Griezelen met moslimabekeerlingen.

Hoe moeilijk is het om getrouwd te zijn met een moslim(a)? Wat als je kind zich tot de islam bekeert?

katie
Berichten: 433
Lid geworden op: Vr Sep 22, 2006 3:55 pm
Locatie: belgie

Berichtdoor katie » Di Aug 14, 2007 3:28 pm

Heb eindelijk de tijd gehad om dit helemaal te bekijken.
En echt, dit is je reinste griezel.
Wat erg voor die ouders ; zien hun dochter zo afsterven.
Machteloos...

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 74363
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Berichtdoor Ariel » Di Aug 14, 2007 4:00 pm

Ik had deze documentaire al gezien op televisie.

Ik had me dus al zo boos gemaakt. Het is beter als ik maar niet meer kijk.
Allereerst luistert die jonge dame naar muziek, Haram….en verder maakt ze de opmerking dat als ze met haar vriendinnen als een verklede kraai de stad in gaat mannen naar haar vriendinnen kijken.
Het domme kind snapt niet dat de blikken van mannen hoogwaarschijnlijk naar hun gericht zijn omdat zij er als een kraai bij liep.

Ik heb medelijden met de ouders van dit soort meiden.
Wat een domme meisjes.

Van weldenkende meisjes zijn het zwarte kraaien geworden, die geen eigen wil meer hebben, en als domme papagaaien allerlei onzinnige islamitische waanideeën uitbraken.

En natuurlijk zijn er jongens in het spel, alhoewel ze allemaal op 6 jarige leeftijd al wisten dat islam de weg is.

Misselijk. barf: :yuk:
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

tomc
Berichten: 1152
Lid geworden op: Wo Feb 21, 2007 11:55 pm

Berichtdoor tomc » Di Aug 14, 2007 6:14 pm

Uiteraard, het gaat haar enkel om puur racisme. Het gaat haar er enkel om om zich beter te voelen dan anderen.

Uiteraard zonder dat ze zelf daar ook maar de minste voorbeeldige daad voor pleegt.

Het gaat hun erom tot een groep te behoren die openlijk racistisch mag zijn tegen andere groepen. Niets anders.

Die ouders hebben gefaald en hebben hun kinderen als racisten opgevoed, of liever niet opgevoed.

Dat is wat mensen tot islam drijft : alleen zijn, en een minderwaardigheidscomplex hebben. Daarom ook de sluier (hoewel die helemaal niet bij islam hoort). De toestemming aan die groep om racistisch te zijn.

Het omgekeerde is ook waar : wat drijft mensen uit islam : de simpele, directe confrontatie met de massieve immoraliteit in de islam. Dat is de rode draad door alle ex-moslim artikelen. Als mensen zich met de waarheid confronteren, dan kunnen ze geen moslim blijven.

Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17473
Lid geworden op: Ma Feb 17, 2003 9:58 am

Berichtdoor Manon » Di Aug 14, 2007 6:36 pm

inderdaad intriest.

en blijkbaar slechts one-way ook: de Egyptische bruiloft met lachende Egyptische (ik heb mijn papiertje)gezichten en dan die Nederlandse ouders (die dan nog eens naar ginder moesten reizen... als vreemde eenden in de bijt).

Leuk!

maar je ziet ook aan die meisjes dat ze dénken dat ze nog iets te zeggen zouden hebben hé, dat eentje dat gescheiden was (heeft ze geluk dat het kon!) omdat mijnheer na een paar weken over madame 2 begon (papiertje zal ook wel binnen geweest zijn zeker?).
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.

BFA
Berichten: 11600
Lid geworden op: Vr Sep 29, 2006 5:18 pm

Berichtdoor BFA » Di Aug 14, 2007 7:15 pm

Horror van de bovenste plank.
Heb het niet uit kunnen zien. Toch iets verder dan vorige keer.

Domme ganzen. Wreed, terwijl ze denken dat ze moedig zijn.
Het is een parasitaire soort die leeft op de intelligentie van anderen en deze dan tegen hun gebruikt;

tomc
Berichten: 1152
Lid geworden op: Wo Feb 21, 2007 11:55 pm

Berichtdoor tomc » Di Aug 14, 2007 7:25 pm

Dit bevestigd pas echt dat islam het nieuwe fascisme is. Dit soort verhalen waren schering en inslag na 1935. "Mijn zoon werd een fascist, wat heb ik mis gedaan ?" enzovoort. Leerkrachten die begonnen fascistische standpunten te verdedigen uit het niets en ruzies daarrond. Openlijk dragen van hakenkruizen kwam in de mode, ...

Ook stonden de kranten bol van misplaatste tolerantie t.o.v. hitler, en toegevingen aan het fascisme ("eigenlijk hebben de Joden het wel op zichzelf gebracht" achtige artikels, vanaf, zeg 1937-39 ga je die steeds meer terugvinden in de kranten, en dan bedoel ik nederlandse en belgische kranten, niet duitse)

Zelfs toen hitler polen binnenviel waren artikels dat "we het maar moesten aanzien" de normaalste zaak van de wereld.

Lees en huiver wat de reactie op onuitgelokte agressie van Nazi's was :
http://news.bbc.co.uk/onthisday/hi/date ... 506335.stm

als de nazi's aanvallen, wat doet de BBC ? schreef:He was to tell Berlin that unless the Nazis withdraw, Britain and France would fulfil its promise of support to Poland.

Von Ribbentrop said he would refer the message to Adolf Hitler.

US President Roosevelt of the United States has sent an appeal to the governments of Great Britain, France, Germany, Italy and Poland urging them to announce publicly their determination not to launch air attacks on civilians.

In reply the British and French governments say they intend to confine their bombing to military objectives, so long as their opponents do the same.


Polen probeerde zich te verdedigen, maar de orders gegeven aan het Poolse leger, om zich te verdedigen tegen de komende Duitse aanval, werden onder druk van Frankrijk opzij geschoven op 30 augustus. Frankrijk eistte dat Polen zou demobiliseren, en Polen gaf toe aan de Franse eis, 48 uur NADAT het bevel tot bombarderen van Poolse steden gegeven werd aan de Duitse luchtmacht. 16 uur na het demobiliseren van het Poolse leger begon de aanval op voornamelijk Poolse burgers.

2 weken later, waarin de westerse wereld NOG GEEN 2000 soldaten inzette, viel ook Rusland polen aan.

Dit was ondanks de belofte, op papier, dat ze beschermd zouden worden.

Moet het echt gezegd worden dat deze taktiek Hitler duidelijk aangaf dat het westen niet bereid was zichzelf te verdedigen ?

Hier is de vertaling van een tekst die hitler aan zijn soldaten liet bezorgen, drie keer raden op welk volk hij zijn onuitgelokte aanvallen inspireerde :

Our strength consists in our speed and in our brutality. Genghis Khan led millions of women and children to slaughter -- with premeditation and a happy heart. History sees in him solely the founder of a state. It’s a matter of indifference to me what a weak western European civilisation will say about me. I have issued the command -- and I’ll have anybody who utters but one word of criticism executed by a firing squad -- that our war aim does not consist in reaching certain lines, but in the physical destruction of the enemy. Accordingly, I have placed my death-head formation in readiness -- for the present only in the East -- with orders to them to send to death mercilessly and without compassion, men, women, and children of Polish derivation and language. Only thus shall we gain the living space (Lebensraum) which we need. Who, after all, speaks to-day of the annihilation of the Armenians?

Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17473
Lid geworden op: Ma Feb 17, 2003 9:58 am

Berichtdoor Manon » Di Aug 14, 2007 8:28 pm

tomc schreef:Ook stonden de kranten bol van misplaatste tolerantie t.o.v. hitler, en toegevingen aan het fascisme ("eigenlijk hebben de Joden het wel op zichzelf gebracht" achtige artikels, vanaf, zeg 1937-39 ga je die steeds meer terugvinden in de kranten, en dan bedoel ik nederlandse en belgische kranten, niet duitse)


nou, hier kan ik dus wel mee akkoord gaan.

Je vorige posting sprak van:

Die ouders hebben gefaald en hebben hun kinderen als racisten opgevoed, of liever niet opgevoed.


Dit is dus niet het geval: de ouders waren allen zéér tolerant (sommigen uiteraard apathisch: iemand die geestesziek wordt zal je als ouder vast op dezelfde manier gaan bekijken) dus die meisjes werden weldegelijk zéér tolerant (ho dat is goed volgens Anja Meulenbelt en C°) opgevoed.

Maar ik begrijp wat je bedoelt hoor.

Raar genoeg was mijn overgrootmoe in de jaren dertig helemààl niet tolerant: de houding die zij aannam zou haar nu voor het tribunaal van het CGKR hebben gebracht: kinderen van hun beste vrienden begonnen op een bepaald ogenblik zo'n NSB uniform te dragen (ik vergelijk het met het hoofddoek uniform). Mijn overgrootmoe was zéér categoriek: NOOIT heeft ze nog een woord met die mensen gesproken!
Ze stierf net voor de Duitsers Nederland binnenvielen.

Anno 2007 wordt dit verhaal verteld als superduidelijk verhaal hoe anti-nazi onze voorouders (of alvast die overgrootmoe) wel waren. Als ik echter hetzelfde durf doen als die overgrootmoe met de huidige "fascistische ideologie" ben ik strafbaar!

Ik moet daar dus wel dikwijls aan denken.
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.

Gebruikersavatar
Freya
Berichten: 1231
Lid geworden op: Wo Apr 25, 2007 2:57 pm

Berichtdoor Freya » Di Aug 14, 2007 9:17 pm

Zit het net te kijken. Heb al zoveel domheid gezien, nu zit de mevrouw met MS, aan de computer, te janken, om een anasheed in het engels over de dood. Het idee dat ze dood gaat, daar gaat ze kapot aan, ze is doodsbang naar de hel te gaan.........Dat zij in haar graf ligt en zij de mensen zal horen weggaan. Wat een stupide mens, terwijl ze ze in het begin zei, dat ze zich zo intelligent vindt.

Haar vierjarige kind, zit al gehersenspoeld in het arabisch aya's op te zeggen en zegt tegen oma dat ze geen wijn mag drinken.

faith
Berichten: 472
Lid geworden op: Do Jul 19, 2007 2:40 am

Berichtdoor faith » Di Aug 14, 2007 9:21 pm

http://www.bukhatir.org/adlr.html dan kies je bij ''choose an album" klik je samtan aan, en dan is het het eerste nummer "last breath".

dit is het liedje waar ze naar luisterde, ik vind het zelf wel een heel mooi liedje.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 74363
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Berichtdoor Ariel » Di Aug 14, 2007 9:24 pm

Ik ook, een beetje triest, dat wel.
Wat voor nummer is het?
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Freya
Berichten: 1231
Lid geworden op: Wo Apr 25, 2007 2:57 pm

Berichtdoor Freya » Di Aug 14, 2007 9:36 pm

Nou, mevrouw MS, noem ik haar maar, draagt nu een driedelige gezichtssluier, waarmee ze ook nog auto rijdt. Een gevaar op de weg. En haar lieve moeder, heel ruimdenkend, die haar dochter steunt, weet van niets....want die confrontatie durft mevrouw MS toch nog niet aan. Maar ja, ze doet het om naar het paradijs te gaan...Wat een treurig typje toch. Trouwens, die anasheed was te lullig voor woorden.

Nu is de bruiloft van die andere aan de gang in Egypte, benieuwd of ze daar nog woont en of ze nu één van de vrouwen van meneer is, of dat meneer al zijn nederlands paspoort heeft opgehaald. Haar ouders zijn erbij, maar echt blij kijken ze niet. Begrijpelijk.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 74363
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Berichtdoor Ariel » Di Aug 14, 2007 9:43 pm

Ik ben benieuwd hoe het nou met die meisjes gaat.
Het is al een oude documentaire.
Ik ben benieuwd of ze nog allemaal zo enthousiast zijn.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Freya
Berichten: 1231
Lid geworden op: Wo Apr 25, 2007 2:57 pm

Berichtdoor Freya » Di Aug 14, 2007 9:48 pm

Ik denk dat de meeste van die vrouwen nog wel moslima zijn, maar of ze nog enthousiast zijn is ten tweede. Of ze ervan af willen komen, dat is maar de vraag, want of ze zijn te trots om toe te geven dat ze het feit hebben en ze zijn al te diep gehersenspoeld met die juichende boekjes van de islampromotors, om nog anders te kunnen. Misschien, als iemand van hun de koran heeft gelezen en het ook eens echt heeft gelezen, dat dan een lampje gaat branden.

Dat ene meisje, die zich nog steeds kaal voelde zonder oogpotlood, ook al mag je niet in het openbaar make up dragen van de Islam, zoals zij zelf toegaf, was al zo dom om zonder iemand te leren kennen, te trouwen. Die marokkaanse man begon al na één week te zeuren over een tweede vrouw en negeerde de achtergronden van het meisje volkomen. Ze is nu gescheiden, maar nog niet veel wijzer geworden, leek het.

Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17473
Lid geworden op: Ma Feb 17, 2003 9:58 am

Berichtdoor Manon » Di Aug 14, 2007 9:55 pm

faith schreef:http://www.bukhatir.org/adlr.html dan kies je bij ''choose an album" klik je samtan aan, en dan is het het eerste nummer "last breath".

dit is het liedje waar ze naar luisterde, ik vind het zelf wel een heel mooi liedje.


volgens mij is het plagiaat van een westers liedje.
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.

Gebruikersavatar
Freya
Berichten: 1231
Lid geworden op: Wo Apr 25, 2007 2:57 pm

Berichtdoor Freya » Di Aug 14, 2007 9:57 pm

Manon schreef:volgens mij is het plagiaat van een westers liedje.

Dat zou mij niks verbazen, gezien die gewoonte al begonnen is met het slecht navertellen van de bijbel in de Koran.

Maar dan, is het nog een slechte plagiaat. Zelfs in het engels klinkt het als gejammer. Ik wordt er niet koud of warm van. Mevrouw MS wel, maar die is dan ook als de dood voor de dood.

naar boven
Berichten: 5054
Lid geworden op: Do Nov 16, 2006 10:14 pm
Contact:

Berichtdoor naar boven » Di Aug 14, 2007 9:59 pm

Ariel schreef:Ik ook, een beetje triest, dat wel.
Wat voor nummer is het?

Hier de clip en hier wat het is..
RTFM

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 74363
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Berichtdoor Ariel » Di Aug 14, 2007 10:12 pm

Als dit filmpje niet zo belachelijk, triest en onsmakelijk zou zijn dan is het humor van de hoogste plank.
Ik had de woorden niet gehoord, en nu kon ik ze lezen, en samen met de onsmakelijke beelden vormen ze inderdaad kits.
Maar wel heel treurige kits.

Toch vond ik sommige nummers van dit album niet onaangenaam in mijn oren klinken.
Maar meer dan drie stuks moet je niet beluisteren, want als je er een gehoord hebt dan heb je ze allemaal gehoord.

Ik kan me wel voorstellen dat Moslims die niet gewend zijn om naar muziek te luisteren weg zijn van deze man.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 74363
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Berichtdoor Ariel » Di Aug 14, 2007 10:16 pm

Freya schreef:Maar dan, is het nog een slechte plagiaat. Zelfs in het engels klinkt het als gejammer. Ik wordt er niet koud of warm van. Mevrouw MS wel, maar die is dan ook als de dood voor de dood.


Daarom sprak dit vers haar zo aan, omdat ze ziek is.
Het is in en in treurig dat ze zo bang is om te sterven.
Dat doet Islam met je.
Je leven afpakken,je laatste jaren of maanden vergallen, en je doodsbang voor de dood en hel maken.

Lekkere religie.

Ik ben benieuwd of faith ook al zo bang voor de dood is..
Faith, dit is een serieuze vraag.
Wil jij hem beantwoorden?
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17473
Lid geworden op: Ma Feb 17, 2003 9:58 am

Berichtdoor Manon » Di Aug 14, 2007 10:30 pm

Nou, ik ben minder begaan dan Ariel.

Dat kind met MS wil nu een "man" die voor haar zal zorgen... en er een tweede vrouw kan bijnemen omdat zij ziek is.

Blijkbaar heeft ze geen idee van de nederlandse verzorgingsstaat, noch van enige familiebanden? Dus haal zo'n moslim binnen en veronderstel maar dat zijn tweede vrouw voor jou zal zorgen? Have fun kind!

Moest het mijn dochter zijn: ik weet dat ik amper zou kunnen verwerken dat ze MS had. Misschien zou ik ook wel zo apathisch gaan reageren van: ok als je dat wil, dan doe je het maar, en laat je dan maar verzorgen door vrouwen 2, 3 en eventueel 4!
Laatst gewijzigd door Manon op Di Aug 14, 2007 10:32 pm, 1 keer totaal gewijzigd.
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.

faith
Berichten: 472
Lid geworden op: Do Jul 19, 2007 2:40 am

Berichtdoor faith » Di Aug 14, 2007 10:30 pm

Ariel schreef:Als dit filmpje niet zo belachelijk, triest en onsmakelijk zou zijn dan is het humor van de hoogste plank.
Ik had de woorden niet gehoord, en nu kon ik ze lezen, en samen met de onsmakelijke beelden vormen ze inderdaad kits.
Maar wel heel treurige kits.

Toch vond ik sommige nummers van dit album niet onaangenaam in mijn oren klinken.
Maar meer dan drie stuks moet je niet beluisteren, want als je er een gehoord hebt dan heb je ze allemaal gehoord.

Ik kan me wel voorstellen dat Moslims die niet gewend zijn om naar muziek te luisteren weg zijn van deze man.


dit is overigens niet de officiele clip, ik heb ooit een andere gezien

http://www.youtube.com/watch?v=vPvVBOUs ... ed&search=

op filmpje staat een stukje van deze clip

Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17473
Lid geworden op: Ma Feb 17, 2003 9:58 am

Berichtdoor Manon » Di Aug 14, 2007 10:33 pm

Faith meiske toch! zoek nog wat clipjes op en ga dan verder spelen met je vriendinnetjes aub.

Ariel vroeg je iets! Weer niet gelezen zeker?

Hier nogmaals:

Ik ben benieuwd of faith ook al zo bang voor de dood is..
Faith, dit is een serieuze vraag.
Wil jij hem beantwoorden?
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 74363
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Berichtdoor Ariel » Di Aug 14, 2007 10:38 pm

Het blijft triest faith.
Het filmpje is al iets beter, maar de woorden blijven het zelfde.
Ik hoop niet dat jij straks net zo angstig voor de dood en hel gaat worden als Moslims.
Hel bestaat niet meisje.
Ik geloof wel in een hiernamaals, maar die zal volgens mij niet zo zijn als de Islamitische hemel die als een ware hoeren kast word afgeschilderd.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

faith
Berichten: 472
Lid geworden op: Do Jul 19, 2007 2:40 am

Berichtdoor faith » Wo Aug 15, 2007 12:06 am

Ariel schreef:Het blijft triest faith.
Het filmpje is al iets beter, maar de woorden blijven het zelfde.
Ik hoop niet dat jij straks net zo angstig voor de dood en hel gaat worden als Moslims.
Hel bestaat niet meisje.
Ik geloof wel in een hiernamaals, maar die zal volgens mij niet zo zijn als de Islamitische hemel die als een ware hoeren kast word afgeschilderd.


Dit liedje gaat over de dag des oordeels, Daar zijn moslims bang voor. Ze worden op de dag dat ze dood gaan beoordeeld of ze goed hebben geleefd. Het is niet zo zeer bang zijn voor de dood, maar meer voor de dag des oordeels zelf.

faith
Berichten: 472
Lid geworden op: Do Jul 19, 2007 2:40 am

Berichtdoor faith » Wo Aug 15, 2007 12:07 am

Manon schreef:Faith meiske toch! zoek nog wat clipjes op en ga dan verder spelen met je vriendinnetjes aub.

Ariel vroeg je iets! Weer niet gelezen zeker?

Hier nogmaals:

Ik ben benieuwd of faith ook al zo bang voor de dood is..
Faith, dit is een serieuze vraag.
Wil jij hem beantwoorden?


als je niet serieus tegen mij kan doen, verwacht dan ook niet dat ik serieus antwoord op je vraag geef.


Terug naar “Een moslim in mijn leven”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 6 gasten