Mahmoud Abbas en de Holocaust-samenzweerders

Deze afdeling dient niet voor discussies. Het is een databasis van documenten, websites, boeken en andere bronnen teneinde sceptici te voorzien in materiaal om hun artikels op te stellen, zodat ze islam kunnen weerleggen. Plaats uw links in de juiste topic. Indien u een nieuwe topic wil inleiden, gelieve mij dat dan eerst te laten weten, we willen gelijklopende topics vermijden. Geen copy paste. Geef volledige referenties en ga na of uw bron betrouwbaar is. Indien u één van de aangehaalde bronnen wil weerleggen, vragen wij u dat te doen in de andere afdelingen van dit forum.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 47795
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Mahmoud Abbas en de Holocaust-samenzweerders

Bericht door Pilgrim »

Mahmoud Abbas en de Holocaust-samenzweerders (deel 1)

Geplaatst op 22 mei 2018

Afbeelding

De Palestijnse president Mahmoud Abbas (foto) heeft al maanden geen scrupules meer. Hij laat ons volledig ongegeneerd van zijn antisemitisch wereldbeeld genieten. Enerzijds vind ik het weerzinwekkend, anderzijds ben ik er op een merkwaardige manier heel blij mee dat hij zelf met de illusie opruimt dat hij en zijn mensen “gematigd” en potentiële vredespartners zouden zijn.

Abbas heeft Israël het “koloniale project” van de Europeanen genoemd en het land onder de streep zijn bestaansrecht ontzegd. Hij ligt overhoop met de Amerikanen, maar ook met voormalige Arabische bondgenoten, hij staat aan het hoofd van de Palestijnse autoriteit, die terroristen en hun families sponsort en heel concrete prikkels geeft om Israëli´s te vermoorden. Dag in dag uit worden in hun heerschappij-gebied de schoolkinderen al tot Jodenhaat opgevoed en krijgen met de paplepel ingegoten hoe eervol het is om een martelaar te zijn.

Als Palestina een volwaardige staat zou zijn, zou het volgens mij thuishoren op de lijst met staatssponsors van het terrorisme, die het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken bijhoudt.

Maar Abbas zou Abbas niet zijn dat zijn agitator-arsenaal al uitgeput zou zijn.

I. Abbas: de Joden waren zelf schuld aan de Holocaust
Begin mei hield de oude heer in Ramallah voor de Palestijnse Nationale Raad, het hoogste legislatieve orgaan van de PLO, een toespraak, waarin hij het joodse volk de schuld gaf aan de Holocaust. De oorzaak van de genocide was volgens Abbas niet bijvoorbeeld de vernietigende, antisemitische waanzin, maar het “sociale gedrag” van de Joden. Per slot van rekening hadden zij door praktijken zoals het lenen van geld tegen woekerrentes de mensen zelf tegen zich opgezet. Dat berichtte het Palestijnse nieuwsbureau WAFA. Auschwitz was derhalve slechts een reactie, die de Joden zelf zouden hebben uitgelokt.

Het ging nog verder. De “Frankfurter Allgemeine Zeitung” bericht wat Abbas nog meer zei: “Adolf Hitler zou de immigratie van Joden in het historische Palestina door een deal tussen het Duitse ministerie van Economische Zaken en de Anglo-Palestine Bank ondersteund hebben, zei Abbas in de toespraak voor de Palestijnse Nationale Raad. Daardoor zouden Joden bij de immigratie al hun vermogens via de bank hebben kunnen meenemen.”

Abbas bezwoer echter dat hem het er niet om zou gaan Israël uit de weg te ruimen. Hij zou naast Israël willen bestaan.

Onder ons: ik geloof geen woord van wat de man zegt.

Misschien heeft hij, die wat betreft buitenlandse politiek steeds meer geïsoleerd raakt, gemerkt dat hij al veel te ver is gegaan, en probeert hij weer terug te krabbelen. Dat schijnt mij er een plausibele verklaring voor te zijn dat hij plotseling iets meer verzoenende tonen probeert aan te slaan en nu waarde hecht aan de aanwijzing vrede te willen met Israël.

Ik geloof geen seconde dat hij het bestaansrecht van Israël erkent. Als hij dat zou doen, waarom accepteert hij dan niet Israël als nationale staat van het joodse volk? Exact deze gematigde eis van Israëlische zijde wijst de man al jarenlang af (daar past bij dat Abbas ook in zijn toespraak opnieuw de geschiedenis wilde vervalsen dat de Joden geen enkele historische verbinding met het land Israël zouden hebben. De Asjkenazische Joden zouden per slot van rekening slechts nakomelingen van de Chazaren en niet de nakomelingen van de antieke Israëlieten zijn. Nu is het weliswaar juist dat niet alle huidige Joden nakomelingen van de antieke Joden zijn, maar dat is alleen van toepassing voor een deel van hen, dat afstamt van bekeerlingen tot het Jodendom. Om daarom het joodse volk algemeen een historische verbinding met Israël te betwisten, is onhoudbaar. Dat is antisemitische geschiedvervalsing. De bewering dat de Asjkenazische Joden nakomelingen van de Chazaren zouden zijn, geldt inmiddels als weerlegd).

De weigering van een erkenning van Israël als joodse staat in combinatie met het vasthouden aan het zogenaamde terugkeerrecht voor echte en vermeende Palestina-vluchtelingen staat de conclusie toe dat het er op de middellange tot lange termijn om gaat Israël met demografische middelen te vernietigen en van de joden een minderheid in eigen land te maken.

En nog iets: wanneer Abbas geïnteresseerd is in vrede, waarom heeft hij dan al niet lang de eis ingewilligd om te stoppen met de uitbetaling van zogenaamde “martelaarpensioenen”? Waarom worden de met haat gevulde leerboeken niet uit Palestijnse scholen verwijderd en vervangen door waarheidsgetrouwe?

Het Amerikaanse Congres heeft in maart eindelijk de “Taylor Force Act” aangenomen en zodoende de financiële ondersteuning voor de Palestijnse Autoriteit grotendeels gestaakt – deze dient pas weer te beginnen wanneer de Palestijnse Autoriteit een einde maakt aan de sponsoring van terroristen.

De Palestijnse leiding was hiervan niet onder de indruk. Haar nieuwste jaarbegroting, die even later werd aangenomen, voorziet nadrukkelijk in de voortzetting van de betalingen aan terroristen en hun families.

Wat betreft de beweringen van Abbas over de Holocaust en de zogenaamde ondersteuning van het nationaalsocialistische regime voor joodse emigratie naar het Britse mandaat Palestina, dan passen deze bij datgene wat de man al in zijn doctoraal scriptie heeft geschreven.

Abbas is gepromoveerd historicus – zo´n academische graad kan men blijkbaar zelfs dan behalen wanneer men zich niet echt veel aantrekt van feiten.

II. Mahmoud Abbas en de Zionisten-samenzwering
In zijn in het jaar 1982 geschreven dissertatie over de “geheime betrekking tussen nazisme en zionisme” beweert hij dat de Zionisten in werkelijkheid met de nationaalsocialisten samengewerkt en de anti-joodse politiek van het naziregime zelfs ondersteund zouden hebben om de joodse emigratie naar Palestina te forceren.

De zionistische beweging zou een hetze-campagne tegen de onder Duitse heerschappij levende Joden gevoerd hebben en zodoende extra voeding hebben gegeven aan de haat op Joden, beweert Abbas.

Verder beweerde Abbas in zijn doctoraal scriptie dat er destijds “slechts” een miljoen Joden zouden zijn vermoord. Men zou het aantal van zes miljoen achteraf hebben “bedacht” om politieke munt uit te slaan.

Om Abbas een Holocaust-ontkenner te noemen, wat velen doen, lijkt mij een beetje te eenvoudig. Hij ontkent immers niet de historische gebeurtenis, die omvangrijk gedocumenteerd is.

Het idee dat er een geheime zionistisch-nationaalsocialistische samenzwering zou hebben bestaan, is gewoon niet dood te krijgen. Het doet in ieder geval bij ons in Duitsland vermoedelijk veeleer in randgroepen de ronde, maar het spookt altijd nog door de hoofden van rechts-extremen, links-extremen, maar ook van gematigde mensen.

Wat is de reden? Vermoedelijk gaat het vooral om het sussen van het slechte geweten. Door jezelf in te beelden dat op de een of andere manier een joodse samenzwering de Holocaust pas mogelijk gemaakt of in ieder geval bevorderd zou hebben, lijkt de schuld van de Duitse daders en hun collaborateurs iets minder te worden.

Ook antisemitisme speelt een rol. Men gaat er met de grootste vanzelfsprekendheid van uit dat Joden de meest duivelse praktijken überhaupt zijn toe te vertrouwen – desnoods ook de moord op miljoenen geloofsbroeders en landgenoten – alleen maar met het doel te zorgen voor de vlucht en de emigratie naar Palestina.

Ik herinner me dat ik enkele jaren geleden bij het surfen op Internet op de een of andere rechts-extreme samenzweringssite (waarvan ik de naam vergeten ben) stuitte, waarop “NaZi” met de hoofdletter “Z” werd geschreven. De schrijver(s) van de site gebruikten “NaZi” als afkorting voor “Nationaal-Zionist”.

Achter dit alles zit een joodse respectievelijk zionistische samenzwering en zelfs Hitler was slechts een marionet van het sinistere wereldJodendom, dat, om een nieuw machtscentrum voor zichzelf in Israël te creëren, zelfs zo ver ging de Joden van Europa in de gaskamers en crematoria te sturen.

Dit soort idioten komen dan ook graag met de al lang weerlegde bewering dat Adolf Hitler zelf Jood zou zijn of in ieder geval van joodse afkomst was geweest (lange tijd vonden er discussies plaats dat Hitler´s grootvader van zijn vaders kant een Jood uit Graz genaamd Frankenberger geweest zou zijn. Dat werd weerlegd. In de tijd waarin Hitler´s grootvader geleefd moet hebben, was er in Graz geen Frankenberger bekend. Destijds was er wel ene Leopold Frankenreiter, die echter geen Jood, maar een katholieke christen was. Maar zelfs al zouden zich onder Hitler´s voorouders een of meerdere Joden hebben bevonden, dan zou dat geen bewijs zijn voor de een of andere joodse samenzwering, waarvan hij het werktuig geweest zou zijn).

Het praktische aan dit wereldbeeld is dat men – net zoals Mahmoud Abbas – uiteindelijk tot de conclusie komt dat de Joden toch sowieso zelf de schuld waren. Uiteindelijk zijn alle anderen ontlast en kunnen opgelucht ademhalen.

Want met de botte Holocaustontkenning komt tegenwoordig niemand meer weg. Deze misdaad is te goed gedocumenteerd om nu nog zo´n standpunt te kunnen vertegenwoordigen zonder jezelf buitenspel te zetten en je eigen geloofwaardigheid onherstelbaar te ruïneren.

Dus wijken allerlei soorten antisemieten uit naar een andere mogelijkheid, door weliswaar het historische feit van de Holocaust niet te ontkennen, maar het geheel zo te draaien dat Joden respectievelijk Zionisten de eigenlijke figuren achter de schermen en heimelijke bondgenoten van het naziregime geweest zouden zijn.

Er is echter één maar: dit verhaal is bedacht. De geheime zionistisch-nationaalsocialistische samenzwering is een mythe.
Nog veel grotere onzin is de bewering dat Hitler en zijn nazi-beulen zoiets als stiekeme Zionisten of in ieder geval handlangers van het zionisme zouden zijn geweest. Niemand minder dan de voormalige burgemeester van Londen, Ken Livingstone, heeft niet eens zo lang geleden beweerd dat Hitler het zionisme ondersteund zou hebben, voordat hij waanzinnig zou zijn geworden, en dat hij zich daarbij zou hebben beroepen op het boek “Zionism in the Age of Dictators” van Lenni Brenner.

Maar even in de goede volgorde:

Einde van deel 1

Bron: https://conservo.wordpress.com/2018/05/ ... schwoerer/

Auteur: Adrian F. Lauber

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/05/22 ... ders-deel/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 47795
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Mahmoud Abbas en de Holocaust-samenzweerders

Bericht door Pilgrim »

Mahmoud Abbas en de Holocaust-samenzweerders (deel 2)

Geplaatst op 22 mei 2018

Afbeelding

De Palestijnse president Mahmoud Abbas heeft al maanden geen scrupules meer. Hij laat ons volledig ongegeneerd van zijn antisemitisch wereldbeeld genieten. Enerzijds vind ik het weerzinwekkend, anderzijds ben ik er op een merkwaardige manier heel blij mee dat hij zelf met de illusie opruimt dat hij en zijn mensen “gematigd” en potentiële vredespartners zouden zijn. (Lees hier deel 1).

III. De ware achtergrond van de zogenaamde collaboratie

Lenni Brenner, op wie Livingstone zich beriep, heeft in zijn boeken louter wilde theorieën verbreid. Hij stond als jonge man al bekend als wereldvreemde agitator van radicaal links. Hij werkte ook een tijdlang voor het links-radicale Volksfront voor de Bevrijding van Palestina. Zijn wereldbeeld is vertrokken van haat. Wat hem betreft zitten “de Zionisten” achter alle mogelijke kwaad. Zo zouden ze de Republiek van Weimar ten val hebben gebracht, ze zouden het imperialisme van het Japanse keizerrijk ondersteund hebben, bovendien zouden ze – en hiermee komen we bij het onderwerp – collaborateurs van de nazi´s en schuldig aan de Holocaust geweest zijn.

Brenner beweert dat zionisme en nationaalsocialisme twee zeer op elkaar lijkende ideologieën zouden zijn geweest, het zou beide gegaan zijn om het behoud of de creatie van een raszuivere volksgemeenschap en op grond van deze overeenkomsten zou het tot een samenwerking tussen beide stromingen zijn gekomen. De Zionisten zouden gestreefd hebben naar een raszuivere staat Israël en de Joden van Europa ertoe hebben willen aanzetten om daar naartoe te vluchten door de nazi´s te ondersteunen bij de uitroeiing van het Europese Jodendom.

(Al deze propagandaleugens werden in die tijd ijverig verbreid, intensief bevorderd door de Sovjet-Unie. De USSR was een verklaarde vijand van de joodse staat. Dat zij meehielp om het sprookje van de zionistisch-nazistische samenzwering te verbreiden, past bij de door haar verbreide propaganda dat zionisme op zich slechts een vorm van racisme zou zijn – met andere woorden: voor het bestaan van de staat Israël te zijn, is volgens deze logica racisme).

Lenni Brenner beweert – en Ken Livingstone nam deze bewering over – dat er al in 1932 (toen Hitler nog geen Duits Rijkskanselier was) gesprekken tussen Hitler en vertegenwoordigers van de zionistische beweging zouden hebben plaatsgevonden, die gingen om de vestiging van de Joden in het Britse mandaat Palestina. Alleen al deze bewering is fout.

Wat klopt, is dat in het jaar 1933 vertegenwoordigers van zionistische organisaties onderhandelingen zijn begonnen met net naziregime. De reden was heel simpel: er waren Joden die op tijd herkenden welk onheil zich samenpakte, en die wisten dat men moest vluchten zolang het nog kon (vele anderen beeldden zichzelf in dat Hitler niet lang stand zou houden en het allemaal niet zo erg zou worden. Wat zouden ze zich vergissen!).

Vertegenwoordigers van zionistische organisaties onderhandelden met de nazi´s om de emigratie van de joden gemakkelijker te maken. Deze onderhandelingen waren geenszins “geheim” of “vertrouwelijk”. Men wist dat ze plaatsvonden en er werd immers ook daadwerkelijk op 25 augustus 1933 tussen de Anglo-Palestine Bank (destijds onder controle van de “Jewish Agency Paletsine”), de Zionistische Vereniging voor Duitsland en het Rijksministerie van Economische Zaken een transferakkoord (Ha´avara-akkoord) gesloten, dat destijds voor heftige controverses zorgde.

Velen waren ervoor, omdat zij de Duitse joden wilden helpen om te ontsnappen aan de nazidictatuur. Anderen vonden het ondraaglijk dat Joden überhaupt met de nazi´s onderhandelden. Voor hen was het verraad aan de Joden. Er waren in de zionistische beweging kringen die stonden op een totale boycot van nazi-Duitsland.

Je kunt er lang over redetwisten of men met het naziregime had moeten onderhandelen of niet. Ik kan die Joden begrijpen die er absoluut tegen waren. Ik begrijp echter ook het verlangen om Duitse Joden te helpen uit het Derde Rijk te ontsnappen zolang dat nog mogelijk was, zelfs wanneer de prijs daarvoor was het naziregime economische voordelen te verschaffen.

Maar slechts weinigen konden naar Palestina vertrekken. Tussen 1933 en 1939 kwamen daar ongeveer 60.000 Joden aan. Twee derde deel van de aanvragen van Duitse Joden om naar Palestina te mogen immigreren, werd afgewezen. Voor Lenni Brenner was dat een bewijs voor de boosaardigheid van de Zionisten, die vastbesloten geweest zouden zijn om hun broeders en zusters de dood in te sturen.

Een feit is dat de “Jewish Agency” gedwongen was om zoveel Duitse broeders en zusters de binnenkomst te weigeren, omdat het Britse mandaatbestuur strenge quota had vastgelegd. Het joods-Arabische conflict was al aan de kook, het kwam tot pogroms tegen Joden, vanaf 1936 woedde ook nog de Arabische opstand en de Britten wilden in de eerste plaats rust in hun heerschappij-gebied. Dus zo weinig mogelijk joodse immigratie. Zo kwam het, dat uitgerekend in de tijd dat de joden dringender dan ooit een toevlucht nodig hadden, slechts enkelen naar Palestina werden gelaten.

Het transferakkoord van 1933 wordt er door links-extreme en rechts-extreme paranoïci bijgehaald als “bewijs” voor de zionistisch-nationaalsocialistische samenzwering.

Terwijl het alleen maar het resultaat was van een poging om voor minstens een deel van de Duitse Joden de vlucht voor het naziregime mogelijk te maken. Ook voor de prijs het Derde Rijk het een of andere economische voordeel te gunnen.

Niets daarvan is een bewijs voor een of andere verdergaande collaboratie van zionisten met nazi´s of zelfs een bevordering van het naziregime en van de Holocaust door zionistische kringen.

Het naziregime liet de Joden ook niet emigreren, omdat men de oprichting van een joodse staat wilde ondersteunen. De nazi´s wilden de Joden kwijt zijn en daarnaast nog hun vermogens confisqueren en als een akkoord met Zionisten nog meer financiële voordelen opleverde, waren die ook welkom – dat was alles.

Op 1 april 1933 vond er op bevel van de regering een landelijke boycot van joodse winkels plaats. In 1935 volgden de rassenwetten van Neurenberg en andere maatregelen tot het rechteloos maken en stapsgewijze onteigening van joodse landgenoten.

Het idee van massamoord heeft in Hitler´s gedachtenwereld destijds misschien al een rol gespeeld, maar het stond immers niet tegelijk in 1933 vast om de zogenaamde “joodse kwestie” door middel van uitroeiing op te lossen. Eerst waren er veel inspanningen om de Joden tot emigratie te bewegen. In 1939 dreigde Hitler met “de vernietiging van het joodse ras in Europa” voor de verzamelde Rijksdag. Maar de de ... in Berlijn op 20 januari 1942 werden details over de samenwerking tussen de ministeriële bureaucratie, de SS en andere verantwoordelijke kantoren bij de organisatie van de massamoord besproken.

*********

Ook de door Brenner aangehaalde en door velen overgenomen bewering van een verwantschap van zionisme, fascisme en nationaalsocialisme is absurd.

Het is echter ook een feit dat menig zionistische functionaris uit Duitsland zich op beklemmende wijze instemmend heeft uitgesproken over bepaalde maatregelen van het naziregime.
Julius Schoeps schrijft:

“De Zionistische Vereniging voor Duitsland (ZVfD) bijvoorbeeld stuurde op 22 juni 1933 een memorandum aan Hitler, waarin stond: ´ Het zionisme denkt dat de wedergeboorte van het nationale leven van een volk, zoals deze zich op dit moment in Duitsland op christelijke en nationale basis voltrekt, ook voor het joodse volk zal komen. Ook voor het joodse volk moeten afstamming, religie, gemeenschappelijk lot en een zin voor uniciteit van beslissende betekenis voor zijn bestaan zijn.´

Nog duidelijker wordt de standpuntbepaling van Georg Kareskis, een van de vooraanstaande vertegenwoordigers van de staats-zionisten, de revisionistische vleugel binnen het Duitse zionisme. Tegenover een verslaggever van de krant ´Der Angriff´ van Goebbels liet hij quasi zijn instemming met de rassenwetten van Neurenberg uit september 1935 weten: ´ Sinds vele jaren beschouw ik een duidelijke scheiding van het culturele leven van twee volkeren, die in één samenleving leven, absoluut noodzakelijk voor een vreedzaam naast elkaar. Ik heb zo´n scheiding, die berust op de basis van het respect van de vreemde cultuur, lang ondersteund. De wetten van Neurenberg van 15 september 1935 lijken mij, onafhankelijk van hun grondwetsbepalingen, volledig op weg naar een wederzijds respect van de zelfstandigheid en gescheidenheid van elk volk te liggen´.”


Hoe kon Kareskis toch zo blind zijn? Dacht hij serieus dat de nazileiding “respect” voor het joodse volk en zijn cultuur gehad zou hebben?

Maar deze uitlatingen van concrete personen betekenen immers geenszins dat “de” Zionisten allemaal met elkaar zo gedacht zouden hebben. Zo was het gewoon niet. Ik zei het al: alleen al het feit dat er met het Derde Rijk in 1933 überhaupt een akkoord werd gesloten, was fel omstreden.

Wat ook juist is, is dat de nazi´s een tijdlang de zionistische inspanningen welwillend begeleid en in een bepaalde omvang bevorderd hebben. Niet uit sympathie voor de zionistische zaak, maar om de verwijdering van de Joden uit Duitsland te bespoedigen:

“De Amerikaanse historicus Francis R. Nicosia bewijst aan de hand van grotendeels onbekende archiefstukken in een zorgvuldig uitgewerkt onderzoek dat niet alleen zionistische omscholingskampen aangemoedigd werden door de autoriteiten, maar dat ook leraren uit Palestina het land in mochten komen, opdat er programma´s voor beroepenomscholing, die voor de vestiging van Duitse Joden in Palestina noodzakelijk waren, gerealiseerd konden worden. Bovendien werd de inrichting van speciale joodse scholen bevorderd, waarbij tegelijkertijd druk op de ouders werd uitgeoefend hun kinderen van de staatsscholen af te halen. De Duitse Joden, dat was het doel van deze politiek, zouden ermee moeten ophouden zich Duitsers te voelen en in plaats daarvan een joodsnationaal zelfbegrip ontwikkelen.”

We zien dus: de beweerde samenwerking tussen het Derde Rijk en Zionisten bezit een kleine kern van waarheid.

Maar het is absolute onzin om te beweren dat joods-zionistische samenzweerders er samen met de nazi´s aan gewerkt zouden hebben het zionistische [project in het Midden-Oosten te realiseren of zelfs zouden hebben willen zorgen voor de Holocaust door de nazi´s.

De nazi´s wilden de Joden ertoe aanzetten om te emigreren, ja. Om deze emigratie te bespoedigen, waren ze in beperkte mate ook bereid om met Zionisten een transferakkoord te sluiten en bepaalde zionistische maatregelen in Duitsland welwillend te begeleiden, ja.

Maar de nazi´s waren geen Zionisten. Het laatste wat we wilden, was het creëren van een soevereine joodse staat.

1. De nazi´s wilden de uitroeiing van de Joden in Palestina
De nazi´s waren uiteindelijk toch absolute tegenstanders van het zionisme. In hun voorstelling, waarin Duitsland, maar uiteindelijk ook de hele wereld door een globale joodse samenzwering tegen de mensheid bedreigd werd, was de mogelijke oprichting van een joodse staat in de Oriënt een deel van dit complot. In de ogen van de nazi-leiding was een joodse staat een potentieel nieuw machtscentrum van de joodse wereldvijand. Rijksminister van Buitenlandse Zaken Konstantin von Neurath (de voorganger van Ribbentrop) had al in juni 1937 nadrukkelijk te verstaan gegeven dat het ontstaan van een joodse staat niet in Duits belang zou zijn.

De nazi´s hebben de oprichting van een joodse staat niet willen bevorderen. Zij hebben hem, toen duidelijk werd dat deze daadwerkelijk mogelijk was geworden, willen verhinderen!

Het Derde Rijk probeerde –toen er ook geen uitzicht meer bestond op het door Hitler gehoopte bondgenootschap met Groot-Brittannië – de Arabische wereld in de strijd tegen het Jodendom als bondgenoot te winnen en maakte gemene zaak met de beruchte grootmoefti van Jeruzalem en felle Jodenhater Mohammed Amin al-Husseini, die behulpzaam was bij de vorming van de SS-divisie “Handschar” en een enthousiast collaborateur bij de Jodenvernietiging was. Hitler stelde de grootmoefti in het vooruitzicht uiteindelijk niet alleen de Joden van Europa, maar ook de Joden van Noord-Afrika en de Voorste Oriënt uit te roeien. Hitler hield geen rekening meer met Britse belangen in de regio. De droom van het Engelse bondgenootschap was sowieso uit elkaar gespat. Nu bevond men zich in de Wereldoorlog.

Op 28 november 1941 verscheen de grootmoefti in de nieuwe Rijkskanselarij in Berlijn voor een audiëntie bij Hitler. In het protocol van deze bijeenkomst staat: “Duitsland zou [zei Hitler] zich inzetten voor een compromisloze strijd tegen de Joden. Daartoe zou vanzelfsprekend ook de strijd tegen het joodse thuisland Palestina behoren, dat niets anders zou zijn dan een middelpunt voor de destructieve invloed van de joodse belangen. (...)

Duitsland zou vastbesloten zijn om stap voor stap de ene Europese natie na de andere op te roepen tot de oplossing van het Joden-probleem en zich op hetzelfde moment ook aan volkeren buiten Europa richten met hetzelfde appel. Op dit moment zou Duitsland zich in een gevecht op leven en dood bevinden tegen twee machtsposities van het Jodendom: Groot-Brittannië en Sovjet-Rusland. (...)

Vanzelfsprekend zou Duitsland het zich in dezelfde worsteling bevindende Arabieren-dom positieve en praktische hulp doen laten toekomen, want platonische garanties zouden in een strijd om het zijn of niet zijn, waar het Jodendom de Britse machtsmiddelen voor zijn doelen zou kunnen inzetten, nutteloos.”

Dankzij het onderzoek van de historici Martin Cüppers en Klaus Michael Mallmann weten we nu dat de nazi´s van plan waren om de Holocaust ook naar Palestina zelf te dragen. Terwijl het Afrikakorps van rommel zich in opmars richting het oosten naar het door de Britten beheerste Egypte bevond, werd onder commando van de SS-Obersturmbannführer Walther Rauff een speciale commandogroep gevormd, die er in het door de Duitsers bezette Athene op wachtte om naar Noord-Afrika verplaatst te worden en de troepen van Rommel door Libië en Egypte tot naar Palestina te volgen. Daar zouden ze dan de joodse populatie moeten uitroeien. Men rekende bij deze geplande onderneming op een hoge bereidwilligheid van de Arabieren om samen te werken.

Walther Rauff na zijn gevangenneming in Italië (1945):

“Als de Duitse Wehrmacht niet bij El Alamein zou zijn teruggeslagen, en als de Duitse doorbraak naar Palestina gelukt zou zijn, dan zou men ook de daar levende Joden vermoord hebben en zou de staat Israël nu niet bestaan.”

De nazi´s heimelijke Zionisten? Belachelijk!

2. Ziet ook de “New York Times” het eindelijk in?
Het wereldbeeld van Mahmoud Abbas en de ideeën van veel andere Holocaust verdraaiers zijn gebaseerd op leugens.

Tot welk doel dienen die?

Uiteraard de delegitimering van de joodse staat. Wanneer men insinueert dat de Zionisten zelf de figuren achter de schermen van de Holocaust geweest zouden zijn, dat de Holocaust het resultaat van een duivelse samenwerking tussen zionisme en nazisme zou zijn geweest, dan verliest het zionisme natuurlijk iedere morele rechtvaardiging.

Daarmee verliest Israël zijn bestaansrecht.

Want “zionisme” is immers niets anders dan de naam voor het idee van de in de late 19e eeuw ontstane joodse nationale beweging om een nationale staat voor de Joden te vestigen.

Mahmoud Abbas mag dan wel beweren naast Israël te willen bestaan, maar als hij antisemitische legendes verbreidt om het bestaan van de joodse staat te ondermijnen en heel terloops steeds opnieuw haat tegen Israël en de Joden aan te wakkeren, dan ontmaskert hij zichzelf als leugenaar.

Volledig terecht werd de toespraak van Mahmoud Abbas over landsgrenzen heen scherp veroordeeld. Uit Duitsland, Oostenrijk, Groot-Brittannië, Canada en Litouwen kwam protest, evenals van de VN-afgezant voor het Midden-Oosten, ja, zelfs van de UNESCO, die er anders om bekendstaat steeds opnieuw door middel van grove geschiedvervalsing deel te nemen aan de delegitimering van joodse aanwezigheid in Israël.

Misschien is dat de aanleiding voor de hoop dat eindelijk meer mensen snappen dat het beslissende probleem in het Israël-Palestina-conflict niet bijvoorbeeld Israëlische nederzettingen op de “Westbank” zijn! Het beslissende probleem is het heersende antisemitisme, wiens bestanddeel het is om iedere historische verbinding van de joden tot Israël en ieder recht op een nationaal thuis te ontkennen. Zolang de Arabische zijde de historische feiten en het recht van de joden niet wil erkennen, kan er geen vrede komen. En je kunt van de Israëli´s moeilijk verwachten om vrede te sluiten met mensen die dag in dag uit de haat en de strijd tegen de Joden prediken, scholen en straten naar aanslagplegers benoemt en hen en hun families bovendien financieel uitbetalen.

Zelfs de normaal gesproken eerder op de koers van de politieke correctheid verblijvende “New York Times” constateert dat Abbas voortaan elke geloofwaardigheid als betrouwbare partner verloren zou zijn. De “New York Times” is niet een of ander lokaal krantje, maar een van de grootste dagbladen van de Verenigde Staten.

Abbas werd zelfs veroordeeld van de kant van de EU. Door diezelfde EU, wier buitenland-gevolmachtigde Federica Mogherini de sponsor van aanslagplegers anders hartelijk placht te vleien.

Wellicht begrijpt men eindelijk met wie men te maken heeft?

Het zou tijd worden!

Bron: https://conservo.wordpress.com

Auteur: Adrian F. Lauber

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/05/22 ... rs-deel-2/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 75756
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Mahmoud Abbas en de Holocaust-samenzweerders

Bericht door Ariel »

Abbas in het ziekenhuis. Hij leest een krant waarop aan de achterkant van de krant een cartoon staat afgebeeld van een Israelische soldaat die een kindje vergiftigd.
Everybody published the pictures of Abu Mazen recovering at the hospital, in order to say that The moderate leader is still here. Now zoom in on the cartoon in the newspaper he holds. An Israeli soldier replaces bottle of milk with poison to the Palestinian baby.
Afbeelding
Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20784
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Mahmoud Abbas en de Holocaust-samenzweerders

Bericht door King George »

Een echte onderhandelaar om mee te gaan praten over vrede. Niet dus.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16312
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Mahmoud Abbas en de Holocaust-samenzweerders

Bericht door Hans v d Mortel sr »

King George schreef:Een echte onderhandelaar om mee te gaan praten over vrede. Niet dus.
Ik moest even nadenken bij de voor mij niet te vatten cartoon. Maar toen viel het kwartje. Moslims zijn vieze huichelaars die alles omdraaien aan de waarheid die onze beschaving superieur heeft gemaakt aan die van de dragers van het Islamvirus. Moslims zijn verplicht aan het infuus van de pedofiele psychopaat profeet Mohammed te hangen. Omdat anders voortijdig de beloningsreis namens de profeet naar zijn hoerenparadijs wordt afgebroken.

De cartoon.
Het kind verbeeldt onze westerse beschaving die het kind is van de rekening van het almaar groeiende Gutmensch-gevoel om de virusdragers van de islamziekte tolerant te bejegenen in plaats van in quarantaine te stellen en te wijzen op de mogelijkheid terug te keren naar hun geliefde woestijnland en dat van hun voorouders. De soldaat stemt overeen met het beeld dat de Koran ons duidelijk maakt en waarmee de Jihad bedoeld wordt: het uitroeien van de joden en onderdrukken van alle andere andersdenkenden die niet het geloof van de virusdragers van de islam aanhangen. De vieze pedofiele psychopaat profeet Mohammed wist, ondanks zijn verstandsverbijstering, alle Arabieren duidelijk te maken wat hen te doen stond. Niemand dorst vragen te stellen. Want zelfs 1400 jaren later geldt nog altijd bij de baggerreligie Islam: wie nadenkt omdat hij twijfelt aan de vieze vuile smerige pedofiele Arabische sadist en psychopaat profeet Mohammed, zal zijn hoofd moeten missen.

Afbeelding

Nu begrijpt u ook waarom al die lelijk uitziende, doorgaans vies opgemaakte, islamitisch Marokkaanse vrouwen een strak om hun hoofd zittende hoofddoek dragen. Zij zijn bang hun hoofd te verliezen als zij proberen na te denken.
Bekijk het plaatje aandachtig en bemerk hoe moeilijk deze psychisch aandoenlijk Marokkaanse vrouw het heeft. Haar handen leeg en verwachtingsvol open gespreid om aan te geven dat zij is overgeleverd aan het heidendom van de islam en daar volgens haar hopeloze gezichtsuitdrukking verder geen schuld aan draagt. Tenslotte leert de Koran haar dat zij als vrouw dom is, van halve waarde getuigt en uitsluitend geschikt is om zonen te baren. Dat het ook weleens dochters worden ontaardt dan later in het dragen van een kopvod dat als verplicht symbool moet getuigen van haar mislukte moederschap en onnozelheid.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Plaats reactie