ik niet vóór veganisme. Wel voor een enorm sterke reductie van vlees eten. Ik ben tevens voor tijdig uitroeien van een groot gedeelte van de mensheid. En dat heeft alles te maken met ons foute consumptiegedrag en het overheersende virus van de 'Niet-vrije-wil'. Ik eet dagelijks vlees. Wordt mij voorgeschoteld. Ik heb best wel principes, maar niet ten koste van het mijzelf belachelijk maken wat tot geen enkele verbetering van het welzijn voor de mens kan leiden. Wij zijn met handen en voeten gebonden aan foute 'leiders'. En wie zijn dan de foute 'leiders'?

Dat is iedereen die geld en status wil verdienen boven alles.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Mahalingam
Berichten: 40659
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Veganisme

Berichtdoor Mahalingam » Do Mei 07, 2020 4:21 pm

Amsterdam krijgt eerste vegan studentenvereniging

Amsterdam is een studentenvereniging rijker: VSA is de eerste vegan vereniging van de hoofdstad. ‘We willen een belangrijke boodschap verspreiden in een universitaire setting.’
https://www.parool.nl/amsterdam/amsterdam-krijgt-eerste-vegan-studentenvereniging~b2616518/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 7814
Lid geworden op: Do Jun 30, 2011 11:18 pm

Re: Veganisme

Berichtdoor xplosive » Do Mei 07, 2020 9:53 pm

Interessant nieuwtje.
Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten


Terug naar “Ethiek, Moraliteit en Logica”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten