Zondebok Angela Merkel

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51001
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Zondebok Angela Merkel

Bericht door Pilgrim »

Merkel´s ambtstijd...

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51001
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Zondebok Angela Merkel

Bericht door Pilgrim »

Revolutie in Duitsland: Lockdown teruggedraaid – vaccinaties stagneren en teststraten lopen leeg

24 maart 2021 / Administrator

Angela Merkel is teruggekomen op haar voornemen om Duitsland tijdens de paasdagen streng te sluiten. Ze beschreef het besluit om kerken en winkels vijf dagen lang te sluiten als een “vergissing”.

Tijdens een persconferentie op woensdagochtend zei de Duitse bondskanselier dat het plan voor een paasvergrendeling haar persoonlijke fout was geweest, “en fouten moeten als zodanig worden benoemd”.

Merkel zei dat ze het betreurde dat haar voorstel nog meer onzekerheid had veroorzaakt en vroeg om vergiffenis van het Duitse publiek, wiens (volgens het persbericht) groeiende frustratie over de omslachtige besluitvorming van de regering en de trage uitrol van de vaccins haar partij dreigt te beschadigen in de aanloop naar de nationale verkiezingen in september.

Na een verbitterde topontmoeting tussen de Duitse kanselier en de staatspresidenten van de 16 deelstaten op maandag, had Merkel een verlenging van de gedeeltelijke afsluiting tot 18 april aangekondigd, evenals een verscherping van de beperkingen van 1 tot 5 april, bedoeld om “de exponentiële groei van de derde golf te doorbreken”. De kanselier zei verder nog dat het plan voor een paasvergrendeling haar persoonlijke fout is geweest.

Het Regime Rutte loopt normaal gesproken de Bondsrepubliek achterna. Dus wat blijft er over van de aankondiging gisteren tijdens de persconferentie. Wie belt dat stuk verdriet even of gaan we de STAAT DER NEDERLANDEN CORPORATIE nu definitief insluiten?

Operatie #HAKBIJL# kan eigenlijk wel los, niet?

Als er al een exponentiële groei van een 3e golf is, dan komt dat van de vaccinaties. Maar in Duitsland komt het niet van de grond, nog maar 1,5 miljoen Duitsers hebben de injectie in ontvangst genomen. Een half miljoen minder dan in Nederland, met een 5 keer zo grote bevolking.

We zeggen het niet graag, maar deze keer moeten we toch echt maar achter de Duitsers aan lopen......

https://herstelderepubliek.wordpress.co ... more-72498
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51001
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Zondebok Angela Merkel

Bericht door Pilgrim »

Zorgen om volksopstand: Merkel maakt totale lockdown deels ongedaan

Geplaatst op 24 maart 2021

Afbeelding

Had Angela Merkel een zeldzame ingeving of was ze toch bang dat de door de bekende musicus Xavier Naidoo uitgeroepen volksopstand meer instemming krijgt dan haar coronaregime nog aankan? In ieder geval roeit de Duitse CDU-bondskanselier razendsnel terug: iets, dat normaal gesproken niet overeenkomt met haar politieke stijl.

Normaal gesproken kent de Duitser na 16 jaar Merkel-tijdperk altijd hetzelfde patroon: ze worden voor voldongen feiten geplaatst. Zo volgde er bij de grote grensopening slechts vier weken na het “Wir schaffen das” een “Ze zijn er nu eenmaal”. In de coronacrisis zette ze weer in op een hardnekkige continuïteit – en weliswaar eerder in de richting van een afsluiting. Heel logisch was niet te verwachten dat zij zich zou laten afbrengen van haar eenmaal genomen besluit tot de totale lockdown. Toen gebeurde er iets onverwachts: ze gaf toe een fout gemaakt te hebben: “De fout is mijn fout”.

Breed verzet tegen keiharde lockdown met Pasen
Oorspronkelijk zou van 1 tot 5 april het hele land op slot moeten – zelfs supermarkten zouden moeten sluiten. Daartegen ontstond in het volk echter steeds meer verzet. Zo veel verzet, dat de ministers-presidenten van de deelstaten, die oorspronkelijk met de bondskanselier tot overeenstemming wilden komen over deze keiharde strategie, zich hiertegen begonnen af te zetten. Zelfs CDU-chef Armin Laschet – de hoogste partijcollega en opvolger van Merkel als partijvoorzitter – ergerde zich over de communicatie van de coronastrategie!

In een persverklaring werd Merkel toen heel bedeesd: “Om het heel helder en duidelijk te zeggen: het idee van een verplichte rust met Pasen was goed bedoeld”, wordt ze bijvoorbeeld door de “Welt” geciteerd. Voor deze fout zou ze nu moeten instaan, deze zou gecorrigeerd moeten worden. De onzekerheid van de burgers vond ze betreurenswaardig en vroeg hen om vergeving – een unieke stap. Tegenover de ministers-presidenten van de deelstaten gaf ze zelfs toe dat de moeite en het nut van zo´n regeling niet in een verstandige verhouding tot elkaar zouden staan.

Merkel aangeslagen – niet alle aanscherpingen van tafel
“Het was mijn fout. Bij het met de kop door de muur gaan, wint de muur altijd – dat is mijn lange ervaring”, aldus de bondskanselier met vermeend staatsmanschap. En natuurlijk beoordeelden andere CDU-ministers-presidenten haar ommekeer als teken van grootsheid. Dat kan echter niet verdoezelen dat de bondskanselier als gevolg van haar compromisloze coronaregime slechts enkele maanden voor de parlementsverkiezingen (waarbij ze echter niet meer aantreedt als topkandidaat) zwaar aangeslagen is.

Overigens: alle aanscherpingen zijn uiteraard niet van tafel. De bondskanselier overlegt met de ministers-presidenten namelijk nog steeds over andere pesterige maatregelen, die dan zouden kunnen gelden voor alle regio´s met meer dan 100 positieve tests per 100.000 inwoners. Mogelijk is bijvoorbeeld een uitbreiding van de FFP2-mondkapjesplicht naar privévoertuigen voor inzittenden en een serie uitgaansbeperkingen...

Bron: wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2021/03/24 ... -ongedaan/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51001
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Zondebok Angela Merkel

Bericht door Pilgrim »

Nee, mevrouw Merkel, ik zal u nooit vergeven!

Geplaatst op 27 maart 2021

Afbeelding

Onze lezersbrief van de maand is van Lydia Burgstaller-Englitz. Ze neemt een raak standpunt in over het verzoek om vergeving dat Merkel tegenover de Duitse burgers heeft uitgesproken (ze heeft hele huis in brand gestoken en verontschuldigt zich er alleen maar voor dat ze bij het naar buiten lopen een vaas omver heeft gestoten).

NEE, mevrouw Merkel, ik zal u NOOIT vergeven! U bent namelijk absoluut te ver gegaan! U heeft blijkbaar geen idee van het reële leven, anders zou u niet op het – in negatieve zin – grandioze idee zijn gekomen zoals nu weer uw teruggedraaide lockdown maatregel van de “Paasrust”!

Het kwam kennelijk niet bij u op dat er op woensdag en op Witte Donderdag lange rijen voor de supermarkten en daarmee een verhoogd risico op besmetting zouden kunnen ontstaan!

Ik ben meer dan geschokt over de welhaast grenzeloze horigheid van de ministers-presidenten van de deelstaten, die het met u, mevrouw Merkel, blijkbaar zonder enige tegenspraak ook nog eens waren! Door u wordt een 15 uur durende onderhandelingsmarathon gehouden tot 03.00 uur ´s nachts, waarbij niemand meer het lef heeft om verder te discussiëren. Dan wordt er alleen nog maar instemmend geknikt, om het even welke onzin er ook besloten wordt! Iedereen wil eindelijk naar bed.

En de volgende dag, wanneer de bevolking de nieuwe, volledig ondoordachte coronaregelingen “geserveerd krijgt” en dienovereenkomstig (ook volledig terecht) heftig protesteert, dan pas valt het u op, mevrouw Merkel, wat u verprutst hebt. Kan het nog gekker?

De enorme nevenschade, veroorzaakt door de vele absurde coronamaatregelen, is mede uw verantwoordelijkheid! U zit helaas als Pattex op uw stoel gelijmd! De dringend noodzakelijke vertrouwenskwestie wijst u gewoon smalend af, want u wilt zoals gebruikelijk tot het eind van uw ambtstijd gewoon “verder worstelen”.

Aan onze kinderen en kleinkinderen, die deze honderden miljarden schulden die door de compleet mislukte coronapolitiek gemaakt werden en nog steeds gemaakt worden, denkt u helemaal niet, mevrouw Merkel, die interesseren u absoluut niet! Volgens het motto “wat interesseren mij de volgende generaties, na mij de zondvloed!” U hebt immers geen kinderen!

Verantwoordelijkheidsbesef ziet er anders uit, mevrouw Merkel! Het is al lang de hoogste tijd dat de democratie weer terugkeert en dat het door ons gekozen parlement belangrijke beslissingen neemt! Het kan niet zo zijn dat alleen u en 16 ministers-presidenten over ons beslissen! We zien immers waar dat toe leidt.

Bron: philosophia-perennis.com

Door: Lydia Burgstaller-Englitz

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2021/03/27 ... -vergeven/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51001
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Zondebok Angela Merkel

Bericht door Pilgrim »

Op weg naar de dictatuur?: Merkel verwoest federalisme

Geplaatst op 30 maart 2021

Afbeelding

Merkel dreigt deelstaten met totalitaire maatregelen

Merkel dreigde ermee de competenties voor het opleggen van lockdownmaatregelen met een wet over te hevelen van de deelstaten naar de Duitse regering. De AfD waarschuwt: “De eis van de bondskanselier is een aanval op onze grondwet.”


Bondskanselier Angela Merkel dreigde er in een tv-uitzending mee om competenties voor het opleggen van lockdownmaatregelen van de deelstaten naar de Duitse regering over te hevelen. Dit zou dan een landelijke infectiebescherming wet tot gevolg hebben. Zo zou een uniform coronaoptreden van de deelstaten desnoods afgedwongen kunnen worden. Omdat Merkel dit meermaals noemde, moest dit duidelijk als dreiging begrepen worden. Daarvoor oogstte ze van alle kanten protest.

De voorzitter van de AfD-fractie in de Bondsdag, Alexander Gauland, zei daar het volgende over:

“De eis van de bondskanselier naar nog meer machtsconcentratie bij de Duitse regering is absurd en een aanval op onze grondwet. De Duitse regering heeft bij de omgang met de coronacrisis over de hele linie gefaald. De niet plaatsgevonden bescherming van de risicogroepen heeft vele levens gekost en de door de staat ontwikkelde waarschuwings-App is een flop. Bij de organisatie van de inkoop van de vaccins zou ze alle touwtjes in handen gehad hebben, ze heeft de verantwoordelijkheid echter liever op een daarvoor volledig ongeschikte EU-bureaucratie afgeschoven. Het laatste wat deze regering van mislukkelingen nu nodig heeft, zijn minder verantwoordelijkheden en bevoegdheden.”

Bron: freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2021/03/30 ... deralisme/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51001
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Zondebok Angela Merkel

Bericht door Pilgrim »

Na Pasen: Merkel wil heel Duitsland opsluiten

Geplaatst op 3 april 2021

Afbeelding

Wordt de infectiebescherming wet nogmaals veranderd?

De “epidemie-topontmoetingen” van bondskanselier Merkel met de ministers-presidenten van de Duitse deelstaten hebben één ding gemeen: Merkel wilde hardere maatregelen dan de ministers-presidenten, maar die wilden niet echt meedoen. En dat is ook goed, want de Bondsrepubliek Duitsland is een federale staat, waarin de deelstaten in het kader van hun competenties eigen beslissingen kunnen en moeten nemen.


Op grond van haar socialisering in de voormalige DDR, een centralistische dictatuur, zit Merkel duidelijk in haar maag met de grondwettelijke feitelijkheden van de staat die zij regeert. Ze heeft in het verleden al vaak genoeg laten zien dat ze zich zelfs niets van de grondwet aantrekt wanneer haar dit opportuun lijkt. En wie zich niet laat stoppen door de grondwet, hoeven de opstandige ministers-presidenten ook geen probleem te zijn.

Merkel wil harde “landelijke lockdown”
Nadat Merkel de “Paasrust” moest afblazen en zich zelfs voor dit initiatief moest verontschuldigen, wil ze volgens de “Bild-Zeitung” nu een meerdere weken durende “ultraharde landelijke lockdown” met uitgaansverboden, desnoods zelfs overdag. Ze beschouwt de op dit moment geldende dwangmaatregelen nog steeds als niet voldoende en rekent op- duidelijk stijgende “infectiecijfers” in het kader van de Paasdagen. En precies dat zal er ook gebeuren, want op dit moment wordt er getest alsof er geen morgen meer zou bestaan.

Opdat de bondskanselier haar wil indien nodig ook tegen de ministers-presidenten van de deelstaten kan doordrukken, zou de machtigingswet infectiebescherming wet opnieuw veranderd moeten worden om nog meer bevoegdheden van de deelstaten naar de staat over te hevelen.

Stemt de Bondsraad voor zijn eigen machtsberoving?
Voor deze wetswijziging is zowel de instemming van de Bondsdag als van de Bondsraad nodig. We kunnen alleen maar hopen dat er in de Bondsdag nog genoeg oprechte parlementariërs te vinden zijn die tegen de verdere erosie van het federalisme stemmen. Bovendien zal het interessant zijn om te zien wat voorrang heeft in de Bondsraad: het partijbelang en daarmee de machtsberoving, of de handhaving van de zelfstandigheid van de deelstaten.

De tijd na Pasen wordt spannend. De volgende “epidemie-topontmoeting” staat gepland voor 12 april. Als ze niet naar voren gehaald wordt.

Bron: pi-news.net

Door: “Der Analyst”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2021/04/03 ... opsluiten/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51001
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Zondebok Angela Merkel

Bericht door Pilgrim »

Duitsland gaat economisch op de fles: Vernietigende IMF-prognoses voor 2021 en 2022

Geplaatst op 7 april 2021

Afbeelding

Terwijl het land zichzelf gek maakt met willekeurig samengestelde en nietszeggende besmettingscijfers, raken de enige echt zorgwekkende cijfers uit het gezichtsveld – en die betreffen de economische kerndata, die de totale economische situatie van Duitsland afbeelden. Hier is sprake van, anders dan bij de zogenaamde epidemie, een echte bedreiging, die in haar gevolgen nog helemaal niet te overzien is. De nu gepresenteerde cijfers van het Internationaal Monetair Fonds (IMF) bevestigen een indrukwekkend totaal falen van de Duitse regering ook op dit elementaire politieke verantwoordingsgebied.

De voormalige “beste van de klas” is verworden tot een probleemgeval, tot de grootste loser en achterblijver in de gemeenschap van de industrienaties – en dat binnen minder dan driekwart jaar. In het begin wentelde de Merkel-regering zich in – zoals we nu weten, ondanks en niet vanwege haar politiek indrukwekkende – successen, zowel wat betrof de coronagevolgen (lagere infectie- en sterftecijfers) als de economische beheersbaarheid van de crisis. Onwetend zoals altijd schreef Merkel arrogant hypotheken op Duitsland´s toekomst uit toen zij in het kader van het coronahulppakket in de EU voor honderden miljarden euro´s verplichtingen en risico´s aanging ten koste van haar eigen volk.

Dat ze daarbij de werkelijke situatie van het haar toevertrouwde en eens temeer door haar verraden land fataal overschatte, wordt nu duidelijk uit het voorjaarsonderzoek van de IMF-deskundigen: want in tegenstelling tot de meeste andere industrielanden, waarvan de groeiprognoses krachtig omhoogschoten, biedt Duitsland economisch gezien weinig aanleiding tot optimisme.

Duitsland wordt een economisch probleemgeval
Zoals de “Welt” schrijft, rekenen de IMF-deskundigen voor 2021 nog net met een stijging van het bnp van 3,6% – alleen Japan staat daar van de G20-landen vlak achter met een verwachte stijging van 3,3%. Uitgaande van de coronastilstand van vorig jaar, omdat de groeicijfers eigenlijk alleen maar naar boven konden (eigenlijk werd vorig jaar gerekend op een stijging van minstens 6%!), een fataal laag percentage. Erger nog: Duitsland is bij de economische dynamiek de hekkensluiter onder de belangrijke globale economieën. Tegenover de laatste prognose waren de verwachtingen van het IMF duidelijk toegenomen – voor de VS bijvoorbeeld met 1,3%, voor Italië met 1,2%, voor India met 1,0% en voor China en Frankrijk altijd nog met 0,3%. Duitsland hobbelt daar met een stijging van 0,1% in de prognoses ver achteraan.

En voor 2022 ziet het er niet veel beter uit: hier houden de IMF-deskundigen rekening met een verlangzaming van de groei tot 4,4%, aldus de “Welt”. Haar hoofdredacteur becommentarieerde gisteren op Twitter merkbaar verrast en ontgoocheld: “Duitsland wordt om uit te lachen”. Op “Jouwatch” lees je zoiets vaker; dat ook het vlaggenschip van de mainstream media tot dit oordeel komt, zegt wel iets...

Bron: journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2021/04/07 ... 1-en-2022/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Mahalingam
Berichten: 43282
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Zondebok Angela Merkel

Bericht door Mahalingam »

Keiharde machtsstrijd in CDU om opvolging Merkel

De strijd om kanselier Merkels opvolging is een loopgravenoorlog geworden. Terwijl maandag het voltallige partijbestuur van de landelijke CDU achter kandidaat Armin Laschet is gaan staan, schiet de Beierse zusterpartij CSU uit München keihard terug. Hun sterke man, de veel populairdere Markus Söder: „Het is niet democratisch dat tien of twintig man mogen beslissen. We moeten naar de bevolking luisteren.”

Vrijwel alle prominenten uit de regerende christen-democraten durven zich niet tegen Laschet uit te spreken. Deze premier uit Noordrijn-Westfalen is pas sinds enkele maanden partijvoorzitter, maar kampt met een dramatisch slecht imago. Desalniettemin spreken Bondsdagvoorzitter Wolfgang Schäuble, de populaire Friedrich Merz en de buitenlandspecialist Norbert Röttgen zich voor Laschet uit.

Kandidatuur

Die eist een snel gesprek met Söder, maar de gewiekste Beierse strateeg speelt op tijd, vertraagt het proces, leunt rustig achterover en lijkt met de dag sterker te worden: „Het gaat er niet alleen om wat de partij zegt, maar ook wat de fractie en de samenleving wil.” Pas zondag kwam Söder uit de dekking en verklaarde officieel zijn kandidatuur.

Hij dreigde zelfs indirect met een breuk van de regeringsfractie van CDU en CSU, die al een halve eeuw samenwerkt: „We vrezen een scheiding. Er bestaan ook zorgen bij de basis van de CDU. Nog nooit stond de Unie zo slecht ervoor. Peilingen zijn niet alles, maar wel belangrijk. Het gaat er niet om met wie we regeren, maar of we überhaupt regeren.”

Druk

Zo verhoogde Söder, een half jaar voor de verkiezingen in de herfst, de druk op Laschet enorm. „Die reageerde met grootspraak: „Heel Europa kijkt wie Duitsland als kandidaat opstelt”, aldus de ex-misdienaar uit Aken, de grensstad waar in de Middeleeuwen de Duitse keizers werden gekroond.

Kanselier Merkel zwaait in september af, en houdt zich op de achtergrond. Ze wil zich niet al te veel met de nieuwe hoofdrolspelers bemoeien. Enerzijds verweet ze premier Laschet sommige afspraken in de lockdown niet na te komen, anderzijds wees ze er fijntjes op dat ook Beieren niet altijd de beste prestaties in de pandemie had.
https://www.telegraaf.nl/nieuws/1482601 ... ing-merkel
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51001
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Zondebok Angela Merkel

Bericht door Pilgrim »

Wat heb je gedaan, Angela?

Geplaatst op 13 april 2021

Afbeelding

De Britse pers heeft zware kritiek op Merkel´s greep naar de macht en herinnert aan 1948. De Britse krant “Express” heeft i.v.m. de huidige historische noodtoestandwet beslissing in Berlijn in een interview met de voormalige president van de BDI, Hans-Olaf Henkel, op de Duitse grondwet gewezen, die de deelstaten in Duitsland verstrekkende bevoegdheden geeft ter controle van de politieke beslissingen in Duitsland.

Deze zou op aandringen van de geallieerden in 1948 tot stand zijn gekomen om toezicht te houden op de ontwikkeling van de grondwet.

“De geallieerden wilden daarmee garanderen dat de centralisering, die leidde tot de opkomst van de nazi´s, zich niet kan herhalen, en dat er in plaats daarvan altijd een systeem van controle en evenwicht in het Duitse politieke systeem zou bestaan.”

Hans-Olaf Henkel, die in 2019 uit het Europees Parlement stapte, had zich vandaag uitgelaten over de uitbreiding van de noodtoestandwet, die het mevrouw Merkel mogelijk maakt om over de hoofden van de ministers-presidenten van de deelstaten heen te beslissen door de deelstaten met een besmettingscijfer van meer dan 100 gevallen per 100.000 mensen verplichte lockdowns op te leggen.

Henkel zei dat de poging van Merkel om haar wil op te dringen aan de deelstaten omstreden zou zijn. Want de grondwet zou immers juist een te sterke centralisering van de macht moeten verhinderen.

Henkel zei tegen de “Express”: “Door de decennia heen werd het principe in toenemende mate aangevallen. Vooral bondskanselier Merkel, maar zij niet alleen, had steeds meer nationale verantwoording van Berlijn aan Brussel afgestaan.”

De D-Mark zou tegen een “eenheidseuro” zijn ingewisseld, waarmee eigenlijk niemand het eens was, mevrouw Merkel zou ermee akkoord gegaan zijn dat de EU in het kader van haar saneringsplan van € 750 miljard voor de 19 landen van de eurozone kredieten op zou nemen, en tenslotte zou ze ook de koop van vaccins in een grote hoeveelheid aan Brussel hebben “afgestaan”, aldus Henkel.

Hij voegde er aan toe: “Elke keer is gebleken dat de gevonden oplossing des te slechter waren hoe verder de beleidsmakers van de problemen verwijderd waren.”

“Dat betekent niet dat de Duitse politiek daar nu de lessen van zou leren en zou afzien van een centralisering van de besluitvorming.”

Angela Merkel zou vastbesloten zijn om Duitsland te “Europeaniseren”, zonder rekening te houden met de materiële kosten voor haar eigen land, zei de voormalige Europarlementariër.

Bron: politikstube.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2021/04/13 ... an-angela/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Plaats reactie