Martin Schulz is de nieuwe Hitler. Eén volk, één rijk

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 31329
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Martin Schulz is de nieuwe Hitler. Eén volk, één rijk

Berichtdoor Pilgrim » Di Jan 30, 2018 9:32 pm

“Wat de vluchtelingen ons brengen, is waardevoller dan goud!”...

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 5286
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: Martin Schulz is de nieuwe Hitler. Eén volk, één rijk

Berichtdoor Ali Yas » Di Jan 30, 2018 10:06 pm

Goud ziet er leuk uit, maar veel praktisch nut heeft het niet. Schulz moet een beetje oppassen met zijn vergelijkingen.
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Mahalingam
Berichten: 34783
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Martin Schulz is de nieuwe Hitler. Eén volk, één rijk

Berichtdoor Mahalingam » Di Feb 13, 2018 11:12 pm

Helemaal vanuit Brusselse Hoogten afgedaald naar Duitsland om de SPD van een verkiezingsnederlaag af houden. Dat is niet gelukt. En minister worden in de regering ging ook niet.
En partijbaas blijven kan ook niet. Gaat hij gebruik maken van de riante wachtgeldregelingen?
Schulz stapt op als leider SPD
Schulz wilde eigenlijk pas plaatsmaken voor zijn opvolgster Andrea Nahles wanneer de leden zich hadden uitgesproken over de deelname van de Duitse sociaaldemocraten aan de nieuwe coalitieregering van bondskanselier Angela Merkel. Schulz zou dan het partijleiderschap neerleggen om minister van Buitenlandse Zaken te kunnen worden.
Het SPD-bestuur nomineerde Nahles unaniem voor het voorzitterschap. Zij is nu nog fractieleider in de Bondsdag. De verkiezing is tijdens de partijdag op 22 april in Wiesbaden, aldus de scheidende Schulz. Tot die tijd neemt de burgemeester van Hamburg Olaf Scholz de honneurs waar. Verscheidene gewesten maakten formeel bezwaar Nahles nu al naar voren te schuiven.

Grote druk
Schulz stelde de 47-jarige Nahles vorige week voor als de nieuwe SPD-leider, de eerste vrouw in deze functie. Zelf wilde hij minister van Buitenlandse Zaken worden in het zwart-rode kabinet van Merkel. Onder grote druk verklaarde hij een paar dagen later al af te zien van de post, die tot dusver door zijn populaire partijgenoot Sigmar Gabriel werd bezet.

Dat zorgde voor nog meer commotie in de gelederen. Het partijbestuur hoopte met een snelle wisseling van de wacht aan de top de rust te herstellen, maar kwam bedrogen uit. Het idee Nahles als preses ad interim aan te stellen viel niet in goede aarde. Onder andere uit de afdelingen Sleeswijk-Holstein, Berlijn en Saksen-Anhalt kwam veel weerstand. De afgevaardigden stelden voor een van de zes vicevoorzitters de taken van Schulz voorlopig te laten overnemen.

De uitslag van de stemming over deelname aan de coalitie wordt 4 maart bekend.
https://www.ad.nl/buitenland/schulz-stapt-op-als-leider-spd~ae06e5d2/
Of deze stoelendans meer leden tot een ja-stem zal verleiden moeten we afwachten.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 64239
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Martin Schulz is de nieuwe Hitler. Eén volk, één rijk

Berichtdoor Ariel » Wo Feb 14, 2018 1:46 am

Dit is de nieuwe 'Chefin' van de sociaal-democraten in Duitsland. Andrea Nahles. Mmmmmm :thinking:

Afbeelding
Wim Camp, CDA... 'De islam is onze bondgenoot"
I Stand with Israel

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 31329
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Martin Schulz is de nieuwe Hitler. Eén volk, één rijk

Berichtdoor Pilgrim » Wo Feb 14, 2018 2:33 am

Martin Schulz met onmiddellijke ingang afgetreden als partijvoorzitter van de SPD

Geplaatst op 13 februari 2018

Afbeelding

“Ik stop zonder verbittering en wrok met dit ambt”, verklaarde Martin Schulz (foto). De functie wordt tijdelijk overgenomen door Olaf Scholz – hij is de vicevoorzitter met de meeste dienstjaren in de partij.

Martin Schulz is afgetreden als partijvoorzitter van de SPD. Het aftreden “zou vandaag in werking treden”, zei Schulz dinsdagavond na de presidium-vergadering in het Willy-Brandt-Haus in Berlijn, terwijl het bestuur nog bijeen was. Op 22 april dient er in Wiesbaden een speciaal SPD-partijcongres plaats te vinden, waarop een opvolger of opvolgster gekozen zou worden.

Het presidium zou Andrea Nahles unaniem als kandidate hebben genomineerd, zei Schulz. Hij zou er van uitgaan dat het partijbestuur deze nominatie zou overnemen. Volgens berichten in de media neemt Nahles echter niet zoals oorspronkelijk werd aangekondigd tijdelijk het SPD-voorzitterschap over. Dit dient volgens verschillende berichten te worden overgenomen door Olaf Scholz – omdat hij de vicevoorzitter met de meeste dienstjaren zou zijn.

“Ik weet zeker dat de sociaaldemocratische partij van Duitsland met Andrea Nahles aan het hoofd haar oude kracht terugvindt”, zei Schulz. Hijzelf zou het voorzitterschap van de SPD “met plezier hebben uitgeoefend”, maar “ik stop zonder verbittering en wrok met dit ambt”.

Schulz had na het einde van de coalitieonderhandelingen een week geleden aangekondigd om na de SPD ledenbeslissing het partijvoorzitterschap te willen overdragen aan Andrea Nahles, hijzelf zou echter als minister van Buitenlandse Zaken in het nieuwe kabinet plaatsnemen. Nadat hij steeds meer onder druk kwam te staan, zag hij er vanaf om zitting te nemen in het kabinet.

Onlangs was er verzet in de SPD ontstaan betreffende de onmiddellijke overgave van het partijvoorzitterschap van Schulz aan Nahles. Critici beschuldigden de partijtop ervan het partijreglement te overtreden. Ze eisten dat in plaats van Nahles een van de plaatsvervangende voorzitters tijdelijk de leiding van de SPD op zich neemt en dat later op een landelijk partijcongres over het partijvoorzitterschap wordt beslist. De burgemeester van Flensburg, Simone Lange (SPD), had zich bovendien uit protest kandidaat gesteld voor het partijvoorzitterschap.

Bron: www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/02/13 ... an-de-spd/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Eurabia”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten