De dreigende ondergang van Europa en haar cultuur

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 5027
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: De dreigende ondergang van Europa en haar cultuur

Berichtdoor Ali Yas » Do Okt 05, 2017 6:52 am

Pilgrim schreef:
Binnen de 40 jaar zullen in West-Europa moslims in de meerderheid zijn.

Dat kan niet, want ruim vóór die tijd zullen de Europese staten al onherkenbaar van karakter zijn veranderd. De verzorgingsstaat is dan al lang stuk, en dat betekent dat wie niet werkt zijn kinderen niet groot zal zien worden.
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 29918
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De dreigende ondergang van Europa en haar cultuur

Berichtdoor Pilgrim » Di Okt 10, 2017 10:09 pm

Hoewel dit artikel elders ook staat vind ik het dusdanig belangrijk dat ik het hier ook plaats... :emm2:

Viceminister-president van Beieren, Ilse Aigner: “Wij verwachten minstens 7 miljoen achtergebleven gezinsleden”

Geplaatst op 10 oktober 2017

Afbeelding
Viceminister-president van Beieren, Ilse Aigner: “Wij verwachten minstens 7 miljoen achtergebleven gezinsleden“.

MERKEL´S DEFINITIEVE GENADESLAG TEGEN DUITSLAND IS BEGONNEN

Nee, U heeft het niet verkeerd gelezen. Een niet te bevatten 7 miljoen achtergebleven gezinsleden worden de komende tijd in Duitsland verwacht. Niet in 10 jaar tijd, maar reeds voor 2018. Deze achtergebleven gezinsleden houden in verband met de immigranten die hier nu al wonen. Voor de verkiezingen – herinnert U het zich? – was er nul komma nul debat over het thema immigratie. Dit thema werd zowel in de talkshows als in de berichten in de media compleet – dus voor 100% – weggepoetst. En ook Duitsland´s engel des doods, de scherprechter van de volkerenmoord op de Duitsers genaamd Angela Merkel, heeft op haar talrijke verkiezingsbijeenkomsten nooit één woord over dit aantal, dat haar zéér wel bekend is geweest, laten vallen.


Als zij dit gedaan zou hebben, zou de CDU ver onder de 30% zijn uitgekomen – en de AfD zou een verkiezingsresultaat van om en nabij de 20% bereikt hebben. Zo echter werden de kiezers opnieuw misleid. Democratie? Die was er ooit. Wij hebben een duidelijke media- en partijendictatuur, die zich ongetwijfeld op één klein puntje duidelijk onderscheidt van andere dictaturen: andere dictaturen voeren geen politiek van aangestuurde volkerenmoord op hun volkeren door. Integendeel: ze schermen hun volkeren en landen hoe dan ook af tegenover vreemde invloeden.

Viceminister-president van Beieren Ilse Aigner houdt er rekening mee dat er door gezinshereniging zo’n zeven miljoen meer vluchtelingen naar Duitsland zouden kunnen komen

De mediaberichten momenteel grootscheeps over een “reusachtig succes” van de Jamaica-coalitie: slechts 200.000 “vluchtelingen” zouden er nog per jaar naar Duitsland komen. Alleen al dit aantal zou, als het waar geweest was, monstrueus zijn. Dat zou betekenen dat Duitsland jaar na jaar zoveel immigranten zou krijgen als Lübeck of Kassel inwoners heeft. Maar ook dit aantal is gelogen. Want het is quasi het nettocijfer van de immigratie. Minus de achtergebleven gezinsleden, die dan met zekerheid komen. En dat ziet er al heel anders uit.

Pas twee dagen geleden berichtte de “Augsburger Allgemeine” dat volgens de de verklaring van de Beierse viceminister-president Ilse Aigner rekening moet worden gehouden met achtergebleven gezinsleden met het ontzaglijk hoge aantal van 7 miljoen immigranten.

Dat is om en nabij zo veel als de deelstaat Niedersachsen aan inwoners heeft. Het komt, opdat men zich zo ongeveer een voorstelling kan maken van de grootte van dit aantal, zo’n beetje overeen met het inwonertal van [b]Bulgarije (7.679.290) en bijna zoveel als Oostenrijk aan inwoners telt (8.308.906).

