Pagina 1 van 1

Linda Sarsour - spot de misleiding en kretologie.

Geplaatst: Za Jul 08, 2017 11:30 pm
door sjun
Linda Sarsour - Jihad tegen Trump

Liberal Linda Sarsour "Fighting Trump is JIHAD...Muslims have "NO need to assimilate"


Ze geeft zal al aan te weinig islamitisch geschoold te zijn en dus het islamiserende denkwerk aan een ander over te laten. Je kunt dus stellen dat ze haar cultuurmarxistische kretologie ter beschikking van een islamitische schriftgeleerde stelt om haar omgeving te kunnen islamiseren en bondgenoten voor de hulp daarbij te organiseren. Evenals in het Iran van 1978 zijn het de linkse mensen die daar het meest vatbaar voor zijn.

Letterlijk zegt ze de woorden van Mohammed: “A word of truth in front of a tyrant ruler or leader, that is the best form of jihad.” Ze gaat dan verder met: “I hope that when we stand up to those who oppress our communities, that Allah accepts from us that as a form of jihad, that we are struggling against tyrants and rulers not only abroad in the Middle East or the other side of the world, but here in these United States of America, where you have fascists and white supremacists." Wat is ze toch weer lekker voorspelbaar met de SJW-kretologie.

Precies dat geeft mij het idee met een niet al te nozel schaap van doen te hebben dat geofferd wordt als dat haar geestelijke zo uitkomt. En passant maakt ze even duidelijk wat de wereld op elke plek vanuit de ideologie van islam te verwachten heeft: “Our number one and top priority is to protect and defend our communities. It is not to assimilate and to please any other people in authority…Our top priority, even higher than all those priorities, is to please Allah, and only Allah.” In koran, hadith en soenna (ja alle drie want de vijf zuilen van islam vind je bivoorbeeld niet in de koran) staat uitstekend te lezen hoe dat het beste kan geschieden en op welke wijze ongelovigen dienen te worden behandeld.

Reliance of the Traveller, gecertificeerd door Al-Azhar, de belangrijkste autoriteit voor de soennitische islam weidt 1 parafraafje an jihad als spirituele worsteling en maar liefst zeven pagina's aan jihad als oorlogshandelingen. Daarin wordt zeer duidelijk dat het bij jihad vooral gaat om oorlog tegen niet moslims. De koran onderschrijft dit door heel hoofdstuk 8 te wijden aan de oorlogshandelingen van jihad en de oogst ervan. Ook op andere plaatsen is de koran volstrekt duidelijk.Om versluierende suikervertalingen als die van Fred Leemhuis te vermijden gewoon een wijd geaccepteerde engelse vertaling:
2:216 “Fighting is prescribed for you”
4:89 “Slay them wherever you find them”
9:36 “Fight the idolators utterly”


Ook de hadith van Bukhari is er duidelijk over:
the Prophet (Allah bless him and give him peace) said:
“I have been commanded to fight people until they testify that there is no god but Allah and that Muhammad is the Messenger of Allah, and perform the prayer, and pay zakat. If they say it, they have saved their blood and possessions from me, except for the rights of Islam over them. And their final reckoning is with Allah.”


Sarsour's oproep bereikt ongetwijfeld heethoofden die hun eigen paradijs veilig willen stellen zoals beloofd in soera 9:111. Op tijd krijgen gewone mensen in de gaten wat er van islamisering te verwachten is en waarom nagenoeg elke islamitische samenleving zo gewelddadig is dat er stromen mensen naar het Westen komen.

Denk niet dat alleen de VS meerdere individuen als Linda Sarsour kent. Ook in ons land zijn zulke individuen te spotten.

Re: Linda Sarsour - spot de misleiding en kretologie.

Geplaatst: Zo Jul 09, 2017 5:17 am
door sjun
Een lik op stuk beschouwing. Maar ze neemt het blaatschaap vol lefty slowgans veel te serieus.

Linda Sarsour: The Enemy of the State.


Sarsour lijkt me eersten vooral een linkse SJW die erg weinig kaas gegeten heeft van koran, hadith en soenna maar die aandacht en centen wel interessant vindt. Ze gebruikt de termen islamofoob, racist en fascist voor Trump zoals linkse roeptoeters wel vaker een te grote broek aan doen. Sarsour schoffeert het democratische systeem van de VS op dezelfde kinderlijke wijze als de SJW's die ook eerst en vooral rekeningen naar anderen doorschuiven en hun leefomgeving overvragen met hun eisenpakketjes.
:muslima:

Re: Linda Sarsour - spot de misleiding en kretologie.

Geplaatst: Zo Jul 09, 2017 5:31 am
door sjun

Re: Linda Sarsour - spot de misleiding en kretologie.

Geplaatst: Zo Jul 09, 2017 6:33 am
door sjun
Ben Shapiro OWNS Radical Muslim Apologist And Linda Sarsour Defender


Spot de taqiyya..., het afleiden en de methode van overschreeuwen.

Re: Linda Sarsour - spot de misleiding en kretologie.

Geplaatst: Zo Jul 09, 2017 6:41 am
door sjun

Re: Linda Sarsour - spot de misleiding en kretologie.

Geplaatst: Zo Jul 09, 2017 7:02 am
door sjun

Re: Linda Sarsour - spot de misleiding en kretologie.

Geplaatst: Zo Jul 09, 2017 7:08 am
door sjun
The Truth About Linda Sarsour (Brigitte Gabriel Pt. 3)


Bij nader inzien denk ik dat het gewoon om een vals kreng gaat die mensen moedwillig misleidt op dezelfde wijze als Willem H zijn digitale puntjes sprokkelt.

Re: Linda Sarsour - spot de misleiding en kretologie.

Geplaatst: Zo Jul 09, 2017 11:09 pm
door sjun

Re: Linda Sarsour - spot de misleiding en kretologie.

Geplaatst: Do Feb 22, 2018 2:34 am
door sjun
Linda Sarsour is a Complete Idiot

Re: Linda Sarsour - spot de misleiding en kretologie.

Geplaatst: Do Feb 22, 2018 2:36 am
door sjun
"She Is DISGUSTING" - Linda Sarsour GETS OWNED By Milo Yiannopoulos LIVE On TV


I don't need counseling after listening to her, I just need a bucket
Afbeelding