De islamisering van Nederland (voorbeelden uit de praktijk)

Gebruikersavatar
H.Numan
Berichten: 8529
Lid geworden op: do mei 08, 2008 3:33 am

Re: De islamisering van nederland (voorbeelden uit de praktijk)

Bericht door H.Numan »

Wat grappig. Dus als je een neger 1x een neger noemt is het geen discriminatie. Je moet er alleen geen gewoonte van maken. :lol:
een volk dat voor korannen zwicht
zal meer dan lijf en goed verliezen
dan dooft het licht….
Anoniem
Gebruikersavatar
Leader
Berichten: 189
Lid geworden op: ma jan 16, 2012 7:23 pm

Re: De islamisering van nederland (voorbeelden uit de praktijk)

Bericht door Leader »

Mahalingam schreef:Amsterdam Dappermarkt 1962:

Afbeelding

Amsterdam Dappermarkt 50 jaar later:

Afbeelding
Om beroerd van te worden. :???:
Laten we onze Nederlandse Waarden behouden en niet verkwanselen aan de allochtone bezetting.
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Islamisering Nederland. Frankrijk en andere landen gaan ons

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Afbeelding

De Fafet-Brossolette wijk van Amiens is de thuisbasis van voornamelijk islamitische immigranten uit voormalige Franse koloniën, zoals Algerije, Kameroen, Gabon, Mali, Marokko en Tunesië. De werkloosheid in het door oproer getroffen deel van Amiens loopt op naar 45%. Van mensen onder de 25 jaar, die goed zijn voor de helft van de bevolking, zijn twee van de drie zonder werk. Maar wat is het probleem? Ze krijgen toch gratis geld dat ze voorheen niet hadden in hun thuisland? Als je teleurgesteld bent dat de door jou verwachte rijkdom niet uit de bomen komt vallen, dan keer je toch terug naar je armzalige oerwoud en ga je je toch niet uit frustratie automatisch afzetten met geweld en haat tegen mensen die in jouw ogen superieur zijn aan de islam dogmatiek? Je zou je op zijn minst kunnen bekeren tot het atheïsme, of anders als tweede keuze tot het christendom of het judaïsme.

Ik was vanmiddag in Amsterdam-oost. Niet zo ver van de Dappermarkt vandaan. In een wijk met een en al Turken en Marokkanen van lage komaf. Kopvodden parade dus. Mijn vriend, een Mexicaanse zakenman die daar ergens moest zijn, vertelde mij dat hij van een kennis van hem had vernomen dat veel auto’s in deze buurt bekrast en anderszins regelmatig beschadigd zijn. Hoe zou dat toch komen, vraag ik jullie.

Het antwoord ligt voor het oprapen als we al die kopvodden zien. Die Turkse en Marokkaanse kindertjes weten verdomd goed welke auto van wie is. Moet ik nog verdere uitleg geven? Je zal godverdomme maar in zo’n buurt wonen. Die vriend vroeg mij waarom deze mensen (Turken en Marokkanen) ons toch zo haten dat ze dit doen. We discussieerden hier wat over. Want eigenlijk is het nauwelijks uit te leggen. Deze mensen komen vrijwillig hier naar toe. Waarom? Wat is de reden? En gedragen zich als tegenstanders van onze normen en waarden.

Hij was ook van mening dat Nederland veel te slap is in zijn houding tegenover moslims. Er zouden veel strengere voorwaarden gesteld moeten worden. De fout is ooit in het begin gemaakt vertelde ik hem in uiteraard verstaanbaar Spaans en afwisselend Engels. Men had duidelijk moeten maken dat hier de islam niet op prijs wordt gesteld. Hier tellen andere normen en waarden en daar hoor je je bij aan te passen. Maar dat is helaas nooit gebeurd. Hij schudde onbegrijpend zijn hoofd. In Mexico onmogelijk.

Hoe lang zal het nog duren dat we – zie bovenstaande foto – zulke Franse toestanden hier krijgen? Het bekrassen van auto’s is het begin. Het valt hoe dan ook onder de categorie aanrichten van vernielingen. Enig idee wat het overspuiten van een auto kost?
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Mahalingam
Berichten: 43261
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De islamisering van nederland (voorbeelden uit de praktijk)

Bericht door Mahalingam »

De Islamisering van Gelderland.
Hoe is de stand van zaken? zo wil de PVV Gelderland weten en gaat het navragen.
Gelijk D666 in de gordijnen: MAG NIET.
PVV onderzoekt islamisering Gelderland
De Gelderse PVV-Statenfractie heeft alle Gelderse gemeenten om informatie gevraagd over islamitische scholen, moskeeën en 'zogenaamde' koffiehuizen.
De partij wil weten hoe het gesteld is met wat zij de islamisering van Gelderland noemt. De PVV doet een beroep op de Wet openbaarheid van bestuur om alle adressen te verkrijgen. Het doorzoeken van gemeentegidsen levert volgens fractieleider Marjolein Faber onvoldoende op. De partij wil ook weten welke islamitische organisaties subsidies krijgen en of bouwgrond tegen verlaagde prijs is aangeboden aan moskeebesturen.

Gelderland is de eerste provincie waarin dit onderzoek wordt uitgevoerd. De Wageningse D66-wethouder Michiel Uitdehaag noemde het onderzoek woensdag bizar omdat een provinciale fractie helemaal niet gaat over gemeentelijke aangelegenheden.
http://www.destentor.nl/regio/zutphen/1 ... erland.ece
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6922
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: De islamisering van nederland (voorbeelden uit de praktijk)

Bericht door Ali Yas »

De reactie van D66 is de vergrotende trap van struisvogelpolitiek: eisen dat ook anderen de kop in het zand steken.
Truth sounds like hate to those who hate truth.
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Islam is ongeschikt voor een tolerantie maatschappij

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Ali Yas schreef:De reactie van D66 is de vergrotende trap van struisvogelpolitiek: eisen dat ook anderen de kop in het zand steken.
:lol: icon_thumbup.gif :arrow:
Je kunt zonder schaamte 'de kop in het zand steken' ook vergelijken met glashard ontkennen. Je weet dat het er is, dat het bestaat, maar je wilt het niet weten. Moslims willen niet dat een moslim homo is. Dat bestaat niet. Dat mag niet. Dat willen ze niet weten. De islam en de gelovigen in de parasiet Mohammed ontkennen het bestaan van het homoïsme. Hoezo dat? Door de realiteit van het bestaan geweld aan te doen. Dat is islam ten voeten uit. Een weerzinwekkende walgelijke godsdienstwaanzinnige religie van te verwaarlozen mensen die liever de gifbeker van de historische Mohammed drinken, dan zich te wentelen en koesteren in de verrukkelijke eerlijkheid van de genoegens van het westelijke bestaansniveau, inclusief SEKS zoals man en vrouw dat onderling kunnen afspreken en beslissen. Daar moet een smerige als baardaap vermomde imam zich niet mee bemoeien. Die is jaloers. Omdat hij met zijn lelijkheid zich steevast met zijn islamitische pijlen moet richten op het masturberen. Wat nu volgt is de facto een kroniek die over het islamitisch parasitisme gaat. Over mohammedanen die volhardend zijn in hun kritiek tegenover de werkelijkheid en afwijzend staan tegenover een maatschappij die hen als een moeder aan haar prachtige volle stevige tieten laat zogen.

Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Mahalingam
Berichten: 43261
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De islamisering van nederland (voorbeelden uit de prakt

Bericht door Mahalingam »

Immigrantenghetto's, een bewoner spreekt

Terwijl in de grote steden steeds meer wijken ontstaan waar de bevolking overwegend bestaat uit niet-westerse allochtonen, hebben de meeste politici het liever niet over 'ghetto's.' Net zoals ze ook jarenlang schroomden om de islamisering, het Marokkanenprobleem en immigratie te benoemen als oorzaak van veel stedelijke ellende en de trek van blanke middenklassegezinnen naar randgemeenten. Wij vonden een bewoner van Amsterdam 'Elatik' Oost bereid om over de situatie te praten.
http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/20 ... ijven.html
Spoiler! :
"Waarom eet jij tijdens Ramadan?" bijt een jonge Turk mij toe. Ik sta bij één van de vele Turkse bakkers. (Er is in de hele buurt nog maar één Nederlandse bakker, een stuk verderop.) Ik zeg dat ik daar niet aan doe. Hij rolt minachtend met zijn ogen. De straten rond de Dappermarkt hebben een andere identiteit. Vrijwel alle winkels hebben borden en puien met Turks of Arabisch opschrift.

Bij die bakker, trouwens, rekenen ze mij een iets hogere prijs voor een brood dan de allochtone klanten, die ze ook steevast laten voorgaan ook al stond ik er eerder. Dingen zijn veranderd. Waar ik woon, ben ík de vreemdeling. Ik ben opgegroeid in deze buurt, destijds een arbeiderswijk. Volwassenen spraken we aan met 'Ome' of 'Tante'. Al die omes en tantes verhuisden gaandeweg naar Purmerend en Almere. Hun plaats werd ingenomen door Surinamers en daarna door Turken en Marokkanen.

Mijn buurman was een onversneden racist die negers steevast aanduidde als 'kachelpijpen,' Dat was slecht, leerden wij. Net als Ome Henk, de judoleraar, die altijd kankerde over 'de buitenlanders.' Dat ik op judo werd gedaan om me te leren verweren tegen groepjes Marokkaanse kinderen die mijn speelgoed afpakten en ons, blanke kindjes met softe jaren zeventig-correcte opvoeding, voor ons bek sloegen werd nooit uitgesproken. Heel gek.

Inmiddels staat er in mijn wijk een Moslima aan het roer die corrupt is, Islamkritische kunst censureert en democratisch gekozen politici met Hitler vergelijkt. Inmiddels is bij mij om de hoek Theo van Gogh vermoord door een booslim die het niet met hem eens was. Inmiddels is er een voorzichtige veryupping van bepaalde delen van de wijk gaande, maar de duurdere appartementen bewoond door homostellen staan allemaal weer te koop: zij krijgen bedreigingen naar hun hoofd geslingerd en poep in de brievenbus. Inmiddels heet Lijn 3, die van Oost naar West rijdt, de Oriënt Express en hoor je aan boord geen Nederlands.

De wensdenkende multiculturalisten, die graag op zaterdag over de markt struinen en bij de vele, vele allochtone kruideniertjes zo'n enorm gezellige bos munt kopen voor de thee, vinden dit alles uiteraard maar racistische praatjes. Waarom zij dan inmiddels in dure, witte stadsdelen of randgemeenten wonen? Nou. Eh. Vanwege betere scholen voor de kinderen. Enneh. Minder reistijd voor werk. En oja, qua financiële investering was dat huis een gouden kansje. Right. En dan nu snel weer GroenLinks stemmen en afgeven op al die viezevuile realisten racisten.

Ik ga niet weg uit deze buurt. Nuh-uh. Bekijk het effe. Ik hoor hier. Maar ik zal wel m'n ongenoegen uiten over bepaalde zaken. En het oudlinkse correctargument dat 'de kwaaien het verpesten voor de goeien', daar ben ik het tot op zekere hoogte zelfs wel mee eens. De racistische buurman die negers 'kachelpijpen' noemde is allang weg, in zijn huis woont nu een Turks gezin met drie jongens. Hardwerkende mensen en die jongens zijn voorbeeldige knapen. Die kansrijke immigranten hebben ook last van het tuig, de verloedering en vooral van de weigering van politiek en policor Ivoren Toren types om dingen onder ogen te zien. Massa-immigratie, het maakt ons racisten tegen wil en dank.
(Naam en adres bij redactie bekend)
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50957
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De islamisering van nederland (voorbeelden uit de prakt

Bericht door Pilgrim »

Straks meer moskeeën dan kerken

Posted on februari 3, 2013 by tempeliers

Over een aantal jaren zullen er in Nederland meer moskeeën zijn dan kerken, als er niets word gedaan aan de groeiende bouw van moskeeën. Op dit moment telt Nederland ongeveer 648 kerken, en 453 moskeeën. Binnen een aantal jaren zullen er meer moskeeën zijn dan kerken. Ook sluiten steeds meer kerken hun deuren door geldgebrek en leegloop van de kerk. Vooral veel Katholieken kerken sluiten in enkele jaren hun deuren.

Nederland zal binnenkort geen Christelijk land meer zijn, maar een Islamitisch land.

STOP de Islamisering van Nederland!

http://tempeliers.wordpress.com/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Mahalingam
Berichten: 43261
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De islamisering van nederland (voorbeelden uit de prakt

Bericht door Mahalingam »

Mahalingam schreef:Soms is detective werk heel simpel. Begin met 'Chercher la femme'.
Aanhoudingen in zaak vermiste Steenwijker
De 34-jarige Halil Erol verdween op zaterdag 6 februari. Hij werd voor het laatst gezien door zijn ex-vrouw. In juni werden in het buitengebied van Steenwijk zijn armen en benen in een zak aangetroffen. Sindsdien gaat de politie ervan uit dat de man vermoord is.
Dat lijkt mij een voor de hand liggende veronderstelling. Maar door wie en waarom?
[...]
Dat was aug. 2010. En nu is ook het hoofd gevonden van Halil. En de zaak is nog steeds een raadsel.
Het onderzoek naar wat er met de Turkse man is gebeurd, is weer opgepakt nadat wandelaars in februari van dit jaar opnieuw lichaamsdelen van de man vonden. Dat gebeurde in Wanneperveen.[...]
Bij Wanneperveen zijn de romp en het hoofd gevonden. De politie vraagt zich onder andere af waarom de afzonderlijke lichaamsdelen niet op dezelfde plek zijn weggegooid, zegt een woordvoerder.
Justitie heeft een beloning van 15.000 euro uitgeloofd voor de gouden tip.
http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/a ... Turk.dhtml
De man verdween op 6 februari 2010 en een maand later werd de auto van het slachtoffer brandend en zonder kentekenplaten gevonden op een parkeerplaats in het Groningse Haren. Weer drie maanden later doken de eerste lichaamsdelen van de man op in het water van de Aa bij Eesveen.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Ariel
Berichten: 78621
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De islamisering van nederland (voorbeelden uit de prakt

Bericht door Ariel »

Het valt me nog mee dat er niet van een racistische moord wordt gesproken.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Ariel
Berichten: 78621
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De islamisering van nederland (voorbeelden uit de prakt

Bericht door Ariel »

De school moskee in Enkhuizen waar Mahalingam het over had is in brand gestoken. viewtopic.php?p=277416#p277416
Wie dat gedaan heeft weet men nog niet, maar op islamitische fora en op het goedmenschen forum van Jij Nu wordt het vingertje gewezen naar de PVV. "Ik begrijp niet van de redactie dat ik dus niet mag zeggen dat dit een PVV-probleem is. En het is 100% zeker brandstichting". Op Hollandse fora heeft men het over "Baldadige marokaanse pyromaantjes". De Moskee is Turks, dus ik vermoed een dat het een Turks/Koerds vreugdevuurtje is. Wie weet, wordt het ons ooit duidelijk.
Moskee Enkhuizen in brand gestoken

Het is vrijwel zeker dat de brand zaterdagochtend in een moskee in Enkhuizen is aangestoken. Dat zei een woordvoerder van de politie zondag. Hoe de brandstichting is uitgevoerd, wilde de politie niet bekendmaken. Ook is nog niet duidelijk in welke hoek de daders moeten worden gezocht.

De brand ontstond rond 05.30 uur in het voormalige schoolgebouw aan de Tureluurshof. De brandweer was snel ter plaatse en kon het vuur blussen. Volgens de politiewoordvoerder heeft het gebedshuis veel rook- en roetschade opgelopen.

In 2011 was de moskee ook al doelwit van brandstichting. Toen werd brandend materiaal over het hek gegooid.

http://www.telegraaf.nl/binnenland/2145 ... ken__.html
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Mahalingam
Berichten: 43261
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De islamisering van nederland (voorbeelden uit de prakt

Bericht door Mahalingam »

Hebben extreem rechtsen het gedaan? Of soms de concurrentie? Of soms vanwege de verzekering? Of Godin Electra? We weten het nog niet. De burgemeester haalt de lont uit een potentieel kruitvat:
Yalcin wil geen reactie geven op uitspraken van burgemeester Jan Baas van de gemeente Enkhuizen die ervan uitgaat dat de brandstichters het niet bewust op de moskee hadden gemunt. Hij ziet een verband met eerdere aangestoken branden in onder meer gebouwen van de Reddingsbrigade en de hippische vereniging IJsselmeerruiters en een school waar de moskee naartoe zou verhuizen. „Deze brand lijkt te passen in een reeks”, zegt een woordvoerster van de gemeente Enkhuizen.
http://www.telegraaf.nl/binnenland/2145 ... aar__.html
En hun vrouwen zijn weer de dupe:
De brandschade in de moskee in Enkhuizen is zo groot dat herstel van de gebedsruimte voor vrouwen niet mogelijk is. Het voormalige schoollokaal waarin de vrouwen samenkwamen, is door de brand verwoest. Het moskeebestuur heeft de ruimte afgeschreven, zei voorzitter Bulent Yalcin van de Islamitische Vereniging Enkhuizen maandag.
Zonder twijfel zullen ze nu een gratis moskee eisen met alle toeters en bellen erbij.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Ariel
Berichten: 78621
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De islamisering van nederland (voorbeelden uit de prakt

Bericht door Ariel »

Mahalingam schreef:Hebben extreem rechtsen het gedaan? Of soms de concurrentie? Of soms vanwege de verzekering? Of Godin Electra? We weten het nog niet.
We weten het nog steeds niet. Maar...het zit de moslims niet lekker, en ze zijn bang. Ze doen nu ook net alsof er wekelijks een moskee in de fik gestoken is, en dat ze dat niet durven te melden. :huh:
CMO: moskeeën melden incidenten te weinig

Moskeeën melden ernstige incidenten als brandstichting en vernieling niet vaak genoeg bij politie en gemeenten, omdat ze bang zijn dat die meldingen niet serieus genomen worden. Daarom roept het Contactorgaan Moslims en Overheid (CMO) de politiek op dergelijke klachten apart te categoriseren, net als dat met antisemitisme gebeurt. Dat liet het orgaan maandag weten.

Aanleiding voor de oproep is een brandstichting in een moskee in Enkhuizen, dit weekend. De gebedsruimte voor vrouwen, een voormalig klaslokaal, is volledig verwoest. In de verwoeste ruimte lagen veel spullen opgeslagen die bedoeld waren voor een open dag van de moskee op 20 en 21 april.

Het is nog niet duidelijk of er sprake is van een islamofobisch motief onder de daders. Volgens de gemeente is er een reeks brandstichtingen in en rondom Enkhuizen en is het goed mogelijk dat de daders het niet op de moskee gemunt hadden.

Het CMO weten dat het „met afschuw kennis heeft genomen van de brandstichting”.

http://www.telegraaf.nl/binnenland/2146 ... nig__.html
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21823
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: De islamisering van nederland (voorbeelden uit de prakt

Bericht door King George »

Mahalingam schreef:Hebben extreem rechtsen het gedaan? Of soms de concurrentie? Of soms vanwege de verzekering? Of Godin Electra? We weten het nog niet. De burgemeester haalt de lont uit een potentieel kruitvat:
Yalcin wil geen reactie geven op uitspraken van burgemeester Jan Baas van de gemeente Enkhuizen die ervan uitgaat dat de brandstichters het niet bewust op de moskee hadden gemunt. Hij ziet een verband met eerdere aangestoken branden in onder meer gebouwen van de Reddingsbrigade en de hippische vereniging IJsselmeerruiters en een school waar de moskee naartoe zou verhuizen. „Deze brand lijkt te passen in een reeks”, zegt een woordvoerster van de gemeente Enkhuizen.
http://www.telegraaf.nl/binnenland/2145 ... aar__.html
En hun vrouwen zijn weer de dupe:
De brandschade in de moskee in Enkhuizen is zo groot dat herstel van de gebedsruimte voor vrouwen niet mogelijk is. Het voormalige schoollokaal waarin de vrouwen samenkwamen, is door de brand verwoest. Het moskeebestuur heeft de ruimte afgeschreven, zei voorzitter Bulent Yalcin van de Islamitische Vereniging Enkhuizen maandag.
Zonder twijfel zullen ze nu een gratis moskee eisen met alle toeters en bellen erbij.
Op dat laatste kun je gewoon vergif innemen. Ze eisen en krijgen alles voor niks. Gewoon omdat wij zo gek zijn hun eisen in te willigen. Als wij gewoon eens stoppen voor niet zwichten voor emoitionele chantage of (dreigen met) geweld en hen niet in de watten leggen, dan zullen zij als sprinkhanen verder wegtrekken op zoek naar andere zwakke plekken. Parasieten zullen altijd toeslaan in een lichaam dat zwak is. Dus een land en een volk dat zich zwak opstelt, zal parasiteergedrag over zich afroepen. Wanneer raken wij eindelijk eens het stadium gekte voorbij. Let wel: Enkhuizen is niet ver van Hoorn, waar ik woon, vandaan. En Enkhuizen kent een relatief grote Turkse populatie. Ooit boodt bijvoorbeeld Draka Polva veel werkgelegenheid. Renolit is inmiddels ook bijna volledig geautomatiseerd. Turkse stemmen worden nu dus middels uitkeringen verstrekken gekocht. En na uitkeringen volgen gratis moskeeën en noem maar op.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Monique
Berichten: 8854
Lid geworden op: ma apr 14, 2003 2:14 pm

Re: De islamisering van nederland (voorbeelden uit de prakt

Bericht door Monique »

Ariel schreef:
Mahalingam schreef:Hebben extreem rechtsen het gedaan? Of soms de concurrentie? Of soms vanwege de verzekering? Of Godin Electra? We weten het nog niet.
We weten het nog steeds niet. Maar...het zit de moslims niet lekker, en ze zijn bang. Ze doen nu ook net alsof er wekelijks een moskee in de fik gestoken is, en dat ze dat niet durven te melden. :huh:
Ach kom, als er varkensvlees in het halalschap ligt schreeuwen ze al moord en brand en racisme/discriminatie en eisen excuses en een schadevergoeding.
Amorele atheistische nitwit
Dhana
Berichten: 7963
Lid geworden op: do nov 27, 2008 10:15 am

Re: De islamisering van nederland (voorbeelden uit de prakt

Bericht door Dhana »

Monique schreef:
Ariel schreef:
Mahalingam schreef:Hebben extreem rechtsen het gedaan? Of soms de concurrentie? Of soms vanwege de verzekering? Of Godin Electra? We weten het nog niet.
We weten het nog steeds niet. Maar...het zit de moslims niet lekker, en ze zijn bang. Ze doen nu ook net alsof er wekelijks een moskee in de fik gestoken is, en dat ze dat niet durven te melden. :huh:
Ach kom, als er varkensvlees in het halalschap ligt schreeuwen ze al moord en brand en racisme/discriminatie en eisen excuses en een schadevergoeding.

We mogen al in onze handjes knijpen dat dat bij schreeuwen blijft.
Wil je in het leven werkelijk leren, moet je in staat zijn buiten het eigen ego te schouwen.
Mahalingam
Berichten: 43261
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De islamisering van nederland (voorbeelden uit de prakt

Bericht door Mahalingam »

'Woningcorporatie Trudo wil in de Eindhovense wijk Bennekel een nieuw complex bouwen waarin veertien seniorenappartementen komen. Deze veertien woningen zijn alleen voor Turkse senioren bestemd'.
Dat er woningen voor speciale groepen worden gebouwd zoals slecht ter been zijnde, dementerenden e.d. is begrijpelijk. Maar een groep met kenmerk "Turk zijn" apart behandelen is discriminatie. (wel positieve discriminatie volgens sommigen)
Maar het faciliteert wel de parallelle maatschappij. Wie komt er met het woord 'ghetto' aan zetten?
De gemeente Eindhoven vindt de ophef in elk geval apart. "Wij gaan hier gewoon een hele wijkvoorziening maken", vertelt Ronald Martens van de gemeente. "Wij maken woonplannen voor alle doelgroepen. Of dat nu voor studenten, starters, voor autochtone senioren of in dit geval voor Tukse senioren is. En deze keer is het voor de laatste doelgroep."
En de buurt?
"Waarom komen wij niet in aanmerking voor zo'n nieuw appartement", vraagt een buurtbewoonster zich af? "Het is toch belachelijk dat alleen maar Turkse mensen daar in mogen. Al dertig jaar lang wonen we hier met z'n allen samen. Nu gaat men opeens onderscheid maken."
En hoe doet de PvdA de zaak af? 'iedereen is bang voor verandering'.
Stel xenofobe protesteerders die Hollanders!
Ouderen in Eindhovense wijk De Bennekel in protest tegen 'Turkse appartementen'
http://www.omroepbrabant.nl/Default.asp ... enten.aspx

Nagekomen feitje:
De wethouder van wonen wijken, ruimte e.d. heet Yasin Torunoglu.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Monique
Berichten: 8854
Lid geworden op: ma apr 14, 2003 2:14 pm

Re: De islamisering van nederland (voorbeelden uit de prakt

Bericht door Monique »

Een complex alleen voor autochtonen.
De hel zou losbreken.
Amorele atheistische nitwit
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Weg met ons mentaliteit!

Bericht door Hans v d Mortel sr »

We hebben voorheen een vrouwelijke directeur in een ziekenhuis (?) meegemaakt die een schilderij met een varkenskop erop, uit voorzorg liet weghalen. Nog vele soortgelijke reacties van links gezinde Gutmenschen kunnen hier vermeld worden.

Nu recent dan een complex voor uitsluitend Turkse 'vakantiegangers'. Als dat zo was zou het natuurlijk kunnen in de praktijk. Maar het betreft hier godverdomme uitsluitend parasieten met een moslim achtergrond en twee paspoorten die echt hier niet op vakantie zijn. In tegendeel. Zij zijn vast van plan hier te blijven en uitsluitend Turks te praten. Vandaar het door de Linkse Gutmensch bedachte klittergedrag voor Turkse moslims. Ik herhaal: het bevorderen van islamitisch parasiteren in optima forma! Positieve discriminatie alom. Als originele Nederlander word je steeds verder in de afvalput van je eigen beschaving geworpen. Door wie? Door alles wat naar LINKSE RECHTVAARDIGHEID STINKT!
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Mahalingam
Berichten: 43261
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De islamisering van nederland (voorbeelden uit de prakt

Bericht door Mahalingam »

Zie ik spoken? Last van islamofobe paranoia? Ik twijfel.

Waar hebben we een koning en koningin voor? Om lintjes door te knippen, bruggen te openen door ze dicht te doen, concerten koninklijk luister bij te zetten en standbeelden en/of kunstwerken te onthullen.

En ik las dat vandaag Maxima een standbeeld heeft onthuld. Van Sophietje, de mascotte van het jubilerende Sophia kinderziekenhuis. Dus ik zoeken naar video.
Wat raar, al die video's van die onthulling tonen slechts het onderlijf van Sophietje. Foto''s? Zat foto's maar geen Sophietje te zien.
Totdat ik de video van de NOS zag.
Op 0:31 is Sophietje geheel te zien.
http://www.zie.nl/video/algemeen/Maxima ... nzfltf2kmm
En wat heeft zij op haar hoofd? Pony-haar met paardestaart? Een piraten-hoofddoekje? Of een (ziekenhuis nietwaar?) echt kanker-hoofddoekje?
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 43261
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De islamisering van nederland (voorbeelden uit de prakt

Bericht door Mahalingam »

Transvaal wijk Den Haag. Er zou een aanvraag zijn ingediend door de Turken voor vaker en luider te roepen.

Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 43261
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De islamisering van nederland (voorbeelden uit de prakt

Bericht door Mahalingam »

Is het echt zoals de media ons willen doen geloven, een kwestie van verkeerd bezuinigen? Of speelt nog iets anders mee?
Er verdronken dit jaar al heel veel meer kinderen dan vorig jaar. En ook vorig jaar was er een stijging.
Dit zou komen omdat steeds meer kinderen niet kunnen zwemmen.
En hoe zou dat komen? Omdat scholen geen zwemles meer geven. Of omdat het zwembad te ver weg is want ook gemeenten bezuinigen op het aantal zwembaden. (toen ik zwemles kreeg (50er jaren) was het een half uur lopen naar het zwembad)

En waarom bezuinigen die scholen op zwemles? Omdat er geen belangstelling voor is bij de ouders en omdat verplichte zwemles altijd maar weer Boze Moslims geeft.
Als je afkomstig bent uit Zandbakland dan is zwemmen maar iets raars. Niemand in de familie kwam zwemmen, dus waarom jij wel? Westerse fratsen.
En zodoende krijgen ook kinderen van inboorlingen geen zwemles meer. En krijgen we meer verdronken kinderen.

Ik ben even gaan kijken hoe kostbaar het is om je kinderen privé zwemles te geven.
Zo'n 10 euro per uur ( in groep van 6) en er zijn 40 tot 60 uur nodig voor het diploma.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6922
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: De islamisering van nederland (voorbeelden uit de prakt

Bericht door Ali Yas »

Mahalingam schreef:Zie ik spoken? Last van islamofobe paranoia? Ik twijfel.

Waar hebben we een koning en koningin voor? Om lintjes door te knippen, bruggen te openen door ze dicht te doen, concerten koninklijk luister bij te zetten en standbeelden en/of kunstwerken te onthullen.

En ik las dat vandaag Maxima een standbeeld heeft onthuld. Van Sophietje, de mascotte van het jubilerende Sophia kinderziekenhuis. Dus ik zoeken naar video.
Wat raar, al die video's van die onthulling tonen slechts het onderlijf van Sophietje. Foto''s? Zat foto's maar geen Sophietje te zien.
Totdat ik de video van de NOS zag.
Op 0:31 is Sophietje geheel te zien.
http://www.zie.nl/video/algemeen/Maxima ... nzfltf2kmm
En wat heeft zij op haar hoofd? Pony-haar met paardestaart? Een piraten-hoofddoekje? Of een (ziekenhuis nietwaar?) echt kanker-hoofddoekje?
Deze:

Afbeelding
Truth sounds like hate to those who hate truth.
Mahalingam
Berichten: 43261
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De islamisering van nederland (voorbeelden uit de prakt

Bericht door Mahalingam »

De Makro wil op dierendag reklame maken. Iets exotisch. Kom als eerste met een kameel bij een Makro en je krijgt 1000 euro tegoedbonnen. Een dromedaris telt (proefondervindelijk) ook.

Afbeelding
De Dierenbescherming is allesbehalve blij met de stunt. ,,Dit is dierenleed. We vragen ons af waar deze actie voor nodig is. Kunnen de reclamemakers niets creatievers verzinnen? Sowieso hoort een kameel al niet in Nederland.
http://www.telegraaf.nl/binnenland/2194 ... kro__.html
En horen kamelenhoeders wel in ons land? Zelfs al hebben ze een vakdiploma uit het thuisland?
Als de neus van de kameel eenmaal in de tent is volgt de rest van het beest.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Ariel
Berichten: 78621
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De islamisering van nederland (voorbeelden uit de prakt

Bericht door Ariel »

Zwembad segregeert vaders en blote meisjes

Wat een onderbelichte, maar schokkende misstand is binnen de islam: het huiveringwekkende manbeeld dat die mensen er op nahouden. Over de stuitende behandeling van vrouwen binnen de religie van de vrede horen we regelmatig maar vandaag graag even aandacht voor de demonisering van de man. Die zijn namelijk pedo's, allemaal, volgens de allochtone ouders van het zwemklasje in het Utrechtse gemeentezwembad De Hommel. Mannen mogen de blote 5- tot 8-jarige meisjes niet zien, dus komen er maarliefst 5 aparte kleedkamers: haram, moeder-dochter, moeder-zoon, vader-dochter en vader-zoon. In de brief staat dat deze seksen-segregatie in een van gemeenschapsgeld betaald zwembad is doorgevoerd vanwege 'een betere verdeling van kinderen in de kleedkamers' maar onze tipgever deed navraag en kreeg de waarheid boven het chloorwater: allochtone moeders hadden geklaagd dat mannen hun dochtertjes zien omkleden. En we weten allemaal hoe mannen zijn: ransbakkende viespeuken met lust voor meisjes van 7. Zucht. Zoals de baard is, vertrouwt hij zijn badgasten.

Brief seksen-segregatie

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/20 ... _en_b.html
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Plaats reactie