Dankzij krankzinnige politici zal Duitsland het komende jaar islamitische immigranten in de grootte van Bulgarije of Oostenrijk opnemen

Dus blijven wij erbij: Alleen al door de achterblijvende gezinsleden groeit Duitsland, wat het aantal inwoners betreft, met de omvang van een Europees land. Dat is de getalsmatige uitdrukking voor de politiek van de genocide tegen Duitsland en Europa. Doorgevoerd door het politieke establishment van Duitsland en van de EU – waarbij, wie zou dat jaren geleden gedacht hebben, ook de CSU in de aller voorste gelederen staat.

De laatste officiële prognose over in Duitsland aankomende “vluchtelingen” is een goede zes weken oud:

“800.000 zouden er dit jaar worden verwacht”, zei minister van Binnenlandse Zaken, Thomas de Maizière (CDU), destijds. Nu zou hij een dergelijke prognose niet meer wagen. Van hem is er niet zo snel één te verwachten, zei de minister gisteren. Daar er over heel Europa geen functionerende aanpak van de vluchtelingen is, maar vele, elkaar gedeeltelijk tegensprekende schattingen in omloop zijn, is een serieuze verklaring nauwelijks mogelijk.”

Maar ook dit aantal is fout. Zoals het aantal van Aigner van 7 miljoen eveneens fout zal blijken te zijn.

Wij islamcritici hebben er meerdere malen op gewezen dat Merkel na de verkiezingen alle dammen door zal breken en een bijbels aantal aan islamitische immigranten naar Duitsland zal brengen

Ik had er in mijn artikelen voor de verkiezingen meerdere keren voor gewaarschuwd dat na de verkiezingen 2017 de sluizen naar Duitsland definitief worden geopend.

Merkel zal haar komende vier jaar ervoor gebruiken om Duitsland de definitieve genadeslag toe te brengen.

Ik schreef op 30-8-2017 in mijn artikel “Na de verkiezingen komt de invasie”:

“Wat ons wacht na de verkiezingen zijn miljoenen nieuwe moslims. Media en politiek houden daar hun mond over. Men wil geen slapende honden wakker maken. Men wil de genocide op de Duitsers voltrekken zonder dat deze het merken. Ondersteund wordt ze door een psychopathische elite – want anders kan men het gedrag van een kliek, die haar eigen volk wil uitroeien, niet beschrijven.”

Het gerenommeerde Gatestone Instituut bevestigt de cijfers van Aigner

De bekende wetenschapper en bevolkingsdeskundige aan het Gatestone Instituut, Soeren Kern, schreef al op 2 november 2015 dat hij voor Duitsland tot aan het jaar 2020 rekening houdt met 20 miljoen islamitische immigranten. Kern citeerde hierbij een analyse van Beierse politici, die dit aantal dus reeds in 2015 precies kenden:

“De islamitische bevolking in Duitsland zal zich binnen de komende vijf jaar bijna verviervoudigen en het ongelofelijke aantal van 20 miljoen bereiken – dat meldt een demografische prognose van Beierse politici.” (Bron)

Kern citeert in zijn werk voorts de president van de Beierse Vereniging van Gemeenten, die dit aantal bevestigt:

“Volgens verklaringen van de president van de Beierse Vereniging van Gemeenten, Uwe Brandl, staat Duitsland op het punt in het jaar 2020 20 miljoen moslims te herbergen. De groei van de islamitische bevolking in Duitsland betekent “een in diep ingrijpende verandering van onze samenleving”, die het gezicht van Duitsland voor altijd zal veranderen. Maar “wij kijken daarbij slechts toe”, aldus Brandl.” (Bron)

In een toespraak die hij 14 oktober tijdens een jaarbeurs hield, waarschuwde Brandl dat de onbeteugelde immigratie samen zou gaan met hoge kosten voor de Duitse belastingbetaler en tot sociale onrust zou kunnen leiden. Hij zei:

“Een uit vier mensen bestaande vluchtelingenfamilie krijgt tot € 1200,- maandelijks aan onderhoudskosten. Plús onderdak en verpleging. En gaat U dan eens naar een werkloze Duitse vader van een gezin, die misschien 30 jaar heeft gewerkt en nu met de zijnen slechts onbeduidend meer ontvangt. Deze mensen vragen ons of wij als politici dat werkelijk als eerlijk ervaren.” (Bron)

Dat geldt ook voor de elektronische gezondheidskaart, die asielzoekers toegang biedt tot dezelfde gezondheidsvoorzieningen die Duitsers, die vele jaren lang in het ziekenfonds hebben meebetaald, ook ontvangen. Dit de bekritiseren als unfair heeft “niets te maken met racisme of rechts-radicalisme,” aldus de verenigingschef.

Soortgelijke zorgen als Brandl hebben ook de auteurs van een dossier van de Geheime Dienst, dat sinds kort in de openbaarheid kwam. Daarin waarschuwen ze voor de groeiende politieke instabiliteit in Duitsland door de toestroom van meer dan een miljoen moslims dit jaar.

Het document – dat het dagblad “Die Welt” op 25 oktober 2015 in uittreksels heeft gepubliceerd toont aan dat de hoogste kringen van de Duitse Geheime Dienst en het veiligheidsapparaat meer en meer ontzet zijn met het oog op de consequenties van de door bondskanselier Merkel gevoerde immigratiepolitiek van de Open Deur.

In het zogenaamde “Non-Paper”(dat betekent dat de uiteindelijke initiatienemers van het geschrift anoniem zijn) wordt ervoor gewaarschuwd dat “een integratie van honderdduizenden illegale immigranten in Duitsland met het oog op het aantal en de reeds bestaande parallelle samenlevingen helemaal niet mogelijk” is. Verder heet het:

“Wij importeren islamitisch extremisme, Arabisch antisemitisme, nationale en etnische conflicten van andere volkeren alsook een ander begrip van recht en samenleving. …De Duitse veiligheidsautoriteiten zijn niet in staat en zullen niet in staat zijn om deze geïmporteerde veiligheidsproblemen en de hierdoor ontstane reacties van de Duitse bevolking op te lossen.”[//i]

Dat zijn allemaal bekende scenario´s waarop ik reeds in talloze artikelen heb gewezen – en kon staven met duidelijke voorvallen uit Duitsland en de rest van Europa. Wat wij tegenwoordig beleven is het Armageddon van Europa: haar neergang en overname door de islam.

[i]Europa stond altijd al op het verlanglijstje van de islam. Het Osmaanse Rijk had met talloze aanvallen geprobeerd Europa bij zich in te lijven – en is tot nu toe steeds op weerstand gestuit van de Europeanen – de laatste keer bij Wenen.


De derde aanvalsgolf van de islam tegen Europa zal hem de overwinning brengen over het meest fascinerende continent uit de wereldhistorie

Reeds twee maal heeft de islam geprobeerd Europa aan zich te onderwerpen. De eerste aanvallen waren regionaal succesvol, toen Oost-Afrikaanse moslims Spanje aan zich onderwierpen. Tot aan zijn bevrijding (Reconquista 1492) was Spanje 7 eeuwen onder de heerschappij van de islam – en deze werd, geheel anders dan pseudo-intellectuele westerlingen ons willen wijsmaken, absoluut niet gekenmerkt door religieuze tolerantie, maar grotendeels door massieve onderdrukking van de daar aanwezige christenen en Joden (zie hier).

Een volgende maal deed de islam onder aanvoering van het Osmaanse Rijk een greep naar de “Gouden Appel”, zoals men Europa in islamitische kring graag placht te betitelen. Zoals wij weten, is he Osmaanse Rijk op het laatst met de nederlaag in Wenen 1683 ten prooi geraakt aan de neergang en tenslotte in 1918 opgehouden te bestaan.


Europese verraders hebben de islam binnengelaten in Europa met het doel Europa voorgoed te vernietigen.

Maar tegenwoordig hebben de Europeanen deur en poort geopend voor de islam. Zij zullen Europa, mocht hun plan opgaan, voor altijd in het islamitische Duister storten. (over de achtergronden en hen die aan de touwtjes trekken van deze genocidale politiek jegens Europa, zie hier).

Want overal waar de islam het voor het zeggen heeft, is het voorbij met de mensenrechten, voorbij met de vrijheid van religie, met de vrijheid van meningsuiting. En daarmee ook voorbij met het glorieuze tijdperk der Europese wetenschap en techniek:

Nagenoeg alle wetenschappelijk-technische verworvenheden van betekenis der wereldhistorie zijn in Europa tot stand gebracht. Van de kant der islam is er geen enkele wetenschappelijke ontdekking van gewicht bekend. En als die al bekend zijn, dan werden deze gedaan door onder dwang bekeerde christenen of Grieken.

Dat verzwijgt de islam, die er om bekendstaat zichzelf de verworvenheden van de aan hem onderworpen volkeren toe te eigenen, wijselijk. Een voorbeeld is het getal nul: De moslims slaan er zichzelf mee op de borst dit belangrijke getal als eerste te hebben geïntroduceerd. Wat je reinste leugen is.

In de loop van de geschiedenis der mensheid werd de nul zowel door de Babyloniërs in de 4de eeuw, daarna door de Maya’s in het tijdperk van de Indiaanse hoge cultuur tussen de derde en de negende eeuw en tenslotte, in de vorm zoals wij haar tegenwoordig kennen, door de Indiërs ontwikkeld.

Niet door de Arabieren, zoals het begrip “Arabische cijfers” abusievelijk suggereert. De Arabieren namen het systeem over van de Indiërs. Vervolgens kwam het vanuit het Arabische gebied naar Europa en werd tegen de Romeinse cijfers ingeruild.


Hoewel de islam 1,4 miljard mensen telt, is tot nu toe geen enkele moslim gelukt om een wetenschappelijke Nobelprijs te verschalken. Vergelijk dit dan met het aantal van 17 miljoen Joden, die het relatief grootste aandeel aan wetenschappelijke Nobelprijzen wonnen (gevolgd door Europeanen), dan weten wij dat Europa in een geestelijk-wetenschappelijke duisternis zal belanden waaraan het vermoedelijk nimmer meer zal ontkomen. Want wie eenmaal in handen van de islam gevallen is, komt daar nooit meer uit weg. (Uitzonderingen bevestigen zoals altijd de regel.)

Bron: https://michael-mannheimer.net

Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door: Theresa Geissler

https://ejbron.wordpress.com/2017/10/10 ... zinsleden/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 29918
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De dreigende ondergang van Europa en haar cultuur

Berichtdoor Pilgrim » Zo Okt 15, 2017 11:55 pm

Europa aan de afgrond

Geplaatst op 15 oktober 2017

Afbeelding

Verraden & verkocht

Heeft het kartel al gewonnen, alleen weten we het nog niet? Deze provocatieve en pessimistische vraag moet met het oog op de situatie in Midden-Europa gesteld worden. Op de geïnteresseerde waarnemer komt het over alsof de elites “good cop – bad cop” met de volkeren van Europa spelen. Op alle terreinen van de politiek handelen de toonaangevende protagonisten tegen de belangen van de Europese volkeren – wie zich hiertegen verzet, wordt gecriminaliseerd en/of belachelijk gemaakt.


Het kartel deinst ook niet voor voormalige bevriende en geallieerde staten terug: nog nooit was de relatie met de VS, Rusland, Israël en Groot-Brittannië zo slecht als nu. Zelfs de moeizaam in tientallen jaren opgebouwde vriendschappelijke betrekkingen met Polen zijn kapot. Om over Hongarije maar helemaal te zwijgen.

De nieuwe as Berlijn-Parijs-Brussel vormt een kartel dat voor absoluut niets terugdeinst. Alle registers worden opengetrokken; de publieke omroepen worden als spreekbuis gebruikt, alle grote uitgeverijen zijn gelijkgeschakeld en brengen in het gunstigste geval alibi-kritiek tot stand. Daar zitten echter duizenden mensen achter in de vorm van journalisten, die gemanipuleerd worden en die zich laten manipuleren. Maar waarom? Alleen maar omwille van dat ellendige geld? Duizenden topambtenaren en de generaliteit van het Duitse leger kijken stom toe hoe voortdurend geldend recht heel openlijk en als vanzelfsprekend gebroken wordt; Maastricht, Schengen en vooral de Duitse grondwet! Rechters, officieren van justitie, deelstaat- en gemeentepolitici zijn gewillige hulpjes van een politiek die duidelijk tegen het Duitse volk is gericht.

Van onrecht mag geen recht worden
Dat was ooit een van de pijlers van de Duitse justitie en rechtspraak. Sinds het ontzettende pact tussen de CDU en de CSU van afgelopen zondag weten we beter. Alle rechtsbreuken in de “vluchtelingenkwestie” uit het verleden worden achteraf gelegaliseerd. Vanzelfsprekend heeft de zogenaamde soeverein, het volk, ook hier niets in te brengen: het parlement mag er alleen maar achteraf over beslissen of er bij een “bijzondere humanitaire” situatie niet nog meer binnendringers ons land binnenvallen dan sowieso al.

Op dit moment wil men in Brussel het asielrecht graag “uniform maken”. Wat onschuldig mag klinken, bezit echter veel explosiviteit; het betekent dat het helemaal niets blijft uitmaken in welk land van de EU de asieleiser zijn “asiel” stamelt als hij graag naar Germoney wil. Ook hier wordt van onrecht recht gemaakt – een ongelooflijke ontwikkeling, die doet vermoeden wat er nog op ons land zal afkomen.

Een duister scenario
Er is echter helaas geen beter nieuws – zo is de situatie waarin we ons bevinden. In het hier en nu. Met het oog op de open invasie en islamisering van ons vaderland is het de beslissende vraag of het democratische en patriottische krachten zoals de AfD lukt om deze plannen te doorkruisen. Alleen kan dit vanwege het gebrek aan meerderheden niet lukken op de korte termijn. Daarom moet gevreesd worden dat op de middellange termijn op burgeroorlog gelijkende toestanden realistisch worden. Geen volk laat zich eeuwig knechten, vernederen, uitplunderen en terroriseren!

Bron: www.pi-news.net

Door: “Inxi”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/10/15 ... e-afgrond/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 3675
Lid geworden op: Zo Mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: De dreigende ondergang van Europa en haar cultuur

Berichtdoor sjun » Ma Okt 16, 2017 4:02 am

European CIVIL WAR - Europe vs Islam - Islam vs The World (Documentary 2016)


Maak ook een eigen backup voor het geval dat....
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 63553
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De dreigende ondergang van Europa en haar cultuur

Berichtdoor Ariel » Di Okt 17, 2017 11:35 am

Ik vraag me af of er nog steeds mensen in Europa geloven dat het met de islamisering van Europa meevalt.

’Moslim-only’ resorts schieten   overal uit de grond

Halal reizen nemen tot 2020 met bijna 40% toe tot 168 miljoen internationale toeristen. Er is steeds meer vraag naar ’moslim-only vakanties’, vooral van gelovige jongeren en gezinnen met geld.

In hotels en op het strand is een fiks toenemende vraag naar 100 procent halal. Dus een verblijf zonder alcohol, met gebedsruimten, geen discotheken en gescheiden zwembaden en stranden voor mannen en vrouwen.

Dat blijkt uit onderzoek van de grootste reisbeurs ter wereld ITB Berlijn, die eind volgende maand nauw gaat samenwerken met de nieuwe International Travel Week (ITW) in Abu Dhabi.

„Halaltoeristen hebben relatief veel te besteden, naar verwachting in 2020 meer dan 220 miljard dollar. Ze willen ook graag in luxe all-inclusive resorts zitten, maar dan wel met 100% halal eten, alcoholvrij, gebedsruimten, wastoiletten, geen disco’s en gescheiden zwembaden en stranden voor mannen en vrouwen. Mode, lifestyle en wellness voor reislustige moslims is de nieuwe trend”, aldus een woordvoerder.

Koudwatervrees

In Nederland heerst onder reisorganisaties echter nog alom ’koudwatervrees’ om actief in te spelen op deze lucratieve groeimarkt, met uitzondering van specialisten als

. „We krijgen wel veel vragen van mensen naar halal hotels in bijvoorbeeld Turkije, maar wij zijn daar nog niet op ingericht. Later is dit een goede optie”, zegt Corendon-eigenaar Atilay Uslu, die ook eigen hotels runt.

Aan de Turkse Rivièra en westkust schieten tientallen moslim-only resorts uit de grond. Ze worden meestal afgescheiden van westerse partyplekken. Steeds meer Turkse hoteliers switchen, omdat Europeanen en Russen het vaak laten afweten, als er weer spanningen zijn met de islamitische regering.

Turkije

Volgens de ’Crescent-rating 2017’ komt Turkije als moslimvriendelijk vakantieland op de vierde plaats, na Maleisië (score 82,5), de Verenigde Arabische Emiraten en Indonesië. Pas op de tiende plaats komt Singapore als niet-moslimland met 67,3. In de top-20 verder alleen nog Thailand (18e) en Engeland (20e).

Nederland als halal bestemming staat in deze travel-index op de 60e plaats met een gemiddelde rating van 42,5. De bereikbaarheid door de lucht scoort top (80,7) en met de familiepret, veiligheid, toegankelijkheid en communicatie (54-60) zit het ook wel snor.

Maar verder vinden moslimtoeristen het hier maar niks. Het schort volgens hen in Nederland met name aan de juiste hotels en restaurants, voldoende bidgelegenheid en ’een fijn gevoel’.
Wim Camp, CDA... 'De islam is onze bondgenoot"
I Stand with Israel

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 63553
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De dreigende ondergang van Europa en haar cultuur

Berichtdoor Ariel » Di Okt 17, 2017 2:54 pm

Naema Tahir , de kritisch moslima en feministe, keek, en zag dat het goed was.

Rekening houden met migranten in de kleedruimte is verstandig

Naema Tahir

Tijdens mijn basisschooltijd had je in het zwembad, behalve de individuele hokjes die we als kinderen niet mochten gebruiken, twee soorten collectieve kleedhokken. Een voor de meisjes en een voor de jongens.

Op dit moment, drie decennia later, kom ik weer veel in het zwembad, omdat mijn dochter zwemles heeft. Tot mijn verbazing blijken er nu meer collectieve kleedhokken te zijn. In het zwembad van mijn dochter telde ik er maar liefst vier: een kleedhok voor meisjes met moeders, een voor meisjes met moeders of vaders, een voor jongens met moeders en ten slotte een voor jongens met moeders of vaders.

In deze indeling zie ik een constante: de traditionele scheiding tussen meisjes en jongens, die vroeger bestond en nu dus nog steeds in ere wordt gehouden.

Er is echter ook iets toegevoegd aan wat ik vroeger kende, namelijk separate kleedhokken voor begeleidende moeders. Waarom is dat het geval? De reden is helder: er zijn veel moeders, doorgaans gelovige immigrantenvrouwen, die geen kleedhok willen of mogen delen met vaders. Zelfs al gaan niet zij, maar hun kinderen uit de kleren.

Prettig
Ik kan me best voorstellen waarom het zwembad dit systeem heeft ingevoerd. Voor mensen die uit een cultuur komen die veel meer dan in Nederland een scheiding kent tussen mannen en vrouwen en reserve en afstand tussen de geslachten, zijn zulke gescheiden ruimtes prettig, en meer fundamenteel goede, zuivere ruimtes. Waarschijnlijk is het bestaan van zulke gescheiden kleedhokken de voorwaarde waaronder het voor hen mogelijk is om hun dochters of zonen te laten deelnemen aan de zwemlessen. Zouden ze niet bestaan, dan zouden ze hun kinderen thuis houden en dan zouden die hun zwemdiploma niet halen.

Deze 'redelijke accommodatie' wordt gedaan om het makkelijker te maken voor immigranten om 'mee te doen' en te integreren in de maatschappij. Dat is wel paradoxaal: je integreert uiteindelijk beter als je je niet volledig hoeft aan te passen!

En dat is ook zo: ik weet zeker dat als deze gescheiden ruimtes hadden bestaan toen ik op de basisschool zat, mijn ouders mij hadden laten doorzwemmen totdat ik een zwemdiploma had behaald en me niet hadden gedwongen om met zwemles te stoppen. Als gevolg waarvan ik nu nog steeds niet kan zwemmen.

Meedoen
De vraag die rijst is: hoe ver ga je met redelijke accommodatie? In de nieuwe VPRO/Canvas documentairereeks 'Allah in Europa', waarin Jan Leyers op zoek gaat naar moslims in Europa, zie je dat Frankrijk en Groot-Brittannië een verschillend antwoord op die vraag geven.

Frankrijk moet niets hebben van redelijke accommodatie. Het land wil dat mensen één worden, allemaal Frans citoyen, die de liberté en egalité omarmen. Daarom wordt in Frankrijk een vrouw die met legging, shirt en hoofddoek op het strand ligt te zonnen door de politie gesommeerd een bikini aan te doen. Groot-Brittannië daarentegen gaat, van alle Europese landen, het verst met redelijke accommodatie. Je mag je kleden zoals je wilt en vrouwen wordt toegestaan gezichtssluiers te dragen.

Wat is de beste koers? Het voorbeeld van de kleedhokken maakt duidelijk dat redelijke accommodatie veel verstandiger is. Je krijgt de meeste mensen die meedoen.
Wim Camp, CDA... 'De islam is onze bondgenoot"
I Stand with Israel

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 5027
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: De dreigende ondergang van Europa en haar cultuur

Berichtdoor Ali Yas » Di Okt 17, 2017 4:43 pm

Het is maar wat je belangrijk vindt: integratie of assimilatie. Integratie past meer bij Nederland: als iets niet door de beugel gaat, vergroten we de beugel. In veel gevallen betekent dat verlies aan beschaving, maar een land dat internationaal bekend staat om zijn losse zeden moet daar geen groot punt van maken. :giveup:
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 29918
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De dreigende ondergang van Europa en haar cultuur

Berichtdoor Pilgrim » Wo Nov 01, 2017 7:44 pm

“Euroislam”...

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 29918
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De dreigende ondergang van Europa en haar cultuur

Berichtdoor Pilgrim » Ma Nov 13, 2017 2:07 am

De migrantencrisis heeft Europa ondersteboven gekeerd

Geplaatst op 12 november 2017

Afbeelding
Duizenden migranten komen op 17 september 2015 te voet aan op het station in Tovarnik, Kroatië.

Enkele weken nadat Duitsland zijn grenzen had geopend voor een miljoen vluchtelingen uit het Midden-Oosten, Afrika en Azië, zei de Hongaarse minister-president Viktor Orbán dat de migratiecrisis “de democratieën zou destabiliseren”. Hij werd een demagoog en een vreemdelingenhater genoemd. Twee jaar later werd Orbán in zijn mening bevestigd. Zoals “Politico” nu verklaart, echoën de meeste EU-staatschefs de Hongaarse minister-president na” en de Hongaarse minister-president kan nu beweren dat “ons standpunt langzamerhand het meerderheidsstandpunt wordt.”

Velen in Europa schijnen begrepen te hebben wat Ivan Krastev, de voorzitter van het Centrum voor Liberale Strategieën in Sofia en lid van het “Instituut van Geesteswetenschappen in Wenen, onlangs in “Le Figaro” verklaarde:

“De migrantencrisis is de 11e september van de Europese Unie… Op die dag in het jaar 2001 is in de VS alles veranderd. Binnen enkele minuten ontdekte Amerika zijn kwetsbaarheid. Datzelfde effect hadden migranten in Europa. Niet hun aantal destabiliseert het continent… De migratiecrisis ondermijnt zeer diep de ideeën van democratie, tolerantie en vooruitgang evenals de liberale principes van ons ideologisch landschap. Het is een keerpunt in de politieke dynamiek van het Europese project”.

De migratie heeft bijvoorbeeld aanzienlijke uitwerkingen op de openbare financiën van Europa. Laten we de beide meest gedupeerde landen nemen. De Duitse regering heeft daar in 2016 € 21,7 miljard aan besteed. Bovendien werd bericht dat de Duitse veiligheidsbegroting dit jaar met minstens een derde deel van € 6,1 miljard naar € 8,3 miljard zal stijgen.

De jongste verkiezingsoverwinningen van Sebastian Kurz in Oostenrijk en Andrej Babiš in Tsjechië hebben de groep van de Midden- en Oost-Europese landen, die Brussel afwijzen, potentieel vergroot – landen, die de door de EU geëiste aantallen migranten niet willen accepteren. Het thema immigratie breekt Europa af langs ideologische grenzen. Niet alleen hekken, maar ook rivaliteit, wantrouwen en haat scheiden het Europese project op dit moment meer dan ooit. De Europese publieke opinie kijkt nu met verachting naar de EU-instellingen. Ze neemt ze – onder multiculturalisme en immigratie – niet alleen maar als onverschillig tegenover hun eigen problemen waar, maar ook als extra probleem.

Een andere politieke aardbeving in verband met de migratiecrisis is “de teloorgang van de sociaaldemocratie in het Westen”, zoals Josef Joffe, uitgever van de “Zeit”, het onlangs noemde. Overal in Europa heeft de migratiecrisis de sociaaldemocratische partijen bijna om zeep geholpen, die lange tijd golden als niet in staat om deze onder de knie te krijgen. Twintig jaar geleden regeerden deze links-liberale partijen overal – bijvoorbeeld in Spanje, Groot-Brittannië en Duitsland –, maar nu zijn ze overal in de oppositie, behalve in Italië. Van Noorwegen tot Oostenrijk wordt Europa op dit moment door conservatieve regeringen geleid.

Aan meer dan de helft van de terreuraanslagen in Duitsland sinds het uitbreken van de migrantencrisis in 2014 namen volgens krantenkoppen en een onderzoek van de “Heritage Foundation” migranten deel. Sinds de Islamitische Staat, die nu in Raqqa werd overwonnen, van de destabilisering door de oorlog in Syrië gebruik heeft gemaakt om een van de belangrijkste aanstichters van de migrantencrisis te worden, is de migratie een belangrijk punt voor de veiligheid van Europa. Vanuit het veroverde territorium startte ISIS grote terreuraanslagen op Europa.

De migratiecrisis heeft ook tot de strategische versterking van de Turkse president Recep Tayyip Erdoğan in Europa geleid. Hij heeft de Europese landen gechanteerd met de dreiging dat hij, als er geen sprake zou zijn van miljarden euro´s en politieke concessies, de grenzen van Turkije openzet en miljoenen andere migranten naar Europa zal laten stromen. Erdoğan heeft niet alleen geëist dat Europa schrijvers en journalisten opsluit, maar ook geprobeerd de verkiezingen in Nederland en Duitsland te beïnvloeden door aan zijn Turkse aanhangers te appelleren.

Een bericht van het Pew Research Center laat zien hoe migratie de Europese landen verandert. Alleen al in het jaar 2016 nam de bevolking van Zweden met meer dan 1% toe. De stijging is te herleiden tot de massa-immigratie, de op één na hoogste in de EU. Het aantal immigranten steeg tussen 2015 en 2016 van 16,8% naar 18,3% van de Zweedse bevolking.

Oostenrijk en Noorwegen, twee andere landen met een hoog aandeel immigranten aan de bevolking (minstens 15% in het jaar 2016), lieten een toename met 1% tegenover 2015 zien. Zoals de “Welt” onlangs berichtte, hebben 18,6 miljoen inwoners van Duitsland – een vijfde deel van de hele bevolking – inmiddels een migratieachtergrond.

Het Machiavelli-centrum in Italië berichtte in een onderzoek met de titel “Hoe de immigratie de Italiaanse demografie verandert” dat er in Italië op grond van de migratiecrisis een “unieke” verschuiving van de demografie heeft voltrokken.

De doos van Pandora van een demografische revolutie is geopend.

Twee jaar geleden was de Hongaarse minister-president Viktor Orbán de enige stem in Europa die van de noodzakelijkheid sprak om Europa “christelijk” te houden. Een van zijn luidste tegenstanders, Donald Tusk, voorzitter van de Raad van Europa, heeft nu gezegd:

“We zijn een culturele gemeenschap, wat niet betekent dat we beter of slechter zijn – we zijn gewoon anders dan de buitenwereld... onze openheid en tolerantie kan niet betekenen dat we ervoor terugdeinzen ons erfgoed te beschermen.”

In het jaar 2015 werd ieder woord over “cultuur” als “racisme” veroordeeld. Nu wordt het deel van de mainstream.

In de poging om de oorlog van de radicale islamieten tegen westelijke politiek, cultuur en religie en het door hen veroorzaakte culturele conflict de baas te worden, is Europa ten val gebracht.

Bron: https://de.gatestoneinstitute.org

Vertaling: Daniel Heiniger

Bron oorspronkelijk artikel: www.gatestoneinstitute.org

Auteur: Giulio Meotti

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/11/12 ... n-gekeerd/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 29918
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De dreigende ondergang van Europa en haar cultuur

Berichtdoor Pilgrim » Di Nov 14, 2017 11:40 pm

TEGENSTELLING...

Afbeelding

Zij, die hun kinderen voorbereiden op de toekomst, versus onze toekomstige kinderen.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 63553
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De dreigende ondergang van Europa en haar cultuur

Berichtdoor Ariel » Wo Nov 15, 2017 1:41 am

Pilgrim schreef:TEGENSTELLING...


Jonge valse wolven versus genderneutrale snowflakes.

Wie denk je dat er gaat winnen?
Wim Camp, CDA... 'De islam is onze bondgenoot"
I Stand with Israel


Terug naar “Eurabia”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten