Toenemend verzet tegen de EU

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41178
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen de EU

Berichtdoor Pilgrim » Zo Mei 26, 2019 3:48 pm

IJsland trekt EU-toetredingsverzoek terug

Geplaatst op 6 mei 2019

Afbeelding

Midden-rechtse regering beëindigt onderhandelingen

IJsland heeft zijn kandidatuur voor een EU-lidmaatschap officieel ingetrokken. De belangen van het land zouden buiten de EU beter gediend zijn, verklaarde het ministerie van Buitenlandse Zaken. De midden-rechtse regering in Reykjavik had de stap al aangekondigd.


De onderhandelingen werden al onderbroken, nu is het officieel: IJsland heeft zijn aanvraag tot toetreding tot de Europese Unie ingetrokken. “Dat is geen onderwerp meer”, verklaarde de IJslandse minister van Buitenlandse Zaken Gunnar Bragi Sveinsson. De stap was door de IJslandse midden-rechtse regering al na de parlementsverkiezingen in 2013 aangekondigd. “De belangen van IJsland zijn buiten de Europese Unie beter gediend”, verklaarde het ministerie van Buitenlandse Zaken op zijn website.

Tijdens een ontmoeting met zijn collega uit Estland, Edgar Rinkevics, overhandigde Sveinsson de huidige voorzitter van de Europese Raad een brief, waarin de regering haar besluit uitlegt. “De IJslandse regering is niet van plan om de toetredingsgesprekken weer te openen”, staat er in de brief.

Macht- en koerswisseling in 2013
In 2009 had de toenmalige linkse regering van IJsland gesolliciteerd naar een EU-toetreding. In mei 2013 had IJsland de onderhandelingen toen opgeschort. Een meerderheid van de IJslanders had zich daarvoor in peilingen steeds opnieuw tegen een toetreding tot de EU uitgesproken. Een groot twistpunt tussen Brussel en Reykjavik zijn de visvangstquota van de EU. Voor IJsland is de visvangst een beslissende economische factor.

Verleden jaar hadden er in Reykjavik meerdere dagen lang protesten tegen de EU-politiek van de regering plaatsgevonden, terwijl in het parlement al over het einde van de toetredingsonderhandelingen overlegd was. De regering had verklaard zich te willen concentreren op de betrekkingen met de EU in het kader van de Europese Economische Ruimte (EER). Deze vrijhandelszone omvat de 28 EU-landen en Liechtenstein en Noorwegen.

Bron: www.tagesschau.de

Door: B. Musch-Borowska

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/05/06 ... oek-terug/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41178
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen de EU

Berichtdoor Pilgrim » Ma Mei 27, 2019 1:49 am

Oostenrijkse bondskanselier Kurz: ‘Schrap duizend EU-verordeningen en geef bevoegdheden terug’

Geplaatst op 13 mei 2019

Afbeelding

De Oostenrijkse bondskanselier Sebastian Kurz (foto) laat er geen gras over groeien. Twee weken voor de Europese verkiezingen zet hij flink druk op de ketel: ‘Schrap duizend Europese verordeningen of geef de bevoegdheden terug aan de lidstaten. Dat meldt het ANP via The Post Online.

In heel heldere taal ligt hij zijn opmerkingen toe: “Geen mens heeft Europese richtlijnen nodig over de bereiding van schnitzels en frieten”, aldus de regeringsleider. Het moge duidelijk zijn dat Kurz het helemaal heeft gehad met “regelwaanzin” en “betutteling” vanuit de EU.

Ook geeft hij aan dat mensen juist snakken naar een fatsoenlijk antwoord op vragen rondom de thema’s van veiligheid, buitengrenzen of klimaat. De EU heeft aantoonbaar een veel te trage reactiesnelheid op dergelijke ontwikkelingen.

Kurz vertaalt het volkssentiment helder en uit zich zeer kritisch. Dit zijn langzamerhand steeds meer partijen en kopstukken aan het doen. Ook heeft dit een steeds meer merkbaar effect op pro-EU partijen, die nu vooral spreken van ‘bij de EU blijven, om te hervormen’.

Maar het triest aan deze noodzaak tot hervorming is dat al lang en breed bekend was wat de fundering van de EU had moeten zijn: democratisch, kleinschalig, gericht op economische samenwerking en ter bevordering van Europese landen. Daar hoefde geen nieuwe vorm van democratie voor te worden bedacht en daar waren ook geen ondoorgrondelijke regels en procedures voor nodig. In plaats daarvan heerst dus ook terecht het beeld van graaiers, beroepsvergaderaars, kartelvormingen, lobbycratie, onnozele bureaucratie en EU-propagandisten!

https://www.dagelijksestandaard.nl/2019 ... den-terug/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 71866
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Toenemend verzet tegen de EU

Berichtdoor Ariel » Ma Mei 27, 2019 11:44 am

Pilgrim schreef:
Oostenrijkse bondskanselier Kurz: ‘Schrap duizend EU-verordeningen en geef bevoegdheden terug’Wat ook hard nodig is, is om in die extravagante salarissen van dat EU personeel te snijden. Zeker als ze met pensioen gaan of overbodig zijn, dan is het niet nodig om ze een koninklijke uitkering te geven.

Juncker gaat straks genieten van een enorm pensioen die door ons betaald wordt.

Ik vind dat niet leuk.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41178
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen de EU

Berichtdoor Pilgrim » Ma Jul 01, 2019 11:31 pm

Ruzie! EU beveelt Zwitserland om eurofiel akkoord aan te houden

Door Bart Reijmerink, 1 juli 2019

Afbeelding

Tussen Zwitserland en de EU is al langer sprake van groeiende irritaties. De huidige president van Zwitserland, Ueli Maurer, is een echte euroscepticus. Dit zorgt uiteraard voor botsende belangen tussen het kleine Zwitserland en het grote Brussel. Vooral nu Zwitserland wil onderhandelen over een al gesloten akkoord.

Ook erkent de EU sinds vandaag de Zwitserse aandelenbeurs Six niet meer als gelijkwaardig. Dit symboliseert de huidige relatie tussen Zwitserland en de EU. Al jaren verslechtert de relatie, al vijf jaar onderhandelen de twee over een ‘raamakkoord’ dat zou moeten leiden tot een nieuwe structuur voor onderlinge betrekkingen. Echter lopen al vijf jaar lang de onderhandelingen niet bepaalt soepel, en nu wil Zwitserland het akkoord, dat is getekend in december van 2018, dus openbreken en opnieuw bespreken. Dit tegen het zere been van de EU.

Dit jaar zijn er verkiezingen in Zwitserland, de EU vreesde al dat de eurosceptische president niet zo makkelijk zal instemmen met het akkoord. De vrees is terecht geweest, president Maurer eist nu een uitzonderingspositie op de fundamentele interne marktregels van de EU. Regels die als dictaten voor ons gelden, maar de Zwitsers accepteren deze simpelweg niet. Een uitzonderingspositie en überhaupt de mogelijkheid tot onderhandelingen hiervoor heeft de EU al eerder geweigerd aan het Verenigd Koninkrijk.

Als de Zwitsers dit wel krijgen en de Britten dan slaat de EU natuurlijk een enorme flater, en dat ze weten ze in Brussel. Vandaar de paniek en de poging tot een ‘sanctie’ op de aandelenbeurs Six. Die overigens zo blijkt aan het einde van de eerste dag niet negatief uitviel voor de Zwitsers.

De EU hoopte dat Zwitserland meer leek op het altijd maar mee buigende land Noorwegen. De Zwitsers staan bekend als onderhandelaars en de EU merkt dat ze toch niet zo sterk staan als dat ze ons proberen wijs te maken.

Voor eurosceptici binnen de EU is dit een interessante ontwikkeling. Al tijden roepen zij dat je helemaal geen unie hoeft te vormen voor handel, iets wat de Zwitsers als jaren laten zien. Wellicht dat de Britten ook nog wat zullen leren van de Zwitsers als het gaat om onderhandelen, want dit soort ontwikkelingen kan de EU op dit moment niet goed hebben. De eurosceptische geluiden worden met de dag luider.

https://www.dagelijksestandaard.nl/2019 ... um=twitter
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41178
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen de EU

Berichtdoor Pilgrim » Zo Aug 25, 2019 2:52 am

Polen: Nog steeds geen zin in de euro

Geplaatst op 24 augustus 2019

Afbeelding

Het waren duidelijke woorden die de Poolse minister-president Mateusz Morawiecki met het oog op een mogelijke Poolse toetreding tot de eurozone in een donderdag gepubliceerd interview met de kranten van de Funke-mediagroep vond. Ook wees hij kritiek op de Poolse justitiehervorming af.

“Polen komt uit het communisme, en wij bevinden ons nog altijd in een compleet ander ontwikkelingsstadium dan Duitsland” – dit heldere antwoord gaf de Poolse minister-president op de vraag naar een mogelijke euro-toetreding van zijn land. Ook benadrukte hij dat “een onafhankelijke munteenheid een belangrijk instrument in crisistijden” voor zijn land zou zijn.

Angst voor ontwikkeling zoals in Italië
Als vereiste voor een toetreding noemde de politicus de voorwaarde dat de lonen in zijn land “minstens 80 of 90% van de Duitse lonen bedragen”. Als dit niet het geval zou zijn, dan zou een invoering van de gemeenschappelijke munt “zeer riskant” zijn. “Mijn vrienden in Italië betreuren ondertussen dat ze de euro ingevoerd hebben”, zei Morawiecki verder.

De Poolse minister-president liet zich ook uit over de justitiehervorming in zijn land, waarvoor Polen al meerdere procedures van de EU wegens verdragsschending aan de broek kreeg. De stap van zijn land zou noodzakelijk zijn geweest, omdat het justitiesysteem “compleet verrot” geweest zou zijn en dat men dit nu zou willen veranderen.

Verder zei Morawiescki: “Onze justitie is veel minder gepolitiseerd dan in Duitsland. Dat blijkt al uit de keuze van de rechters.” Deze uitspraak is natuurlijk een enorme, maar verdiende, draai om de oren voor Duitsland, dat inmiddels wat betreft de graad van politisering van de justitie waarschijnlijk in heel Europa als het slechtste voorbeeld wordt beschouwd.

Het is steeds opnieuw opmerkelijk hoe on-ideologisch en pragmatisch Oost-Europese politici optreden. Als vanzelfsprekend zetten ze de nationale belangen op de eerste plaats van hun handelen.

Fundamentele euro-constructiefout
Politici zoals Morawiecki zouden de afgelopen jaren wel eens ingezien kunnen hebben dat de euro-crisis geen “staatsschuldencrisis” was, maar vooral door onherstelbare constructiefouten van de “Europese muntunie” zelf werd veroorzaakt.

De economische prestatie van de Europese naties is nog steeds zeer verschillend, om het even of je naar de structuur van de toegevoegde waardes, de hoogte van de groeicijfers, de werkloosheid, de productiviteit, de levensstandaard, het investeringsniveau en de benutte capaciteiten, de winst- en zelfstandigheidsquota, de instelling tegenover werk, de mentaliteiten, de bereidheid tot staken enz. kijkt, zodat nauwelijks gesproken kan worden van een uniforme economische ruimte.

De economische gespletenheid van Europa speelt een zeer beslissende rol in het afwezige functievermogen van een gezamenlijke geldpolitiek. Hoe meer verschillend de economisch belangrijke structuren zijn, hoe meer moet het monetaire pak gesneden zijn, opdat het kan voldoen aan de verschillende structuuromstandigheden in de desbetreffende landen en regio´s.

Bovendien wordt de Europese muntunie door zwaarwegende institutionele foute prikkels gevormd, die bijna uitdagen tot schadelijk gedrag op kosten van de gemeenschap. Denk alleen maar aan de verborgen kredietverlening van de Deutsche Bank aan financieel zwakke eurolanden via het mechanisme van targetsaldo´s.

In een dergelijk krankzinnig systeem zullen landen zoals Polen, Hongarije of Tsjechië, maar ook Denemarken, zich zeker niet vrijwillig begeven.

Bron: www.compact-online.de

Door: Sven Reuth

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/08/24 ... n-de-euro/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6169
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: Toenemend verzet tegen de EU

Berichtdoor Ali Yas » Zo Aug 25, 2019 6:07 am

Pilgrim schreef:
... door onherstelbare constructiefouten van de “Europese muntunie” zelf werd veroorzaakt.

Die muntunie is zelf een contructiefout.
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41178
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen de EU

Berichtdoor Pilgrim » Zo Sep 22, 2019 3:01 am

Muurschildering...

Afbeelding

“Beter eruit dan erin”
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41178
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen de EU

Berichtdoor Pilgrim » Wo Okt 02, 2019 12:37 am

Het verzet tegen de EUSSR -dictatuur en haar marxisten

Posted on September 29, 2019

Afbeelding

Het socialistische-globalistische plan is een Europese superstaat door heel Europa in één land te verenigen, dat geregeerd zal worden door ongekozen technocraten, wat heel veel lijkt op Adolf Hitlers heerschappij over Europa in het vroege stadium van de Tweede Wereldoorlog. Adolf Hitler, net als de EU, ongekozen technocraten op de machtigste posities plaatste. De technocratische Europese politici, waaronder ook premier Mark Rutte, zullen na het Brexit extra haast maken met het vernietigen van de laatste resten soevereiniteit van Europese landen... De EU zoals ze er nu uitziet is een dictatuur. Het ondemocratische karakter van de Eurozone wordt goed duidelijk uit de woorden van de voorzitter van de Europese Commissie, Jean-Claude Juncker. In een openhartig interview in 1999 stelde hij over Europese besluitvorming: ‘Wij besluiten iets, lanceren het en wachten een tijdje af, of er iets gebeurt. Als er dan geen geschreeuw of opstanden uitbreken, omdat de meesten totaal niet begrijpen wat er besloten werd, dan gaan we door – stap voor stap, tot er geen weg terug meer is.’...

De greep van Brussel op de burgers neemt toe en de vrijheden van de burgers nemen af – de vrijheid van meningsuiting voorop. De uitslag van het Brexit-referendum en de verkiezing van Donald Trump in 2016 waren zo’n grote schok voor de zittende macht dat men in paniek een noodrem zocht. De oorzaak van de winst van het populisme ligt volgens Europese politici in ‘desinformatie’ op sociale media. De oplossing is volgens Socialistische Brussel dat Facebook, Twitter en YouTube zich ontdoen van ongewenste geluiden zoals kritiek op het immigratiebeleid, pro-Russische berichtgeving of wat suggestief ‘nationalistisch-rechts’ gedachtengoed wordt genoemd...

De vrijheid van meningsuiting is de laatste jaren ingeperkt, met name door de uitbreiding van de anti-discriminatiewetgeving. Kritische of onaardige opmerkingen over minderheden of ‘kwetsbare bevolkingsgroepen’ worden al snel als haatzaaierij of bedreiging uitgelegd en vervolgens bestreden. Het heeft veel weg van een moderne inquisitie. Wie meningen uitdraagt die tegengesteld zijn aan de ‘tolerante’ progressieve gelijkheidsideologie, loopt kans zijn baan kwijt te raken of zijn carrière te vernielen. Nederland kende tot 1 maart 2014 wettelijke verboden op godslastering. Maar in Oostenrijk heb je dat verbod nog wel, en Allah valt daar ook onder. In 2018 werd daar een vrouw tot een boete van 550 euro veroordeeld. omdat ze had gezegd dat de islamitische profeet Mohammed een pedofiel was. Hij trouwde namelijk op zijn vijftigste met een negenjarig meisje, wat redelijk in overeenstemming lijkt met de definitie. In de kwestie rond de islam is discussie bijna onmogelijk. Iedereen met een mening wordt direct weggezet in de hoek van ‘theedrinkende gutmensch’ of ‘racist’ en ‘islamofoob’. De islam wordt goedgepraat, geknuffeld, gefaciliteerd groot en machtig te worden in onze moderne westerse cultuur...

Net als Fortuyn tijdens zijn opkomst, wordt de PVV partij door linkse media in de hoek van extreemrechts en het nazisme geduwd. Deze partij heeft natuurlijk helemaal niets met extreemrechts en het nazisme te maken. Deze partij staat juist voor de rechtsstaat, de democratie en de vrijheid. De demonisering van deze partij in het algemeen, en de schandelijke vergelijkingen met extreemrechts en het nazisme in het bijzonder zijn walgelijk, een belediging aan het adres van de PVV-kiezer en moeten onmiddellijk stoppen... En bijna dagelijks wordt Trump door de NL de politiek correcte media belachelijk gemaakt. Mensen die nu al moord en brand lopen te schreeuwen over Trump verdienen het om eens even met hun kop onder de koude kraan gehouden te worden. Trump heeft tot nu letterlijk NIETS gedaan, waar je je werkelijk als voorstander van rule of law zorgen over zou moeten maken… Door verkiezing van Donald Trump is de wereld maar net ontsnapt aan een derde wereldoorlog! Amerika had twee keuzes: WO III of vrede. Hillary Clinton stond voor oorlog en Trump heeft de kans hier verandering in te brengen. En met Trump als president, kunnen ook de betrekkingen tussen de VS en Rusland aanzienlijk verbeteren. Dit zou niet alleen goed zijn voor de VS en Rusland, maar ook voor de rest van de wereld. Waren Nederlanders maar half zo slim als Amerikanen, dan was Rutte 2 niet eens ontstaan...

Mensen wordt wakker; de EU dictatuur komt ieder jaar een stapje dichter bij huis! Het word tijd voor een Nederlands referendum, waarbij Rutte toch echt naar het volk zal moeten luisteren! Wij wilden geen 1 Europa, geen Euro’s, geen Brussel. En nu hebben we het even aangezien, maar het is niks en word niks. Eigen identiteit terug, GEEN Brussel, GEEN EUropa, en GEEN Euro! De Engelsen gaven het goede voorbeeld, nu de beurt aan ons! ...https://zlj13051967.wordpress.com/2019/09/29/35115/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41178
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen de EU

Berichtdoor Pilgrim » Do Okt 10, 2019 1:32 am

De voormalige Tsjechische president hekelt de politieke ontwikkeling van de EU

Geplaatst op 9 oktober 2019

Afbeelding
Petr Bystron (links) en Václav Klaus.

(Via “Free West Media”)

De voormalige Tsjechische president Václav Klaus hekelde de linkse tendensen in de EU. Hij moet uiteindelijk toegeven dat hij destijds niet genoeg begrepen en zich het Westen anders voorgesteld zou hebben.

Behalve de toespraken van Peter Bystron, de woordvoerder Buitenlandse Politiek van de AfD-fractie in het Duitse parlement, en Katrin Ebner-Steiner, fractievoorzitter van de AfD in het Beierse parlement, benadrukte de voormalige Tsjechische president ook de betekenis van het patriottisme voor een toekomstig Europa.

Klaus zei tijdens deze feestelijke plechtigheid ter gelegenheid van de 29e verjaardag van de Duitse hereniging in het Beierse parlement:

“De leugenachtigheid en de valsheid van de huidige politieke correctheid hebben we in november 1989 niet verwacht.”

Klaus betwijfelde vooral de voordelen van de “EU” voor de verschillende lidstaten en klaagde over een “radicaal klimaat-alarmisme” en een zogenaamd “Gretaïsme”.

Deze propaganda-afleidingen zouden schadelijk zijn voor de mensen in Europa, andere fenomenen zoals “multiculturalisme, genderisme, Europaïsme en globalisme en andere modernismen” zouden “een serieuze bedreiging voor de westelijke samenleving zijn”, merkte Klaus op.

De meest beroemde Tsjechische politicus en econoom wijdde zijn hele leven aan de soevereiniteit van zijn vaderland. Václav Klaus analyseerde de nieuwste aanvallen op vrijheid en democratie, de Duitse hereniging zou echter zonder twijfel een reden zijn om te vieren, aldus Klaus. Hij voegde er echter aan toe:

“De ontwikkeling van de EU is in de Tsjechische Republiek zo omstreden en de splijting zo diep, ik vrees dat veel Tsjechische burgers de “Fluwelen Revolutie” niet zullen vieren, omdat de val van de muur helaas geen definitieve zege over het communisme was.”

Oost-Europeanen, die de Europese en Amerikaanse samenlevingen als beter zouden beschouwen, hadden ongelijk: “Wij hebben ons vergist!” De informatie uit de leerboeken kwam niet overeen met de realiteit van de westelijke samenlevingen. Er waren tendensen dat “wij niet genoeg begrepen hebben”, zei de voormalige president Klaus.

Verder somde Klaus enkele van de heilige koeien van politiek links op:

“Deze ontwikkelingen waren de neomarxistische tendensen van de Frankfurter Schule, de gevolgen van de barricaden van 1968, de toenemende centralistische ambities van het Europese integratieproces, de geboorte van het agressieve feminisme, de diepte van de met de ´Club van Rome´ beginnende Groene revolutie en de grenzen van de groei.”

Daarna komt Klaus teleurgesteld over:

“Ik denk – en ik ben niet alleen – dat we meer verloren dan gewonnen hebben.”

Katrin Ebner-Steiner, fractievoorzitter van de AfD in het Beierse parlement, waardeerde de betekenis van de oudere staatsman, van een soevereinist. Ze sloot af: “De toekomst behoort aan de patriotten”.

De woordvoerder Buitenlandse Zaken van de AfD-fractie in het Duitse parlement, Petr Bystron, zei dat vrijheid, democratie, soevereiniteit en identiteit in toenemende mate bedreigd zouden worden. Op de herdenkingsdag van de Duitse eenheid “zou het gepast zijn om binnen de AfD aan eenheid en samenwerking te werken”, zei de oorspronkelijke Tsjech van geboorte en ontving daarvoor luid applaus.

Petr Bystron verder:

“In de samenleving is de stemming bijna zoals aan het eind van de jaren-80 in de communistische landen. De mensen hier en nu zijn bang om hun mening vrij te uiten.”

Regeringskritische uitspraken zouden op intimidatie en zelfs op ontslagen stuiten, zei Bystron, en hij voegde er aan toe:

“Ons land heeft weer mensen met ruggengraat nodig, die in verzet komen tegen deze onrechtvaardigheid. Een ieder kan ermee beginnen om zijn mening uit te drukken in het dagelijks leven. Voor ons als AfD betekent dit dat deze mensen op onze ondersteuning zijn aangewezen. Wij, de AfD, moeten voor deze mensen het beschermende schild zijn.”

Met Petr Bystron als deelstaatvoorzitter behaalde de AfD in Beieren 12,4% van de stemmen, het beste verkiezingsresultaat in alle westelijke Duitse deelstaten!

Bron: www.contra-magazin.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/10/09 ... van-de-eu/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Eurabia”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Maarten en 5 gasten