Zondebok Angela Merkel

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 39670
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Zondebok Angela Merkel

Berichtdoor Pilgrim » Za Jun 29, 2019 10:10 pm

De oorzaak van de trilaanvallen

Afbeelding

Je bent een fantastisch mens en geweldige vriendin en onze relatie is grandioos!
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 39670
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Zondebok Angela Merkel

Berichtdoor Pilgrim » Zo Jun 30, 2019 1:32 am

Wat is er aan de hand met Angela Merkel?

Geplaatst op 29 juni 2019

Afbeelding

De heftige trilaanval van Angela Merkel afgelopen dinsdag tijdens de ontvangst van de nieuwe Oekraïense president Volodymyr Zelensky is nog niet vergeten of mevrouw Merkel komt alweer in het nieuws door een nieuwe trilaanval.

Tijdens de benoeming van de nieuwe Duitse minister van Justitie Christine Lambrecht (SPD) afgelopen donderdag door de Duitse president Steinmeier begon mevrouw Merkel in slot Bellevue opnieuw over haar hele lichaam te trillen. Tussendoor, als mevrouw Merkel zich bewoog, verminderde het trillen iets. Ze probeerde het trillen met over elkaar geslagen armen te verbergen. Maar dat lukte haar niet.

De bondskanselier wees een haar aangereikt glas water af. Bovendien was het tijdens de plechtigheid donderdagmorgen in Berlijn koel. Watergebrek en hitte kunnen dus niet de oorzaak van de trilaanval geweest zijn. Artsen vermoeden nu dat Merkel een infectie zou kunnen hebben die de kop weer zou hebben opgestoken en dat de bondskanselier daarom koorts-rillingen gehad zou hebben.

Tijdens de ontvangst van de Oekraïense president had Merkel behoorlijk getrild. Terwijl het Duitse volkslied klonk en zij met Zelensky wachtte om de de ere-formatie van het Duitse leger te inspecteren, begon ze over haar hele lichaam heftig te trillen. Tijdens de inspectie verdween de aanval weer. Merkel zei hier late rover dat ze op de hete dag te weinig gedronken zou hebben.

Twee jaar geleden al, toen Merkel op staatsbezoek was in Mexico, had ze een trilaanval. Daar hebben Duitse media nauwelijks over bericht. Ongeveer een week geleden hadden artsen het trillen nog niet beschouwd als een zware ziekte. Daarvoor zou het trillen niet lang genoeg geduurd hebben. Ze zou na het volkslied al in staat geweest zijn om heel normaal verder te lopen. Na de tweede heftige trilaanval echter beschouwt men een serieuze ziekte niet meer als uitgesloten.

Merkel zou nu, zonder zich door een arts te laten onderzoeken, niet gewoon maar door kunnen gaan. Haar artsen zouden nu op een onderzoek moeten aandringen. Op de vraag of Merkel überhaupt in staat zou zijn om naar de G20-top in Japan te gaan, die op 28 en 29 juni in Osaka plaatsvindt, antwoordde regeringswoordvoerder Seibert: “Alles gaat door zoals gepland. Het gaat goed met de bondskanselier”. Merkel zat daarna weer in het parlement in de regeringsbank.

Wij denken dat mevrouw Merkel of lijdt aan heftige bijwerkingen van sterke medicijnen en/of dat ze symptomen heeft van MK-Ultra, een methode ter gedachtecontrole en psychische beïnvloeding van mensen. De ziekte Parkinson kan definitief worden uitgesloten. Daarvan zijn de symptomen heel anders.

Bron: www.watergate.tv

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/06/29 ... la-merkel/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 38244
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Zondebok Angela Merkel

Berichtdoor Mahalingam » Zo Jun 30, 2019 9:17 am

"...dat ze symptomen heeft van MK-Ultra, een methode ter gedachtecontrole en psychische beïnvloeding van mensen. "

Is dat niet een andere bewoording van het ouderwetse denkbeeld: "het is zwarte tovenarij."
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 70851
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Zondebok Angela Merkel

Berichtdoor Ariel » Zo Jun 30, 2019 2:02 pm

Mahalingam schreef:"...dat ze symptomen heeft van MK-Ultra, een methode ter gedachtecontrole en psychische beïnvloeding van mensen. "

Is dat niet een andere bewoording van het ouderwetse denkbeeld: "het is zwarte tovenarij."


Ik had nog nooit gehoord van MK-Ultra :shock:

Project MK-ULTRA (ook wel MKULTRA) was/is de codenaam van een geheim experiment van de CIA met betrekking tot hersenspoeling en chemische verhoormethodes, zoals met waarheidsserum.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 39670
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Zondebok Angela Merkel

Berichtdoor Pilgrim » Do Jul 04, 2019 3:00 am

Merkel Really IS Sick, Shaking Uncontrollably AGAIN
Red Ice TV - Gepubliceerd op 27 jun. 2019Een verkoudheidje? Een neurologische aandoening? Een fysiologische anticipatie van het hellevuur dat op haar wacht? Dringt het eindelijk tot haar door dat ze Europa vernietigd heeft? Wie zal het zeggen?
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 70851
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Zondebok Angela Merkel

Berichtdoor Ariel » Do Jul 04, 2019 12:19 pm

Pilgrim schreef:
Een verkoudheidje? Een neurologische aandoening? Een fysiologische anticipatie van het hellevuur dat op haar wacht? Dringt het eindelijk tot haar door dat ze Europa vernietigd heeft? Wie zal het zeggen?


Op de site Fenixx staat dit artikel. Onthuld: Merkel’s tremoraanvallen zijn een gevolg van medicijnverslaving

Het zou zomaar kunnen.

Onthuld: Merkel’s tremoraanvallen zijn een gevolg van medicijnverslaving

Er is nu een sluitende verklaring voor Angela Merkel’s tremoraanvallen. Een insider pakt uit en vertelt Anonymousnews.ru over medicijnverslaving. De Duitse regeringsleider heeft volgens informatie uit haar directe omgeving grote hoeveelheden Tavor, een sterk kalmerend middel, geslikt. Andere gedragingen van Merkel kunnen ook verklaard worden door haar afhankelijkheid van Tavor.
De hele wereld heeft het momenteel over Merkel’s bevingen. Over de redenen hiervoor zijn al verschillende theorieën naar voren gebracht, waarvan sommige serieuzer, andere volslagen absurd. Nu is er een einde gekomen aan het grote gokken. Een insider van Angela Merkel’s directe omgeving nam contact op met anonymousnews.ru en onthulde: “De kanselier is afhankelijk van medicijnen! De reden voor de uitvalsverschijnselen is Tavor. De farmaceutische fabrikant Pfizer schrijft op zijn website over het geneesmiddel in de laagst beschikbare dosering van 0,5 mg van de werkzame stof:

    “Tavor 0,5 mg is een kalmerend en anxiolytisch middel (kalmerend middel) uit de werkzame stof groep benzodiazepinen. (….) Bij depressieve patiënten moet de mogelijkheid van het ontstaan of de intensivering van depressieve symptomen worden verwacht. Behandeling met benzodiazepinen kan het risico op zelfmoord bij deze patiënten verhogen; deze behandeling moet niet worden uitgevoerd zonder adequate antidepressivumtherapie. (….) Lorazepam is verslavend (primaire afhankelijkheidspotentieel). Zelfs als Tavor 0,5 mg enkele weken lang dagelijks wordt ingenomen, bestaat er een risico op mentale en fysieke verslaving. (….) Het risico neemt toe met de duur van het gebruik en de dosering (….)

Dit klinkt allemaal als een behoorlijk gevaarlijk iets. Als Merkel de medicijnen heeft gebruikt om te kalmeren – ze staat immers sinds haar illegale opening van de grens in 2015 onder enorme druk – dan is er al lang geleden afhankelijkheid ontstaan. Zoals de fabrikant onthult, veroorzaken de ingrediënten “dosis-afhankelijke centrale zenuwdemping” met als gevolg “sedatie, vermoeidheid, duizeligheid”.

Heb je ooit gemerkt hoe vaak Merkel op haar stoel in de Bundestag bijna onverschillig en teruggetrokken zit? Heb je de laatste tijd de publieke optredens van de kanselier aandachtig gevolgd? Steeds weer krijg je de indruk dat ze onder invloed is van alcohol en/of drugs. Ze spreekt en handelt soms extreem traag, lijkt totaal afwezig. Dit alles wordt bevestigd door de Insider-Informatie over haar verslaving aan medicijnen.

Als een ander mogelijk neveneffect noemt de fabrikant ook het trillen. Volgens Pfitzer treden “aanvallen/krampen, trillingen, buikkrampen, spierpijn, gejaagdheid, hartkloppingen, versnelde polsslag, paniekaanvallen, duizeligheid” vooral op wanneer de medicatie wordt stopgezet. Heeft Merkel geprobeerd om aan haar verslaving te ontsnappen? In ieder geval spreken de beelden van de twee tremoraanvallen van de kanselier voor zich. Een speciale kliniek voor de behandeling van verslaafden waarschuwt ook tegen het abrupt stoppen met het innemen van de medicatie op eigen houtje:

    “Het actieve ingrediënt lorazepam mag nooit plotseling worden gestaakt. Tot slot kan plotseling stoppen in veel gevallen leiden tot levensbedreigende epileptische aanvallen, zogenaamde toevallen met tonische en klonische componenten.

Komt dat je bekend voor? De consumptie van Tavor lijkt een zekere traditie te hebben in de CDU. Reeds een zekere Uwe Barschel, voormalig premier van Sleeswijk-Holstein, was sterk afhankelijk van de substantie. De politicus, die vermoedelijk een dubbelleven leidde, leek een enorme innerlijke angst te hebben, die hij probeerde te overwinnen met medicijnen. Daarover schreef der Stern:

    Hoe hoog de druk geweest moet zijn, is ook te herkennen aan de middelen die Barschel ertegen gebruikte: Tavor, een sterk kalmerend middel, veel sterker dan Valium. Reclameslogan: “Tavor verwijdert de grond van de angst.” Om de paar weken moest de huisarts een nieuw recept voor Barschel afgeven. In 1980 begon de politicus met twee milligram per dag, twee weken later slikte hij anderhalf keer zoveel en bereikte in de herfst van 1987 een gemiddelde dagelijkse dosis van 10,4 milligram. Een intake over een lange tijd, zegt het in het handboek voor psychiatrie en psychotherapie, leidt tot ‘een persoonlijkheidsverandering, tot onverschilligheid en verlies van drive’.

Het leven van Barschel eindigde overigens voortijdig op 11 oktober 1987. Hij werd dood aangetroffen in de badkuip van zijn kamer in het luxe hotel “Beau-Rivage” in Genève. Tot op de dag van vandaag is de dood van de CDU-politicus nog steeds niet definitief opgehelderd. Zelfmoord is nu uitgesloten. Het is veel waarschijnlijker dat Uwe Barschel door een geheime dienst is vermoord.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Mahalingam
Berichten: 38244
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Zondebok Angela Merkel

Berichtdoor Mahalingam » Wo Jul 10, 2019 3:10 pm

Het volkslied werd gespeeld en Merkel stond weer te schudden. Drie keer is scheepsrecht.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Maarten
Berichten: 414
Lid geworden op: Di Mar 21, 2017 3:00 pm
Locatie: Twente
Contact:

Re: Zondebok Angela Merkel

Berichtdoor Maarten » Vr Jul 12, 2019 12:51 pm

„Trillende Merkel lijdt aan zeldzame bewegingsstoornis”

Volgens Chris Van der Linden, neuroloog verbonden aan het AZ Sint-Lucas in het Belgische Gent, lijdt Merkel aan orthostatische tremor. „Dat is een zeldzame bewegingsstoornis waarvan de oorzaak nog onbekend is maar die meestal voorkomt bij oudere mensen, meer bij vrouwen dan bij mannen.

https://www.rd.nl/vandaag/buitenland/tr ... -1.1581540

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 4839
Lid geworden op: Zo Mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Zondebok Angela Merkel

Berichtdoor sjun » Vr Jul 12, 2019 3:27 pm

Het doet anders ook sterk denken aan levenslang gebruik van teveel alcohol dat tot chronische alcoholvergiftiging leidt en als delirium tremens bekend staat. Opmerkelijk ook dan ene Hillary C een soortgelijke conditie liet zien.
:scratch:
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.


Terug naar “Eurabia”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten