Groeiend verzet in Duitsland tegen 184 nieuwe moskeeën

Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17473
Lid geworden op: Ma Feb 17, 2003 9:58 am

Berichtdoor Manon » Za Aug 23, 2008 12:52 pm

Chaimae schreef:Uithuwelijking is haram. Hoe vaak moet ik het je nog zeggen?

Het wilt er maar niet ingaan, hé.


een maagd die zwijgt stemt toe zei uw profeet. Hoe noem je dat? ik noem dat uithuwelijking.
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.

Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17473
Lid geworden op: Ma Feb 17, 2003 9:58 am

Berichtdoor Manon » Za Aug 23, 2008 12:56 pm

trouwens:

Het OIC (Organisation of the Islamic Conference) protesteert tegen het initiatief in Keulen. Daardoor hebben 57 islamitische Staten, uiteraard voorbeelden van vrijheid, het respecteren van mensenrechten, verdraagzaamheid en tolerantie tegenover andersgelovigen en vrouwenrechten, gereageerd op het anti-islamcongres. Ze eisen dat Duitsland stappen onderneemt en spreken over Pro-Köln’ als een extremistische groep. Een woordvoerder van het ‘OIC islamophobia Observatory’ hebben ernstige bedenkingen over het feit dat dit evenement wordt opgezet om ‘de anti-moslimgevoelens in Europa’ op te hitsen. (Je moet niet vragen hoe ze ons in het oog houden, waar bemoeien zij zich mee?)

DUBAI, AUGUST 11 - "The Organization of the Islamic Conference (OIC) hopes that all segments of the society in Germany and in Europe will come out strongly against the holding of such a conference," thus OIC which represents 57 Islamic states answered the imminent Anti Islamization Congress, to be held in Cologne on September 19-21, urging from the pages of its website to "reject the proponents of hatred and racism." A spokesman of the OIC Islamophobia Observatory based in Jeddah, in Saudi Arabia, expressed "serious concern" that the event was intended "to arouse anti-Muslim sentiments in Europe" and that it "would pose a threat to inter communal peace and harmony in the society." Some 1,000 participants are expected to take part in the conference, promoted by an extremist group named "pro Koln" (Civil Movement of Cologne), representing movements and European extreme right-wing political powers.
(ANSAmed).


http://janice-laureyssens-visie.skynetblogs.be/
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.

Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 5594
Lid geworden op: Zo Jun 03, 2007 12:41 pm

Re: Groeiend verzet in Duitsland tegen 184 nieuwe moskeeën

Berichtdoor hans van de mortel » Za Aug 23, 2008 2:17 pm

carabo schreef:Groeiend verzet in Duitsland tegen 184 nieuwe moskeeën

Steeds meer Duitsers beginnen opdringerigheid Islam zat te worden

• 'De minaretten lijken zelfs op raketten,' fulmineerde een vrouw tijdens een openbare bijeenkomst. Een man merkte op dat de koepel van een moskee hem erg deed denken aan een kernreactor.

• Daarnaast worden de moskeeën steeds groter en opvallender, en ook steeds meer in de stijl van het Midden Oosten gebouwd. Ook hierdoor voelen de Duitsers zich steeds onzekerder. Sommige vrezen dat de volgende stap zal zijn dat de moskeeën net als in de Islamitische wereld hun gebedsoproepen via luidsprekers over de hele stad mogen laten horen.

• De namen van sommige nieuw gebouwde moskeeën zijn ook niet bepaald in harmonie met de zogenaamd geruststellende 'islam is vrede' slogan. Sommige moskeeën krijgen de namen van Islamitische krijgsheren, zoals Fatih Sultan Mehmet, veroveraar van Constantinopel. Gevolg was wel dat de bouw van een nieuw, gigantisch groot Islamitisch complex in Neukölln geblokkeerd werd. De moslims wilden dit gebouw 40% groter maken dan toegestaan.

• Als gevolg beginnen sommige nieuwbouwplannen voor moskeeën er nu sterk gewijzigd uit te zien, zonder de typische Midden Oosten stijl. Ook de minaretten worden daarbij soms achterwege gelaten.


Een gebedshuis van de Jehovah’s Getuigen is vaak moeilijk te traceren. Het is een nederig onopvallend bouwwerk aangepast aan de omgeving. In tegenstelling tot de aanhangers van islam zijn Jehovah’s Getuigen vredelievende mensen die anderen niet lastig vallen met een opdringerige hysterische idioterie zoals die van islam die afstamt uit de middeleeuwen en vol zit met anti-westerse beschavingsrituelen.

Met islam hebben we alleen maar last, overlast. Veel overlast en ongewenste opdringerigheid van een achterlijk cultuurgedoe dat op geen enkele manier inpasbaar is binnen een zichzelf respecterende samenleving. Islam weigert halstarrig zich aan te passen aan de universele rechten van de mens. Wie vast houdt aan het gruwelijke verhaaltje dat een engel met de naam Gabriël uit het heelal gestuurd was om de analfabeet Mohammed de wereld te laten onderwijzen, dient snel uit onze samenleving verwijderd te worden. Voordat wij afglijden naar het ver achter ons liggende stenen tijdperk. Maar dat in de herinnering van deze generatie islamaanhangers nog van toepassing was op hun ouders.

Islam? Achterlijker, agressiever en onmenselijker kan een religiecultuur niet zijn.
Religie is de vrijwillige celstraf van het verstand.

Mahalingam
Berichten: 40172
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Berichtdoor Mahalingam » Za Aug 23, 2008 3:37 pm

Je zou zeggen dat het nieuws is wanneer een raadslid op straat mishandeld wordt en in het ziekenhuis terecht komt. Maar zoals de kaarten nu liggen in de Duitse media is dat geen nieuws dat vermeldenswaardig is. Ook de politie vond het niet de moeite waard om er een persbericht over te maken.
De enige die er niet onderuit kwam om er iets over te zeggen is het plaatselijke krantje (dat het in de papieren editie vast op pagina 4 of 5 heeft gezet)
http://www.ksta.de/html/artikel/1218660415702.shtml
Attacke gegen Pro-Köln-Mann
Ein Jugendlicher hat dem 67-jährigen Ratsmitglied der rechtsextremen Partei „Pro Köln“, Hans-Martin Breninek, am Freitag auf der Schildergasse einen Faustschlag versetzt. Breninek hatte Faltblätter verteilt, als gegen 15 Uhr mehrere Jugendliche einen Sonnenschirm des Infostandes umstießen und den Rentner schlugen. Drei nach Polizeiangaben türkisch aussehende Angreifer flüchteten, ein Deutscher aus der Gruppe wurde festgenommen.

Let op de term 'Jugendlicher' wat de code is voor "Südländer" wat weer een verzamelwoord is voor iedereen die uit Allahstan komt.
Ook de dader beschrijving is politiek correct: het zijn geen Turken, nee het zijn mensen die door anderen beschreven worden als hebbende een Turks uiterlijk. Het zouden toneelspelers kunnen zijn geweest?
Ik maak uit het eerste deel op dat het slecht een (1) vuistslag betreft door slechts 1 persoon en dat de Turken slechts materiele schade hebben veroorzaakt aan het kraampje. En het letsel? dat die in het ziekenhuis ligt? nee, slechts de vermelding: "versetzt" wat zoveel wil zeggen als 'verplaatst', verschoven, opzij gezet.. En ze hebben een Duitser ervoor opgepakt.
Dan is het gebruikelijk om net als bij ons, de voornaam plus eerste letter van de achternaam te vermelden. Maar is de voornaam niet-Duits zoals Ali of Mohammed dan is het niet gebruikelijk om de voornaam te vermelden.
Het is in de media een goede gewoonte om de Pro-partijen standaard te voorzien van het toevoegsel: extreem rechts. Wat dat betreft verschillen Duitsers niet van Nederlanders. Ook hier zie je de PVV en/of Geert altijd vermeld worden met deze toevoeging.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 40172
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Berichtdoor Mahalingam » Zo Aug 24, 2008 5:23 pm

Ik las over eend emonstarie en ik moest denken: "Umwertung aller Werte". Het kan af en toe heel lastig zijn om te weten wie wat is.
Zo is er een demonstratie geweest van de NPD (rechtsen die voordurend terugkijken naar dat glorieuze verleden met Hitler & Co.)
Het gebeurde in Berlin-Neukölln, een sortement prachtwijk op zijn Duits vol met bewoners met 'immigrationshintergrund' zoals ze dat In Duitsland zeggen. Een groot gedeelte is allahtoon.
In de kronkelgedachten van de NPD moeten immigraten weg, foetsie maar uitgezonderd bepaalde soorten. NPD-ers zijn - net zoals Hitler - zeer gecharmeerd van de strijdvaardigheid van de Islam. En Hitler is hun grote voorbeeld. Als de NPD moet geen demonstreren tegen de multikul dan zitten ze in een spagaat. En hoe lossen ze dit op?
http://www.stern.de/politik/deutschland/:NPD-Demo-Berlin-Viel-L%E4rm-Tempel/635906.html
Door te demonstreren tegen de bouw van een Hindu tempeltje dat tot op heden gevestigd is in een container.
En net zoals in ons land waar het Stormfront het waagde om tegen dieren in een circus te gaan demonstreren, worden de linksen hels en lopen bijna amok vanwege deze aantasting van hun allleenrecht om te demonstreren voor de goede zaak.
Dus zo waren er 150 NPD-ers en 2000 tegenbetogers die zich collectief met het herhalen van de mantra 'nazies raus' in trance brachten.
De politie wist beide groepen gescheiden te houden. Een paar keer lukte het een handjevol linksen om toch door de beveiliging te breken, maar die konden weinig doen tegen een overmacht van NPD-ers.
Gewonden zouden er niet gevallen zijn.
Maar het blijft een rare zaak die deze foto er niet duidelijker op maakt:

Afbeelding

Je ziet hier NPD-ers met een spandoek. Daarop staat een moskee doorgestreept (zoals de Pro-bewegingen dat doen) (symboolkidnapping?)
Misschien hebben ze geen benul van het verschil tussen een Hindu tempel en een moskeet. (dit onbenul kan je ook wijdverbreid aantreffen onder multiculturelen)
En dan de merkwaardige slogan "Moschee zurückbauen!'
Maar er stond nooit een moskee op het stukje land waar de tempel gaat komen. Maar hiermee tonen ze wel dat ze aan de kant van de Mohammedanen staan: het is gerechtvaardigd om er tegen te zijn. Ontstolen bezit terugveroveren.
De allahtone aanhang van de multicul linksen zou aan de kant van de NPD horen te staan want die willen een moskee ipv een tempel.
Links/rechts, het is toch maar verwarrend.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

BFA
Berichten: 11600
Lid geworden op: Vr Sep 29, 2006 5:18 pm

Berichtdoor BFA » Zo Aug 24, 2008 5:28 pm

Er zijn ook NPD-ers die met T-shirts van Ahmanidjedad rondlopen. Ze vinden mekaar terug in hun virulent anti-semitisme..
Het is een parasitaire soort die leeft op de intelligentie van anderen en deze dan tegen hun gebruikt;

Mahalingam
Berichten: 40172
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Berichtdoor Mahalingam » Vr Aug 29, 2008 8:44 pm

In Duitsalnd is onderzoek gedaan naar de gevolgen van de vestiging van een moskee voor de omgeving. De resultaten zijn niet bekend gemaakt maar een paar dingen zijn uitgelekt.
http://www.akte-islam.de/3.html
Enteignungsgleiche Eingriffe? - 134 neue Moscheebauten in Deutschland
De verkoopwaarde van huizen in de omgeving dalen met zo'n 20 procent. Het prijsverval is in N-Duitsland groter dan in het zuiden. Hierdoor worden deze huizen aantrekkelijk voor (arme) Moslims en de oorspronkelijke bewoners trekken weg. Zet een moskee neer en na een tijdje wordt de buurt beheerst door Mohammedanen.
Ook is gevonden dat de uitgaven voor sociale voorzieningen in de wijk stijgen als er een moskee komt. Private investeerders trekken zich terug en de staat moet in het gat springen. Vergelijkbaar dus met hoe onze prachtwijken tot stand komen.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 40172
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Berichtdoor Mahalingam » Zo Aug 31, 2008 9:17 pm

We zijn weer een weekje verder sinds mijn laatste bericht en net zo kan ik weer berichten over geweld tegen - in dit geval - het zaterdagse Pro- Leverkusen marktkraampje en de bemanning.
http://www.pro-koeln.org/artikel08/300808_lev.htm
Dit is de man die deze keer ziekenhuis-rijp is geslagen:

Afbeelding

Het is Jörg Uckermann die samen met Martin Schöppe de ziekenwagen in kon. Jörg is een ex-CDU politiecus. Hij is van zijn geloof afgevallen en daar maken Christenen je niet dood voor. maar wat extreme linksen doen is iets anders. Daar waren er opeens een stuk of 12 van en die begonnen fysiek te argumenteren. De bekende socialistische gebalde vuisten werden gebruikt. Gelukkig reageerde het publiek direct wat de aanval stopte voordat de slachtoffers op de grond lagen (en dood getrapt konden worden) en de politie ging de daders achtervolgen. Zodra de video van de overval er is, zal ik het hier melden.

De demonisering van de Pro-bewegingen lijkt aardig te slagen in Duitsland.
Er was nog een politicus aanwezig tijdens de aanval: Klaus Hupperth van de CDU (=fraktievoorzitter in Leverkusen). En wat was zijn commentaar als Christenpoliticus?
“Mir ist völlig egal, was mit Euch geschieht. Ihr seid selbst schuld!”
Vrij vertaald: kan me geen reet schelen, eigen schuld, dikke bult.
Hier is een foto van hem. Ik verwachtte een barbaars uiterlijk maar hij ziet er heel beschaafd uit.

Afbeelding

Ik heb gesnuffeld in de verslagen van de Köln Statsraad van 28/8/8
http://www.stadt-koeln.de/ratderstadt/protokolle/index.html
http://www.stadt-koeln.de/imperia/md/content/pdfdateien/pdf134/tagesordnungrat/2008/9.pdf
Punt 2.1.9: Antrag der Fraktion pro Köln betreffend "Gegen Gewalt als Mittel politi-scher Auseinandersetzungen" AN/1592/2008
Het voorstel werd afgewezen door CDU, SPD en Groenen. Reden: het voorstel zou tot gevolg kunnen hebben dat de partijen zich vast leggen op het veroordelen van geweld tegen Pro-Köln als dat plaats vind, en dat kan echt niet; ze hebben het recht om hun opties open te houden.
Bovenstaande is voorlopig: de woordelijke verslagen komen pas volgende week uit.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

naar boven
Berichten: 5054
Lid geworden op: Do Nov 16, 2006 10:14 pm
Contact:

Berichtdoor naar boven » Zo Aug 31, 2008 10:31 pm

Mahalingam schreef:Hier is een foto van hem. Ik verwachtte een barbaars uiterlijk maar hij ziet er heel beschaafd uit.

Afbeelding

Hij heeft (al) een snor..
RTFM

Mahalingam
Berichten: 40172
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Berichtdoor Mahalingam » Ma Sep 01, 2008 1:45 pm

Had ik vroeger ook. En zie eens wat er nu van mij geworden is...
En om eerlijk te zijn: het was nog erger met me gesteld: ik liep er ooit bij als een bebaarde Taliban voordat de Taliban was uitgevonden.

Inmiddels blijkt dat de na de toestemming voor de Groot-Moskee in Köln-Ehrenfeld er nog meer bouwplannen ingediend worden.
De Marokkanen willen niet achter blijven, eisen hun eigen groot-moskee op in Mülheim. Dan hebben we nog 'arabieren' die momenteel in een huizenblok een moskee hebben wat tot grote verkeerschaos leidt in de buurt. Daar wil de gemmeente van af dus: ook die krijgen hij eigen groot-moskee.
Dan hebben we de Koerden die niet graag in een Turkse Moskee komen, die bestuurd wordt vanuit Turkije. Ook die hebben plannen.
Etc. etc.
http://www.rundschau-online.de/html/artikel/1218382119932.shtml
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73758
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Berichtdoor Ariel » Ma Sep 01, 2008 1:57 pm

Ik heb het idee dat ze in Duitsland niet weten waar ze met bezig zijn. Geef een moslim een vinger, en hij neemt het land over.
Waarom kijkt men niet naar de geschiedenis van Islam. Daar kan men van leren.

Er moeten geen nieuwe moskees meer bij komen. Genoeg is genoeg.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 5594
Lid geworden op: Zo Jun 03, 2007 12:41 pm

Berichtdoor hans van de mortel » Ma Sep 01, 2008 5:45 pm

Mahalingam schreef:Had ik vroeger ook. En zie eens wat er nu van mij geworden is...
En om eerlijk te zijn: het was nog erger met me gesteld: ik liep er ooit bij als een bebaarde Taliban voordat de Taliban was uitgevonden.


En wat van mij te denken?

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Ik zal het nader verklaren. Het was 1978. Ik had toen een goedlopende reclamestudio met zes man personeel, waarvan 1 vrouw (secretaresse). We verhuisden toen van vlakbij de Dam naar de Herengracht 570, precies tegenover de Amro bank bij het Rembrandtsplein, die later mijn grootste klant zou worden als ABN AMRO. Als uitnodigingskaart om onze nieuwe behuizing te bezichtigen had ik de naam ’expositie’ bedacht (nu zou ik zeggen: expositie van afschuwelijke en enge baardapen). Een kaart van 38 x 14 cm. Ik heb hem hier in tweeën moeten splitsen. Je vouwde de kaart open en daar stonden de ’fratsenmakers’ in vol ornaat. De mafkees, eerste van links die het meest op Mohammed lijkt, ben ik. En dan nog ook met permanent in zijn haar. Gekker kon je het niet bedenken! En dat arrogante handje . . . Maar zo was het niet bedoeld. Ik verwijs naar de tekst die op de binnenkant van de kaart stond.

En let nu vooral eens op dat vierde mannetje. Hij is een Italiaanse moslim. Wist ik veel. Binnen twee weken had ik hem weer ontslagen. Waarom? Juist ja! Juist omdat hij moslim was! Daar kom ik later op terug. Moet nu eerst naar trainen met mijn zoon.
Religie is de vrijwillige celstraf van het verstand.

naar boven
Berichten: 5054
Lid geworden op: Do Nov 16, 2006 10:14 pm
Contact:

Berichtdoor naar boven » Ma Sep 01, 2008 6:39 pm

hans van de mortel schreef:
Mahalingam schreef:Had ik vroeger ook. En zie eens wat er nu van mij geworden is...
En om eerlijk te zijn: het was nog erger met me gesteld: ik liep er ooit bij als een bebaarde Taliban voordat de Taliban was uitgevonden.


En wat van mij te denken?

Afbeelding
...

:D 1978.
Toen zag iedereen van die generatie er zo uit en ja, ook naar boven bekent schuld.

Ik zie een leuke avatar overigens, met dat vingertje..
RTFM

Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 5594
Lid geworden op: Zo Jun 03, 2007 12:41 pm

Berichtdoor hans van de mortel » Di Sep 02, 2008 10:48 pm

Afbeelding

Ik zou nog wat vertellen over mijn eerste confrontatie met een allahtone islamaanhanger

Zijn naam is Manuel D’esposito. Hij staat uiterst rechts op de foto. Hij kwam uit Italië. Volgens mij sprak ik Engels met hem en geen arabisch. Het was juli of augustus 1978. Dat weet ik niet meer. Ik had hem aangenomen in mijn reclamestudio als werktekenaar-ontwerper. Twee maanden proeftijd. Ik organiseerde een feestje - waar anders dan bij de ’Turk’ - mijn lievelingsrestaurant aan de N.Z. Voorburgwal. Zoals een goede gastheer betaamt, maakte ik een tafelindeling. Ik gooide alles door elkaar. Het vlotte type plaatste ik naast het wat saaiere type. De Nederlandse vrouw van Manuel de moslim plaatste ik naast - nou ja, in ieder geval - naast een andere man. Ik had ook voor wat ludieke teksten gezorgd voor een gezamenlijk lied.

Nu komt het. Alles zonder problemen. Iedereen had er zin in. Gezellig bij elkaar als studio met zijn allen; en met de vrouwen van de collega’s om meer begrip voor elkaar en elkaars werk te krijgen. Dat was toch goed bedoeld en bedacht van mij met de juiste intensie? Los van het feit dat ik de baas was. Maar, nee hoor! Moslim Manuel maakte al direct bij de tafelindeling bezwaar. Ik wist toen nog niet dat hij moslim was. Maar daar kwam ik gauw genoeg achter. De Mohamed-aanhanger protesteerde. Hij wilde niet dat zijn vrouw ergens anders ging zitten dan naast hem. Ik had geen zin om de avond te laten verpesten door zo’n rot woestijnzandbakachtig kereltje, dus liet ik hem zijn gang gaan. Zijn vrouw kon naast hem gaan zitten. Overigens geheel tegen haar wil in. Want zij (een Nederlandse) was een heel gezellig type die zich al verheugde op de feestavond bij de ’Turk’ en ze was al druk in gesprek met haar tafelgenoot, terwijl haar Mohamed-aanhangertje nog geen woord gewisseld had. Niet naar links, niet naar rechts. Toen kwam het volgende aan de orde. Iedereen had van mij een papiertje gekregen met de tekst van het te zingen lied met refrein. De tekst ging inhoudelijk over iedereen die bij mij werkte. Dolle pret, dat begrijpt u. Maar niet voor ons moslimventje. Hij deed niet mee. Ik snapte daar niets van. Had ik dan iets verkeerds gedaan? Ik liet mijn avond met al mijn gezellige medewerkers niet bederven door zo’n misselijkmakend extreem exotisch islamventje. Mijn besluit stond vast. Het was vrijdagavond. Maandag zou hij zijn congé krijgen. En zo geschiedde. Ik deelde hem mee dat hij niet in ons team paste.

Meer woorden heb ik er niet aan vuil gemaakt; aan zo’n onbeduidend miserabel moslimventje. Opsodemieteren. Weg wezen! A-sociale types horen niet in een vriendelijke omgeving thuis.

Geef een mens een handvat met het label ’religie’ en hij zal huizenhoog uittorenen boven zijn eigen kunnen. De hoog opgeleide intellectueel op grote afstand achter hem latend en reduceren tot een nietswaardige ’ongelovige’ onbenul. (HvdM)
Religie is de vrijwillige celstraf van het verstand.

Gebruikersavatar
Lodewijk Nasser
Berichten: 5886
Lid geworden op: Ma Aug 14, 2006 1:58 am
Contact:

Berichtdoor Lodewijk Nasser » Wo Sep 03, 2008 3:28 am

Prachtig verhaal Hans. Kom niet meer bij van het lachen.

Het gevloek doet er enigszins afbreuk aan. Maar toch. Las trouwens gister in het boek van Oriana dat 95% van de bekeerlingen uit een (extreem) links milieu komen.

Ik zou je willen aanraden je schrijfsels naar HVV te sturen. Je hebt het talent in je voor een veel groter podium te schrijven. Ik zie wel een Nederlandse Pat Condell in je.

Zie btw óók:

http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=6859
Tussen droom en daad staan wetten in de weg en praktische bezwaren.
Willem Elsschot (1882-1960)

Gebruikersavatar
H.Numan
Berichten: 8537
Lid geworden op: Do Mei 08, 2008 3:33 am

Berichtdoor H.Numan » Wo Sep 03, 2008 9:47 am

Chaimae schreef:Uithuwelijking is haram. Hoe vaak moet ik het je nog zeggen?

Het wilt er maar niet ingaan, hé.

Nee, het lukt echt niet. Hoe ik het ook probeer in mijn kop te stampen: lukt niet. Weet je waarom? Dat komt omdat Nederlanders en westerlingen zelden of nooit uithuwelijken, en mohammedanen vrijwel altijd. (Zeker hun koters uit de eerste/tweede generatie!)

Wat je dus zegt is dat mohammedanen haram zijn. Vind ik een beetje ... raar.
een volk dat voor korannen zwicht
zal meer dan lijf en goed verliezen
dan dooft het licht….
Anoniem

Gebruikersavatar
Scarlatti
Berichten: 5302
Lid geworden op: Vr Mei 09, 2008 10:12 pm

Berichtdoor Scarlatti » Wo Sep 03, 2008 12:45 pm

hans van de mortel schreef:Afbeelding

Ik zou nog wat vertellen over mijn eerste confrontatie met een allahtone islamaanhanger

Zijn naam is Manuel D’esposito. Hij staat uiterst rechts op de foto. Hij kwam uit Italië. Volgens mij sprak ik Engels met hem en geen arabisch. Het was juli of augustus 1978. Dat weet ik niet meer. Ik had hem aangenomen in mijn reclamestudio als werktekenaar-ontwerper. Twee maanden proeftijd. Ik organiseerde een feestje - waar anders dan bij de ’Turk’ - mijn lievelingsrestaurant aan de N.Z. Voorburgwal. Zoals een goede gastheer betaamt, maakte ik een tafelindeling. Ik gooide alles door elkaar. Het vlotte type plaatste ik naast het wat saaiere type. De Nederlandse vrouw van Manuel de moslim plaatste ik naast - nou ja, in ieder geval - naast een andere man. Ik had ook voor wat ludieke teksten gezorgd voor een gezamenlijk lied.

Nu komt het. Alles zonder problemen. Iedereen had er zin in. Gezellig bij elkaar als studio met zijn allen; en met de vrouwen van de collega’s om meer begrip voor elkaar en elkaars werk te krijgen. Dat was toch goed bedoeld en bedacht van mij met de juiste intensie? Los van het feit dat ik de baas was. Maar, nee hoor! Moslim Manuel maakte al direct bij de tafelindeling bezwaar. Ik wist toen nog niet dat hij moslim was. Maar daar kwam ik gauw genoeg achter. De Mohamed-aanhanger protesteerde. Hij wilde niet dat zijn vrouw ergens anders ging zitten dan naast hem. Ik had geen zin om de avond te laten verpesten door zo’n rot woestijnzandbakachtig kereltje, dus liet ik hem zijn gang gaan. Zijn vrouw kon naast hem gaan zitten. Overigens geheel tegen haar wil in. Want zij (een Nederlandse) was een heel gezellig type die zich al verheugde op de feestavond bij de ’Turk’ en ze was al druk in gesprek met haar tafelgenoot, terwijl haar Mohamed-aanhangertje nog geen woord gewisseld had. Niet naar links, niet naar rechts. Toen kwam het volgende aan de orde. Iedereen had van mij een papiertje gekregen met de tekst van het te zingen lied met refrein. De tekst ging inhoudelijk over iedereen die bij mij werkte. Dolle pret, dat begrijpt u. Maar niet voor ons moslimventje. Hij deed niet mee. Ik snapte daar niets van. Had ik dan iets verkeerds gedaan? Ik liet mijn avond met al mijn gezellige medewerkers niet bederven door zo’n misselijkmakend extreem exotisch islamventje. Mijn besluit stond vast. Het was vrijdagavond. Maandag zou hij zijn congé krijgen. En zo geschiedde. Ik deelde hem mee dat hij niet in ons team paste.

Meer woorden heb ik er niet aan vuil gemaakt; aan zo’n onbeduidend miserabel moslimventje. Opsodemieteren. Weg wezen! A-sociale types horen niet in een vriendelijke omgeving thuis.

Geef een mens een handvat met het label ’religie’ en hij zal huizenhoog uittorenen boven zijn eigen kunnen. De hoog opgeleide intellectueel op grote afstand achter hem latend en reduceren tot een nietswaardige ’ongelovige’ onbenul. (HvdM)


Hartstikke goed Hans, had iedereen dat maar zo aangepakt dan hadden we nu zonder die onbeduidende miserabele moslimventjes gezeten!

t enige nadeel ervan is dat ik jou n.a.w. niet had leren kennen, hoewel.. je wééééét t maar niet :wink:
Islam=LEVENSBEDREIGEND

'LOQUENDI LIBERTATEM CUSTODIAMUS'
Laten wij waken over de vrijheid van het spreken... (Pim Fortuyn 1948-2002)

Gebruikersavatar
Lodewijk Nasser
Berichten: 5886
Lid geworden op: Ma Aug 14, 2006 1:58 am
Contact:

Berichtdoor Lodewijk Nasser » Wo Sep 03, 2008 5:41 pm

Scarlatti,

Zou je zo vriendelijk kunnen zijn niet meer een heel verhaal te qouten, maar alleen datgene wat van belang is?

Zo blijft het forum overzichtelijk. Dit staat geheel los van de andere discussie.

Met vriendelijke groet,

Lodewijk
Tussen droom en daad staan wetten in de weg en praktische bezwaren.

Willem Elsschot (1882-1960)

Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 5594
Lid geworden op: Zo Jun 03, 2007 12:41 pm

Berichtdoor hans van de mortel » Wo Sep 03, 2008 5:46 pm

Ik was een peuter van zeven en ging met mijn vriendje naar de katholieke kerk op zondag. Niet dat ik het leuk vond naar de kerk te gaan - nou ja, ik maakte altijd gein in de kerk, dat wel - maar het was op zondag verplicht om naar de kerk te gaan. Op straffe van het eeuwige hellevuur (HEE, waar hebben we dat meer gehoord?). En laten we eerlijk zijn. Een kind, maar blijkbaar ook volwassenen kun je alles wijs maken. Dat was vroeger bij de christenen, en nu is het nog altijd zo bij het achtergebleven volksdeel van de wereld, de islamaanhangers. Nu begrijp ik ook waarom al die katholieke kerken in Amsterdam zo stampvol zaten op zondag. Niemand wilde later eeuwig branden in de braadoven van god. Wist ik veel dat het hier in werkelijkheid om ’allah’ ging, de geliefde sadist en marteldoener van de islam, die woont in het huis van alle godsdienstwaanzinnigen.

Mijn kerk was ’De Duif’ aan de prinsengracht in Amsterdam bij het Amstelveld. Volgens mij staat die kerk er nog. Een prachtige kerk met mooie kunstzinnige beschilderde gewelven. Tenminste als je van een afgebeelde god, Jezus en een legioen engelen houdt. Rechts van het midden stond de hoge preekstoel. De missen begonnen ’s morgens al vroeg om negen uur en gingen om het uur door tot de laatste mis om 12.00 uur. We zaten meestal achterin de kerk. Omdat we vaak te laat waren. Soms was er geen plaats, dan moesten wij genoegen nemen met een staanplaats, achter de laatste rijtjesbank in de kerk. We maakten altijd opmerkingen over andere mensen. Die bestudeerden wij op hun vreemde religieuze gedrag, hoe devoot zij bezig waren met hun godsbegrip. Toen de geldzak rondging aan zo’n lange stok vroeg ik mij al af waarom mensen er geld in stopten en nooit geld eruit haalden.

Omdat iedereen muisstil naar de preek luisterde en wij begrepen dat luid gelach achterin de kerk niet bevorderlijk was voor de algemene concentratie en niet paste bij het heilige karakter van de preek, moesten wij ons lachen dus inhouden. Dat leidde soms tot hele rare geluiden. Ziet u het al voor u? Je houdt je hand voor je mond en je kop loopt rood aan en staat op springen als een snerpend geluid je mond ontsnapt, omdat je je lachen niet meer in kunt houden. Vanzelfsprekend keken mensen dan verontwaardigd om. En wat deed ik? Ik speelde in ieder geval de onschuld door te veinzen dat ik wat op de grond had laten vallen en het nu opraapte. Zodoende kon ik mij even schuilhouden en weer op adem komen voor de volgende ronde van mijn eigenbedachte apostolische kwinkslag in gods huis, ’De Duif’.

Toen ik mij eens versliep en de mis op zondag moest missen, had ik een probleem. Daar had ik toen het volgende op bedacht. Bij de eerste de beste gelegenheid ging ik biechten. U weet toch nog wel wat een biechtstoel is, neem ik aan? Een interessant item dat in elke spannende film een voorname plaats kan innemen. Het wachten tot je aan de beurt was, was het spannendst. Ik lette altijd aandachtig op de mensen die naar buiten kwamen. Wat waren dat voor types? Wat hadden ze fout gedaan? Hadden ze echt alles opgebiecht? In de biechtstoel neergestreken op een knielbankje - zitten was er niet bij - lispelde ik eerst wat alledaagse zonden op. Ik was ongehoorzaam geweest aan mijn ouders . . .
Wat hem waarschijnlijk meer aansprak was mijn bekentenis over het verkenningswerk met mijn vinger tussen de benen van een buurmeisje. Het verzuim op zondag bewaarde ik als hoofdmenu tot het laatst. Met zoiets overompel je natuurlijk niet gods dienaar. Zo’n pastor schrikt zich dan gelijk te pletter. Meestal bracht ik het eraf met een te behapstukken aantal ’weesgegroetjes’ en ’onze vaders’ als boetedoening. Toen ik weer op straat stond had ik altijd weer een opgelucht gevoel. Zoiets alsof ik zojuist zelf als wasgoed uit de wasserette was gekomen.

Toen het verzuim bij mij steeds meer ging lijken op de regelmaat van de klok, durfde ik niet meer te gaan biechten. Stel je voor dat je weer dezelfde pastor tegenkwam, wat zou hij dan wel niet zeggen? Ook al wisselde ik het bekennen van mijn nieuwsgierigheid bij het polshoogte nemen van wat er zich nu anders bevond tussen de benen van mijn buurmeisje af met de bekentenis van dat ik de afgelopen twee maanden twintig keer gevloekt had. Iets dat ik mijn latere leeftijd nooit meer ben kwijtgeraakt. Behalve dan in die twaalf jaar als Jehovah’s Getuige. Het was de enige periode in mijn leven dat ik NOOIT gevloekt heb. En vanzelfsprekend zou hij mij met nog meer ’wees gegroetjes’ en ’onze vaders’ bestraffen.

Voor het niet meer durven biechten, bedacht ik het volgende. Ik spaarde mijn zondagse verzuim op en ging op het einde van het jaar, zo rond de kerst, naar de biechtstoel in de kerk van mijn vriendje. Het maakte niet uit welke afgezant van god jou wilde vergeven, als je je zonden maar opbiechtte. Want, leerde de kerk, je was verplicht tenminste één keer per jaar te biechten. En zo was ik in één keer per jaar van al mijn zonden verlost. Ik noem dit religieuze corruptie. Maar goed, ik deed alles binnen de letter van de tien geboden van god. Wie zoekt, zal ook altijd mazen vinden in wetgeving door mensen gemaakt. Met gods wetten is het niet anders gesteld. Hier komt het aan op vindingrijkheid.

Toen ik naar de grote school ging was ik eindelijk verlost van mijn angsten. Sindsdien zijn de kerken stelselmatig afgebroken in Amsterdam. Dat is jammer, want het waren mooie gebouwen. U weet hoe het gaat met bouwvallige terreinen. Na verloop van tijd groeit het onkruid uw neusgaten uit. Dat is nu wat wij zien gebeuren met al die moskeeën. Het komt onze neusgaten uit. Het is niets anders dan verwildering van heilige grond. Het is onkruid dat welig tiert en bestreden moet worden. Zowel in Duitsland als in Nederland. Eigenlijk overal waar een 21ste beschaving heerst.

Religie is jezelf bedriegen op een vrome manier.
Religie is de vrijwillige celstraf van het verstand.

Mahalingam
Berichten: 40172
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Berichtdoor Mahalingam » Do Sep 11, 2008 11:48 pm

De Groot-Burgemeester Fritz Schramma heeft alle Gutmenschen opgeroepen om tegen het nazi-geweld te weer te stellen.
Verzekerd van rugdekking in hogere kringen, kunnen de 'echte' linksen zich weer stevig manifesteren. De drukpers loopt op volle toeren en hoogglans drukwerk valt bij de burgers in de brievenbus. Elke actiegroep heeft kennelijk subsidie weten te regelen vanwege een 'voorlichtingstaak'.
Hier is zo'n stukje leesvoer (pdf) van de antifa
http://aalev.antifa.net/downloads/naziaufmaersche_verhindern_2008.pdf
"Naziaufmarche verhindern"
Het is meer een instructie handleiding voor activisten: "Wat moet je doen als je gearresteerd wordt? Hoe maak je een blokkade?..." dan een oproep aan brave burgers om vreedzaam te tegendemonstreren.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 40172
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Berichtdoor Mahalingam » Vr Sep 12, 2008 11:12 pm

De dag van het anti-islamiserings congres komt dichterbij. (20 sept)
En het volgende strooibiljet is al klaar om bij de burgers inde brievenbus gestopt te worden. Het is de beurt aan de politie: 30.000 stuks oplage.
De boodschap: "Wij zullen er alles aan doen om te verhinderen dat rechts-extremisten in deze stad angst en onrust verspreiden."
En de inhoud: "wij zullen U tegen deze gewelddadige mensen beschermen".
En als de politie het niet lukt dan krijgen ze net zoals in Rostok in 2007 en Hamburg in 2008 hulp van de antifa extremisten. De bewoners van die steden staat het nog goed in het geheugen gegrift.
Wie zaait er nu angst onder burgers?
Over het aantal deelnemers: 1000 <-> 12.000 en andere bronnen vervijfvoudigen de aantallen.
http://www.ksta.de/html/artikel/1218660549011.shtml
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 5594
Lid geworden op: Zo Jun 03, 2007 12:41 pm

Berichtdoor hans van de mortel » Za Sep 13, 2008 3:44 pm

Mahalingam schreef:De dag van het anti-islamiserings congres komt dichterbij. (20 sept)
En het volgende strooibiljet is al klaar om bij de burgers inde brievenbus gestopt te worden. Het is de beurt aan de politie: 30.000 stuks oplage.
De boodschap: "Wij zullen er alles aan doen om te verhinderen dat rechts-extremisten in deze stad angst en onrust verspreiden."
En de inhoud: "wij zullen U tegen deze gewelddadige mensen beschermen".

Meelopen op het congres voor fatsoenlijke mensen is dus al bij voorbaat uitgesloten. We noemen dit stigmatiseren. Wanneer is iets extreem te noemen? Is dat meestal niet zo dat dit wordt bepaald door de tegenpartij? Bij het verdrijven van de Irakese soldaten uit Koeweit heeft men een omgekeerde stofzuiger van geweld zijn werk laten doen. Tienduizenden Irakezen zijn weggeblazen uit de woestijn. Voorgoed. Was dit extreem geweld? Welnee, hoe komt u erbij? Dat was gelegaliseerd geweld. Goed voorbereid en gepland.

Ik neem aan dat het anti-islam congres ook goed is voorbereid. In die zin kan er niets op aan te merken zijn. De overeenkomst met beide voorvallen? Het is onafwendbaar. En iets dat onafwendbaar is in mijn ogen nooit extreem. Of wilt u moedertje natuur soms beschuldigen van extreem gedrag? Nee toch zeker!

Het zit in de mens om na te denken en zich bewust te zijn van bedreiging om hem heen. Vandaar een anti-islam congres. Beter laat dan nooit! Dat dit de vijand van de mens slecht uitkomt is begrijpelijk. Ik zal dat beslist niet extreem noemen.

Elke godsdienst houdt egoïsme in.

Het anti-islam congres wil ons hiervoor waarschuwen.
Religie is de vrijwillige celstraf van het verstand.

Mahalingam
Berichten: 40172
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Berichtdoor Mahalingam » Zo Sep 14, 2008 12:16 am

We hebben nog een week te gaan en de hysterie in Köln stijgt.
Wie weet krijgen winkels die 'aan de goede kant' staan een sticker voor op de ruit, zodat die niet aan diggellen gaat. Met een tekst op de sticker zoals "Kein Eintritt für Nazi's" bijvoorbeeld.
In ieder geval hebben diverse bedrijven en clubs een grote 2-pagina advertentie geplaatst in de papieren uitgave van de Kölner Stadt-Anzeiger. (een krant die in verkiezingstijd advertenties van Pro-Köln weigerde)
Een foto ervan:
Afbeelding
Onder de meedoeners is een ons bekende firma "NUON" (energie). En ook Ford en Toyota (auto's). Hopelijk worden zodoende auto's van deze merken niet in brand gestoken.
Grote foto
http://www.pi-news.net/wp/uploads/2008/09/inserate_ksta.jpg
Wir stellen uns quer: Europäische Rassisten haben in Köln keinen Platz!
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 40172
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Berichtdoor Mahalingam » Zo Sep 14, 2008 12:29 am

De geest is uit de fles.
De tandpasta is uit de tube.
En nu vraagt de politie zich af of ze er wel goed aan gedaan hebben om zo enthousiast mee te doen met de politieke machthebbers. Het groeit ze boven het hoofd.
http://www.welt.de/welt_print/article2438382/Anti-Islam-Kongress-fuehrt-Polizei-an-Grenze-der-Belastbarkeit.html
Anti-Islam-Kongress führt Polizei an "Grenze der Belastbarkeit
Ze zijn bang ze het niet meer in toom kunnen houden. Maar de betoging van de Anti-Islam/Pro-Köln zal volgens hun eigen schattigen 400 - 1000 deelnemers tellen; voor het merendeel geen gewelddadige mensen.
Of zouden het toch de Anti-Anti-Islam betogers zijn die de politie zorgen baren?
Köln - Der am kommenden Freitag beginnende Antiislamisierungskongress der rechtslastigen Partei "Pro Köln" wird die Kölner Polizei "bis an die Grenze ihrer Belastbarkeit" bringen. Davor warnte eine Polizeisprecherin im Gespräch mit der WELT. Das Aufeinandertreffen gewaltbereiter Radikaler von links und rechts werde einen "schwierigen Großeinsatz" der Ordnungshüter erforderlich machen. Deshalb appelliert die Polizei an friedliche Gegendemonstranten aus dem ganzen Bundesgebiet, vor Ort Distanz zu den Linksmilitanten zu halten. Würden gewalttätige Autonome in der friedlich demonstrierenden Masse untertauchen und von ihr gedeckt, wäre deren Verfolgung kaum möglich. Die Kölner Polizei rechnet allein mit 400 bis 1000 Sympathisanten von "Pro Köln". fri
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73758
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Berichtdoor Ariel » Zo Sep 14, 2008 12:46 am

Ik ben bang dat de Anti-Anti-Islam voor meer problemen zal zorgen dan de Anti-Islam , Ik vermoed dat het aantal van 400 - 1000 deelnemers dik overdreven is. De meeste mensen durven niet meer lijkt mij.

Ik kan niet wachten hoe deze soap afloopt.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.


Terug naar “Eurabia”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten