De islamisering van Oostenrijk

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77449
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De islamisering van Oostenrijk

Bericht door Ariel »

Drama: meisje (7) doodgestoken en in vuilniscontainer gedumpt

Het is de nachtmerrie van elke ouder: een 7-jarig meisje uit Wenen speelde vrijdag buiten op de binnenplaats van het gebouw waar ze woonde. Even later was ze nergens meer te vinden. Tot vuilnismannen haar lichaam terugvonden in een afvalcontainer van het wooncomplex.

Dat melden verschillende buitenlandse media. Hadishat, zoals het meisje heette, werd voor het laatst gezien op vrijdag om 15.00 uur bij het appartementengebouw waar ze met haar familie woonde. De binnenplaats, waar ze speelde, kan met een hek worden afgesloten van de straat. Plotseling was het meisje verdwenen en niemand had iets gezien. Toen ze rond 22.30 uur nog niet was gevonden, werd ze als vermist opgegeven.

De Oostenrijkse politie begon onmiddellijk met een grote zoekactie. De omgeving, maar ook de kelder van het wooncomplex werden grondig doorzocht. Maar tevergeefs.

Gruwelijke vondst

Pas de volgende ochtend werd het lichaam van het meisje ontdekt toen de vuilnismannen de grote zwarte afvalcontainers wilden legen en deze gruwelijke ontdekking deden.

De plaats in het gemeenschapsgebouw in het noordwesten van Wenen werd afgezet voor onderzoek .

Hadishat werd met een messteek in de hals om het leven gebracht. Het is nog niet duidelijk of het meisje ook seksueel is misbruikt.

De politie is bezig met een onderzoek naar de precieze toedracht van het misdrijf, waarbij ook een lijkschouwing zal worden uitgevoerd.
Oostenrijk is in shock. Wie de dader is, is vooralsnog niet bekend.

Ik durf het niet te zeggen, maar...kan het niet dat... :thinking: messteek, keel doorsnijden...wordt dat niet door een bepaald soort gelovigen gedaan? Iets met vrede en allah ackbar of zo... :nietverstaan:
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Mahalingam
Berichten: 42555
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De islamisering van Oostenrijk

Bericht door Mahalingam »

Een bekend tafereel ook in dit geval.
Afbeelding
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77449
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De islamisering van Oostenrijk

Bericht door Ariel »

Zoals verwacht.
16-jarige buurjongen opgepakt voor gruwelmoord op Weens meisje (7)

De politie in Wenen heeft een 16-jarige jongen van Tsjetsjeense afkomst opgepakt in het onderzoek naar de gruwelmoord op een 7-jarig meisje

Huisvuilophalers troffen haar lijkje zaterdagochtend aan in een afvalcontainer van het appartementsgebouw waar ze woonde. Het kind was de avond ervoor als vermist opgegeven, nadat ze buiten was gaan spelen. De politie kwam meteen met verschillende ploegen ter plaatse en startte een zoektocht die die avond zonder resultaat bleef.

De jongen woont in hetzelfde gebouw in het district Döbling en zegt in 'een vlaag van woede' te hebben gehandeld, zo meldt een politiefunctionaris op een persconferentie.

De buurjongen, die het meisje persoonlijk kende, werd in de nacht van maandag op dinsdag opgepakt. Volgens de politie kwam hij het meisje vrijdagnamiddag tegen op de binnenplaats van het appartementsgebouw Dittes-Hof. De dader lokte het kind mee naar zijn appartement. In de flat leidde hij haar naar de badkamer. Hij duwde haar de doucheruimte in en sloeg met een groot mes toe. ,,Het hoofd was haast van de romp gescheiden", aldus Michael Mimra van de Weense politie.

Speurhonden leidden de politie naar het appartement. De dader had de badkamer na de feiten schoongemaakt, maar agenten troffen nog bloedresten aan. De 16-jarige verklaarde eerst nog dat hij zich op school in zijn vinger had gesneden. De jongen en zijn familie emigreerden jaren geleden uit Tsjetjenië en hebben de Oostenrijkse nationaliteit verkregen.

De jonge dader vertoonde amper emotie tijdens zijn verhoor, zegt de advocaat van de nabestaanden van meisje. Hij dankt namens haar familie de politie voor de snelle doorbraak. De moeder van het kind durfde na de vondst dagenlang haar woning niet uit, aldus de advocaat.

De moord leidde tot grote consternatie in Oostenrijk.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49844
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De islamisering van Oostenrijk

Bericht door Pilgrim »

Muezzin overspoelt in de adventstijd de kerstmarkt in Linz met lawaai

Geplaatst op 28 november 2018

Afbeelding

Van 2 tot 23 december 2018 vindt er een behoorlijk misplaatste actie plaats in de binnenstad van de Oostenrijkse stad Linz. Zoals de website “kath.net” vermeldt, dient daar uitgerekend in de adventstijd in plaats van kerstmuziek de roep van de muezzin te horen te zijn.

Muezzin in plaats van kerktoren

De al geseculariseerde Mariakapel op de OK-Platz is daarbij het centrum van de actie. De “interreligieuze” provocatie omvat o.a. muezzin-roepen tot aan kerstavond. De kunstinstallatie genaamd “ADHINA” van Werner Puntigam en Klaus Hollinetz zou als vredesboodschap opgevat moeten worden.

Zij zijn van mening dat de islam, net zoals het christendom, een religie van de vrede zou zijn. Gebruikers van sociale media zien dat nu al anders en noemden de actie in de hoofdstad van Ober-Österreich een “brutaliteit” en voelen zich als “minderheid in eigen land”wanneer zij nog christelijke gebruiken aanhangen en gewoon alleen maar in alle rust de kerstmarkt willen bezoeken.

Bron: www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/11/28 ... et-lawaai/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49844
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De islamisering van Oostenrijk

Bericht door Pilgrim »

De islamisering van Wenen: Zonder hoofddoek zijn vrouwen loslopend wild voor islamitische macho´s

Geplaatst op 3 februari 2019

Afbeelding

Er komt een brandmelding, die aantoont hoever de islamisering in enkele grote Europese steden dankzij ongebreidelde immigratie en welkomstcultuur is voortgeschreden, uit Wenen. Marcus Franz vertelt in gesprek met de hoofdredacteur van “oe24”, Nikki Fellner, en activiste Lena Jäger over Weense vaders, die hun dochters hoofddoeken meegeven om in bepaalde stadsdelen van Wenen niet als autochtone Oostenrijkse, maar als moslima te gelden. Reden daarvoor zouden enorme seksuele intimidaties door meest illegale immigranten zijn.

Zoals de voormalige parlementariër van de Oostenrijkse Volkspartij (ÖVP) en arts Marcus Franz in een interview met “oe24” verklaarde, kent hij persoonlijk vaders, die in “probleemzones” een hoofddoek aan hun dochters meegeven, opdat zij zodoende niet als autochtone Oostenrijkse herkend en dus tegen intimidatie beschermd worden. Het zou volgens Franz vooral gaan om het 15e district van Wenen. Het zogenaamde “Rudolfsheim-Fünfhaus”, een aan de westelijke binnenstad grenzende arbeiderswijk uit de 19e eeuw, was altijd al multicultureel beïnvloed in de veelvolkerenstaat Oostenrijk. Volgens Wikipedia bedraagt het aantal buitenlanders 42,3%. Al in 2001 was 35% van de bevolking niet in Oostenrijk geboren. De meeste immigranten kwamen uit Servië, Kroatië, Polen, maar ook uit Turkije. Op een gegeven moment kwamen er toen waarschijnlijk ook anderen, en nu is de sfeer enorm omgeslagen.

“Er vinden permanent kleine agressies plaats”, aldus Franz. “Men probeert de meisjes te versieren. Maar op een andere manier dan we hier gewend zijn, met een agressieve houding. En de meisjes, de jonge vrouwen, en ook de oudere vrouwen zijn gewoon bang.” Deze dingen kan men volgens Franz in de bevolking waarnemen. En pas goed wanneer men werkzaam is in een sociaal beroep. Franz benadrukt dat men heel duidelijk onderscheid moet maken tussen diegenen die er nieuw zijn bijgekomen en diegenen die hier al langer zijn.

Bron: www.journalistenwatch.com

Door: Klaus Lelek

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/02/03 ... he-machos/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77449
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De islamisering van Oostenrijk

Bericht door Ariel »

Katholieke kinderen in Oostenrijk “werden gedwongen islamitische liederen te onthouden en te reciteren” op school

Hoe zou je je voelen als je kind op school werd gedwongen om islamitische liederen te onthouden en te zingen?
Dit is precies wat er net is gebeurd op een school in Oostenrijk …

Katholieke kinderen op een school in Linz, Oostenrijk werden gedwongen om islamitische liedjes te memoriseren en reciteren tijdens de Ramadan of worden geconfronteerd met straf, volgens een geschokte ouder.

“We waren op weg naar huis toen hij opeens ‘Allah, Allah’ begon te zingen, ‘zei de moeder, en voegde eraan toe:’ Het voelde als een klap in mijn gezicht! ‘

Haar zoon vertelde haar vervolgens dat kinderen de opdracht kregen om “betrokken te raken” en dat als ze dit niet deden, hen werd verteld: “We zullen naar de directeur moeten gaan en dan zal er een straf zijn.”

Het hele programma duurde twee maanden, met een toegewijde islamitische religieuze leraar die de school bezocht en de leerlingen regisseerde, “om de juiste Ramadan-liedjes te leren, omdat de hele klas dit festival moet vieren”,.

Europa wordt elke dag een beetje meer islamitisch en de westerse wereld begint beter wakker te worden …
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77449
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De islamisering van Oostenrijk

Bericht door Ariel »

Oostenrijkse lerares verbreekt haar zwijgen: “Cultuurstrijd in het klaslokaal” – Hoe de islam de school verandert

Leerling: “Wie de profeet beledigt, verdient de dood”. Susanne Wiesinger heeft lang gezwegen over de problemen op haar school met moslimkinderen. In haar nu verschenen boek vertelt de Oostenrijkse over haar uitweg uit de zwijgzaamheid.

Susanne Wiesinger, lerares op een middelbare school in Wenen-Favoriten, vertelt over het dagelijks leven op haar middelbare school: over conflicten met moslimkinderen, over stilzwijgendheid van haar meerderen en over politiek. Sinds gisteren is haar boek – (QVVV-Verlag) verkrijgbaar in de boekhandel, schrijft het Duitse nieuwsportaal Epoch Times.

Voor docente Susanne Wiesinger waren de reacties van haar leerlingen op de terroristische aanslag op de redactie van het satirische tijdschrift “Charlie Hebdo” in Parijs, waarbij elf mensen werden gedood, een eyeopener. Terwijl de aanval wereldwijd werd veroordeeld, bejubelden veel leerlingen op de school van Wiesinger de moordenaars als helden. De slachtoffers speelden geen rol.

Het boek zegt hierover:
  • Op deze dag realiseerde ik me hoe sterk de conservatieve en fundamentalistische islam onze leerlingen beïnvloedt, hoezeer deze religie de gedachten van kinderen domineert. Ik realiseerde me hoe ver de meerderheid op school verwijderd was van de waarden die wij leraren hen probeerden te onderwijzen.
    Leerling: “Wie de profeet beledigt, verdient de dood”
Op dat moment hoorden de leraren uitspraken als: Wie de profeet beledigt, verdient het om te sterven. Wij moslims moeten ons verdedigen tegen het Westen. Niemand mag onze profeet belachelijk maken. Wij worden daardoor allemaal beledigd en moeten de eer van onze profeet verdedigen, schrijft Wiesinger.

Moslimmeisjes in haar klas daarentegen zouden hebben gehuild, omdat ze bang waren dat Wiesinger hen niet meer aardig zou vinden omdat ze moslims zijn, zo meldt de lerares in haar boek.

Op hun school begonnen Wiesinger en haar collega’s met de jongeren te discussiëren en probeerden met ze te communiceren. Metterdaad stelden zij daardoor steeds vaker hun islamistische sympathieën en theorieën in twijfel.

Eventjes althans. Uiteindelijk was er meestal het idee: Dat waren geen moslims zoals wij. Want wij doen dat niet, merkt Wiesinger op.

Vanwege deze ervaring begon Wiesinger zich af te vragen waar deze negatieve en agressieve houding van deze jongeren ten opzichte van onze samenleving afkomstig van is. De kinderen werden van binnen verscheurd,

want eigenlijk willen deze kinderen bij ons behoren en van de vrijheid van onze westerse levensstijl genieten. Maar je kon merken dat ze dit niet konden. Er is een kracht die ze tegenhoudt, sterker dan wat dan ook: hun moslimgeloof. Hij controleert en bestuurt hen, legt Wiesinger in het boek uit.

Tot op de dag van vandaag zijn veel leraren bang zijn om de islam te bekritiseren. De reden voor het zwijgen zou liggen in een verwarring van acceptatie en tolerantie, en de angst om te worden beschuldigd van zowel islamofobie als overweldiging, legt Wisinger uit.

De aanwijzingen naar deze religieuze verandering konden niet over het hoofd worden gezien, want veel leerlingen glijden steeds meer van hun leraren weg in de wereld van het islamitische geloof. We konden hen daarheen niet begeleiden. Tegenhouden konden we hen ook niet. De kloof tussen ons werd steeds groter, en we kwamen er steeds minder door.

Leerlingen hebben begrip voor de gruweldaden – maar geen medelijden met de slachtoffers

Elke volgende islamitische terroristische aanslag bevestigde het vermoeden dat steeds meer moslimleerlingen begrip hadden voor de gruweldaden. Het medeleven met de moordenaars was groter dan het medelijden met de slachtoffers, aldus Wiesinger in haar boek.

Als sociaaldemocraat was de leerkracht er jarenlang van overtuigd dat de integratie zou slagen. Hiervoor zou alleen maar voldoende middelen en de acceptatie van de Oostenrijkse meerderheidsmaatschappij noodzakelijk zijn.

Deze opvatting deel ik niet langer, aldus de Weense.

Bij haar werkgever en de lerarenvakbond stuitte de lerares met het onderwerp “politieke islam” jarenlang op onbegrip en desinteresse. Vaak ook op kritiek en afwijzing.

Later waren er lezingen voor leraren over de islam, waar ze vaak de indruk had dat het probleem niet begrepen werd. In plaats daarvan zei men: “Verander zelf en accepteer de wereld waarin uw leerlingen leven zoals het is. Dan zal de integratie slagen”, zegt Wiesinger. De indruk ontstond dat het altijd aan de leerkrachten zou liggen als de integratie mislukte:
  • Leraren moeten meer aan zelfreflectie doen. De Turken zijn een trots volk, citeert Wiesinger een van de sprekers.
  • Wiesinger: Vrienden wilden niet geloven dat moslimleerlingen in de moskeeën geradicaliseerd werden
Maar de Oostenrijkse wilde niet toezien hoe moslimleerlingen van het Oostenrijkse culturele leven worden beroofd omdat het in de ogen van hun ouders “haram” (religieus verboden) is.

Maar ook haar vrienden toonden weinig interesse in deze ontwikkelingen. Ze wilden niet geloven wat ze hun vertelde. Toch probeerde ze ook met haar vrienden en kennissen, allemaal links, over deze ontwikkeling te praten en probeerde ze uit te leggen dat moslimleerlingen niet alleen op het internet, maar ook in hun conservatieve moskeeën en verenigingen in Oostenrijk geradicaliseerd worden.

Deze gesprekken leidden dan meestal tot vergelijkingen met de katholieke kerk of tot positieve berichten over reizen door moslimlanden in de jeugdtijd, legt Wiesinger uit.

Het beste bewijs van succesvolle integratie was dan uiteindelijk de Brunnenmarkt in Wenen, een Turkse straatmarkt waar je goedkoop koffie kunt drinken en goedkoop kunt winkelen, zegt de docente in haar boek.
Met het oog op deze onwetendheid trok ze zich ook steeds verder terug uit de privésfeer.

Zelfs nu nog is het voor haar nog steeds onbegrijpelijk waarom links de conservatieve islam verdedigt.

Jarenlang hebben dezelfde linkse mensen – terecht – de katholieke kerk bekritiseerd en hun volgelingen minachtend omschreven als “zeloten”, schrijft de leraar.

Vanwege haar angst om met rechtse conservatieve partijen in verband te worden gebracht, sprak ze lange tijd niet publiekelijk over de problemen op de Weense scholen, zoals haar werkgever had bevolen. Ze zag het gevaar dat dit zou kunnen leiden tot extra isolement in zowel haar beroeps- als privéleven.

Ik wilde dat tot elke prijs vermijden. Dus ik heb lang gezwegen, legt Wiesinger uit.

Demonstranten schreeuwden: “We zullen hoofddoeken dragen!”

Begin januari 2018 had ze nog een andere belangrijke ervaring. Ze ging naar de laatste slotbijeenkomst van de grote demonstratie tegen de nieuwe nationale conservatieve regering op de Heldenplatz in Wenen. Als sociaaldemocraat had ze kritiek op de geplande ontmanteling van het sociale systeem, wat haar belangrijkste motivatie was daarheen te gaan, schrijft de Weense in haar boek.

Ik luisterde naar een spreker die ons vroeg om ons lichaam als bescherming voor alle moskeeën te werpen. Daverend applaus om me heen! Autochtone demonstrantes met spandoeken schreeuwden spontaan: ‘We zullen hoofddoeken dragen!’. Ik was op dat moment als bevroren en voelde me echt eenzaam. Ik moest de demo snel verlaten, schrijft Wiesinger.

Voor hen is het vanzelfsprekend dat een persoon niet wordt gediscrimineerd op grond van zijn religie. In deze context vroeg ze zich echter af of deze jubelende vrouwen ook hun lichaam voor moskeeën zouden werpen die hun leerlingen aan een echtgenoot helpen?

Zouden deze demonstrantes hun lichaam voor moskeeën gooien die de koran boven onze grondwet plaatsen, die de integratie van onze jongeren in de Oostenrijkse samenleving in de weg staan. Is er een van deze verlichte en tolerante linkse mensen die zijn lichaam voor een meisje zou gooien dat met moord wordt bedreigd als ze uit de rigide patriarchale familierelaties wil breken?, vraagt Wiesinger zich af in haar boek.

De reden voor de ignorantie van haar kennissen zijn romantische fantasieën

Wiesinger heeft ontdekt dat onwetendheid van dit onderwerp in haar omgeving wordt gekenmerkt door romantische ideeën: links is goed, rechts is slecht. “En wij links zijn de redders van de onderdrukten”, zegt Wiesinger. Het stellen van vragen is vaak te vervelend. Het leven moest eenvoudig en mooi zijn. “Voor mij horen ze bij ons, en daarom moet de meerderheidssamenleving voor hun problemen zorgen”, schrijft de Oostenrijkse.

Vandaag de dag ben ik ervan overtuigd dat wat de kinderen en jongeren het meest schaadt, de valse tolerantie en wegkijkentactiek jegens de conservatieve islam is, zegt Wiesinger.

De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Mahalingam
Berichten: 42555
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De islamisering van Oostenrijk

Bericht door Mahalingam »

De vijand van mijn vijand is mijn vriend.
Dat moeten de conservatieven gedacht hebben toe ze de groene linksen uitnodigden om mee te regeren. Want ja, het cordon sanitaire overstijgt alle partijbelangen.
Austria's greens vote to join conservatives in coalition
Delegates at the extraordinary congress voted 93 percent in favour of the agreement signed on Thursday by Greens chief Werner Kogler.

"Europe is watching us and what we do is important on a continent-wide basis," Kogler said, adding that he was delighted to be able to "bury fossil fuels" and achieve "carbon neutrality".

The new coalition government with the conservatives, led by Sebastian Kurz, is expected to be sworn in next week.
The two parties announced late Wednesday that they had agreed to govern together after key election gains in September following a corruption scandal that broke apart Kurz's ruling coalition with the far right.
On Thursday they announced that the coalition would aim for carbon neutrality by 2040 to make the country a European "forerunner" in climate protection.

Party members gathering in Salzburg admitted that they would have to "swallow snakes" to find common ground. "We must not forget that we are a party that polls 13.8 percent," delegate Birgit Hebein said.
The Greens will have four ministers in the new government, against ten for the conservatives.
https://www.thelocal.at/20200105/austri ... -coalition
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49844
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De islamisering van Oostenrijk

Bericht door Pilgrim »

Als dat geen islamisering is: Oostenrijkse regering holt corona-maatregelen voor moslims uit

Geplaatst op 15 mei 2020

Afbeelding
Oostenrijk, met voorop zijn grote steden, wordt door de politiek van de ÖVP, de SPÖ en de Groenen steeds Oriëntaalser. Alleen de kiezers kunnen daar verandering in aanbrengen.

Op 23 mei wacht het “vasten breken” in de islam, een festiviteit n.a.v. het einde van de vastenperiode, net zoiets als Paaszondag voor de christenen is. We herinneren ons: met Pasen werden de Oostenrijkers door de ÖVP/Groenen-regering in de waan gelaten dat gezellige bijeenkomsten, ook al was het maar in familiekring, verboden zouden zijn.

Precies met het begin van de islamitische ramadan verklaarde minister van Volksgezondheid Rudolf Anschober (Groenen) via een woordvoerster dit allemaal tot een “misverstand”; privéontmoetingen zouden “uiteraard niet verboden” zijn. Wat een prachtig cadeau voor de naar Oostenrijk geïmmigreerde moslims!

Knieval voor de moslims
Nu doet de regering er precies op tijd nog een schepje bovenop: tien dagen voor het einde van de islamitische vastenperiode, dus voor feesten van grote families en clans, vaardigt de regering een “Verandering van de Covid-19 versoepelingsverordening” uit. Daarin staat onder andere:

De plicht tot het dragen van een het mond- en neusgebied bedekkend mechanisch hulpmiddel en de plicht tot de inachtneming van een afstand gelden niet wanneer deze de uitvoering van religieuze handelingen van erkende kerken en religieverenigingen en religieuze bekentenisgemeenschappen vereisen.

Verandering in een Oriëntaals land
De voormalige ÖVP/SPÖ-regeringen, de huidige ÖVP/Groenen-regering en de mainstream media eisen en bevorderen de immigratie, terwijl ze haar daadwerkelijke plaatsvinden echter ontkennen en haar gevolgen bagatelliseren. Derhalve vindt er ook helemaal geen islamisering plaats, die zou alleen maar bestaan in de hoofden van “rechts-extremen”.

Bondskanselier Sebastian Kurz (ÖVP) stelde in 2015 vast dat de islam bij Oostenrijk zou horen. Daarmee gaf hij openlijk toe dat Oostenrijk verandert in een Oriëntaals land. Zijn regering ondersteunt dat met de actuele verordening zo goed ze kan: ze past Oostenrijkse wetten aan de Oriëntaalse zeden aan. Als dat geen islamisering is, wat is het dan?

Bron: www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/05/15 ... slims-uit/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77449
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De islamisering van Oostenrijk

Bericht door Ariel »

Minderjarige vluchtelingen voeren nepexecutie uit in Oostenrijk

De Oostenrijkers werden opgeschrikt door een video van een executie in een park. Het bleek uiteindelijk om een nepexecutie te gaan die werd uitgevoerd door minderjarige vluchtelingen. Men reageerde daar woedend op, zeker omdat Oostenrijk nog maar pas het doelwit is geweest van een zware terroristische aanslag door moslimextremisten.

De vluchtelingen zelf lachen de kritiek alvast weg. Ze beweren dat het om “iets gebruikelijks gaat in hun cultuur” en dit niets meer was dan een onschuldig spel. De video werd echter 3 november gepubliceerd, wat vlak na de zware aanslagen was in Oostenrijk. De daders werden snel opgespoord. Het gaat om tieners tussen de 14 en 17 jaar. Ze worden momenteel opgevangen in een lokaal vluchtelingencentrum en blijven volhouden dat het om “gewoon een leuk filmpje” gaat en er geen bijbedoelingen waren, al was de timing nog eens zo ongepast.

Ze moesten het filmpje offline halen en kwamen er met een preek vanaf. Het filmpje is echter opnieuw opgedoken op andere platformen zoals TikTok. De binnenlandse veiligheidsdiensten hebben een onderzoek gestart. De regionale minister voor asielzaken, Gottfried Waldhäusl (FPÖ) reageerde alvast dat “al die mensen voor wie terreur een spel is, geen recht hebben om bescherming te zoeken in ons land.”
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Mahalingam
Berichten: 42555
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De islamisering van Oostenrijk

Bericht door Mahalingam »

De media in Allahstan kraaien van plezier.
Er zijn in Oostenrijk dan wel geen D66-rechters maar dat maakt niet uit.
Austrian court revokes headscarf ban for Muslim students

A court in Austria has ruled that the ban on headscarves in primary schools is "unconstitutional" and annulled the decision taken by the far-right government in 2019.


Christoph Grabenwarter, the head of the Constitutional Court, said the ban violates equality, right to freedom of thought, worldview, and religion.

Grabenwarter said the law was targeting only Muslim students and caused discrimination in the education system.

The law risks limiting educational opportunities for Muslim female students and may cause them to be excluded from society, he added.

Sikhs, Jews exempted from ban
When the ban was ordered, the Austrian government said the patka head covering worn by Sikh boys or the Jewish yarmulke would not be affected.

There were an estimated 700,000 Muslims living in Austria in 2017, or roughly 8 percent of the population, partly an outgrowth of the many Turks who came to Austria to work in the 1960s and 1970s and stayed on.

Lawmakers from Austria's two ruling parties — Chancellor Sebastian Kurz’s conservatives and the far-right Freedom Party approved a bill banning the headscarves in primary schools.

Govt justifications 'not objective'

Grabenwarter said that banning only Muslim religious clothing in the education system would result in stigmatisation of the group in society.

He said the ban does not comply with the principle of impartiality of the constitution, adding that justifications given by the government that enacted the law "were not objective."

Grabenwarter stated that the implementation of the Constitutional Court's decision to annul the law is Austrian Chancellor Kurz's legal obligation, and ordered the Education Ministry to cover the court expenses of the family who took the matter to the court.
https://www.trtworld.com/europe/austria ... ents-42280
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 42555
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De islamisering van Oostenrijk

Bericht door Mahalingam »

Vienna Govt to Hold Security Meeting After ‘Allahu Akbar’ Rioters Torched Christmas Tree

The Vienna government will be holding a security meeting next week following a riot in a migrant-populated district on New Year’s Eve that saw a Christmas tree set on fire by Muslims.

The rioting took place at Reumannplatz in the heavily-migrant populated Favoriten district of the Austrian capital and saw a Christmas tree set on fire by members of a group of around 40 rioters along with various shops in the area having their windows smashed.

Police president Gerhard Pürstl said Friday that the government would be meeting to discuss the incident on Tuesday but did not announce any details about the meeting, Austrian broadcaster ORF reports.

Following the riots, several people were arrested, including a 21-year-old Syrian migrant who was taken into custody on the night of the incident. The Syrian is said to have attempted to break into a jewellery shop while using a trash can as a makeshift battering ram.
Two Austrian citizens, aged 18 and 21, were also arrested for attempted grievous bodily harm after throwing fireworks at police officers, and a 17-year-old Iraqi migrant was arrested on suspected property damage charges.
According to Austrian newspaper Heute, one of the suspects gave investigators the reason that the Christmas tree was set on fire as “A Christmas tree does not belong in a Muslim district.”
Several police officers who arrived at the scene during the riot were also attacked by the rioters, who hit them with rocks and launched fireworks at them while yelling various slogans including “Allahu Akbar!”

The National Police Directorate has stated that at least 14 property damages offences took place during the rioting, which was condemned by Austrian interior minister Karl Nehammer who called the attacks on police “absolutely unacceptable.”

The riot comes just months after far-left Kurds and their Antifa allies battled in the streets of Favoriten with the ultra-nationalist Turkish Grey Wolves.
Austrian Chancellor Sebastian Kurz blamed Turkish president Recep Tayyip Erdogan for using Turks to “sow strife” as the Grey Wolves are known for their support of the Islamist leader.
https://www.breitbart.com/europe/2021/0 ... area-riot/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Plaats reactie