Zondebok Angela Merkel

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46638
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Zondebok Angela Merkel

Berichtdoor Pilgrim » Za Jun 29, 2019 10:10 pm

De oorzaak van de trilaanvallen

Afbeelding

Je bent een fantastisch mens en geweldige vriendin en onze relatie is grandioos!
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46638
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Zondebok Angela Merkel

Berichtdoor Pilgrim » Zo Jun 30, 2019 1:32 am

Wat is er aan de hand met Angela Merkel?

Geplaatst op 29 juni 2019

Afbeelding

De heftige trilaanval van Angela Merkel afgelopen dinsdag tijdens de ontvangst van de nieuwe Oekraïense president Volodymyr Zelensky is nog niet vergeten of mevrouw Merkel komt alweer in het nieuws door een nieuwe trilaanval.

Tijdens de benoeming van de nieuwe Duitse minister van Justitie Christine Lambrecht (SPD) afgelopen donderdag door de Duitse president Steinmeier begon mevrouw Merkel in slot Bellevue opnieuw over haar hele lichaam te trillen. Tussendoor, als mevrouw Merkel zich bewoog, verminderde het trillen iets. Ze probeerde het trillen met over elkaar geslagen armen te verbergen. Maar dat lukte haar niet.

De bondskanselier wees een haar aangereikt glas water af. Bovendien was het tijdens de plechtigheid donderdagmorgen in Berlijn koel. Watergebrek en hitte kunnen dus niet de oorzaak van de trilaanval geweest zijn. Artsen vermoeden nu dat Merkel een infectie zou kunnen hebben die de kop weer zou hebben opgestoken en dat de bondskanselier daarom koorts-rillingen gehad zou hebben.

Tijdens de ontvangst van de Oekraïense president had Merkel behoorlijk getrild. Terwijl het Duitse volkslied klonk en zij met Zelensky wachtte om de de ere-formatie van het Duitse leger te inspecteren, begon ze over haar hele lichaam heftig te trillen. Tijdens de inspectie verdween de aanval weer. Merkel zei hier late rover dat ze op de hete dag te weinig gedronken zou hebben.

Twee jaar geleden al, toen Merkel op staatsbezoek was in Mexico, had ze een trilaanval. Daar hebben Duitse media nauwelijks over bericht. Ongeveer een week geleden hadden artsen het trillen nog niet beschouwd als een zware ziekte. Daarvoor zou het trillen niet lang genoeg geduurd hebben. Ze zou na het volkslied al in staat geweest zijn om heel normaal verder te lopen. Na de tweede heftige trilaanval echter beschouwt men een serieuze ziekte niet meer als uitgesloten.

Merkel zou nu, zonder zich door een arts te laten onderzoeken, niet gewoon maar door kunnen gaan. Haar artsen zouden nu op een onderzoek moeten aandringen. Op de vraag of Merkel überhaupt in staat zou zijn om naar de G20-top in Japan te gaan, die op 28 en 29 juni in Osaka plaatsvindt, antwoordde regeringswoordvoerder Seibert: “Alles gaat door zoals gepland. Het gaat goed met de bondskanselier”. Merkel zat daarna weer in het parlement in de regeringsbank.

Wij denken dat mevrouw Merkel of lijdt aan heftige bijwerkingen van sterke medicijnen en/of dat ze symptomen heeft van MK-Ultra, een methode ter gedachtecontrole en psychische beïnvloeding van mensen. De ziekte Parkinson kan definitief worden uitgesloten. Daarvan zijn de symptomen heel anders.

Bron: www.watergate.tv

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/06/29 ... la-merkel/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 41099
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Zondebok Angela Merkel

Berichtdoor Mahalingam » Zo Jun 30, 2019 9:17 am

"...dat ze symptomen heeft van MK-Ultra, een methode ter gedachtecontrole en psychische beïnvloeding van mensen. "

Is dat niet een andere bewoording van het ouderwetse denkbeeld: "het is zwarte tovenarij."
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 75021
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Zondebok Angela Merkel

Berichtdoor Ariel » Zo Jun 30, 2019 2:02 pm

Mahalingam schreef:"...dat ze symptomen heeft van MK-Ultra, een methode ter gedachtecontrole en psychische beïnvloeding van mensen. "

Is dat niet een andere bewoording van het ouderwetse denkbeeld: "het is zwarte tovenarij."


Ik had nog nooit gehoord van MK-Ultra :shock:

Project MK-ULTRA (ook wel MKULTRA) was/is de codenaam van een geheim experiment van de CIA met betrekking tot hersenspoeling en chemische verhoormethodes, zoals met waarheidsserum.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46638
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Zondebok Angela Merkel

Berichtdoor Pilgrim » Do Jul 04, 2019 3:00 am

Merkel Really IS Sick, Shaking Uncontrollably AGAIN
Red Ice TV - Gepubliceerd op 27 jun. 2019Een verkoudheidje? Een neurologische aandoening? Een fysiologische anticipatie van het hellevuur dat op haar wacht? Dringt het eindelijk tot haar door dat ze Europa vernietigd heeft? Wie zal het zeggen?
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 75021
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Zondebok Angela Merkel

Berichtdoor Ariel » Do Jul 04, 2019 12:19 pm

Pilgrim schreef:
Een verkoudheidje? Een neurologische aandoening? Een fysiologische anticipatie van het hellevuur dat op haar wacht? Dringt het eindelijk tot haar door dat ze Europa vernietigd heeft? Wie zal het zeggen?


Op de site Fenixx staat dit artikel. Onthuld: Merkel’s tremoraanvallen zijn een gevolg van medicijnverslaving

Het zou zomaar kunnen.

Onthuld: Merkel’s tremoraanvallen zijn een gevolg van medicijnverslaving

Er is nu een sluitende verklaring voor Angela Merkel’s tremoraanvallen. Een insider pakt uit en vertelt Anonymousnews.ru over medicijnverslaving. De Duitse regeringsleider heeft volgens informatie uit haar directe omgeving grote hoeveelheden Tavor, een sterk kalmerend middel, geslikt. Andere gedragingen van Merkel kunnen ook verklaard worden door haar afhankelijkheid van Tavor.
De hele wereld heeft het momenteel over Merkel’s bevingen. Over de redenen hiervoor zijn al verschillende theorieën naar voren gebracht, waarvan sommige serieuzer, andere volslagen absurd. Nu is er een einde gekomen aan het grote gokken. Een insider van Angela Merkel’s directe omgeving nam contact op met anonymousnews.ru en onthulde: “De kanselier is afhankelijk van medicijnen! De reden voor de uitvalsverschijnselen is Tavor. De farmaceutische fabrikant Pfizer schrijft op zijn website over het geneesmiddel in de laagst beschikbare dosering van 0,5 mg van de werkzame stof:

  “Tavor 0,5 mg is een kalmerend en anxiolytisch middel (kalmerend middel) uit de werkzame stof groep benzodiazepinen. (….) Bij depressieve patiënten moet de mogelijkheid van het ontstaan of de intensivering van depressieve symptomen worden verwacht. Behandeling met benzodiazepinen kan het risico op zelfmoord bij deze patiënten verhogen; deze behandeling moet niet worden uitgevoerd zonder adequate antidepressivumtherapie. (….) Lorazepam is verslavend (primaire afhankelijkheidspotentieel). Zelfs als Tavor 0,5 mg enkele weken lang dagelijks wordt ingenomen, bestaat er een risico op mentale en fysieke verslaving. (….) Het risico neemt toe met de duur van het gebruik en de dosering (….)

Dit klinkt allemaal als een behoorlijk gevaarlijk iets. Als Merkel de medicijnen heeft gebruikt om te kalmeren – ze staat immers sinds haar illegale opening van de grens in 2015 onder enorme druk – dan is er al lang geleden afhankelijkheid ontstaan. Zoals de fabrikant onthult, veroorzaken de ingrediënten “dosis-afhankelijke centrale zenuwdemping” met als gevolg “sedatie, vermoeidheid, duizeligheid”.

Heb je ooit gemerkt hoe vaak Merkel op haar stoel in de Bundestag bijna onverschillig en teruggetrokken zit? Heb je de laatste tijd de publieke optredens van de kanselier aandachtig gevolgd? Steeds weer krijg je de indruk dat ze onder invloed is van alcohol en/of drugs. Ze spreekt en handelt soms extreem traag, lijkt totaal afwezig. Dit alles wordt bevestigd door de Insider-Informatie over haar verslaving aan medicijnen.

Als een ander mogelijk neveneffect noemt de fabrikant ook het trillen. Volgens Pfitzer treden “aanvallen/krampen, trillingen, buikkrampen, spierpijn, gejaagdheid, hartkloppingen, versnelde polsslag, paniekaanvallen, duizeligheid” vooral op wanneer de medicatie wordt stopgezet. Heeft Merkel geprobeerd om aan haar verslaving te ontsnappen? In ieder geval spreken de beelden van de twee tremoraanvallen van de kanselier voor zich. Een speciale kliniek voor de behandeling van verslaafden waarschuwt ook tegen het abrupt stoppen met het innemen van de medicatie op eigen houtje:

  “Het actieve ingrediënt lorazepam mag nooit plotseling worden gestaakt. Tot slot kan plotseling stoppen in veel gevallen leiden tot levensbedreigende epileptische aanvallen, zogenaamde toevallen met tonische en klonische componenten.

Komt dat je bekend voor? De consumptie van Tavor lijkt een zekere traditie te hebben in de CDU. Reeds een zekere Uwe Barschel, voormalig premier van Sleeswijk-Holstein, was sterk afhankelijk van de substantie. De politicus, die vermoedelijk een dubbelleven leidde, leek een enorme innerlijke angst te hebben, die hij probeerde te overwinnen met medicijnen. Daarover schreef der Stern:

  Hoe hoog de druk geweest moet zijn, is ook te herkennen aan de middelen die Barschel ertegen gebruikte: Tavor, een sterk kalmerend middel, veel sterker dan Valium. Reclameslogan: “Tavor verwijdert de grond van de angst.” Om de paar weken moest de huisarts een nieuw recept voor Barschel afgeven. In 1980 begon de politicus met twee milligram per dag, twee weken later slikte hij anderhalf keer zoveel en bereikte in de herfst van 1987 een gemiddelde dagelijkse dosis van 10,4 milligram. Een intake over een lange tijd, zegt het in het handboek voor psychiatrie en psychotherapie, leidt tot ‘een persoonlijkheidsverandering, tot onverschilligheid en verlies van drive’.

Het leven van Barschel eindigde overigens voortijdig op 11 oktober 1987. Hij werd dood aangetroffen in de badkuip van zijn kamer in het luxe hotel “Beau-Rivage” in Genève. Tot op de dag van vandaag is de dood van de CDU-politicus nog steeds niet definitief opgehelderd. Zelfmoord is nu uitgesloten. Het is veel waarschijnlijker dat Uwe Barschel door een geheime dienst is vermoord.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Mahalingam
Berichten: 41099
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Zondebok Angela Merkel

Berichtdoor Mahalingam » Wo Jul 10, 2019 3:10 pm

Het volkslied werd gespeeld en Merkel stond weer te schudden. Drie keer is scheepsrecht.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Maarten
Berichten: 561
Lid geworden op: Di Mar 21, 2017 3:00 pm
Locatie: Twente
Contact:

Re: Zondebok Angela Merkel

Berichtdoor Maarten » Vr Jul 12, 2019 12:51 pm

„Trillende Merkel lijdt aan zeldzame bewegingsstoornis”

Volgens Chris Van der Linden, neuroloog verbonden aan het AZ Sint-Lucas in het Belgische Gent, lijdt Merkel aan orthostatische tremor. „Dat is een zeldzame bewegingsstoornis waarvan de oorzaak nog onbekend is maar die meestal voorkomt bij oudere mensen, meer bij vrouwen dan bij mannen.

https://www.rd.nl/vandaag/buitenland/tr ... -1.1581540

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 6503
Lid geworden op: Zo Mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Zondebok Angela Merkel

Berichtdoor sjun » Vr Jul 12, 2019 3:27 pm

Het doet anders ook sterk denken aan levenslang gebruik van teveel alcohol dat tot chronische alcoholvergiftiging leidt en als delirium tremens bekend staat. Opmerkelijk ook dan ene Hillary C een soortgelijke conditie liet zien.
:scratch:
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46638
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Zondebok Angela Merkel

Berichtdoor Pilgrim » Di Jul 30, 2019 2:12 am

Alice Weidel over Frankfurt: “Bescherm eindelijk de burgers van ons land – in plaats van de grenzeloze welkomstcultuur!”

Geplaatst op 29 juli 2019

Afbeelding

Vanochtend op het centraal station van Frankfurt werd een jongetje samen met zijn moeder voor een binnenrijdende ICE-trein op het spoor geduwd. Het kind werd overreden en stierf nog op de plaats van het ongeluk. De politie heeft een 40-jarige man uit Eritrea gearresteerd. Dit zijn de eerste commentaren over de verschrikkelijke daad.

De uitgever van de “Jüdische Rundschau”, Dr. Rafael Korenzecher, spreekt direct en ongenadig van een “vreselijk falen van de migratiepolitiek” en vraagt:

“Hoe lang moet deze waanzin nog doorgaan? Een onschuldig 8-jarig kind wordt een nieuw vreselijk slachtoffer van de ondraaglijke en onverantwoordelijke migratiepolitiek van bondskanselier Merkel en haar niet minder schuldige linkse en groene entourage.”

Deze daad is nauwelijks meer aan vreselijkheid te overtreffen
De AfD-politica Alice Weidel was de eerste Duitse parlementariër die haar mening heeft gegeven over de verschrikkelijke gebeurtenis en zodoende bij talloze twitteraars voor grote woede gezorgd: “Volgens de politie van Frankfurt heeft een 40-jarige Afrikaan de 8-jarige en zijn moeder op het spoor geduwd. Deze daad is nauwelijks meer aan vreselijkheid te overtreffen – wat moet er nog meer gebeuren? Bescherm eindelijk de burgers van ons land – in plaats van de grenzeloze welkomstcultuur!” (bron)

Jörg Kachelmann (weerman): “Mijn gedachten zijn bij de moeder en de familie van het kind en bij de machinist van de Duitse spoorwegen, wier leven vanochtend werd vernietigd. En voor het kind hoop ik dat precies die hemel bestaat zoals ik hem mij in zulke gevallen zou wensen en voorstellen. (bron)

Toevoeging webmaster – Persverklaring van Gottfried Curio, woordvoerder Binnenlandse Zaken van de AfD-fractie in de Duitse Bondsdag, over de schokkende moord op het centraal station in Frankfurt:

“Het station, ooit een mythische plek van de zogenaamde welkomstcultuur, wordt nu het symbool van een uiteenvallende samenleving. Ondertussen worden politici uit hun luxe huizen met zwarte limousines naar de Bondsdagvesting gereden. Ze schermen zichzelf af achter een geplande slotgracht. Men grenst zichzelf af, opdat men de grenzen kan openlaten. De openbare ruimte wordt een angstruimte, dat kan niet langer geaccepteerd worden.”

Video volledige persverklaring Dr. Gottfried Curio (AfD):Waar blijft Angela Merkel?
Bij de staatstelevisie en de oude partijen, vooral rondom Merkel heerst alleen maar enorm stilzwijgen, wat de woede van de mensen op de sociale media op dit moment bijzonder aanwakkert:

“Hallo, meneer Seibert [regeringswoordvoerder], is bondskanselier mevrouw Merkel of de Duitse regering nog van plan haar medeleven te betuigen aan de moeder van de vermoorde 8-jarige jongen of in ieder geval de daad te veroordelen?”

...is slechts een van de vele comments op Facebook!

Bron: https://philosophia-perennis.com

Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/07/29 ... stcultuur/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46638
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Zondebok Angela Merkel

Berichtdoor Pilgrim » Di Jul 30, 2019 2:13 am

VIDEO Frankfurt: “Mevrouw Merkel, hoe krijgt u het voor elkaar?” (+ NL vertaling)

Geplaatst op 29 juli 2019Mevrouw Merkel, “Duitsland, een land waarin men goed en graag leeft.” Deze zin zou de omgekomen 8-jarige jongen misschien ook graag geformuleerd hebben. Nu kan dat niet meer en zoals zo vaak opnieuw een dramatisch “incident” in de lange serie van de “Wir schaffen das”-waanzin, die mensen doodt, een familie verwoest, een land teistert, niemand koud laat. De dood van het kind, een leed waar je nooit meer overheen komt, die de verwoeste en getraumatiseerde familie, de ouders, de familieleden, hun leven lang zal begeleiden.

En ik vraag u onophoudelijk en ook deze keer. Hoe krijgt u het voor elkaar om de ouders in het gezicht te kijken en hen uit te leggen dat hun geliefde kind, een onschuldig slachtoffer van het verkeerd begrepen tolerantiebegrip van de politieke elites onder uw leiding werd, mevrouw Merkel. En ook vandaag vraag ik u: Hoe krijgt u het voor elkaar om dagelijks in de spiegel te kijken en daarbij aan Mia uit Kandel, Maria uit Freiburg, aan nog vele anderen, en vandaag aan deze 8-jarige jongen te denken, die allemaal uit het leven gescheurd werden, omdat u, mevrouw Merkel, de door de staat gedoogde anarchie van de chaos tot politiek principe hebt verheven.

De brandende kaarsjes op de graven van de slachtoffers van uw politiek zouden inmiddels complete grote Europese steden ´s nachts kunnen verlichten. Op dit moment begint het steeds terugkerende perpetuum mobile van de opwinding te draaien: vandaag geschoktheid en boosheid inclusief van tevoren opgestelde blijken van medeleven. Morgen het politieke debat daarover. In de komende dagen de protest-waken en demonstraties betreffende de tragische dood van het slachtoffer. En aan het eind van de week de ellendige discussie over een politieke radicalisering van de bevolking.

Men zegt: “Misdadigers zijn de spiegel van de samenleving.” Mevrouw Merkel, u hebt deze samenleving vormgegeven.

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/07/29 ... vertaling/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46638
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Zondebok Angela Merkel

Berichtdoor Pilgrim » Wo Jul 31, 2019 12:22 am

Mevrouw Merkel, waar blijft uw betuiging van deelneming aan de moeder van de in Frankfurt vermoorde jongen?

Geplaatst op 30 juli 2019

Afbeelding

Manfred Lang, een lezer van “Philosophia perennis” (gepensioneerd ambtenaar, was leraar op een gymnasium), stuurde ons gisteren onder de indruk van de verschrikkelijke kindermoord van Frankfurt onderstaand bericht, dat hij naar bondskanselier Merkel heeft gestuurd. IN de begeleidende tekst merkt hij o.a. op: “Het is geen enkele naoorlogse regering ooit gelukt om ons volk te bedekken met een dusdanige catastrofale onzekerheid. Het is geen enkele regering ooit gelukt om de toekomstperspectieven voor onze kinderen en kleinkinderen door eigen schuld zo donker te maken als deze regering-Merkel.”

Zeer geëerde mevrouw de bondskanselier, Dr. Angela Merkel,

Hebt u eigenlijk al de moeder gecondoleerd die door een Afrikaan uit Eritrea vanmorgen haar 8-jarige zoon heeft verloren.

Zijzelf en haar zoon werden door deze man verraderlijk van het perron afgeduwd voor de ICE-trein. De moeder overleefde zwaargewond. Hoelang wilt u de vele slachtoffers van uw mislukte immigratiepolitiek eigenlijk nog accepteren? Kunt u eigenlijk de Mia´s, de Maria´s en de Susanna´s nog verdragen wanneer u ´s morgens in de spiegel kijkt. U hebt steeds opnieuw aan ons volk geappelleerd om onze vrije, liberale levenswijze niet te laten verstoren door zulke aanslagen.

Datgene, wat de nieuwsmedia en de politiek graag incidenten noemen, hoopt zich op. Zwembaden moeten steeds vaker wegens noodgeile immigranten ontruimd worden onder politiebescherming. Jonge vrouwen en meisjes worden in zwembaden vaak het slachtoffer van beledigingen, intimidatie en overvallen van deze nieuwe burgers. Ikzelf kan geen handbalwedstrijd meer bezoeken zonder door de bewakingsdienst als een potentiële zware misdadiger betast te worden. De kerstmarkten worden als zwaar bewaakte zones met cementblokken en politieagenten, die bewapend zijn met machinegeweren, “bewaakt”. Scholen zien in vooruitsnellend appeasement gedrag af van varkensvlees op het menu. Joden kunnen al lange tijd niet meer veilig een keppeltje dragen. In islamitisch gedomineerde woongebieden wordt dat afgeraden door de politie. Ook buiten deze No-Go-Areas is het voor Joden riskant om hun keppeltje te dragen. Op scholen, en niet alleen op “brandpunt”scholen, hebben Duitse leerlingen het niet alleen moeilijk. Vaak worden ze uitgescholden voor ongelovigen. Meisjes, die geen hoofddoek dragen, voor hoeren. Grote sportevenementen, zoals voetbalinterlands (Hannover), moeten zwaar beveiligd worden om veilig gespeeld te kunnen worden, inclusief personencontroles. En ook internationale sportevenementen krijgen daar mee te maken: vroeger was de laatste etappe van de Tour de France een op een volksfeest gelijkende, euforische gebeurtenis. Aan beide kanten van de Champs-Élysées stonden massa´s enthousiaste fans. Deze keer moest uit veiligheidsoverwegingen de ene helft van de boulevard vrij blijven van toeschouwers. Die ene kant van de straat werd voor politieauto´s en in het midden van de straat een soort reddingsstrook vrijgehouden.

Is dit ons Duitsland en Europa, dat volgens uw visionaire voorstelling net zo vrij en liberaal verder dient te leven? Uw legendarische zin “Wir schaffen das” laat na de immigratieramp sinds 2015 veel vragen onbeantwoord.

Daarom in ieder geval mijn appèl aan u: betuigt u minstens uw medeleven aan de moeder, wier zoon door een migrant, die vanwege uw immigratiepolitiek naar ons toe kon komen, werd vermoord. En als het niet teveel gevraagd is, stuurt u alstublieft ook een bloemengroet naar de begrafenis van de kleine jongen, wiens levenskansen van hem werden afgenomen door een immigrant. Levenskansen, die u door uw politiek aan de migrant wel hebt toegestaan.

En vergeet u alstublieft niet al die reizigers, die oog in oog met de gruwelijke misdaad huilend in elkaar gestort zijn. U zou eigenlijk gezien uw ziekte heel veel empathie voor uw getroffen medeburgers moeten kunnen opbrengen.

Met vriendelijke groeten,
Manfred Lang

Bron: https://philosophia-perennis.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/07/30 ... de-jongen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46638
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Zondebok Angela Merkel

Berichtdoor Pilgrim » Zo Aug 04, 2019 2:28 pm

Merkel heeft de veiligheid van ons land verwoest

Geplaatst op 4 augustus 2019

Afbeelding

Beste lezers, mevrouw Merkel heeft in totaal viermaal voor de Duitse Bondsdag gezworen om schade van het Duitse volk af te wenden. Daarentegen heeft ze niet gezworen te willen proberen om d.m.v. het prijsgeven van de veiligheid de wereld te “redden”. Dat is echter exact hetgeen ze doet. Tegen iedere verstandigheid en tegen de duidelijke waarschuwingen in, vooral vanuit onze burgerpartij AfD, heeft ze in de herfst van 2015 de illegale massa-immigratie van cultuur-vreemde mensen naar Duitsland toegestaan en met haar handelen zelfs nog gestimuleerd.

Van heel veel van deze illegale immigranten kennen we tot op de dag van vandaag (!) nog niet eens hun echte, door een legitimatiebewijs bewezen identiteit. Al deze migranten zijn naar ons toegekomen om hier een nieuw leven te beginnen, in geval van twijfel in de weldadige geborgenheid van het Duitse sociale stelsel, de een of de ander ook met een financieel veel opleverend aantal identiteiten.

Bovendien behoort het tot de waarheid dat de meerderheid van deze mensen tot nu toe niet opduikt in de criminaliteitsstatistiek. Dat is niet bijzonder lovenswaardig – veelmeer zou dat toch een vanzelfsprekendheid voor “beschermingzoekers” moeten zijn, die het eigenlijk niet waard is genoemd te worden.

Het behoort echter eveneens tot de waarheid – en precies hier sluiten de links-groene Merkelinanen inclusief hun gewillige helpers in de media de ogen en de oren – dat een absoluut onacceptabel groot aantal van deze mensen een gevaar is voor lijf en leden van de bevolking in Duitsland.

Denk bijvoorbeeld maar aan de vermoorde jonge vrouw Mara L. in Freiburg, Susanna F. in Wiesbaden en Mia V. in Kandel. De daders: Hussein K., Ali B. en Abdul D. – allemaal zogenaamde “vluchtelingen”, Tussen deze brute moorden in zat echter steeds een bepaalde periode, waarin menig luisteraar/kijker van de publiekrechtelijke omroep geloofde dat nu toch alles weer oké zou zijn.

Helemaal niets is oké. De afgelopen twee weken tonen ons op bijna dramatische wijze wat er met de binnenlandse veiligheid van een land gebeurt dat op hippieachtige wijze hardnekkig weigert de controle over de aanwezigheid binnen zijn staatsgebied terug te krijgen.

Eerst was er de Servisch-Kosovaarse spoormoordenaar in Voerde, verleden week zondag gevolgd door een evenzo meedogenloze mes-moordenaar uit Afghanistan, die zijn (eveneens Afghaanse) vrouw uit Zwickau naar Dortmund bracht om haar daar met 70 messteken te vermoorden.

Daarna vermoordde een andere spoormoordenaar – deze keer een in Zwitserland gezochte Eritreeër – op het Centraal Station in Frankfurt een kleine 8-jarige jongen. Duitsland staat daarom nog steeds onder shock.

En nu al de volgende krankzinnige daad: afgelopen woensdag slachtte een zwaardmoordenaar uit Syrië zijn onbewapende en zodoende weerloze slachtoffer op klaarlichte dag in Stuttgart af op een manier die met woorden niet meer gepast te beschrijven is. Wie de beelden heeft gezien, weet wat ik bedoel.

Laat me er voor de duidelijkheid overigens even aan toevoegen dat men inmiddels helemaal niet meer zo zeker weet of de dader Issa M. (28?) überhaupt uit Syrië komt of dat hij hier met een valse identiteit leefde en het in werkelijkheid om een 30-jarige Palestijn gaat – maar wie interesseert in bont Merkelland nog zulke te verwaarlozen feiten. Wie komt, die is er gewoon!

Ik vraag aan u, beste lezer: wat zijn dat dan voor toestanden in ONS land, dat zichzelf altijd beschouwde als een bolwerk van recht en orde?

Het zijn de toestanden die zich in 14 jaar kanselierschap van een zekere mevrouw Merkel ontwikkeld hebben. Deze vrouw heeft Duitsland´s binnenlandse veiligheid verwoest, en ze verwoest deze iedere dag verder door de grenzen nog steeds niet te sluiten.

Deze vrouw moet zo snel en democratisch op de een of andere manier haar kanselierschap ontnomen worden om nog meer schade van ons vaderland af te wenden.

Zij en haar complete, tot volledige ruggengraat-loosheid vervallen CDU begrijpen echter maar één taal: die van het machtsverlies.

Daarom is het tijd voor het machtsverlies van de Merkel-CDU. Tijd voor rampzalige verkiezingsresultaten van de CDU – net zoals voor alle andere partijen die aan Merkel´s massa-immigratie meegewerkt en deze goedgekeurd hebben. Tijd voor de AfD.

Bron: https://politikstube.com

Door: Prof. Jörg Meuthen

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/08/04 ... -verwoest/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46638
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Zondebok Angela Merkel

Berichtdoor Pilgrim » Vr Aug 16, 2019 10:21 pm

Ex-generaal: Merkel sloopt de grondvesten van Duitsland

Geplaatst op 16 augustus 2019

Afbeelding

De voormalige generaal van het Duitse leger, Joachim Wundrak (foto), heeft bondskanselier Angela Merkel (CDU) ervan beschuldigd het fundament van Duitsland te ondermijnen. Een staat zou bestaan uit een staatsvolk, een staatsgebied en een rechtsorde, zei Wundrak in een interview met de “Junge Freiheit”.

“Mevrouw Merkel sloopt alle drie. Met haar open grenzen vervaagt het staatsterritorium, met de multiculturele massa-immigratie het volk en met haar politiek van rechtsbreuken en het overdragen van onze soevereiniteit de staatsorde”, waarschuwde de luitenant-generaal b.d. Dit zou voor hem ook de reden zijn geweest om toe te treden tot de AfD. Wundrak kandideert voor de partij bij de burgemeestersverkiezingen in Hannover.

Voor zijn toetreding tot de AfD was de luchtmachtgeneraal ongeveer zes jaar lid van de CDU geweest. In 2016 stapte hij echter uit deze partij, omdat de door Angela Merkel aangevoerde regering volgens hem niets tegen “de destijds nog verdekte massa-immigratie ondernam”.

“Politiek tegen ons volk”
In plaats van de door tijdelijke grenscontroles vastgestelde illegale immigratie te bestrijden, zou de regering alles in het werk gesteld hebben om ervoor te zorgen dat het probleem niet bekend werd. “Toen was het voor mij duidelijk dat ik me actief tegen deze politiek moest inzetten, omdat die doelbewust tegen de belangen van onze staat en ons volk gericht is. En de enige partij die hiertegen in verzet komt, is nu eenmaal de AfD.”

De langjarige beroepsmilitair had ook scherpe kritiek op de voormalige minister van Defensie (en huidige voorzitter van de Europese Commissie) Ursula von der Leyen (CDU). De beschuldiging dat er met betrekking tot het rechts-extremisme een houdingsprobleem zou bestaan in het Duitse leger, zou veel militairen geraakt hebben. Om door de opperbevelhebber beledigd te worden, zou “moeilijk te verdragen zijn”, beklaagde Wundrak. Het Duitse leger zou “heel duidelijk” geen houdingsprobleem hebben wat betreft rechts-extremisme. Veelmeer zouden de media elk individueel geval tot een schandaal opblazen.

Wundrak benadrukte dat zijn kritiek niet alleen betrekking zou hebben op von der Leyen. Zo zouden alle ministers van Defensie sinds Rudolf Scharping (SPD) erin gefaald hebben “ervoor te zorgen dat de strijdkrachten krijgen wat ze nodig hebben”. En dit zou ook geen kwestie van geld zijn, verduidelijkte de ex-generaal. “Het geld is er, dat is een kwestie van prioriteiten stellen: de politiek deelt echter liever verkiezingsgeschenken uit, blaast de sociale sector op of steekt het in de vluchtelingenpolitiek. Het is dus helemaal geen wonder dat het Duitse leger zich op dit moment in zo´n toestand bevindt.”

Bron: https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/08/16 ... duitsland/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20427
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Zondebok Angela Merkel

Berichtdoor King George » Ma Aug 19, 2019 10:57 am

Hoe knetter wil je het nog hebben? Duitsland is bereid om € 20 miljard aan Iraq aan ontwikkelingshulp te geven, maar dan moeten ze wel lief zijn voor de uitgereisde IS-oorlogsmisdadig(st)ers en hen niet ophangen. Hoe suïcidaal wil je het nog hebben?


BPK: 20 Milliarden Euro an Irak für Verzicht auf Todesstrafe gegen deutsche IS-Kämpfer
https://deutsch.rt.com/inland/91302-bpk-20-milliarden-euro-an-irak-keine-todesstrafe-is-mitglieder/

Duitsland: 20 miljard euro naar Irak om Duitse ISIS-jihadisten niet de doodstraf te geven
https://fenixx.org/2019/08/17/duitsland-20-miljard-euro-naar-irak-om-duitse-isis-jihadisten-niet-de-doodstraf-te-geven/

Laatst gewijzigd door King George op Ma Aug 19, 2019 11:05 am, 1 keer totaal gewijzigd.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20427
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Zondebok Angela Merkel

Berichtdoor King George » Ma Aug 19, 2019 11:04 am

Mag toch hopen dat ze er in Iraq een beetje de vaart in hebben gehouden en blijven houden wat betreft hun supersnelrecht inzake het ophangen van IS-oorlogsmisdadig(st)ers.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46638
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Zondebok Angela Merkel

Berichtdoor Pilgrim » Vr Aug 23, 2019 12:44 am

Angela Merkel: doodgraver van de Duitse vrijheid

Door: Jan Herman Brinks, 17:05, 21 augustus 2019

Afbeelding

'Een protestantse ethiek naar DDR-snit'

Toen Horst Kasner samen met vrouw en dochter Angela in 1954 van Hamburg naar het Oost-Duitse Quitzow verhuisde, besefte de predikant waarschijnlijk niet dat deze merkwaardige actie ooit de geschiedenisboeken zou halen. Al met al was het inderdaad een bizarre vertoning, te vergelijken met een verhuizing heden ten dage naar Noord-Korea.

Die verkassing naar het post-stalinistische romp-Duitsland (Stalin was een jaar eerder overleden) was geen impulsdoorbraak, maar het gevolg van diepliggende overtuigingen. De grens tussen de beide Duitse staten was nog tot 1961 open. Kasner heeft tijd genoeg gehad om zijn biezen te pakken en als spijtoptant naar de Bondsrepubliek terug te keren. Niemand had hem dit euvel kunnen duiden. Maar dat gebeurde niet. Integendeel. Horst Kasner ontwikkelde zich tot een systeemconforme autoriteit, en wel zo dat zijn gemeente hem de ‘rode Kasner’ noemde.

De kleine Angela werd gesocialiseerd op dezelfde wijze waarop andere kinderen in de DDR klaar werden gestoomd voor de ‘eerste-arbeiders-en-boerenstaat-op-Duitse-bodem’. Of zij nu wel of niet secretaris van de afdeling agitatie en propaganda in de DDR-organisatie Freie Deutsche Jugend is geweest doet er niet toe. (Zij ontkent). Evenals de vraag of zij het een en ander heeft gedaan voor het Ministerium für Staatssicherheid (MfS), de beruchte geheime dienst. (Zij ontkent). Ook het gegeven dat zij in 1986 en 1989 van Oost- naar West-Duitsland kon reizen is weliswaar opmerkelijk – dit was vaak een voorrecht voor zeer partijgetrouwe apparatsjiks – maar rechtvaardigt op voorhand geen veroordeling.

Wel relevant is dat men zeer zuiver in de leer moest kunnen handelen wilde men zich in een dergelijke ‘socialistische’ autocratie handhaven – en men diende over de nodige flexibiliteit te beschikken om overeind te blijven. Zeker wanneer je wilt studeren, wanneer je ambitieus bent. En Angela, die in 1986 als chemicus promoveerde, was ambitieus – en niet alleen dol op scheikunde, maar ook op macht.

Nietzsche merkte in 1874 op dat moderne mensen lijken op “de geplaagde slaven van de drie M’s: van het moment, de meningen en de modes”. Merkel heeft deze slavernij, of beter gezegd de verslaving aan de macht van het moment, tot kunstvorm weten te verheffen. Het belangrijkste is – en zij zal het ook gedurende haar studie scheikunde tijdens de verplichte lessen ML (Marxisme-Leninisme) tot zich hebben genomen – het verwerven, handhaven en uitbreiden van macht. Natuurlijk was het, indien mogelijk, prettig om deze Leninistische eis met veel ‘goedheid’ te kunnen larderen, maar de prioriteit lag bij de macht. Altijd.

Naast haar ontwikkelde gevoel voor macht beschikt zij over nog een belangrijke drijfveer die diep in haar Oost-Duitse verleden wortelt: een protestantse ethiek naar DDR-snit. Het betreft hier een zedenleer die uit strikt gepolitiseerde moraalopvattingen bestaat.

De kerk in de DDR was nooit louter een geloofsinstituut, maar ook een vehikel voor politieke doelen. Een deel van die typisch Oost-Duitse protestantse ethiek bestond uit een soort ‘Schuldkult’ ten aanzien van de Duitse historie. Deze masochistische cultus van historische Duitse schuld kwam vooral in de Stalinistische periode prominent in beeld. De rode draad van deze ‘Misere-Sicht’ op het Duitse verleden is een vermeende lijn van pure verdorvenheid die van Luther via Frederik II naar Hitler loopt. De DDR verklaarde weliswaar dat zij deze ‘Erblinie’ had overwonnen, maar de boodschap van een ‘perfide Duitsland’ bleef wel degelijk bestaan.

Angela Merkel zal er in haar socialisatie door beroerd zijn. Sterker nog, het idee van Duitse schuld moet binnen het gezin waaruit Merkel kwam grote hoogtes hebben bereikt. En wel zo hoog dat de vader bereid was om naar de dictatoriale DDR, naar het ‘betere’, naar het ‘antifascistische’ Duitsland, te verhuizen.

Uiteraard is en was die vermeende Duitse schuldigheid niet op te lossen – behalve dan wanneer heel Duitsland zou oplossen, en wel in een multiculturele, in een geglobaliseerde wereld waaruit ooit iets moois zou kunnen ontstaan.

Het kan zijn dat Merkel zwichtte voor de charme van Obama, of dat de stichter van de Paneuropese Unie, Coudenhove-Kalergi, haar in een droom is verschenen. Ook voor de verzuchting dat zij de wraak zou zijn van wijlen Erich Honecker, de voorlaatste staats- en partijleider van de DDR (‘Honeckers Rache’), valt iets te zeggen.

Maar het is waarschijnlijker dat naast haar al dan niet aangeleerde gevoel voor macht de overgeërfde (onderaardse) ‘Schuldkult’ haar grote raadgevers zijn en waren. Ook wanneer dit een irrationeel zigzagbeleid tot gevolg heeft waarbij radicale pirouettes niet te vermijden zijn.

Te denken valt bijvoorbeeld aan haar uitspraak in oktober 2010 dat de multiculturele samenleving is mislukt. Tijdens de Deutschlandtag van de Junge Union verklaarde zij: “Der Ansatz für Multikulti ist gescheitert, absolut gescheitert!” (‘Het uitgangspunt voor de multiculturele aanpak is mislukt, absoluut mislukt!’). Dit was een juiste, een realistische inschatting – die zij vervolgens in 2015 te grabbel gooide door de grenzen van Duitsland wagenwijd open te zetten. Binnen mum van tijd muteerde zij tot een heilige die zich door de hele wereld als Mutti Merkel liet fêteren. Zij zal zich op dat moment door en door verbonden hebben gevoeld met de politiek-ethische principes van haar ouderlijk huis: met God de wereld veranderen. Welnu, dat is haar gelukt.

Terwijl Duitsland zich voorzichtig emancipeert van de geallieerde ‘re-education’, is Merkel in een ‘Misere-Sicht’ op het Duitse verleden blijven hangen. Haar macht gaf en geeft haar de gelegenheid Duitsland (en Europa) substantieel te veranderen. Dat hierbij de vrijheid onder de eenheid wordt begraven deert haar niet.

Misschien is Merkel dialecticus genoeg om te beseffen dat Duitsland door haar politiek Europa voor de derde keer binnen een eeuw op z’n kop zet. Alleen ditmaal zijn en worden er feiten gecreëerd die onomkeerbaar zijn.

Dat zij dit langdurig zonder noemenswaardige binnenlandse oppositie kon doen zegt iets over de bizarre Duitse gezagsgetrouwheid. Dat zij vanuit het EU-establishment voor haar beleid zo bewierookt wordt, zegt iets over de volgzaamheid van Duitslands satellieten – en de afgronden die publieke en gepubliceerde opinie intussen van elkaar scheiden. Men moet vermoedelijk teruggaan naar de oude DDR om een vergelijkbaar spagaat aan te treffen.

https://tpo.nl/2019/08/21/angela-merkel ... -vrijheid/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46638
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Zondebok Angela Merkel

Berichtdoor Pilgrim » Zo Sep 01, 2019 11:33 pm

De wetenschappers in Duitsland zijn het er wel over eens. 97,5% vindt dat Merkel de Duitse economie verpest. Drie bevestigde hypotheses zijn: dat de regering-Merkel de Duitse economie wil vernietigen en armoede tot stand wil brengen, dat de VN een communistisch regime is dat zogenaamd door de mens veroorzaakte klimaatverandering gebruikt om armoede te bewerkstelligen, en dat er overeenstemming tussen de partijen in de Bondsdag is dat hun doel corruptie en zelfverrijking is, zo laat onderstaand artikel weten.
https://sciencefiles.org

https://ejbron.wordpress.com/2019/09/01 ... r-wilders/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46638
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Zondebok Angela Merkel

Berichtdoor Pilgrim » Zo Sep 08, 2019 10:15 pm

Diegenen die nu (nog) de macht hebben – Merkel, Macron, Rutte en anderen – zijn bang voor de macht van het volk, want als het volk opstaat dan is het gedaan met het politieke EU-kartel en daarom heeft Merkel ook getelefoneerd met Italië om te proberen de volksvertegenwoordiger van het Italiaanse volk, Matteo Salvini een hak te zetten.

Merkel zou in het telefoongesprek gezegd hebben dat Salvini kostte wat kost tegengehouden moet worden en had zelfs voorgesteld om de staatsschuld te verlichten.
www.compact-online.de

https://ejbron.wordpress.com/2019/09/08 ... ers-terug/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20427
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Zondebok Angela Merkel

Berichtdoor King George » Za Sep 14, 2019 10:57 am

We laten niemand verdrinken, maar we laten wel tientallen miljoenen van onze eigen mensen stikken. Humaan hoor. Wir schaffen das.  Duitsland wil kwart migranten van zee opnemen

  Duitsland is bereid een kwart van de migranten op te vangen die Italië via de zee bereiken. Minister Horst Seehofer van Binnenlandse Zaken heeft dat gezegd tegen de Süddeutsche Zeitung. Hij doet zijn uitspraken in aanloop naar een EU-bijeenkomst later deze maand waarop het migratievraagstuk aan de orde komt.


  ,,Ik heb altijd gezegd dat ons migratiebeleid ook humaan is. We laten niemand verdrinken’’, aldus Seehofer. ,,Als alles blijft zoals besproken is, kunnen wij 25 procent van de uit zee geredde mensen die in Italië aankomen overnemen’’, zegt Seehofer die tegelijk aangeeft dat Duitsland tot nog toe ook telkens ongeveer een kwart van de migranten heeft overgenomen.

Lees verder
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46638
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Zondebok Angela Merkel

Berichtdoor Pilgrim » Za Sep 14, 2019 10:06 pm

Na rede van Merkel wordt opnieuw duidelijk: de verwoesting gaat verder

Geplaatst op 14 september 2019

Afbeelding
“Socialisme via de achterdeur”

Terwijl in Duitsland de infrastructuur uit elkaar valt, de ouderdoms- en kinderarmoede evenals de werkloosheid toenemen, de economie voor een dreigende recessie staat, wil de Duitse regering over ruim een week een miljarden kostend klimaatpakket bezegelen. In de “grote coalitie” is een wedstrijd ontstaan wie de meest betrokken klimaatbeschermer is. Toen de bondskanselier tijdens het begrotingsdebat afgelopen woensdag het woord nam, kwam bij de Groenen vreugde opzetten. Want eigenlijk is alleen nog de AfD in de oppositie tegen de grote eenheidspartij.

Daarom kwam er ook alleen maar kritiek van de echte oppositie. In haar openingsrede van het debat bekritiseerde Alice Weidel de Duitse regering hoe zij “miljarden en nog eens miljarden zou verspillen om een imaginaire ondergang van de wereld in de verre toekomst te voorkomen.” De zogenaamde klimaatbescherming zou niets anders zijn dan een programma om te de-industrialiseren en arbeidsplaatsen te vernietigen. Weidel eiste de terugkeer naar een “liberale, burgerlijke politiek”.

De problemen waar de Duitse economie nu voor zou staan, zouden het gevolg zijn van een economie-vijandige politiek, van een “in de kern groen-socialistische ideologie, die het land zou ruïneren en van zijn toekomstvermogen zou beroven”. De Duitse regering zou de verantwoordelijkheid dragen voor de vernietiging van de automobielindustrie door “klimaatbescherming waan” en een planeconomie voor elektrische auto´s. Bovendien zou het land geruïneerd worden door de terugtrekking uit de kernenergie en kolenindustrie, aldus Weidel. Dat zou “economische en natuurwetenschappelijke nonsens” zijn.

Weidel eiste opnieuw een “effectieve bewaking en controle” van de grenzen, die mogelijk en tegen behapbare kosten te doen zou zijn: “U wilt miljoenen burgers door middel van verboden, strafheffingen en dirigistische maatregelen in hun individuele mobiliteit beperken, maar illegale immigranten kunnen nog steeds vrij en ongehinderd over de grenzen ons land binnenkomen.”

De volgende migratiegolf zou in Griekenland al voor de deur staan. In plaats van er met andere Middellandse Zeelanden voor te zorgen dat illegale migratie gestopt zou worden, zou de Duitse regering “humanitaire” smokkelaars en mensenhandelaars, ook NGO´s genaamd, aanmoedigen om de illegale migranten naar Duitsland te vliegen of “per door de staat geregelde watertaxi” naar Europa te laten brengen.

Tien jaar euro-redding zouden nu de gevolgen van het “mislukte euro-experiment” laten zien. De 0% rentepolitiek van de ECB zou Duitse spaarders en de middenklasse naar de onderlaag leiden, de weg effenen voor een nieuwe crash, aldus Weidel. Er zou een bankencrisis en daarna een munthervorming komen, waarbij de mensen alles zouden kwijtraken. Het begrotingsplan van de Duitse regering zou aantonen dat de coalitie gewoon “zo zou willen doorgaan” als tot nu toe. Dat zou niet meer kunnen, aldus Weidel. Wat nodig zou zijn, zou een fundamentele herbezinning zijn in de richting van een liberale en burgerlijke politiek evenals het sparen van het milieu en bronnen in plaats van “klimaatbescherming”.

Bron: www.watergate.tv

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/09/14 ... at-verder/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46638
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Zondebok Angela Merkel

Berichtdoor Pilgrim » Di Sep 17, 2019 11:13 pm

Duitsland, dat nu de grootste sponsor is van de Palestijnen, zo laat onderstaand bericht weten. Volgens de Duitse Bild kondigde de federale regering aan dat ze in 2018 ongeveer 166,2 miljoen euro aan de Palestijnen heeft gegeven, en Merkel gaf aan dat Duitsland daarmee door zal gaan. Ik mag hopen dat Nederland niet aanzienlijke bedragen stuurt naar de islamitische Palestijnen.
www.cufi.org.uk

https://ejbron.wordpress.com/2019/09/16 ... rwijs-wil/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46638
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Zondebok Angela Merkel

Berichtdoor Pilgrim » Zo Okt 06, 2019 12:38 am

Peiling: Duidelijke meerderheid tegen hernieuwd kanselierschap van Merkel

Geplaatst op 5 oktober 2019

Afbeelding

Een duidelijke meerderheid van de Duitsers spreekt zich uit tegen een hernieuwd kanselierschap van Angela Merkel na 2021.

Ondanks de crisis in de leiding van de CDU wijst een duidelijke meerderheid van de Duitse burgers een nieuw kanselierschap van Angela Merkel na 2021 af.

Uit een peiling van het opinieonderzoeksinstituut INSA (2058 geënquêteerden van 27 tot 30 september) voor het nieuwsblad “Focus” bleek dat 62% van de geënquêteerden geen vijfde termijn van Merkel wil.

Daarentegen vond slechts 18% van de Duitsers het goed wanneer Merkel nog een keer kanselier zou worden, 20% gaf geen eenduidig antwoord.

Onder de aanhangers van de CDU is volgens de peiling slechts 32% er voor dat Merkel nog een keer aantreedt. 50% is hier tegen. Bij de SPD- zowel als de Groenen-aanhangers is 13% tegen een nieuw kanselierschap van Merkel.

Onder de aanhangers van de AfD is de afwijzing met 89% het grootst. Angela Merkel zelf had in de herfst van 2018 verklaard niet opnieuw te willen aantreden. Ze zei destijds: “IK werd niet als kanselier geboren.” De vraagstelling luidde: “Zou u het goed vinden wanneer Angela Merkel zich in 2021, tegen haar aankondiging in, nogmaals kandidaat zou stellen als bondskanselier?”

Bron: www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/10/05 ... an-merkel/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 75021
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Zondebok Angela Merkel

Berichtdoor Ariel » Zo Okt 06, 2019 1:10 am

Pilgrim schreef:
Peiling: Duidelijke meerderheid tegen hernieuwd kanselierschap van MerkelTja...Dat hadden de duitsers eerder moeten bedenken. Dat mens kan in de lange maanden die ze daar nog zit, heel veel kwaad uitrichten
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46638
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Zondebok Angela Merkel

Berichtdoor Pilgrim » Ma Okt 07, 2019 1:45 am

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Eurabia”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten