David Wood

Deze afdeling dient niet voor discussies. Het is een databasis van documenten, websites, boeken en andere bronnen teneinde sceptici te voorzien in materiaal om hun artikels op te stellen, zodat ze islam kunnen weerleggen. Plaats uw links in de juiste topic. Indien u een nieuwe topic wil inleiden, gelieve mij dat dan eerst te laten weten, we willen gelijklopende topics vermijden. Geen copy paste. Geef volledige referenties en ga na of uw bron betrouwbaar is. Indien u één van de aangehaalde bronnen wil weerleggen, vragen wij u dat te doen in de andere afdelingen van dit forum.
Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 8086
Lid geworden op: do jun 30, 2011 11:18 pm

Re: David Wood

Bericht door xplosive »

Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 7510
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: David Wood

Bericht door sjun »

Fun Islamic Facts 1: Muhammad Peed Like a Girl (David Wood)


Waar je je als goedgelovige Mohammedaan al niet druk over dient te maken.

Jami at-Tirmidhi, Number 12:
Aishah said:
“Whoever narrated to you that the Prophet would urinate while standing; then don't believe him. He would not urinate except while squatting.”

Sunan an-Nasai, Number 29:
It was narrated that Aishah said:
“Whoever tells you that the Messenger of Allah urinated standing up, do not believe him, for he would not urinate except while squatting.”

Dus Mohammed plaste als een meisje.

Omdat Sura 33:21 uit de Koran verhaalt dat Mohammed het voorbeeld ter navolging voor alle moslims gedurende alle tijden is betekent dat natuurlijk ook dit gedrag nauwgezet navolgen. Verplicht zittend plassen om niet te spetteren. We zien dat dan ook in de islamitische overleveringen.

Jami at-Tirmidhi, Number 12:
Umar said:
“I have not urinated while standing since I accepted Islam.”

Een deel van de onderwerping aan Allah is dus plassen als een meisje omdat Mohammed dit voorbeeld voorleefde. Je zult het maar kritiekloos navolgen in plaats van zelf kritisch na te denken over wat je waarom doet of laat.
Laatst gewijzigd door sjun op do apr 16, 2020 4:53 pm, 1 keer totaal gewijzigd.
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 7510
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: David Wood

Bericht door sjun »

Peeing Your Way to Hell (Fun Islamic Fact #2)


Sunan Abu Dawud, Number 22,
for instance, two men see him peeing and say: “Look at him! He urinates as a woman urinates.”

Sunan Ibn Majah, Number 347:
It was narrated that Ibn Abbas said:
“The Messenger of Allah passed by two new graves, and he said: ‘They are being punished, but they are not being punished for anything major. One of them was heedless about preventing urine from getting on his clothes, and the other used to walk about spreading malicious gossip.’”

Ja, ja, waar je volgens de boodschapper van islam al niet voor in de hel komt. Mohammed verklaarde dat de meeste gestraften n de hel daar waren als het resultaat van verkeerd urineren.

Sunan Ibn Majah, Number 348:
It was narrated that Abu Hurairah said:
“The Messenger of Allah said: ‘Most of the torment of the grave is because of urine.’”
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 7510
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: David Wood

Bericht door sjun »

Fun Islamic Facts 3 Satan Pees in Your Ears (David Wood)'


Opmerkelijk dat boodschapper Mohammed zijn volgelingen bedreigt met de hell als ze niet gehurkt urineren. Kennelijk was Mo nogal geobsedeerd met urine. Lees maar eens wat hij voor verklaring voor verslapen geeft.

Sahih al-Bukhari 1144:
Narrated Abdullah:
A man was mentioned before the Prophet and he was told that he kept on sleeping till morning and did not get up for As-Salat (i.e., the Fajr prayer—the dawn prayer). The Prophet said, “Satan urinated in his ears.”

Dus als een Mohammedaan door zijn gebed slaapt is dat niet omdat hij moe of lui is of dat de voorschriften van islam hem maa matig interesseren. Het is omdat de duivel hem in zijn oren piste. Laat het maar aan de boodschapper van islam over om zijn eigen intellectuele bagage te etaleren en een pissende duivel in een discussie over contemplatie en zelfdiscipline te brengen.
Afbeelding
Laatst gewijzigd door sjun op do apr 16, 2020 4:54 pm, 1 keer totaal gewijzigd.
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 7510
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: David Wood

Bericht door sjun »

Drinking Camel Urine (Fun Islamic Fact #4)


Tot nu toe viel op dat Mohammed gehurkt pieste en dat hij zijn volgelingen met de hel bedreigde als ze niet precies hetzelfde zouden doen. Bovendien werden die volgelingen ook nog eens gewaarschuwd voor de duivel die hen in het oor zou pissen. Mohammeds obsessie met urine kent meer voorbeelden. Bijvoorbeeld dat van zijn oplossing voor maagpijnen

Sunan an-Nasai, Number 307:
It was narrated from Anas bin Malik that some Bedouins from Urainah came to the Prophet and became Muslim, but the climate of Al-Madinah did not suit them; their skin turned yellow and their stomachs became swollen. The Messenger of Allah sent them to some pregnant camels of his and told them to drink their milk and urine until they recovered. Then they killed the camel-herder and drove the camels away. The Messenger of Allah sent people after them, and they were brought back. Their hands and feet were cut off and their eyes were smoldered with burning nails. The Commander of the Believers, Abdul-Malik, said to Anas—when he was narrating this Hadith to him—“(Were they being punished) for Kufr or for a sin?” He said: “For Kufr.”

Mohammeds remedie tegen ziekte was het drinken van kamelenpis. Opmerkelijk want geen dokter vandaag schrijft het voor, zeker niet bij maagproblemen. Dat zal er mee te maken hebben dat kamelenpis geen zier helpt. Deze kennis die op het wereldwijde web te vinden is weerhoudt een deel van de volgelingen van Mohammed er niet van kamelenpis als geneesmiddel te verkopen. Er is wel eens een verkoper opgepakt die zijn eigen urine voor kamelenpis verkocht. Bedenk je eens hoe veel urine er gedronken is door de moslimgemeenschap door de eeuwen heen vanwege Mohammed.

Opmerkelijk ook dat meest vertrouwde overleveringen van islam claimen dat de gelovigen die de kamelenpis dronken islam verlieten, Mohammeds kamelen los lieten en de kamelenherder ombrachten nadat de kamelenpis hen genezen zou hebben. Maar is dat geloofwaardig of een staaltje arabische cultuur? Waarom zouden ze islam verlaten en buiten zichzelf raken na genezing door Mohammed's advies opgevolgd te hebben? Is het niet veel waarschijnlijker dat ze de kamelenpis gedronken hadden, nog veel zieker werden en zich realiseerden dat Mohammed een valse profeet was die hen kamelenpis liet drinken en dat ze Mohammed's kamelen verjoegen in uitzinnige woede?

Verder is opmerkelijk dat Mohammed zijn volgelingen de handen en voeten van deze mannen liet afhakken, hun ogen uitbranden met hete nagels en de mannen daarna in de hitte van de woestijn achterliet om daar te sterven van de dorst. Een van hen beet zelfs in de grond van de dorst. Moslims claimen vaak ook nog dat deze geloofsverlaters werden gemarteld en verminkt vanwege wat ze met Mohammeds kamelenherder hadden gedaan. Maar Anas, die het verhaal vertelde, was speciaal gevraagd waarom ze gemarteld en verminkt werden en achtergelaten om van de dorst te sterven. Was dit nu vanwege zonde of vanwege hun terugkeer naar ongeloof. Anas vertelde dat ze waren gemarteld, verminkt en achtergelaten om te sterven vanwege kuur (ongeloof).

Een opmerkelijke 'religie van de vrede' dat islam...
Afbeelding
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 7510
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: David Wood

Bericht door sjun »

Muhammad Was a Metrosexual (Fun Islamic Fact #5)


Was Mohammed metrosexueel?

Muhammad gaf zijn mannelijke volgelingen de opdracht hun oksel en schaamhaar te verwijderen omdat hij dit zelf ook deed en noemde dit met wat andere zaken als besnijdenis, nagelknippen en het trimmen van de snor Fitrah.

Sahih Muslim 597
—It was narrated from Abu Hurairah that the Prophet said:
“The Fitrah is five things”—or “five things are part of the Fitrah”—“Circumcision, shaving the pubes, clipping the nails, plucking the armpit hairs, and trimming the moustache.”

Mohamme deaf zijn volgelingen hier zelfs een schema voor.

Sahih Muslim 599
—It was narrated that Anas bin Malik said:
“A time limit was set for us for trimming the moustache, clipping the nails, plucking the armpit hairs and shaving the pubes: that was not to be left for more than forty days.”

Zo lijkt het er stevig op dat Mohammed metrosequeel was. Je kunt zijn kritiekloze volgelingen dan ook goed aan deze uiterlijke kenmerken herkennen. Sommige fatjes gaan nog wat verder en dragen hun broekspijpen tot net iets boven de enkels.

Islam schijnt echter nogal voorschriftgevoelig te zijn alles wel op de juiste manier te doen. Een shariarechtbank zegt er met betrekking tot deze voorschriften het navolgende over:
"With regard to using wax instead of plucking, this is permissible, The Standing Committee was asked: is it permissible for a man to use wax to remove hair such as armpit and pubic hair? They replied: Yes, it is permissible to use that to remove armpit and pubic hair."

Gelukkig maar, anders zou het plukken van dat haar een pijnlijke gelegenheid geworden zijn. Dus heren, als je graag hurkend piest en je oksels en ballen wenst te scheren dan is hier een religie voor je..
Afbeelding
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48986
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: David Wood

Bericht door Pilgrim »

Jordan Peterson Destroys Islam in 15 Seconds
Acts17Apologetics - Gepubliceerd op 29 jan. 2018

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48986
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: David Wood

Bericht door Pilgrim »

De Koran roept al 1400 jaar op tot moord, strijd en geweld!
Maxov Max - Gepubliceerd op 26 sep. 2018

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48986
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: David Wood

Bericht door Pilgrim »

Where Did Jesus Say, "I Am God, Worship Me"? (David Wood)
Acts17Apologetics - Gepubliceerd op 3 nov. 2016

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48986
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: David Wood

Bericht door Pilgrim »

De wortels van het islamitisch terrorisme
Maxov Max - Gepubliceerd op 9 okt. 2018

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 8086
Lid geworden op: do jun 30, 2011 11:18 pm

Re: David Wood

Bericht door xplosive »

Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 7510
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: David Wood

Bericht door sjun »

Who Will Destroy the Kaaba? (Prophet Muhammad Answers!)

:rolleyes:
Laatst gewijzigd door sjun op do apr 16, 2020 4:55 pm, 2 keer totaal gewijzigd.
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 7510
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: David Wood

Bericht door sjun »

I Predicted the Christchurch Mosque Massacre
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 7510
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: David Wood

Bericht door sjun »

BANNED BY YOUTUBE! MUHAMMAD MEETS A KLANSMAN (MUHAMMAD'S BOOM-BOOM ROOM)

:rolleyes:
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 7510
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: David Wood

Bericht door sjun »

MUHAMMAD MEETS YOUTUBE'S TRUST AND SAFETY TEAM (MUHAMMAD'S BOOM-BOOM ROOM)
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 7510
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: David Wood

Bericht door sjun »

HONOR KILLINGS IN ISLAM (VIDEO BANNED BY YOUTUBE AS HATE SPEECH)


YOUTUBE BANS CRITICISM OF HONOR KILLINGS
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 7510
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: David Wood

Bericht door sjun »

SO MANY EX-MUSLIMS! (AND MORE EVERY DAY!)


The Ramadan Apostate Marathon!
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 7510
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: David Wood

Bericht door sjun »

Top 10 Reasons Muhammad Was Not a Feminist
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 7510
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: David Wood

Bericht door sjun »

We Survived the 2020 Ramadan Bombathon!
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 7510
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: David Wood

Bericht door sjun »

I Am Declaring WAR Against David Wood!

:razz:

Muslim Apologist Declares WAR on David Wood!
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 7510
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: David Wood

Bericht door sjun »

Ex-Muslim Explains Why He Wanted to Terrorize London
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 7510
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: David Wood

Bericht door sjun »

YouTube Bans Videos about the Persecution of Christians (David Wood)
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 7510
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: David Wood

Bericht door sjun »

Asia Bibi’s Brother-in-Law Murdered in Pakistan

Ik heb o.a. David intussen de suggestie gedaan om eens naar BitChute als alternatieve clippdatabase te kijken (voor het geval dàt...).
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 7510
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: David Wood

Bericht door sjun »

Muhammad: A Forged Biography
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 7510
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: David Wood

Bericht door sjun »

Islam is vrede, je weet tog....

Muslim Girls’ School Teaches Students How to Behead Blasphemers
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Plaats reactie