Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 26341
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Berichtdoor Pilgrim » Wo Feb 15, 2017 1:14 am

‘Vluchtelingenvilla’ in brand gestoken

14 feb 2017

TWELLO - De brand die eind januari een villa in Twello in de as legde, is waarschijnlijk aangestoken. Daar zijn aanwijzingen voor, zegt de politie maandag. Zo is op videobeelden te zien dat één of meer mensen in de buurt van het gebouw lopen rond het moment dat de brand uitbrak.

Er bestonden concrete plannen om in het huis tien jaar lang ongeveer veertien vluchtelingen te huisvesten. De gemeente Voorst, waar Twello onder valt, kocht het gebouw voor ruim 4 ton en liet het voor nog eens 4 ton verbouwen. Burgemeester Jos Penninx wil nog niet reageren, meldt de Stentor.

bron
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 26341
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Berichtdoor Pilgrim » Do Feb 16, 2017 11:38 pm

Deens parlementsbesluit: “Denen moeten geen minderheid in Denemarken worden”

Geplaatst op 16 februari 2017

Het Deense parlement heeft besloten dat Denen in Deense woongebieden geen minderheid zouden moeten worden. Bovendien zou de regering het aantal “asielzoekers” moeten verminderen.

“Het parlement moet met spijt vaststellen dat er tegenwoordig streken in Denemarken bestaan waarin het aandeel niet-westerse immigranten meer dan 50% bedraagt”, staat er in het besluit.

“Daarom roept het parlement de regering ertoe op om te blijven werken aan de politieke doelstelling om het aantal asielzoekers en personen in het kader van de familiehereniging naar Denemarken te verminderen”.

Het voorstel werd met 55 stemmen tegen 54 stemmen aangenomen.

Bron: www.freiezeiten.net

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/02/16 ... en-worden/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 26341
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Berichtdoor Pilgrim » Ma Feb 20, 2017 7:59 pm

Britse studie: Ruime meerderheid Europeanen wil immigratie moslims stoppen

Xander, 11-02-2017

Afbeelding
Migranten in Hongarije worden voortaan in containerdorpen aan de grenzen ondergebracht, en mogen die niet meer verlaten zolang hun asielaanvraag nog in behandeling is (7). (foto illustratief)

Trump overweegt nieuwe executive order op gebied van immigratie – Linkse rechters in Amerika en Europa proberen onbeperkt recht op immigratie af te dwingen – Hongarije heft bewegingsvrijheid migranten op en gaat ze in containerdorpen aan de grenzen vastzetten

Het tijdelijke, door twee rechtbanken geblokkeerde immigratieverbod op inwoners van 7 moslimlanden van Donald Trump leverde een storm van kritiek op van de Europese elite, maar krijgt daarentegen veel bijval onder de bevolking. Volgens een representatief onderzoek van het Britse Chatham House onder 10.000 mensen is 55% van de Europeanen voorstander van een immigratieverbod op moslims. Slechts 20% is tegenstander, en 25% heeft geen mening. Hongarije maakt er intussen werk van, en gaat migranten verplicht onderbrengen in containerdorpen aan de grenzen.

In 8 van de 10 onderzochte Europese landen is meer dan de helft voor het sluiten van de grenzen voor immigranten uit moslimlanden. Polen (71%), Oostenrijk (65%) en België (64%) liggen daarbij voorop. Alleen in Groot Brittannië en Spanje ligt het percentage onder de 50%, maar is daar nog altijd wel duidelijk hoger dan het aantal tegenstanders. Nederlanders werden niet bevraagd.

‘Angst voor islam wijd verspreid’
De auteurs van de studie –die overigens ruim vóór Trumps immigratieverbod plaatsvond- concluderen dat de angst voor moslim immigratie onder de Europeanen wijd verspreid is. Tal van grote en kleinere terreuraanslagen en de groeiende impact van de islam op de samenleving zijn belangrijke redenen voor de opkomst van vrijheidspartijen, zoals de PVV in Nederland, en de roep om de immigratie en islamisering een halt toe te roepen.

65% van de Europeanen die –bijvoorbeeld vanwege werkeloosheid of andere moeilijke sociale omstandigheden- ontevreden zijn met hun leven, spraken zich tegen meer immigratie uit moslimlanden uit. (1) Hongarije neemt na het bouwen van een grenshek nieuwe stappen om de immigratie te beteugelen. Zo wordt de bewegingsvrijheid van migranten opgeheven, en zullen ze verplicht worden ondergebracht in containerdorpen aan de grenzen (7).

Trump overweegt nieuwe executive order
In de Verenigde Staten staat eveneens een meerderheid van de bevolking (51% tot 60%, afhankelijk van de peiling) achter Trumps door de rechtbank geblokkeerde immigratieverbod. De nieuwe Amerikaanse president overweegt inmiddels om een andere executive order uit te vaardigen met een formulering die vermoedelijk wel door de rechters zal worden goedgekeurd. (2)

Eerder deze week verketterde Trump het besluit van het hof van beroep om de blokkade van zijn immigratieverbod te handhaven. Trump las letterlijk de glasheldere tekst van de Immigratie en Nationaliteit Wet uit 1952 voor: ‘Wanneer de president ook vindt dat de komst van vreemdelingen van iedere klasse naar de VS schadelijk voor de belangen van de VS is, mag hij voor de periode die hij nodig acht de binnenkomst van alle vreemdelingen van iedere klasse als immigranten of niet-immigranten opschorten, of aan de binnenkomst van vreemdelingen alle restricties opleggen die hij noodzakelijk acht.’

8 van de 10 besluiten van deze rechters teruggedraaid door hooggerechtshof
Volgens Trump begrijpt 100% van de burgers wat hiermee wordt bedoeld (‘zelfs een slechte middelbare scholier kan dit begrijpen’) – behalve de rechters, die hij dan ook ‘politieke overwegingen’ verweet. Twee van de drie rechters van het negende hof van beroep zijn lid van de Obama/Clinton kliek. (3)

Acht van de tien (!) besluiten van dit negende hof worden later weer teruggedraaid door het hooggerechtshof, wat aangeeft hoe bevooroordeeld deze ‘liberale’ rechters zijn (5). Volgens enkele grondwetexperts is het overduidelijk dat de globalistische gevestigde orde hiermee probeert om een onbeperkt recht op immigratie aan de VS op te leggen. In Europa probeert regressief links al jaren hetzelfde te doen. Ook het politieke schijnproces tegen PVV leider Geert Wilders toonde ondubbelzinnig aan dat van een onafhankelijke rechtspraak al lang geen enkele sprake meer is. (6)

President Obama maakte vorig jaar overigens gebruik van exact dezelfde argumenten als Trump om tijdelijke immigratie beperkingen uit twee moslimlanden op te leggen, zoals het risico op het binnenhalen van terroristen. Toen was er echter niemand in Washington en de media die hier tegen protesteerde. (4)

Xander

(1) Welt24
(2) Infowars
(3) Infowars
(4) Breitbart
(5) Daily Caller
(6) Infowars
(7) Epoch Times

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... ms-stoppen
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 26341
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Berichtdoor Pilgrim » Wo Mar 01, 2017 10:21 pm

73% van de Bulgaren is voorstander van immigratieverbod voor moslims

Geplaatst op 1 maart 2017

Afbeelding

Een grote meerderheid van de Bulgaren zou met een totaal verbod op immigratie van personen uit islamitische landen instemmen. In totaal zei 73% deze maatregel te ondersteunen en slechts 14% was tegen dit idee (Bulgarije beschikt over een moslimaandeel van 10%).

Uit de peiling door “Gallup International” voor Nova TV bleek eveneens dat 77% van de Bulgaren immigratie als gevaar voor zijn land ziet – een dramatische toename in vergelijking met 2015, voordat de migratiecrisis Europa vol trof.

De cijfers ontstonden na een andere peiling uit de periode voor de Amerikaanse verkiezingen, waaruit bleek dat de meeste Bulgaren de voorkeur zouden geven aan Hillary Clinton boven Donald Trump, zij het met een nipte meerderheid.

Uit de peiling bleek eveneens dat de meeste Bulgaren überhaupt niet conservatief zijn wat betreft onderwerpen als het wapenrecht (76% wil een restrictievere wapenwetgeving) en abortus (slechts 12% ondersteunt een totaal verbod), wat aantoont hoe groot de invloed van de migratiecrisis op de publieke opinie is.

In de jaren 2013 en 2015 was bijna twee derde deel van de mensen het eens met de uitspraak “Vluchtelingen zijn mensen in nood – het is humaan hen te helpen”. Dit aantal daalde nu naar nog maar 28%, terwijl 33% hier tegen is.

Bulgarije is het armste land van de Europese Unie en veel burgers emigreren naar West-Europa om daar werk en een sociale uitkering te krijgen. Tegelijkertijd is het land inmiddels een doelland wanneer migranten het continent vanuit de richting van het Midden-Oosten betreden.

“Breitbart”-Londen berichtte in november 2016 hoe 3000 migranten in een kamp in quarantaine werden geplaatst, nadat ze voor ernstige infecties bij de bewoners zorgden. De autoriteiten gingen hiertoe over, na protesten van nationalisten, die beweerden dat de migranten buurtbewoners zouden aansteken met ziektes en hen zouden lastigvallen.

De regering eiste in de zomer van 2016 €160 miljoen van de EU om de grens met Turkije te kunnen beveiligen. De migranten blijven echter het land binnenstromen, ook al hebben ander elanden hun grenzen nu ook beveiligd.

Bron: http://1nselpresse.blogspot.nl

Bron oorspronkelijk artikel: www.breitbart.com

Auteur: Nick Hallett

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/03/01 ... r-moslims/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 26341
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Berichtdoor Pilgrim » Do Mar 02, 2017 12:25 am

Identiteit onder druk

Wo 01 mrt 2017 | Redacteur Gijs Rademaker

Afbeelding

Twee derde van de autochtone Nederlanders (65%) vindt dat de Nederlandse identiteit onder druk staat. Als oorzaak hiervoor noemen de deelnemers met name de aanwezigheid van immigranten, de islam en de verminderende tolerantie van autochtone Nederlanders.

Dit blijkt uit onderzoek van EenVandaag onder leden van het Opiniepanel en het GfK online panel. Het percentage ligt een stuk lager bij Nederlanders met een migratieachtergrond; van hen vindt (36%) dat de Nederlandse identiteit onder druk staat.

Het onderzoek is uitgevoerd in samenwerking met De Stelling van Nederland. Vanavond (NPO 1, 20.30 uur) debatteren in dit nieuwe AVROTROS-programma onder leiding van Jort Kelder mensen uit alle lagen van de samenleving over de vraag: is dit mijn Nederland nog wel?

Integratie gelukt?
Een groot deel van de autochtone Nederlanders die vinden dat de Nederlandse identiteit onder druk staat, wijdt dit aan immigratie. Iemand schrijft 'Zwarte Piet is aan het verdwijnen. Ik versta niemand meer in de tram. Meisjes worden nagefloten. Kerst heet nu ‘winterfeest'. En 'sommige ouders willen niet praten met een vrouwelijke leerkracht.' Een ruime meerderheid, 78 procent van de autochtone Nederlanders, vindt dat de integratie in Nederland mislukt is. Maar liefst 85 procent van hen vindt dat mensen met een migratieachtergrond meer hun best moeten doen om te integreren in de Nederlandse samenleving.

Deze groep zelf onderschrijft dat: twee derde van de Nederlanders met een migratieachtergrond (67%) vindt dat ook. Van hen vindt 40 procent de integratie mislukt. Driekwart van de Nederlanders (72%) met een migratieachtergrond vindt dat autochtone Nederlanders meer moeten open staan voor anderen. De helft van de autochtonen zelf (46%) vindt dat ook.

Toekomst
Slechts iets meer dan de helft van de autochtone Nederlanders gelooft dat de verschillende culturen en religies in Nederland vreedzaam met elkaar kunnen samenleven. Bij de Nederlanders met een migratieachtergrond is dit percentage, met 72%, hoger. Toch is er reden voor optimisme.

Zolang iedereen de Nederlandse wetten en regels maar naleeft, vindt het overgrote deel van zowel de autochtone Nederlanders (79%), als van de Nederlanders met een migratieachtergrond (86%) het niet erg dat er verschillen tussen bevolkingsgroepen in Nederland bestaan.

Over dit onderzoek
Aan het onderzoek deden 29.272 leden van het EenVandaag Opiniepanel mee, zonder migratieachtergrond. Het onderzoek is na weging representatief voor zes variabelen. Dezelfde vragen zijn voorgelegd aan 1005 leden van het GfK-online panel met een migratieachtergrond. Dat onderzoek is na weging representatief voor 8 variabelen. De onderzoeken vonden plaats van 17 tot en met 21 februari 2017.

http://opiniepanel.eenvandaag.nl/uitsla ... nder_druk_
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 60378
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Berichtdoor Ariel » Wo Apr 05, 2017 11:16 am

Polen en Hongarijen kunnen van de EU kiezen uit zelfmoord, of executie.

Als ik de baas van één van deze landen was, dan wist ik het wel. Dan stapte ik onmiddelijk uit de EU.

Afbeelding
Wim Camp, CDA... 'De islam is onze bondgenoot"
I Stand with Israel

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 26341
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Berichtdoor Pilgrim » Ma Apr 17, 2017 12:11 am

Tsjechië neemt geen “vluchtelingen” meer op

16 apr 2017

Afbeelding
Protesten tegen vluchtelingen in Praag. Foto: AFP

PRAAG – Tsjechië wil geen “vluchtelingen” meer opnemen. Dat heeft de Tsjechische minister van Binnenlandse Zaken Milan Chovanec gezegd.

In het kader van het Europees quotasysteem heeft het land tot nu toe slechts twaalf “vluchtelingen” uit Griekenland opgenomen. Afspraak was dat dit er in totaal 2978 zouden zijn uit zowel Griekenland als Italië. Toch is Tsjechië niet van plan meer migranten op te nemen, zei Chovanec.

Gevaar
Reden voor de opnamestop noemt het gevaar van “vluchtelingen” voor de binnenlandse veiligheid. Hij neemt een eventuele boete van de Europese Commissie voor lief. Dat is het waard, aldus de minister. „Je mag deze mensen niet zonder controle het land binnenlaten.”

Tsjechië, Slowakije, Hongarije en Roemenië boden vanaf het begin al weerstand tegen het Europese asielbeleid van de Europese Commissie.

bron
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 26341
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Berichtdoor Pilgrim » Ma Apr 17, 2017 1:55 am

Afbeelding

Wij willen geen armlengte afstand tot criminelen, maar een Middellandse Zee breedte!
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 26341
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Berichtdoor Pilgrim » Di Apr 18, 2017 12:34 am

6-punten-plan voor de onmiddellijke migratiestop

Geplaatst op 17 april 2017

Afbeelding

Als de EU niet handelt, moeten we het zelf doen

Het is genoeg, het moet eindelijk stoppen. Niet pas sinds de Oostenrijkse minister van Buitenlandse Zaken, Sebastian Kurz, zijn officiële en terechte kritiek op de noodlottige en uiteindelijk cynische praktijk van de NGO´s in de Middellandse Zee heeft geuit, is de overgrote meerderheid van de burgers er van overtuigd dat er voorgoed een einde gemaakt moet worden aan de migratiecrisis – en wel onmiddellijk.

Genoeg met de holle frasen

Er werd sinds de herfst van 2015 genoeg gezwetst en gepland. Er werd gepraat en gepraat, tot niemand het woord “vluchteling” meer kon horen. En er werd helaas ook gelogen alsof het gedrukt stond. Echt iets gedaan is er bijna niets. Als enige succes kwam de blokkade van de Balkan-route tot stand.

De EU als aankondigingreus en uitvoeringsdwerg
De grote vraag is nog steeds wat de EU na de vele al gepubliceerde holle frasen nu gaat doen en of ze ooit iets concreets durft te ondernemen. Het wordt ook steeds duidelijker dat de individuele naties zelf actie moeten ondernemen. In het samenvattend overzicht zijn de nodige consequenties al lang herkenbaar: alleen een heel pakket maatregelen is effectief en deze zijn met een beetje goede wil heel snel in te voeren.

1. Geen boot “reddingen” meer

De door Frontex opgebrachte rubberboten en scheepjes moeten zonder dralen naar de kust worden teruggebracht. Daarvoor moet een verdrag met de Noord-Afrikaanse landen worden gesloten. De mensen moeten daar naartoe terug waar ze vandaan zijn gekomen. Als extraatje is er ter plaatse ondersteuning door VN- en EU-krachten. Die kan en moet door Europese politie- en legereenheden plaatsvinden. Mochten die landen hier niet mee akkoord gaan, dan volgt het verbreken van de diplomatieke betrekkingen evenals een blokkade van alle hulpgelden en subsidies plus een reisverbod voor Europese toeristen naar de Noord-Afrikaanse landen. Uiteindelijk volgt het totale embargo.

2. Opvangkampen

De veel geciteerde kampen moeten onmiddellijk gerealiseerd worden. De EU en de VN richten een serie migratiezones lang de Noord-Afrikaanse kust in en nemen daar het management over. De kosten worden door alle deelnemers gedragen. Alle in zee of aan de buitengrenzen respectievelijk in de grenslanden opgepakte migranten worden daar zonder uitzondering naartoe gebracht. Als gedwongen uitzettingen van zich in Europa bevindende mensen zonder verblijfsvergunning niet mogelijk zijn, worden zij daar eveneens naartoe gebracht. Over de mogelijkheid tot oprichting: na aardbevingen of andere catastrofes lukt het binnen enkele dagen om behuizingen voor honderdduizenden mensen op te richten. De knowhow is er dus.

3. Gedwongen repatriëring

Alle migranten wier asielaanvraag werd afgewezen en van wie de landen van herkomst bekend zijn (en dat zijn de meeste), worden zonder pardon daar naartoe teruggebracht. De landen die weigeren hun mensen terug te nemen, zijn daar ook verantwoordelijk voor: hun ambassadeurs moeten op het matje geroepen worden bij het ministerie van Buitenlandse Zaken. Als ze desondanks niet bereid zijn hun eigen burgers terug te nemen, worden de diplomatieke betrekkingen bevroren. Mocht dit niet helpen, dan is een totaal embargo inclusief de uitzetting van de ambassadeur onvermijdelijk.

4. Informatiediensten

Het is in het hightech tijdperk heel gemakkelijk om via satellieten de kusten haarscherp te controleren. Google Earth levert scherpe beelden van de hele wereld en militaire satellieten hebben al lang de Oriënt in het vizier. De lokale autoriteiten kunnen met deze data direct geïnformeerd worden over volle boten en opvallende migratiebewegingen. Daarna moet de verantwoordelijke politie of het leger ervoor zorgen dat deze boten niet vertrekken. Hierbij kan Frontex graag helpen – hulp zal daar ook dringend noodzakelijk zijn. Daartoe kan een verdrag worden gesloten – direct, als je het maar wilt.

5. Campagnes

Praktisch iedere migrant heeft een smartphone en staan zodoende uitstekend met elkaar in contact. De EU en de Europese landen moeten 24 uur per dag via websites en lokale telecom-providers meedelen dat een illegaal betreden van Europa niet mogelijk is. Deze online-“diensten” moeten 24 uur per dag/7 dagen in de week actief zijn en beelden bevatten die uitzettingen laten zien aan mensen die van plan zijn te migreren. “NoWay” moet zichtbaar en authentiek zijn.

6. Hulp ter plaatse

Natuurlijk is het onze taak anderen te helpen. Maar de beste hulp vindt altijd nog in de eigen omgeving plaats. Daarom moet noch de Oriëntaal noch de Aziaat noch de Afrikaan illegaal naar Europa komen, maar Europa dient legaal en geordend naar hem toe te komen en hem in zijn lokale en nationale verantwoordelijkheid helpen. En de mensen daar zijn geen volledig onwetende en hulpeloze steentijd-mensen, maar in principe net zo goed in staat om verantwoordelijkheid te dragen als wij.

Wij weten in welke gebieden ellende heerst en wij weten dat vooral kennisoverdracht noodzakelijk is en niet schenkingen, die ergens verdwijnen. Nieuwe sociale projecten moeten zich vooral bezig houden met onderwijs en geneeskunde en niet met de hulp voor migratie. Waarom bestaan er geen grote onderwijs- en hulpprojecten van de EU en de VN? Waarom sponsoren de superrijken zoals George Soros liever de migratie in plaats van in de bedreigde landen voor studiebeurzen, schoolgebouwen enz. te zorgen?

Eigenlijk is het allemaal heel eenvoudig
Duidelijk is: alle hierboven genoemde maatregelen zijn wezenlijk goedkoper en zinvoller dan de migratie in Europa te blijven bevorderen en te financieren. Ze zijn ook eerlijker en daarom menselijker dan al die sublieme beloftes, die mensen in levensgevaar brengen, omdat zij met cynische hulpmiddelen naar Europa gelokt worden, waar ze dan toch niet kunnen blijven. Daarom: Stop Migration Now!

Bron: www.thedailyfranz.at

Auteur: Markus Franz

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/04/17 ... ratiestop/

Klinkt mooi, maar nu moet ook de wil er nog zijn bij degenen die de macht in handen hebben in Europa... :emm2:
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 26341
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Berichtdoor Pilgrim » Vr Apr 21, 2017 1:26 am

Tsjechië heeft ingezien: Een economie kan hersteld worden, een volk niet

Geplaatst op 19 april 2017

Afbeelding

Tsjechië verzet zich ertegen om illegale vluchtelingen, die door de EU over de lidstaten verdeeld worden, op te nemen. Als een van de weinige landen heeft Tsjechië ingezien dat je een volk niet in geld kunt uitdrukken.

De Europese Unie, die er nog altijd mee bezig is talrijke Noord-Afrikaanse binnendringers via verschillende routes ons Avondland en ons economisch systeem binnen te sluizen, spreekt harde straffen uit tegen lidstaten die weigeren immigranten op te nemen. Nu wil de EU Tsjechië een hoge boete laten betalen.

Tsjechië heeft ingezien dat, hoe hoog de boetes ook mogen zijn, het verloren geld nooit zo hoog kan zijn dat men daarvoor zijn eigen identiteit, zijn volk mag opgeven. De vreemde overheersing, door zich ondankbaar en onmogelijk gedragende binnendringers, is altijd de hoogste straf – daartegenover zijn geldboetes een futiliteit.

Bron: http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/04/19 ... volk-niet/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 26341
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Berichtdoor Pilgrim » Vr Apr 21, 2017 3:00 am

Oostenrijk wil onmiddellijke sluiting van de Middellandse Zeeroute

Geplaatst op 20 april 2017

Afbeelding

De Oostenrijkse minister van Binnenlandse Zaken, Wolfgang Sobotka (ÖVP, foto boven), zet zich in de vluchtelingen- en migratiepolitiek met het oog op de Middellandse Zeeroute opnieuw voor een strenge controle van de immigratie in. Naast de gesloten Balkan-route zou het nu beslissend zijn om ook de Middellandse Zeeroute af te sluiten, zei Sobotka tegen de Deutsche Presse-Agentur (dpa).

“Een redding op open zee kan geen ticket naar Europa zijn, omdat men daarmee de georganiseerde mensensmokkel elk argument in handen geeft om mensen van een vlucht uit economische redenen te overtuigen”, zei hij. Het zou op dit moment nog moeilijk te beoordelen zijn hoe het aantal “vluchtelingen” zich in de warme maanden zou ontwikkelen. Oostenrijk zou in ieder geval in nauw contact staan met Italië om op alle eventualiteiten te kunnen reageren.

“We kunnen het grensmanagement binnen enkele uren opvoeren”
“In het geval van een plotselinge toestroom zouden wij voorbereid en in staat zijn om het grensmanagement binnen enkele uren op te voeren”, zei Sobotka over de mogelijkheden van een grensblokkade op de Brenner.

Afbeelding
Grensmanagement op de Brennerpas.

Over het algemeen zou er geen alternatief bestaan tegenover een complete Europese oplossing, waarbij de EU-buitengrens effectief gecontroleerd zou worden. “Alleen zo kan een einde gemaakt worden aan het tragische en zinloze sterven in de Middellandse Zee”, zei de minister.

Enorme “vluchtelingen”golf in het paasweekend
Onlangs was het in het paasweekend tot een enorme “vluchtelingen”golf in Italië gekomen. 1267 “vluchtelingen”, die in de afgelopen dagen door het Duitse schip “Panther” in veiligheid werden gebracht, kwamen dinsdagmiddag in de haven van de Siciliaanse stad Messina aan.

Afbeelding

In de haven van de hoofdstad van Sardinië, Cagliari, liep het schip “Siem Pilot” met 816 migranten aan boord binnen, die in de afgelopen dagen voor de Libische kust werden gered. Nog eens 477 andere migranten bereikten de haven van Palermo.

Het ministerie van Binnenlandse Zaken in Rome was ermee bezig om het aantal onderkomens voor de “asielzoekers” zo snel mogelijk uit te breiden. Al na de eerste “vluchtelingen”aankomsten van de afgelopen weken waren de onderkomens echt tjokvol.

Bron: www.krone.at

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/04/20 ... -zeeroute/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 60378
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Berichtdoor Ariel » Vr Apr 21, 2017 1:39 pm

Arnold Karskens‏
Aanklacht tegen Frans Timmermans en AZG ingediend! Stop de massale verdrinkingen. Steun http://www.onderzoekoorlogsmisdaden.nl/steun-ons

Afbeelding
Wim Camp, CDA... 'De islam is onze bondgenoot"
I Stand with Israel

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 60378
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Berichtdoor Ariel » Vr Apr 21, 2017 1:43 pm

Het faciliteren van illegale migratie uit Libië. Hoe meer de EU zogenaamde maatregelen neemt, des te meer asielzoekers binnen komen. Nu al 35% meer dan in 2016, en nog 9 dagen te gaan

Afbeelding Afbeelding
Wim Camp, CDA... 'De islam is onze bondgenoot"
I Stand with Israel

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 26341
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Berichtdoor Pilgrim » Vr Apr 21, 2017 11:34 pm

Poolse minister van Binnenlandse Zaken: “De bloedige oogst van het multiculturalisme zal niet naar Polen komen”

Geplaatst op 20 april 2017

Afbeelding

Poolse regering beschuldigt globalisten ervan de migrantencrisis aan te wakkeren

De Poolse minister van Binnenlandse Zaken, Mariusz Błaszczak, heeft verklaard dat zijn land niet het slachtoffer zal worden van hetzelfde geweld en rechteloosheid waardoor op dit moment een groot deel van Europa op grond van de open grenzen en de genocidale politiek voor “vluchtelingen” van de kant van de buurlanden wordt geteisterd.


Błaszczak heeft tijdens een interview met Radio Polen geen blad voor de mond genomen en zei:

“De politiek van het multiculturalisme in Europa brengt een bloedige oogst met zich mee in de vorm van terreuraanslagen. Onze voorgangers stemden er mee in om duizenden vluchtelingen op te nemen – en daarmee de facto immigranten uit het Midden-Oosten en uit Noord-Afrika – en wilden daarmee quasi een soort crisis provoceren.”

Hij voegde er aan toe dat Europa zich middenin een “enorme immigratiecrisis” bevindt.

De Partij voor Recht en Rechtvaardigheid (PiS), waarvan Błaszczak lid is, bezit op dit moment de meerderheid in het Poolse parlement en staat bekend om haar christenvriendelijke en nationalistisch-populistische platform, zodat ze vanzelfsprekend door het globalistische establishment en de mainstream media gedemoniseerd wordt, omdat ze eurosceptisch is en de belangen van Polen boven die van buitenlandse staatsvijanden stelt.

Nadat de partij in het jaar 2015 de macht van het door de voormalige minister-president Donald Tusk aangevoerde Burgerplatform had overgenomen – Tusk is op dit moment voorzitter van de Europese Raad – zegde de PiS een door de voorgaande regering genomen akkoord op om 7000 “vluchtelingen” te accepteren. De plaatsvervangende minister van Buitenlandse Zaken zei in een interview in 2016:

“Ik zie geen mogelijkheid om deze beslissing in te voeren en dat zie ik ook in de meeste andere EU-landen niet. Daarom is de beslissing dood. Ze werd vanaf het begin niet uitgevoerd en niets wijst erop dat de meerderheid van de EU-landen haar nog zal invoeren.”

Tegen Tusk loopt op dit moment in Polen een onderzoek wegens een mogelijke illegale samenzwering met de Russische geheime dienst, waarbij het om het neerstorten van een vliegtuig gaat, waarbij de voormalige Poolse president en oprichter van de PiS, Lech Kaczyński, om het leven kwam, en waarbij Tusk ook door minister van Defensie Antoni Macierewicz van verraad wordt beschuldigd.

Polen is slechts een van de vele Oost-Europese landen die zich tegen de Europese Unie verzet en haar eisen, volgens welke de lidstaten een overweldigend aantal migranten moeten opnemen of “rekening moet houden met consequenties”. De “Daily Mail” bericht daar over:

“De uitvoerende macht van de EU verhoogde woensdag de druk op Polen en Hongarije, waarbij zij nu of asielzoekers in het kader van het migratieplan van het blok moeten opnemen of dat er juridische consequenties volgen als hun terughoudende regeringen weigeren. Warschau en Boedapest hebben het quotaplan afgewezen, volgens welke 160.000 mensen uit Italië en Griekenland – de belangrijkste landen van aankomst – over andere EU-landen verdeeld moeten worden.”

De Hongaarse minister-president Viktor Orbán waarschuwde onlangs dat het overleven van Europa op het spel staat, waarbij de immigratie en de verdediging van nationale grenzen de belangrijkste probleemgebieden vormen. Hij zei:

“We leven in een tijd, waarin de internationale politiek in een slagveld is veranderd. De onafhankelijkheid en vrijheid van de Europese naties staan op het spel en in het centrum van dit slagveld bevindt zich de migratie.”

Bron: http://1nselpresse.blogspot.nl

Bron oorspronkelijk artikel: www.infowars.com

Door: Dan Lyman

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/04/20 ... len-komen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Eurabia”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast