Zo is de islam. Zo zijn moslims.

Deze afdeling dient niet voor discussies. Het is een databasis van documenten, websites, boeken en andere bronnen teneinde sceptici te voorzien in materiaal om hun artikels op te stellen, zodat ze islam kunnen weerleggen. Plaats uw links in de juiste topic. Indien u een nieuwe topic wil inleiden, gelieve mij dat dan eerst te laten weten, we willen gelijklopende topics vermijden. Geen copy paste. Geef volledige referenties en ga na of uw bron betrouwbaar is. Indien u één van de aangehaalde bronnen wil weerleggen, vragen wij u dat te doen in de andere afdelingen van dit forum.
Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17471
Lid geworden op: Ma Feb 17, 2003 9:58 am

Zo is de islam. Zo zijn moslims.

Berichtdoor Manon » Di Dec 29, 2015 2:20 pm

http://joostniemoller.nl/2015/12/zo-is- ... n-moslims/

Belangrijk stukje dat heel veel op de correcte manier samenvat:

Door Ali Lahrouchi

Een boom bestaat uit de wortels, de boomstam, de boomschors, takken, bladeren, vruchten. Als de takken te lang zijn, moet de boom gesnoeid worden. Anders kan het eronder gevaarlijk worden. Als de takken gesnoeid zijn, gaat de kracht van de boom terug naar haar wortels. Deze wortels zijn onzichtbaar. Daar schuilt het gevaar. Ze kunnen de hele omgeving vernietigen.

De islam lijkt op een boom met vertakkingen; de salafisten, de extremisten, de radicalen, de fundamentalisten, de soennieten, de shiïten, de orthodoxen, de modernisten, de achterlijken, noem het maar.

De islam is een derde weg tussen het Jodendom en het christendom. Daaruit werd de islamitische religie onttrokken. Iemand die de islam wil leren kennen, zal dus eerst het Jodendom en christendom moeten onderzoeken. Om de waarheid over de herkomst van de islam te verbergen, wordt het moslims verboden in aanraking te komen met het christendom, het Jodendom en zelfs met het polytheïsme. Gezien vanuit de islam zijn het Jodendom en het christendom niet meer dan nepreligies, vervalsingen door de Joden. Het Arabische woord ‘islam’ betekent letterlijk ‘overgave’, of ‘onderwerping’, en wijst op het fundamentele principe dat een aanhanger van de islam (moslim) zich overgeeft aan Allah’s wil. Volgens de moslims waren Adam, Ibrahim (Abraham) en Isa (Jezus) moslims.

Het heilige boek voor de moslims is de Koran, waarvan Allah volgens hen de tekst via de aartsengel Gabriël aan Mohammed als profeet en boodschapper doorgaf. Naast de Koran is er de Soenna van Mohammed, waarin zijn levenswijze, zijn gezegden en zijn standpunten worden beschreven.

De moslims geloven dat de enige taal van de paradijs het Arabisch is. Dat zou namelijk de oorspronkelijke taal van de koran zijn en de taal die Allah sprak. De koran is de letterlijke weergave van de woorden van Allah. Die woorden kunnen nooit door mensen goed vertaald worden in een andere taal. De koran zal nooit verdwijnen of vervalst worden omdat hij door Allah beschermd is. De bedoeling achter al deze onzin is dat de moslims niet op eigen houtje gaan zoeken naar een realiteit buiten de islam.


De moslims accepteren geen onderzoeksvragen van het type wie is Allah, hoe ziet die eruit, hoe komt de islam aan zijn genoemde religie, wat zijn de mensen die het deden ontstaan, waar komt de islam werkelijk vandaan. Of: Hoe komt het dat de moslims blindelings getuigen dat er één Allah is en Mohammed zijn boodschapper. Waarom was Mohammed eerst met de rijke vrouw Khadija getrouwd, die ouder was dan hij, en daarna met meer dan twaalf vrouwen? Waarom was een van die vrouwen, Aicha, een minderjarige meisje? Hoeveel onschuldigen zijn er in naam de islam onthoofd? Waarom staat de islam per definitie gewelddadig tegenover de niet-moslims? Waarom is het zo dat als de moslims een dorp, een stad of een land hadden veroverd, ze de mannen vermoordden, de vrouwen en de minderjarige meisjes verkrachtten, de dieren en de kinderen mishandelden? Waarom zijn moslims racisten? Van dat soort vragen worden moslims alleen maar kwaad.

Het Arabische woord salafisme betekent het verleiden. De echte islam is de Aschariaa, de islamitische wet die op de koran en de soenna gebaseerd is. Die door de genoemde ‘profeet’ Mohamed en zijn vrienden gesticht was. De islam is zelf radicaal. Fundamentalisme, extremisme, salafisme en het verleiden… De salafisten, de extremisten, de radicalisten, en de fundamentalisten halen niets van buiten de islam. Wie zegt dat het anders is, doet alleen maar mee aan de hedendaagse hypocrisie over de islam.

De islamitische landen zijn dictaturen. Ze worden door het Westen gesteund. Daarom heerst daar de stilte van de slapende vulkaan. Het echte gezicht van de islam wordt verborgen. Als de bestaande dictaturen ontmanteld worden door moderne, westerse moslims, komen er islamitische dictaturen voor in de plaats, zoals kalifaten. Dan wordt de echte islam uit de la getrokken.

In werkelijkheid hebben de moslims nooit afstand genomen van het salafisme. Moslims houden vast aan wat zij zien als de basis van de islam. Ze achten zichzelf superieur aan de anderen. Ze vinden democratie, vrijheid, vrijheid van meningsuiting, mensenrechten zo verwerpelijk, dat ze eigenlijk niet in zo’n systeem zouden willen leven. Voor hen is de enige goede context om in te leven die van een islamitische staat onder de macht van de Imams, de Oumaraa en het Kalifaat.

Alle moslims dromen van een islamitische staat. Ze geloven dat de moslims de hele wereld zullen veroveren. Ze zullen de strijd winnen. Ze geloven dat hun moment zal komen, het moment waarop de niet- moslims de strijd tegen de islam zullen verliezen. De ongelovigen zullen de slaven van de moslims worden. Nu de IS ook daadwerkelijk gebied verovert, wordt dat opgevat als het teken dat hun tijd is gekomen. Het huidige dreigingsniveau laat zien dat het niet alleen theorie is.

De wortels van de islam zijn gevaarlijk voor onze omgeving. Maar weinigen zien die wortels. In het Westen ziet men de islamitische moordenaars en terroristen. Maar moslims zien iets anders. Ze zien het als de strijd tegen de niet-moslims. Natuurlijk zal niet iedere moslim een niet-moslim onthoofden, maar iedere moslim stemt er mee in dat dit gebeurt.

De islam geeft drie opties voor moslims om kwaad te bestrijden: ‘Wie van jullie (moslims) het kwaad ziet, moet dat met zijn hand veranderen, als hij dat niet kan, dan met zijn mond, als hij dat niet kan, dan met zijn hart, en dat is de zwakste van het geloof.’

De ene moslim durft zijn hand te gebruiken, de ander kan alleen zijn mond gebruiken en de derde alleen zijn hart. Allah beloont dat telkens verschillend. Daarin schuilt het aantrekkelijke voor de gewelddadig extremisten die bereid zijn zich in naam van Allah op te blazen. De moslims die zijn hand durft te gebruikten, krijgt namelijk de grootste beloning. Daarom durven sommige moslims de niet- moslims te vermoorden en te onthoofden. Tegelijkertijd zijn er andere moslims die dit niet kunnen doen.

Dus er is geen wezenlijk verschil tussen de moderne en de niet moderne moslims. Het is een kwestie van moed.

Veel Westerlingen gaan er van uit dat er wel verschillen bestaan tussen moslims. Ze maken de verkeerde analyse dat de islam tegen het geweld is en bestaat uit verschillende stammen en standpunten.

De AIVD concludeert dat ‘binnen het salafisme globaal drie richtingen worden onderscheiden. Deze scheidslijnen zijn in de praktijk vaak verre van eenduidig. Het politieke salafisme legt via prediking de nadruk op het persoonlijke religieuze leven en afzondering van de niet-islamitische samenleving. Ze propageert een grotere maatschappelijke en politieke betrokkenheid. Deze substroming richt zich actief op het bereiken van haar religieus geïnspireerde politiek-maatschappelijke doelen, eveneens via prediking. Het jihadi-salafisme onderscheidt zich door het verketteren van anders gelovigen en de goedkeuring van het gebruik van geweld. Dit neemt niet weg dat ook jihadi-salafisten aan prediking doen. Deze substroming vormt een van de belangrijkste componenten van het huidige gewelddadige jihadisme. Alle drie de richtingen kunnen leiden tot onverdraagzaamheid tegen andersdenkenden, spanningen tussen groepen in de samenleving en activiteiten die in strijd zijn met de Nederlandse democratie en de rechtsstaat. Daarnaast kunnen elementen uit het salafistische gedachtegoed een voedingsbodem vormen voor radicalisering in de richting van gewelddadig jihadisme.’

Deze conclusie is niet gebaseerd op wat de islam zegt in de koran, Hadith en Soenna. Die conclusie is gebaseerd op foutieve informatie, verstrekt door ‘moderne’, hypocriete, moslims. Ze verkondigen dat ‘het salafisme een kweekvijver is voor jihadisme en terreur en verboden moet worden’ Deze gevaarlijke hypocrieten zijn wolven in schaapkleding. Ze verbergen het wezen van de islam. Want de islam is het Salafisme. De islam is niet van de ‘moderne’ hypocrieten, maar van de Salafisten.

De vragen die gesteld moeten worden, zijn de volgende: Sinds wanneer is de islam ‘modern’ en bestaan er ‘moderne moslims’? In welke historische perioden is de islam ooit gemoderniseerd? De definitie van de islam is hetzelfde van nu en van toen. De islam zal nooit modern worden.

Sommigen aanhangers van de islam doen zich voor als modern. Dat hangt samen met hun positie, omgeving en hun persoonlijk belang. Zijn ze zwak, dan doen ze vriendelijk. Hebben ze macht, dan komt de waarheid naar boven. Dit zeg ik niet omdat ik geen moslim ben, maar dat maakt een onderdeel uit van het islam pakket. De rechtvaardigheid maakt daar geen onderdeel van uit, want alle menselijke plichten en rechten zijn door Allah gemaakt. Hij is tegen de gelijkheid, want Allah is degene die de armen arm wil houden, en de rijken rijk. Hij is tegen de mensenrechten. De moslims gebruiken geweld tegen vrouwen en kinderen. De vrouwen staan op alle gebieden lager dan de mannen.

De islam is dezelfde boom, die uit de koran, de Soenna, de Hadith bestaat. Hij is het complete pakket waarin ook de sharia zit. Buiten dit bestaat er niets. De islam van toen, van nu en van de toekomst is hetzelfde.

De moslims laten zich hersenspoelen en bang maken door de strenge opvoeding van de islam. Ze zijn het allemaal op hoofdpunten eens. Er zijn alleen kleine verschillen in de uitvoering, gemeten naar concrete doelen en gedrag. Dit hangt af aan de positie van elke moslim binnen elk land.

Door hun strenge opvoeding kunnen moslims niet overweg met niet-moslims. Hun enige interesse is de hoop op het paradijs. Ze staan daarom meestal onder spanning. Als er iets mis gaat, is het altijd de schuld van Satan, of de anderen. Ze zijn altijd geïrriteerd, nerveus, ongelukkig, vooral in hun huwelijk en relaties. Want de vrouwen en de kinderen staan altijd onder druk van de mannen. Ze voelen zich zwak, angstig en bang voor Allah. Hierover komen verontrustende gedachten bij hen op, die ze niet kwijt kunnen raken. Ze ergeren zich aan mensen die kritiek op de islam hebben. Ze leven nooit in het nu, en zijn altijd bezig met het verleden en die onbekende toekomst. Ze nemen nooit hun eigen verantwoordelijkheid, want Allah is degene die verantwoordelijk voor alles is.

Zo is de islam een soort van therapie die de moslims helpt om alles naar de verantwoordelijkheid van Allah te verschuiven; emotioneel, rationeel, geestelijk, financieel. Als een moslim slaagt, komt dit door de wil van Allah. Als een moslim mislukt, ook. Zo gaat het met alles. Islamitische moordenaars doen niets verkeerds, ze werken namelijk in de orde van Allah. Alles wat ze doen, doen ze op bevel van Allah.

Zwakke westerlingen onderwerpen zich aan de islam. Duizenden wakkere moslims keren zich er juist van af, wanneer ze eindelijk geestelijk rijp zijn geworden, als de vruchten van de boom.

Islam is tegen vrijheid en vrijheid van meningsuiting, tegen alcohol, homo’s, lesbiennes, gelijkheid tussen vrouwen en mannen, armen en rijken. Tegen democratie, tegen mensenrechten, tegen wetenschap, tegen euthanasie, tegen abortus, tegen vriendschap tussen vrouwen en mannen buiten het huwelijk, alles is bepaald en al geregeld door Allah in de koran.

De islam bestaat uit vijf letters: i+s+l+a+m. Nu zijn alleen nog de eerste letters uit de la getrokken. De andere drie letters zullen nog komen, met de scherpe tanden van de hele islam.

De islam is een racistische ideologie. Hij discrimineert de niet-Arabieren en de niet-moslims. Een samenleving van moslims en niet-moslims zal nooit iets worden. Helaas dit hebben de moslims niet zelf bedacht, maar de islam zelf is de oorzaak. Daarom is het te moeilijk om te komen tot een oplossing met moslims.

En wat doet de Nederlandse samenleving daarmee? Na elke terroristische aanslag wordt er weer met de moslimgemeenschap gesproken. Zodat ze hun islamitische activiteiten verder kunnen uitbreiden. met allerlei vormen van subsidie. Ze blijven in de moslims vertrouwen zoals een schaapherder in de als schaap verklede wolven.

De aanpak van de gewelddadige moslims lijkt op het snoeien van de boom. Sommige van haar takken worden tijdelijk verwijderd, maar haar kracht gaat terug naar haar wortels, die onder de grond binnen een onzichtbaar ruimt groeien. De kerken worden gesloten en verkocht. Tegelijkertijd worden de moskeeën, de islamitische scholen, de islamitische stichtingen, de islamitische verenigingen de islamitische handel geopend en gesteund. Zo verslapt de Westerse maatschappij totdat de tsunami over alles heen zal stromen.

More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 14860
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Zo is de islam. Zo zijn moslims.

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Vr Dec 08, 2017 5:03 pm

MOSLEMEN EN CHRISTENDOM

(overgedrukt uit de Indische Gids, Juni, Juli en Sept. 1889)

Door J.G. Schot

Nuttig kan dit Islamsch stelsel niet werken. Het evangelisch beginsel der genade onderdrukt den menschelijken hoogmoed en ijdelheid; het Islamitisch stelsel van goede werken wekt die op. Eigengerechtig is daarom de Moslem, en zich zelven als een toonbeeld van goede werken aanziende, verre verheven boven de ongeloovigen die zondaars zijn, is hij onverdraagzaam, en ziet hij niet alleen met minachting maar ook met haat op al wat niet Mohammedaansch is neder.

Wat anderen door die onverdraagzaamheid en zelfgenoegzamheid geleden hebben, behoeven wij niet aan te toonen, maar wij wenschen aan te stippen, dat die ondeugden ook voor den Moslem haar straf hebben meegebracht; daardoor toch werd hij afgesloten van den vooruitgang der Christelijke natiën. Hoe konden de Christenen in zijn oog iets goed hebben, iets dat navolgenswaard mocht heeten?

(Bovenstaande tekst is een gedeelte uit het boek van bladzijde 48)

De uitleg door J.G. Schot vind ik zo frappant met de werkelijkheid overeenkomen dat deze voor een ieder weldenkend mens te begrijpen is. Mede gelet op mijn ervaring als Jehovah's Getuige in gesprekken met moslims en alles wat mij bekend is geworden dankzij het FFI-forum en mijn andere opgewekte nieuwsgierigheid bij het lezen van een paar boeken van ervaringsdeskundigen (geen universitaire zelfingenomen theorie-freaks) ben ik ervan overtuigd dat de door mij geplaatste tekst zo goed als alles zeggend is aangaande de constatering dat moslims de mislukte mensensoort Islam zijn en anno 21e eeuw van geen wijken willen weten.

Europa werkt helaas mee aan haar eigen christelijke beschavingsondergang door moslims voluit de kans te geven te parasiteren op een beschaving die zij verwerpen en minachten en het liefst met alle geweld overheerst willen zien door de ideeën van het menselijke historische Arabische stuk onbenul, zwerfvuil en oorlogsmisdadiger Mohammed.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.


Terug naar “Bronnen Centrum”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten