Generation Identitaire protesteert

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 28338
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Generation Identitaire protesteert

Berichtdoor Pilgrim » Vr Mar 17, 2017 10:50 pm

Spandoekactie van de Identitaire Beweging in Berlijn!

Geplaatst op 17 maart 2017Op de Breitscheidplatz in Berlijn, de plek van de islamitische terroristische aanslag op 19 december 2016, vond gisteren een zogenaamde vredesmanifestatie plaats. Tot de initiatiefnemers behoorden ook de Neuköllner Ontmoetingsplek, het Interculturele Centrum voor Dialoog en Onderwijs (IZDB) en het Islamitische Cultuur- en Opvoedingscentrum Berlijn (IKEZ) – drie organisaties die door de Moslimbroeders gedomineerd worden en duidelijk grondwet-vijandige standpunten propageren. Ze werden verwelkomd door burgemeester Michael Müller (SPD), die de openingstoespraak hield.

Wij zeggen: Zo niet! Zo´n bijeenkomst is een klap in het gezicht voor de slachtoffers van de aanslag en ook voor iedere burger die gehoorzaam is aan wet! De politieke elite sluit openlijk een pact met criminelen en werkt onverholen aan de afschaffing van de staat en ons vaderland. Tegen deze huichelarij protesteerden gisteren activisten van de Identitaire Beweging door bij de Gedächtniskirche op de Breitscheidplatz een spandoek te bevestigen met de tekst: “Defend Berlin! Defend Europe!”

Afbeelding

Bron: www.youtube.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/03/17 ... n-berlijn/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 28338
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Generation Identitaire protesteert

Berichtdoor Pilgrim » Vr Mar 24, 2017 1:48 am

Actie van de Identitaire Beweging bij de Turkse ambassade in Wenen

Geplaatst op 23 maart 2017

Afbeelding

Activisten van de “Identitaire Beweging”, een patriottische jeugdbeweging, voerden woensdag 22-03-2017 een actie uit bij de Turkse ambassade in Wenen. Ze hesen een spandoek met de tekst: “Erdoğan – haal je Turken naar huis” (foto).

Volgens hun persmededeling zou de actie een reactie zijn op de gebezigde uitspraken van de Turkse president Recep Tayyip Erdoğan. Deze had zijn landgenoten in Europa de “toekomst” van het continent genoemd en hen ertoe opgeroepen “niet drie, maar vijf kinderen te krijgen”. Enkele dagen geleden voorspelde de Turkse minister van Buitenlandse Zaken, Mevlüt Çavuşoğlu, bovendien een “religieoorlog” in Europa.

Oostenrijkse Turken als 5e colonne
In de persmededeling noemde Philipp Heumer, de woordvoerder van de Identitaire Beweging Wenen, een groot deel van de in Europa levende Turken de “5e colonne” van Erdoğan.

“De duizenden demonstranten in de straten in heel Europa na de putsch in Turkije of de rellen in Rotterdam, nadat een verkiezingsoptreden van de Turkse minister van Familiezaken werd verboden, laten dit zien. In Oostenrijk zelf stemde bijna 70% van de zogenaamde ´Austrotürken´ op de partij van Erdoğan (AKP). Veel Turken met een Oostenrijks paspoort bezitten bovendien illegaal het Turkse staatsburgerschap. Immigratiepartijen zoals de SPÖ worden door 60-80% van de Turken gekozen en verzwijgen daarom deze ondermijning van onze democratie door de etnische keuze.”

Integratie zou mislukt zijn
Met haar actie wil de Identitaire Beweging een debat opstarten over de volgens haar mislukte integratie van Turken in Oostenrijk en Europa.

“Wie Erdoğan ondersteunt of zelfs illegaal het Turkse staatsburgerschap bezit, heeft in Oostenrijk echt niets te zoeken. Wij als Europese jeugd wijzen de Turkse koloniseringsplannen af en zullen ons hiertegen verzetten. Wanneer de Turken in Oostenrijk zichzelf als kleinkinderen van de Ottomaanse heerser Süleyman beschouwen, dan zijn wij de kleinkinderen van de verdedigers van Wenen en Europa”, aldus Heumer afsluitend.

Tot slot benadrukken de Identitairen hun eis naar “dominante cultuur en remigratie”.

Bron: http://info-direkt.eu

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/03/23 ... -in-wenen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 28338
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Generation Identitaire protesteert

Berichtdoor Pilgrim » Za Mei 20, 2017 12:09 am

Vreedzaam protest van de Identitaire Beweging voor het Duitse ministerie van Justitie – leugen-pers schrijft van “bestorming”

Geplaatst op 19 mei 2017

Afbeelding

Vrijdagmiddag startte de Identitaire Beweging (IB) onder het motto “alles al vergeten? Tegen censuur en meningsverboden” een vreedzaam protest voor het Duitse ministerie van Justitie in Berlijn tegen de door de Duitse minister van Censuur Justitie Heiko Maas voorgestelde “netwerk-doorzoeking wet”. De IB eist een einde van de pogingen tot censuur en van nog meer beperkingen van de vrijheid van meningsuiting door de Duitse regering en tegelijkertijd het aftreden van de minister. Voor het ministerie verzamelden zich ongeveer 50 Identitairen met spandoeken. Op een daarvan werd het Duitse ministerie van Justitie symbolisch veranderd in ministerie van Censuur.

Van de kant van de Identitaire Beweging verliep de actie vreedzaam. Slechts één persoon, de leider van het protest, werd wegens overtreding van het recht op vergadering (de demonstratie was niet aangemeld) gearresteerd. Van de anderen werden de gegevens opgenomen en ze werden weggestuurd.

Afbeelding

De leugen-pers schrijft van “bestorming van het ministerie van Justitie” (“Focus”), gelijksoortig de kop van de “Welt”. Beide hebben het over “rechts-radicalen” en dramatiseren de gebeurtenissen op de gebruikelijke leugen-pers-manier. De “Welt” schrijft dramaturgisch volledig overdreven:

Vrijdag, 12.30 uur. Berlijn is op weg naar het weekend wanneer er chaos uitbreekt voor het ministerie van Justitie. Een bestelbusje scheurt door de Mohrenstraße. Een politieagent kan nog net opzij springen. Plotseling zijn er overal mensen die met vlaggen zwaaien en Bengaals vuur afsteken. Ze schreeuwen luidkeels: “Maas moet weg!” en: “Vesting Europa, sluit de grenzen!”

Ze trekken een tien meter lange ladder uit de bestelbus en plaatsen deze tegen de zuilen van de gevel van het ministerie, ze willen omhoog en naar binnen. Er klinken politiesirenes. Uiteindelijk worden er 50 mensen weggestuurd en wordt er een arrestatie verricht. De figuren achter de schermen: Leden van de Identitaire Beweging.

Een ambtenaar van het ministerie informeert de “Welt” opgewonden over het gebeuren: Het ministerie zou “afgegrendeld” zijn.


De activisten van de Identitaire Beweging waren niet vermomd als linksen, iedereen liet zijn gezicht zien, ze waren ook niet gewelddadig en vielen niet, zoals we gewend zijn van de Antifa en andere linkse rel-junkies, de politie aan. Ook kan er geen sprake zijn van een “bestorming” van het ministerie.

Afbeelding
Ziet een “bestorming” er zo uit? #Leugen-pers in het jaar 2017

De Identitaire Beweging schrijft in haar persmededeling:

In de middaguren van 19-05-2017 protesteerden Identitaire activisten voor het ministerie van Justitie onder het motto “Alles al vergeten? Tegen censuur en meningsverboden”. Daarbij werd het ministerie van Justitie op spandoeken symbolisch omgedoopt tot “ministerie van Censuur”.

Daarmee gaven de activisten een krachtig protestsignaal af tegen de geplande beperking van de vrijheid van meningsuiting. De netwerk-doorzoeking wet dient slechts als Trojaans paard voor een massale meningsbeperking van non-conforme inhouden binnen de sociale netwerken. De controle ressorteert zodoende niet meer onder juridische standaards, maar wordt blootgegeven aan de willekeur van linkse verklikkers. De Identitairen eisen het einde van de zachte meningsdictatuur. De kwaliteit van democratie en de rechtsstaat blijkt ook altijd uit het feit in hoeverre een regering non-conforme meningen kan dulden.

Bekendgemaakte valse meldingen van een “bestorming” zijn niet waar en de Identitiare Beweging zal deze juridisch vervolgen.


Bron: www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/05/19 ... estorming/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 28338
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Generation Identitaire protesteert

Berichtdoor Pilgrim » Za Mei 20, 2017 5:59 pm

Identitaire Beweging: Toekomst voor Europa (Engelse ondertiteling)
Gepubliceerd op 21 jan. 2016

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 28338
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Generation Identitaire protesteert

Berichtdoor Pilgrim » Ma Jun 05, 2017 8:41 pm

Volgens de SPD: Identitaire Beweging gevaarlijker dan radicale islamieten

Geplaatst op 5 juni 2017

Afbeelding

Je mag van haar denken wat je wilt, maar een feit is: de Identitaire Beweging valt op door goed georganiseerde, creatieve en vooral VREEDZAME protesten tegen deze mislukte samenleving en het zieke systeem. Ze wordt vast en zeker door de Binnenlandse Veiligheidsdienst geobserveerd, maar dat wordt iedereen die de rechterschoen voor de linkerschoen dicht strikt. Nog een opmerking hierover: in mijn kennissenkring bevindt zich een vooraanstaand medewerker van de Binnenlandse Veiligheidsdienst. Deze zei op een barbecueavond: die paar mensen van Pegida, demonstranten in het “boze” oosten of verschillende “rechtse” splintergroeperingen en blogs zijn niet ons probleem: ons probleem zijn de fanatieke moslims en binnenplaats-moskeeën.

De SPD ziet dat blijkbaar anders, in ieder geval de afdeling Darmstadt. Maar hiermee wordt zeer waarschijnlijk de mening van ene Heiko Maas, ene Ralf Stegner, ene Yasmin Fahimi of die van de hoofd-pester Sigmar Gabriel gedekt. De SPD-Darmstadt postte op de dag van de aanslag in Londen met 7 doden en tientallen gewonden op het platform Instagram het volgende bericht:

“Identitairen zijn in vergelijking met radicale islamieten een veel zwaarder wegend veiligheidsprobleem.”

Welkom in de realiteit, SPD, en dan verbazen ze zich er over waarom ze geen volkspartij meer zijn en waarom er buiten Martin Schulz niemand te vinden is die het roer in handen wil nemen en waarom, gelukkig, de populariteit van de SPD in de peilingen steeds verder afneemt?

In Londen werden opnieuw zeven mensen door radicale islamieten vermoord, net als daarvoor in heel Europa de afgelopen twee jaar en de SPD plaatst zo´n bericht?

Bij acties van de Identitaire Beweging werd nog nooit iemand gedood, zelfs niet iemand verwond. In een video hebben enkele protagonisten zichzelf zelfs open en bloot laten zien en een standpunt ingenomen. Ongemaskerd in het openbaar? Voor alle links-radicale SA-strijders en straatterroristen ondenkbaar, daarvoor heb je namelijk een kont in de broek nodig.

En vreedzame demonstranten worden nu met massamoordenaars vergeleken en gevaarlijker voorgesteld? Dat noem je nu echt een totaal verlies aan realiteit, zover is het met de SPD al gekomen. Kritische geesten zijn gevaarlijker dan moordenaars, dat is echt een interessante zienswijze.

Ik hoop dat Martin Schulz en zijn “uiterst competente” en zich dichtbij de realiteit bevindende aanhangers zo doorgaan, want dan zullen de Duitse parlementsverkiezingen echt een feest worden, in ieder geval voor mensen zoals ik.

Bron: https://politikstube.com

Door: “Roland”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/06/05 ... slamieten/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 4706
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: Generation Identitaire protesteert

Berichtdoor Ali Yas » Ma Jun 05, 2017 10:57 pm

Pilgrim schreef:
En vreedzame demonstranten worden nu met massamoordenaars vergeleken en gevaarlijker voorgesteld? Dat noem je nu echt een totaal verlies aan realiteit

Om te beginnen is dat natuurlijk laster, maar zulke uitspraken zijn, vrees ik, vooral gericht aan pro diablo huurmoordenaars zoals Volkert van der Graaf.
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Mahalingam
Berichten: 33115
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Generation Identitaire protesteert

Berichtdoor Mahalingam » Wo Jun 14, 2017 11:17 pm

Ook Paypal gedraagt zich als een bank. Klanten worden gescreent op politieke correctheid.
PayPal’s statement to the Rue89 news website read: “Our policy is to prevent our services being used by companies whose activities promote hatred, violence or racial intolerance.”

en dus kan je verwachten:
PayPal acts over French far-right group's plan to thwart migrant rescue boats in the Mediterranean
The extreme-right group Generation Identitaire (Generation Identity), the youth branch of the nativist Bloc Identitaire movement, which describes its mission as “defending the identity of France and Europe” had launched an appeal to raise funds in early May.

Their aim was to “charter a boat and sail in to the Mediterranean to thwart NGO ships” that regularly save stranded migrants trying to make it across the sea to Europe.
The group claimed it would help any migrants they came across who were in distress before returning them to the African coastline.
The operation named “Defend Europe” that was backed by other far-right identitarian groups around Europe had raised around €65,000 in contributions, €15,000 more than its initial target.
[...]
An online petition was also launched calling for a ban on such fundraising.
The pressure eventually took its toll and PayPal reacted by blocking contributions to the Generation Identitaire account.
https://www.thelocal.fr/20170614/french-far-right-groups-pan-to-block-migrant-rescue-boats-scuppered-by-paypal
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 62258
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Generation Identitaire protesteert

Berichtdoor Ariel » Za Jun 17, 2017 7:41 pm

Wat een triest NOS artikel. En wat schandalig dat men deze jongeren die voor een veilig Duitsland demonstreren, nazi-hipsters noemen.

Afbeelding

In Berlijn lopen ongeveer 650 mensen mee met een demonstratie van de Identitaire Beweging. Er zijn zo'n 1500 linkse tegendemonstranten op de been. De Identitairen worden ook wel nazi-hipsters of nazi's 2.0 genoemd.

Dat komt vooral omdat ze er heel anders uitzien dan ouderwetse neo-nazi's. Geen kale koppen of kisten, maar baarden, skinny jeans en sneakers. Ze voeren vooral actie tegen vluchtelingen.

Vorig jaar beklommen ze onder meer de Brandenburger Tor om een anti-immigratiespandoek op te hangen en verstoorden ze een toneelstuk over vluchtelingen. Beelden van deze acties verspreiden de Identitairen dan in gelikt gemonteerde filmpjes op internet.

In Duitsland wordt het aantal leden geschat op honderden. In Oostenrijk en Frankrijk loopt het aantal aanhangers op tot in de duizenden. Niet heel veel, maar toch potentieel gevaarlijk, vinden de Duitse inlichtingendiensten. Die houden de beweging sinds een jaar in de gaten.

"Ze hangen een theorie aan die onderscheid maakt op basis van afkomst, het ethnopluralisme. Op basis daarvan maken ze op extreme wijze stemming tegen vluchtelingen, vooral tegen moslims. Dat zou een gevaar kunnen zijn voor onze democratische samenleving", vertelt een woordvoerder van federale dienst. Het gevaar zit hem volgens de inlichtingendienst ook in de invloed op social media.
Ze weten hoe ze jongeren aan moeten spreken en dat is gevaarlijk.

Woordvoerder federale dienst
"Ze zoeken jongeren op daar waar ze zitten. En spreken hun taal. De juiste muziek, propaganda met een emotionele boodschap. Ze weten hoe ze jongeren aan moeten spreken en dat is gevaarlijk."

Dat de acties op sociale media succesvol zijn, bleek onlangs toen de nazi-hipsters meer dan 60.000 euro ophaalden voor een actie op de Middellandse Zee. Ze willen daar met een boot de reddingsacties van NGO's en Frontex gaan blokkeren.

AfD
Banden met politieke partijen hebben de Identitairen officieel niet. De rechts-populistische partij Alternative für Deutschland wil niks met ze te maken hebben, verklaarde de partijtop eerder. Toch flirt de jongerenafdeling van AfD openlijk met de prominente figuren van de beweging.

Volgens de inlichtingendienst zijn deze connecties op dit moment niet serieus genoeg om te onderzoeken. De dienst kijkt wel naar banden tussen de Identitaire beweging en 'bekende rechts-extremisten'.
Wim Camp, CDA... 'De islam is onze bondgenoot"
I Stand with Israel

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 28338
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Generation Identitaire protesteert

Berichtdoor Pilgrim » Ma Jun 19, 2017 1:16 am

VIDEO´s: Demonstratie van de Identitaire Beweging in Berlijn (17-06-2017)

Geplaatst op 18 juni 2017Op 17-06-2017 demonstreerde de Identitaire Beweging met bijna 2000 deelnemers in Berlijn. Ondanks de beweringen van de Duitse media en enkele bekrompen extreem linksen, demonstreerden er in Berlijn niet “slechts enkele honderden”, maar bijna 2000 Identitairen vreedzaam voor de toekomst van hun vaderland!Op de thuisreis weerklonken op het station “Gesundbrunnen” nog enkele spreekkoren van de Identitairen. Het deel van de demonstranten dat met de trein was gekomen, zorgde ter afsluiting nogmaals voor een goede stemming in het rode Berlijn: “Vaderlandsliefde is geen misdaad!”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/06/18 ... 7-06-2017/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 28338
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Generation Identitaire protesteert

Berichtdoor Pilgrim » Vr Jun 23, 2017 1:50 am

PayPal-account van “Defend Europe” gecanceld
Gepubliceerd op 14 jun. 2017

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 28338
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Generation Identitaire protesteert

Berichtdoor Pilgrim » Vr Jul 14, 2017 2:08 pm

Identitaire Beweging plaatst kruisen voor slachtoffers van migrantengeweld

Geplaatst op 14 juli 2017

Afbeelding

Die brutale jongens (en meiden) van de Identitaire Beweging laten zich niet intimideren en slaan de linksen met de ene campagne na de andere om de oren. Ook deze is opnieuw spectaculair:

“De Identitiare Beweging Berlijn plaatste deze week bijna 30 kruisen voor de Duitse slachtoffers van migrantengeweld. Bij de Frankfurter Tor en de Lustgarten voor de Berlijnse dom gaven wij hen in de openbare ruimte een naam. De talloze doden, die multiculti met zich meebrengt, worden in onze samenleving slechts zelden herdacht. Men kan zich wellicht nog de namen herinneren van Niklas P., Maria Ladenburger of Daniel Siefert. Maar wie kent al die politieagenten en moedige helpende burgers die door criminele immigranten vermoord werden? De Identitaire Beweging eist openbaarheid van de criminaliteitsstatistieken, de benoeming van de herkomst van de geweldplegers evenals hun remigratie.

Onze belofte geldt ook voor de toekomst: Wij zwijgen niet. Wij zijn jullie slechte geweten!”

Bron: www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/07/14 ... tengeweld/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 28338
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Generation Identitaire protesteert

Berichtdoor Pilgrim » Ma Jul 24, 2017 11:59 pm

Identitaire Beweging: “Burchten i.p.v. boerka´s – sluit de grenzen!”

Geplaatst op 24 juli 2017

Afbeelding

Activisten van de Identitaire Beweging hebben vanochtend op de burcht van Neurenberg een spandoek met de tekst “Burchten i.p.v. boerka´s – sluit de grenzen!” opgehangen (foto) en flyers van de Identitaire Beweging naar beneden gegooid. Opnieuw een geweldvrije, patriottische actie van jonge mensen die voor hun vaderland strijden.

De Identitaire Beweging vestigt op dit moment met haar missie “Defend Europe” mediaal de aandacht op zich. Activisten van de vreedzame, patriottische jeugdbeweging bevinden zich op een gehuurd schip en voeren zondagavond het Suezkanaal door op weg naar de Middellandse Zee om de komende dagen activisten van de Identitaire Beweging op te nemen en de actie “Defend Europe” te starten.

Hun collega´s van de Identitaire Beweging Franken hingen vanochtend op de burcht van Neurenberg een spandoek op met de tekst “Burchten i.p.v. boerka´s – sluit de grenzen!”, om er zodoende aan te herinneren dat open grenzen en de toenemende verdringing van onze cultuur absoluut geen in steen gehouwen natuurwetten zijn.

“Wat sinds het begin van de mensheid voor iedereen onmiddellijk duidelijk was – namelijk dat de bescherming van het eigene door muren, burchten en grenzen noodzakelijk is –, geldt tegenwoordig als achterhaald, ja zelfs als verwerpelijk. Tot welk bloedspoor door Europa dit modeverschijnsel van open grenzen al geleid heeft, is aan de terreuraanslagen van Parijs, Hannover, Brussel, Nice, Essen, Würzburg, Ansbach, Berlijn en Manchester te zien. De burcht van Neurenberg staat hier als een stenen waarschuwing van onze voorouders aan ons: muren en grenzen beschermen levens!”, aldus de Identitaire Beweging Neurenberg.

Bron: www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/07/24 ... e-grenzen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Eurabia”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast