Is Engeland al verloren?

Mahalingam
Berichten: 35059
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Is Engeland al verloren?

Berichtdoor Mahalingam » Ma Mar 05, 2018 10:00 am

UK: OH DEAR! When Muslim hijabs park their car and then cause accidents and traffic chaos. This people are a public danger. And such people are driving on our streets! Horror!

https://twitter.com/twitter/statuses/969201379234533376
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 64670
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Is Engeland al verloren?

Berichtdoor Ariel » Ma Mar 05, 2018 11:25 am

Mahalingam schreef:UK: OH DEAR! When Muslim hijabs park their car and then cause accidents and traffic chaos. This people are a public danger. And such people are driving on our streets! Horror!


:smile7: Leuk filmpje. Gelukkig zijn alle auto's die geraakt worden van hun eigen broeders en zusters. Kunnen ze de schuldvraag uitvechten in de moskeet.
Wim Camp, CDA... 'De islam is onze bondgenoot"
I Stand with Israel

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 31871
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Is Engeland al verloren?

Berichtdoor Pilgrim » Za Mar 10, 2018 8:29 pm

Londen – 500 kerken gesloten, 423 nieuwe moskeeën geopend

Geplaatst op 9 maart 2018

Afbeelding

Met honderden officiële sharia-rechtbanken en de talrijke moskeeën is de islamisering van Londen bijna afgesloten. In de stad aan de Theems, waar eeuwenlang kerken stonden, krijgt de islam steeds meer invloed.

“Londen is islamitischer dan veel islamitische landen samen”, aldus Maulana Syed Raza Rizvi, een van de islamitische predikers die “Londonistan” nu leiden, zoals de journaliste Melanie Phillips de Engelse hoofdstad noemt. Terwijl Rizvi geen rechts-extremist is.

De winnaar van de Nobelprijs voor literatuur, Wole Soyinka, koos minder nette woorden en noemt een Verenigd Koninkrijk “een beerput voor ´islamisten´”. . .

“Terroristen kunnen niet tegen het Londense multiculturalisme”, zei de Londense burgemeester Sadiq Khan na de dodelijke terreuraanslag verleden jaar in Westminster. Het tegendeel lijkt echter het geval te zijn: Britse multiculturalisten vonden de basis van het islamitisch fundamentalisme.

Londonistan met zijn 423 nieuwe moskeeën wordt gebouwd op de droevige ruïnes van het Engelse christendom. Veel historische, christelijke kerken werden al veranderd in moskeeën.
Giulio Meotti van “Gatestone Institute” schrijft hierover: “De Hyatt United Church werd gekocht door de Egyptische gemeenschap om hem in een moskee te veranderen.” De St. Peter kerk werd veranderd in de Madina-moskee. Daar, waar nu de Brick Lane moskee staat, stond vroeger ooit een Methodistenkerk.

Niet alleen gebouwen bekeren zich tot de islam, ook mensen. Het aantal bekeerlingen tot de islam is bijna verdubbeld en vaak volgen bekeerlingen de radicale islam, zoals de 52-jarige dader Khalid Masood. Masood reed bij de terreuraanslag in Londen op 22 maart 2017 met een gehuurde Hyundai Tucson op een mensenmenigte op de Westminster-brug in en richtte een bloedbad aan, waarbij twee mensen onmiddellijk gedood werden en meerdere deels zwaargewond raakten.

De “Daily Mail” publiceerde foto´s van een kerk en een moskee in het hart van Londen, slechts enkele meters van elkaar verwijderd. In de kerk San Giorgio, die plaats biedt aan 1230 gelovigen, kwamen maar 12 mensen bijeen voor het bijwonen van de godsdienst. In de kerk Santa Maria waren het er 20.

Daarmee vergeleken heeft de moskee in de buurt van de Brune Street een heel ander probleem: overstroming. De ruimtes zijn bedoeld voor ongeveer 100 personen. Iedere vrijdag wijken de gelovige moslims daarom uit op straat om te bidden.

Gezien de actuele tendensen lijdt het geen twijfel dat het christendom in Engeland weldra een relict uit het verleden, de islam daarentegen de religie van de toekomst zal zijn.

In Birmingham, de op één na grootste stad van Engeland, waar veel Jihadisten wonen en hun aanvallen plannen, domineert een islamitische minaret de skyline. Er zijn petities, die erop gericht zijn om het Britse moskeeën toe te staan de islamitische gelovigen driemaal per dag via luidsprekers op te roepen tot het gebed.

Men schat dat tot het jaar 2020 het aantal moslims dat moskeeën bezoekt minstens 683.000 zal zijn, terwijl het aantal christenen, dat deelneemt aan de wekelijkse mis, zal dalen naar 679.000. “De nieuwe cultuur is in de Engelse steden aangekomen; de gehomogeniseerde, christelijke staatsreligie is op de terugweg”, zei Ceri Peachhof van de universiteit Oxford. Terwijl bijna de helft van de Britse moslims jonger is dan 25 jaar, is een vierde deel van de christenen ouder dan 65 jaar. “Over 20 jaar zullen er meer actieve moslims zijn dan kerkgangers”, zei Keith Porteous Wood, directeur van de National Secular Society.

Sinds 2001 werden 500 Londense kerken van alle confessies veranderd in privéhuizen. In diezelfde periode is het aantal Britse moskeeën gestegen. Tussen 2012 en 2014 daalde het aandeel Britten dat zichzelf Anglicaans noemt van 21% naar 17%, wat overeenkomt met een daling van 1,7 miljoen mensen. Volgens een peiling van het gerespecteerde NatCen sociale onderzoeksinstituut is het aantal moslims daarentegen met bijna een miljoen gestegen. Het aantal kerkgangers zal binnen de volgende generatie driemaal lager zijn dan dat van moslims die op vrijdag regelmatig de moskee bezoeken.

Afbeelding

Demografisch gezien heeft Groot-Brittannië nu al een meer islamitisch gezicht gekregen, bijvoorbeeld in plaatsen als Birmingham, Bradford, Derby, Dewsbury, Leeds, Leicester, Liverpool, Luton, Manchester, Sheffield, Waltham Forest of Tower Hamlets. In het jaar 2015 toonde liet een statistiek zien dat de meest gebruikelijke jongensnaam in Engeland “Mohammed” luidt, inclusief de verschillende schrijfwijzen als Muhammad en Mohammad.

De belangrijkste steden bezitten een grote islamitische bevolking: Manchester (15,8%), Birmingham (21,8%) en Bradford (24,7%). In Birmingham rolde de politie een terreurcel op; bovendien is de waarschijnlijkheid groter dat een kind in een islamitische familie wordt geboren dan in een christelijke familie. In Bradford en Leicester ris de helft van de kinderen moslim.

Moslims vormen geen meerderheid in het Verenigd koninkrijk; desondanks worden de belangrijkste steden langzamerhand stap voor stap geïslamiseerd. De veranderingen zijn nu al zichtbaar. “Londonistan” is geen nachtmerrie van de islamitische meerderheid; het is een culturele, demografische en religieuze mix, waarin het christendom steeds verder afneemt en de islam de overhand krijgt.

Volgens Innes Bowen van “The Spectator” volgen nu nog maar twee van de 1700 moskeeën in Groot-Brittannië de moderne interpretatie van de islam in vergelijking met 56% in de Verenigde Staten. De Wahabieten controleren 6% van de moskeeën in Groot-Brittannië, terwijl de fundamentalistische Deobandi tot 45% controleert. Volgens een peiling van het Knowledge Center voelt een derde deel van de Britse moslims zich “geen deel van de Britse cultuur”.

Sharia-rechtbanken in Londen
In Londen bevinden zich nu ook al talrijke sharia-rechtbanken. Officieel zouden het 100 zijn. De invoering van dit parallel rechtssysteem werd dankzij de Britse wetgeving betreffende arbitrageprocedure in het kader van het alternatieve beslechten van ruzies mogelijk gemaakt. Deze nieuwe rechtbanken zijn gebaseerd op de afwijzing van de onschendbaarheid van de mensenrechten: van de waarden van vrijheid en gelijkheid, die de basis van de Engelse Common Law vormen.

Britse persoonlijkheden houden de deur open voor nog meer sharia-rechtbanken. Een van de vooraanstaande rechters van Groot-Brittannië, Sir James Munby, zei dat het christendom de rechtbanken niet meer beïnvloedt en dat deze multicultureel moeten zijn – wat meer islam betekent. Rowan Williams, de voormalige aartsbisschop van Canterbury, en de hoogste rechter Lord Phillips stelden bovendien voor dat het Britse recht elementen van de sharia zou moeten opnemen. Het accepteren van de eisen van islamitische fundamentalisten door het Britse cultureel establishment komt overeen met een capitulatie.

Ook Britse universiteiten vleien het islamitisch recht. De officiële richtlijnen van de universiteit “Externe sprekers in hogeschool instellingen”, die door de universiteiten van Groot-Brittannië worden uitgegeven, houden in dat “orthodoxe, religieuze groepen” mannen en vrouwen tijdens bijeenkomsten gescheiden kunnen worden. Op de Queen Mary Universiteit in Londen moesten vrouwen zelfs een aparte ingang gebruiken en werden ze gedwongen in een ruimte plaats te nemen zonder vragen te mogen stellen of de hand te mogen opsteken – net zoals in Riyad of Teheran. De “Islamitische vereniging aan de London School of Economics” organiseerde in het jaar 2016 een gala, waarbij de vrouwen en de mannen door een zeven meter lang paneel van elkaar gescheiden waren.

Na de aanval op het Franse satirische tijdschrift Charlie Hebdo adviseerde de chef van MI6, Sir John Sawers, zelfcensuur en “terughouding” bij de discussie over de islam. De Britse ambassadeur in Saoedi-Arabië, Simon Collis, bekeerde tot de islam en ging op pelgrimstocht naar Mekka, de hadj. Hij noemt zichzelf nu Haji Collis.

Bron: www.journalistenwatch.com

Vertaling: Bianca Hoe

Bron oorspronkelijk artikel: http://yournewswire.com

Auteur: Baxter Dmitry

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/03/09 ... n-geopend/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 64670
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Is Engeland al verloren?

Berichtdoor Ariel » Ma Mar 12, 2018 12:57 am

Tenminste duizend meisjes en jonge vrouwen zijn op grote schaal gegijzeld, bedwelmd met drugs en seksueel misbruikt in de Engelse stad Telford. Ook zouden diverse meisjes zijn vermoord.

Dit blijkt uit een grootscheeps onderzoek van de zondagkrant Sunday Mirror. De krant berichtte enkele jaren geleden al over het misbruik in Telford, een middelgrote stad ten noordwesten van Birmingham. De omvang van het schandaal was indertijd echter niet bekend. Volgens de gegevens van de krant is ook op dit moment nog sprake van grootscheeps misbruik.

Meisjes zo jong als elf jaar werden gekidnapt, gedrogeerd en onder druk gezet om hun ervaringen niet te delen. Een veertienjarig meisje vroeg gemiddeld twee keer per week om de morning-afterpil. Bij niemand gingen de alarmbellen rinkelen.

Vergelijkbare schandalen
Het is alsof er niets is geleerd van de schandalen die de afgelopen jaren naar buiten zijn gekomen. In 2014 bleek dat 1400 meisjes en jonge vrouwen waren misbruikt in Rotherham. Sindsdien zijn tenminste tien andere Britse plaatsen genoemd waar vergelijkbare taferelen plaatsvonden. Het gaat onder andere om Rochedale, Newcastle, Bristol en Oxford.

Net als bij de andere seksschandalen blijkt ook in Telford dat de Aziatische gemeenschap betrokken is bij de gijzelingen en verkrachtingen. En net als in de andere plaatsen blijkt ook de politie in Telford huiverig te zijn geweest om de daders aan te pakken, uit angst dat de acties van het politiekorps racistisch zouden worden genoemd.

’Grootste schandaal ooit’
Het onderzoek in Telford gaat tot veertig jaar terug. Liz Kelly, een hoogleraar Vrouwenstudies aan London Metropolitan University, die eraan meewerkte, is tot de conclusie gekomen dat minstens duizend meisjes en jonge vrouwen betrokken zijn geweest. Dat is minder dan het aantal slachtoffers van het schandaal in Rotherham, maar die stad is met 225.000 inwoners anderhalf keer zo groot als Telford, waardoor Britse media nu spreken van het grootste schandaal ooit.

Het conservatieve Lagerhuislid voor Telford Lucy Allan heeft opgeroepen tot een grootscheeps officieel onderzoek. Dat deed ze twee jaar geleden ook al, toen de eerste signalen over het misbruik naar buiten kwamen. Minister van Binnenlandse Zaken Amber Rudd zag echter van een dergelijk onderzoek af op advies van de autoriteiten in Telford, omdat die het niet noodzakelijk vonden.

Vooral meisjes
Er vindt momenteel al een landelijk onderzoek plaats naar het seksuele misbruik van vooral meisjes. Volgens een woordvoerder van de gemeenteraad in Telford wordt ook de situatie daar bekeken. Zij zegt dat bestrijding van seksuele ’exploitatie’ een topprioriteit is en dat de gemeente aan het onderzoek meewerkt.

bron
Wim Camp, CDA... 'De islam is onze bondgenoot"
I Stand with Israel

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 15332
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Is Engeland al verloren?

Berichtdoor King George » Ma Mar 12, 2018 2:15 pm

Je moet er toch wat voor over hebben om niet voor racist uitgemaakt te kunnen worden, nietwaar?
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Mahalingam
Berichten: 35059
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Is Engeland al verloren?

Berichtdoor Mahalingam » Ma Mar 12, 2018 5:27 pm

‘Ergste kindermisbruik ooit’: gevolg van politieke correctheid?
Britse media spreken van het ergste kindermisbruikschandaal aller tijden: de krant The Mirror onthulde zondag dat in de Engelse stad Telford jonge meisjes tientallen jaren ernstig misbruikt door bendes Pakistaanse mannen. Net als bij eerdere schandalen wordt vermoed dat ze hun gang konden gaan omdat autoriteiten niet ‘racistisch’ wilden zijn.
[...]
De krant sprak twaalf slachtoffers, die meer dan 70 misbruikers hebben aangewezen. [...]
‘Autoriteiten lieten na onderzoek te doen uit angst voor racisme’
Naar aanleiding van eerdere gevallen van kindermisbruik in Telford riep parlementslid Lucy Allan in 2016 al op tot een openbaar onderzoek, maar de politie en raadsleden in Telford achtten dat destijds niet noodzakelijk. The Mirror beweert dat de autoriteiten hebben nagelaten onderzoek te doen naar verdachten ‘uit angst voor racisme’.

Sheila Taylor, die was betrokken bij het onderzoek naar het misbruikschandaal in Rotherham, lijkt dat te bevestigen. ‘We zijn goed in het identificeren van blanke meisjes, maar zijn minder in staat om jonge mannen uit etnische minderheden, van “reizende” gemeenschappen, met leerachterstanden of andere beperkingen in de gaten te houden.’
https://www.elsevierweekblad.nl/nederland/achtergrond/2018/03/zorgde-politieke-correctheid-voor-ergste-kindermisbruik-ooit-594956/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 64670
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Is Engeland al verloren?

Berichtdoor Ariel » Wo Mar 14, 2018 1:57 am

UK: Whistleblowers on Muslim rape gangs in Telford were punished, silenced, and fired from their jobs

t was the same story all over Britain: police and other authorities wouldn’t take action against the Muslim rape gangs because they feared being tarred as “racist” and “Islamophobic.” Those who did dare to speak out were demonized in the same way. Labour Shadow Minister Sarah Champion had to apologize and resign after she pointed out, correctly, that the rape gangs were made up of Pakistani men and their victims were all young British girls.

No one at all in Britain dares to discuss the fact that the rape gangs are made up of Muslims whose preying on non-Muslim girls is in accord with Qur’anic teaching regarding the permissibility of taking non-Muslim women as sex slaves (“captives of the right hand,” cf. Qur’an 4:3, 4:24, 23:1-6, 33:50, 70:30).

Britain is well and truly finished. The May government is clamping down on “right-wing extremists” while ISIS jihadis roam British streets. It is only a matter of time before Britain loses even the appearance of being a free society. But as they go into Sharia enslavement, Britons can congratulate themselves that they were never, ever, even for a moment, “racist” and “Islamophobic.”

“UK’S Worst Grooming Gang Scandal: Telford Whistleblowers Punished, Silenced, Lost Jobs,” by Liam Deacon, Breitbart, March 13, 2018:

  A police chaplain and a charity worker were forced out of their jobs and silenced after trying to raise the alarm about the grooming and rape gangs operating in the town of Telford.

  Around 1,000 victims were caught up in the scandal, which could be the worst in UK history, with the gangs operating for 40 years, drugging, beating, trafficking, and raping non-Muslim girls, some as young as 11.

  Three girls were murdered and two others died following incidents linked to the abuse. Others were left addicted to drugs and scarred for life.

  Many of the underage victims were considered as prostitutes by the authorities, and when concerned citizens attempted to blow the whistle, they were targeted in the workplace and one even lost her job.

  A woman working for the sex abuse charity Axis Counselling, based in Shrewsbury, was forced to leave her role after she tried to speak out. The charity was funded by the police, The Mirror reports, and allegedly feared losing money.

  Keith Osmund-Smith, a police chaplain, was suspended after he passed papers to the newspaper and a report commissioned by the council revealed social workers knew of the sex crimes in 2000 and earlier.

  A government report into the Rotherham grooming scandal found that political correctness, a “culture of fear” and intimidation, and concerns about accusations of racism allowed the mainly Muslim gangs to get away with their crimes for so long.

  Following the Telford reports, UKIP announced it will be pressuring the government to act on grooming gangs and protect the “tens of thousands of innocent child victims, almost entirely white or Sikh, in cities across the length and breadth of these islands”.

  “Following the revelations of 40 years of child abuse carried out by rape gangs in Telford,” the party said in a statement Monday, “the leader of UKIP in the House of Lords [Lord Pearson] will present an oral question to the Government on Tuesday 13th March about the failures of the authorities to deal with the situation.”

  Gerard Batten MEP, UKIP’s Interim leader, commented: “These horror stories out of Telford are further evidence that these rape gangs are not a local, but a national problem, with new examples being constantly uncovered.

  “There is a refusal on the part of the authorities to recognize that this is a consequence of Islamic ideology and to face the ghastly truths.”

  The Mirror spoke to 12 victims during their investigation, who accused more than 70 men of grooming in Telford. One 14-year-old said she had fallen pregnant twice and had two abortions while being groomed and abused.

  “Hours after my second termination, I was taken by one of my abusers to be raped by more men”, she said.

  “Night after night, I was forced to have sex with multiple men in disgusting takeaways and filthy houses. I must have been getting the morning after pill from a local clinic at least twice a week but no one asked any questions.

  “I was told that if I said a word to anyone they’d come for my little sisters and tell my mum I was a prostitute.”…
Wim Camp, CDA... 'De islam is onze bondgenoot"
I Stand with Israel

Mahalingam
Berichten: 35059
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Is Engeland al verloren?

Berichtdoor Mahalingam » Do Mar 15, 2018 11:41 pm

Dit gaat over Paki-moslims die doen alsof ze in hun thuisland zijn.
Ex-mosque trustee created website to falsely accuse members of paedophilia and extremism
A former mosque trustee used a community website he created to falsely accuse members of extremism, sexual grooming of children and adultery.

Javed Javed, 65, set up a website for the Madina Mosque in Cardiff in 2007 and then began using it to wrongly accuse others of criminal, immoral and improper activities.

Sentencing him at Cardiff Crown Court, Judge Jeremy Jenkins noted he caused “considerable distress” to the victims.
The court heard Javed, who was a trustee at the time, created www.madinamosquecardiff.org.uk to publicise the mosque’s work.
Peter Donnison, prosecuting, said the defendant lost his position following a dispute and started posting offensive material about members of the mosque community.
Detective Constable Gareth Childs, from South Wales Police, gave him a warning notice about his behaviour in August 2013, but he continued to publish the posts.
The court previously heard he accused people of child sexual grooming, holding terrorist ideologies, bigamy and adultery.
At that hearing, prosecutors said Javed accused some community members of being part of a sect involved in “penis worship”.
[...]
Mr Donnison said Javed signed a copy of the order imposed by the magistrates’ court, but breached it just days later by setting up a new website. The court heard he began posting similar material, this time partially disguising the complainants’ names with stars. Prosecutors said it was still “clear” who he was referring to.
https://www.walesonline.co.uk/news/wales-news/ex-mosque-trustee-created-website-14417534
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 64670
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Is Engeland al verloren?

Berichtdoor Ariel » Za Mar 17, 2018 9:34 pm

Gelekte interne memo politie Telford: Meisje werden met eigen toestemming verkracht.

Tja.. :thinking: Volgens de hadith...O Boodschapper van Allah, hoe geeft zij haar toestemming? Hij zei: Doordat zij zwijgt”

De Nederlandse media zwijgt in alle talen over deze misbruik.

Hier een paar lelijke inteelt koppen van Pakistaanse pooiers.

Afbeelding
Wim Camp, CDA... 'De islam is onze bondgenoot"
I Stand with Israel

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 31871
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Is Engeland al verloren?

Berichtdoor Pilgrim » Za Mar 17, 2018 11:56 pm

De bovenste drie hebben een baardje dat bekend staat als een goatie. Sinds een bepaalde aflevering van Star Trek in de jaren 70 over een gespiegeld universum, waarin de negatieve tegenhanger van Spock zo'n baardje droeg, staat dit type baardje bekend als een uiting van kwaadaardigheid. :wink2:
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 64670
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Is Engeland al verloren?

Berichtdoor Ariel » Zo Mar 18, 2018 12:59 am

Pilgrim schreef:De bovenste drie hebben een baardje dat bekend staat als een goatie. Sinds een bepaalde aflevering van Star Trek in de jaren 70 over een gespiegeld universum, waarin de negatieve tegenhanger van Spock zo'n baardje droeg, staat dit type baardje bekend als een uiting van kwaadaardigheid. :wink2:


Ai...De moslims zien er ook heel kwaadaardig uit.

Bedankt voor dit weetje.
Wim Camp, CDA... 'De islam is onze bondgenoot"
I Stand with Israel

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 31871
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Is Engeland al verloren?

Berichtdoor Pilgrim » Zo Mar 18, 2018 10:30 pm

Verslaggever in Birmingham: “Ik droeg een kogelwerend vest – net als in een oorlogsgebied”

Geplaatst op 18 maart 2018

Afbeelding

De Britse journalist Ross Kemp (foto) heeft voor zijn reportages crisisgebieden in de hele wereld bezocht. Hij was in Afghanistan en op het spoor van de moderne piraten. Voor zijn tweedelige documentaire in het Britse Birmingham moest hij dezelfde beschermende kleding dragen als in een oorlogsgebied, vertelde de 53-jarige aan de nieuwssite Metro.

“Ik heb een documentaire gemaakt over de antiterreureenheden en de gewapende politie. In het hele land zijn deze mannen zwaarbewapend onderweg. Niet alleen vanwege de terroristen, maar ook vanwege de drugsbendes, die inmiddels steeds vaker naar de wapens grijpen. Voor dit bericht droeg ik hetzelfde kogelwerende vest dat ik aanhad in de Syrische oorlog”, zegt de 53-jarige voormalige acteur, die bekend werd door zijn rol in de BBC televisieserie “Eastenders”. “Ik wilde erachter komen of we überhaupt genoeg kunnen doen tegen de bedreiging waar we nu tegenover staan.”

Het Office of National Statistics bevestigde voor het jaar 2017 dat de West Midlands “het hoogste percentage vuurwapendelicten per 100.000 inwoners” in het hele land hadden – handvuurwapens zijn sinds 2009 de meest gebruikelijke niet luchtdruk wapens in Groot-Brittannië. Ross had voor zijn documentaire samengewerkt met de politie van de West Midlands, de Britse transportpolitie, de politie van Northumberland en de politie van South Yorkshire.

Birmingham, een van de grootste industriesteden van Engeland, is tegenwoordig bijzonder populair onder moslims. In de afgelopen decennia verhuisden steeds meer van hen daar naartoe, omdat ze daar de islam en de sharia volledig ongestoord en zonder welke inmenging dan ook kunnen uitleven. Birmingham zou een toevluchtsoord voor islamitische radicalen uit heel Europa zijn geworden, berichtten Franse media vorig jaar.

De gemeente Small Heath bijvoorbeeld is nu tot 96% islamitisch en heeft zich ontwikkeld tot een populair doel voor moslims, die vroeger in Frankrijk woonden, maar door het verbod op de volledige versluiering het land verlaten hebben.

De Parijse emigrant Hassan schepte er tegenover L´OBS over op hoe gemakkelijk het in Birmingham zou zijn dat managers wegens “racisme” ontslagen worden en dat men als moslim zijn werk zonder problemen kon onderbreken om te bidden.

“In Frankrijk is het onmogelijk dat je tegen je baas zegt dat je moet bidden, maar hier kun je dat overal doen. Bij Ikea, in de fabriek,... De manager komst zelfs naar je toe om het voor te stellen”, zei hij blij.

Een tot de islam bekeerde Engelsman vertelde dat zelfs de staatsscholen in de stad “de rigoureuze islam bevorderen” en dat “de leraar erop let dat de kleine meisjes niet vergeten hun hoofddoek te dragen”.

Volledige versluiering, seksescheiding bij het sporten, speciale zwemtijden voor vrouwen in zwembaden, winkels met gebedsruimtes en op wens ook vrouwelijke artsen voor onderzoek – Birmingham doet voor hoe de toekomst van Europa eruit zou kunnen zien.

Bron: www.journalistenwatch.com

Door: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/03/18 ... ogsgebied/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Eurabia”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast