Naderende ondergang van Zweden

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 42208
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Naderende ondergang van Zweden

Berichtdoor Pilgrim » Di Aug 27, 2019 11:22 pm

Zweden: plotselinge stijging van het aantal explosies

Geplaatst op 27 augustus 2019

Afbeelding

In Zweden vonden in het eerste halfjaar van 2019 ongeveer 45% meer bomaanslagen en explosies plaats dan in dezelfde periode vorig jaar.

Volgens statistieken van de autoriteiten vonden er in Zweden in het eerste halfjaar van 2019 in totaal 120 springstof-incidenten plaats, terwijl dat er in de eerste helft van 2018 “slechts” 83 waren. Verschillende bronnen berichten echter over het hele jaar 2018 van verschillende aantallen. Volgens het dagblad “Dagens Nyheter” vonden er in het jaar 2018 in het hele land 157 explosies plaats, terwijl de Raad van criminele preventie (BRÅ) verleden jaar 108 gevallen van verwoesting door explosies meldde.

De aantallen verschillen, maar alle organisaties zijn het erover eens dat de bomaanslagen in het jaar 2019 zijn toegenomen. De criminoloog Sven Granath ging op de explosies in en verklaarde:

“Ja, helaas zijn ze toegenomen. Waarom? We weten het niet. Het kan aan de toename van wapengeweld op nationaal niveau liggen. Op verschillende plekken kan het tot een of meerdere conflicten tussen criminele netwerken komen, die echter heel moeilijk op te sporen zijn.”

De herkomst van de springstof is grotendeels onbekend. “Je kunt alleen maar speculeren. Het zou van een bouwplaats gestolen en verkocht of binnengesmokkeld kunnen worden”, ging Granath verder en merkte op dat de rechercheurs nooit precies zouden weten welk materiaal er voor de explosies gebruikt werd en waar het vandaan zou komen.

Volgens informatie van de politie is de soort explosies de afgelopen jaren veranderd. Vroeger waren handgranaten vaker bij Zweedse bomaanslagen aan te treffen, nu is dynamiet, dat van bouwterreinen werd gestolen, de nieuwe norm geworden.

Deskundigen beweren dat de explosies waarschijnlijk verband houden met georganiseerde criminaliteit en op grond van strengere voorschriften voor vuurwapens in Zweden zouden kunnen toenemen.

De Zuid-Zweedse stad Malmö werd de afgelopen jaren met een groot aantal explosiezaken geconfronteerd. In het jaar 2017 waren het 58, verleden jaar 45 en dit jaar al 23 gevallen. Het is opmerkelijk dat de stad in het begin van dit jaar binnen slechts 24 uur drie explosies registreerde. Malmö geldt als “hotspot” van migranten-bendes, die al complete straten controleren.

Het lijkt erop alsof de autoriteiten bereidwillig de kop in het zand steken wat betreft de correlatie tussen een toename van migranten en vluchtelingen en het toenemend aantal bommen en explosies. Deskundigen en ambtenaren kunnen het “georganiseerde misdaad” noemen, als ze zich daar beter door voelen. Daarbij wordt het eigenlijke probleem echter volledig geïgnoreerd.

De realiteit ziet er zo uit dat de import van ontelbare mensen uit de Derde Wereld in een ooit rijk en stabiel land van de Eerste Wereld, van dit land een onveilige en turbulente gevechtszone heeft gemaakt. Uiteindelijk oogsten ze wat ze zaaien – en Zweden oogst het tienvoudige.

Bron: www.contra-magazin.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/08/27 ... explosies/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 42208
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Naderende ondergang van Zweden

Berichtdoor Pilgrim » Do Aug 29, 2019 10:47 pm

Ooit was Zweden een mooi land en het is het “voorbeeldland” van de EU, en dan met name van de ondemocratische Europese Commissie, maar nu verandert de demografische samenstelling in Zweden door de asielinvasie die is opgezet door de VN en die de EU uitvoert met behulp van regeringen zonder ruggengraat. En als wij, de Nederlanders, niet opstaan en ons land weer zelf gaan besturen, dan wordt Nederland mijns inziens net zo’n chaos als Zweden.

Na een evaluatie van de Zweedse stad Filippstad is gebleken dat de gemeente op de rand staat van een financiële instorting en dat steeds meer Zweden minder bereid zijn om de Derde Wereld migranten te steunen. Gemeentewerkers in Filippstad waarschuwen voor een steeds wanhopigere situatie en Zweedse autochtonen in de werkende gemeente verhuizen, terwijl immigranten uit Derde Wereldlanden intrekken, zo laat onderstaan artikel weten.

De gemeente schat dat tenminste 80% van de niet-Europeanen werkeloos is en van een uitkering leeft. Dat komt me heel bekend voor, aangezien dat in Nederland vast ook zo, of bijna zo is.
https://jdreport.com

https://ejbron.wordpress.com/2019/08/29 ... idelijker/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 42208
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Naderende ondergang van Zweden

Berichtdoor Pilgrim » Zo Sep 01, 2019 12:43 am

“Laboratorium voor experimenten van de georganiseerde misdaad”: Zweden aan de vooravond van een burgeroorlog?

Geplaatst op 31 augustus 2019

Afbeelding

Zweden plukt nu de wrange vruchten van zijn decennia lange excessieve immigratiepolitiek en bevindt zich blijkbaar aan de vooravond van een burgeroorlog. Met het oog op het toenemend aantal overvallen en gewelddadigheden heeft de Zweedse koning Karel XVI Gustaaf zich bezorgd uitgelaten over de openbare veiligheid in zijn land. Het persbureau dpa citeert hem met de woorden: “De bezorgdheid, die zulke dagen bij het publiek teweegbrengen, wordt door mij en mijn familie gedeeld.”

In Zweden, dat nu het Europese land met het hoogste aantal verkrachtingen is, was het in de afgelopen weken tot meerdere aanvallen met handgranaten en moorden gekomen. Zo werden er binnen drie dagen twee vrouwen in Malmö en Stockholm doodgeschoten. De daden zouden voor rekening komen van criminele multiculti-bendes.

In juli al had de minister van Binnenlandse Zaken van Zweden, Mikael Damberg, betere uitrusting en strengere wetten geëist om het geweld van de elkaar bestrijdende criminelen in te kunnen dammen. Men zou moeten verhinderen dat deze personen wapens en springstof te pakken zouden krijgen.

Als je de statistieken mag geloven, zou dat wel eens te laat kunnen zijn. Volgens de regering vonden er alleen vorig jaar al zegge en schrijve 306 schietpartijen en 162 springstof-aanslagen in Zweden plaats. Internationaal agerende bendes misdadigers zouden over ongeveer 18.000 leden beschikken, berichtte het “Hamburger Abendblatt”. In veiligheidskringen geldt het Scandinavische land als “laboratorium voor experimenten van de georganiseerde misdaad”. In Zweden wordt al maandenlang heftig gediscussieerd over het thema binnenlandse veiligheid.

Bron: https://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/08/31 ... geroorlog/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 42208
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Naderende ondergang van Zweden

Berichtdoor Pilgrim » Za Sep 07, 2019 11:10 pm

Zweedse gemeenten hebben te veel hooi op de vork genomen bij “vluchtelingen”

Geplaatst op 7 september 2019

Afbeelding

Nu dreigt het faillissement

Ach, wat waren ze blij toen de eerste “vluchtelingen” arriveerden: de gemeenten in Duitsland. Echte goudstukken, die voor nieuw leven zorgen, hoogopgeleide en geciviliseerde mensen, kortom: beter kon het niet worden. En hoe meer er komen hoe beter.


Maar wat er allemaal uit de treinen en bussen stapte, was het tegendeel van hetgeen wat verwacht en door de grote politiek beloofd werd. Bijna 100% jonge, krachtige mannen, zonder opleiding, beroep en perspectief, kortom mensen van het laadperron voor restjes, waarmee gewoon niets aan te vangen is in een land dat op dat moment nog niet met opzet gedeindustialiseerd wordt. De jonge heren voelden zich goed, gevoed, met een dak boven het hoofd en royaal van geld voorzien. Ze bedankten voor het verwenprogramma de luxe met exploderende criminaliteitscijfers, verkrachtingen, seksuele intimidaties, steekpartijen en moorden. Dat kunnen ze gewoon, anders niets.

En ze kunnen nog iets: geld afpersen en meer en meer eisen.

Maar, niet alleen in Duitsland was en is dat zo, ook in Zweden, waar de gemeenten jubelden toen er duizenden kwamen.

Maar ook in het noorden van Europa komt men er inmiddels achter – en als patriot zou je willen zeggen eindelijk – wat voor gebroed men het land binnengehaald heeft. Eigenlijk was het voor elke niet verblinde geest duidelijk dat Merkels Mohammedanen-saus niet goed zou kunnen aflopen, maar wie dat voorspelde, was een nazi.

Maar er komt steeds meer naar buiten wat er aan de hand is. Laten we het voorbeeld Zweden nemen.

Hässleholm is een stadje in het zuiden van het land, ongeveer tussen Helsingborg in het westen en Karlskrona in het oosten van de provincie Skane. Daar wonen 300 “vluchtelingen” op 28.500 Zweden. Maar in plaats van de hoog gekwalificeerde mensen kwamen vermoedelijk eerder de niet gekwalificeerde mensen het land binnen, want zelfs na drie jaar presteren die mensen het om van uitkeringen te leven – en het gebruikelijke te doen: op straathoeken rondhangen, in stations e.d.

De voorzitter van de gemeenteraad, Lars Johnsson, moest dan ook toegeven dat 100 van de geschoolde arbeidskrachten analfabeet zouden zijn en de andere 200 geen enkele opleiding zouden bezitten. “Die zullen vermoedelijk nooit een baan krijgen”, zei hij tegenover de krant “Kristianstadsbladet”.

Dienovereenkomstig explodeerden de sociale kosten in Hässleholm. Waren het in 2012 nog 32 miljoen Zweedse Kronen (€ 2,9 miljoen), in 2019 zijn dat al 54 miljoen (€ 5,2 miljoen), en men verwacht dat ze jaarlijks met 6 miljoen Kronen zullen stijgen, omdat de “vluchtelingen” het zichzelf immers gemakkelijk hebben gemaakt in de sociale hangmatten. Om financieel te kunnen overleven, zou Hässleholm 100 miljoen Zweedse Kronen (€ 9,3 miljoen) nodig hebben, aldus Johnsson.

Niet anders is het in het Midden-Zweedse Filipstadt, zoals de zender SVT bericht. Ook daar werden de “vluchtelingen” ooit bejubeld, en nu stelt men verbaasd vast dat ze geen aanwinst, maar een last tot in de eeuwigheid zijn.

“In de groep migranten en vluchtelingen heersen werkloosheid en afhankelijkheid van sociale uitkeringen. Het risico bestaat dat ze voor altijd onderhouden moeten worden”, aldus Claes Hultgren van de stad. Velen zijn te oud of onopgeleid of gewoon analfabeet”, aldus Hultgren.

Ondertussen verlieten steeds meer autochtone Zweden de stad, met het resultaat dat banen niet meer bezet kunnen worden, omdat de “nieuwen” daarvoor niet te gebruiken zijn.

Maar het betreft niet alleen provinciesteden, zelfs Gotenburg klaagt over het vertrek van opgeleide, jonge mensen, die ook als belastingbetaler verdwijnen.

En in Stockholm wreef men zich onlangs verbaasd in de ogen dat er nog nooit zo veel onopgeleide mensen en analfabeten in de hoofdstad waren. De omvolking functioneert heel goed: de Zweden, die goed opgeleid en ontwikkeld zijn, trekken naar het platteland, in de metropool blijft dan alleen de drab uit de shitholes van de wereld over.

Bron: www.pi-news.net

Door: “Chevrolet”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/09/07 ... htelingen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 42208
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Naderende ondergang van Zweden

Berichtdoor Pilgrim » Za Sep 28, 2019 11:20 pm

In Zweden, het zogenaamde voorbeeldland van de dictatoriale EU, gaat het helemaal niet goed door de overlast die de immigranten veroorzaken, en het loopt serieus uit de hand.

Vorig jaar vonden er 306 schietpartijen plaats en werden 45 mensen doodgeschoten. Het aantal gedode mensen is volgens de politie sinds 2014 verdubbeld. Het aantal mensen dat is blootgesteld aan seksueel misbruik is verdrievoudigd. Van begin 2019 tot eind juli waren er 120 bomaanslagen in Zweden, een stijging van 45% ten opzichte van vorig jaar. Overvallen op jongeren zijn ook aanzienlijk toegenomen, tussen 2015 en 2018 was er een toename van 75%.

Volgens het Zweedse Civil Contingencies Agency (MSB) is terrorisme nu overal in Zweden een bedreiging en daarom worden nu, net zoals de grote steden, ook kleine gemeentes voorbereid op terroristische aanslagen.

Voor het derde jaar op rij is het aantal gerapporteerde verkrachtingen in 2018 gestegen tot 20 gerapporteerde verkrachtingen per dag, en de vrijheid van vrouwen in Zweden neemt af. Dat vrouwen zich niet meer vrij over straat kunnen begeven zonder zich zorgen te hoeven maken, is een ernstige beperking van de vrijheid en de zelfbeschikking van vrouwen.

[...]

www.zerohedge.com

https://ejbron.wordpress.com/2019/09/28 ... oestanden/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72542
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Naderende ondergang van Zweden

Berichtdoor Ariel » Do Okt 03, 2019 1:30 pm

Zweden: Staat koopt voor Syrische polygamist met 16 kinderen drie villa’s met uitzicht op zee

Nog meer overdreven dan in Nederland JA HET KAN NOG ERGER!, wordt de welkomstcultuur eigenlijk alleen in Zweden gevierd. Een Syrische polygamist, die in totaal 16 kinderen met drie vrouwen heeft, kreeg van de Zweedse staat drie villa’s met zeezicht ter waarde van $ 1,8 miljoen. De Zweedse Democraten en veel burgers zijn geschokt nadat het schandaal publieke kennis werd.

Harem krijgt drie villa’s met uitzicht op zee op kosten van de overheid

De Syrische vluchteling woont nu in drie huizen, elk voor een van zijn vrouwen, met uitzicht op de Oostzee. De huizen hebben elk een waarde van 400.000, 650.000 en 700.000 dollar en zijn speciaal gekocht door het stadsbestuur. Het resort ligt in de populaire badplaats Saltsjöbaden en behoort tot het district Nacka, dat op zijn beurt wordt toegeschreven aan de regio Stockholm. Ontdekt was het schandaal – dat aanvankelijk alleen als een gerucht ging – van de lokale tak van de patriottische partij van de Zweedse Democraten.

Maar dat is niet genoeg: alleen de administratie van Nacka heeft tot nu toe 32 miljoen dollar uitgegeven voor de huisvesting van migranten. Oorspronkelijk was “slechts” 12,5 miljoen dollar gepland. Aan het begin van het jaar werd de stad Saltsjöbaden – normaal een bestemming voor welgestelde Zweden – gedwongen om 370 migranten achter te laten van een herverdelingsprogramma. “De gemeenschap moet huisvesting bieden aan de mensen die de staat ons toewijst”, zegt Mats Gerdau, voorzitter van de gemeenteraad van Nacka.

Links verdedig actie
De verontwaardiging is groot, vooral in de sociale netwerken. Terwijl Zweden diep in hun zakken moeten graven en vaak door hun vingers kijken, krijgen migranten vrijwel alles van de staat. De acceptatie van de islamitische manier van leven van polygamie wordt echter ook bekritiseerd. Uit respect voor het uitgebreide gezin krijgt elke vrouw een eigen huis.

Zoals verwacht ziet Zweeds links het anders . Voor hen is polygamie in dit geval zelfs een “kans voor vrouwen om een ​​diep patriarchaal instituut te overwinnen”. En uiteindelijk zou het Syrische uitgebreide gezin ‘slechts tijdelijk’ op het landgoed wonen.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 42208
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Naderende ondergang van Zweden

Berichtdoor Pilgrim » Wo Okt 16, 2019 1:22 am

‘Meeste Zweedse gemeenten failliet door binnenlaten grote aantallen migranten’

Posted on 15/10/2019

Afbeelding
Op borden met eufemistische teksten zoals ‘Wijken tegen misdaad, allemaal samen’ geven de extreem politiek-correcte Zweedse autoriteiten impliciet toe dat de misdaad in migrantenwijken compleet uit de hand is gelopen. (Afbeelding: Getty Images (3)).

Onbeperkte massa immigratie heeft sociale zekerheid in Zweden uitgeput (en dit gaat over een paar jaar ook in Nederland gebeuren als er niets verandert)

‘SOS uit Zweden’, zette een bezorgde Zweed enkele dagen geleden boven zijn ingezonden vraag aan de Amerikaanse topeconoom Martin Armstrong. ‘In Zweden is het socialisme het verst gevorderd ter wereld,’ begint hij. ‘En ze zijn helemaal gek geworden. Een van de best georganiseerde landen met de oudste Centrale Bank en prima geleide multinationals is in totale chaos veranderd. Socialisme heeft ons vreedzame land in een crimineel centrum veranderd.’

‘Verkrachtingen behoren tot het hoogste aantal per inwoner, net als berovingen. We worden overspoeld met immigranten uit de MENA landen (Midden Oosten, Noord Afrika) die geen vaardigheden hebben. Velen kunnen niet eens lezen. Ze leven van uitkeringen en krijgen beter betaald dan de werkende mensen. Belastingen exploderen. De politie staat onder extreme druk, de gevangenissen zijn overvol.’

Criminele migrantenbendes nemen de straten over
In het dunbevolkte Zweden zijn volgens de overheid al 50 criminele netwerken actief, tegen 39 in 2015. Een Zweeds politierapport maakte in 2017 echter melding van 200 criminele netwerken in 61 islamitische no-go zones.

In grote, maar ook kleinere steden en zelfs dorpen veroorzaken jeugdbendes die voor het leeuwendeel uit migranten bestaan steeds vaker extreme overlast. Zo werden in augustus in Täby enkele tieners met machetes, messen en een vuurwapen aangevallen door een jeugdige migrantenbende. De Zweedse tieners werd van alles beroofd, zelfs van hun merkkleding.

Afgelopen zaterdag was het weer raak in Boras. Een automobilist werd door een 10 tot 15 jongeren tellende bende met eieren bekogeld. Toen hij stopte en vroeg of ze daarmee wilden ophouden, werd hij ernstig mishandeld en met een gebroken taak en afgebroken tanden in het ziekenhuis opgenomen. Zijn auto werd totaal vernield. Zoals gewoonlijk heeft de politie nog niemand gearresteerd; die focust zich juist op autochtone ‘racistische’ Zweden die op het internet klagen over het vele migrantengeweld, en eisen dat het massa immigratiebeleid wordt gestopt. (2)

Gemeenten failliet door gigantische last migranten op sociale zekerheid
‘Zelfde met gezondheidszorg en onderwijs,’ vervolgt de Zweed tegen Armstrong. ‘De gemeenten zijn failliet. Zij lenen via Kommunivest om de gigantische last van immigranten te kunnen betalen. Deze leningen gaan naar uitkeringen, niet naar investeringen. Kommunivest vaardigt internationale obligaties uit en leent vervolgens aan alle gemeenten. Internationale investeerders weten niet hoe slecht de financiële situatie van Kommunivest is. Het is de Zweedse kanarie in de kolenmijn die spoedig het loodje legt. Hans Jensevik is een zeer gerespecteerde ‘old-timer’ die zijn hele leven met de economie van de gemeenten heeft gewerkt. Zelfs hij heeft een video gemaakt waarin hij investeerders waarschuwt om geen Kommunivest obligaties te kopen.’

‘De schulden van de overheid zijn niet catastrofaal, maar die van de gemeenten wel. De regering heeft de gemeenten met de schulden opgezadeld toen de staat alle 290 gemeenten met immigranten overspoelde. Nu waarschuwen veel gemeenten dat ze failliet zijn en noodfondsen nodig hebben. De overheid zal daarom snel genoodzaakt zijn om de gemeenten te hulp te schieten.’

Staatsmedia promoten net als in Nederland massa immigratie en klimaatverandering
‘De staatsmedia domineren TV en radio. Stel je voor dat in Amerika alleen CNN op TV te zien is, en de concurrenten enkel entertainment mogen brengen. De staatsmedia propageren massa immigratie, open grenzen, klimaatverandering, pro-euro en Trump-haat (net zoals in Nederland). Alle kranten die van de overheid leven volgen dezelfde agenda. De Zweedse Riksbank zit in de val en is gedwongen met negatieve rente en nog meer QE (virtueel geld bijdrukken) de ECB naar de afgrond te volgen. De Zweedse kroon is aan het verzuipen. Dit gaat niet goed eindigen.’

Armstrong reactie: ‘In Europa is de impact van migranten in Zweden het zwaarst geweest. Daar komt de klimaatverandering nonsens nog bij, die tot ‘flygskam’ of ‘vliegschaamte’ heeft geleid. Hierdoor dreigt een scherpe daling van het aantal vliegreizen. Dankzij Greta Thunberg wordt op mensen die vliegen neergekeken, omdat dit het klimaat zou beschadigen.’

Zweedse en Europese economie kunnen keiharde klappen verwachten
Ook volgens zijn beroemde ECM computermodel gaat de Zweedse economie op korte termijn (eind 2019 – 2020) keiharde klappen krijgen, overigens net als de rest van Europa. ‘We zijn getuige van een schuldencrisis op gemeentelijk niveau, die zich naar provincies en staten heeft uitgebreid. Alles wat niet federaal is heeft niet de mogelijkheid om geld te scheppen. Daarom is constant lenen het enige wat ze nog kunnen doen, en hopen dat ze het voorlopig niet hoeven terug te betalen.’ (1)

‘Zweden is in oorlog’
De Zweedse auteur Björn Ranelid schreef in juli dat ‘Zweden in oorlog is. Het zijn de politici die hiervoor verantwoordelijk zijn. In Lund werden vijf avonden achtereen auto’s in brand gestoken, een van de vele honderden keren dat dit de afgelopen 15 jaar in Zweden is gebeurd. Van 1955 tot 1985 werd er in Malmö, Göteborg, Stockholm of Lund niet één auto in brand gestoken. Maar niet één van deze criminelen heeft ergens gebrek aan. Ze hebben een dak boven hun hoofd en krijgen gratis scholing.’ (4)

Zoals bekend begint in eigen land vooral Amsterdam de afgelopen jaren in veel (migranten)wijken ook steeds meer op een oorlogsgebied in wording te lijken. Moet in Zweden en ook Nederland eerst anarchie uitbreken, en moeten er eerst talloze slachtoffers vallen voordat de politiek bereid is toe te geven dat het massa immigratie / diversiteit beleid volkomen heeft gefaald?* (*Tenzij het creëren van chaos juist de bedoeling is, maar dat zal wel weer een complottheorie zijn?)

Xander

(1) Armstrong Economics
(2) Infowars Europe
(3) Afbeelding: Embed from Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)
(4) The Gatestone Institute via Zero Hedge

https://www.xandernieuws.net/algemeen/m ... migranten/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 15857
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Naderende ondergang van Zweden

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Wo Okt 16, 2019 2:54 pm

Zolang de doodstraf niet wordt ingevoerd zal van vuil-opruiming geen sprake zijn.

De ergste stikstof wordt geproduceerd door het overgrote aantal overgewaaide parasieten uit Afrika en moslimlanden buiten Afrika, die doorgaans maar twee woorden in hun imigratie-bagage hebben meegenomen:

"Allah akbar!"
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 42208
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Naderende ondergang van Zweden

Berichtdoor Pilgrim » Di Okt 29, 2019 1:20 am

Zweden is bezorgd om zijn imago, want zelfs de drie explosies vorige week in Stockholm werden niet eens gemeld in de kranten of andere MSM. De regering daar, net zoals hier en in Duitsland en Frankrijk, lijkt zich meer bezig te houden met het bagatelliseren van het probleem in plaats van het bij de basis aan te pakken.

Zweden is in chaos door politiek wanbeleid. Het eens zo mooie rustige land wordt nu geteisterd door immigrantengeweld. In 2018 waren er 162 bomaanslagen gemeld en in dezelfde periode dit jaar is er al een stijging van 30. In de laatste vier jaar zijn het aantal verkrachtingen en seksuele gerelateerde geweldsmisdrijven verdrievoudigd. De krant “Dagens Nyheter” wees erop dat 90% van de schietpartijen in Zweden gepleegd wordt door eerste of tweede generatie immigranten.
www.rt.com

https://ejbron.wordpress.com/2019/10/28 ... nder-gaan/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 42208
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Naderende ondergang van Zweden

Berichtdoor Pilgrim » Di Okt 29, 2019 9:35 pm

CEO Volvo zegt dat bedrijf Zweden kan gaan verlaten door migrantengeweld

Posted on 29/10/2019

Afbeelding
De Zweedse politie adviseert vrouwen en meisjes ’s avonds niet meer alleen over straat te gaan. 1 op de 4 durft dat sowieso niet meer. Afbeelding: (1).

Oud CEO Scania verwacht burgeroorlog – Scania nam 90 Somalische migranten aan die allemaal weer weg zijn, omdat ze niet konden of wilden werken, en zelfs niet op tijd konden komen

Hakan Samuelsson, de CEO van Volvo, blijkt in juli te hebben gezegd dat het bedrijf Zweden kan gaan verlaten vanwege de exploderende gewelddadige criminaliteit in het land, die volledig wordt veroorzaakt door migranten. (1) Leif Östling, voormalig CEO van truckfabrikant Scania, had vorig jaar in een interview met SwebbTV al gewaarschuwd dat Zweden op een burgeroorlog afstevent als gevolg van het jarenlange massa immigratie beleid. ‘We hebben veel teveel mensen van buiten binnengelaten. Degenen die uit het Midden Oosten en Afrika komen leven in een samenleving die wij al bijna 100 jaar achter ons hebben gelaten.’

Ook in Zweden is het –op enkele uitzonderingen na- niet gelukt om migranten uit de overwegend islamitische wereld (vrijwillig) te laten integreren in de Zweedse samenleving. Net als in Nederland en de rest van West Europa verdwijnt het leeuwendeel rechtstreeks in de sociale zekerheid en/of criminaliteit. Ook vormen ze een parallelle, op de islam gebaseerde samenleving die vijandig staat tegenover de meeste Westerse waarden, wetten en principes.

Explosies, schietpartijen, granaten, verkrachtingen, geweld
Explosies, schietpartijen en aanvallen met granaten zijn in de ooit zo rustige Zweedse steden schering en inslag geworden. Migrantenbendes beheersen soms complete wijken waar de hulpdiensten enkel nog onder bewapende politiebegeleiding durven te komen.

Ook het aantal zware zedenmisdrijven en gewelddaden is dankzij de komst van honderdduizenden migranten geëxplodeerd. Zo heeft Zweden al jaren het op één na hoogste aantal verkrachtingen per inwoner te wereld. Uit de laatst gepubliceerde* officiële cijfers blijkt dat de enorme stijging volledig door migranten wordt veroorzaakt. (* Jaren terug. Daarna besloot de politieke correcte linkse Zweedse regering de cijfers voortaan niet meer te publiceren, en gingen sommige media zelf onderzoek verrichten.)

Uit een recent onderzoek bleek dat 15,3% van alle Zweden ’s avonds niet meer over straat durft omdat ze bang zijn te worden aangevallen, beroofd, aangerand of verkracht. Onder vrouwen is dit percentage zelfs bijna 25%. In stedelijke gebieden is de verkoop van pepperspray tot 90% gestegen. De Zweedse politie adviseert vrouwen en meisjes inmiddels openlijk om ’s avonds en ’s nachts niet meer alleen op pad te gaan.

Meeste migranten kunnen of willen niet werken
Volvo CEO Samuelsson zei in juli op een conferentie dat Volvo steeds meer moeite heeft om buitenlandse experts en ander gekwalificeerd personeel aan te trekken. ‘Wij maken auto’s, maar kunnen de andere problemen niet oplossen… Wat zeker niet helpt is dat mensen lezen over schietpartijen in Göteborg, en zich afvragen of ze daar wel moeten gaan wonen.’

Hoewel Volvo geen onmiddellijke verhuisplannen heeft, is het wel iets waar inmiddels rekening mee wordt gehouden. ‘We zetten ons hoofdkwartier alleen in een land neer waar de zaken werken.’ (1) Gezien het feit dat niet alleen Zweden, maar heel West Europa in steeds sneller tempo islamiseert als gevolg van het binnenhalen van miljoenen migranten, zal die toekomstige nieuwe locatie vermoedelijk ergens buiten Europa liggen, of in een Oost Europees land als Hongarije, dat zijn grenzen, cultuur en samenleving wel beschermt.

Ex-Scania topman Östling onderstreepte de enorme problemen met (moslim)migranten vanuit zijn eigen ervaring als CEO van Scania. Het bedrijf nam 90 Somalische migranten aan, maar die zijn allemaal weer vertrokken of ontslagen, omdat ze maar niet op tijd wilden komen en ook niet in staat bleken om in teams samen te werken.

De oud topman impliceerde ook dat de meeste migranten simpelweg te dom zijn door te stellen dat het wel een volle generatie kan gaan duren voordat de ‘kennis overdracht’ die noodzakelijk is voor migranten om in de Zweedse samenleving te kunnen functioneren, heeft plaatsgevonden.

Over max. 10 jaar burgeroorlog
Als de problemen niet binnen 10 jaar worden opgelost, dan vreest Östling dat er een burgeroorlog uitbreekt, waardoor het leger zal moeten ingrijpen tegen de dan nog veel groter en machtiger geworden gewelddadige migrantenbendes.

Onlangs berichtten we dat de meeste Zweedse gemeenten nu al feitelijk failliet zijn omdat de opvang en permanente verzorging van zoveel migranten bakken vol met geld kost. Wij denken dan ook dat die opstand of burgeroorlog eerder kan uitbreken, zeker zodra de sociale zekerheid onbetaalbaar is geworden en grote aantallen Zweedse autochtonen in armoede worden gestort.

Xander

(1) Paul Joseph Watson
(2) Paul Joseph Watson via Summit News en Zero Hedge

https://www.xandernieuws.net/algemeen/c ... tengeweld/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 42208
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Naderende ondergang van Zweden

Berichtdoor Pilgrim » Do Okt 31, 2019 2:22 am

Zweden is op weg naar de burgeroorlog

Geplaatst op 30 oktober 2019

Afbeelding

Een voormalige CEO van Scania heeft kritiek op de ongecontroleerde immigratie naar Zweden. Die zou onvermijdelijk tot een burgeroorlog leiden.

In een interview met “Swebbtv” zei de zakenman Leif Östling, voormalig CEO van Scania, dat de aankomst van zoveel nieuwe migranten, die zich niet zouden kunnen integreren in de Zweedse samenleving, een voedingsbodem voor gewelddadige onlusten creëert.

“We hebben teveel mensen van buiten opgenomen. Diegenen die uit het Midden-Oosten en Afrika komen, leven in een samenleving die wij bijna honderd jaar geleden verlaten hebben”, zei hij.

Explosies en granaataanvallen zijn in veel Zweedse steden enorm toegenomen. Ook de seksuele overvallen en geweldmisdaden nemen toe.

Östling benadrukte problemen bij de integratie door zijn eigen ervaringen bij Scania te noemen, waarbij ongeveer 90 van de honderd Somalische migranten, die aangesteld waren door de onderneming, werden ontslagen, omdat zij niet op tijd op het werk verschenen of niet in teamverband zouden kunnen werken.

Östling denkt dat de “kennistransfer”, die migranten nodig hebben om de Zweedse samenleving aan te kunnen, een generatie in aanspraak zou kunnen nemen.

De zakenman zei te hopen dat de problemen van het land binnen 10 jaar verholpen zouden kunnen worden. Zo niet, dan zou het tot een burgeroorlog kunnen komen, die het noodzakelijk zou maken om het leger op te roepen in migrantengebieden om daar gewelddadige onlusten neer te slaan.

Bron: www.contra-magazin.com

Door: Michael Steiner

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/10/30 ... geroorlog/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 42208
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Naderende ondergang van Zweden

Berichtdoor Pilgrim » Zo Nov 10, 2019 10:12 pm

Zweden, door EU-politici eerder wel “het voorbeeldland” van de EU genoemd, is in chaos. Er is, zo laat onderstaand artikel ons weten, oorlog in Stockholm en Malmö. In de No-Go zones, door de politiek altijd ontkend, zijn er dagelijks bom- en granaataanvallen. Negen van de tien bende moordenaars zijn immigranten van de eerste of tweede generatie. In Stockholm verwoestten granaataanvallen in juni in de universiteitsstad Linkoping twee woongebouwen en meer dan 250 appartementen. In augustus waren er 58 schietpartijen en meer dan 80% van de daders heeft buitenlandse ouders. Landen van herkomst zijn Irak, Bosnië, Libanon, Syrië en Turkije. Zweden is tegenwoordig één van de landen in Europa met de hoogste criminaliteitscijfers in West-Europa.
www.wochenblick.at

https://ejbron.wordpress.com/2019/11/10 ... migranten/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19196
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Naderende ondergang van Zweden

Berichtdoor King George » Do Nov 14, 2019 2:19 pm

Afbeelding


ZWEDEN: Ooit een utopische droom, heeft massale moslimimmigratie er een multiculturele nachtmerrie van gemaakt

Lang beschouwd als het veiligste land ter wereld, wordt Zweden nu geplaagd door nachtelijke granaatexplosies, wijdverspreide autoverbrandingen en het op één na hoogste verkrachtingspercentage ter wereld, alleen achter Zuid-Afrika. Ze beschuldigen deze sterke toename van criminaliteit aan ‘bendes’ maar vertellen het publiek niet dat deze bendes vrijwel alle immigrantenbendes zijn, bestaande uit moslims uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika.

Zweedse politie kampt met ongekende bomaanslagen en richt zich ook op locaties in het stadscentrum. De bomploeg werd geroepen om 97 explosies in de eerste negen maanden van dit jaar aan te pakken. De meeste aanvallen hebben plaatsgevonden in voorsteden met een laag inkomen en migranten, in de grootste steden: Stockholm, Göteborg en Malmö.

Afbeelding
De bom explodeerde kort na 9 uur vrijdag in een explosie die door twee flatgebouwen scheurde en kilometers ver kon worden gehoord. Vijfentwintig mensen hadden snijwonden en kneuzingen en 250 appartementen werden beschadigd. Een nabijgelegen kleuterschool werd geëvacueerd. Ziekenhuizen zijn in rampenmodus geraakt. Foto’s uit de scène tonen rijen afgebroken balkons en verbrijzelde ramen.

Malmo had drie explosies in iets meer dan 24 uur aan het begin van deze maand. Maar ook op meer welvarende plaatsen worden nu ook gericht aanslagen gepleegd. Een explosie in de woonwijk Bromma in het noorden van Stockholm vorige maand vernietigde de ingang van een flatgebouw, blies ramen uit en beschadigde auto’s.

De politie zegt dat de betrokken criminelen deel uitmaken van dezelfde bendes achter een toename van wapencriminaliteit, vaak verbonden aan de drugshandel. Zweden zag 45 dodelijke schietpartijen in 2018, vergeleken met 17 in 2011. Maar waarom ze explosieven aan hun arsenaal hebben toegevoegd, is onduidelijk.

MSK “ Heeft Zweden een van het hoogste aantal verkrachtingen ter wereld PER CAPITA?” Met andere woorden, het aantal verkrachtingen per hoofd van de bevolking , is niet helemaal bekend omdat het vergelijken van dit absolute aantallen verkrachtingen tussen landen met een enorm verschillende bevolkingsgrootte zinloos zou zijn.

Het antwoord op de vraag in termen van verkrachtingen per hoofd van de bevolking is het ja, Zweden doet, en hoewel deze informatie niet veel wordt gepubliceerd door de reguliere media omdat het zo politiek gevoelig is, “heeft Zweden nu het op één na hoogste aantal verkrachtingen ter wereld , na Zuid-Afrika, dat met 53,2 per 100.000 zes keer hoger is dan de Verenigde Staten. ”Dat is een toename van 1490% van 1975 tot 2014, en de bevolking groeide met slechts 19%.

De Zweedse politie registreert of laat de etniciteit van verdachten of veroordeelde criminelen maar geeft deze niet vrij, maar hoofd van inlichtingendienst Linda H Straaf zegt dat velen hetzelfde profiel hebben – moslims uit Afrika en het Midden-Oosten. “Ze zijn opgegroeid in Zweden en komen uit sociaal-economisch zwakke groepen, sociaal-economisch zwakke gebieden, en velen zijn misschien immigranten van de tweede of derde generatie,” zegt ze.

Dodelijke schietpartijen per hoofd van de bevolking in Zweden zijn nu aanzienlijk hoger dan het Europese gemiddelde. En systematische getuige-intimidatie, in combinatie met een zwijgplicht in de sociaal-economisch zwakke immigrantgebieden van het land, heeft de misdaad voor het Zweedse rechtssysteem moeilijk gemaakt om aangepakt te worden.

Quillette De toename van bendegeweld en andere vormen van criminaliteit – inclusief seksuele delicten en een golf van overvallen op kinderen – heeft verstrekkende gevolgen gehad voor de Zweedse samenleving. In een land met ” s werelds eerste feministische regering ‘, geeft een derde van de jonge vrouwen nu aan zich’ s nachts onveilig te voelen.

Afbeelding

MSK “ Heeft Zweden een van het hoogste aantal verkrachtingen ter wereld PER CAPITA?” Met andere woorden, het aantal verkrachtingen per hoofd van de bevolking , is niet helemaal bekend omdat het vergelijken van dit absolute aantallen verkrachtingen tussen landen met een enorm verschillende bevolkingsgrootte zinloos zou zijn.

Het antwoord op de vraag in termen van verkrachtingen per hoofd van de bevolking is het ja, Zweden doet, en hoewel deze informatie niet veel wordt gepubliceerd door de reguliere media omdat het zo politiek gevoelig is, “heeft Zweden nu het op één na hoogste aantal verkrachtingen ter wereld , na Zuid-Afrika, dat met 53,2 per 100.000 zes keer hoger is dan de Verenigde Staten. ”Dat is een toename van 1490% van 1975 tot 2014, en de bevolking groeide met slechts 19%.

Afbeelding

Uit een recent onderzoek in de drie grootste steden van het land bleek dat veiligheid nu de belangrijkste prioriteit is voor Zweden die huizen willen kopen. Criminaliteit kwam naar voren als een topprioriteit onder de kiezers voorafgaand aan de verkiezingen voor het Europees Parlement in mei.

De liberale pers zoals de BBC en de Guardian proberen te beweren dat er andere factoren zijn om de toename van verkrachtingen met 1490% in Zweden te verklaren die plaatsvond toen de immigratie van het Midden-Oosten / Noord-Afrika (MENA) naar Zweden groter werd dan enig ander land in de EU per hoofd. Immigratie uit MENA-landen is slechts toeval; tenslotte zijn alle mannen potentiële verkrachters en ook Zweedse mannen verkrachten, beweren ze.

Afbeelding

Waarom controleert u de Zweedse politiestatistieken niet op gerapporteerde verkrachtingen en verkrachtingen, hoor ik u vragen? Het antwoord daarop is dat Zweden een nieuwe wet heeft ingevoerd om het strafbaar stellen van criminaliteitsstatistieken naar etniciteit te publiceren. Voordat de wet in werking trad, werden de laatste dergelijke statistieken echter gerapporteerd en het volgende werd genoemd in een artikel in de Times over de massale verkrachtingen en seksuele aanvallen op Keulen op oudejaarsavond: “Laten we eerlijk zijn over deze immigrantenaanvallen”, gepubliceerd op 8 jan. 2016:

“ Uit een onderzoek van de Karlstad University bleek dat 85 procent van de personen die tot twee jaar gevangenisstraf zijn veroordeeld wegens verkrachting in het buitenland geboren zijn immigranten of immigranten van de tweede generatie. En al in 1996 concludeerde een rapport van de Zweedse Nationale Raad voor Criminaliteitspreventie dat immigranten uit Noord-Afrika 23 keer meer verkrachtingen doen dan als Zweedse mannen. “

No-go gebieden zijn opgedoken in steden waar, tenzij politie-eenheden een back-up team hebben om hen te bewaken, het gevaarlijk is om misdaadscènes bij te wonen omdat Molotov-cocktails door migranten naar hen worden geslingerd, volgens een senior inspecteur.

Afbeelding

Debatten over immigratie zijn geïntensiveerd sinds Zweden het grootste aantal asielzoekers per hoofd van de bevolking in de EU opnam tijdens de migratiecrisis van 2015. Maar linkse ambtenaren zullen ontkennen dat moslim immigranten de belangrijkste oorzaak zijn van de snel stijgende misdaadcijfers. En niet verrassend, ontkennen moslims ook de waarheid.

Afbeelding

Misschien is de belangrijkste laag van dit verhaal hoe het door extreem linkse Zweedse media is gecoverd. Na het trio van aanvallen van vorige maand in Stockholm, werd publieke omroep SVT beschuldigd van een linkse cover-up voor het weglaten van het verhaal uit een hoofdnieuwsprogramma.

‘Links – dat wil zeggen de Zweedse media en het establishment – is niet geïnteresseerd in debatteren over massa-immigratie. Ze zijn ideologisch toegewijd om het op te leggen wat mogelijk is, voor het grotere goed, en iedereen die het daar niet mee eens is, is een fascist, een nazi of een racist.

Afbeelding

De kranten hebben genoeg van de reguliere media (de krant Aftonbladet heeft bijvoorbeeld zelfs gewaarschuwd dat het melden van het gedrag van aanstootgevende migranten buigt voor extreem extremisme), Zweden hebben zich gewend tot sociale media en onafhankelijke internetsites waar ze geloven dat informatie onbevooroordeeld is en waar ze hebben hun eigen zegje.

Elke week posten ze duizenden opmerkingen over wat tot voor kort het taboe-onderwerp van moslimmigratie was. Hun opmerkingen beschuldigen de regering ervan een oogje dicht te knijpen terwijl de politie een verliezende strijd tegen straatcriminaliteit en aanvallen in migrantherbergen bestrijdt.

Afbeelding

Voordat specifieke problemen kunnen worden aangepakt, moet de Zweedse regering de ernst van de zaak erkennen. In de afgelopen jaren heeft de toename van geweldsmisdrijven in Zweden steeds meer aandacht gekregen van internationale media.

Hoe heeft de Zweedse regering gereageerd? Door een uitgebreide PR-campagne voor buitenlands publiek te lanceren die de uitdagingen beperkt, vooral die in de immigrantgebieden van het land. Er verandert niets als de regering blijft reageren op de realiteit op straat met cynische retorische spin.

Bommen namen aanzienlijk toe in 2015, waarbij de Zweedse politie ongeveer 100-150 explosies onderzocht . [1] [2] [3] Er waren alleen al in augustus 2015 meer dan 30 explosies gemeld in de Zweedse stad Malmö , [4] tegen een totaal van 25 in heel 2014. [5] De politie van Malmö heeft daarom gewaarschuwd voor onverbonden granaten in de stad. [6] [7]

Volgens de Zweedse politie is het gebruik van handgranaten bij criminaliteit ongekend in alle vergelijkbare Europese en niet-Europese landen, en de enige landen met vergelijkbare kenmerken zijn die met oorlogszuchtige omstandigheden , zoals Mexico met de lopende drug oorlog.

Eén studie suggereert dat Zweden tussen 2008 en 2014 vier tot vijf keer zoveel dodelijke schietpartijen per hoofd had als Noorwegen en Duitsland. [8] [2] Veel van dergelijke aanvallen houden verband met georganiseerde misdaad en afpersing van restaurants en bedrijven . [9]

Extreemrechtse politieke activisten die anti-immigrantensentimenten verspreiden, hebben de toename van granaataanvallen en criminaliteit toegeschreven aan de migrantencrisis , een claim die betwist is. [10] [11] Paulina Neuding van The Spectator schreef dat Zweedse functionarissen het probleem niet effectief hebben aangepakt: “het is nog steeds moeilijk voor Zweedse autoriteiten om eerlijk te zijn over wat er aan de hand is.

Het is algemeen bekend dat bendeleden voornamelijk immigranten van de eerste en tweede generatie zijn … en toch lijken politici, in de regering en de oppositie, bijzonder bezorgd dat geweld in buitenwijken van immigranten een PR-probleem is, een bedreiging voor het imago van Zweden [12]

Steun deze website en steun het vrije alternatieve nieuws zonder censuur:
IBAN: DE97100110012628055249
BIC:NTSBDEB1XXX
Op naam van: Erich brink
Onderwerp: Indignatiehttps://indignatie.nl/2019/11/13/zweden-ooit-een-utopische-droom-heeft-massale-moslimimmigratie-er-een-multiculturele-nachtmerrie-van-gemaakt/
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 42208
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Naderende ondergang van Zweden

Berichtdoor Pilgrim » Za Nov 23, 2019 10:50 pm

In Zweden, dat net zo’n dom politiek beleid heeft als het Nederlandse politiek kartel voert, loopt het ontzettend uit de hand. In Zweden escaleert het bendegeweld zo sterk dat Denemarken de grenscontroles opnieuw invoert. In Zweden is het niet anders dan in Duitsland en Nederland. Als één van de jongeren gearresteerd wordt, zijn de straffen meestal zeer mild, dat moedigt de clans aan om weer nieuwe jongeren op straat te brengen, net zoals in Malmö waar vijftienjarigen met vuurwapens op straat schieten. De Deutschlandfunk schrijft over de interne veiligheid van Zweden; als de politie krantenkoppen haalt in het land, dan is dat vooral te wijten aan onderbezetting en buitensporige eisen. Jale Poljarevius van de nationale Zweedse politie zegt: “We zijn in oorlog, de situatie is dramatisch.” Ondertussen tellen de bendes in Malmö, Stockholm en Göteborg duizenden voetsoldaten die zwaarbewapend zijn, vechten als speciale troepen van het leger en zeer gevaarlijk zijn.

De politie in alle “open grenzen” landen, net zoals hier in Nederland, worden mijns inziens door de politiek, net zoals de burgers, gewoonweg in de steek gelaten. Als het toch duidelijk is dat bepaalde groepen, al dan niet betaald door Soros, zich niet kunnen of willen gedragen en het gezag van de politie niet accepteren, kan er geen andere oplossing zijn dan ze het land uit te zetten...
www.tichyseinblick.de

https://ejbron.wordpress.com/2019/11/23 ... -de-steek/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 42208
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Naderende ondergang van Zweden

Berichtdoor Pilgrim » Zo Nov 24, 2019 7:12 pm

Zweden: de prijs van de migratie

Geplaatst op 24 november 2019

Afbeelding

Nieuwe cijfers van het Bureau voor de Statistiek van de Europese Unie, Eurostat, laten zien dat de werkloosheid in Zweden toeneemt. Volgens Eurostat bedroeg het werkloosheidspercentage in augustus 7,4%, terwijl het EU-gemiddelde in augustus 6,2% bedroeg. Zodoende staat Zweden in de werklozenlijst van Eurostat op plaats 24 van de 28. Volgens het dagblad “Expressen” is een van de belangrijkste redenen voor de hoge werkloosheid in Zweden het grote aantal immigranten dat het land heeft opgenomen.

Nog in februari 20-19 dreef de Zweedse minister van Justitie en Migratie, Morgan Johansson, de spot met diegenen die vreesden dat migratie tot massale werkloosheid zou kunnen leiden: “Herinneren jullie je nog hoe de zwartkijkers schreeuwden dat migratie tot massale werkloosheid zou leiden?”, twitterde hij. “Welnu: de werkloosheid onder de in het buitenland geborenen en jonge mensen daalt nog steeds. Voor in het land geboren mensen staat ze op een record dieptepunt.”

Nu kan hij niemand meer bespotten. In het jaar 2013 zei de voorzitter van de sociaaldemocraten, Stefan Löfven, die sinds 2014 minister-president is, dat hij er voor zou zorgen dat Zweden tot 2020 de laagste werkloosheid in de EU zou hebben. Dat zal duidelijk niet het geval zijn.

De buitenproportioneel grote toestroom van mensen die niet over de opleidings- of taalvaardigheden beschikken om in de Zweedse economie te werken, zou er niet aan mogen bijdragen de laagste werkloosheid in de EU te behalen. Zoals al door “Gatestone” werd bericht, maakt de kleine Zweedse stad Filipstad een plek aanschouwelijk waar de toestroom van niet-westerse migranten, van wie enkelen analfabeet zijn, die weinig of geen opleiding hebben, ertoe heeft geleid dat het werkloosheidspercentage in deze groep 80% bedraagt: ze zijn voor hun levensonderhoud afhankelijk van het sociale programma van de gemeente.

In het jaar 2015, gedurende de Europese migratiecrisis, kwamen er bijna 163.000 migranten naar Zweden om asiel te zoeken – hoofdzakelijk uit Syrië, Afghanistan en Irak, aldus een actueel bericht van het dagblad “Aftonbladet”. Van deze 163.000 migranten kregen er 60.000 een verblijfsvergunning. In de groep mensen van 15 jaar en ouder, die uit 40.019 mensen bestaat, voorzien volgens het bericht van “Aftonbladet” slechts 4.574 door een baan in hun eigen levensonderhoud. 18.045 mensen leven van de door de gemeenten verstrekte sociale steun en 9.970 mensen kregen geld voor een studie.

Volgens “Aftonbladet” hebben acht van de tien gemeenten, die in het jaar 2015 de meeste asielzoekers hebben opgenomen, een hogere werkloosheid dan het landelijk gemiddelde, en in alle tien gemeenten leeft een groter deel van de bevolking van sociale uitkeringen. “Aftonbladet” noemt Ljusnarsberg in het district Örebro als de gemeente die het grootste aantal asielzoekers kreeg – 230 per 1000 inwoners. Daar bedraagt het werkloosheidspercentage meer dan 10% en het aantal ontvangers van een sociale uitkering 22,9%. In Norberg, dat in verhouding tot zijn grootte het op één na grootste aantal kreeg, bedraagt het werkloosheidspercentage 8,6%. “De industrie heeft een zeer beperkte behoefte aan mensen zonder ervaring en opleiding”, zei wethouder Johanna Odö. “Zelfs wanneer we geld zouden hebben om meer mensen aan te stellen, dan zouden we die mensen niet onder diegenen vinden die zich vandaag buiten de arbeidsmarkt in onze gemeente bevinden.” De econoom en professor Per Lundborg zei tegen “Aftonbladet”:

“Zweden is een van de hightech landen, waarin we eenvoudige arbeidsplaatsen hebben afgebouwd. Daarom is het kennis-gat voor veel van de vluchtelingen die hier naartoe komen te groot.”

In Malmö, waar de werkloosheid met 13,7% bijna tweemaal zo hoog is als het landelijk gemiddelde, houdt de gemeente rekening met een tekort van 390 miljoen Zweedse Kronen (€ 36,7 miljoen). “Dat is iets wat we met veel andere gemeentes delen. Het is terug te voeren op de demografische ontwikkeling, waar minder mensen voor meer moeten zorgen”, zei de directrice financiële zaken van de gemeente Malmö, Anna Westerling, onlangs tegen het dagblad “Sydsvenskan”.

Volgens een bericht van de Zweedse vereniging van gemeenten en regio´s (SKL) bezat in 2018 één op de vier gemeenten en één op de drie regio´s een begrotingstekort. Minstens 110 gemeenten verwachten dit jaar een tekort. (Er zijn 290 gemeenten en 21 regio´s in Zweden).

Veel gemeenten moeten daarom bezuinigen op de begroting. In Ystad, in het zuiden van Zweden, helpt de gemeente als deel van de sociale welvaartsstaat oudere mensen met warme maaltijden en reinigingsservice. Om geld te bezuinigen, zal de gemeente nu geen warme maaltijden meer voor oudere mensen aanbieden en de reinigingsdiensten tot een keer in de drie weken beperken. In plaats daarvan moeten oudere mensen nu kant en klare maaltijden uit de supermarkt halen.

“Het gaat erom ons arbeidsproces te rationaliseren. Maar ook om te inspireren en anders te denken”, zei Dan Kjellsson, sociaal manager van de gemeente Ystad, toen hij voor een artikel in “Aftonbladet” werd geïnterviewd. Het artikel citeerde ook de dochter van een ouder iemand, die hulp krijgt:

“Stel je voor dat je niet veel alleen kunt doen, daarom helpt de gemeente bij de reiniging. Stel je het toilet voor, hoe dat er na drie weken uitziet? Hoe ziet het eruit in de keuken, hygiënisch? Ik denk dat er iedere twee weken schoongemaakt moet worden”, zei ze.

De gemeente Motala kondigde volgens een bericht in “Aftonbladet” aan dat ze de temperatuur in de door de stad beheerde gebouwen, inclusief de bejaardentehuizen, zou verlagen om te bezuinigen. “We zullen de oudere mensen verzorgen; ze zullen het niet koud hebben, ze kunnen dekens krijgen”, luidde de boodschap.

De kritiek op de voorgestelde bezuinigingen bij de ouderenzorg in Motala was echter enorm, zodat de gemeente terug moest krabbelen. “Het is goed dat Motala haar mening veranderd en geluisterd heeft. We gaan er van uit dat ze haar lesje geleerd heeft en dat de ouderenzorg het laatst eis waar in de toekomst op bezuinigd wordt”, zei Eva Eriksson, de woordvoerster van de organisatie van gepensioneerden in Zweden, SPF Seniorerna. De gemeente Motala is ook van plan om te bezuinigen op de warme maaltijden voor ouderen door deze te vervangen door kant en klare maaltijden voor in de magnetron. Afgewacht moet worden of dit idee ook wordt doorgestreept.

Ondertussen stemde het Zweedse parlement in juni voor een wet die de immigratie naar Zweden op basis van de gezinshereniging moet versterken. De partij “Moderaterna” en de Zwedendemocraten waren de enigen die tegen dit voorstel hebben gestemd. “De regering is wat dit betreft volledig relaxed. Ze sluit de ogen voor hetgeen er na 2015 is gebeurd”, zei Maria Malmer Stenergard, parlementariër van de “Moderaterna”, “er is nog steeds een crisis in de gemeenten. Wij zeggen hier nee tegen, omdat we een strenge vluchtelingenpolitiek nodig hebben.”

Bron: https://de.gatestoneinstitute.org

Vertaling: Daniel Heiniger

Bron oorspronkelijk artikel: www.gatestoneinstitute.org

Door: Judith Bergman

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/11/24 ... -migratie/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 42208
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Naderende ondergang van Zweden

Berichtdoor Pilgrim » Di Dec 03, 2019 12:22 am

Migrantengeweld: Zweden verliezen het vertrouwen in hun regering

Geplaatst op 2 december 2019

Afbeelding
De sociaaldemocratische Zweedse minister-president Stefan Löfven.

De meerderheid van de Zweden heeft blijkbaar haar vertrouwen in de linkse regering verloren. Bijna 90% vertrouwen het haar niet toe om binnen de komende zes maanden heer en meester te worden over het ontaardende geweld van migranten-bendes.

In een door het Sifo-instituut uitgevoerde enquête is slechts 8% van de Zweden van mening dat de regerende sociaaldemocraten het toenemende probleem van het bendegeweld kunnen oplossen. 88% gelooft daar niet meer in – zij denken dat de omvang van het geweld of gelijk blijft of de komende maanden nog zal toenemen, bericht de Zweedse krant “Expressen”.

Nog maar een minderheid denkt dat de door de politiek en de politie voorgelegde maatregelen effect zullen hebben.

De woordvoerder van het Sifo-instituut, Toivo Sjörén, gelooft dat het volledige gebrek aan vertrouwen een serieus probleem zou zijn voor de regering. Het zou zeer ernstig zijn wanneer de staat niet meer datgene zou kunnen leveren wat deel van het maatschappelijk contract zou zijn.

“Natuurlijk moeten de regeringsleden de grootste verantwoordelijkheid dragen. Maar het kan tot wantrouwen in de samenleving leiden wanneer het vertrouwen in de politie en de politiek zo gering is”, verklaarde hij volgens “Breitbart”.

Vorige week had de Zweedse minister-president Stefan Löfven een bezoek gebracht aan Gotenburg en aangekondigd dat de politie maatregelen zou nemen die binnen zes maanden een positief effect tegen het bendegeweld zouden opleveren.

Hij blijft blijkbaar nog steeds dromen dat er geen verband zou bestaan tussen de stijging van het ontaardende bendegeweld en de massa-immigratie in de afgelopen jaren, hoewel meerdere Zweedse media ermee beginnen te wijzen op een groot aantal migratiegerelateerde delicten in het land.

“De segregatie is erop terug te voeren dat er in deze gebieden te weinig werk is en teveel werklozen”, aldus de 62-jarige voorzitter van de sociaaldemocratische Arbeiderspartij, Stefan Löfven. Het zou helemaal niets uitmaken wie daar zou wonen. “Wanneer u in Zweden geboren mensen onder dezelfde omstandigheden onderbrengt, krijgt u hetzelfde resultaat”, blijft hij dapper beweren. Holle frasen, die de Zweden blijkbaar niet meer van hem willen aannemen.

Bron: www.journalistenwatch.com

Door: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/12/02 ... -regering/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Eurabia”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 9 gasten