Generation Identitaire protesteert

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 26938
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Generation Identitaire protesteert

Berichtdoor Pilgrim » Vr Mar 17, 2017 10:50 pm

Spandoekactie van de Identitaire Beweging in Berlijn!

Geplaatst op 17 maart 2017Op de Breitscheidplatz in Berlijn, de plek van de islamitische terroristische aanslag op 19 december 2016, vond gisteren een zogenaamde vredesmanifestatie plaats. Tot de initiatiefnemers behoorden ook de Neuköllner Ontmoetingsplek, het Interculturele Centrum voor Dialoog en Onderwijs (IZDB) en het Islamitische Cultuur- en Opvoedingscentrum Berlijn (IKEZ) – drie organisaties die door de Moslimbroeders gedomineerd worden en duidelijk grondwet-vijandige standpunten propageren. Ze werden verwelkomd door burgemeester Michael Müller (SPD), die de openingstoespraak hield.

Wij zeggen: Zo niet! Zo´n bijeenkomst is een klap in het gezicht voor de slachtoffers van de aanslag en ook voor iedere burger die gehoorzaam is aan wet! De politieke elite sluit openlijk een pact met criminelen en werkt onverholen aan de afschaffing van de staat en ons vaderland. Tegen deze huichelarij protesteerden gisteren activisten van de Identitaire Beweging door bij de Gedächtniskirche op de Breitscheidplatz een spandoek te bevestigen met de tekst: “Defend Berlin! Defend Europe!”

Afbeelding

Bron: www.youtube.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/03/17 ... n-berlijn/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 26938
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Generation Identitaire protesteert

Berichtdoor Pilgrim » Vr Mar 24, 2017 1:48 am

Actie van de Identitaire Beweging bij de Turkse ambassade in Wenen

Geplaatst op 23 maart 2017

Afbeelding

Activisten van de “Identitaire Beweging”, een patriottische jeugdbeweging, voerden woensdag 22-03-2017 een actie uit bij de Turkse ambassade in Wenen. Ze hesen een spandoek met de tekst: “Erdoğan – haal je Turken naar huis” (foto).

Volgens hun persmededeling zou de actie een reactie zijn op de gebezigde uitspraken van de Turkse president Recep Tayyip Erdoğan. Deze had zijn landgenoten in Europa de “toekomst” van het continent genoemd en hen ertoe opgeroepen “niet drie, maar vijf kinderen te krijgen”. Enkele dagen geleden voorspelde de Turkse minister van Buitenlandse Zaken, Mevlüt Çavuşoğlu, bovendien een “religieoorlog” in Europa.

Oostenrijkse Turken als 5e colonne
In de persmededeling noemde Philipp Heumer, de woordvoerder van de Identitaire Beweging Wenen, een groot deel van de in Europa levende Turken de “5e colonne” van Erdoğan.

“De duizenden demonstranten in de straten in heel Europa na de putsch in Turkije of de rellen in Rotterdam, nadat een verkiezingsoptreden van de Turkse minister van Familiezaken werd verboden, laten dit zien. In Oostenrijk zelf stemde bijna 70% van de zogenaamde ´Austrotürken´ op de partij van Erdoğan (AKP). Veel Turken met een Oostenrijks paspoort bezitten bovendien illegaal het Turkse staatsburgerschap. Immigratiepartijen zoals de SPÖ worden door 60-80% van de Turken gekozen en verzwijgen daarom deze ondermijning van onze democratie door de etnische keuze.”

Integratie zou mislukt zijn
Met haar actie wil de Identitaire Beweging een debat opstarten over de volgens haar mislukte integratie van Turken in Oostenrijk en Europa.

“Wie Erdoğan ondersteunt of zelfs illegaal het Turkse staatsburgerschap bezit, heeft in Oostenrijk echt niets te zoeken. Wij als Europese jeugd wijzen de Turkse koloniseringsplannen af en zullen ons hiertegen verzetten. Wanneer de Turken in Oostenrijk zichzelf als kleinkinderen van de Ottomaanse heerser Süleyman beschouwen, dan zijn wij de kleinkinderen van de verdedigers van Wenen en Europa”, aldus Heumer afsluitend.

Tot slot benadrukken de Identitairen hun eis naar “dominante cultuur en remigratie”.

Bron: http://info-direkt.eu

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/03/23 ... -in-wenen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 26938
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Generation Identitaire protesteert

Berichtdoor Pilgrim » Za Mei 20, 2017 12:09 am

Vreedzaam protest van de Identitaire Beweging voor het Duitse ministerie van Justitie – leugen-pers schrijft van “bestorming”

Geplaatst op 19 mei 2017

Afbeelding

Vrijdagmiddag startte de Identitaire Beweging (IB) onder het motto “alles al vergeten? Tegen censuur en meningsverboden” een vreedzaam protest voor het Duitse ministerie van Justitie in Berlijn tegen de door de Duitse minister van Censuur Justitie Heiko Maas voorgestelde “netwerk-doorzoeking wet”. De IB eist een einde van de pogingen tot censuur en van nog meer beperkingen van de vrijheid van meningsuiting door de Duitse regering en tegelijkertijd het aftreden van de minister. Voor het ministerie verzamelden zich ongeveer 50 Identitairen met spandoeken. Op een daarvan werd het Duitse ministerie van Justitie symbolisch veranderd in ministerie van Censuur.

Van de kant van de Identitaire Beweging verliep de actie vreedzaam. Slechts één persoon, de leider van het protest, werd wegens overtreding van het recht op vergadering (de demonstratie was niet aangemeld) gearresteerd. Van de anderen werden de gegevens opgenomen en ze werden weggestuurd.

Afbeelding

De leugen-pers schrijft van “bestorming van het ministerie van Justitie” (“Focus”), gelijksoortig de kop van de “Welt”. Beide hebben het over “rechts-radicalen” en dramatiseren de gebeurtenissen op de gebruikelijke leugen-pers-manier. De “Welt” schrijft dramaturgisch volledig overdreven:

Vrijdag, 12.30 uur. Berlijn is op weg naar het weekend wanneer er chaos uitbreekt voor het ministerie van Justitie. Een bestelbusje scheurt door de Mohrenstraße. Een politieagent kan nog net opzij springen. Plotseling zijn er overal mensen die met vlaggen zwaaien en Bengaals vuur afsteken. Ze schreeuwen luidkeels: “Maas moet weg!” en: “Vesting Europa, sluit de grenzen!”

Ze trekken een tien meter lange ladder uit de bestelbus en plaatsen deze tegen de zuilen van de gevel van het ministerie, ze willen omhoog en naar binnen. Er klinken politiesirenes. Uiteindelijk worden er 50 mensen weggestuurd en wordt er een arrestatie verricht. De figuren achter de schermen: Leden van de Identitaire Beweging.

Een ambtenaar van het ministerie informeert de “Welt” opgewonden over het gebeuren: Het ministerie zou “afgegrendeld” zijn.


De activisten van de Identitaire Beweging waren niet vermomd als linksen, iedereen liet zijn gezicht zien, ze waren ook niet gewelddadig en vielen niet, zoals we gewend zijn van de Antifa en andere linkse rel-junkies, de politie aan. Ook kan er geen sprake zijn van een “bestorming” van het ministerie.

Afbeelding
Ziet een “bestorming” er zo uit? #Leugen-pers in het jaar 2017

De Identitaire Beweging schrijft in haar persmededeling:

In de middaguren van 19-05-2017 protesteerden Identitaire activisten voor het ministerie van Justitie onder het motto “Alles al vergeten? Tegen censuur en meningsverboden”. Daarbij werd het ministerie van Justitie op spandoeken symbolisch omgedoopt tot “ministerie van Censuur”.

Daarmee gaven de activisten een krachtig protestsignaal af tegen de geplande beperking van de vrijheid van meningsuiting. De netwerk-doorzoeking wet dient slechts als Trojaans paard voor een massale meningsbeperking van non-conforme inhouden binnen de sociale netwerken. De controle ressorteert zodoende niet meer onder juridische standaards, maar wordt blootgegeven aan de willekeur van linkse verklikkers. De Identitairen eisen het einde van de zachte meningsdictatuur. De kwaliteit van democratie en de rechtsstaat blijkt ook altijd uit het feit in hoeverre een regering non-conforme meningen kan dulden.

Bekendgemaakte valse meldingen van een “bestorming” zijn niet waar en de Identitiare Beweging zal deze juridisch vervolgen.


Bron: www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/05/19 ... estorming/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 26938
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Generation Identitaire protesteert

Berichtdoor Pilgrim » Za Mei 20, 2017 5:59 pm

Identitaire Beweging: Toekomst voor Europa (Engelse ondertiteling)
Gepubliceerd op 21 jan. 2016

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Eurabia”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast