Zondebok Angela Merkel

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 32277
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Zondebok Angela Merkel

Berichtdoor Pilgrim » Do Jan 19, 2017 12:49 am

CDU woordvoerder mensenrechten neemt ontslag om Merkels massa immigratie

Xander, 17-01-2017

Afbeelding
Opnieuw doet een oudgediende CDU’er een boekje open over bondskanselier Angela Merkel, die als een ware dictator regeert en zich helemaal niets aantrekt van haar eigen fractie.

‘Mijn partij is niet langer conservatief en christelijk, maar roodgroen’ – ‘Geen echte oppositie meer in Duitse parlement, alle partijen –met uitzondering van de AfD- spreken met één stem’ – ‘Angela Merkel trekt zich niets aan van haar partij en doet enkel wat ze zelf wil’

De Duitse bondskanselier Angela Merkel is opnieuw een trouwe partijgenoot kwijtgeraakt: Erika Steinbach, al 43 jaar CDU-lid, en namens de christendemocraten woordvoerder voor de mensenrechten en humanitaire hulp. Steinbach kan zich totaal niet meer vinden in Merkels immigratiebeleid, vooral niet omdat vele duizenden migranten met valse paspoorten willens en wetens gewoon tot Duitsland worden toegelaten. ‘Zou ik op dit moment op het CDU stemmen? Nee. Zou ik nu lid worden van het CDU? Nee. Dit is niet meer mijn partij. Het maakt Merkel niets uit wat haar partij wil.’

Massale immigratie ‘politiek gewild’ en ‘permanente rechtsbreuk’
Volgens Steinbach zijn de conservatieve en traditionele christendemocraten in het CDU door Merkel uitgerangeerd, en heeft de bondskanselier er hoogstpersoonlijk voor gezorgd dat illegale immigratie wordt bevorderd. ‘Op het federale Bureau voor Migratie liggen duizenden en nog eens duizenden valse paspoorten, maar zonder wettelijke gevolgen voor de bijbehorende migranten. Hier zit een politieke wil achter.’

De CDU coryfee wijst in haar persverklaring op internationaal bekende grondwetrechters zoals Hans-Jürgen Papier en Udo di Fabio, die al enige tijd geleden vaststelden dat het Duitse open-grenzen asielbeleid ‘het gerechtelijke raamwerk’ heeft doen ontploffen, en daarom een ‘permanente rechtsbreuk’ genoemd kan worden.

Breekpunt voor haar was dat op het partijcongres werd besloten om geen dubbele paspoorten voor migranten meer toe te staan, maar dat Merkel de wil van haar eigen fractie gewoon aan haar laars lapte. ‘Daarmee maakte ze meer dan duidelijk dat ze zich niets aantrekt van de besluiten van haar eigen partij.’ (4)

Het is extra pijnlijk voor Merkel dat uitgerekend de woordvoerder voor de mensenrechten en humanitaire hulp met de partij breekt vanwege het massa immigratiebeleid, dat door de bondskanselier voortdurend ‘humanitair’ en ‘alternativlos’ wordt genoemd. Een scherpere afwijzing had de Duitse kanselier niet kunnen krijgen.

‘CDU is roodgroen geworden, geen echte oppositie meer in parlement’
Steinbach geeft als tweede reden voor haar breuk dat het CDU zijn conservatieve, burgerlijke en christelijke profiel is kwijtgeraakt, en zich meer ‘naar het roodgroene samenlevingsmodel’ is gaan oriënteren. Dit totaal ontwrichte wereldbeeld van het CDU onder Merkel heeft haar doen concluderen dat ‘het mijn partij niet meer is’, en dat er in het Duitse parlement geen echte oppositie meer is, omdat alle partijen –met uitzondering van Alternative für Deutschland- ‘feitelijk met één stem spreken’, zeker aangaande het migrantenbeleid en de eurocrisis.

Ze noemt ook de ‘Energiewende’ als breekpunt (4). Alleen omdat er in Japan een ramp gebeurde met een sterk verouderde kerncentrale, besloot Angela Merkel op eigen houtje om alle –veel veiligere- Duitse kerncentrales te sluiten en over te gaan op tot nu toe onbetrouwbare ‘groene’ energie, wat de samenleving al honderden miljarden euro’s heeft gekost. Daarnaast besloot Merkel om de invoering van elektrische auto’s van overheidswege te gaan eisen, in plaats van vrijwillig, zoals haar partij wilde. ‘Haar boodschap was opnieuw: Het kan mij niet schelen wat mijn fractie wil, ik doe toch wat ik zelf wil.’

De voorzitter van de middenstandsvereniging van het CDU, Carsten Linnemann, reageerde dat er binnen het CDU nauwelijks meer discussies zijn over de gevoerde koers (3). Dat heeft natuurlijk alles te maken met Angela Merkel, die opzichtig en als een ware dictator al haar criticasters opzij zet.

Overigens is Steinbach niet de eerste ontgoochelde oudgediende christendemocraat die om deze reden met het CDU, die dankzij Merkel als twee druppels water is gaan lijken op Die Grünen en op Die Linke, heeft gebroken. Onder andere gezinsactiviste Hedwig von Beverfoerde ging haar voor.

Rukken naar links doen Europese christendemocraten geen goed
In Italië en Oostenrijk hebben vergelijkbare ‘rukken naar links’ de christendemocratische partijen bepaald geen goed gedaan (2). In eigen land heeft het CDA onder Sybrand Buma een weliswaar wat gematigdere, maar toch vergelijkbare linkse omslag gemaakt. Het resultaat is dat de partij in de peilingen maar nauwelijks weet te profiteren van zijn oppositierol, en nog steeds mijlenver verwijderd is van zijn voormalige populariteit onder Jan Peter Balkenende, en in een verder verleden Ruud Lubbers.

Xander

(1) Zero Hedge
(2) The Daily Franz
(3) Epoch Times
(4) N-TV

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... immigratie
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 32277
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Zondebok Angela Merkel

Berichtdoor Pilgrim » Za Jan 21, 2017 12:43 am

Duitse filosoof: “Mevouw Merkel: Het is genoeg, mevrouw!”

Geplaatst op 20 januari 2017

Afbeelding
Duitse filosoof: “Duitsland heeft twee wereldoorlogen overleefd. Aan Merkel zal het echter ten onder gaan.”

Duitse filosoof: Duitsland heeft twee oorlogen overleefd, maar met Merkel zal het ten onder gaan. “Wat in twee wereldoorlogen niet lukte, Duitsland definitief te vernietigen, heeft mevrouw Merkel voor elkaar gekregen! – Zo zal het oordeel van de geschiedenis over U klinken, mevrouw!”

Nooit werd een politicus in Duitsland zó gehaat als Merkel

Wat zij met Duitsland en de Duitsers doet, is een politiek ter vernietiging van de Duitse cultuur en de Duitse natie. Dat alleen al is hoogverraad en zou nog maar enkele decennia geleden in nagenoeg alle westerse staten de doodstraf tot gevolg gehad hebben. Dat echter alle gevestigde partijen één lijn trekken met Merkel is een staatsgreep van het politieke establishment, tot welke kringen tevens de beide kerken, media en vakbonden te rekenen zijn.

Media zijn hoofdschuldigen
Dat de Duitsers voor het merendeel nog steeds op de gevestigde partijen stemmen, is slechts te danken aan de media met hun systematische desinformatie. Zij zijn de hoofdschuldigen aan het hele tragische gebeuren dat, als er geen wonder gebeurt en er een leger-generaal ingrijpt of zoiets, onherroepelijk tot de ondergang van een der grootste cultuurnaties van deze wereld zal leiden.

Hoe buitenlandse wetenschappers Duitsland waarderen
Het was een Engelse wetenschapper en cultuurhistoricus, Peter Watson, die een boek van een kleine 1000 bladzijden schreef dat in de anglo-Amerikaanse landen op de bestsellerlijst kwam – hier te lande echter nagenoeg onbekend is. “De Duitse genius: Een geestes- en cultuurgeschiedenis van Bach tot Benedictus XVI.”

Op de vraag waarom hij dit heikele thema had aangesneden, antwoordde hij dat hij tijdens zijn arbeidzame leven bij zowat alle culturele topprestaties in de wereldgeschiedenis steeds weer bij de Duitsers terecht gekomen is. Geen volk zou daaraan hebben kunnen tippen. Citaat uit het boek:

“Ik denk dat velen jaloers zijn op Duitsland´s economische macht... Dat wil zeggen, ze zijn enerzijds jaloers op Duitsland, terwijl er anderzijds sprake is van verregaande onbekendheid met heel eenvoudige zaken. Maar diegenen die het verband begrijpen, zullen het eens zijn met Mark Mardell van de BBC: ´Tegenwoordig is Duitsland zowat het meest volwassen land op Aarde.´

De pathologische zelfhaat van de Duitse “elite”
Daartegenover staan de Duitse journaille en politiek. Beide haten hun land – en daarmee ook zichzelf. Wat een privéaangelegenheid – de pathologische zelfhaat – kan zijn, wordt, wanneer deze zelf-haters over genoeg macht beschikken, een existentieel staats- en cultuur bedreigend gevaar. Zoals we bijvoorbeeld met Duitsland en met de protagoniste van de geplande ondergang van onze natie, Angela Merkel, dagelijks kunnen meemaken.

Het volgende artikel van een filosoof en arts is alleen daarom al bijzonder de moeite waard om te lezen, omdat het ver boven de gebruikelijke kritiek op Merkel uitstijgt en feiten over de opkomst van de voormalige FDJ-functionaris en STASI-medewerkster tot meest verwoestende Bondskanselier van de Duitse naoorlogse geschiedenis gedetailleerd weergeeft.

Ook Peter Helmes beoordeelt deze uitnemende tekst als: “Geweldig, scherp, intelligent – en nergens “goedkoop.” Mijn complimenten!

https://conservo.wordpress.com

Bron: https://michael-mannheimer.net

Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door: Theresa Geissler

https://ejbron.wordpress.com/2017/01/20 ... g-mevrouw/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 32277
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Zondebok Angela Merkel

Berichtdoor Pilgrim » Zo Jan 22, 2017 1:02 am

Uit het paralleluniversum: Merkel looft de vluchtelingenintegratie in Duitsland

Geplaatst op 21 januari 2017

Afbeelding

Gisteren luisterde je nog naar de beëdiging-speech van Donald Trump en vandaag komt Merkel´s onverdraaglijke propaganda wat betreft de vluchtelingenintegratie. De ene spreekt trots over zijn volk en wil zijn land beschermen – America First – en de andere spreekt constant over vreemde volkeren in haar land en bazelt van “diegenen die hier al langer leven”, zodat haar niet het woord “Duits” of “Duitse volk” over de lippen komt. Merkt u het verschil tussen deze beide ambtsdragers? Mevrouw Merkel is dus tevreden over de integratie van “vluchtelingen”, wat moet ze ook anders zeggen op weg naar de onvermijdelijke catastrofe. Ze leeft gewoon in haar eigen wereld en heeft iedere zin voor realiteit al lang verloren:

[...] Angela Merkel (CDU) heeft het werk van gemeentes en vrijwillige hulpverleners bij de vluchtelingenintegratie geprezen. Duitsland zou er trots op kunnen zijn wat er op dit gebied werd gepresteerd, zei Merkel in haar zaterdag gepubliceerde videoboodschap. “Ik vind dat hier iets geweldigs is gelukt.” De bondskanselier bedankte iedereen die hieraan hebben deelgenomen.

Woensdag komt Merkel samen met de gemeentelijke verenigingen om te praten over de asiel- en vluchtelingenpolitiek. De bondskanselier ontkrachtte tegelijkertijd de vrees van de deelstaten en gemeentes dat de staat zijn subsidies na 2018 verlaagt. Nu zou besproken moeten worden hoe het daarna verder zou gaan, want bij de aanvaarding van het integratieprogramma tot nu toe zou nog niet duidelijk geweest zijn hoe groot de aantallen vluchtelingen werkelijk zouden worden en hoeveel mensen een permanente verblijfsvergunning in Duitsland krijgen.

Vanuit de burgerdialoog “Goed leven in Duitsland – Wat wij belangrijk vinden zou de Duitse regering weten dat de onderwerpen vrede en veiligheid “een centrale rol” voor de levenskwaliteit van de mensen zou spelen, verklaarde Merkel verder. Dat zouden onderwerpen zijn die ook “de vluchtelingen die bij ons aankomen, bezighouden”.

Misschien zou mevrouw Merkel nog een keer beter moeten kijken: seksuele intimidaties en verkrachtingen, asielbedriegers, No-Go-Areas in alle grote steden, parallelsamenlevingen, terreuraanslagen, onzekerheid en onveiligheid in parken en in het openbaar vervoer en bij manifestaties, verplaatsing van conflicten uit het Midden-Oosten naar Duitsland, diefstal, toebrengen van lichamelijk letsel, enz. – Honecker was tot het laatste moment ook optimistisch.

Bron: https://politikstube.com

Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/01/21 ... duitsland/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 32277
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Zondebok Angela Merkel

Berichtdoor Pilgrim » Za Jan 28, 2017 9:48 pm

Merkel na verandering van kamp door May: anti-Trump-Poetin-front staat op instorten

Geplaatst op 28 januari 2017

Afbeelding

Terwijl Merkel nog steeds blijft vasthouden aan vijandige retoriek tegenover de Trump-VS en het Poetin-Rusland, is ze op het politieke wereldtoneel min of meer geïsoleerd. Anti-Trump-bondgenoten zoals de Britse premier Theresa May veranderen van kamp, anderen willen hier niets mee doen en er zijn geen nieuwe bondgenoten in zicht. Merkel-Duitsland op weg naar de internationale diplomatieke isolering?

De Britse premier Theresa May zorgde voor verwondering met een toepsraak – “The Times” berichtte hier uitvoerig over. Had ze Trump´s retoriek tijdens de verkiezingscampagne nog “divisive, unhelpful and wrong” (tweedracht zaaiend, niet behulpzaam en fout) genoemd, is nu het tegenovergestelde van haar te horen.

Donald Trump´s verkiezing zou tot een vernieuwing van het denken van het Amerikaanse volk geleid hebben, dat het vertrouwen in zichzelf weer ontdekt zou hebben, aldus May. Compleet het tegenovergestelde van haar “Trump is zo slecht-slecht-ja, nog slechter-retoriek” tot nu toe.

May zegt nu dat ze de betrekkingen tussen oude vrienden wil opbouwen (“build relationships with old friends”), en beide landen, de VS en Groot-Brittannië, hebben de mogelijkheid om weer samen te leiden (“lead together again”). Wat betekent dat May samen met Trump de lotgevallen van de wereld wil bepalen. Dat was immers ooit zo (na de Tweede Wereldoorlog) en zou opnieuw zo kunnen zijn.

Britten veranderen van kamp: anti-Trump was gisteren, “We love Trump” is nu
Wat heeft tot deze verandering van mening geleid? – mag je je afvragen. Daarvoor was May toch net zo tegen Trump als Merkel. Merkel blijft strikt op koers en May wil nu plotseling bij Trump in de boot – waarom?

In tegenstelling tot de Merkel-adviseurs, de Duitse analisten, die grootheidswaanzinnige fantasten zijn, heeft May adviseurs die “dichtbij de realiteit” staan. Deze adviseurs hebben May het pad van de Trump-deugd op geleid.

De adviseurs van May hebben ontdekt dat de beide andere grootmachten van de wereld (behalve de VS en Rusland), dus China en India, proberen om met de beide andere “groten”, namelijk de Trump-VS en het Poetin-Rusland, een positieve relatie op te bouwen om goede resultaten te boeken.

Merkel-Duitsland pakt ze – in tegenstelling tot de Indiërs en Chinezen – tegelijk alle vier aan, Poetin´s Rusland en de Trump-VS. Moeder-overste Merkel wil beide onder de knoet dwingen. Let wel, Chinezen en Indiërs zoeken de vriendschappelijke consensus met de Trump-VS en het Poetin-Rusland, omdat ze de macht van beide landen en politici kennen, Merkel echter zwaait met de zweep tegen de Trump-VS en het Poetin-Rusland.

De Britten – dit in ogenschouw nemend – vroegen zich af op wie men zich zou moeten oriënteren. Op Indiërs en Chinezen, dat beide grote landen zijn, en desondanks een conflict met de Trump-VS en het Poetin-Rusland uit de weg proberen te gaan, dus een vergelijk met Trump zoeken, of op Merkel-Duitsland, dat de volledige confrontatie tegen de Trump-VS en het Poetin-Rusland zoekt.

Wanneer de Chinezen en Indiërs het zich blijkbaar niet kunnen veroorloven om de volledige confrontatie tegen de Trump-VS en het Poetin-Rusland te zoeken, dan kunnen wij, de Britten, ons dat ook niet veroorloven. Wij, de Britten, kunnen het ons eventueel veroorloven de volledige confrontatie tegen het Poetin-Rusland te zoeken, ECHTER alleen dan wanneer we de ruggensteun van de VS hebben. De Britse adviseurs raadden May aan om de koers radicaal te wijzigen en toenadering tot Trump te zoeken – met Trump een coalitie te vormen.

De Britten hebben zich nieuw gepositioneerd en in het kort zou je dat als volgt kunnen zeggen: met Trump in een coalitie. Tegen Poetin, maar alleen als Trump zegt dat we het zouden moeten doen – en dan treden we natuurlijk ook tegen Poetin op (maar alleen dan).

May betwist de leidende rol van Merkel in het kader van het Westen
May heeft nog een tweede boodschap afgegeven – ze zou met Trump weer gezamenlijk willen leiden (“lead together again”).

Nu trekt Merkel al maandenlang de leidende rol van de VS in het kader van de westerse wereld in twijfel. Zij plaatst zichzelf op de voorgrond, verklaart zichzelf tot leider, en berispt de junior-partner, namelijk Trump en de Trump-VS. Al maandenlang regent het vanuit Duitsland aansporingen en meer voor Trump, de Amerikaanse Republikeinen, en voor de VS als zodanig. Merkel doet haar best om de Trump-VS mee te delen dat vanaf nu Duitsland de standaards in het kader van het Westen zou bepalen, en dat Trump zich daaraan zou moeten houden.

In haar grootheidswaanzin heeft Merkel over het hoofd gezien wat May duidelijk herkende. Er bestaat maar “één koning in de ring” in het kader van de westerse gemeenschap, en dat is de VS, dus de president van de VS. Dat moet niet persoons-betrokken worden gezien – zoals Merkel denkt – maar functie-betrokken. De VS zijn het machtigste land van het Westen, en daarom ook de leidende natie. Daarom is de president van de VS ook de leider van het Westen, de “koning in de ring van het Westen”.

Merkel wilde in het kader van een westerse paleisrevolutie vraagtekens plaatsen bij deze orde. Ze wilde de VS naar de tweede plaats verdringen en zelf de kroon opzetten – Merkel wilde promoveren tot de “koningin van het Westen”.

Als Trump – na Obama – de functie van “koning” op zich neemt, dan heeft hij de kroon, en dan is hij ook de “koning in de ring van het Westen”. May heeft dit duidelijk herkend (of haar adviseurs, hoe dan ook). In de luwte van de VS – dus van Trump – wil zij samen met de VS de lotgevallen van de wereld bepalen – dus als VS-Europa-afdeling in Europa een belangrijk woordje meespreken (dat was tot nu toe ook zo). Strategisch slim – Merkel staat er buiten.

Op grond van de Brexit had Obama Merkel als regentes voor de belangen van het aan Obama/Clinton/Soros gelieerde anti-Trump-establishment ingezet, en daarmee May buitenspel gezet. Dat was bitter voor May, omdat dit haar in het kader van de Brexit een zeer zwakke positie tegenover de Merkel-EU gaf. Nu staat Merkel buitenspel, en May doet weer volop mee.
Wat u hier leest, beste lezers, weet men over het algemeen in politieke kringen in de hele wereld. Dat is geen geheim. May´s actie heeft een richtinggevend effect voor veel landen – daar moet je rekening mee houden!

Verder moet je je afvragen: WIE ondersteunt Merkel op dit moment in haar anti-Trump-strijd?

Welke belangrijke grote landen zouden Merkel-Duitsland kunnen ondersteunen?
Frankrijk: Merkel´s beste bondgenoot is de Franse presidentskandidaat en ex-premier Manuel Valls. Valls op zijn beurt wil van dit bondgenootschap nu niets meer weten. Merkel´s vluchtelingenpolitiek zou Europa destabiliseren, zegt hij. Frankrijk moet West-Afrika en de tot het Franse euro-valutagebied behorende CFA-Zone/Zone Franc verzorgen. In het gebied in Afrika waar de Fransen het monetair en ook anders voor het zeggen hebben, destabiliseert alles.

In het kader van de “Operatie Barkhane”, waaraan ook het duitse leger met tot 1000 soldaten en veel oorlogsmaterieel deelneemt, probeert men de regio enigszins onder controle te houden. Oh ja, in Duitsland staat de operatie bekend als “Mali-operatie”. Frankrijk heeft voor anti-Trump op dit moment niet het lef – en ook geen belangstelling. Men heeft hulp nodig in Afrika en het zou immers kunnen zijn dat men Trump zover kan krijgen de Fransen in Afrika te helpen. Anti-Trump zou dus contraproductief zijn.

Spanje: heeft op dit moment te maken met een enorme bestorming van “vluchtelingen” uit Noord-Afrika. De enclaves Ceuta en Melilla worden praktisch voortdurend belegerd, in het land zelf probeert men ook de vluchtelingenstroom de baas te worden. Rusland-sancties zijn hier impopulair, omdat ze de Spanjaarden veel geld gekost hebben, en anti-Trump interesseert hier niemand, omdat men genoeg te doen heeft met de “vluchtelingen”.

Italië: hier heerst volledig “enthousiasme” over Merkel´s Rusland-sancties, ze kosten de Italiaanse economie veel geld. Italië heeft echter in de eerste plaats te kampen met “vluchtelingen” uit Noord-Afrika (het beroemde Lampedusa hier als waarschuwingssignaal) en is weinig geïnteresseerd in anti-Trump – men heeft genoeg eigen, door Merkel veroorzaakte problemen.

Natuurlijk, Merkel zou nog in Canada kunnen vragen. De Candezen – niet dom – zien dat May zojuist van kamp veranderd is. De Canadezen zien ook hoe Trump op dit moment de Mexicanen “bewerkt”. De Canadezen kennen de hierboven aangehaalde “koning in de ring” functie van Trump. En nu komt Merkel, die wil dat de Canadezen samen met Duitsland tegen Trump optrekken... de Canadezen zijn geen zelfmoordenaars!

Mannerheim als voorbeeld voor May?
Dit wisselen van kamp van de Britten onder Theresa May herinnert aan Mannerheim´s wisselen van kamp tijdens de Tweede Wereldoorlog. Mannerheim leidde Finland aan de kant van Hitler de Tweede Wereldoorlog in, wisselde daarna in augustus 1944 van kamp, en leidde Finland aan de kant van de geallieerden (namelijk de Sovjet-Unie) tegen Duitsland naar de overwinning.
Ik heb op televisie eens een documentaire gezien, waarin in het kader van de Finland-oorlog ook voormalige officieren van het Duitse leger aan het woord kwamen. Eén statement bleef sindsdien in mijn hoofd zitten. Een officier van de Wehrmacht zei:

“Jaren na de oorlog bezocht ik het graf van Mannerheim. Ik heb gesalueerd en gezegd: ´U hebt uw volk gered. Onze leiding heeft dat niet gedaan´.”

Bron: www.contra-magazin.com

Auteur: “Viribus Unitis”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/01/28 ... instorten/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 32277
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Zondebok Angela Merkel

Berichtdoor Pilgrim » Zo Jan 29, 2017 2:56 am

Merkel de krankzinnige...

Afbeelding

“We zullen alles in het werk stellen om Hongarije op het juiste pad te brengen, maar niet dadelijk de cavalerie erop af sturen.”

Merkel over de politiek van Viktor Orbán, 2013
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 32277
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Zondebok Angela Merkel

Berichtdoor Pilgrim » Ma Jan 30, 2017 12:40 am

Pijnlijk! Merkel legt aan Trump haar versie van de Vluchtelingenconventie van Genève uit

Geplaatst op 29 januari 2017

Afbeelding

Merkel bekritiseert Trump´s inreisverbod voor moslims en legt aan hem de Vluchtelingenconventie van Genève uit, echter volgens haar versie. Mevrouw Merkel wil iets uitleggen wat zij blijkbaar zelf niet begrepen heeft. De bondskanselier, die blijkbaar verkondigde dat grenzen de “vluchtelingen” niet kunnen stoppen, die geen bovengrens accepteert en met haar vluchtelingenpolitiek voor een controleverlies van de binnenlandse veiligheid en organen van de autoriteiten had gezorgd, geeft dus goede raad.

Wie dermate in een glazen huis zit zoals Angela Merkel, zou met de beste wil van de wereld niet met stenen moeten gooien. Mevrouw Merkel zou eerst haar eigen stoepje eens moeten vegen, voordat zij de brutaliteit heeft om de Amerikaanse president raad te geven. Donald Trump zal vast en zeker diep onder de indruk geweest zijn van de goede raad, terwijl hij toch Merkel´s vluchtelingenpolitiek meermaals chaotisch noemde en deze er een voorbeeld van is hoe het niet moet.

[...] In haar eerste telefoongesprek heeft Merkel de Amerikaanse president Trump wat betreft inreisverbod duidelijk tegengesproken. De bondskanselier verwees daarbij naar de Vluchtelingenconventie van Genève. “Ze is er van overtuigd dat ook de noodzakelijke vastberaden strijd tegen het terrorisme het niet rechtvaardigt om mensen van een bepaalde komaf of met een bepaald geloof algemeen te verdenken”, verklaarde regeringswoordvoerder Steffen Seibert.

De Vluchtelingenconventie van Genève zou de internationale statengemeenschap ertoe oproepen om uit humanitaire redenen oorlogsvluchtelingen op te nemen. “Alle staten die ondertekenden zijn hiertoe verplicht. De bondskanselier had deze politiek in haar telefoongesprek gisteren aan de Amerikaanse president uitgelegd”, verklaarde Merkel´s woordvoerder. [...]

Die uitspraak is gewoon fout en komt niet overeen met de feiten. De Vluchtelingenconventie van Genève roept de staten er niet algemeen toe op om oorlogsvluchtelingen op te nemen. Het gaat in de Vluchtelingenconventie van Genève om politiek vervolgden, en om mensen die bijvoorbeeld wegens hun volkslidmaatschap, religie en ras vervolgd worden. Het gaat niet om mensen die voor oorlog uit hun vaderland vluchten. De Vluchtelingenconventie van Genève was er nooit voor bedoeld dat volkeren veilige derde landen doorkruisen en hun vluchtland naar keuze uitzoeken.

Misschien zou mevrouw Merkel de Vluchtelingenconventie van Genève [lees het punt: “Definitie van een vluchteling”] eerst eens hebben moeten lezen, in ieder geval het eerste artikel, waarin gedefinieerd wordt wat een vluchteling is, anders zou men in andere landen de indruk kunnen krijgen dat Merkel inmiddels volledig van de realiteit verwijderd is. De voormalige rechters van het constitutionele gerechtshof, Hans-Jürgen Papier en Udo Di Fabio, legden aan Merkel het Duitse recht uit en beschuldigden de bondskanselier van voortgezette rechtsbreuk in de vluchtelingencrisis. Dus mevrouw Merkel, alsjeblieft niet de hoofdonderwijzeres spelen!

Bron: https://politikstube.com

Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/01/29 ... eneve-uit/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 35310
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Zondebok Angela Merkel

Berichtdoor Mahalingam » Vr Feb 03, 2017 12:24 am

Afbeelding
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 65117
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Zondebok Angela Merkel

Berichtdoor Ariel » Do Feb 16, 2017 2:17 pm

De naam Merkel is in Duitsland waarschijnlijk net zo besmet geworden als de naar Adolf Hitler. Anders begrijp ik haar naams verandering niet.

Merkel: ’Mijn naam is Kasner’

Angela Merkel (62) heet kennelijk geen Angela Merkel meer. Ze heeft haar meisjesnaam weer aangenomen.

,,Mijn naam is Angela Dorothea Kassner", zei de kanselier vanmorgen als getuige voor de parlementaire onderzoekscommissie. Die onderzoekt de massale Amerikaanse NSA-spionage van haar mobieltje, plus Duitse en Europese regeringen, ministers en ambassades, bedrijven en burgers.

De CDU-voorzitter werd in 1954 geboren als Angela Kasner, vernoemd naar haar vader, de Oost-Duitse dominee Horst Kasner. In de DDR trouwde ze met Ulrich Merkel, wiens naam ze aannam, en die ze behield, ook na haar scheiding.

Ze hertrouwde, en leeft al lange tijd met chemicus Joachim Sauer samen. Nu blijkt volgens haar eigen woorden dat ze haar meisjesnaam Kasner weer heeft aangenomen. Het is nog onzeker of ze zich voor het gemak nog met Merkel laat aanspreken.
Wim Camp, CDA... 'De islam is onze bondgenoot"
I Stand with Israel

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 65117
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Zondebok Angela Merkel

Berichtdoor Ariel » Za Feb 18, 2017 2:33 pm

SIE HAT ES GESCHAFFT ????????

Afbeelding
Wim Camp, CDA... 'De islam is onze bondgenoot"
I Stand with Israel

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 32277
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Zondebok Angela Merkel

Berichtdoor Pilgrim » Za Feb 18, 2017 6:59 pm

Bondskanselier Angela Merkel: “Islam is niet de bron van terreur”

Geplaatst op 18 februari 2017

Afbeelding

Roept Rusland en moslimlanden op tot samenwerking tegen terreur

Op de veiligheidsconferentie in München, met de Amerikaanse vicepresident Mike Pence in het publiek, riep Merkel op tot samenwerking met Rusland in de strijd tegen islamitische terreur, aldus persbureau Reuters. Wel stelde zij dat islam zelf niet de bron van terreur is, en dat het van essentieel belang is om islamitische landen te betrekken in terreurbestrijding.

De islamitische terrorist Anis Amri reed in december vorig jaar op een Berlijnse kerstmarkt 12 mensen dood met een truck. In heel Europa worden al jaren aanslagen gepleegd door moslimextremisten en reizen honderden mensen af naar Syrië om zich aan te sluiten bij de terroristen van Islamitische Staat.

Bron: http://politiek.tpo.nl

Door: Annabel Nanninga

https://ejbron.wordpress.com/2017/02/18 ... -ter-reur/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 32277
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Zondebok Angela Merkel

Berichtdoor Pilgrim » Wo Feb 22, 2017 12:42 am

Op de internationale veiligheidsconferentie in München herhaalde Merkel dat ‘Europa de verplichting heeft om ontheemden uit Syrië en Irak op te nemen’. Dat vorig jaar uit officiële cijfers van haar eigen overheid bleek dat op zijn hoogst nog geen 14% van de migranten uit oorlogsgebied afkomstig is, en de overige ruim 86% hier enkel om financiële redenen komt, werd opnieuw door haar genegeerd.

Hoewel Merkel verklaarde met de Russische president Putin te willen samenwerken in de strijd tegen ISIS en het islamitische terrorisme, herhaalde ze het politiek-correcte mantra dat ‘islam niet de bron van terrorisme is’ (1), ondanks het feit dat

* het zaaien van terreur onder ‘ongelovigen’ in de Koran een direct bevel van Allah is;

* de grote, en talloze kleinere terreuraanslagen in Europa de afgelopen jaren door ‘Allahu Akbar!’ schreeuwende moslims werden gepleegd;

* de islam in zijn hele historie een militante, onderdrukkende, racistische en uiterst gewelddadige ideologie is gebleken, die al honderden miljoenen slachtoffers heeft gemaakt;

* vele honderden islamitische terreurgroepen en een veelvoud aan leden zich altijd op de Koran, hun god en hun profeet beroepen, en

* uit diverse onafhankelijke onderzoeken blijkt dat een meerderheid van alle moslims –en bij uitstek degenen die in Europa wonen- achter het plegen van geweld voor hun religie staat.

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... staat-niet
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 15681
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Zondebok Angela Merkel

Berichtdoor King George » Do Mar 09, 2017 10:30 am

Afbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Mahalingam
Berichten: 35310
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Zondebok Angela Merkel

Berichtdoor Mahalingam » Di Mar 14, 2017 6:19 pm

Afbeelding
Dat was het plan in Duitsland. Maar het is anders gelopen: Marokko, Tunesië en Algerije blijven onveilige landen waarheen niet teruggekeerd kan worden.
In de Bundesrat werd het wetsvoorstel om Algerije, Marokko en Tunesië als veilige herkomstlanden te beschouwen succesrijk afgeblokt. De noodzakelijke absolute meerderheid werd niet bereikt. De wet die in mei 2016 in de Bundestag gestemd werd, zal bijgevolg niet in kracht treden.
De federale regering en de Bundestag (fed. parlement) kunnen nu een bemiddelings-commissie samenstellen om tot een vergelijk te komen. Geen enkel Bundesland met regeringsdeelname van de Groenen, behalve Baden-Württemberg, was bereid van hun Nafri’s afscheid te nemen.

Wat meteen als een welkom signaal aan de andere kant van de Middellandse Zee zal geïnterpreteerd worden.
http://www.golfbrekers.be/begrijpe-wie-kan/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 32277
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Zondebok Angela Merkel

Berichtdoor Pilgrim » Di Mar 21, 2017 2:00 am

Volkerenmoord: Merkel staat op één lijn met Pol Pot en de sekteleider Jim Jones

Geplaatst op 20 maart 2017

Afbeelding
Hoge Duitse adel neemt het woord: “Wie bent U eigenlijk, mevrouw Merkel, dat U het zich permitteert om heel Europa te islamiseren, zonder rekening te houden met de belangen en de wil van de bevolking?” (Norbert Freiherr von Handel).

Merkel stort Duitsland en Europa in de zelfvernietiging

Wat Merkel, haar entourage en het politieke establishment het Duitse volk aandoet, is in principe hetzelfde als hetgeen Jim Jones en Pol Pot met hun aanhangers resp. hun volk deden: op bevel stort Merkel de Duitsers in de zelfvernietiging. Daarvoor hoort zij voor een internationaal oorlogsmisdadigers-tribunaal.

Merkel staat op één lijn met Pol Pot en met de sekteleider Jim Jones

Inmiddels is het duidelijk dat de Duitse en Europese politiek een gigantisch programma van de vervanging der inheemse Europese volkeren door met name islamitische volkeren uit het Nabije Oosten en Noord-Afrika in gang heeft gezet, dat er tenslotte toe zal leiden dat de inheemse Europeanen demografisch dusdanig in de hoek worden gedrukt dat ze op hun eigen continent niets meer te zeggen hebben. En uiteindelijk – wie de islam kent, weet dat ik hier de realiteit beschrijf – uitgeleverd zullen zijn aan de systematische uitroeiing door deze oorlog- en veroveringsideologie. Aldus voeren Merkel, Hollande – en de meeste andere voornamelijk socialistische regeringsleiders van Europa – een niet langer te verloochenen vernietigingsoorlog tegen hun eigen volkeren. Deze auto-genocide is historisch gezien een uiterst zeldzame aangelegenheid en werd aanvankelijk alleen op kleine schaal doorgezet – in fanatieke religieuze sekten bijvoorbeeld.

Eerste voorbeeld: Verordonneerde massale zelfmoord door de sekteleider Jim Jones
Oudere generaties zullen zich de massale moord en zelfmoord op/van 909 aanhangers van de, door een religieuze fanaticus, Jim Jones, gestichte sekte van de Peoples Temple nog herinneren. Met geruchten als “De VS zullen binnen zes maanden alle zwarten uitwijzen” probeerde hij angst en haat tegen de VS te wekken.

Eind jaren-50 stichtte James “Jim”Jones de Peoples Temple In Indianapolis, later trok hij naar San Francisco. Van het begin af aan werd er grote waarde aan gehecht dat de gemeente zowel zwarten als blanken toeliet, wat in die tijd in de VS nog zeer ongewoon was. Jones, die door allen werd aangesproken als Dad of Father, was vanwege zijn zijn ervaringen in zijn kindertijd en jonge jaren zeer vertrouwd met afscheiding en sociale isolering. Hij kende aldus de behoefte van buitenstaanders van de Amerikaanse samenleving aan saamhorigheid en deed er zijn voordeel mee. Zo kon de gemeente uitgroeien tot over de duizend leden.

De gemeenschap vertoonde evenwel totalitaire structuren, Jones heerste onbeperkt. Zij die afweken van de voorgeschreven lijn werden vernederd en mishandeld. Uittreders berichtten over deze toestanden, zodat de pers veelvuldiger over Jim Jones en de Peoples Temple berichtten. Jones zag in dat deze berichten het einde van zijn gemeente zouden kunnen betekenen en besloot mèt zijn leden de VS te verlaten.

In een in het Zuid-Amerikaanse Guyana door Jones gestichte nederzetting vaardigde de sekteleider op 18 november 1978 het bevel uit tot collectieve zelfmoord van alle 909 leden van zijn sekte. Jim Jones verklaarde: “Als men ons niet in vrede laat leven, willen wij in ieder geval in vrede sterven. De dood is slechts de overgang naar een andere dimensie.” In kartonnen bekers werd met valium en cyaankali vermengd vruchtensap aan allen uitgedeeld. Enkelen probeerden te vluchten, de meeste vluchtelingen werden neergeschoten door de wachtposten, slechts vijf personen wisten te ontkomen. Jones stierf door zichzelf door het hoofd te schieten.

Tweede voorbeeld: Bevel tot auto-genocide op het volk van Cambodja door Pol Pot
De maoïst en Communist Pol Pot was één van de uitzonderingen wat betreft de genocide op het eigen volk. Toen hij in 1975 in Cambodja de macht greep, verordonneerde hij de ontruiming van alle steden en grote steden van zijn land binnen 24 uur. Zijn plan behelsde de decimering van zijn toen meer dan 7 miljoen mensen tellende volk tot 100.000 zgn. “rechtvaardigen”. De weinige Cambodjanen die nog niet waren vergiftigd door de [i]geesteloosheid van het kapitalisme en de bourgeoisie. Wie een bril droeg of een vreemde taal sprak, werd ter plekke gedood, aangezien hij daarmee bewees tot het intellectuele schuim en daarmee tot de bourgeoisie te behoren.

De rest was gedoemd tot collectieve vernietiging door verhongering en dwangarbeid in de honderden z.g. Killing Fields. “Werken tot de dood er op volgt,” luidde het principe van de Angkar, de gevreesde geheime organisatie van Pol Pot.

Toen begin 1979 het Vietnamese leger Cambodja binnenviel (Pol Pot wilde het zuiden van Vietnam inlijven), had hij met behulp van zijn Rode Khmer al ruim één derde van zijn volk uitgeroeid. (De Groene politicus Kretschmann behoorde destijds overigens tot de Pol Pot-aanbidders van de linkse hoek van Duitsland. Een feit dat door onze leugen-pers opzettelijk wordt omzeild).

Waarom Merkel op één lijn staat met Jones en Pol Pot
Deze beide voorbeelden zijn zonder meer op Duitsland van toepassing. Wat Merkel, haar entourage en het politieke establishment met het Duitse volk doen, is in principe hetzelfde als datgene wat Jim Jones en Pol Pot met hun aanhangers respectievelijk hun volk deden: op bevel stort Merkel de Duitsers in de zelfvernietiging. Merkels giftige valium-cyanide-drankje is de door haar dwangmatig verordonneerde massa-immigratie van miljoenen en miljoenen moslims. Een einde is niet in zicht – en aantallen van meer dan 50 miljoen moslims tot aan het jaar 2015 zijn zo concreet dat ook Seehofer deze in een interview noemde.

Wie zich als Duitser aan zijn collectieve uitwissing onttrekt of ertegen protesteert, wordt omver gehaald door het executie-instrument van Merkel: Het is vooral de taak van de media, de openlijk rechtzinnige media voorop, (Claus Kleber is een bijzonder afschrikwekkend voorbeeld), om alle Merkel-critici, die zich verzetten tegen haar dodelijke politiek, neer te zetten als racisten en islamhaters.

En door dergelijke haatberichten vanuit de media worden haar critici weliswaar niet, zoals bij de sekte van de Peoples Temple, door een schot door het hoofd terechtgesteld, maar virtueel niet minder efficiënt geliquideerd: hun naam is besmeurd, ze verliezen vaak hun baan en hun materiële basis om te kunnen leven.

De motieven waarmee Merkel de Duitsers in de zelfvernietiging stort, vallen in principe hoe dan ook niet te onderscheiden van de motieven van Jim Jones en Pol Pot. In alle drie de gevallen gaat het om – door krankzinnigen – voorgedragen heilsbeloften van een “betere toekomst”: Jim Jones beloofde het eeuwige leven voor alle leden die hem onvoorwaardelijk volgden. Pol Pot beloofde ‘de eeuwige vrede en welstand’, als men zich zou laten meevoeren op zijn tocht in het communisme van het stenen tijdperk. Merkel belooft de eeuwige vrede en het einde van iedere vorm van racisme´ als men meegaat in haar krankzinnige politiek van massa-immigratie, die tenslotte tot een “nieuwe Europese mensheid” zou leiden.

De methodes ter uitoefening van de macht in het Duitsland van Merkel zijn te vergelijken met die van Jones of Pol Pot
In Jonestown was bijvoorbeeld een luidsprekersysteem geïnstalleerd waarmee iedere plek van de vestiging kon worden bereikt. Jim Jones gebruikte het luidsprekersysteem om aanwijzingen te geven of om propaganda te maken voor zijn ideologie en de bewoners te voorzien van gedeeltelijk bewust verkeerde informatie. Het luidsprekersysteem was continue in werking; als Jones niet zelf sprak, kwam zijn stem van de band en herhaalde zich mantra-gewijs.

Dat is in kleinere uitgave niets anders dan de om-het-uur-bestoking waarmee Merkel door middel van de aan haar onderhorige media de Duitsers ononderbroken indoctrineert en manipuleert met haar politieke boodschap. Bij Pol Pot waren het de dagelijkse verplichte bijeenkomsten in de werkkampen, waar de tot vernietiging voorbestemden ononderbroken de politieke boodschappen van het Pol Pot-regime over zich heen moesten laten komen. (Op Cuba waren het de fabriek-voorlezers: Cubaanse socialisten, die de arbeiders tijdens het werk door microfoon en luidspreker plompverloren nieuwsberichten uit de staatsmedia voorlazen).

Alle drie de gevallen hebben met elkaar gemeen dat ze worden gedragen door een politiek- of religieus waanidee, waarvoor qua verwezenlijking geen enkel bewijs bestaat noch enig historisch succes
Want de politiek van de rassenvermenging is louter een hersenschim. Eén blik op heden èn verleden toont aan dat de menselijke rassen zich bijna nooit vermengen, maar er naar streven om onder elkaar te blijven. (zoals altijd bevestigen uitzonderingen de regel). Verder wordt aangetoond dat de verschillende rassen, etniciteiten en religies, die niet duidelijk door staatsgrenzen van elkaar zijn gescheiden, de meest frequente veroorzakers van oorlogen waren en het tot op heden nog zijn. Dit is de centrale bevinding van het “Zweedse Instituut voor Vredesvraagstukken” in Stockholm, dat tot in de jaren ’80 ook door de media steeds opnieuw werd aangehaald – maar sinds de installering van de vermenging der volkeren opzettelijk wordt verzwegen.

Merkel importeert een internationaal conflictpotentieel dat niemand de baas zal worden
De door Merkel geïmporteerde volkeren brengen ook hun conflicten naar ons toe. Veel van deze conflicten zijn eeuwen oud, extreem gevaarlijk en in veel gevallen structureel niet op te lossen. Noch door haar noch door de Europese politie-apparaten. Rwanda heeft al aangetoond dat dergelijke etnisch-religieuze conflicten niet onder controle gebracht kunnen worden:

Toen de volkerenmoord in Rwanda, die op 6 april 1994 begon en tot midden juni 1994 duurde, losbrak, kostte deze aan ca. 800.000 tot 1.000.000 mensen het leven. In totaal in 100 dagen doodden leden van de Hutu- meerderheid om en nabij de 75% van de in Rwanda levende Tutsi-minderheid, alsmede moderate Hutu, die niet aan de volkerenmoord deelnamen of zich actief ertegen verzetten. Als wapens werden over het algemeen stokken of machetes ingezet – wat de hele theorie van de westerse vredesbewegingen (“Vrede scheppen zonder wapens”) als een kaartenhuis in elkaar doet storten. Want duidelijk heeft men, om miljoenen mensen te doden, geen atoomwapens nodig. Een paar stokken en machetes functioneren daartoe eveneens. En zijn niet minder productief dan massale vernietigingswapens.

Merkel behoort niet langer het ambt van bondskanselier te bekleden: Ze hoort voor een internationaal oorlogsmisdadigers-tribunaal
Merkel heeft met de islam alle interne islamitische conflicten binnengehaald. Verder islamitische on-gebruiken als eermoorden, seksuele verminkingen, haat tegen christenen en Joden, haat tussen de verschillende islamitische richtingen (Soennieten, Sjiieten, Alevieten enz.) – maar in het bijzonder de boven hen allen – want door hun Allah bevolen- staande wil van de moslims om alle niet-islamieten te laten verdwijnen.

Daarvoor nemen ze ieder offer op de koop toe, daarvoor doden ze in onbegrensde mate en in onbeschrijfelijke gruwelijkheid. In 1400 jaar islamitische expansie moesten 300 miljoen niet-moslims dit ondervinden. Het was de laatste les in hun leven.

Merkel en haar regering behoren gearresteerd, voor volkerenmoord aangeklaagd en voor een internationaal oorlogsrechtstribunaal ter verantwoording geroepen te worden, dat over hun toekomstig lot moet beslissen. Dat het er niet naar uitziet dat dit op het moment mogelijk zou zijn, betekent niet dat het niet reeds zeer spoedig mogelijk kán zijn. Dat hebben in 1989 ene Nicolae Ceaucescu en echtgenote kunnen ondervinden.

Bron: https://michael-mannheimer.net

Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door: Theresa Geissler

https://ejbron.wordpress.com/2017/03/20 ... jim-jones/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 32277
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Zondebok Angela Merkel

Berichtdoor Pilgrim » Do Mar 23, 2017 3:55 am

CDU coryfee Wimmer: ‘Psychopaat Angela Merkel schaft Duitse volk en democratie af’

Xander, 21-03-2017

Afbeelding
De met afstand gevaarlijkste vrouw van het Westelijk halfrond verklaarde enkele dagen geleden dat het Duitse volk voortaan ‘iedereen is die zich in Duitsland bevindt’, een uitgangspunt dat voor ons eigen land wordt onderschreven door GroenLinks.

CDU coryfee Willy Wimmer, voormalig vicepresident van de OVSE en oud defensie woordvoerder van de christendemocraten, haalt opnieuw hard uit naar bondskanselier Angela Merkel. ‘We weten ondertussen niet meer of we over Merkels beleid en de onbeschaamde chuzpe (brutaliteit) daarachter moeten lachen of huilen. Wie er ook ooit een aanslag op de democratie van plan was – in Angela Merkel zou hij de ideale persoon voor de rol van ‘liquidante’ hebben gevonden – een ijskoude, machtsbezeten en verraderlijke psychopaat.’

Wimmer zegt dat het Duitse volk de bondskanselier niet langer door mag laten gaan. In 2015 stelde Merkel zichzelf boven alle wetten en het parlement, door op eigen houtje het openen van de Duitse en Europese grenzen voor miljoenen moslimmigranten te bevelen, en alle bestaande nationale en internationale regels en wetten op immigratiegebied te overtreden en aan haar laars te lappen.

In de Bondsdag (het Duitse parlement) kreeg ze daar met uitzondering van de AfD de volledige steun van een ‘alle partijen beweging’ voor. Een vergelijkbaar antidemocratisch fenomeen – namelijk dat het feitelijk niets meer uitmaakt of u nu op christendemocraten, liberalen of linksgroenen stemt- dreigt zich overigens ook in Nederland af te tekenen, nu de VVD mogelijk met de extremistische afbraakpartij GroenLinks in zee gaat.

‘Merkel schaft Duitse volk af’
‘De bondskanselier gaat nu een stap verder,’ vervolgt Wimmer. ‘Ze schaft eigenmachtig het Duitse volk af. Zoals de uitspraken van de bondskanselier al enige tijd duidelijk maken, gaat ze doelbewust te werk. Onze wetten veegt ze aan de kant, want het Duitse volk bestaat enkel uit Duitse staatsburgers, en niet alle mensen die zich op Duits grondgebied bevinden (zoals ze nu beweert).’

‘Maar wie weet? Misschien wordt ‘Duitsland’ door deze dame afgeschaft. Iets anders kun je niet maken van hoe de bondskanselier zich enkele dagen geleden op de partijdag van de CDU in Mecklenburg-Vorpommern heeft gedragen. Wij hebben ons niet voor de eenheid van Duitsland ingezet om als ‘Duitsers’ aan de kant te worden gezet.’

‘Nog nooit zoveel antiamerikanisme in Berlijn’
Wimmer vindt het dan ook geen wonder dat Merkel het tijdens haar bezoek aan het Witte Huis overduidelijk absoluut niet kon vinden met president Donald Trump. ‘In de Duitse politiek is nog nooit zoveel antiamerikanisme geweest, mogelijk gemaakt door Merkel. Dat valt goed te begrijpen, want president Trump heeft de bondskanselier ononderbroken haar vertekende (wereld)beeld onder ogen gebracht. Voor president Trump is de VS een natie met een economie, en geen economie met een bepaald statelijk aanhangsel.’

Trump en Putin willen vrede, bondgenoten Europa verzetten zich
Trumps topadviseur Steve Bannon heeft ook de afgelopen dagen onderstreept dat de VS een natie met een eigen cultuur en missie is. ‘Dat zouden wij ook kunnen zijn, indien wij een regering zouden hebben die het vredesgebod in de grondwet uitvoert, in plaats van aan de ene na de andere onwettige Amerikaanse oorlog mee te doen. Men moet in Brussel en Berlijn de indruk hebben dat ze Trump wegens zijn vredesplannen zo moeten aanvallen omdat ze met zijn voorgangers met alles hebben meegedaan.’

De CDU coryfee noemt het bizar dat Trump bij zijn Russische collega Putin meer bereidheid vindt voor een andere koers die gericht is op vrede en samenwerking, dan bij de zogenaamde Europese ‘bondgenoten’. ‘En dat wat de bondskanselier in Sachsen als het ‘Duitse volk’ heeft omschreven, kan iedere Duitser alleen maar ‘ziek’ noemen. Het is aan het Grondwettelijke Hof om de consequenties uit dit permanente onrecht ‘a la Horst Seehofer’ te trekken.’

Xander

(1) Anonymous News

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... ocratie-af
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 32277
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Zondebok Angela Merkel

Berichtdoor Pilgrim » Do Mar 23, 2017 11:47 pm

De beroemde Duitse filosoof Sloterdijk valt Merkel aan: “Platwalsing, veronachtzaming, leugen-ether.”

Geplaatst op 23 maart 2017

Afbeelding
Peter Sloterdijk: Met de politiek van Merkel is de platwalsing van Duitsland niet meer tegen te houden. Het is vooral de schuld van de pers.

De platwalsing van Duitsland is niet meer tegen te houden

De internationaal bekende Duitse filosoof Sloterdijk heeft de vluchtelingenpolitiek van Bondskanselier Angela Merkel en het werk van de media scherp bekritiseerd. In een interview met het tijdschrift “Cicero” waarschuwde hij dat, als de regering door zou gaan met haar politiek van “afstand doen van soevereiniteit”, een “platwalsing van Duitsland” niet meer tegen te houden is. Nog slechter dan de politici komen de journalisten weg bij Sloterdijk. In de journalistiek komt al te duidelijk de “veronachtzaming” en de “tomeloze partijdigheid” naar voren.

Sloterdijk valt Merkel aan: “Platwalsing, veronachtzaming, leugen-ether.”

Angela Merkel en haar vluchtelingenpolitiek werden reeds door nationaal-conservatieve intellectuelen als Reinhard Jirgl, Botho Strauss en Rüdiger Safranski bekritiseerd. Peter Sloterdijk overtreft hun uitlatingen nog qua scherpheid en zingt een “lofzang op de grenzen.”

De filosoof Peter Sloterdijk heeft de vluchtelingenpolitiek van Bondskanselier Angela Merkel en het werk van de media scherp bekritiseerd. In een interview met het tijdschrift “Cicero” waarschuwde hij dat, als de regering door zou gaan met haar politiek van “afstand doen van soevereiniteit”, een “platwalsing van Duitsland”niet meer tegen te houden zou zijn. Nog slechter dan de politici komen bij Sloterdijk de journalisten weg. In de journalistiek treedt de “veronachtzaming”en de “tomeloze partijdigheid al te duidelijk naar voren.”

De pers is gekocht
Voor neutraliteit wordt weinig moeite gedaan, “de opiniemakers worden betaald voor zich-laten-gaan, en zij accepteren de job.” Volgens Sloterdijk is de pers niet alleen te koop, maar liegt ze ook nog. “De leugen-ether is zo dicht als ze sinds de dagen van de Koude Oorlog niet meer was,”constateert de cultuur-wetenschapper, die tot 2015 aan het hoofd stond van de Staatshogeschool voor Vorming in Karlsruhe. Zijn woordkeus herinnert aan de “leugenpers”-parolen van de AfD en de Pegida-demonstranten in Dresden.

De 68-jarige Suhrkamp-auteur, bekend van zijn briljante, van tijd tot tijd erratische metaforen, ziet Duitsland ten onder gaan. De afdanking van het land gaat dag en nacht door. De soevereiniteit, waar Sloterdijk op aandringt, kan ongetwijfeld ook precies andersom begrepen worden. Misschien was het juist soeverein dat Merkel in de nazomer de grenzen wijd open hield om een humanitaire catastrofe te verhinderen. Sloterdijk voorspelt echter dat deze politiek niet goed kan aflopen. “Merkel zal terugkrabbelen,” denkt hij.

Terugkeer van de geopolitiek
De lofzang op de grens zouden de Duitsers niet geleerd hebben, constateert hij verder. In Duitsland denkt men dat “een grens er alleen maar voor is om te overschrijden.” Daarmee vormt Duitsland een uitzondering binnen Europa. “Vroeg of laat zullen de Europeanen een efficiënte gemeenschappelijke grenspolitiek ontwikkelen. Op den duur zet het territoriale imperatief door. Er bestaat tenslotte geen morele plicht tot zelfvernietiging.” De term het “territoriale imperatief” klinkt indrukwekkend, maar het blijft onduidelijk wat het precies zou kunnen betekenen. Een terugkeer van de geopolitiek? De politici ten tijde van Wilhelm geloofden dat Duitsland vanwege zijn centrale ligging moest bewapenen, later ging het om het zogenaamde leefgebied.

Het land wordt overspoeld
Lofzang op de grens: Dat klinkt bijna alsof het de titel kan worden van het volgende Suhrkamp-boekwerkje van Sloterdijk. What about een speciale uitgave met prikkeldraad-applicatie? In ieder geval voorspelt hij voor de natiestaat een lang leven als het enige, enigszins functionerende grote politieke voortbrengsel. Met zijn uitspraken stelt Peter Sloterdijk zich op één lijn met nationaal-conservatieve critici van de vluchtelingenpolitiek zoals Reinhard Jirgl, Botho Strauss en zijn vriend Rüdiger Safranski. Die sprak van een “overspoeling.”

Bron: https://michael-mannheimer.net

Bron oorspronkelijk artikel: www.tagesspiegel.de

Auteur: Christian Schröder

Vertaald uit het Duits door: Theresa Geissler

https://ejbron.wordpress.com/2017/03/23 ... gen-ether/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 35310
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Zondebok Angela Merkel

Berichtdoor Mahalingam » Za Apr 01, 2017 2:29 pm

Merkel is aanhangster geworden van de theorie van het verdunnen van de ellende.
Wat haar betreft worden kleine dorpen ook verrijkt met migranten en niet alleen de grote steden.

Maar de migranten willen helemaal niet op het platteland een miniscule minderheid zijn. Ze willen in de grote stad samenklitten in hun eigen parallelle samenleving.
Ook in hun thuisland is een grote trek naar de stad aan de gang.
Merkels advies aan migranten: integreer in een dorp
De Duitse bondskanselier Angela Merkel adviseert migranten niet in grote steden neer te strijken, maar een toekomst in landelijke gebieden op te bouwen. In een zaterdag verspreide videoboodschap legt Merkel uit dat integratie in een dorp vaak makkelijker is.

'Daar is meer woonruimte en daar kunnen de mensen zich vaak beter om migranten bekommeren', aldus Merkel. De bondskanselier liet weten dat veel migranten naar Duitsland komen, omdat hun een rustiger en beschermder leven in het vooruitzicht wordt gesteld.

Merkel wees erop dat de nieuwkomers zich moeten houden aan de Duitse wet en de normen en waarden die in Duitsland gelden. Ze noemde onder meer tolerantie, openheid, godsdienstvrijheid en vrijheid van meningsuiting.
'Aan de andere kanten moeten wij als Duitsers ook open zijn', zei Merkel. 'Men moet begrijpen dat de migranten uit een onbekende wereld met andere gebruiken en tradities komen en we moeten ze daarom met begrip en belangstelling tegemoet treden.'
http://www.volkskrant.nl/buitenland/merkels-advies-aan-migranten-integreer-in-een-dorp~a4481995/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 32277
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Zondebok Angela Merkel

Berichtdoor Pilgrim » Zo Apr 09, 2017 1:05 am

Merkel: “Wij” hebben “ons” in de koloniale tijd aan Afrika bezondigd

Geplaatst op 8 april 2017

Afbeelding

De Duitse bondskanselier Angela Merkel waardeerde het werk van de vele vrijwillige vluchtelingenhelpers in Duitsland, bericht “Die Welt”. Tijdens een bijeenkomst met ongeveer 140 vluchtelingenhelpers in de bondskanselarij zei Merkel: het merendeel van de vluchtelingen zou de Bondsrepubliek voor een “enorme organisatorische uitdaging en emotionele uitdaging” hebben geplaatst. De eerste fase zou onder grote inspanningen onder de knie zijn gekregen. Nu zou meer de integratie van de mensen op de voorgrond staan. Merkel wees erop dat er iedere maand nog steeds ongeveer 14.000 “vluchtelingen” naar Duitsland komen.

Diegenen wier asielaanvraag zou worden afgewezen, zouden het land weer moeten verlaten. Alleen dan zou men de mensen die hier blijven echt kunnen helpen. Bovendien richtte Merkel haar blik naar Afrika: “We hebben ons in de koloniale tijd aan Afrika bezondigd”, zei de bondskanselier. Grenzen tussen de Afrikaanse landen zouden willekeurig zijn getrokken – “zonder rekening te houden met de gebieden van de verschillende stammen”. Merkel appelleerde: “We moeten een beetje hartstocht voor de geschiedenis van Afrika ontwikkelen, anders zullen we ook niet nader tot elkaar komen”.

De volgende morele mokerslag om de Duitsers een slecht geweten in te gieten, omdat de nazi-knuppel al op leeftijd komt en niet echt meer werkt? Koloniale tijd? Hoe lang is dat nog maar weer geleden? Het is niet bekend waar mevrouw Merkel haar kennis over de koloniale tijd vandaan haalt, maar blijkbaar werd de bondskanselier er niet volledig over geïnformeerd dat Duitsland al meer dan 100 jaar geen koloniën meer bezit, en ook dat Engeland en Frankrijk de rechtsaanspraken van de toenmalige Duitse koloniën na de Eerste Wereldoorlog overnamen. En denkt de bondskanselier dat de problemen van Afrika er met andere grenzen niet zouden zijn? Dan zouden “wij ons” na “100 jaar” niet meer moeten bezondigen aan Afrika en de overwegend jonge mannen, die met de gratis watertaxi over de Middellandse Zee naar Duitsland komen, weer naar hun Afrikaans elanden moeten terugsturen, opdat de geschoolde krachten ter beschikking staan van het Afrikaanse continent.

En de 14.000 nieuwe “vluchtelingen” per maand zijn vermoedelijk een enorm understatement, altijd nog twee kleine steden per maand, over een jaar gerekend 168.000 nieuwkomers, exclusief de gezinshereniging. Nog vijf maanden tot de verkiezingen, dan wil men “diegenen die hier al langer wonen” niet onzeker maken.

Bron: https://politikstube.com

Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/04/08 ... bezondigd/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 32277
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Zondebok Angela Merkel

Berichtdoor Pilgrim » Vr Apr 14, 2017 10:55 pm

Merkel maakt deelstaten verantwoordelijk voor tekortkomingen bij terreurafweer

Geplaatst op 14 april 2017

Afbeelding

Merkel heeft op 4 september 2015 de Duitse grenscontroles afgeschaft en de deuren wagenwijd opengezet voor de migrantenstromen uit de hele wereld. Met deze migranten kwam ook de terreur naar Duitsland. Maar voor hun afweer zijn anderen verantwoordelijk, zegt Merkel.

De bomaanslag op de spelersbus van Borussia Dortmund zou volgens de huidige stand van het onderzoek een islamitisch gemotiveerde achtergrond hebben. Zo in ieder geval luiden de officiële bekendmakingen. Zodoende zou deze aanslag aansluiten bij een lange serie islamitisch gemotiveerde terreuraanslagen die Duitsland sinds de door Merkel illegaal bevolen opheffing van de grenscontroles geteisterd heeft: beginnende bij de mes-aanval door Rafik Yousef op een politieman in Berlijn in september 2015. Destijds werden de dader en zijn herkomst ook nog bij de volle naam genoemd.

In februari 2016 volgde toen een mes-aanval door de destijds 15-jarige Safia S. op een politieagent in Hannover, voordat dan zowel de kracht als de intensiteit van de aanvallen groter werden. Salafisten pleegden in Essen een bomaanslag op een gebedshuis van Indische Sikhs, bij Würzburg ging in de zomer van 2016 een dader met een bijl los op Chinese treinpassagiers, een week later blies een islamitische rugzakdader zichzelf op in de buurt van het terrein waar een open lucht concert plaatsvond.

De verdere lijst kennen de meeste mensen in dit land. Treurig en schokkend hoogtepunt is vermoedelijk het met een vrachtwagen op de Breitscheidplatz in Berlijn door Anis Amri gepleegde bloedbad op de bezoekers van een kerstmarkt. Amri was echter al voor het openen van de grenzen door Merkel naar Duitsland gekomen (juli 2015). Maar omdat de met de registratie van de binnenstromende migranten opgedragen autoriteiten vanaf september 2015 volkomen overbelast waren, slipte Amri meerdere malen door de steeds groter wordende gaten die optraden bij diezelfde autoriteiten. Omdat Merkel het toestond dat er steeds meer mensen ongecontroleerd Duitsland binnenkwamen, kon Amri onderduiken en de aanslag in Berlijn uitvoeren.

Maar deze verantwoordelijkheid schuift Merkel op anderen af. Bij “tagesschau.de” maakt Merkel nu de Duitse deelstaten voor de gebreken in de terreurafweer verantwoordelijk. De deelstaten zouden er aan moeten werken allemaal eenzelfde niveau voor de strijd tegen de terreur te kunnen laten zien, zei ze. En verder: “We weten dat wij, net als veel andere landen, bedreigd worden en doen er alles aan wat we kunnen om voor de burgers veiligheid in vrijheid te garanderen.”

Bron: www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/04/14 ... eurafweer/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 32277
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Zondebok Angela Merkel

Berichtdoor Pilgrim » Za Apr 15, 2017 1:02 am

Dr. Nicolaus Fest: Merkel´s geschiedenispropaganda (+ vertaling!)

Geplaatst op 14 april 2017Goedendag. Vrijdag. Wat is er op vrijdag? Tijd voor onze terugblik op de week. Wat is er gebeurd? Op het team van Borussia Dortmund werd een aanslag gepleegd. Het is nog onduidelijk wie de daders zijn. Er is maar één ding duidelijk. De daders wilden prominenten treffen, wilden zoveel mogelijk publiciteit. Men zit vermoedelijk niet ver bezijden de waarheid als men dit als antwoord op het zwijgen van de Duitse regering na de aanslag van Berlijn beoordeelt. De regering-Merkel behandelde de slachtoffers van Berlijn als “no names”, als naam- en gezichtloze nevenschade van de open grenzen. Er vond zelfs geen rouwplechtigheid plaats. Doordat de terreur nu op prominenten gericht is, wil hij publiciteit afdwingen.

Wat was er nog meer belangrijk? Bij de ontvangst voor vluchtelingenhelpers heeft mevrouw Merkel een toespraak gehouden. In deze toespraak viel een zin, waarop vreemd genoeg nauwelijks commentaar was. Merkel zei: “We hebben ons in de koloniale tijd aan Afrika bezondigd.” Pardon? WIJ zouden ons in de koloniale tijd aan Afrika hebben bezondigd? WIJ? Wie is WIJ? Ik, mijn buurman, u misschien, de Duitsers? Wie is WIJ?

Een klein geschiedenisuitstapje. Geen enkele Europese macht had in de 18e en de 19e eeuw ook maar enige interesse in Noord- of Centraal-Afrika. Afrika had geen thee, geen porselein of zijde. Wat het had, waren ziektes: malaria, difterie, knokkelkoorts, slaapziekte, cholera enz. Vóór de uitvinding van inentingen en penicilline waren die ziektes voor Europeanen meestal dodelijk. Niemand met gezond verstand wilde naar Afrika. Waarom kwam het desondanks tot kolonisering? In principe op grond van een van de grote prestaties van de westelijke cultuur. Omdat men de slavenhandel wilde afschaffen. Daarover waren het in 1809 de belangrijkste Europese machten eens geworden. Op het Congres van Wenen in 1814 werd dit nogmaals bevestigd. En nadat de Britse zeeblokkades van de slavenroutes naar Zuid- en Midden-Amerika niet functioneerden, wilde men het kwaad bij de wortel aanpakken. Door het binnenland in te gaan en de regimes op te ruimen die al honderden jaren lang leefden van de slavenhandel. Waarom bestond deze slavenhandel überhaupt? Omdat vooral de Arabische wereld miljoenen slaven nodig had. Miljoenen Afrikanen, Indiërs, maar ook Europeanen werden door Arabieren tot slaaf gemaakt. Voor wie dit niet gelooft: het beste boek hierover is door een Duitser geschreven. Door professor Egon Flaig, getiteld “Wereldgeschiedenis van de slavernij”. Absoluut lezenswaardig.

Dus de kolonisering van Afrika was gebaseerd op, afgezien van alle vreselijke dingen die daar plaatsgevonden hebben, een diep humane gedachte: de strijd tegen de slavernij. Daarover bestaat geen twijfel. Maar in plaats van deze waarheden te benadrukken, vertelt de bondskanselier onzin. Ze neemt de geschiedenisverdraaiing van links-extremistische groeperingen over, die in het kolonialisme alleen maar een vorm van uitbuiting zien. Maar dat was in Afrika nu juist niet het geval. Waarom doet de bondskanselier dat? Omdat ze deze geschiedenisleugen nodig heeft voor de ongrondwettige immigratie. Eerst heeft ze verteld dat er geschoolde arbeidskrachten zouden komen, dan deed het sprookje de ronde dat er alleen vrouwen en kinderen zouden komen, toen waren het plotseling allemaal “vluchtelingen”, ook als ze via veilige derde landen kwamen. En nu wil ze de kiezers wijsmaken dat we ons bezondigd zouden hebben en een schuld zouden moeten vereffenen. De waarheid is: de Duitsers hoeven in Afrika geen schuld te vereffenen. Zelfs niet tegenover de Herero. En al helemaal niet tegenover illegale binnendringers uit Tunesië, Marokko, Somalië, Eritrea, Senegal of Libië. Merkel liegt. Wat ze vertelt, ontbeert elke historische waarheid, is pure propaganda. Het is haar doel dat de Duitsers de overstroming van het land door vreemdelingen, het controleverlies van de staat, het verlies van de binnenlandse veiligheid als schadeloosstelling accepteren.

Voor Merkel is de terreur die we dagelijks meemaken een zonde. Daarom doet ze er ook niets tegen, ze sluit de grenzen niet en ze zet niet consequent uit. Deze bondskanselier ziet zichzelf als priesteres van een schuldcultus. Daarmee is ze definitief bij de linksen aangekomen, en wel bij de heel linksen. Als ze consequent zou zijn, zou ze nu van partij moeten veranderen; naar de Groenen, naar Die Linke, naar de linkervleugel van de SPD. En precies hun politiek zult u ook krijgen als u op hen stemt. Denkt u daar alstublieft aan op 24 september. Stemt u op de AfD.

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/04/14 ... vertaling/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 32277
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Zondebok Angela Merkel

Berichtdoor Pilgrim » Za Apr 15, 2017 1:31 am

Merkel wendt zich tot de Britse geheime diensten, aangezien de radicaalislamitische dreiging toeneemt

Geplaatst op 14 april 2017

Afbeelding
David Cameron en Angela Merkel.

De Duitse bondskanselier Angela Merkel heeft zich tot de Britse spionnen gewend voor advies over hoe om te gaan met het escalerende islamitische terreurprobleem van haar land, tot woede van haar eigen inlichtingendiensten.

Volgens het nieuwsmagazine “Focus” heeft Merkel de hoofden van de Britse inlichtingendiensten MI5, MI6 en GCHQ ontmoet tijdens een bezoek aan Groot-Brittannië 18 maanden geleden, op een bijeenkomst georganiseerd door de toenmalige premier David Cameron.

Naar verluidt gaf zij de Britse autoriteiten een verslag van haar eigen BND-veiligheidsdienst over de Russische president Vladimir Poetin en de situatie op de Krim als dank voor de bijeenkomst. De Duitse inlichtingendiensten ‘wisten’ officieel ‘niets’ van het bezoek, wat grote ergernis onder de eigen spionnen van Merkel veroorzaakte. “In 12 jaar heeft ze niet één keer deelgenomen aan een van de wekelijkse instructieve veiligheidsbijeenkomsten voor haar regering”, vertelde een ambtenaar het tijdschrift. “Waarom reist ze dan naar Engeland? Vertrouwt zij haar eigen mensen niet meer?”

De Duitse instanties hoorden alleen van haar bezoek in latere gesprekken met Britse collega’s, die waren verrast dat zij niet op de hoogte waren gesteld. In februari heeft de Duitse inlichtingendienst gewaarschuwd voor een enorme toename van het aantal radicale islamieten in het land in de afgelopen vier jaar. Hans-Georg Maassen, hoofd van het Bundesamt für Verfassungsschutz (BfV) [Het Federale Bureau voor de Bescherming van de Grondwet, de Duitse binnenlandse veiligheidsdienst], zei dat het aantal maandelijks stijgt. “We krijgen tussen twee en vier geloofwaardige tips per dag over geplande terroristische activiteiten in Duitsland”, zei hij, eraan toevoegend: “We moeten erkennen dat we nu in een andere situatie leven dan wat als normaal mocht worden beschouwd”.

Er wordt verondersteld dat het aantal geplande terroristische activiteiten is gestegen van ongeveer 100 in 2013 tot meer dan 1.600 nu.

Bron: www.breitbart.com

Auteur: Nick Hallett

Vertaald uit het Engels door: “Wachteres”

https://ejbron.wordpress.com/2017/04/14 ... -toeneemt/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 32277
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Zondebok Angela Merkel

Berichtdoor Pilgrim » Do Apr 27, 2017 11:14 pm

Merkel-citaat van gisteren: “Ook landen als Syrië of Jordanië zijn onze buren”

Geplaatst op 27 april 2017

Afbeelding
Merkel op de CDU-veiligheidsconferentie: “Niet alleen Oostenrijk en Polen zouden als onze buren beschouwd kunnen worden – maar ook landen als Syrië of Jordanië.”

Opnieuw een krankzinnige uitspraak van een krankzinnige uit Berlijn

Ja... waar ze gelijk heeft, heeft ze gelijk. In “de zin van Schengen” zijn ook Syrië en Jordanië onze buurlanden. Of Egypte en Turkije.


Maar in “de zin van Schengen” ook de VS, Canada, Brazilië, Uruguay, Argentinië, Mexico, Cuba, de Dominicaanse Republiek, Salvador, Honduras,... enz. enz. Europa´s directe buren. Want links van Europa (voor geografen: “westelijk”) zijn deze landen geografisch onze volgende buren.

Planetair gezien zijn Venus en Mars onze volgende buren. Ik wed: als daar vluchtelingen zouden zijn – Merkel zou ze bij ons uitnodigen. Ze heeft daarover weliswaar het Duitse volk niet om zijn mening gevraagd, en overtreedt daarmee talloze wetten en bepalingen van de grondwet.

Merkel regeert Duitsland nu zoals Lodewijk XVI. destijds Frankrijk
Maar sinds Merkel regeert, zijn recht en grondwet toch in onbruik geraakt. Beide gelden allen voor “rechtsen”, ofwel voor diegenen die niet links zijn. Want Merkel leidt Duitsland als haar eigen privéonderneming.

In plaats van de rechtsstaat zijn er willekeurige verordeningen en bevelen uit de bondskanselarij gekomen. En Duitsland doet mee. Dat is het eigenlijke erge er aan.

Deze vrouw hoort – samen met al diegenen die haar helpen – in de gevangenis. Of in het gekkenhuis. Zij mag uitzoeken wat ze het liefst wil.

Bron: https://michael-mannheimer.net

Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/04/27 ... nze-buren/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 32277
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Zondebok Angela Merkel

Berichtdoor Pilgrim » Zo Mei 07, 2017 3:28 pm

Merkel in Riyad: Saoedi-Arabië bombardeert burgerdoelen in Jemen – Merkel laat Duitse leger Saoedisch leger opleiden

Geplaatst op 7 mei 2017

Afbeelding

Merkel: Schaamteloze zaken met een moorddadig islamitisch regime

Saoedi-Arabië beziet zichzelf in de directe navolging van Mohammed. Het Saoedische koninkrijk beroept zich op zijn (zogenaamde) bloedverwantschap met Mohammed, de “Stempel der profeten”. En brengt de islam in de praktijk zoals Mohammed hem naliet:


  • Afvalligheid van de islam wordt bestraft met de dood.
  • Dieven worden de handen afgehakt – in het openbaar en zonder verdoving. Wie Mohammed of de islam beledigt, wordt ofwel onthoofd ofwel worden hem – eveneens zonder verdoving – door een “arts” beide ogen uitgerukt.
  • Wie ook maar kritiek heeft op één enkele passage in de koran (bijvoorbeeld op het bevel om alle niet-moslims te doden), kan rekenen op de straf van 1000 zweepslagen – wat neerkomt op doodslaan, omdat niemand dit overleeft.
  • Op Saoedische scholen moeten de leerlingen opstellen schrijven over thema’s waarom “ongelovigen” niet mogen worden gegroet, waarom men niet mag deelnemen aan hun evenementen en waarom het juist is, hen te doden.
Niettemin heeft Merkel, de zelfbenoemde voorvechtster voor de mensenrechten (die ze in werkelijkheid stap voor stap afbouwt), er geen probleem mee om met dit misdadige regime – dat in hoofdzaak verantwoordelijk is voor de radicalisering van de islamitische landen – politieke, militaristische en economische zaken te doen.

Grappig dat uitgerekend Saoedi-Arabië, de staat die het wereldwijde islamitische terrorisme in de voorste linie financieel, wapentechnologisch en ideëel ondersteunt, voor Merkel “een belangrijke partner in de strijd tegen het terrorisme en IS” is.

Men begrijpt dat allemaal niet als men de achtergronden van de islam en in het bijzonder de rol van Saoedi-Arabië bij de wereldwijde en gewelddadige uitbreiding van de islam kent.

Leest U zelf het belangwekkende volgende artikel uit “Epochtimes”.

(Michael Mannheimer)


Merkel in Riyad: Saoedi-Arabië bombardeert burgerdoelen in Jemen – Duits leger gaat Saoedische legereenheid opleiden

“Epoch Times”, 1 mei 2017

Voor Duitsland is Saoedi-Arabië “een belangrijke partner in de strijd tegen het terrorisme en de IS”, zegt bondskanselier Angela Merkel. Met het oog op het conflict in Jemen sprak de bondskanselier zich uit voor een politieke oplossing.

Duitsland breidt de militaire samenwerking met Saoedi-Arabië uit. Bij het bezoek van bondskanselier Angela Merkel (CDU) in Djeddah werd zondag een overeenkomst getekend, die voorziet in de opleiding van Saoedi-Arabische soldaten door het Duitse leger.

Riyad is een belangrijke partner in de strijd tegen het “terrorisme en de IS”, zei Merkel. Met het oog op het conflict in Jemen sprak de bondskanselier zich uit voor een politieke oplossing.
(Zie: Trump telefoneert met Saoedisce monarch: Met salafistische beschermheer van het terrorisme een alliantie tegen “radicalistisch terrorisme”?) Saoedi-Arabische militairen moeten volgens de overeenkomst in eenheden van het Duitse leger grondig worden opgeleid, zoals een regeringswoordvoerder in Berlijn meedeelde. Hiertoe ondertekenden beide regeringen een intentieverklaring voor politionele samenwerking, onder andere moeten ook Saoedi- Arabische grensbewaaksters in Duitsland worden opgeleid.

Merkel werd in Djedda ontvangen door Koning Salman en hooggeplaatste regeringsvertegenwoordigers. Ze werd begeleid door een economische delegatie. Voor de Duitse regering is het ultraconservatieve koninkrijk een belangrijke bondgenoot in de regio, hoewel het land bekritiseerd wordt wegens verregaande schendingen van de mensenrechten.

Duitsland heeft er belang bij dat de grenzen van Saoedi-Arabië goed worden beschermd en dat het leger in de strijd tegen de jihadisten-milities van de Islamitische Staat (IS) goed opgeleid is, zei Merkel in Djedda. “Wij kunnen niet overal ter wereld Duitse soldaten hebben, maar wij kunnen heel goed onze knowhow doorgeven en dat is belangrijk.”

Merkel sprak met Koning Salman ook over een politieke oplossing van de conflicten in Jemen en Syrië. In Syrië behoort Saoedi-Arabië tot de belangrijkste ondersteuners van de rebellen – door de Syrische regering terroristen genoemd – , in Jemen staat Riyad aan het hoofd van een militaire coalitie, die aan de zijde van regeringstroepen tegen de oppositie strijdt.

Bombardementen op Jemen en de Jihad in het land
De Duitse regering komt in het geval van Jemen “op het door de VN gevoerde proces met een diplomatieke oplossing,” zei Merkel. “Wij denken niet dat er voor dit conflict een militaire oplossing kan zijn. Er zou verhinderd moeten worden “dat in Jemen nog meer mensen zich in een uitgesproken moeilijke humanitaire situatie bevinden.” (Zie: Door de media weinig aandacht aan besteed – de catastrofe in Jemen: Een volk demonstreert tegen de Saoedische aanvalsoorlog)

Niet alleen Saoedi-Arabië, ook andere toonaangevende landen zouden hier “compromissen moeten sluiten”. Sinds Saoedi-Arabië in maart 2015 ingreep in het conflict werden volgens verklaringen van de VN meer dan 7700 mensen gedood, bovendien nam de nood onder de burgerbevolking dramatisch toe.

Ook de kwestie van de mensenrechten in Saoedi-Arabië was volgens Merkel een thema bij de onderhandelingen in Djedda: “Natuurlijk werden de grote tekortkomingen die wij hier zien ook besproken”,zei de kanselier. Saoedi-Arabië bevindt zich in een “interessante fase”. Met het hervormingsprogramma Visie 2030 wil de Golf-monarchie haar economie moderniseren en de afhankelijkheid van aardolie reduceren.

Tegelijkertijd brengt het programma “naast alle moeilijkheden ook een zekere opening van de samenleving en ook juist meer mogelijkheden en rechten voor vrouwen”, zei Merkel, die in Djedda vrouwelijke ondernemers en economen ontmoette. “Er zijn ongemakken bij de vraag hoe vrouwen hun rol ervaren, maar er zijn ook successen.” Vrouwen bezwijken in het koninkrijk onder talrijke beperkingen, onder andere mogen ze geen auto besturen. (Zie: Vanaf 2018: Saoedi-Arabië wordt nieuwe VN- bewaker over vrouwenrechten) De modernisering van de Saoedi-Arabische economie biedt ook kansen voor Duitse ondernemers, zei Merkel. Bij het bezoek van de kanselier werd onder andere de intentieverklaring ondertekend, volgens welke het Siemens-concern Riyad bij de omzetting van Visie 2030 dient te ondersteunen.

Merkel bevestigde ook een bericht van de “Spiegel”, volgens welk Saoedi-Arabië in de toekomst wil afzien van aanvragen voor wapenleveranties vanuit Duitsland. De “huidige boodschap” is heel belangrijk”,zei Merkel volgens een door de Duitse persdienst openbaar gepubliceerd dictaat van de persconferentie in Djedda. Riyad zegt ermee dat er andere terreinen voor goede economische samenwerking zijn, zoals digitalisering en infrastructurele ontwikkeling, en dat de vraag naar strikte exportrichtlijnen van Duitsland daarbij niet stoort.

De één dag durende visite van Merkel diende tevens ter voorbereiding van de G20-top. Duitsland heeft is dit jaar voorzitter van de G20. Tot de kring der belangrijkste industrie- en overgangslanden behoort ook de Golf-monarchie. Maandag reist Merkel verder voor een bezoek aan de Verenigde Arabische Emiraten.

Bronnen: https://michael-mannheimer.net; www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door: Theresa Geissler

https://ejbron.wordpress.com/2017/05/07 ... -opleiden/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 65117
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Zondebok Angela Merkel

Berichtdoor Ariel » Zo Mei 07, 2017 5:03 pm

Pilgrim schreef: Saoedi-Arabische militairen moeten volgens de overeenkomst in eenheden van het Duitse leger grondig worden opgeleid, zoals een regeringswoordvoerder in Berlijn meedeelde. Hiertoe ondertekenden beide regeringen een intentieverklaring voor politionele samenwerking, onder andere moeten ook Saoedi- Arabische grensbewaaksters in Duitsland worden opgeleid.Mijn hemel. Begrijp ik dat goed? Komen Saoedi- Arabische militairen naar Duitsland om opgeleid te worden? Dat hebben Britten ook eens gedaan met Libische militairen. Die kregen ook een training in Engeland. En van wat ik me er van kan herinneren was dat voor de Britse bevolking niet een groot succes. De bevolking in de stad waren niet meer veilig voor die lui.

Libyan soldiers responsible for rape and mayhem on UK training programme went on £500,000 barracks wrecking spree

Ministry of Defence (MoD) bosses agreed to let up to 2,000 Libyan recruits train at Bassingbourn Barracks in Cambridgeshire.
But the multi-million pound programme was abandoned in November after allegations of rape, drunkenness, fighting and vandalism.

Details of the damage have not been released by the MoD, but it is understood that furniture was smashed up, buildings vandalised, fire alarms broken and laptops stolen.


Enig voor de Duitsers. Merkel zorgt goed voor haar onderdanen. :no1:
Wim Camp, CDA... 'De islam is onze bondgenoot"
I Stand with Israel

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 65117
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Zondebok Angela Merkel

Berichtdoor Ariel » Ma Mei 08, 2017 11:52 am

In Duitsland gaat het ook de goede kant op. 87% van de CDU stemmers vinden dat Merkel het hartstikke ,ontiegelijk ,ontzettend, reusachtig goed doet.

Afbeelding

Partij Merkel wint verkiezingen in deelstaat Sleeswijk-Holstein

De partij van bondskanselier Angela Merkel heeft zondag een grote overwinning behaald in de noordelijke Duitse deelstaat Sleeswijk-Holstein. De CDU kreeg 32 procent van de stemmen, tegen de SPD slechts 26 procent.
Wim Camp, CDA... 'De islam is onze bondgenoot"
I Stand with Israel


Terug naar “Eurabia”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten