De islamisering van Nederland (voorbeelden uit de praktijk)

Mahalingam
Berichten: 43249
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

De islamisering van Nederland (voorbeelden uit de praktijk)

Bericht door Mahalingam »

Geregeld kom ik her en der vermelding tegen van kleine incidentjes die ik in het vakje 'islamisering' stop. Ik zal in dit draadje geregeld zaken zetten die mijn aandacht trokken. Als de lezers iets tegenkomen: zet het hier ook neer.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 43249
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Moslims A'dam bidden op straat

Bericht door Mahalingam »

Dit bericht is uitgebreid verschenen bij:
http://www.nieuwnieuws.nl/archives/2007 ... traat.html
En ja, als het vrijdag is dan is er extra geloofsijver.
Enkele tientallen Marokkaanse moslims hebben vanmiddag in het Amsterdamse stadsdeel Bos en Lommer bij wijze van protest op straat gebeden. Zij zijn het er niet mee eens dat er van de gemeente niet meer dan honderd personen in hun moskee mogen. Na het gebed togen de actievoerders naar het nabijgelegen stadsdeelkantoor, waar ze enige tijd demonstreerden.
Ooit hebben we in Nederland een processieverbod gehad om de zieltjeswinnerij van de Katholieke kerk binnen de perken te houden. Staat in de grondwet. "Nog in 1962 sprak de Hoge Raad uit, dat processieverboden niet in strijd waren met de in het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens gegarandeerde vrijheid van godsdienst." (wikipedia)
Het gebedshuis waar het om gaat, bevindt zich in een gekraakt pand boven de ringweg A10, bij het Bos en Lommerplein. Krakers boden de Marokkaanse stichting Nasser in september 2006 aan het gebouw te betrekken. Om de brandveiligheid te garanderen, mogen er van het stadsdeel niet meer dan honderd gelovigen in het pand. Tijdens de afgelopen Ramadan kwamen er echter een keer meer dan tweehonderd bezoekers. Daarom bepaalde Bos en Lommer vorige week dat Nasser bij een volgende overtreding een boete van 5000 euro moet betalen.
Van welke sekte is dit gebedshuis? Meestal wordt er bij de vrouwen aangedrongen om hun goud aan de imam te geven voor een nieuwe moskee. En zij zitten in een kraakpand?
Dat wordt vreselijk lastig om zo'n kraakpand te ontruimen. Moslims op straat zetten? Dan worden die boos en dat mag niet want dan krijg je toestanden.
Volgens voorzitter van de stichting Mohammed El Yaakoubi is de kans op brand echter nihil wegens het ontbreken van elektriciteit en gas in het gebouw. Bovendien wees hij erop dat er buiten de 'kraakmoskee' slechts een Marokkaans islamitisch gebedhuis is in Bos en Lommer. Dat zou te weinig zijn om alle gelovigen te bedienen. El Yaakoubi zei door te willen gaan met buiten bidden tot er wel genoeg plek is. Een woordvoerster liet in een reactie weten dat Bos en Lommer slechts zijn controlerende taak uitvoert. Bovendien is het volgens haar niet aan het stadsdeel om gebedsruimte voor gelovigen te regelen.
jJa, zo is het maar net. Maar als een meerderheid in het stadsdeel dat wel wenst dan gebeurt het wel.
Er is wel water vanwege bidden en daarmee kan je ook blussen. Zonder gas en licht is lastig leven. Dat wordt verlichten en thee zetten met campinggas stelletjes. Heel brandgevaarlijk!

En dat bidden op straat wordt nu een heel koude en vaak ook natte bedoening. Dat tempert de lust tot moskeegang. Door gaan zo, zou ik zeggen!
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 43249
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Ergernis over Turkssprekende politici

Bericht door Mahalingam »

Dit komt uit het Algemeen dagblad.
http://www.ad.nl/rotterdam/article1759352.ece
ROTTERDAM - Voor het Rotterdamse deelraadslid Marijke Goedegebuur is de maat vol. Het is haar deze week opnieuw overkomen dat er voor aanvang, in de pauzes en tijdens de deelraadsvergadering in Feijenoord door groepjes raadsleden louter Turks werd gesproken. ,,Schandalig. Daar staan wij als Nederlandse raadsleden nota bene gewoon bij.
Maar wat doe je eraan als ze dat prima vinden onderling zo te babbelen? Ze weg sturen? Dat kan je niet doen met volksvertegenwoordigers.
Eerder kwam de Rotterdamse deelgemeente in opspraak doordat ook ambtenaren aan de balie regelmatig Turks spreken. Minister Wouter Bos, die afgelopen week op bezoek was in Feijenoord, sprak hier zijn afkeuring over uit.
Dit is toch gewoon een christeo-semitio-islamolo mengvorm van cultuur? Of is Wouter niet zo enthousiast over de feitelijke uitwerking? Wat had die dan verwacht?
Goedegebuur: ,,Ik vind dat zo onbeleefd. Het is dan net alsof ze iets bepraten wat jij niet mag weten. Andere raadsleden worden gewoon buitengesloten.’’ Het deelraadslid van Lijst Goedegebuur sprak haar Turkse collega’s hier op aan. ,,We hebben als politici een voorbeeldfunctie. Het is ook niet goed voor de integratie en de inburgering. Maar ik werd gewoon uitgelachen.’’
Moet de dame maar een Turkse taalcursus gaan volgen. Dan weet ze waarover gepraat wordt. (en dan niet laten merken dat je Turks verstaat, dat geeft je een grote voorsprong in het politieke spel).
Er is een plan om een poging te doen om er iets aan te doen:
Deelraadsvoorzitter Dagmar Oudshoorn heeft inmiddels besloten dat het heikele onderwerp begin december onderwerp van gesprek is in het overleg van fractievoorzitters.
Haast wordt er niet mee gemaakt. De rest van dit jaar wordt er dus onverminderd Turks gesproken.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 43249
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Bericht door Mahalingam »

De toestand van de deelraad is al eerder in het nieuws geweest zeker een jaar geleden:
http://www.volkskrant.nl/binnenland/art ... source=rss
Feijenoord krijgt alsnog Turk in bestuur
ROTTERDAM - ‘Néééé’, zegt Dagmar Oudshoorn, voorzitster van het dagelijks bestuur van Feijenoord, over de bestuurscrisis in haar Rotterdamse deelgemeente. Het hád helemaal niks te maken met allochtonen en autochtonen. ‘Een enorm vervelende discussie.’
Maar het waren toch vooral Turkse PvdA’ers die in mei de PvdA-kandidaten voor het deelgemeentebestuur wegstemden? Ze waren toch ontevreden dat, nadat Turkse Rotterdammers de PvdA aan een absolute meerderheid hadden geholpen en de helft van alle stemmen van Turken kwam, er nu wéér geen Turk in het bestuur kwam? En ze wilden nu toch een Turk als vierde deelgemeentebestuurder?

Nee, nee en nee, zegt Oudshoorn. Ze weet niet wie er in mei tegenstemden, het was immers een geheime stemming? De fractie had wel aangegeven iemand te willen waarin ze zich meer konden herkennen. Een allochtoon, ja. ‘Maar geen Turk, hoor, helemaal niet’, zegt Oudshoorn. ‘Heeft er allemaal niks mee te maken.’

De bestuurscrisis in Feijenoord kwam op een precair moment. In de gemeenteraadsverkiezingen van maart had de PvdA in de grote steden opvallend goed gescoord. Dat was vooral toe te schrijven aan de massale opkomst van allochtone kiezers. Door stemmen uit eigen kring waren vele allochtone raadsleden op de lijsten omhooggeschoten.

Er gingen ongelukken gebeuren met al die relatief onervaren allochtone kandidaten, luidde de voorspelling. En ze zouden de PvdA weleens kunnen gaan gijzelen voor hun deelbelangen. Critici spraken smalend over de Partij van de Allochtonen.

In Feijenoord kreeg de PvdA 14 van de 25 zetels in de deelgemeente. Toch werden aanvankelijk de drie PvdA-kandidaten voor het bestuur weggestemd. Meteen wezen alle vingers naar zes deelraadsleden van Turkse afkomst.

Een deel van de PvdA zat ermee in de maag. De partij mocht vooral niet de indruk wekken dat zij de oren liet hangen naar allochtone groepen. Anderen begrepen het probleem niet. In een deelgemeente met zoveel Turken was een Turkse bestuurder toch logisch?

De vierde bestuurder is er nu. Hij heeft ruime ervaring als FNV-bestuurder, waarbij ook met ‘deelbelangen binnen de eigen achterban’ rekening moest worden gehouden, meldt het persbericht. Want Gülami Yesildal is Turks. Inderdaad, zegt Oudshoorn: ‘Maar dat is puur toeval.’
Dat laatste is natuurlik pure onzin. Iedere Turk weet dat het de wil van Allah was.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 43249
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Halal bol schiet PVV in verkeerde keelgat

Bericht door Mahalingam »

anp | Gepubliceerd op 19 oktober 2007, 14:51
DEN HAAG - De Partij voor de Vrijheid (PVV) vindt dat het restaurant van de Tweede Kamer geen halal gerechten meer mag serveren. De fractie is verontwaardigd dat dit deze week wel is gebeurd en heeft het bestuur van het parlement vrijdag per brief om opheldering gevraagd.

Halal betekent dat voedsel volgens de islamitische voorschriften is bereid. Tijdens de lunch woensdag was een groentebol met halal kebab te verkrijgen. PVV-Kamerlid Dion Graus vindt dat ontoelaatbaar, omdat het gerecht is verkregen uit een ,,zeer dieronvriendelijke en dieronwaardige slachtmethode''. Bovendien is het volgens hem triest om te zien dat ,,de islamisering van ons land ook de menukaart van de Tweede Kamer heeft bereikt''.
De islamisering komt steeds dichter bij huis. Een paar maanden geleden was er nog ophef over halal-gedoe in een ROC. (zie volgende post)_
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 43249
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

PVV opent aanval op halal-maaltijden ROC

Bericht door Mahalingam »

Gepubliceerd: maandag 24 september 2007
Halal-vlees mag niet het belangrijkste deel uitmaken van maaltijden op kampen van Nederlandse scholen. De PVV heeft hierover maandag schriftelijke vragen gesteld aan staatssecretaris van Onderwijs Marja van Bijsterveldt (CDA).

PVV-chef Geert Wilders wil weten wat zij gaat doen om te voorkomen dat 'in de toekomst scholieren tot Halal-barbecues worden gedwongen'. De partij wijst op een kamp van ICT-studenten van het ROC van Amsterdam, Gooi- en Vechtstreek, die op een schoolkamp alleen halal-vlees kregen voorgeschoteld.

De PVV-fractie zegt verontruste mailtjes van ROC-scholieren te hebben gekregen. De school zou tegenover de PVV hebben bevestigd dat scholieren geen keus hebben. Wilders wil weten wie de extra kosten van de vleeskeuze betaalt. Halal-vlees zou namelijk 'veel' duurder zijn dan vlees dat niet halal is.

PVV-onderwijswoordvoerder Martin Bosma stelt dat scholieren 'worden gedwongen te buigen voor de islam'. "Op nota bene een openbare school moeten zij zich aanpassen aan deze ideologie."
Vlees wordt 'halal' genoemd als het is geslacht volgens islamitische richtlijnen.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 43249
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Bericht door Mahalingam »

Even voor de verandering een berichtje uit België.
We horen allemaal over de vernietiging van Buddhabeelden in Afghanistan, Pakistan. Maar ook hier hebben we dergelijke acties van geestverwanten.
In Brussel staat ergens tussen de Grote Moskee en het EU-Commissiegebouw een monument met gedenkplaat.
Afbeelding
Te zien is dat zowel in het Frans als in het Vlaams het woord 'Arabische' is weggebeiteld. Het is vast en zeker erg politiek incorrect om te spreken van 'arabische slavendrijvers' ?
Jawel, even wat zoeken en ik kom de tekst tegen:
http://cas1.elis.rug.ac.be/avrug/erfgoed/jubel/biv.htm
Het linkergedeelte van dit monument is blijkbaar nogal omstreden. Deze kant geeft de strijd weer van generaal Baron Dhanis tegen de Arabische slavenhandelaars. Dit wordt voorgesteld door een Arabier die op de grond ligt en waarvan het hoofd door de laars van een Belgische militair wordt geïmmobiliseerd. Vooral het onderschrift - "De Belgische militaire heroïek verpulvert de Arabische slavendrijver" - zou de Arabische gemeenschap in ons land nogal zwaar op de maag liggen. Naast de bewuste beeldengroep ligt immers een moskee.
Daarom werd de overheid reeds in 1988 verzocht om de woorden "arabes" en "Arabische" te laten verwijderen. Dat gebeurde ook, maar in 1991 stond de oorspronkelijke tekst er opnieuw. Daarna bleek het woord "arabes" opnieuw te zijn verdwenen, maar vandaag zou het er opnieuw opstaan.(red.: maart 2005)
En nu is het dus weer ausradiert.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 43249
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Justitie erkent imam als geestelijk verzorger

Bericht door Mahalingam »

Vandaag in het Reformatorisch Dagblad:
http://www.refdag.nl/artikel/1320078/Ju ... orger.html
Justitie erkent imam als geestelijk verzorger
DEN HAAG - Het Contactorgaan Moslims en Overheid (CMO) is sinds dinsdagmiddag officieel „zendende instantie” voor Justitie. Dat betekent dat imams, net als predikanten, als erkend geestelijk verzorger aan de slag mogen in Nederlandse gevangenissen.

Met de overeenkomst, die dinsdagmiddag om 14.00 uur werd getekend door minister Hirsch Ballin (Justitie) en de voorzitter van het CMO, El Boujoufi, erkent Justitie de ongeveer zestig imams die nu al in gevangenissen werken officieel als ambtenaar. Daarmee krijgen ze dezelfde status als onder meer predikanten, die sinds jaar en dag werkzaam zijn als officiële gevangenispredikanten. De tot dinsdagmiddag erkende geloofsrichtingen zijn katholicisme, protestantisme, humanisme en jodendom.
Dat zal binnenkort nog wel problemen opleveren want
Voor de erkenning van de kant van Justitie is een zogeheten „zendende instantie” vereist. Die is nu gevonden in het CMO (=Contactorgaan Moslims en Overheid) , een koepelorgaan waaronder weer andere -vooral Turkse- koepelorganisaties vallen.
Dus onze Marokkaanse geestelijke verzorgers kunnen niet uit de subsidie-ruif eten. Daar was al eerder stennnis over.
Na onenigheid met islamitische groeperingen die zich niet door het CMO vertegenwoordigd voelden vanwege de behoudende koers van het orgaan, kwam daar in 2005 ook de Contactgroep Islam (CGI) bij. Deze is geen zendende instantie voor Justitie en levert dus ook geen officieel erkende geestelijk verzorgers.
En natuurlijk zijn alle deelnemers vreselijk representatief voor hun clubje. Zo pretendeert de CMO te praten namens 500.000 moslims.
Contactorgaan Moslims en Overheid zit in bij stuurgroep Islam en Burgerschap (door Min.v. justitie opgezet, subsidie 250.000 euro/jaar) en is koepelend voor:
St. Turks-Islamitische Culturele Federatie, STICF (contactpersoon dhr. A. Tonca)- Islamitische Stichting Nederland, ISN (contactpersoon dhr. A. Yakisir)- Nederlands Islamitische Federatie, NIF (contactpersoon dhr.
R. Bal)- Milli Görüs Noord Nederland, (contactpersoon dhr. Y. Altuntas)- Unie van Marokkaanse Moslim Organisaties in Nederland, UMMON, (contactpersoon dhr. D. el Boujoufi)- World Islamic Mission, WIM (contactpersoon dhr. N. Joemman)- St. Islamitisch Centrum Nederland, SICN (contactpersoon dhr. E. Ozture)- Overkoepelende Sjiitische Vereniging, OSV (contactpersoon mw. Z. Al-Touraihi)
Het bestuur van het CMO bestaat uit de volgende personen:
- Voorzitter dhr. D. el Boujoufi (UMMON)
- Vice-voorzitter dhr. Y. Altuntas (MGN)
- Secretaris mw. Z. al Touraihi (OVS)
- Penningmeester dhr. E. Özture (SICN)
- Bestuurslid dhr. A. Tonca (TICF)
- Bestuurslid dhr. R. Bal (NIF)
- Bestuurslid dhr. A. Yakisir (ISN)
- Bestuurslid dhr. N. Joemman (WIM)
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 43249
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Amerikanen vinden onze Sint racist

Bericht door Mahalingam »

AMSTERDAM - Sinterklaas en zijn trouwe knechten zijn dit jaar niet welkom bij ADM in Koog aan de Zaan. Het cacaoverwerkingsbedrijf heeft van het Amerikaanse moederbedrijf de opdracht gekregen om de goedheilig man de toegang te ontzeggen, omdat een beschuldiging van discriminatie wordt gevreesd.
[...]
Werknemers vermoeden dat de sinterklaasboycot het gevolg is van een aantal rechtszaken in Amerika waarbij het moederbedrijf in het ongelijk is gesteld omdat ze een blanke man verkleed als dappere roodhuid als levende reclamezuil hadden ingezet.
En nu gaan blanke jongens zich zwart verven om Pieterbazen te spelen. Dat kan inderdaad rechtzaken opleveren (belachelijk maken van etnische groep of zo iets).
Afbeelding
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 43249
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Raad Westland is rel-Marokkanen beu

Bericht door Mahalingam »

Zelfs in kleine gehuchten (ooit van Honselaarsdijk gehoord?) vindt islamisering plaats op de wijze zoals je van simpele allahtonen kan verwachten:
http://frontpage.fok.nl/nieuws/83378
Raad Westland is rel-Marokkanen beu
De gemeenteraad van Westland eist dat burgemeester Sjaak van der Tak onmiddellijk maatregelen neemt om de ongeregeldheden met Marokkanen in Honselersdijk in te dammen. De coalitiefracties van LPF en Gemeentebelangen hebben dat gisteren laten weten.

De welbekende druppel voor de fracties is het tumult na een inbraak in de Albert Heijn-winkel op de Koorndreef in Honselersdijk. Daar werd anderhalve week geleden ingebroken en in verband daarmee arresteerde de politie twee Marokkaanse jongens. Die werden evenwel weer vrijgelaten omdat de camerabeelden van de daders niet overeenkwamen met die van de arrestanten.

Schijnbaar uit woede over de arrestaties toog een dag later een groep Marokkaanse vrouwen naar de supermarkt om de schappen met winkelwagentjes aan gort te rijden. Ze werden door het personeel naar buiten gezet, waarna vijftig Marokkaanse jongeren met knuppels naar de winkel gingen en zich daar zo dreigend ophielden dat het personeel niet naar huis kon.

Omwonenden van de supermarkt zijn er van overtuigd dat de CDA-burgemeester een persstop heeft afgekondigd. De LPF-fractie heeft het college gevraagd of dit zo is en zo ja, waarom. Ook een CDA-raadslid eist dat burgemeester Van der Tak ervoor zorgt dat de relschoppers hun verdiende straf krijgen.
Dus het bekende gedoe: we zijn kwaad, we vernielen de boel, bedreigen mensen en kidnappen personeel. De winkel is schuldig want niet inbraakbestendig.
En om niet verder te escaleren wordt er niet meer over gesproken. Ik ben dus erg politiek incorrect bezig nu ik dit bericht hier plaats.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 43249
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Islamitische wetgeving in het Nederlands

Bericht door Mahalingam »

De islamisering is zojuist ook mijn huis binnengedrongen. De postbode bracht mij een stevig A4-tje in lichtpaarse kleur van Het Talenhuis te Drachten, www.talenhuis.com.
Onderstaande zeven boeken vormen een complex van de islamitische wetten waarmee men het meest in aanraking komt. Met andere woorden: dit complex is de sjaria in compacte vorm. De overige wetten en regelementen v/d sjaria zij dermate specifiek dat de vertaler heeft afgezien deze ook te vertalen. 'Hebt u deze zeven boeken, dan hebt u de sjaria in het Nederlands in handen!'
Ik wil helemaal niet in aanraking komen met de sjaria.!! Maar ik vrees dat dit een ijdele hoop is.
Specifieke zaken die niet van toepassing zijn in ons landje zijn weggelaten, zo wordt gemeld . Het rondzenden is ter gelegenheid van uitgave nr. 7 in de reeks: "Islamitische Burgerlijke Rechtsvordering: o.m. Islamitisch wetboek van Burgerlijke Rechtsvordering en het Islamitisch wetboek van rechtsvordering der Revolutionaire Tribunalen.
Het is toch hemeltergend en angstaanjagend dat "Revolutionaire Tribunalen" wel toepasselijk worden geacht voor ons landje.
Boek nr. 6 wordt beschreven als 'Islamitische Geboden "Risala"'. Uitleg door grootayatollahs Khomeini, Sistani ...
Dit komt dus uit de Perzische sjia hoek.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Ariel
Berichten: 78574
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Bericht door Ariel »

Ongelofelijk Mahalingam.
Dit is een islamitische site. En uit Drachten nog wel liefst. :shock:
Wat moeten wij nu in Nederland met de sjaria.
Dit is duidelijk een voorbeeld van de tweede fase van de djihad.

Het onderricht in moskee en school om de leden van de moslimgemeenschap Oemmabewust resp. djihadbewust te maken

De voorlichting naar buiten, door deze fase voor te stellen als ‘religieus’ en te doen vallen onder vrijheid van meningsuiting en vrijheid van godsdienst

Leuk topic trouwens. Ik zal ook eens wat beter opletten als ik de kranten doorspit.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Ariel
Berichten: 78574
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Bericht door Ariel »

:razz: Het koste maar een paar duizend euros...
En Christenen krijgen geen kaart cadeau met de kerst..
Goed zo Agis...Lekker door gaan zo. :cool:
Jullie kunnen misschien met het Islamitisch slachtfeest ook nog een schaap cadeau geven. Kost maar een paar duizens euros.
Agis strikt moslims met telefoonkaart
Door HANS VAN DEN HAM

AMERSFOORT - Zorgverzekeraar Agis heeft moslims een telefoonkaart van 3 euro cadeau gedaan ter gelegenheid van het suikerfeest.

Amersfoorter F. Krikke schoot dat in het verkeerde keelgat. In een ingezonden brief noemt hij dat discriminatie. ,,Ik dacht dat alle mensen gelijk waren. En u en ik mogen dan straks de rekening betalen en krijgen een premieverhoging.’’

Navraag bij Agis leert dat de telefoonkaart naar ‘een paar duizend’ islamitische klanten is gestuurd. Het cadeau heeft Agis 5000 euro gekost.

Het is gewoon marketingstrategie, zegt woordvoerster Van Doorne. ,,We weten dat moslims tijdens het suikerfeest veel met familie bellen. We willen groepen aan ons binden en dat doen we onder meer op deze manier.’’ Elk bedrijf doet aan marketing, aldus Van Doorne. ,,Daar is niets vreemds aan. VGZ vergoedt de producten van Becel en die eet ook niet iedereen.’’

Christenen hoeven met kerst niet te rekenen op een telefoonkaart, zegt Agis-woordvoerder Van Doorne: ,,Maar iedereen krijgt zijn deel. We doen voor heel veel groepen wat extra’s.’’ Zo krijgen chronisch zieken een beweegprogramma aangeboden en jongeren kregen korting op kaartjes voor een musical.

Rond de jaarwisseling kan klager Krikke overstappen naar een andere zorgverzekeraar.
http://www.ad.nl/utrecht/amersfoort/article1775804.ece
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Mahalingam
Berichten: 43249
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Bericht door Mahalingam »

Onderstaande zeven boeken vormen een complex van de islamitische wetten waarmee men het meest in aanraking komt.
En ik me maar afvragen waarom ik die handleidingen Sjaria nodig zou hebben want ik en velen zullen niet met de sjaria in aanraking komen. Of je moet een fatwa aan je broek krijgen.
Maar nu heb ik het door. Het is zeer vooruitziend van die firma in Drachten. We krijgen hier ook beetje bij beetje meer islamitisch onderwijs en dan gaan die kinderen geïndoctrineerd worden. Dan moeten ze leren over de wet van god (sharia) en dan hebben de leraren nederlandstalige boeken nodig om te raadplegen. Daar is al vast in voorzien. Ik kwam erop na lezing van:
http://www.wienerzeitung.at/DesktopDefa ... &Alias=wzo
Scharia in Österreich
Einige aktuelle Zitate aus dem Islam-Unterricht in unseren Schulen:

"Der Koran verbietet Muslims, mit Christen oder Juden befreundet zu sein."

"Der Islam verbietet Frauen das Händeschütteln mit Männern."

"Die Bemühungen um einen Dialog zwischen den Religionen und Integration sind nicht vereinbar mit dem Islam. Denn das wirkliche Ziel dieser Bemühungen ist die Assimilation."

Bis heute ist nichts davon bekannt, dass das Unterrichtsministerium diesen – aus glaubwürdigen Quellen stammenden –Vorwürfen ernsthaft nachgegangen wäre.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 43249
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Bericht door Mahalingam »

De islamisering komt van links op me af (PvdAllah), van rechts (islamo-fascisme) en nu vandaag ook van boven:
http://www.nu.nl/news/1290716/122/Polit ... eslag.html
DEN HAAG - De luchtvaartpolitie in Hilversum heeft zaterdagmiddag een sleep met daarop een Turkse tekst in beslag genomen.

Inwoners van Den Haag en Koerdische organisaties hadden geklaagd over een reclamevliegtuig dat met de sleep boven de stad had gevlogen.

Beledigend
Op het doek staat in het Turks een tekst die volgens de politie "beledigend of discriminerend is". Hoe die tekst precies luidt, is niet bekend.

Het vliegtuig is ook boven Utrecht en Rotterdam gesignaleerd. Volgens een woordvoerster van de politie Haaglanden zijn er geen aanhoudingen verricht. "Alleen de sleep is in beslag genomen. We hebben de zaak nu in onderzoek." (c) ANP
Zullen wij ooit vernemen wat er op stond voor tekst? Een aanklacht wegens discriminatie zit er niet in: politiek correct gaat dat n.l. slechts 1 kant op en de multikul maakt ons blind voor onderlinge discriminatie tussen etnische minderheden.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 43249
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Şehitler Ölmez

Bericht door Mahalingam »

De tekst op de luchtreclame is bekend. Het is geen geheim natuurlijk: duizenden mensen hebben het gezien.
Het was inderdaad Koerden jennen:
"Şehitler Ölmez" is het begin van de Grijze Wolven kreet: "' Şehitler Ölmez , Vatan Bölünmez!'" oftewel "Martelaren sterven nooit. Ondeelbaar Vaderland!"
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
BFA
Berichten: 11591
Lid geworden op: vr sep 29, 2006 5:18 pm

Bericht door BFA »

"Martelaren sterven nooit. Ondeelbaar Vaderland!"
Dat het Turks vaderland vroeg of laat gedeeld gaat worden is bijna zeker.
Een deling die ze zelf geimporteerd hebben met de Kurden de Armeniers te laten vermoorden. Uiteindelijk gaan die Kurden toch hun eigen staat willen.

Een alternatief voor het behous van de oppervlakte zou kunnen zijn: beloof aan de Turken het grondgebied van de Azeris in Iran, op voorwaarde dat ze de Kurden hun staat laten hebben.
Azeris voelen zich meer Turks dan Iraans, zullen tevreden zijn met deze aansluiting bij het vaderland.

Beste oplossing om te maken dat een Turkse burgeroorlog niet doordruppelt in Europa, zelfs vermeden wordt.
De Turken moeten er wel iets voor doen. Ze hebben het leger en de economie die de oorlogsmachine kan voeden.
stropke
Berichten: 3410
Lid geworden op: zo nov 06, 2005 12:25 am
Locatie: Limburg

Re: Şehitler Ölmez

Bericht door stropke »

Mahalingam schreef:De tekst op de luchtreclame is bekend. Het is geen geheim natuurlijk: duizenden mensen hebben het gezien.
Het was inderdaad Koerden jennen:
"Şehitler Ölmez" is het begin van de Grijze Wolven kreet: "' Şehitler Ölmez , Vatan Bölünmez!'" oftewel "Martelaren sterven nooit. Ondeelbaar Vaderland!"
Echt grof. Stel dat Belgie of Nederland met politieke flyers zou gaan rondvliegen boven een ander land waar ook hun emigranten wonen. Ze zouden ons rap uit de lucht schieten, peisk.
Das gewoon oorlog voeren op andersmans grondgebied.
En Turkije lid van EU? Mijn botte, jamais, never, nooit. :twisted:
Mo is dood. Jezus is de Opgestane Heer, das het wezenlijk verschil !!
Wat heb je aan een dode profeet? Nopes !
Mahalingam
Berichten: 43249
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Bericht door Mahalingam »

Met onder het volk zoveel digitale camera's en mobieltjes met een oogje, kan het niet uitblijven of er is wel een foto van gemaakt.
Afbeelding
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
stropke
Berichten: 3410
Lid geworden op: zo nov 06, 2005 12:25 am
Locatie: Limburg

Terroristen school

Bericht door stropke »

Nog een voorbeeld hier. Weer een terroristen school erbij. :mad:

http://www.eenvandaag.nl/index.php?modu ... 19,32621,0

Niet lang zagen in Denhaag, gewoon opdoeken dat ding. Gewoon en normale school bezoeken en zich normaal leren gedragen.
Mo is dood. Jezus is de Opgestane Heer, das het wezenlijk verschil !!
Wat heb je aan een dode profeet? Nopes !
Mahalingam
Berichten: 43249
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Bericht door Mahalingam »

Er was enige tijd geleden al iets gezegd over deze madrassa.
http://www.dutch.faithfreedom.org/forum ... a07#112607
en een video hier:
http://www.dumpert.nl/mediabase/28283/f ... deren.html
De madrassa zelf: http://www.alislah.nl/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Ariel
Berichten: 78574
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Bericht door Ariel »

Dit is een enge ontwikkeling.
Hans Jansen denkt dat dit een salafitische organisatie is.
En wat leren deze kinderen daar. Niks waar ze straks een goede baan mee kunnen vinden.
Evolutie theorie zal uit de boze zijn, en wetenschappelijk zal er ook niks uit hun handen komen.
Ik hoop dat ze deze school gaan doorlichten.


"Je hebt geen last van ze" volgens de vrouw in het filmpje die ze wel eens melk verkocht. Nee zij niet. Haar achterkleinkinderen straks wel.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
stropke
Berichten: 3410
Lid geworden op: zo nov 06, 2005 12:25 am
Locatie: Limburg

Bericht door stropke »

Ariel schreef:Dit is een enge ontwikkeling.
Hans Jansen denkt dat dit een salafitische organisatie is.
En wat leren deze kinderen daar. Niks waar ze straks een goede baan mee kunnen vinden.
Evolutie theorie zal uit de boze zijn, en wetenschappelijk zal er ook niks uit hun handen komen.
Ik hoop dat ze deze school gaan doorlichten.


"Je hebt geen last van ze" volgens de vrouw in het filmpje die ze wel eens melk verkocht. Nee zij niet. Haar achterkleinkinderen straks wel.

Jip idd, maar ik zie dat het onderwerp reeds eerder besproken is in deze draad:
http://www.dutch.faithfreedom.org/forum ... a07#112607


Miss kunnen we daar verder over Lochem kletsen, ander hebben we een dubbele post erover?
Mo is dood. Jezus is de Opgestane Heer, das het wezenlijk verschil !!
Wat heb je aan een dode profeet? Nopes !
Mahalingam
Berichten: 43249
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

geestelijke verzorging in het leger

Bericht door Mahalingam »

Al eerder is bekend gemaakt dat de overheid het Contactorgaan Moslims en Overheid - CMO erkent als leverancier van leger-mullah's. (zie een eindje terug in dit draadje). Nu lees ik hetvolgende er over:
CMO levert imams voor militairen

Defensie heeft het Contactorgaan Moslims en Overheid - CMO - gevraagd de geestelijke verzorging voor islamitische militairen te verzorgen.

Dat schrijft staatssecretaris Cees van der Knaap van Defensie aan de Tweede Kamer. De staatssecretaris handelt daarmee in lijn met minister Ernst Hirsch Ballin, die vorige week met het CMO afspraken maakte over de islamitische geestelijke verzorging in gevangenissen.

Hoeveel imams zullen worden aangesteld moet nog met het CMO worden afgesproken, het ministerie heeft ruimte voor 2,5 voltijd banen. Het is niet bekend hoeveel militairen belijdend moslim zijn. Dat wordt niet door Defensie geregistreerd. Volgens een woordvoerder is ongeveer 7% van het personeel allochtoon, maar is het niet duidelijk hoeveel moslims daar tussen zitten. Net zo min als duidelijk is hoeveel autochtone militairen moslim zijn.
Dat is toch van de gekke: ze weten niet eens hoeveel behoefte er aan imams is in het leger, ze kunnen het niet schatten maar ze weten wel dat er 2,5 formatieplaatsen zijn weg te geven. Zo maak je nog eens vriendjes!
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Ariel
Berichten: 78574
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Bericht door Ariel »

Hier is een heel artikel over dit onderwerp.

http://www.vn.nl/Maatschappij/Integrati ... erimam.htm

Het blijkt dat er al meer moslims in het leger dienen dan wij denken.
Het aantal moslims dat rondloopt in het uniform van de Nederlandse krijgsmacht is niet exact bekend – registratie op godsdienst is in ons land bij de wet verboden. Maar het zijn er honderden, zo niet duizend, schatten insiders. Jan Kleian van de militairenvakbond Acom: ‘Ik zie alleen in ons ledenbestand bijzonder veel namen van Turkse of Marokkaanse origine voorbijkomen.’

Cijfers van Defensie suggeren een nog groter contingent. Begin 2004 telde het ministerie binnen het leger ruim vijfduizend allochtonen. Als slechts een derde daarvan belijdend moslim is, gaat het om meer dan vijftienhonderd man.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Plaats reactie