Groeiend verzet in Duitsland tegen 184 nieuwe moskeeën

Gebruikersavatar
carabo
Berichten: 313
Lid geworden op: Di Jan 15, 2008 12:45 am
Contact:

Groeiend verzet in Duitsland tegen 184 nieuwe moskeeën

Berichtdoor carabo » Ma Jul 21, 2008 10:26 pm

Groeiend verzet in Duitsland tegen 184 nieuwe moskeeën

Steeds meer Duitsers beginnen opdringerigheid Islam zat te worden

De geplande bouw van 184 nieuwe moskeëen brengt tot verrassing van velen rechts en links Duitsland bij elkaar. Ze vrezen dat de Islamitische gebedsplaatsen de kern zullen vormen van de totstandkoming van een nieuwe, parallelle Islamitische maatschappij in Duitsland.

Bij de geplande bouw van een enorme moskee in Keulen liepen de gemoederen onder de bevolking zo hoog op, dat een vergelijking werd getrokken met de voormalige heftige protesten tegen de bouw van nieuwe kernreactors in Duitsland.

'De minaretten lijken zelfs op raketten,' fulmineerde een vrouw tijdens een openbare bijeenkomst. Een man merkte op dat de koepel van een moskee hem erg deed denken aan een kernreactor.

Maar het verzet tegen nieuwe Islamitische gebedstempels beperkt zich niet tot Keulen. Tot verrassing van lokale politicit komen, in tegenstelling tot het verleden, steeds meer Duitsers in opstand. Soms worden daarbij zelfs gewelddadigheden, zoals het gooien van molotovcocktails door de ramen van een moskee in Lauingen (Beieren), niet geschuwd.

Op een moskee in Hannover werd 'Terra christiana est' gekalkt (Dit is een christelijk land) en bij een in aanbouw zijnde moskee in het Berlijnse district Pankow werd een bouwkeet in brand gestoken.

De anti-Islamprotesten beginnen ook onderwerp van discussie te worden in de lokale politiek. De extreem rechtse anti-moskeepartij Pro-Köln haalde bij de laatste gemeenteraadsverkiezingen vijf zetels. Vanwege dit succes wil de partij nu landelijk gaan opereren onder de naam Pro-Deutschland, mogelijk samen met een aantal andere gelijkgestemde, soms extreem rechtse organisaties. Een vergelijking met de anti-immigratiepartij LPF van wijlen Pim Fortuyn wordt al gemaakt.

Duitsland telt op dit moment 163 moskeeën. Met 184 erbij zou het aantal grootschalige gebedshuizen voor moslims dus meer dan verdubbeld worden. De groeiende bezorgdheid onder de autochtone Duitse bevolking geldt ook de statistieken, die voorspellen dat over 20 jaar in alle grote Duitse steden de meerderheid van de bevolking onder de 40 jaar moslim zal zijn.

Daarnaast worden de moskeeën steeds groter en opvallender, en ook steeds meer in de stijl van het Midden Oosten gebouwd. Ook hierdoor voelen de Duitsers zich steeds onzekerder. Sommige vrezen dat de volgende stap zal zijn dat de moskeeën net als in de Islamitische wereld hun gebedsoproepen via luidsprekers over de hele stad mogen laten horen.

Uitspraken van buitenlandse Islamitische politici doen hierbij geen goed. Premier Erdogan van Turkijke verklaarde in 1997 dat de bouw van moskeeën in Europa onderdeel vormt van de strategie van langzame Islamisering van het westen. 'De minaretten zijn onze lansen, de koepels onze helmen, de gelovigen ons leger.'

De namen van sommige nieuw gebouwde moskeeën zijn ook niet bepaald in harmonie met de zogenaamd geruststellende 'islam is vrede' slogan. Sommige moskeeën krijgen de namen van Islamitische krijgsheren, zoals Fatih Sultan Mehmet, veroveraar van Constantinopel. 'Dat vormt onmiskenbaar een onderdeel van hun agenda,' aldus religie-wetenschapper Ursula Spuler-Stegemann van de universiteit van Marburg. 'De moslims willen niet alleen hun aanwezigheid kenbaar maken, maar deze ook versterken en uitbreiden.'

De kerken in Duitsland veranderen langzaam hun tolerante houding ten opzichte van de Islam. In 2001 werd in Der Spiegel nog een spraakmakend artikel geplaatst genaamd 'De oneerlijke dialoog met de Islam', waarin de christelijke kerken aan de kaak werden gesteld vanwege het bewust negeren van de feiten dat christenen in de hele Islamitische wereld vervolgd worden, dat vrouwen gediscrimineerd worden in de Islam, dat eer- en bloedwraak wordt toegestaan, etcetera.

Het sprookje van 'we zijn allemaal kinderen van Abraham' wordt steeds minder gebezigd door de christelijke kerken ten aanzien van de Islam. Waar eerst zoveel mogelijk overeenkomsten werden gezocht, willen de kerken nu steeds meer de nadruk leggen op de verschillen.

Steeds meer Duitsers raken achterdochtig over de ware motieven van de moslims in Duitsland, aangezien deze steeds vaker moskeeën willen bouwen in gebieden waar nauwelijks moslims wonen, of grote gebouwen willen neerzetten voor een slechts kleine Islamitische gemeenschap.

Volgens Islam-expert Leggewie verschillen moskeeën aanzienlijk van kerken en synagoges omdat de Islam meer is dan een religie alleen. 'Het is een theocratische visie, waarbij geloof en politiek onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Democratie en mensenrechten zijn ondergeschikt gemaakt aan de wetten van de Islam.' Daarom is volgens haar de vraag of er nieuwe moskeeën in Duitsland mogen komen geen kwestie van vrijheid van religie, maar van politiek.

Daarnaast lachen de moslims de authoriteiten gewoon uit door bijvoorbeeld bouwvoorschriften aan hun laars te lappen. Bij een moskee in Berlijn werden 37 meter hoge minaretten gebouwd, terwijl 28 meter was toegestaan. Ook de koepel was 4 meter hoger dan de bouwvergunning. Hoewel de moslimgemeenschap een boete kreeg, mocht het gebouw toch blijven staan.

Maar in plaats van een spijtbetuiging was de arrogante reactie van de Turkse moslimgemeenschap dat de illegale minaretten best nóg wat groter gemogen hadden. Er werd zelfs geklaagd dat de moskeeën in Turkije stuk voor stuk groter zijn dan in Duitsland.

Gevolg was wel dat de bouw van een nieuw, gigantisch groot Islamitisch complex in Neukölln geblokkeerd werd. De moslims wilden dit gebouw 40% groter maken dan toegestaan.

Opinie-onderzoeken wijzen uit dat de meerderheid van de bevolking in de grootste Duitse steden welliswaar vind dat moslims het recht mogen hebben om gebedsruimtes te hebben, maar dat dit in geen geval mega-moskeeën mogen zijn, vooral niet als deze een dominante plek in een stad innemen.

De Turks-Islamitische Ahmadiyya organisatie zorgt met haar anti-Joodse, anti-vrouwen en anti-homoseksuele uitspraken voor steeds meer irritatie. In 2007 werd op de website van Ahamdiyya beweert dat homoseksualiteit te maken had met het consumeren van varkensvlees.

Protesten tegen Ahmadiyya leidden in Schlüchtern tot het schrappen van de bouw van een moskee. Ook in andere plaatsen beginnen politici steeds meer wetgeving toe te passen om te bouw van moskeeën te blokkeren.

Als gevolg beginnen sommige nieuwbouwplannen voor moskeeën er nu sterk gewijzigd uit te zien, zonder de typische Midden Oosten stijl. Ook de minaretten worden daarbij soms achterwege gelaten.

Volgens Mina Ahadi, mede-oprichter van de Duitse Raad voor Ex-Moslims, zijn er meer dan genoeg moskeeën in Duitsland. Ahadi staat onder politiebescherming sinds zij zich openlijk afkeerde van de Islam - een misdaad die volgens de sharia wetgeving bestraft moet worden met de dood.

'Als er ergens een moskee wordt gebouwd, is het gevolg dat de druk op vrouwen en kinderen steeds groter wordt om hoofddoeken te dragen, ook op scholen. Dat zorgt alleen maar voor grotere isolatie,' aldus Ahadi. Ze beschuldigt de Duitse politici van 'ongekende naieviteit' in het omgaan met de Islam in Duitsland. Volgens haar is het doel van de moslims om 'uiteindelijk overal de sharia wetgeving in te voeren.'

In sommige delen van Duitsland begint de sharia wetgeving zich al te laten gelden. Gevestigde lokale politici beginnen zich in toennemende mate de onrust onder de autochtone bevolking aan te trekken.

Bron:

http://weeswaakzaam.punt.nl/?id=435411&r=1&tbl_archief=&

@Ariel: deze site is waard om eens te volgen. Wel christelijk, maar goed geinformeerd en sterk anti-islamitisch.

Groet,

Carabo
Laatst gewijzigd door carabo op Ma Jul 21, 2008 11:16 pm, 1 keer totaal gewijzigd.
Alles in de koran over barmhartigheid, liefde, tolerantie en vergeving tegenover niet Moslims is afgeschaft door het zwaardvers sura 9:5 - Jalaluddin Al-Suyuti

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73758
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Berichtdoor Ariel » Ma Jul 21, 2008 11:04 pm

Dank je wel Carabo. Ik heb de site bij mijn favorieten geplaatst.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 44394
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Berichtdoor Pilgrim » Di Jul 22, 2008 1:37 pm

Misschien beginnen veel mensen nu toch eindelijk wakker te worden. Vergeet niet dat Duitsland altijd een heel politiek correct land was. :?

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73758
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Berichtdoor Ariel » Di Jul 22, 2008 2:11 pm

Ik vermoed dat ze nog steeds geen actie zullen ondernemen Pilgrim. De tweede wereld oorlog en de holocaust is nog een te zwaar hangijzer voor de Duitsers. Het ligt nog te gevoelig.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

BFA
Berichten: 11600
Lid geworden op: Vr Sep 29, 2006 5:18 pm

Berichtdoor BFA » Di Jul 22, 2008 5:58 pm

Het volledige en uitgebreider stuk, waar het artikel uit: wees waakzaam op gebaseerd is staat hier:

http://www.dutch.faithfreedom.org/forum ... hp?t=12526

In het Engels.
Het is een parasitaire soort die leeft op de intelligentie van anderen en deze dan tegen hun gebruikt;

Gebruikersavatar
Scarlatti
Berichten: 5302
Lid geworden op: Vr Mei 09, 2008 10:12 pm

Berichtdoor Scarlatti » Wo Jul 23, 2008 5:54 pm

ik ben hier BLIJ mee!! als er EEN schaap maar over de dam is volgen er meer... en anders kunnen we nog altijd varkens in grote getale over alle 'heikele' plekken laten lopen.. :razz:
Islam=LEVENSBEDREIGEND

'LOQUENDI LIBERTATEM CUSTODIAMUS'
Laten wij waken over de vrijheid van het spreken... (Pim Fortuyn 1948-2002)

Mahalingam
Berichten: 40172
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Berichtdoor Mahalingam » Za Jul 26, 2008 2:40 pm

En hoe gaat de Duitse regering om met het toenemend verzet tegen moskee bouw en islamisering?
http://jungefreiheit.de/Single-News-Display.154+M5ba1211168c.0.html
Door natuurlijk net zoals bij ons de vrijheid van meningsuiting te frustreren.
Nu hebben ze een regeling:
um im Rahmen der Gefahrenvorsorge die Einreise potentieller Straftäter in die Bundesrepublik Deutschland zu verhindern“.

En omdat de gevangenissen net zoals bij ons proportioneel een oververtegenwoordiging hebben van Mohammed's en Ali's zou je kunnen denken: die wet zet de regering in om te selecteren welke 'Zuidlanders' (zo noemen ze dat in Duitsland) welkom zijn een welke niet.
Maar nee hoor, dat doen ze niet. Is discriminatie.
Waar ze het wel voor gaan gebruiken is om sprekers uit het buitenland te weren die deelnemen aan het Anti-Islamisierungskongresses der Bürgerbewegung Pro Köln . De redenering is: ze zijn anti-islam dus als ze preken zullen vast wel iets zeggen dat tot strafvervolging zal kunnen leiden.
(anti-islam zijn is niet verboden, anti-islam praten mogelijk wel)
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Links666
Berichten: 1058
Lid geworden op: Di Mei 20, 2008 1:36 pm
Locatie: Flanders Fashion Institute

Berichtdoor Links666 » Zo Jul 27, 2008 8:05 am

Sommige moskeeën krijgen de namen van Islamitische krijgsheren, zoals Fatih Sultan Mehmet, veroveraar van Constantinopel.

Ongelooflijk. De Nazi-partij ging een beetje ver, maar met het bovenstaande verdienen ze gewoon een extreem rechtse partij. Wat een losgeslagen dwazen.

Gebruikersavatar
H.Numan
Berichten: 8537
Lid geworden op: Do Mei 08, 2008 3:33 am

Berichtdoor H.Numan » Zo Jul 27, 2008 11:17 am

Goh, wordt er iemand wakker?

Twee jaar geleden, als ik me goed herinner, was er een kei van een (mohammedaans) raadslid in Amersfoort die voorstelde om een hele wijk naar helden van de islam te vernoemen. Dat zou de integratie bevorderen, en gaf de mohammedanen een warm gevoel van thuis zijn.
(Eenmaal raden wat voor namen gesuggeeert werden. Niet drie maal.Da's te gemakkelijk)

Dat is ongeveer hetzelfde als een wijk hernoemen naar helden van de NSDAP. Alleen zijn het voor ons minder bekende 'helden'. Persoonlijk zie ik ze helemaal niet als held, maar veel meer als vijand.

Destijds was de wapenspreuk in de strijd tegen de Spanjaarden 'liever Turks dan paaps!' Ironisch, niet waar?
een volk dat voor korannen zwicht
zal meer dan lijf en goed verliezen
dan dooft het licht….
Anoniem

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73758
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Berichtdoor Ariel » Zo Jul 27, 2008 11:29 am

H.Numan schreef:Goh, wordt er iemand wakker?

Twee jaar geleden, als ik me goed herinner, was er een kei van een (mohammedaans) raadslid in Amersfoort die voorstelde om een hele wijk naar helden van de islam te vernoemen. Dat zou de integratie bevorderen, en gaf de mohammedanen een warm gevoel van thuis zijn.
(Eenmaal raden wat voor namen gesuggeeert werden. Niet drie maal.Da's te gemakkelijk)Allah weg.
Mohammed laan.
Aisha steeg.
Mekka straat .
Qurasi plein.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
H.Numan
Berichten: 8537
Lid geworden op: Do Mei 08, 2008 3:33 am

Berichtdoor H.Numan » Zo Jul 27, 2008 12:16 pm

Ariel schreef:Allah weg.
Mohammed laan.
Aisha steeg.
Mekka straat .
Qurasi plein.

Dat eerste natuurlijk nooit. Allah weg? Dat zouden we wel willen!
Sultan Mahmoud straat
Admiraal Bey laan
Adolf Hitler plantsoen
Herman Goering School
(die twee laatsten zijn meer recente helden van de muzelmannen)
een volk dat voor korannen zwicht
zal meer dan lijf en goed verliezen
dan dooft het licht….
Anoniem

Mahalingam
Berichten: 40172
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Berichtdoor Mahalingam » Wo Aug 13, 2008 9:08 pm

De burgerbeweging "Pro Köln" die strijdt tegen de vestiging van mosketen in de stad, gaat een bijeenkomst houden. Tegen islamisering met Burgerbewegung Pro Köln, Pro NRW , FPÖ (oostenrijk) en Vlaams Belang.
http://www.pro-koeln-online.de/images08_3/ProKoelnFolder-screen.pdf
Vorige week hielden extremo-linksen al een oefenmiddag op een plein om demonstranten te leren hoe ze te werk moeten gaan om de macht op de straat te veroveren. (ze hebben dus het handboek van de bruinhemden uit de kast gehaald) De Gutmenschen gaan er zo te horen volop tegenaan om ieder ongewenst geluid te smoren. En ongewenste meningen komen voort uit ongewenste gedachten. Dus moeten de dragers van die gedachten uitgeschakeld worden.
Alle kroegen en restaurants zijn nu opgeroepen om mee te doen aan de actie om fout denkenden te weren uit hun zaak.
http://www.ksta.de/html/artikel/1218352602149.shtml
Afbeelding
De haatkampagne krijgt nu al vaart (de bijeenkomst is op 19/20 september) en de glassplinters liggen op straat.
http://www.pi-news.net/2008/08/anschlag-auf-pro-koeln/#more-14430
Afbeelding
In der vergangenen Nacht gab es einen Anschlag auf das Büro der Ratsfraktion der Bürgerbewegung “Pro Köln”, die seit Wochen Ziel einer koordinierten Hasskampagne ihrer politischen Gegner ist. Mit schweren Steinen wurden Fensterscheiben eingeworfen und die Fassade des Gebäudes durch Farbbomben beschädigt.

Dit zal natuurlijk niet de bijeenkomst verhinderen. Maar soms kunnen wat molotov-cocktails wonderen doen. (Janmaat, Kedichem)
Zijn linksen soms aanhangers van het Magisch Denken? Gezien het ritueel van het gooien van rode verf, zou je dat haast wel gaan denken: geef ze het merk van de Duivel (o.i.d.)!
In elk geval hebben ze soms wel last van tantristisch denken. Ze hebben bezwerende mantra's.

Aanvulling:
http://www.pro-koeln-online.de/artikel08/130808_anschlag.htm

Afbeelding

Als ze in Duitsland nog geen Cartoon-commissie hebben zoals wij dan wordt het tijd dat die er komt want er is al een cartoon over die rare horeca-actie tegen andersdenkenden:


Afbeelding
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 40172
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Berichtdoor Mahalingam » Do Aug 14, 2008 9:06 pm

Ondanks de tegenwerking van de burgemeester, de stadsraad, de politiebaas, de vakbond DGB, de Katholieke Kerk, de Evangelische Kerk en alle linxen, gaat de bijenkomt op 20 september op 12.00 uur door. De plaats is niet zoals verwacht voor de Keulse Dom, maar op het feesterrein dat voor karnaval e.d. gebruikt wordt: de Heumarkt. Anders dan het Domplein dat slecht 2 nauwe toegangen heeft, is deze plek voorzien van vele toegangen. Dus kunnen de barricadisten de samenkomst niet verhinderen met blokkades. Ook kan de politie hier beter aan crowd-control doen.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

stropke
Berichten: 3414
Lid geworden op: Zo Nov 06, 2005 12:25 am
Locatie: Limburg

Berichtdoor stropke » Do Aug 14, 2008 11:12 pm

Ariel schreef:
H.Numan schreef:Goh, wordt er iemand wakker?

Twee jaar geleden, als ik me goed herinner, was er een kei van een (mohammedaans) raadslid in Amersfoort die voorstelde om een hele wijk naar helden van de islam te vernoemen. Dat zou de integratie bevorderen, en gaf de mohammedanen een warm gevoel van thuis zijn.
(Eenmaal raden wat voor namen gesuggeeert werden. Niet drie maal.Da's te gemakkelijk)Allah weg.
Mohammed laan.
Aisha steeg.
Mekka straat .
Qurasi plein.


Ja da wil ik ook:
Allah weg
Mohammed de laan uit... :lol: :lol: :lol:
Mo is dood. Jezus is de Opgestane Heer, das het wezenlijk verschil !!
Wat heb je aan een dode profeet? Nopes !

Mahalingam
Berichten: 40172
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Berichtdoor Mahalingam » Ma Aug 18, 2008 10:49 pm

Het is zomer en dan zijn er veel volksfeesten in Duitsland.
Hoempapa muziek, Volkstümliche leideren gezongen door struise Walkuren typen met grote monden gekleed in Dirnl-kostuum en deelnemers gezeten aan lange tafels met pullen bier en Sweinebraten met Sauerkraut.
Van dattum.
Zo ook in een klein rustig dorpje.
Totdat opeens vier jongelui opdoken in gevechtstenue en met stokken en baseball clubs op de menigte in begonnen te slaan. Twee zwaar gewond (schedels ingeslagen) in het ziekenhuis en 11 anderen lichter gewond in het ziekenhuis. Het politiebericht is hier
http://www.presseportal.de/polizeipresse/pm/44143/1247923/polizeipraesidium_nordhessen_kassel
POL-KS: Über 10 Personen bei tätlicher Auseinandersetzung bei dem Erntedankfest in Bad Sooden Allendorf verletzt Zeugenaufruf
Over de daders wordt hetvolgende gezegd:
Alle Täter wurden als "Südländisch" beschrieben und sollen ca. 18 - 22 Jahre alt sein.

Op de Duitse TV werd er dit over gezegd:
http://www.youtube.com/watch?v=EW14V3t5F_E
Aan het begin denk je dat de daders wel punkerige neonazi's zullen zijn maar aan het eind zegt de politieman dat het Südländers zijn oftewel wat ik allahtonen noem.
De feestgangers hebben dus een Sudden Jihad Syndroom opgelopen.
En wat berichten de Duitse kranten er over? Die citeren allen het politiebericht zonder het 'Südländer'-woord maar wel met een beschrijving van de daders: hanekam kapsel, vetkuif, etc.
Alleen de wat rechtse Welt Online vermeld het Südländerschap van de daders.
http://www.welt.de/vermischtes/arti2341763/Vermummte_Schlaeger_stuermen_Erntedankfest.html
Vermummte Schläger stürmen Erntedankfest
Over het motief tast de politie in het duister.
Helemaal helder en duidelijk is het voor de linksen bij Indymedia.
Het artikel is inmiddels achter de schermen gezet bij ze. Zouden ze nattigheid voelen? Er staat o.a. in:
“Autonome Nationalisten” überfallen Festzelt!
antifa nordhessen 18.08.2008 10:55
Schwarz gekleidete Männer stürmen Erntedankfest
In Nordhessen überfallen Neonazis, schwarz gekleidet und vermummt, ein Erntedankfest!

Nazi's die zich als Südländer vermommen?
Maar deze gewelddaad zal bij vele Duitsers genoteerd worden als een rechtsextremistische overval.
Bij gebrek aan 'echt' nazi-geweld moet het dan maar verzonnen worden.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 40172
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Berichtdoor Mahalingam » Di Aug 19, 2008 11:16 pm

Een nieuwe zwaarwichtige tegenstander van de anti-islamisering bijeenkomst van Pro-Köln heeft zich aangediend: Malaysia, je weet wel dat o zo gematigde Moslim land. Met natuurlijk de nodige bedreigingen:
http://news.xinhuanet.com/english/2008-08/18/content_9480868.htm
Malaysia condemns holding of Anti-Islamization Congress
KUALA LUMPUR, Aug. 18 (Xinhua) -- Malaysia strongly condemns the holding of Anti-Islamization Congress as it blatantly depicts insensitivities and a sheer act of provocation to Islam and the Muslim world, the Ministry of Foreign Affairs said on Monday.

"Malaysia is shocked and expresses its disappointment over the intention by the Pro-Koln Group to host an Anti-Islamization Congress in Cologne, Germany, proposed to be held on Sept. 19 and 20, 2008," the Ministry said in a statement.

Malaysia demands that the organizer of this Congress, in particular the Pro-Koln Group, to re-consider their intention and weigh the consequences of their action as nothing positive can be achieved through this event but would only incite violence and hatred and result in adverse consequences, the Ministry said.

"Malaysia wishes to emphasize the importance that all efforts are necessary to be taken by Governments and responsible organizations to build and promote interfaith relations, dialogue and understanding between different religions and cultures," the statement said.

"These efforts stand to be compromised if certain parties such as the organizers of this Anti Islamization Congress choose to resort to spreading lies and insults in the name of freedom of speech, which will indeed reflect their sheer ignorance," it added.

Nu hebben de Duitse autoriteiten een handvat ("landsbelang, staatsveiligheid, internationale betrekkingen) om de bijeenkomst te verbieden. Gaan ze dat doen? Ze hebben nog een maand de tijd.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 40172
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Berichtdoor Mahalingam » Di Aug 19, 2008 11:44 pm

Hier mag men dan druk bezig zijn om linkse duiven van het dak te schieten, in Duitsland heeft het door mij op maandag vermelde gebeuren (de overval op een Volksfest door Südländer) ook een staartje gekregen
Het begon met de eis van een super-linkse volksvertegenwoordiger, Sascha Wagener, aan DCRS ONLINE om een tekst te verwijderen. Die luidt:
DCRS meint: Haben Migranten hier etwa ihren Unmut über unsere Kultur zum Ausdruck gebracht ?!”

Vertaald: Hebben migranten hier hun ongenoegen over onze kultuur tot uitdrukking gebracht?
Hij gaat verder met het aanstippen van wetsartikelen want wat er gepubliceerd is, is onverdraagzaam en opruiend. Hij dreigt met verdere stappen.
De reactie van DCRS ONLINE is zeer fel: ze hebben een klacht tegen hem ingediend wegens afpersing, knevelarij (want hij is volksvertegenwoordiger) en dergelijke misdrijven.
http://dcrs-online.com/strafanzeige-gegen-sascha-wagener-kreistagsabgeordneter-die-linke-200825549
Het omstreden artikel is hier:
http://dcrs-online.com/migranten-verletzen-15-gaeste-eines-erntedankfestes-200825480
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Scarlatti
Berichten: 5302
Lid geworden op: Vr Mei 09, 2008 10:12 pm

Berichtdoor Scarlatti » Wo Aug 20, 2008 6:11 pm

let niet op 'mijn Duits' maar heb iig een poging gewaagd..

Nicht nur In Deutschland können die 'Gutmenschen' alles machen was beim originallen Bürger gleich bestraft wurde.. nur nicht die 'Gutmenschen' nein, alles wird davon 'ausgelegt dass es keinen böse Wille war.. schlechte Jugend und die Kultur schock.. ja es ist gut mit die.. nichts racismus oder discriminierung.. war es nur doch so 'einfach' Die làchen um uns.. es geht genau so wie die es erwarten, sie brauchen nur noch ein pahr 'muslims' mehr...

Nein!! dass ist es nicht, gehen Sie allen doch mal auf Untersuch aus und spüren Sie nach das Strassburg Vertrag 1973 . Da hat man ein Vertrag aufgestellt worein bedungen wird dass die Europäer Oil bekommen aber dafür soll man die islamisierung NICHTS IM WEGE LEGEN..
die Leute die das gemacht haben haben das völlig nicht auf Wert eingesehen, die haben vielleicht gedacht.. ach.. das wird noch nicht so weit... es ist deswegen dass wir die Marokkaner vor über 20.. 30 Jahre uns nachschreien.. 'Warte mal, in 20 Jahre sind wir hier die Chefs.... wir müssen undere Regierungen, die unsere 'durch unsere Tax bezahlte DIENSTBOTEN' sind und die unsere Stimme ausführen sollten, und nicht neben die Nase auf uns hingucken bis es wieder WahlZeit ist... wir müssen sie sagen dass Genug jetzt mehr als Genug ist!
Schauen Sie doch bei FFI Forum, Demokratisch Forum über islam und Wirtschaft.. Ich bin nicht gut in Deutsch aber ich hoffne Sie verstehen was ich Ihnen sagen will.. Genug ist Genug! die moeslims sind nicht die unschuldige immigranten.. Die haben ein Ziel, die islamisierung ganzer Welt und die Scharia.... unterschatzen Sie das nicht und all das correct links geplauder...AUFHÖREN DAMIT! es hat uns hier gebracht wo wir nicht sein wollen, am Rand unser eigenes Land, schau nach England, die sharia is da schon 20 Jahre... Frankreich, Denmark, Norwegen Schweden.. mann kan ja nicht mehr ungestört in sein eigenes Land wohnen informieren Sie sich uns lasst uns ein End machen an dieser Scharade! Geh und lese Sie zum Kennis.. es ist schon LANGE 5 bevor 12!! Wir dürfen nicht noch mehr Zeit verlieren.. noch ein pahr Jahre und die sind mit genugend in Zähle um uns an zu greifen.. dass ist die Botschaft die die von den Imams gehorchen müssen..
suche nach YouTube What the West should know about islam von Robert Spencer und Wahid, die warnen uns http://video.google.com/videoplay?docid ... 5775858867
http://www.whatthewestneedstoknow.com/

ich hab folgendes leider nicht ins Deutsch aber ich denke es wird Ihnen doch klar und es gibt erzählungs systeme;
http://www.dutch.faithfreedom.org/forum ... hp?t=11869De islam als veroveringsideologie

Islam is geen religie, en ook geen cultus. Het is een compleet systeem.

De islam heeft religieuze, juridische, economische en militaire componenten. De religieuze component is een weerhaak voor alle andere componenten.

Islamisering doet zich voor wanneer er genoeg moslims in een land zijn om actie te voeren voor hun zogenoemde “recht om hun geloof te mogen belijden”.

Wanneer een politiek correcte maatschappij met een verscheidenheid aan culturen instemt met de "redelijke eisen” van moslims om hun “geloof te mogen belijden" krijgen ze de andere componenten er onder de tafel bij. Dat werkt zo: (bron voor de percentages: CIA The World Fact Book (2007).

Zolang moslims ongeveer 1% van de bevolking van een willekeurig land uitmaken zullen ze worden beschouwd als een vredelievende minderheid die voor niemand een bedreiging vormt. Ze worden, in feite, in artikelen en films afgebeeld als unieke, kleurrijke stereotypen:

Verenigde Staten - 1.0 % moslim
Australië - 1.5% moslim
Canada - 1.9% moslim
China - 1%-2% moslim
Italië - 1.5% moslim
Noorwegen - 1.8% moslim

Bij 2% en 3% beginnen ze bekeerlingen te maken onder andere etnische minderheden en ontevreden groepen, voor een belangrijk deel in gevangenissen en onder straatbendes.

Denemarken - 2% moslim
Duitsland - 3.7% moslim
Verenigd Koninkrijk - 2.7% moslim
Spanje - 4% moslim
Thailand - 4.6% moslim

Vanaf 5% oefenen ze een onevenredig grote invloed uit in verhouding tot hun aandeel van de bevolking.

Ze zullen aandringen op de introductie van halal (zuiver naar islamitische standaard) voedsel, en zo zorgen voor banen voor moslims in de voedingsindustrie. Ze zullen de druk opvoeren op supermarktketens om dit voedsel in de schappen te plaatsen – met dreigementen voor het geval men aan die oproep niet voldoet. (Verenigde Staten)

Frankrijk - 8% moslim
Filippijnen - 5% moslim
Zweden - 5% moslim
Zwitserland - 4.3% moslim
Nederland - 5.5% moslim
Trinidad & Tobago - 5.8% moslim

Op dit punt beginnen de pogingen de overheid zover te krijgen dat ze zichzelf volgens de regels van de sharia, de islamitische wet, mogen besturen. Het uiteindelijke doel van de islam is niet om de hele wereld te bekeren, maar om de hele wereld onder de wetten van de sharia te brengen.

Wanneer moslims 10% van de bevolking uitmaken zullen ze de wetteloosheid doen toenemen om zo te klagen over hun levensomstandigheden (Parijs – autobranden). Elke actie van een non-moslim die de islam beledigt wordt gevolgd door opstanden en dreigementen (Amsterdam - Mohammed cartoons)

Nadat ze een aandeel van 20% hebben bereikt zijn bij het minste of geringste rellen te verwachten, worden er jihad milities gevormd, komen er hier en daar moorden voor en wordt er af en toe een kerk of synagoge in de brand gestoken:

Ethiopië - 32.8% moslim

Bij 40% verschijnen de wijdverbreide bloedbaden, voortdurende terroristische aanvallen en aanhoudende oorlogvoering door milities:

Bosnië - 40% moslim
Tsjaad - 53.1% moslim
Libanon - 59.7% moslim

Vanaf 60% kun je ook verwachten: ongebreidelde vervolging van ongelovigen en andere religies, sporadische etnische zuiveringen (genocide), het gebruik van de wetten van de sharia als wapen en het invoeren van de jizya, de belasting voor ongelovigen:

Albanië - 70% moslim
Maleisië - 60.4% moslim
Qatar - 77.5% moslim
Soedan - 70% moslim

Na 80% kun je verwachten dat de etnische zuiveringen en genocide van de staat uitgaan:

Bangladesh - 83% moslim
Egypte - 90% moslim
Gaza - 98.7% moslim
Indonesië - 86.1% moslim
Iran - 98% moslim
Irak - 97% moslim
Jordanië - 92% moslim
Marokko - 98.7% moslim
Pakistan - 97% moslim
Palestijnse gebieden - 99% moslim
Syrië - 90% moslim
Tadzjikistan - 90% moslim
Turkije - 99.8% moslim
Verenigde Arabische Emiraten - 96% moslim

100% zal de vrede van Dar-es-Salaam inluiden – men denkt dat er vrede zal heersen omdat iedereen moslim is:

Afghanistan - moslim 100%
Saudi-Arabië - moslim 100%
Somalië - moslim 100%
Jemen - moslim 99.9%

Dat is natuurlijk niet het geval. Om hun bloeddorst te bevredigen beginnen de moslims dan elkaar om diverse redenen uit te moorden.

“Voor ik negen was had ik de grondregel van het leven als Arabier al geleerd. Die luidde: ik tegen mijn broer; mijn broer en ik tegen mijn vader; mijn familie tegen mijn neven en de clan; de clan tegen de stam; en de stam tegen de wereld. En wij allemaal tegen de ongelovige. - Leon Uris, "De Hadji"

Naar het boek van Dr. Peter Hammond: Slavery, Terrorism and Islam: The Historical Roots and Contemporary Threat
Islam=LEVENSBEDREIGEND

'LOQUENDI LIBERTATEM CUSTODIAMUS'
Laten wij waken over de vrijheid van het spreken... (Pim Fortuyn 1948-2002)

Gebruikersavatar
Lodewijk Nasser
Berichten: 5886
Lid geworden op: Ma Aug 14, 2006 1:58 am
Contact:

Berichtdoor Lodewijk Nasser » Wo Aug 20, 2008 6:25 pm

Mahalingam,

Ik wil je even bedanken voor alle nieuwsflitsen die je voorbij laat komen. Heb vandaag daar ook een artikel op HVV aan gewijd.
Tussen droom en daad staan wetten in de weg en praktische bezwaren.
Willem Elsschot (1882-1960)

Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 5594
Lid geworden op: Zo Jun 03, 2007 12:41 pm

Berichtdoor hans van de mortel » Do Aug 21, 2008 2:01 pm

Mahalingam schreef:Nu hebben de Duitse autoriteiten een handvat ("landsbelang, staatsveiligheid, internationale betrekkingen) om de bijeenkomst te verbieden. Gaan ze dat doen? Ze hebben nog een maand de tijd.

Wie een hond wil slaan vindt makkelijk een stok.
Religie is de vrijwillige celstraf van het verstand.

Mahalingam
Berichten: 40172
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Berichtdoor Mahalingam » Za Aug 23, 2008 12:14 am

Het ziet er niet naar uit dat de demonstratie verboden gaat worden. De opponenten waaronder de CDU burgemeester en de vakbond DGB plus alle linkse Gutmenschen organisaties (Antfa, Autonomen) zouden zeer teleurgesteld zijn als hun doelwit er niet zou zijn. Ze hopen op 20.000 deelnemers maar een vorige keer kregen ze slechts 2000 mensen bij elkaar.
Ze gaan nu proberen om de Pro-Köln demonstratie te omsingelen met een menselijke keten; handjes vast houden, Kubaya zingen en dan hopen op het Jericho-effect want ze zijn nogal magisch denkend.
Wat voor vlees er in de kuip zit van de DGB blijkt uit een recent voorval bij http://opponent.de/ Dagenlang stond er op de site van DGB een plaatje van Hitler. Een grap van een deelnemer aan een discussie over het minimumloon.
Het is hier te zien:
http://www.opponent.de/index.php?entry=entry080816-231839
De tekst erbij is: Ein Volk. Ein Reich. Ein Mindestlohn!
DGB dreigt met rechters en kuddes advocaten omdat Opponent.de een screenshot heeft geplaatst. De verwikkelingen zijn hier:
http://opponent.de/index.php?entry=entry080821-155400

De tegenstanders van Pro-Köln hadden zich tot nog toe beperkt tot schade aan het kantoor van Pro-Köln, maar dat is nu veranderd. Als dit een voorproefje mag zijn, dan is het niet moeilijk om aan te nemen dat in Köln de autoriteiten (die aan de kant van de linksen staan) een oogje dicht knijpen voor geweld van links en Moslims. Ik lees:
http://www.pi-news.net/2008/08/eilmeldung-ueberfall-auf-koelner-ratsherrn/
In Aken stonden op 21/8/2008 om wat oudere burgers (een paar in rolstoelen) met een kraampje in de voetgangerszone van Aaken onder toezicht van veel politie te werven voor Pro-NRW.
Er kwam een linkse demonstratie; het verkeer werd gestopt, een bende Turken roofde camera's; linksen verscheurden pamfletten, riepen 'Nazies Raus' met megafoons,intekenlijsten werden gestolen, een rolstoeler werd bijna een poot uitgedraaid etc etc. En hulp vragen aan de politie werkte niet: die zag niets en deed niets niks noppes.
Toen het te dol werd en een man met rollator geslagen ging worden, nam de politie dan man in bescherming en bracht hem naar huis.

Er is inmiddels een volgend slachtoffer het ziekenhuis in gewerkt:
Hans-Martin Breninek, 67 jaar, raadslid in Köln. Die werd bij de kraam van Pro-Köln door een aantal Turken in elkaar geslagen en heeft schedelletsel.
Tatmotiv war offenbar inländerfeindlicher Haß. Breninek hatte ein Faltblatt mit Informationen über den Anti-Islamisierungskongreß der Bürgerbewegung in Köln am 20. September 2008 verteilt.

Hij had geluk dat het erg druk op straat was en omstanders tussen beide kwamen zodat die niet doodgeschopt is, wat een geregeld terugkomend incidentje is: gepensioneerde (bijna)dood getrapt door "Südländer".
http://www.pro-koeln.org/artikel6/breninek.htm
Ratsmitglied Hans-Martin Breninek krankenhausreif geschlagen
Ik vond een stukje Engelse vertaling (via Gates of Vienna):
Shortly before 3pm today, the 67-year-old Cologne Council member Hans-Martin Breninek was beaten unconscious and sent to hospital by young Turks. He suffered head injuries and is currently in Saint Mary’s Hospital. The young men wounded him so severely with blows to the head from their fists that the pensioner fell to the ground and lost consciousness. The video camera at a nearby store filmed the brutal act of violence. The recordings were given to the police to help identify perpetrators. The group of Turks, who had a “fighting dog”, managed to flee before the police arrived.

Their motive was apparently hostility towards Germans. Breninek had with him a leaflet containing information about the Anti-Islamization Congress, the citizens’ movement in Cologne, on 20 September 2008.

Thanks to people passing by, Breninek was not more severely wounded as he lay on the ground. The heart of Cologne is a busy pedestrian zone and in the afternoon thousands of Cologne residents and foreign visitors make their purchases. That did not deter the “youths” from attacking the 67-year-old man as he was sharing his Pro Köln material with the pedestrians.

En de bende die de burgemeester ter zijde staat op 20 september kraait victorie over een vijand:
http://september.web-republic.de/September/wordpress/?p=196
c) Bild Drei: Hans-Martin Breninek hat laut “pro Köln” seit heute 15 Uhr sich einer Gesichtstranformation unterzogen.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Scarlatti
Berichten: 5302
Lid geworden op: Vr Mei 09, 2008 10:12 pm

Berichtdoor Scarlatti » Za Aug 23, 2008 12:32 am

ik zag bij Nova iets over een stadje in Süd-Saksen vd NDP, daar schijnen want ik zag t pas terwijl t al bijna voorbij was, dat nu de 'immigranten' aangepakt worden door de autochtonen.. dus de rollen worden kennelijk omgedraaid in Duitsland..
ik zag een man zeggen toen er gezegd werd dat 'de immigranten zich niet fijn of veilig voelden'
tsja.. er zijn veel Duitsers die zich ook niet fijn en veilig voelen..

en eerlijk gezegd.. ik kan natuurlijk niet oordelen omdat ik t ook niet helemaal gezien heb, maar ik kon me niet aan t gevoel onttrekken JA ik snàp het! en ik hoop dat t naar hier overslaat al heb ik nix op met hardcore nationaalenge types maar er moet wel wat gebeuren en anders worden wij als autochtone bevolking onder de voet gelopen door de radicale islamieten... klinkt vreselijk... ik zie het.. maar ik voel t wel zo.. :?
Islam=LEVENSBEDREIGEND

'LOQUENDI LIBERTATEM CUSTODIAMUS'
Laten wij waken over de vrijheid van het spreken... (Pim Fortuyn 1948-2002)

Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 5594
Lid geworden op: Zo Jun 03, 2007 12:41 pm

Berichtdoor hans van de mortel » Za Aug 23, 2008 9:17 am

Dertig jaar geleden moest ik regelmatig in Keulen werken voor een van de grootste drukkerijen in Nederland. Één en al Turk in de straten van keulen wat ik waarnam. DERTIG JAAR GELEDEN! Vooral ’s avonds was het niet leuk meer. En wat las ik toen in de plaatselijke krant? Dat 1 op de 3 inwoners in Keulen een Turk is. (maar dat kon ook allochtoon zijn, dat herinner ik mij niet meer precies).

Logisch dat men in Keulen nu rekening houdt met het ’algemeen belang’. Het zal zo niet lang meer duren voordat de ’pleuris’ pas echt goed uitbreekt.

Democratie is als islam, vader zoekt de bruid voor z'n dochter uit. (HvdM)
Religie is de vrijwillige celstraf van het verstand.

Chaimae
Berichten: 10447
Lid geworden op: Ma Okt 16, 2006 9:43 pm

Berichtdoor Chaimae » Za Aug 23, 2008 12:12 pm

Uithuwelijking is haram. Hoe vaak moet ik het je nog zeggen?

Het wilt er maar niet ingaan, hé.
"Our patience will achieve more than our force."

Elk boek is een gevaar dat de ziel in wil. Wie de ziel in wil, moet door de omgekeerde wereld heen, door de leegte, dor de angst, door het niets.

Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 5594
Lid geworden op: Zo Jun 03, 2007 12:41 pm

Berichtdoor hans van de mortel » Za Aug 23, 2008 12:42 pm

Chaimae schreef:Uithuwelijking is haram. Hoe vaak moet ik het je nog zeggen?

Het wilt er maar niet ingaan, hé.

Uithuwelijking is niet haram. Dat is alleen binnen de islam. Ik weet het. Iedereen weet het. Alleen . . . er is ook nog zoiets als de rechten van het kind in de beschaafde wereld anno 21ste eeuw.
Religie is de vrijwillige celstraf van het verstand.


Terug naar “Eurabia”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 5 gasten