Is Engeland al verloren?

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 17678
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Is Engeland al verloren?

Berichtdoor King George » Wo Jul 27, 2016 12:42 pm

Ariel schreef:Daar maken mohammedanen zich druk om. Dat wereld in brand staat maakt ze geen moer uit.

Woede om Korantekst in aflevering Brandweerman Sam

Afbeelding


Spoiler! :
In Engeland hebben de makers van het populaire kinderprogramma Fireman Sam een aflevering teruggetrokken, omdat daarin een tekst uit de Koran te zien zou zijn. Er ontstond verontwaardiging op sociale media nadat Brandweerman Sam, zoals het karakter in België en Nederland heet, in een scène uitgleed over een vel papier met daarop een tekst uit het heilige islamitische boek.
De aflevering werd voor het eerst uitgezonden in oktober 2014 op het Engelse Channel 5. Critici merkten het bewuste fragment echter pas onlangs op. Miqdaad Versi van een vooraanstaande Britse moslimorganisatie schrijft op Twitter: "Ik weet niet wat er in de hoofden van de producenten gebeurde toen ze besloten dat dit een goed idee was.''

Het televisiestation heeft de aflevering, die tot voor kort via haar internetsite terug te kijken was, verwijderd. Productiemaatschappij Mattel maakte meteen publiekelijk excuses voor de misser in de aflevering, die 'niet met kwade opzet' is begaan. "Dit is een ongelukkig incident. Men was in de veronderstelling dat er een willekeurige en onleesbare tekst werd gebruikt. We betreuren deze fout zeer.''

Mattel heeft de samenwerking met de betrokken animatiestudio stopgezet en heeft maatregelen getroffen om te voorkomen dat de aflevering ooit nog wordt uitgezonden.
Het was zeker niet zo'n vleiende tekst uit dat haatepistel de Koran?
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Mahalingam
Berichten: 37513
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Is Engeland al verloren?

Berichtdoor Mahalingam » Wo Jul 27, 2016 1:47 pm

Je ziet het, de islamofobie detectie heeft grote vooruitgang geboekt.
Dit was in november 2014 op de TV.
En het was vast en zeker een hele toer om deze Koran bladzijde te detecteren.
Het is Arabisch maar is het wel Koran? Kunnen ze zeggen welke verzen het zijn? Die over hoofden afhakken soms?
Het enige mogelijke Koranische dat ik zie is de omranding, het kader (als dat uniek is voor Koran teksten).

En ze gingen prompt op de knietjes:
" Productiemaatschappij Mattel maakte meteen publiekelijk excuses voor de misser in de aflevering, die 'niet met kwade opzet' is begaan."

en er is ook een zoenoffer aangeboden:
"Mattel heeft de samenwerking met de betrokken animatiestudio stopgezet en heeft maatregelen getroffen om te voorkomen dat de aflevering ooit nog wordt uitgezonden."
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 5772
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: Is Engeland al verloren?

Berichtdoor Ali Yas » Wo Jul 27, 2016 7:41 pm

Meteen een Berufsverbot. De sharia is niet ver meer.
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37370
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Is Engeland al verloren?

Berichtdoor Pilgrim » Wo Aug 03, 2016 4:34 pm

Achterlijke ‘allah akbar’ brullende pedo geestelijke valt vrouw lastig aangezien haar kleding hem niet aanstaat

Posted on augustus 1, 2016 by Bolo

Een islamitische straat prediker is in beschuldiging gesteld wegens een ‘openbare orde misdrijf’ aangezien dit geesteszieke schepsel een vrouw heeft lastigvallen daar hij er niet tegen kon dat ze strakke jeans droeg. Vervolgens begon de volger van de pedofiel zonder vrede te schreeuwen tegen een politieagent die hij al allah hu akbar brullende ook nog eens beschuldigde van racisme.

Zoals al die islamitische stennis makers heeft ook deze nog nooit van werken gehoord, dus heeft hij tijd genoeg om zich druk te maken op straat. De 31 jarige Krissoni Henderson predikte zijn onzin op straat in het centrum van Birmingham, de plaats waar hij wel vaker zijn bagger over andere uitspuugt. Op de 4 de juli was de jonge Britse vrouw het slachtoffer van deze malloot. Deze was hier echter niet van gediend en ze belde naar de 999 politiedienst om te klagen over zijn gedrag en het feit dat hij haar lastig viel.

Afbeelding

Op het moment dat een politieman uit West Midlands de gestoorde geestelijk benaderde ontkende deze ten stelligste dat hij wat verkeerds gedaan had en reageerde hij furieus op de beschuldigingen. Helaas voor dit gedrocht was ook dit incident op film vastgelegd.

‘Ze was me aan het uitdagen en sprong zo voor me gezicht’, is de reactie van de islamitische vrouwenhater op de aantijgingen van de vrouw in veel te strakke spijkerbroek, althans volgens de arme straat schreeuwlelijkerd.

“Hier is mijn getuige ‘, schreeuwt hij, al wijzende naar een vrouw in een islamitische tent, “als je mij wilt arresteren dan arresteer je me maar” met de bijvoeging : “Denk je dat ik bang voor je ben?”

De islamitische ‘heilsoldaat’ is in beschuldiging gesteld en moet op de 6 e van september voorkomen.“Vrijheid van meningsuiting en wij zijn we niet van plan om uw racisme nog langer te nemen. We zijn geen terroristen en wij zijn geen zelfmoordterroristen, gooi je televisie in de vuilnisbak. Dit is een vrij land en we kunnen vrij in het openbaar spreken! ” verklaarde de islamitische randdebiel.

Hij brult ook de woorden “allah hu akbar” (‘allah is groter’ in het Arabisch) en alhamdulillah (‘Alle lof zij allah’) in het gezicht van de politieman.

Vervolgens begint het ongezellig te worden en komen de bemoeienissen van de bijeen gekomen islamitische medestanders van de irritante straat brulbeer. Zie filmpje om een en ander te bekijken.

Afbeelding

Birmingham West en Centraal Politie Inspecteur Andy Beard, vertelde de Daily Mail :

“We kregen een telefoontje van een dame die een wandeling door het centrum van Birmingham aan het maken was. Ze werd verbaal aangevallen en kreeg beledigingen en denigrerende opmerkingen over haar uiterlijk toegeworpen door een straat predikant.”

“We hebben deze beschuldiging onderzocht en als gevolg daarvan is een man opgepakt.”

“De mensen hebben absoluut het recht om de in de wet benoemde vrijheid van meningsuiting toe te passen en bezoekers van het centrum van Birmingham horen regelmatig mensen die hun mening over een breed scala gemeten rond roepen.”

“Maar mensen moeten dit wel volgens de letter van de wet doen en als er iemand misbruik maakt van dat recht en het gebruik van woorden die intimidatie, angst of leed veroorzaken of een inbreuk op de vrede of veiligheid zijn dan zullen we onderzoek verrichten en de nodige maatregelen nemen.”

Origineel artikel: Breitbart

Vrije vertaling voor Fenixx door Bolo

https://fenixx.org/2016/08/01/achterlij ... -aanstaat/

Gezien zijn naam is dit kennelijk een autochtone bekeerde moslim.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 17678
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Is Engeland al verloren?

Berichtdoor King George » Do Aug 04, 2016 11:56 am

52 moskeeën, scholen voor 90% gevuld met Moslimkinderen, Britse stad Blackburn in handen islam.
http://www.welt.de/vermischtes/article157445768/Muslime-geben-in-einer-britischen-Stadt-den-Ton-an.html
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37370
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Is Engeland al verloren?

Berichtdoor Pilgrim » Do Aug 11, 2016 12:28 am

“Pakistaanse [islamitische!] pedo’s in Rotherham nog steeds bezig met kindermisbruik op industriële schaal”

Bert Brussen, 09-08-2016

Afbeelding
Een straat in de Britse stad Rotherham.

‘Nog altijd worden slachtoffers voor racist uitgemaakt’

In het van ernstige kindermisbruikschandalen bekende Britse Rotherham zijn kinderen nog steeds vogelvrij, omdat voornamelijk uit Kashmir afkomstige [islamitische!] Pakistaanse bendes op ‘industriële schaal’ bezig zijn met het zoeken en (laten) misbruiken van jonge kinderen. De verantwoordelijke autoriteiten lijken nog altijd geen enkele grip te krijgen op de [islamitische!] Pakistaanse criminele bendes die zich hieraan schuldig maken, zo meldt de Daily Express.

De voornamelijk uit de Pakistaanse stad Mirpur afkomstige bendeleden verhandelen de doorgaans blanke kinderen voor veel geld aan pedofielen en pedo-netwerken.

Angst voor racist te worden uitgemaakt
Ondanks het feit dat twee jaar geleden al duidelijk werd dat mede door de angst voor ‘racist’ te worden uitgemaakt politie, hulpverleners en bestuurders ernstig nalatig zijn geweest waardoor 1400 kinderen slachtoffer van seksueel misbruik werden, lijkt de angst voor zogenaamd ‘racisme’ ook nu nog altijd niet verdwenen.

De Express sprak met slachtoffers die zeggen dat ‘er niets is veranderd de afgelopen 18 maanden’ en dat ‘meisjes die melding maken van misbruik nog steeds voor racist worden uitgemaakt’. Ook zeggen slachtoffers dat het ‘nog net zo erg is als het was’ en dat het ‘er niet op lijkt dat men er echt iets tegen wil doen’.

Een vader van een verkracht meisje laat weten dat de bendes nog regelmatig voor zijn huis staan om hem en zijn gezin te intimideren. Het intimideren van slachtoffers en getuigen is één van de veel gebruikte methodes door de criminelen in Rotherham.

Industriële schaal
Een maatschappelijk werker in Rotherham spreekt over ‘een industriële schaal van grooming’ en zegt dat ‘elke week nieuwe meisjes melding van misbruik maken’.

Een Labour-parlementslid voor Rotherham in het Britse Lagerhuis erkent dat het misbruik nog steeds gaande is. Ook zij krijgt nog altijd nieuwe meldingen van misbruik maar wel minder dan twee jaar geleden. “Het zijn niet zozeer de oudere Pakistaanse mannen die dader zijn. Ik hoor vooral over misbruik tussen jongeren van dezelfde leeftijd. Kennelijk groeien er nu kinderen op zonder enig besef van grenzen”, aldus Sarah Champion tegen de Express.

Politie en bestuur
Sinds het bekend worden van het misbruikschandaal in Rotherham zo’n twee jaar geleden beloofde de politie zaken anders te zullen aanpakken. Ook stuurde de overheid hulp in de vorm van de National Crime Agency.

Inmiddels is het 18 maanden later en is er meer dan 10 miljoen pond uitgegeven aan bestrijding van deze criminele bendes, volgens de bronnen van de Express dus zonder al te veel resultaat.

Politie en stadsbestuur van Rotherham laten als reactie weten dat ze ‘zeer hard werken om deze misdaden te bestrijden. We gaan er nu anders mee om dan vroeger. We luisteren direct naar slachtoffers en getuigen, en ondernemen waar nodig actie.

Afbeelding
A combination of undated handout custody images released by South Yorkshire Police on February 24, 2016, shows (L-R) Basharat Hussain, Arshid Hussain and Bannaras Hussain, Qurban Ali and Karen MacGregor. Members of a gang who groomed and abused teenage girls in Rotherham, northern England, were handed long jail terms by a court on February 26, 2016. Ringleader Arshid Hussain was jailed for 35 years while his brothers Basharat and Bannaras were sentenced to 25 and 19 years respectively. Their uncle Qurban Ali got 10 years in prison for conspiracy to rape while female accomplice Karen MacGregor was jailed for 13 years for charges including the same. / AFP

http://nieuws.tpo.nl/2016/08/09/pakista ... schaal-in/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Zwartmeer
Berichten: 12357
Lid geworden op: Zo Jan 26, 2003 3:12 pm

Re: Is Engeland al verloren?

Berichtdoor Zwartmeer » Za Aug 13, 2016 1:19 pm

Een pacifistische moslim is als een vegetarische krokodil.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 69225
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Is Engeland al verloren?

Berichtdoor Ariel » Di Aug 16, 2016 5:05 pm

Als je denkt dat je alles gezien hebt... [icon_lol.gif]

Britse Mohammedaanse klaarover in actie. Engeland is een gekkenhuis.

Afbeelding

Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 69225
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Is Engeland al verloren?

Berichtdoor Ariel » Di Aug 16, 2016 5:32 pm

Ook dit is Engeland. Gisteren. Een buurthuis in Derby .

Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 5772
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: Is Engeland al verloren?

Berichtdoor Ali Yas » Di Aug 16, 2016 7:25 pm

Engeland dit hè, Engeland...

Hoe krijgen we deze ellende ooit nog op de rails...
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 17678
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Is Engeland al verloren?

Berichtdoor King George » Do Aug 25, 2016 10:40 am

Dat gaat alleen nog door het Islamitische kankergezwel uit Europa te verwijderen.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 17678
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Is Engeland al verloren?

Berichtdoor King George » Do Aug 25, 2016 10:47 am

Afbeelding

In Schotland mag de hijab deel uitmaken van het politie-uniform. Wat is er dan nog uniform aan? Dit is gewoon weer het zoveelste op het zoveelste godsdienstige claimen van de openbare ruimte. Uitzonderingen boven en bezijden de wet en de maatschappij opeisen op grond van godsdienstige dramdwang. En hoe meer hieraan wordt toegegeven, hoe meer het naar meer zal gaan smaken. Kap nou eens met dat zwichten voor die godsdienstige dramdwang!
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37370
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Is Engeland al verloren?

Berichtdoor Pilgrim » Vr Sep 02, 2016 12:43 am

Mishandeld door moslims omdat ze pizza met ham aten

Posted on september 1, 2016 by Rommel

Afbeelding

“Je gaat naar de hel als je dit eet”.

Twee islamitische mannen zijn gearresteerd voor het brute mishandelen van een paartje wat een “godslasterlijke” pizza met ham besteld had.

Toen de twee Arabische mannen zagen dat er ham op pizza van het koppel was begonnen ze eerst tegen hen te schreeuwen dat ze de naar de hel zouden gaan, waarna ze het stelletje ernstig mishandelden.

De aanvallers wisten te ontsnappen maar zijn later bij een politieonderzoek aangehouden.

Ondanks dat ze door de slachtoffers, getuigen, en de pizzeria eigenaar zijn geïdentificeerd ontkende ze de aanklacht.

De hamhaters werden schuldig bevonden en zijn beiden veroordeeld tot zes maanden gevangenisstraf. Ze werden ook beiden veroordeeld tot een smartengeld betaling van £ 1200 aan hun slachtoffers.

Bron: https://www.thesun.co.uk/news/1705186/t ... ham-pizza/

https://fenixx.org/2016/09/01/mishandel ... -ham-aten/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37370
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Is Engeland al verloren?

Berichtdoor Pilgrim » Vr Sep 02, 2016 1:27 am

Nieuw massaal kindermisbruik schandaal door criminele moslimbende in Engeland

Xander, 31-08-2016

Afbeelding
Christelijke straatpredikers in Telford brachten het massale misbruik van jonge Britse meisjes onder aandacht bij de politie, maar die deed daar net als in Rotherham aanvankelijk niets mee, omdat ook daar de daders Pakistaanse moslims zijn.

Kerk van Engeland verraadt christendom en verwelkomt islamitische jihadprediker - Na 1400 slachtoffers in Rotherham, waar ‘niets veranderd is’, een nieuw schandaal rond massaal kindermisbruik door moslimcriminelen in het Britse Telford.

De leider van de ooit hoog in aanzien staande Kerk van Engeland, aartsbisschop Justin Welby van Canterbury, heeft op een schokkende manier het verraad van het Westerse christendom aan het oorspronkelijke geloof onderstreept door een Pakistaanse sheikh en jihadprediker, supporter van een Talibanleider die onlangs de gouverneur van Punjab vermoordde omdat die het opnam voor de zwaar vervolgde christenen in het land, van harte te verwelkomen. De toenadering tot en zelfs kniebuiging voor de in de Bijbel voorzegde ‘antichrist’ religie door Westerse kerken zal andere christenen sterken in hun overtuiging dat we in de laatste fasen van de eindtijd zijn beland.

Christenen in Pakistan hebben het al tientallen jaren buitengewoon zwaar te verduren. Grote aantallen christelijke mannen, vrouwen en jonge kinderen worden door moslims tot harde slavernij gedwongen. Regelmatig worden er christenen vermoord, enkel vanwege hun geloof, en/of omdat moslims zich door hen ‘beledigd’ voelen, alleen maar vanwege het feit dat ze openlijk in het evangelie geloven en daarom Allah en Mohammed afwijzen.

De islamitische uitroeiingsoorlog tegen het christendom in het Midden Oosten en grote delen van Afrika weerhield de Kerk van Engeland er niet van om de Pakistaanse sheik Muhammad Naqib ur Rehman uit te nodigen op het Lambeth Paleis. De sheik, een openlijke supporter van de Taliban, die de moordenaar van gouverneur van Punjab op diens begravenis een ‘martelaar’ noemde, werd met alle egards ontvangen door aartsbisschop van Canterbury Justin Welby, de hoogste leider van de Kerk.

‘Waarom worden deze lafhartige mensen die moord en haat onderwijzen, toegelaten?’
De zoon van de vermoorde gouverneur, Shahbaz Taseer, reageerde ontdaan op de ontmoeting. ‘Deze mensen onderwijzen moord en haat. Ik vind het persoonlijk triest dat een land zoals Engeland deze lafhartige mensen binnenlaat... Waarom laten landen zoals de VS en het VK, die beweren dat ze aan het hoofd staan van de oorlog tegen terreur, mensen toe die olie gooien op het vuur waar ze tegen te vechten?’

‘Zij steunden de moord op mijn vader Salmaan. De Britse regering zou hen moeten deporteren, en Pakistan zou hen onder de terreurwetten moeten vervolgen voor het aanzetten tot geweld... Ik vind het respectloos dat zo’n man ontvangen werd door de aartsbisschop. Mijn familie heeft altijd aan het front gestaan voor harmonie tussen de geloven, maar deze mensen zijn respectloos naar iedereen die daarover spreekt.’ (1)

Nieuw massaal moslim pedoschandaal
Ondertussen sleept het enorme islamitische pedofilieschandaal in Engeland zich nog steeds voort. Tussen 1997 en 2013 werden in Rotherham, door de media de ‘kinderseks hoofdstad van Brittannië’ genoemd, maar liefst 1400 jonge Engelse vrouwen en zelfs kinderen vanaf 11 jaar misbruikt, verkracht en geprostitueerd door een Pakistaanse moslimbende. De lokale politiek en politie was jarenlang op de hoogte, maar ondernam vanwege politieke-correctheid helemaal niets om het massale misbruik te stoppen.

Rotherham blijkt bepaald geen uitzondering te zijn geweest. Ook in Telford (Shropshire) zijn grote aantallen meisjes vanaf 13 jaar op dezelfde wijze misbruikt, verkracht en tot prostitutie gedwongen door voornamelijk Pakistaanse moslims (4). Straatpredikanten die hier al jaren getuige van waren, meldden dit aan de politie, maar die deed daar tot 2013 niets mee. Inmiddels is het politierapport over het schandaal 150 pagina’s lang (4). Volgens officiële cijfers staat het stadje met 15,1 kindermisbruik gevallen per 10.000 inwoners op de eerste plaats van ‘pedo steden’ in Groot Brittannië. (2)

En in Rotherham? Daar schijnt ‘niets veranderd’ te zijn. Sterker nog, recent verdween van het politiebureau op ‘mysterieuze’ wijze bewijs –waaronder een dagboek van een jong meisje dat jarenlang was misbruikt- tegen de criminele moslimbende. (3)

Xander

(1) IB Times (via Shoebat)
(2) Russia Today (via Shoebat)
(3) Express
(4) Mirror

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... n-Engeland
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
silkyboxershortXL
Berichten: 2288
Lid geworden op: Za Apr 24, 2010 3:20 pm

Re: Is Engeland al verloren?

Berichtdoor silkyboxershortXL » Vr Sep 02, 2016 10:03 am

Black Pigeon Speaks:
UK: Rise of the POLICE STATE
Hoop is geen strategie om vrijheid te behouden.

Gebruikersavatar
Zwartmeer
Berichten: 12357
Lid geworden op: Zo Jan 26, 2003 3:12 pm

Re: Is Engeland al verloren?

Berichtdoor Zwartmeer » Vr Sep 02, 2016 6:17 pm

Ik geloof dat we de eerste jaren niet zoveel van onze grote vriend Choudary te horen krijgen...

Conviction
https://en.wikipedia.org/wiki/Anjem_Choudary#Conviction
On 5 August 2015, Choudary was charged with one offence under section 12 of the Terrorism Act 2000 for inviting support of a proscribed organisation, namely Islamic State, between June 2014 and March 2015. An expected trial date of 7 March 2016 was given,but the trial was postponed to 27 June 2016, and was expected to last no more than four weeks. Choudary was convicted on 28 July 2016 and is due to be sentenced in September 2016.

Een pacifistische moslim is als een vegetarische krokodil.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 69225
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Is Engeland al verloren?

Berichtdoor Ariel » Za Sep 03, 2016 12:59 am

Zwartmeer schreef:Ik geloof dat we de eerste jaren niet zoveel van onze grote vriend Choudary te horen krijgen...


Dan kan hij zijn gezegend werk voortzetten in de gevangenis. Er zijn daar flink wat zieltjes te winnen.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37370
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Is Engeland al verloren?

Berichtdoor Pilgrim » Za Sep 03, 2016 1:54 am

Hier de boekbespreking waar Black Pigeon (uit filmpje hierboven) naar verwijst: het boek van Tom Bower heeft voor eens en voor altijd de mythe van Blair vernietigd,

Shocking claims Tony Blair led a mass migration conspiracy to ensure Labour's rule

By Nick Gutteridge, Sat, Feb 27, 2016

Afbeelding
Tony Blair oversaw a secret conspiracy to flood Britain with Labour voting migrants, it is claimed.

TONY Blair betrayed Britain for his own political ends by overseeing a massive conspiracy to flood the country with millions of migrants, an explosive book has claimed.

The controversial Prime Minister cynically dismantled UK border controls so that two million migrants could settle in the country - and vote for him in future elections.

He then gagged Labour officials and his most senior ministers, telling them not to discuss immigration in public under any circumstances for fear of a backlash, it is alleged.

The Labour leader knew the British people would ferociously oppose his conspiracy if they realised what was happening.

So he banned politicians from discussing even the positive aspects of immigration in case doing so brought the public’s attention to the huge numbers of people entering the country from abroad, the book claims.

Afbeelding
He opened up Britain's borders, reclassifying failed asylum seekers as economic migrants.

The disturbing conspiracy claims have been put forward by award winning investigative journalist Tom Bower, who interviewed 200 MPs, ministers and civil servants from the Blair years to build up a picture of his Government.

Shocking interviews claim to show how the former prime minister betrayed the electorate for political and ideological reasons, with one saying he “shudders” at the thought that such a man was ever trusted with running the country.

They also accuse Blair of hushed up members of his own party as he carried out a great multiculturalism experiment without the permission or backing of the British people.

Blair and Labour had barely mentioned immigration in their campaigning ahead of the 1997 election, and did not actively portray themselves as pro-immigration.

But as soon as he had the keys to Downing Street the book reveals the new Prime Minister ordered border chiefs to open the floodgates, even telling them to reclassify unskilled asylum seekers as people moving to Britain for work so that he could drum up the economic benefits of mass migration.

He also appointed a fervently pro-immigration minister to the border control brief, who astonishingly ruled against deporting failed asylum seekers because it would be too “emotional” for them, it is claimed.

As a result Britain’s population was swelled with more than two million foreigners during the Blair years, the vast majority of whom would back the Labour party who let them in and lavished them with benefits at future elections.

According to the claims the aim of the project was to make the country “see the benefit of a multicultural society”. Government insiders have also said that Blair did not see it as his job to “control immigration” to Britain.

Afbeelding
Blair's apparent plan was to change Britain forever and secure Labour as its dominant party.

But the controversial leader knew his conspiracy was against the British people’s wishes from the very start, telling ministers and officials: “Don’t mention the advantages of immigration in public because they won’t even want that.”

Instead he quietly relaxed rules on allowing foreign spouses and students in and effectively opened up an asylum seeker free-for-all in which nobody was ever deported, even if their application to stay in the UK failed.

The book says 350,000 asylum seekers benefited this way. In 2002 alone, Blair gave the go-ahead for 150,000 work permits with most of the recipients, including the unskilled, going on to become UK citizens.

Some of the most shocking revelations centre around the role of former immigration minister Barbara Roche, who was handpicked for the role by Blair and served from 1999 to 2001.

During this period she quietly adopted policies – with her leader’s approval – that dramatically changed the face of the UK forever.

Afbeelding
But he knew the British people would oppose him and gagged ministers from speaking about migration.

Upon her appointment, it is said she told a senior immigration official: “Asylum seekers should be allowed to stay in Britain. Removal takes too long and it’s emotional.”

She changed the rules to allow more work permits to be issued, especially to people who would previously have been considered asylum seekers.

Stephen Boys Smith, who was then head of the Home Office’s immigration directorate, said: “It was clear that Roche wanted more immigrants to come to Britain. She didn’t see her job as controlling entry into Britain, but by looking at the wider picture in a ‘holistic way’ she wanted us to see the benefit of a multicultural society.”

Former Labour speech writer Andrew Neather allegedly told the author of the book that the aim was to “rub the right’s nose in diversity and render their arguments out of date”.

According to the book an extraordinary row between then Home Secretary, Jack Straw, and Blair illustrated the divisions within the Government.

Mr Straw reportedly asked the then-prime minister: “Isn’t immigration the sort of issue which can blow up in our face?”

But Blair simply replied: “Immigration won’t be an issue. Immigration is good for Britain.”

The revelations come as Britain prepares for a referendum on its membership of the EU, to take place on June 23.

Immigration is expected to form a key part of the debate, with Europe undergoing an unprecedented migration crisis which has brought the Schengen zone to the brink of collapse.

The Blair government oversaw mass migration from eastern European countries who gained membership of the 28-nation bloc and there are concerns that Turkish citizens could gain the right to move to Britain when they are granted visa-free travel within the EU from October.

Express.co.uk has contacted Tony Blair’s office for comment.

The book Broken Vows: Tony Blair - The Tragedy of Power will be out on March 3.

http://www.express.co.uk/news/uk/648008 ... referendum
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 69225
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Is Engeland al verloren?

Berichtdoor Ariel » Za Sep 03, 2016 2:19 pm

Ze moeten Blair in een ondergrondse cel gooien en zijn deur dicht lassen. Wat een vreselijke man.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37370
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Is Engeland al verloren?

Berichtdoor Pilgrim » Di Sep 06, 2016 12:37 am

De razendsnelle islamisering van Londen...

Afbeelding

De islamitische burgemeester van Londen roept een speciale eenheid in het leven om diegenen die online moslims “beledigen” in de gevangenis te gooien.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Zwartmeer
Berichten: 12357
Lid geworden op: Zo Jan 26, 2003 3:12 pm

Re: Is Engeland al verloren?

Berichtdoor Zwartmeer » Di Sep 06, 2016 6:46 pm

A. Choudary Sentence Finally Comes, Was He Working For MI5?

Een pacifistische moslim is als een vegetarische krokodil.

Gebruikersavatar
Zwartmeer
Berichten: 12357
Lid geworden op: Zo Jan 26, 2003 3:12 pm

Re: Is Engeland al verloren?

Berichtdoor Zwartmeer » Di Sep 06, 2016 6:58 pm

Radicale Britse imam cel in vanwege steun aan IS

http://www.rtlnieuws.nl/buitenland/radi ... eun-aan-is

De radicale imam Anjem Choudary is in Groot-Brittannië veroordeeld tot 5,5 jaar cel voor steun aan terreurbeweging IS. De 48-jarige Choudary zou ook betrokken zijn geweest bij het oprichten van radicale groepen in Nederland. In 2012 bezocht hij Amsterdam.

Zijn volgelingen zijn in verband gebracht met het plegen van terroristische aanslagen of plannen daarvoor, op diverse plekken in de wereld. Choudary werd in juli al schuldig bevonden aan het aanzetten tot steun aan IS. Hij verspreidde zijn boodschap onder meer in online lezingen.

Meer dan 100 volgelingen van Choudary zouden meegevochten hebben in de jihad.

Sleutelfiguur in Nederland

Volgens de aanklagers had Choudary op sociale media zijn trouw verklaard aan het 'kalifaat' en zei hij dat het de plicht van elke moslim was om IS-leider Abu Bakr al-Baghdadi te gehoorzamen en te steunen.

De Nederlandse veiligheidsdienst AIVD schreef dat Choudary een sleutelfiguur is in de verspreiding van de jihadistische boodschap in Nederland. De imam wordt onder meer verantwoordelijk gehouden voor het inspireren van de moordenaars van soldaat Lee Rigby. Die werd in 2013 op klaarlichte dag doodgestoken op straat.

Voor de Britse veiligheidsdiensten was het lange tijd lastig om Choudary aan te pakken. Hij wist precies binnen de wet te blijven.
Een pacifistische moslim is als een vegetarische krokodil.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37370
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Is Engeland al verloren?

Berichtdoor Pilgrim » Za Okt 01, 2016 9:49 pm

Britse regering bericht: werkgevers moeten islamiseren omdat moslims het minst vaak een baan hebben

Posted on september 29, 2016 by Fubar

Een regeringsonderzoek komt tot de conclusie dat moslims de geloofsgroep zijn die het minst werken in Wales. Als reactie daarop, vraagt het om halal voer te regelen, gebedsruimtes, om volledige gezichtsbedekking toe te staan en ‘culturele verschillen rond handen schudden en direct oogcontact’ te respecteren.

Het “Creating a faith-friendly workplace for Muslims” rapport geeft toe dat sommige werkgevers wel “hard proberen om moslims aan te trekken maar dat ze het moeilijk vinden”. Toch geven de auteurs er de voorkeur aan zich alleen te richten op het “creëren van geloofsvriendelijke werkplekken” in plaats van ook de houding van moslims ten opzichte van arbeid mee te nemen in hun onderzoek en hun integratie in de samenleving van Wales.

Het onderzoek door ‘de gelijkheids- en mensenrechtencommissie’ in Wales afgelopen maand laat zien dat moslims minder vaak werk vinden ondanks dat ze gemiddeld beter opgeleid zijn en het meer waarschijnlijk is dat ze van de werkzame leeftijd zijn (49% van de moslimpopulatie is onder de 25).Het onderzoek, als eerste gepubliceerd door Wales Online, vond dat 27% van de moslimbevolking afgestudeerd is tegen 25% van de gemiddelde bevolking – toch is het 20% minder waarschijnlijk dat ze een baan hebben.

In Wales is 69% van de moslims tussen 16 en 24 economisch actief tegen 86% van de gemiddelde bevolking. Van degenen tussen 24 en 49 is dat 67% versus 85%.

“Moslim mannen en vrouwen kunnen waardevolle vaardigheden bieden aan de economie van Wales. Ze zijn jonger, en verre van slecht opgeleid, is de kans ietsjes groter dat ze afgestudeerd zijn dan gemiddeld,” zo schrijven de auteurs.

Vervolgens bevelen ze een rits aan speciale uitzonderingen en aanpassingen aan ten behoeve van één specifiek geloof omdat “het creëren van een geloofsvriendelijke organisatie mensen van álle geloven zal helpen aantrekken, verwelkomen, steunen en behouden”.

Specifiek moedigen de auteurs werkgevers aan om waterkannen te plaatsen in toiletten voor moslims die liever geen wc-papier gebruiken, om hijabs en volledige gezichtsbedekking toe te staan (omdat “het voor veel moslims belangrijk is om zich bescheiden te kleden”), om te zorgen voor halal of vegetarisch voedsel, en om speciaal aangewezen islamitische gebedsruimtes te hebben.

“Wees gevoelig voor culturele verschillen voor wat betreft handen schudden en direct oogcontact. Het gaat er niet om onbeleefd te zijn,” voegt het document er aan toe.

En verder adviseert het werkgevers om “open dagen in moskeeën te bezoeken en daar personeel wervingsacties te houden”, om mentors aan te stellen voor moslims, en “relaties op te bouwen met organisaties en groepen die werken met de moslimgemeenschappen”.

Bron: http://www.breitbart.com/london/2016/09 ... -islamise/

https://fenixx.org/2016/09/29/britse-re ... an-hebben/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 37513
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Is Engeland al verloren?

Berichtdoor Mahalingam » Wo Okt 12, 2016 9:26 pm

Ook in Engeland is men heel slordig in het gevangen zetten van criminelen.
Hier een geval van een imam die het hazenpad heeft gekozen.
Paedophile imam found guilty of abusing two young girls at a mosque absconds to Bangladesh
Hafiz Rahman, 57, was convicted on Friday of indecently abusing two victims in the 1980s after they were sent to him for religious tuition at a mosque in Dudley.
The jury found him guilty of five of seven counts of indecently assaulting the two victims, who were aged between 6 and 10 when he abused them.

The imam was free on conditional bail pending sentencing following the trial at Wolverhampton Crown Court.
He had attended the initial part of proceedings but failed to appear for the final two days after claiming to be sick once the jury retired to consider its verdicts.
He was found guilty in his absence on Friday and was visited by police at his home.
But on Saturday he skipped bail by boarding a flight to Bangladesh in a bid to escape justice.
"The court did not issue any warrant for Mr Rahman to be arrested or remanded following the guilty verdict
http://www.itv.com/news/2016-10-12/paedophile-imam-found-guilty-of-abusing-two-young-girls-at-a-mosque-absconds-to-bangladesh/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37370
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Is Engeland al verloren?

Berichtdoor Pilgrim » Za Okt 22, 2016 1:32 am

Islamitische boerkavrouwen marcheren door Bradford, Engeland
Gepubliceerd op 18 okt. 2016

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Eurabia”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 9 gasten