De islamisering van Nederland (voorbeelden uit de praktijk)

Gebruikersavatar
Scarlatti
Berichten: 5268
Lid geworden op: vr mei 09, 2008 10:12 pm

Re: De islamisering van nederland (voorbeelden uit de praktijk)

Bericht door Scarlatti »

Een vriendin van mij woont daar in de buurt... het is een DRAMA!! zowel Ede als Veenendaal! NIET te hàrden is het.. zij heeft twee dochters... die dus ook af en toe vdie bussen gebruik maakten na hun werk naar huis toe... drama's levensgevaarlijk voor die meisjes want ze werden bedreigd, aangeraakt, t is dat ze door dat ze naar huis sms'te haar vriend bij de bus stond toen die aankwam, MET enkele vrienden.. nou nou ze gingen te keer niet te zuinig.. hoer was uiteraard weer het minste wat die engerds te berde konden brengen... nee dat is GEEN verrijking! ze moeten echt WEG! gewoon TERUG want ze KUNNEN zich niet aanpassen door hun 'opvoeding' is dat ten enenmale een onmogelijke zaak
Islam=LEVENSBEDREIGEND

'LOQUENDI LIBERTATEM CUSTODIAMUS'
Laten wij waken over de vrijheid van het spreken... (Pim Fortuyn 1948-2002)
Gebruikersavatar
H.Numan
Berichten: 8527
Lid geworden op: do mei 08, 2008 3:33 am

Re: De islamisering van nederland (voorbeelden uit de praktijk)

Bericht door H.Numan »

Welnee. Jullie hebben daar geeneens een eigen vervoersdienst. Hooguit een paar lijnen. Als je echt wilt genieten, stap da in de langste tramlijn ter wereld. Dat is Lijn 6 in Den Haag:
Vertrekt vanaf Leidschendam. Gaat via Paramaribo, Marakesh en Ankara naar Berestein.

Toen er nog met PCC wagens gereden werd, werd de 2e wagen na 6 uur gesloten of afgekoppeld. Omdat het te gevaarlijk was.
Ik spreek nu over 1990. Dat is dus bijna twintig jaar geleden. Probleem is alleen maar erger geworden.
een volk dat voor korannen zwicht
zal meer dan lijf en goed verliezen
dan dooft het licht….
Anoniem
Gebruikersavatar
pd7835
Berichten: 1637
Lid geworden op: di mar 01, 2005 10:35 am
Locatie: Vlaanderen

Re: De islamisering van nederland (voorbeelden uit de praktijk)

Bericht door pd7835 »

Nederlandse zwembaden moeten boerkini toelaten

Een verbod op 'boerkini's' in de Nederlandse zwembaden is in strijd met de wet. Dat blijkt uit het oordeel van de Nederlandse Commissie Gelijke Behandeling over een dergelijk verbod dat een zwembad in Hengelo hanteert. Sommige islamitische vrouwen dragen een boerkini op grond van hun religieuze overtuiging.

Aantasting vrijheid van godsdienst
Het is de eerste keer dat de commissie zich met het omstreden badpak, dat alleen handen, gezicht en voeten vrijlaat, heeft beziggehouden. Volgens haar tast een verbod van de boerkini onnodig de wettelijke vrijheid van godsdienst aan. Daarbij heeft de commissie meegewogen dat de gemeente nabij Twente zich er zeer voor inzet dat iedereen toegang tot het zwembad heeft.

Ongemakkelijke gevoelens vermijden
Het zwembad had het verbod tijdens de algemene openingsuren ingevoerd om te voorkomen dat tussen zwemmers onderling "ongemakkelijke gevoelens" zouden ontstaan. Ook zou het al geldende verbod op het dragen van onder meer zwembroeken tot over de knie en t-shirts niet te handhaven zijn, als vrouwen wel in boerkini zouden mogen zwemmen.

Commotie
Staatssecretaris Jet Bussemaker van Volksgezondheid, Welzijn en Sport stelde eerder al dat vrouwen met een boerkini gewoon naar een zwembad moeten kunnen gaan. Zij stelde dat duikers en surfers ook vaak kleding dragen die het gehele lichaam bedekken. Over het kledingstuk ontstond vorig jaar commotie, toen een zwembad in Zwolle vrouwen in boerkini niet toeliet. De gemeente Hengelo en een antidiscriminatiebureau hadden de commissie om een uitspraak gevraagd. Zo'n oordeel is niet bindend. (belga/vsv)

http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland ... aten.dhtml" onclick="window.open(this.href);return false;
Nog maar eens een stapje verder .... men doet dit natuurlijk om de 'integratie' te bevorderen. :roll:
Mahalingam
Berichten: 44587
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De islamisering van nederland (voorbeelden uit de praktijk)

Bericht door Mahalingam »

In 020-Gaza is geen vraag naar Nederlandse vlaggen. Dat maak ik op uit het krantje van de Praxis (bouwmarkt). Kijk ik er wat negatiever tegenaan dan verkoopt de Praxis geen vlaggen daar om geen stennis te krijgen.
Hoe dan ook: kijk op blz. 22 van hun krantje:
http://praxis.v1retail.com/WK16/
Hier is een copie ervan:

Afbeelding
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
stropke
Berichten: 3409
Lid geworden op: zo nov 06, 2005 12:25 am
Locatie: Limburg

Re: De islamisering van nederland (voorbeelden uit de praktijk)

Bericht door stropke »

ma 12 jan 2009, 17:46 | lees voor

Marcouch wilde radicale moslim laten overkomen

Marcouch wil moslimdorp bij Amsterdam
Moslimstad in buitenring Amsterdam dat geeft weer een rel en kamervragen natuurlijk
maandag 12 januari 2009 Nieuws NieuwsAMSTERDAM - Politicus Ahmed Marcouch heeft plannen om een 'stad op zich' buiten de ring van Amsterdam op te richten. In dat stadsdeel zou een 'bloeiende moslimgemeenschap' moeten ontstaan.

De Amsterdamse stadsdeelvoorzitter schrijft dat in een interne brief aan andere stadsdeelvoorzitters in Amsterdam-West. De PvdA-bestuurder haakt in op de actuele discussie om het aantal stadsdelen in Amsterdam te verkleinen, meldt De Pers.

Marcouch zou in plaats van die stadsdelen een 'super-stadsdeel' willen zien, een stad op zich: Nieuw West. ‘Er kan een bloeiende moslimgemeenschap ontstaan met voldoende sociaal kapitaal. De moslimminderheid wordt dan een pluspunt. Er is een wezenlijk verschil tussen west binnen de ring en west buiten de ring’, schrijft Marcouch.

Tegenstanders

Lang niet iedereen is blij met het plan van Marcouch. ‘Als hij bedoelt te zeggen dat hij de moslimgemeenschap wil versterken, of dat hij een specifieke moslimwijk in Amsterdam wil creëren, zou ik dat heel ongelukkig vinden. In een seculiere samenleving moeten bestuurders zich niet laten leiden door hun geloof’, vindt VVD-Kamerlid en integratiewoordvoerder Paul de Krom.

Zijn PvdA-collega Jeroen Dijsselbloem zegt niet te begrijpen wat Marcouch bedoelt. 'Moslimgemeenschappen vormen zich om moskeeën en niet rond stadsdeelgrenzen.’

Ook Clyde Moerlie, oud PvdA-lid, is verontwaardigd over de brief. ‘Een heel merkwaardige uitspraak. Maar het past wel binnen zijn denken. Ik zie weinig in het eenzijdige walhalla dat Marcouch wenst neer te zetten. Waarschijnlijk een stadsdeel waar ambtenaren vrouwen geen hand hoeven te geven, met islamlessen op openbare scholen. Wij dachten dat we bij de PvdA lid waren van een seculiere partij, maar Marcouch ziet het vooral als zijn plicht om als goed moslim de islam te verspreiden.’

Kamervragen

PVV-leider Geert Wilders heeft aangekondigd Kamervragen over de kwestie te stellen.

http://www.telegraaf.nl/binnenland/2985 ... html?p=2,1" onclick="window.open(this.href);return false;

:twisted: Ik hoop dat het niet bij vragen blijft maar ook actie komt dwz retour eigen land. Kunnen ze daar zoveel moslimparadijskes bouwen als ze willen. Plaats genoeg in de zandbak.
Mo is dood. Jezus is de Opgestane Heer, das het wezenlijk verschil !!
Wat heb je aan een dode profeet? Nopes !
Vrijdenker
Berichten: 1747
Lid geworden op: do jul 15, 2004 10:07 pm
Contacteer:

Re: De islamisering van nederland (voorbeelden uit de praktijk)

Bericht door Vrijdenker »

Dutch TV Show Feeds Conspiracy Theories on Bin Laden's Role in 9/11
http://www.foxnews.com/story/0,2933,516195,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
A fake jury that exonerated Usama bin Laden from the Sept. 11 terror attacks following a televised mock trial on a popular Dutch program sends a "disturbing" message to the world and fuels conspiracy theories, former New York Mayor Rudy Giuliani and other former U.S. prosecutors told FOXNews.com.
http://www.luxetlibertas.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Mahalingam
Berichten: 44587
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Foute kunst in 020-Gaza

Bericht door Mahalingam »

Niet politiek-correcte kunst is al tijden lang in Amsterdam niet welkom. Zo was er heel wat gesteggel over het monument voor Theo van Gogh.
En afgelopen week werd een eigenaar van een hengelsport winkel in de boeien geslagen en met gillende sirenes en piepende banden (onderweg nog een fietser aanrijdend) naar het politiebureau gebracht. Waarom? Hij weigerde om een vreselijk kitscherige tekening van een blote vis en idem vrouw uit de etalage te halen. Ongelooflijk maar waar!
http://www.geenstijl.tv/2009/04/rutger_ ... reuts.html
Rutger gaat vissen in preuts 020-Gaza
...stuurden wij Rutger vandaag naar Amsterdam-West. Naar de Willem de Zwijgerlaan. In casu de hengelsportwinkel van Cor, die deze week met dank aan "bepaalde mensen van bepaalde afkomst" een paar uur lang in de lik heeft gezeten wegens een foto van een blote karper in de etalage van zijn winkel.
De zedenschennende afbeelding:
http://www.cjw-hengels.nl/content/images/pvb.jpg

Wat is er mis met dit kunstwerk?

Afbeelding

Niets bijzonders, zou je zeggen. Gewwon gesaniteerde graffiti-kunst.
Maar...
het is opgedragen aan Theo van Gogh.

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/20 ... l#comments
Zelfs tot ver NA zijn dood blijft de uiterst onfatsoenlijke cineast Theo van Gogh geweld jegens zijn persoontje uitlokken. Een nog onbekende mafketel heeft bovenstaand kunstwerk - getiteld: "We scream in silence" - afkomstig van de Amsterdamse street artist Laser 3.14 (mirror) en opgedragen aan Van Gogh beklad. De onbekende malloot kwam gisteren met een brommerhelm op de ABC Treehouse gallerie binnenrennen en liep recht op het doek af, waarna hij het met een spuitbuis crosste. De kunstenaar heeft zijn werk inmiddels omgedoopt tot: "The attacked we scream in silence". Van de dader ontbreekt ieder spoor. Burgemeester Job Cohen, stadsdeelvoorzitter Fatima Elatik en NRC-columnist Frits Ambrahams hebben inmiddels in een gezamenlijke verklaring op Teletekstpagina 316 laten weten "Begrip te hebben voor de actie maar vernieling van kunst af te keuren.."
Die tekst op pagina 316 heb ik ik niet geveonden. Dus over die laatste zin ben ik niet zeker.
Maar ik geloof best wel dat die troika daartoe in staat is, dat begrip hebben.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 44587
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De zelf-islamisering van nederland

Bericht door Mahalingam »

http://www.depers.nl/opmerkelijk/302351 ... oekje.html
Koningshuisgezinde moslima met oranje hoofddoekje
Moslima's in Haarlem kunnen gepast gekleed naar Koninginnedag. Een groep studenten uit die stad deelt op 30 april meer dan vijfduizend oranje hoofddoekjes uit om de tolerantie in het Koninkrijk te verbeteren. Dat heeft de Stichting Oranje Samenleving donderdag bekendgemaakt.

Met de oranje doekjes kunnen moslima's uitdrukken ,,dat ze moslim zijn èn bij Nederland horen'', aldus initiatiefnemers Melissa Oosterbroek en Ben Rogmans. De twee studenten ergeren zich aan ,,de overdreven polarisatie en negatieve stemmingmakerij in de politiek en in de samenleving omtrent de draagsters van hoofddoekjes''.

De hoofddoekjes zijn gedeeltelijk gefinancierd met een prijs van de gemeente Haarlem die de twee enkele maanden geleden wonnen. Deze SAMS-prijs voor het beste idee voor een open en tolerante sfeer in Haarlem bedroeg 3000 euro. Overigens is het hoofddoekje ook als sjaaltje te dragen, benadrukken zij.
Er zijn dus van belastinggeld (prijzengeld) 5000 hoofdoekjes gekocht. Die zijn integratie-bevorderend.
Ik vraag me af wie (subsidiesponzen?) nog meer financieele bijdragen hebben gegeven.
Ik ben benieuwd of ze Muzelvrouwtjes kunnen vinden die van hun omgeving met zo'n ding op de kop mogen lopen.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 80693
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De islamisering van nederland (voorbeelden uit de praktijk)

Bericht door Ariel »

Ik ben benieuwd of ze 5000 moslima's kunnen vinden die koninginnendag vieren.
En als een ongelovige zo’n vod in de handen wordt geduwd, wordt er dan van je verwacht dat je de doek op je kop zet? Ik zou hem weigeren, en het is weer een voorbeeld van weggegooid geld.
initiatiefnemers Melissa Oosterbroek en Ben Rogmans hadden dit uit eigen zak moeten betalen.
De volgende generaties dhimmies staan al weer te trappelen om hun stem te laten horen.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
naar boven
Berichten: 5046
Lid geworden op: do nov 16, 2006 10:14 pm
Contacteer:

Re: De islamisering van nederland (voorbeelden uit de praktijk)

Bericht door naar boven »

Dat is de Louka toch?

Eerst was het nog:
"de Louka moet een brug slaan tussen autochtonen en allochtonen en bovendien bijdragen aan een socialer klimaat."
en:
"Het dragen van Louka zou mensen namelijk stimuleren om een gesprek met elkaar te beginnen.
en:
"dat mensen in Nederland ‘niet genoeg kennis hebben over andere culturen dan de eigen’."
en:
"Dragers van Louka herkennen elkaar en koppelen hier een betekenis aan: wij kiezen voor een nieuwe samenleving waarin mensen meer begrip voor elkaar hebben, door de kennis die ze over de verschillende culturen in Nederland opbouwen."

Maar blijkbaar wilde niemand de Louka dragen. Ook niet als sjaal. Dus nu krijgt een regiment moslima's 't oranje huvudduk opgedrukt.
RTFM
Mahalingam
Berichten: 44587
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De islamisering van nederland (voorbeelden uit de praktijk)

Bericht door Mahalingam »

In ieder geval zijn ten minste twee mensen die het ding wel dragen willen (tenminste lang genoeg om mee op de foto te komen). Maar het lijkt er wel op dat de dame er een piraten-hoofddoekje van gemaakt heeft, iets dat baardmannen en mufti's doet griezelen. (is bid‘ah)
Dat is een nieuw woord in onze geïslamiseerde kultuur: religieuze innovatie.

Afbeelding
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
naar boven
Berichten: 5046
Lid geworden op: do nov 16, 2006 10:14 pm
Contacteer:

Re: De islamisering van nederland (voorbeelden uit de praktijk)

Bericht door naar boven »

Het Louka project is natuurlijk al een half jaar oud, maar nu de PVV in de nek van de VVD ademt zijn ze in Haarlem plotseling wakker geschrokken:
Woede over oranje hoofddoekjes

Haarlem - De 5000 oranje hoofddoekjes die tijdens Koninginnedag in Haarlem worden uitgedeeld om de tolerantie te verhogen hebben de woede van de VVD gewekt. De liberalen zijn laaiend dat de gemeente Haarlem subsidie heeft verleend voor de actie.

De hoofddoekjes zijn gefinancierd met een prijs van 3000 euro die de gemeente uitreikte aan de twee bedenkers van de actie. Het initiatief voor de doeken is genomen door Stichting Oranje Samenleving van de studenten Melissa Oosterbroek en Ben Rogmans. Zij willen aandacht voor "de overdreven polarisatie en negatieve stemmingmakerij in de politiek en samenleving omtrent de draagsters van hoofddoekjes".

VVD-raadslid Denise Eikelenboom staat versteld. "Ik snap niet dat de gemeente hier subsidie aan verleent. Het is een religieuze uiting en daar hoort de gemeente de portemonnee niet voor te trekken. Religie en staat dienen strikt gescheiden te blijven."
RTFM
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 80693
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De islamisering van nederland (voorbeelden uit de praktijk)

Bericht door Ariel »

Het zal me niet verbazen dat over een aantal jaren het koninginnenfeest langzaam maar zeker veranderd in een multicultureel feest . 30 april wordt dan de multicultureel dag genoemd. Wie het hardst roept, krijgt de meeste aandacht.

Het koningshuis zal hier vast geen probleem van maken.
Multicultureel begin van Koninginnedag in Amsterdam

De festiviteiten rond Koninginnedag beginnen in Amsterdam op multiculturele wijze. De oever van de Sloterplas in Amsterdam-West verandert op Koninginnenacht in een plek uit de sprookjes van Duizend-en-een-nacht.

Terwijl feestvierders zich te goed doen aan eten uit verschillende culturen, kunnen ze genieten van optredens van funkband Rivelino en de Marokkaanse zanger Mustapha Bourgogne. De avond komt knallend ten einde met een vuurwerkshow.

Ook elders in de stad zijn tijdens koninginnenacht evenementen. Het grootste feest op Koninginnedag zelf vindt weer plaats op het Museumplein. Radio 538 organiseert het voor de negende keer. Tussen 12.00 en 22.00 treden artiesten als Alain Clark, VanVelzen, De Toppers, Kane en Ilse DeLange treden op.

Op het Rembrandtplein gaat het ook flink los. SLAM!FM organiseert daar een feest. Onder anderen DJ Jean, The Partysquad en Fouradi maken hun opwachting. In het Westerpark verzorgt feestorganisator Chemistry een evenement.
http://www.depers.nl/binnenland/302882/ ... nedag.html" onclick="window.open(this.href);return false;
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17353
Lid geworden op: ma feb 17, 2003 9:58 am

Re: De islamisering van nederland (voorbeelden uit de praktijk)

Bericht door Manon »

Volgend multicultureel feest is de verjaardag van de Marokkaanse koning, en dan gaan alle Marokkaanse Nederlanders zich in een Volendams kostuum hijsen, en als optreden huurt men dan de zoon van Andre Hazes in! Lekker Multicultureel noemen ze dat dan!
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.
Gebruikersavatar
Monique
Berichten: 8854
Lid geworden op: ma apr 14, 2003 2:14 pm

Re: De islamisering van nederland (voorbeelden uit de praktijk)

Bericht door Monique »

Volgend jaar met koninginnedag worden er 5000 oranje bikini's en zwembroeken uitgedeeld.

Nederland bestaat echt niet meer. Zelfs koninginnedag is omgetoverd tot " maak het allahtonennaardezindag" en " hoe kruip ik het snelst in een moslimholdag".
Amorele atheistische nitwit
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 80693
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De islamisering van nederland (voorbeelden uit de praktijk)

Bericht door Ariel »

Monique schreef:Volgend jaar met koninginnedag worden er 5000 oranje bikini's en zwembroeken uitgedeeld.
Dat zullen dan eerder 5000 oranje boerkini's ( want een moslima wil ook wel eens op koninginnendag zwemmen in de Amsterdamse grachten,) en 5000 oranje thoubs worden Monique.

Zie je het voor je.... :razz: De straten oranje gekleurd met met mannen in dit soort jurken?

Afbeelding

Alleen lijken onze moslims vrienden dan verdacht veel op deze knaap die weer een ander geloof aanhangt. :wink:

Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Mahalingam
Berichten: 44587
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De islamisering van nederland (voorbeelden uit de praktijk)

Bericht door Mahalingam »

Onze Limburgse Vaai is nu ook multikul gegaan. Dit hing er aan de ruit van een multi-vlaai winkel.
http://contradicere.files.wordpress.com ... c00040.jpg
Je kan het ook zo zien: dat het een verkazing van de allahtonen aangeeft.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Roelof
Berichten: 1718
Lid geworden op: vr jul 11, 2003 2:38 am

Re: De islamisering van nederland (voorbeelden uit de praktijk)

Bericht door Roelof »

Monique schreef:Volgend jaar met koninginnedag worden er 5000 oranje bikini's en zwembroeken uitgedeeld.
Een Louka op Koninginnedag? Vier Bevrijdingsdag in oranje rok of jurk met blote benen...
  • Afbeelding
Koninginnedag volgend jaar is natuurlijk ook goed... :wink:
Laatst gewijzigd door Roelof op di mei 05, 2009 5:22 pm, 1 keer totaal gewijzigd.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 80693
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De islamisering van nederland (voorbeelden uit de praktijk)

Bericht door Ariel »

De tranen schieten je in de ogen als je dit filmpje bekijkt.
Hoe waar is dit alles. We moeten niet alleen Islam bevechten, maar ook onze regering. Hoe triest.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 80693
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De islamisering van nederland (voorbeelden uit de praktijk)

Bericht door Ariel »

Het is een leugen dat er nauwelijks allochtone voetballers in Nederland zijn. :shock: Kijk maar eens naar eredivisie clubs. De helft van de spelers heeft een kleurtje, en ook bij amateurs clubs zijn veel allochtone voetballers te vinden. Meestal brengt een club die bijna geheel uit allochtone voetballers veel problemen met zich mee.
Maar ja, je moet toch wat zeggen om ook een lik uit de subsidie honingpot te krijgen. :cool:
Allochtone sporters gezocht

AMSTERDAM - VluchtelingenWerk Noord Nederland gaat actief op zoek naar allochtone sporters en vrijwilligers, schrijft de Leeuwarder Courant. De organisatie heeft daarvoor 22.500 euro gekregen van het Oranje Fonds.

VluchtelingenWerk Nederland schenkt nog eens eenzelfde bedrag. Veel voetbalverenigingen tellen nauwelijks allochtone sporters onder hun leden. Ook allochtone vrijwilligers zijn schaars.

In samenwerking met de KNVB wordt nu een aantal voetbalclubs benaderd.

http://www.telegraaf.nl/binnenland/3853 ... cht__.html" onclick="window.open(this.href);return false;
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
birdie
Berichten: 955
Lid geworden op: do mar 12, 2009 12:10 am
Locatie: Groningen

Re: De islamisering van nederland (voorbeelden uit de praktijk)

Bericht door birdie »

Bedankt Roelof. Een indrukwekkende film. Een aantal details vergeet je zo snel, maar dat komt ook, omdat alles zich in een razend tempo afspeelt. Er gebeurt zoveel, elke dag weer!
Die boze burgers op straat, ik kan me de beelden nog wel herinneren nu ik ze zie, maar ze raken zo snel op de achtergrond. En dit is nog maar het topje van de ijsberg! Oef, :wink: ijsberg? Kan er even niks anders van maken :lol:
† 14 september 2012.
Mahalingam
Berichten: 44587
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De islamisering van nederland (voorbeelden uit de praktijk)

Bericht door Mahalingam »

Lig je op apegape op straat in 020Gaza; zeulen ze je een ambulance in en kom je in een ziekenhuis.
En daar kom je bij bewustzijn en denkt je dat je in de middeleeuwen bent beland tijdens een pest-epidemie want je ziet dit:

Afbeelding

Dit kan je aanschouwen in het ziekenhuis AMC te 020-GAZA (of naar ik hoop alleen op de website)
Werken in het AMC -> Het is jouw wereld
http://www.amc.nl/?pid=2830
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Roelof
Berichten: 1718
Lid geworden op: vr jul 11, 2003 2:38 am

Re: De islamisering van nederland (voorbeelden uit de praktijk)

Bericht door Roelof »

Op deze site staan voorbeelden genoeg:
Mahalingam
Berichten: 44587
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De islamisering van nederland (voorbeelden uit de praktijk)

Bericht door Mahalingam »

http://www.refdag.nl/artikel/1412041/Pl ... oppen.html
Het citaat moet je lezen vanuit een Christelijk denkraam. Belangrijk is het te realiseren dat de band tussen mens en wereld die is van de schepping door God. En niet door de gezamelijke band van de evolutie. De mens staat uniek en apart . Dus denk bij onderstaande niet aan menselijke immigratie.
Platform wil opmars exoten stoppen
Zowel de overheid als natuur- en milieuorganisaties doen te weinig aan de bestrijding van schadelijke planten en dieren, die in Nederland worden ingevoerd en zich vervolgens hier vestigen en verspreiden.[...]
In Nederland komen zo’n 1000 soorten invasieve exoten voor, planten en dieren die door menselijk toedoen vanuit andere werelddelen hier zijn terechtgekomen. Doordat ze hier geen natuurlijke vijanden hebben, kunnen ze zich explosief vermenigvuldigen.[...]
Volgens initiatiefnemer Reinhold vormen zij een van de grootste bedreigingen voor de biodiversiteit en hebben ze –direct danwel indirect– belangrijke effecten op het milieu. „Tot nu toe komt de overheid alleen in actie als de soort duidelijke risico’s oplevert voor de agrarische sector, of als sprake is van invoer van bacteriën en virussen die zeer gevaarlijk zijn voor de volksgezondheid of de veestapel.[...]
In het kader van Wereld Biodiversiteitsdag kunnen vandaag op exoten.nl vondsten van invasieve exoten worden gemeld.
Eergisteren liep ik over de brug toen ik opeens onbekend vogelgeluid hoorde. Ik keek en twee vrolijk dartelende halsbandparkieten in hun on-Nederlandse maar zeer zeker multiculturele helder groene (zeker niet profeet-groene) verenkleed vlogen voorbij.
Ik ga ze echt niet aangeven.
En Nederland zou Nederland niet zijn als er geen organisatie zou worden opgericht net zoals het Centrum voor Asielzoekers. Maar dan omgekeerd: Coördinerend Orgaan Invasieve Exoten (COIE)
http://www.invasieve-exoten.nl/dag%20va ... xoten.html
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Plaats reactie