Martin Schulz is de nieuwe Hitler. Eén volk, één rijk

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 36901
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Martin Schulz is de nieuwe Hitler. Eén volk, één rijk

Berichtdoor Pilgrim » Di Jan 30, 2018 9:32 pm

“Wat de vluchtelingen ons brengen, is waardevoller dan goud!”...

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 5739
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: Martin Schulz is de nieuwe Hitler. Eén volk, één rijk

Berichtdoor Ali Yas » Di Jan 30, 2018 10:06 pm

Goud ziet er leuk uit, maar veel praktisch nut heeft het niet. Schulz moet een beetje oppassen met zijn vergelijkingen.
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Mahalingam
Berichten: 37412
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Martin Schulz is de nieuwe Hitler. Eén volk, één rijk

Berichtdoor Mahalingam » Di Feb 13, 2018 11:12 pm

Helemaal vanuit Brusselse Hoogten afgedaald naar Duitsland om de SPD van een verkiezingsnederlaag af houden. Dat is niet gelukt. En minister worden in de regering ging ook niet.
En partijbaas blijven kan ook niet. Gaat hij gebruik maken van de riante wachtgeldregelingen?
Schulz stapt op als leider SPD
Schulz wilde eigenlijk pas plaatsmaken voor zijn opvolgster Andrea Nahles wanneer de leden zich hadden uitgesproken over de deelname van de Duitse sociaaldemocraten aan de nieuwe coalitieregering van bondskanselier Angela Merkel. Schulz zou dan het partijleiderschap neerleggen om minister van Buitenlandse Zaken te kunnen worden.
Het SPD-bestuur nomineerde Nahles unaniem voor het voorzitterschap. Zij is nu nog fractieleider in de Bondsdag. De verkiezing is tijdens de partijdag op 22 april in Wiesbaden, aldus de scheidende Schulz. Tot die tijd neemt de burgemeester van Hamburg Olaf Scholz de honneurs waar. Verscheidene gewesten maakten formeel bezwaar Nahles nu al naar voren te schuiven.

Grote druk
Schulz stelde de 47-jarige Nahles vorige week voor als de nieuwe SPD-leider, de eerste vrouw in deze functie. Zelf wilde hij minister van Buitenlandse Zaken worden in het zwart-rode kabinet van Merkel. Onder grote druk verklaarde hij een paar dagen later al af te zien van de post, die tot dusver door zijn populaire partijgenoot Sigmar Gabriel werd bezet.

Dat zorgde voor nog meer commotie in de gelederen. Het partijbestuur hoopte met een snelle wisseling van de wacht aan de top de rust te herstellen, maar kwam bedrogen uit. Het idee Nahles als preses ad interim aan te stellen viel niet in goede aarde. Onder andere uit de afdelingen Sleeswijk-Holstein, Berlijn en Saksen-Anhalt kwam veel weerstand. De afgevaardigden stelden voor een van de zes vicevoorzitters de taken van Schulz voorlopig te laten overnemen.

De uitslag van de stemming over deelname aan de coalitie wordt 4 maart bekend.
https://www.ad.nl/buitenland/schulz-stapt-op-als-leider-spd~ae06e5d2/
Of deze stoelendans meer leden tot een ja-stem zal verleiden moeten we afwachten.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 68873
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Martin Schulz is de nieuwe Hitler. Eén volk, één rijk

Berichtdoor Ariel » Wo Feb 14, 2018 1:46 am

Dit is de nieuwe 'Chefin' van de sociaal-democraten in Duitsland. Andrea Nahles. Mmmmmm :thinking:

Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 36901
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Martin Schulz is de nieuwe Hitler. Eén volk, één rijk

Berichtdoor Pilgrim » Wo Feb 14, 2018 2:33 am

Martin Schulz met onmiddellijke ingang afgetreden als partijvoorzitter van de SPD

Geplaatst op 13 februari 2018

Afbeelding

“Ik stop zonder verbittering en wrok met dit ambt”, verklaarde Martin Schulz (foto). De functie wordt tijdelijk overgenomen door Olaf Scholz – hij is de vicevoorzitter met de meeste dienstjaren in de partij.

Martin Schulz is afgetreden als partijvoorzitter van de SPD. Het aftreden “zou vandaag in werking treden”, zei Schulz dinsdagavond na de presidium-vergadering in het Willy-Brandt-Haus in Berlijn, terwijl het bestuur nog bijeen was. Op 22 april dient er in Wiesbaden een speciaal SPD-partijcongres plaats te vinden, waarop een opvolger of opvolgster gekozen zou worden.

Het presidium zou Andrea Nahles unaniem als kandidate hebben genomineerd, zei Schulz. Hij zou er van uitgaan dat het partijbestuur deze nominatie zou overnemen. Volgens berichten in de media neemt Nahles echter niet zoals oorspronkelijk werd aangekondigd tijdelijk het SPD-voorzitterschap over. Dit dient volgens verschillende berichten te worden overgenomen door Olaf Scholz – omdat hij de vicevoorzitter met de meeste dienstjaren zou zijn.

“Ik weet zeker dat de sociaaldemocratische partij van Duitsland met Andrea Nahles aan het hoofd haar oude kracht terugvindt”, zei Schulz. Hijzelf zou het voorzitterschap van de SPD “met plezier hebben uitgeoefend”, maar “ik stop zonder verbittering en wrok met dit ambt”.

Schulz had na het einde van de coalitieonderhandelingen een week geleden aangekondigd om na de SPD ledenbeslissing het partijvoorzitterschap te willen overdragen aan Andrea Nahles, hijzelf zou echter als minister van Buitenlandse Zaken in het nieuwe kabinet plaatsnemen. Nadat hij steeds meer onder druk kwam te staan, zag hij er vanaf om zitting te nemen in het kabinet.

Onlangs was er verzet in de SPD ontstaan betreffende de onmiddellijke overgave van het partijvoorzitterschap van Schulz aan Nahles. Critici beschuldigden de partijtop ervan het partijreglement te overtreden. Ze eisten dat in plaats van Nahles een van de plaatsvervangende voorzitters tijdelijk de leiding van de SPD op zich neemt en dat later op een landelijk partijcongres over het partijvoorzitterschap wordt beslist. De burgemeester van Flensburg, Simone Lange (SPD), had zich bovendien uit protest kandidaat gesteld voor het partijvoorzitterschap.

Bron: www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/02/13 ... an-de-spd/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 36901
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Martin Schulz is de nieuwe Hitler. Eén volk, één rijk

Berichtdoor Pilgrim » Ma Feb 26, 2018 12:05 am

Martin Schulz: game over

Geplaatst op 25 februari 2018

Afbeelding

De voormalige toeverlaat van de Duitse sociaaldemocratie staat voor een puinhoop.

De beelden gingen de wereld rond: toen de Italiaanse minister-president Silvio Berlusconi in 2014 een bezoek bracht aan het Europees Parlement – Italië was destijds voorzitter van de EU – botste hij verbaal met Martin Schulz, de voorzitter van de sociaaldemocratische fractie in het parlement. Aangevallen vanwege zijn dubbelrol als politicus en mediaondernemer, zei Berlusconi tegen de Duitser: “Meneer Schulz, ik weet dat een producent in Italië op dit moment een film opneemt over de concentratiekampen van de nazi´s. Ik zal voor u de rol van Kapo voorstellen. U zou perfect zijn.” De verontwaardiging was enorm, vooral bij Schulz zelf, die deed alsof hij naar lucht moest happen.


Het was slechts een kleine smet op de anders glanzende loopbaan van de voormalige boekhandelaar uit het bescheiden Würselen in de deelstaat Nordrhein-Westfalen: vanaf 1994 lid van het europees Parlement, van 2000 tot 2004 delegatieleider van de Duitse sociaaldemocraten, van 2004 tot 2012 voorzitter van de sociaaldemocratische fractie en van 2012 tot 2017 voorzitter van het Europees Parlement.

Geen minister
In 2014 volgde toen de teleurstelling. Na 10 jaar Barroso, zoals bekend een voormalig Maoïst die nog op tijd de weg naar de christendemocratie had genomen en nu zijn broodjes verdient bij Goldman Sachs, als zodanig vertegenwoordiger van het boze kapitalisme, dachten de sociaaldemocraten aanspraak te hebben op het voorzitterschap van de Europese Commissie. Het werd Jean-Claude Juncker. Schulz besloot tot de vlucht naar voren: hij verliet Brussel en werd de uitdager van Angela Merkel bij de Duitse parlementsverkiezingen in september 2017. De Duitse pers was verheugd en maakte van hem al bijna de bondskanselier. Het Duitse volk was minder enthousiast, niet in de laatste plaats omdat er berichten opdoken over de soms Byzantijnse ambtsuitoefening van Schulz toen hij nog voorzitter van het Europees Parlement in Brussel was. Het fiasco bij de Duitse parlementsverkiezingen was voor Schulz aanleiding om grote uitspraken te doen: de SPD zou geen coalitie met de CDU aangaan en net zomin zou Schulz zelf een ministerspost ambiëren onder een bondskanselier genaamd Angela Merkel.

Vijf maanden later is Schulz alle geloofwaardigheid kwijtgeraakt: de SPD zag zich als staatsdragende partij gedwongen om na het relatief snelle mislukken van de zogenaamde Jamaica-onderhandelingen nu toch nog met de CDU te onderhandelen. Nu, nu een coalitie tussen de CDU/CSU, de FDP en de Groenen onmogelijk geworden was, had de SPD geen andere keus dan opnieuw een “grote coalitie” te vormen onder leiding van Angela Merkel. Zodoende werd de eerste belofte van Schulz onzin. Bovendien vond hij nu toch als minister van buitenlandse zaken in de regering-Merkel te moeten stappen. Daarmee had hij ook zijn tweede belofte gebroken.

Dit heen en weer werd door de SPD-leden niet geapprecieerd: het is bij de kameraden al moeilijk genoeg om eenheid in het front te brengen en de grote coalitie te laten toestaan. Schulz zag dit in of werd tot het inzicht gedwongen dat zijn persoon een JA tegen Merkel IV tamelijk in de weg staat: op 12 februari besloot hij het voorzitterschap van de SPD op te geven en af te zien van een ministerspost.

Heel anders ziet het er inmiddels uit bij zijn voormalige tegenstander. In Italië vinden in maart parlementsverkiezingen plaats. Berlusconi (81) is weer topkandidaat van zijn eigen partij, “Forza Italia”, met een nieuw kapsel en nieuwe tanden. Weliswaar mag hij zelf voorlopig geen politiek ambt uitoefenen op grond van een veroordeling uit het jaar 2014, maar als het hem lukt 40% van de kiezers te verleiden, bepaalt hij en niemand anders wie in Italië de 57e minister-president wordt.

Bron: http://nieuws.tpo.nl

Auteur: Hans van der Liet

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/02/25 ... game-over/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 36901
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Martin Schulz is de nieuwe Hitler. Eén volk, één rijk

Berichtdoor Pilgrim » Do Jul 26, 2018 12:21 am

In hemelsnaam: Martin Schulz wil nog een keer meedoen in de Europapolitiek

Geplaatst op 25 juli 2018

Afbeelding

Daar waar met nietsdoen veel geld valt te halen, is Martin Schulz niet ver weg: de voormalige voorzitter van de Duitse SPD en langjarige Europarlementariër Martin Schulz heeft aangekondigd zich weer meer met de Europapolitiek bezig te gaan houden. “Het wordt tijd dat pro-Europeanen opstaan en een Europese tegenbeweging aanwakkeren”, zei Schulz tegen het weekblad “Die Zeit” gedurende een reis naar Parijs, waar hij dinsdag ontvangen werd door de Franse president Emmanuel Macron. Schulz sluit het echter uit om zich bij de komende Europese verkiezingen nog een keer kandidaat te stellen.

Hij zegt: “Ik kandideer niet voor het Europees Parlement”. Verschillende sociaaldemocraten hadden hem als mogelijke topkandidaat voor de Europese verkiezingen genoemd, die zullen plaatsvinden in het voorjaar van 2019. Schulz echter geeft te kennen geïnteresseerd te zijn in de functie van eurocommissaris.

“Debatten rondom Duitse eurocommissarissen werden tot nu toe zeer partijpolitiek gevoerd”, aldus Schulz tegen “Die Zeit”. In de grote coalitie zou men echter minder de partijpolitiek in het oog moeten hebben dan de deskundigheid van de handelende personen om Europa vooruit te helpen.” Men zal er daarom “op een gegeven moment over spreken wie de Duitse belangen het meest effectief in Brussel kan vertegenwoordigen en er tegelijkertijd begrip voor heeft dat een eurocommissaris deel uitmaakt van een Europees orgaan.”

Na het Europees Parlement wordt ook de Europese commissie opnieuw “gekozen”. Iedere lidstaat heeft recht op één commissaris. In de laatste regeerperiode was de CDU-politicus Günther Oettinger de Duitse eurocommissaris.

Bron: www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/07/25 ... apolitiek/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Eurabia”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast