Pagina 1 van 1

Teveel fora?

Geplaatst: ma jun 03, 2013 2:43 pm
door Vrij_denker
Zou het geen goed idee zijn een aantal fora te sluiten? Ik heb de indruk dat er zoveel zijn, dat sommigen nauwelijks bezocht worden. Ook is de grote verwarrend omdat soms niet duidelijk is waar je bepaalde posts moet plaatsen.

Re: Teveel fora?

Geplaatst: ma jun 03, 2013 2:49 pm
door Pilgrim
Die indruk heb ik niet. Er staat overal nuttige informatie.

Re: Teveel fora?

Geplaatst: ma jun 03, 2013 3:13 pm
door Ariel
:redface2: En ik maar denken dat we een goed leesbaar forum hebben. Maar opbouwende kritiek is goed.
Wat zijn de fora die overbodig zijn volgens jou?

En hoe denkt de rest van onze gemeenschap ?

Laat je horen.

Re: Teveel fora?

Geplaatst: ma jun 03, 2013 3:36 pm
door Teva Teff
Een boekenwinkel heeft nooit te veel boeken.

Re: Teveel fora?

Geplaatst: ma jun 03, 2013 4:53 pm
door Mahalingam
In de loop der tijd zal het aantal onderwerpen in de fora toenemen. Gaat het over Mohammedanen dan is er altijd wel iets nieuws te beleven.

Ikzelf probeer maar zelden een nieuwe draad aan te maken. Meestal vindt ik wel iets waar het in past dankzij de zoekmachine hier.

Re: Teveel fora?

Geplaatst: ma jun 03, 2013 5:33 pm
door Manon
Ik vind het totaal onnodig om draadjes waarop niet meer gepost wordt te sluiten;
Ze zijn nog steeds actueel (wij hebben hier nu eenmaal een onderwerp dat actueel is en zal blijven), en indien iemand nog commentaar kan toevoegen moet dat steeds mogelijk zijn.

Verder vind ik dat we onze "faits divers" toch wel netjes catalogeren zoals in "Eurabia" met per land een draadje over islamisering en niet per onderwerp een apart draadje (behalve als ze zich opblazen of mensen het hoofd afhakken).

Het forum is natuurlijk wel zeer uitgebreid, maar ja we geven dan ook héél veel informatie en dienen ook voor velen als databank.

Teveel fora? Hoezo teveel? Van het goede is nooit teveel

Geplaatst: ma jun 03, 2013 6:49 pm
door Hans v d Mortel sr
Vrij_denker schreef:Zou het geen goed idee zijn een aantal fora te sluiten?
In één jaar zijn in Spanje net zoveel boeken vertaald als in alle Arabisch sprekende landen gedurende duizend jaar! (Bron: VN)
Ik heb de indruk dat er zoveel zijn, dat sommigen nauwelijks bezocht worden.
Er zijn er inderdaad erg veel. En of die nauwelijks bezocht worden kan ik niet oordelen. Maar misschien kun jij dat doen. Ik zou zeggen, licht maar even toe waarop jouw indruk gebaseerd is. Ik ben benieuwd. Dat op oude posts niet gereageerd wordt wil nog niet zeggen dat er niet naar gekeken wordt.
Ook is de grote verwarrend omdat soms niet duidelijk is waar je bepaalde posts moet plaatsen.
Dit begrijp ik niet. Alles is volgens mij keurig ingedeeld in overzichtelijke rubrieken. En dat zijn er maar een paar. Misschien dat de moderatoren wat scherper toezicht kunnen houden dat het theezakje niet in de koffiepot verdwijnt. [icon_lol.gif]

Ik vind het heerlijk om af en toe eens te snuffelen in 'oude troep'. Daar kom ik vaak heel interessante informatie tegen. Voor zover ik weet is dit een van de allerbeste forums die er bestaat. Nauwelijks slap geouwehoer en een grote dosis parate humor.

De imam vertelt . . .
Spoiler! :
In de tot de nok toe gevulde moskee zegt de imam tegen de gelovige Mohammed-aanhangers: "Vandaag preek ik niet, want ik heb u iets te vertellen..."