Ken de geschiedenis !

Deze afdeling dient niet voor discussies. Het is een databasis van documenten, websites, boeken en andere bronnen teneinde sceptici te voorzien in materiaal om hun artikels op te stellen, zodat ze islam kunnen weerleggen. Plaats uw links in de juiste topic. Indien u een nieuwe topic wil inleiden, gelieve mij dat dan eerst te laten weten, we willen gelijklopende topics vermijden. Geen copy paste. Geef volledige referenties en ga na of uw bron betrouwbaar is. Indien u één van de aangehaalde bronnen wil weerleggen, vragen wij u dat te doen in de andere afdelingen van dit forum.
Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 7923
Lid geworden op: Do Jun 30, 2011 11:18 pm

Ken de geschiedenis !

Berichtdoor xplosive » Di Okt 08, 2019 6:08 am

Hierbij de opening van een reeks van beschouwingen over wat er in het verleden gebeurd zou zijn. Belangrijk omdat veel van wat er in het verleden gebeurde nog zijn nawerking heeft in het heden. Bovendien geeft het een kijk op de menselijke psyche.

Ik open met :

Ontstaan en oorzaken van de Eerste Wereldoorlog

Daaruit :

Waar men echter veel minder over spreekt, is bijvoorbeeld het feit van de Britse werelddominantie, de Britse zucht tot uitbreiding van haar koloniale rijk, de Britse buitenlandse politiek die geen concurrentie wenste, de Britse tegenwerking toen Duitsland trachtte zich op vreedzame wijze een plaats op de wereldmarkt te veroveren. Ook hoort men heel weinig over de Franse manipulaties in bijvoorbeeld Algerije en later in Marokko en nog minder over de aard en strekking van de Frans Russische geheime militaire alliantie, die toch de vernietiging van Duitsland als doelstelling had.
Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 75335
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Ken de geschiedenis !

Berichtdoor Ariel » Di Okt 08, 2019 11:03 am

Mag deze ook meedoen ? Obama die verteld dat er oorlog gevoerd moet worden in Syrie. Die de bevolking opstookt om Assad af te zetten. Waarschijnlijk om als leuke bijkomstigheid Islam te promoten, en een oorlog om een gaspijplijn?.

Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.


Terug naar “Bronnen Centrum”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 5 gasten