Pagina 1 van 1

Hoe te argumenteren met moslims

Geplaatst: wo jul 15, 2020 6:13 am
door xplosive

Re: Hoe te argumenteren met moslims

Geplaatst: wo jul 15, 2020 7:56 am
door King George
Mijn gevoel is wel eens dat discussiëren met een Moslim vaak verloren tijd en energie is. Het is net als schaken met een duif. Zo'n duif slaat de stukken weg, schijt het bord onder en krijst in het rond gewonnen te hebben. De Islam bestaat uit eigen gecreëerde waarheden ver bezijden de werkelijke wereld.

Re: Hoe te argumenteren met moslims

Geplaatst: wo jul 15, 2020 2:17 pm
door sjun
King George schreef:Mijn gevoel is wel eens dat discussiëren met een Moslim vaak verloren tijd en energie is. Het is net als schaken met een duif. Zo'n duif slaat de stukken weg, schijt het bord onder en krijst in het rond gewonnen te hebben. De Islam bestaat uit eigen gecreëerde waarheden ver bezijden de werkelijke wereld.
Zo bezien draag je hiermee gelijk een verklaring aan voor het bondje tussen islamitische en socialistische stoottroepen. :scratch:

Re: Hoe te argumenteren met moslims

Geplaatst: wo jul 15, 2020 11:42 pm
door xplosive
King George schreef:Mijn gevoel is wel eens dat discussiëren met een Moslim vaak verloren tijd en energie is. Het is net als schaken met een duif. Zo'n duif slaat de stukken weg, schijt het bord onder en krijst in het rond gewonnen te hebben.
Hoewel dit vaak zal voorkomen is het ook dán niet nutteloos. Voor tot dhimmitude geneigde buitenstaanders zullen moslims daarmee immers keihard door de mand vallen.

Re: Hoe te argumenteren met moslims

Geplaatst: do jul 16, 2020 4:14 pm
door hans van de mortel
Argumenteren met een moslim?

Zorg ervoor dat je direct de koers bepaalt door over niemand anders dan profeet Mohammed te praten en hem te veroordelen voor zijn geweld, het meest vervelende moment voor zogenaamde goed welwillende moslims. Alle oorlogsmisdadigers zijn verworpen en veroordeeld. Maar met Mohammed wil dat maar niet lukken.

Hoe dan ook, een moslim zal altijd een smoes bij de hand hebben om de walgelijke mensonterende sadistische pedofiele Mohammed een schouderklopje te geven door voor hem op te komen. In het geval van Mohammed te bekritiseren vanwege zijn oorlogsgeweld, zal de moslim argumenteren dat het toen oorlog was, een andere tijd. Wat is het argument om Mohammed te veroordelen?

Het was Mohammed die de oorlog begon. En dat lijkt mij geenszins positieve propaganda voor een vredelievende islamitische religie die het baggeren in de religieuze islamitische modder maar niet opgeeft.

De enige reden voor Mohammed om een oorlog te beginnen was ordinaire machtswellust en zijn wellust om bij zijn veroveringstochten als buit de nodige mooie vrouwen uit te zoeken en op te eisen. Islam een vredige religie?

MOHAMMED ALTIJD MET JEZUS VERGELIJKEN!
Zo doe ik dat als overtuigd atheïst.

En de moslim staat met zijn leugenmond vol met islamitische tanden. Hij kan alleen maar afgaan als een geslagen hond met de staart tussen de benen. Beter voor de eerlijk oprecht zijnde moslim die de waarheid zoekt, te zeggen: "Oh! Wat je me nu vertelt dat wist ik niet."

Moslims zijn geen bruggenbrouwers. Nooit geweest.