De islamisering van Duitsland

Mahalingam
Berichten: 39430
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De islamisering van Duitsland

Berichtdoor Mahalingam » Di Mar 03, 2015 10:28 pm

het Islamischen Kulturzentrums in Bremen (IKZ) is een moskee met toebehoren. Geld komt uit Arabië waar salafisten het religieus voor het zeggen hebben. De vrouwen lopen in niqab. het was de thuisbasis van een aantal afgereisde jihadisten.
En als je de bestuurders dan vraagt over salafisten, ja daar hebben ze wel van gehoord maar die hebben ze nooit hier gezien.
En verder: het bestuur houdt prima toezicht en er gaat niks en niemand in of uit zonder hun medeweten.
Dat is voor de overheid geen geruststelling, integendeel kennelijk. Dus tijdens de Bremer terreur-paniek kwam een groep agenten met een stormram via de voordeuren naar binnen en liepen met hun laarzen overal. En mannen werden geboeid.
Bremer Islamverein nach Polizeiaktion: "Sie haben uns gedemütigt"
http://www.spiegel.de/panorama/gesellschaft/islamisches-kulturzentrum-in-bremen-beschwerde-gegen-razzia-a-1021571.html
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72589
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De islamisering van Duitsland

Berichtdoor Ariel » Di Mar 03, 2015 11:04 pm

Politie Bremen zoekt 'Nederlandse' islamisten

De politie van Bremen zoekt naar vier islamisten die vanuit Nederland op weg waren naar de Noord-Duitse stad om daar mogelijk een aanslag te plegen. Dat meldde de lokale zender Radio Bremen dinsdagavond. Een terreurwaarschuwing van de autoriteiten hield de stad afgelopen weekeinde in de greep. Zwaarbewapende agenten patrouilleerden in de binnenstad.

Hoewel de politie zondagmiddag na huiszoekingen en een inval in een moskee het dreigingsniveau naar beneden bijstelde, gaat het politieonderzoek op volle kracht verder. De autoriteiten geven weinig informatie vrij. Volgens Radio Bremen zijn er concrete aanwijzingen dat er zondagavond een aanslag had moeten plaatshebben.

Onduidelijk is of de vier gezochte 'Nederlandse' islamisten de hoofddaders van de geplande terreurdaad waren of dat het om helpers gaat. Ook is nog niet bekend of ze wapens bij zich hebben.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Mahalingam
Berichten: 39430
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De islamisering van Duitsland

Berichtdoor Mahalingam » Do Mar 05, 2015 12:59 am

Er was nog een incident bij dat kamp in Dresden.
Van Pegida kwam "Ed, den Holländer" een kijkje nemen en vroeg aan Danilo Starosta hoeveel asylanten hij in zijn tent heeft. Het antwoord daarop was "Wenn du noch mal Asylant sagst, werd’ ich richtig ekelig.”
Ook zonder herhaling werd die ekelig.En sloeg Ed op zijn bek. Aanklacht is gedaan.
Danilo Starosta is gesubsidieerd Fachcoach der Fachstelle Jugendhilfe – Demokratiewerte gegen Rechtsextremismus.
http://www.pi-news.net/2015/03/video-danilo-starosta-kulturbuero-sachsen-wird-handgreiflich-gegen-ed-den-hollaender/#more-451054
    DANILO STAROSTA hat eine fremdenfeindliche Straftat begangen. Diese war rassistisch und ausländerfeindlich motiviert.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 42311
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De islamisering van Duitsland

Berichtdoor Pilgrim » Do Mar 05, 2015 5:11 pm

Bremen: wapendeal tussen beruchte Arabierenclan en radicale islamieten?

Geplaatst op 5 maart 2015

Afbeelding

De door de senator Binnenlandse Zaken Ulrich Mäurer (SPD) aangevoerde veiligheidsautoriteiten van de stad Bremen hebben zich tot nu toe heel erg ingehouden met het geven van informatie m.b.t. de achtergronden van het acute terreurgevaar in de kleinste deelstaat van de Bondsrepubliek Duitsland. Volgens de nu bekend geworden uiterst explosieve informatie, vooral met het oog op de komende deelstaatverkiezingen, een begrijpelijke ontwikkelingsgang – vanuit de zienswijze van de voor deze waanzin verantwoordelijke sociaaldemocraten.

De binnenstad van Bremen leek het afgelopen weekend plotseling op veel plaatsen op een zwaar bewaakte gevangenis. Met machinegeweren en kogelvrije vesten uitgeruste politieagenten doorkruisten de voetgangerszones en bewaakten belangrijke punten zoals het raadhuis of het parlement van Bremen.

Tegelijkertijd werd door speciale eenheden van de politie het islamitisch cultuurcentrum (IKZ) aan de Breitenweg in Bremen en later ook de woning van een verdachte radicale islamiet in Bremen-Noord doorzocht.

Wat betreft de achtergrond lieten de verantwoordelijke veiligheidsautoriteiten de bezorgde mensen slechts weten dat er sprake was van zeer concrete aanwijzingen over een geplande terreuraanslag door tot geweld bereide radicale islamieten.

Tot nu toe hulden de door de senator Binnenlandse Zaken Ulrich Mäurer (SPD) aangevoerde Bremer veiligheidsautoriteiten zich over de exacte achtergronden in stilzwijgen.

Aan dit geheimzinnige gedoe werd nu een einde gemaakt door de voorzitter van het door de politie doorzochte islamitische cultuurcentrum, Mohammad Omar Habibzada. In het kader van een persconferentie overhandigde hij de aanwezige journalisten het doorzoekingsbevel van het openbaar ministerie, dat ongelooflijke details bevatte, aldus de “Weser Kurier”:

“In het document staat o.a. dat de 39-jarige Libanees, die in het middelpunt van het onderzoek staat, midden oktober vorig jaar geprobeerd zou hebben een wapendeal te sluiten met een lid van een Koerdisch-Libanese familieclan.”

Het zou gaan om 60 machinegeweren en automatische pistolen van het kaliber .38. Hij zou de wapens tot midden december in het IKZ onder vrienden en familieleden hebben verdeeld. Sinds eind februari had de beschuldigde bovendien contact met vier mannelijke personen. Die zouden eveneens wapens bezitten.”


De door de SPD geleide deelstaat Bremen ondervindt al jarenlang kritiek om door een te lakse en voor ideologisch verblinde politiek de fundamenten gelegd te hebben voor het feit dat de stadstaat een bolwerk voor radicale islamieten kon worden.

Vooral de voor de veiligheid van Bremen verantwoordelijke senator Binnenlandse Zaken Ulrich Mäurer (SPD) werd in het verleden zwaar bekritiseerd door afgewezen en tot vertrek gedwongen asielzoekers gewoon niet uit te zetten.

Verder staat Bremen er in het hele land om bekend consequent te buigen voor die vreselijk aardige grote Arabische families – wat met betrekking tot de aanstaande deelstaatverkiezingen op 10 mei, vooral gezien bovenstaande informatie, de sociaaldemocraten nog wel eens de nodige hoofdpijn zou kunnen bezorgen.

Bron: http://info.kopp-verlag.de

Auteur: Torben Grombery

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2015/03/05 ... more-84239
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72589
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De islamisering van Duitsland

Berichtdoor Ariel » Vr Mar 06, 2015 10:23 pm

Moslimleerlingen op basisschool: ‘Christenen moeten dood’ en ‘Joden net zo erg als zwijnen’

Duitsland, maart 2015

Tijdens lessen over de Hebdo-aanslagen op een basisschool in Neu-Ulm, zeggen 9- en 10 jarige kinderen o.a. ‘Christenen moet je doden’ en Joden zijn net zo erg als zwijnen’. Ze vinden ook dat de slachtoffers van de aanslagen hun dood hebben verdiend. Een van de ergste scheldwoorden is ‘Jij christen!’

Volgens een interne schoolnotitie gaat het om kinderen die het grootste deel van hun vrije tijd in islamitische instanties doorbrengen: ‘Ze worden daar zo geïndoctrineerd, dat ze geen enkel respect voor andere religies hebben’. De schokkendste uitspraken komen van kinderen die de plaatselijke moskee bezoeken, die is aangesloten bij het Verband Islamischer Kulturzentren (VIKZ). De VKIZ is een van de grootse islamitische koepelorganisaties in Duitsland en is actief op veel plaatsen, waaronder internaten.

Een woordvoerder van de plaatselijke VKIZ moskee zegt dat hij niet begrijpt hoe de kinderen tot hun uitlatingen komen.

bron
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6270
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: De islamisering van Duitsland

Berichtdoor Ali Yas » Za Mar 07, 2015 12:10 am

Ariel schreef:
Volgens een interne schoolnotitie gaat het om kinderen die het grootste deel van hun vrije tijd in islamitische instanties doorbrengen: ‘Ze worden daar zo geïndoctrineerd, dat ze geen enkel respect voor andere religies hebben’.

Dat hoeft ook niet. Maar het is veel erger: ze hebben geen enkel respect voor andere mensen (alleen voor moslims).
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72589
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De islamisering van Duitsland

Berichtdoor Ariel » Za Mar 07, 2015 12:55 am

'Islamisten planden aanslag centrum Bremen'

Vier gezochte islamisten zijn daadwerkelijk in Bremen geweest. De extremisten zouden onder meer de kathedraal, de synagoge en een belangrijk plein in het centrum op het oog hebben gehad. Dat meldde zowel de omroep ZDF als Radio Bremen vrijdagavond. In de Duitse stad was afgelopen weekeinde een grote antiterreuroperatie.

De politiechef in Bremen gaat ervan uit dat de vier vorige week vrijdag naar de hanzestad zijn gereisd. „Maar hoe lang ze hier daadwerkelijk waren, kunnen we niet zeggen.” De autoriteiten in Bremen willen niets zeggen over mogelijke doelen. „We zouden tipgevers en het onderzoek dan in gevaar brengen”, legt een woordvoerster van het stadsbestuur uit.

De verdachten zouden vier Franstalige mannen van Noord-Afrikaanse afkomst zijn. Ze waren naar verluidt via Nederland naar Bremen gereisd. Ze zouden onder meer bij een moskee in de buurt van het hoofdstation zijn gezien. Het gebedshuis en de omgeving werden doorzocht op zoek naar wapens, maar tevergeefs.

Ook de vier verdachten zijn nog spoorloos. De veiligheidsdiensten zijn nog druk naar hen op zoek, maar de beveiliging op straat is teruggeschroefd.

Een handlanger van de vier, een 39-jarige Libanees, zou zestig machinegeweren hebben gekocht. Hij werd gearresteerd en zat kort vast.

In Duitsland is de afgelopen weken diverse keren gewaarschuwd voor terreur. Een carnavalsoptocht in Braunschweig werd om die reden op het laatste moment afgeblazen.

bron
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72589
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De islamisering van Duitsland

Berichtdoor Ariel » Zo Mar 08, 2015 6:44 pm

Waarschuwing voor extremisten in Duits leger

De Duitse militaire inlichtingendienst (MAD) waarschuwt voor moslimextremisten die bij het leger gaan werken om met wapens te leren omgaan. De dienst heeft al zeker twintig voormalige militairen uit het Duitse leger geïdentificeerd, die naar Syrië en Irak zijn gereisd.

Dat zegt Christof Gramm, het hoofd van de MAD, in de zondageditie van de krant Die Welt. Hij laat weten dat hij geen informatie heeft over actieve Duitse militairen die naar het Midden-Oosten zijn gereisd om zich aan te sluiten bij Islamitische Staat of een andere extremistische groep.

Gramm wil dat zijn dienst meer mogelijkheden krijgt om onderzoek te doen naar mensen die tot het leger willen toetreden. Gramm laat weten dat er een uitvoerige screening is voor mensen die gaan werken met geheime documenten of bij installaties die het doelwit zouden kunnen zijn van terroristen. Volgens Gramm is er niet zo'n uitvoerige controle voor kandidaten voor een carrière in het leger.


Nog maar een keer...Neem geen moslims aan in het leger !!!!!
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Zwartmeer
Berichten: 12357
Lid geworden op: Zo Jan 26, 2003 3:12 pm

Re: De islamisering van Duitsland

Berichtdoor Zwartmeer » Zo Mar 08, 2015 7:43 pm

Ariel schreef:
Waarschuwing voor extremisten in Duits leger

De Duitse militaire inlichtingendienst (MAD) waarschuwt voor moslimextremisten die bij het leger gaan werken om met wapens te leren omgaan.

Iedereen kan in een paar minuten leren hoe je met een wapen moet omgaan. Een kleuter weet al dat je het wapen moet richten op waar je op schieten wil. Ik zie infiltratie van moslimextremisten in het leger als een veel groter probleem dan wapenles. En dan vooral als iemand in een hogere positie komt.
Een pacifistische moslim is als een vegetarische krokodil.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 42311
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De islamisering van Duitsland

Berichtdoor Pilgrim » Zo Mar 08, 2015 11:25 pm

“Integratiehuichelarij in Duitsland”: Buschkowsky waarschuwt voor radicale islamieten

Geplaatst op 8 maart 2015

De (nog) burgemeester van Berlin-Neukölln, Heinz Buschkowsky, heeft in duidelijke taal voor een toename van het radicaalislamitische fundamentalisme in Duitsland gewaarschuwd. Inmiddels zouden zelfs 3-jarige kinderen in crèches hoofddoeken dragen.

Heinz Buschkowsky, nu nog burgemeester van Berlin-Neukölln, ziet dat de radicaalislamitische fundamentalisten in opmars zijn. In enkele crèches in Neukölln zouden 3-jarige meisjes al een hoofddoek dragen, zei hij tegen de “Augsburger Allgemeine”. “Van zoiets was vijf jaar geleden nog geen sprake.” Salafisten zouden meisjes van scholen in het district ertoe oproepen de hidjab te dragen “in plaats van de zondige jeans”. Hidjab betekent verhulling.

Bij klassenexcursies zouden ouders staan op islamitische begeleiders en zouden de conciërge het willen verbieden de gymzaal te betreden als hun dochters zich daar zouden bevinden. “De integratie maakt geen voortgang, maar een soort landverovering door fundamentalistische over-religiositeit”, zei de SPD-politicus en bekritiseerde “deze huichelarij van het unieke succesverhaal van de integratie in Duitsland.”

Schandaal op de basisschool
Op een basisschool in Neu-Ulm zijn meerdere leerlingen door radicaalislamitische uitlatingen tijdens de lessen opgevallen. De autoriteiten bevestigden vrijdag een desbetreffend bericht van de “Augsburger Allgemeine”. Volgens het bericht hadden kinderen tijdens de lessen ethiek verkondigd dat christenen gedood zouden moeten worden en dat de satirici van het Franse tijdschrift “Charlie Hebdo” de dood verdiend zouden hebben.

Afbeelding
Heinz Buschkowsky

Bron: www.focus.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2015/03/08 ... more-84483
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 39430
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De islamisering van Duitsland

Berichtdoor Mahalingam » Do Mar 12, 2015 2:55 pm

Een vrouw loopt in de metro van Düsseldorf en ziet opeens een grote zwarte enge spin zitten. Arachnofobie is een wijd verspreide aandoening.
De vrouw drukt de paniekknop in, de vraag stelt zich: is dit een aanval met biologische wapens? Men neemt het zekere voor het onzekere en de metro wordt stilgelegd.
Het blijkt een plastic spin te zijn die iemand aan een wand had vastgeplakt.
Wat een verhoogde alarmfase al niet te weeg brengt !
http://www.telegraaf.nl/buitenland/23792360/__Metro_stilgelegd_om__megaspin___.html
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19232
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Het kopvod als overwinnings- en onderwerpingsvlag

Berichtdoor King George » Zo Mar 15, 2015 1:04 pm

Duitse docentes mogen wel hoofddoek dragen

VRIJDAG, 12:26 BUITENLAND

Afbeelding
Einde verbod hoofddoekjes Duitse docenten

Video afspelen 00:58

Duitse docenten op openbare scholen mogen toch een hoofddoek dragen. De hoogste rechter in Duitsland, het Constitutioneel Hof, heeft geoordeeld dat het bestaande verbod ongrondwettelijk is. In 2003 stond datzelfde Hof het verbod nog toe.

De uitspraak van de rechters in Karlsruhe komt na een klacht van twee Duitse docenten in de deelstaat Noordrijn-Westfalen. Daar geldt al jaren een verbod op de hoofddoek in de klas van openbare scholen. Tegelijkertijd zijn christelijke symbolen expliciet toegestaan in de wetgeving van de deelstaat. Die ongelijkheid was voor de docenten reden beroep aan te tekenen bij het Hof.

Bevoorrecht
Het Hof oordeelt nu dat het onderscheid tussen het christelijke geloof en de islam in strijd is met de vrijheid van religie. Voor alle geloven moeten dezelfde wetten gelden. Een aantal deelstaten heeft de afgelopen jaren echter een verschil gemaakt en het christendom volgens het Hof bevoorrecht.

Verder oordelen de rechters dat een hoofddoekverbod alleen mag worden ingesteld als de normale gang van zaken op een school wordt verstoord. Of als de neutraliteit van de overheid in het geding is.

Niet alle deelstaten hebben een hoofddoekverbod. Evenmin wordt daar onderscheid gemaakt tussen geloven.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72589
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De islamisering van Duitsland

Berichtdoor Ariel » Di Mar 17, 2015 3:00 pm

Inval in islamitisch centrum Duitsland

De Duitse politie heeft dinsdag een inval gedaan in een islamitisch centrum in Stuttgart. Volgens justitie werd het scholing- en cultuurcentrum Mesdsjid Sahabe gebruikt als ontmoetingspunt door sympathisanten van terreurbeweging Islamitische Staat.

Ongeveer zeventig politiemensen waren bij de inval en doorzoeking van het pand betrokken. Volgens de minister van Binnenlandse Zaken van de deelstaat Baden-Württemberg waren er concrete aanwijzingen. Het centrum wordt voornamelijk door salafisten bezocht.

Voor zover bekend is niemand aangehouden.

bron
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72589
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De islamisering van Duitsland

Berichtdoor Ariel » Di Mar 17, 2015 4:59 pm

Terreurdreiging Duitsland steeds groter

De terreurdreiging in Duitsland neemt steeds grotere vormen aan en heeft de regering ertoe aangezet meer geld uit te trekken voor politie, recherche (BKA) en de binnenlandse veiligheidsdienst. Volgens minister van Binnenlandse Zaken, Thomas de Maizière, is het „aantal gevaarlijke mensen nog nooit zo groot geweest”. De bewindsman maakte dinsdagochtend bekend dat zijn ministerie 400 miljoen euro extra krijgt.

Volgens de Duitse krant Bild lopen er volgens de directeur van de BKA zeker 289 gevaarlijke islamisten rond in de Bondsrepubliek. Eerder gingen de autoriteiten nog uit van 260 personen. De stijging is reden te meer om de capaciteit van de opsporingsdiensten uit te breiden. Van 2016 tot 2019 worden de drie eenheden met 750 mensen versterkt, aldus de Maizière. Geld is er ook voor een betere uitrusting van de politie, BKA en de veiligheidsdienst.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 42311
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De islamisering van Duitsland

Berichtdoor Pilgrim » Zo Mar 22, 2015 6:00 pm

“Gekwetste religieuze gevoelens”: Beierse kinderopvang mag niet “Sint Josef” heten

Geplaatst op 22 maart 2015

In Neder-Beieren is een heftige ruzie ontbrand over de naam voor een kinderopvang. Bij een stemming in een gemeenteraad werd de naam “Sint Josef” afgekeurd: de meerderheid vond de naam “niet meer van deze tijd” – hij zou “de religieuze gevoelens van anderen kunnen kwetsen”.

In het Neder-Beierse Markt Essenbach werd bij een stemming in de gemeenteraad de naam “Kinderopvang Sint Josef” afgewezen. De motivering van enkele gemeenteraadsleden voor hun “Nee” zorgt voor ruzie, aldus de “Süddeutsche Zeitung” in haar gedrukte versie van afgelopen woensdag.

Van de in totaal 24 gemeenteraadsleden stemden slechts 8 voor de naam “Sint Josef”. Ook de leiding van de kinderopvang wees de naam blijkbaar af: “De naam ´Sint Josef´ is niet meer van deze tijd”, aldus haar motivering volgens de “Süddeutsche Zeitung”.

Critici spreken van “cultuurbreuk”
In Essenbach bestaan sinds mensenheugenis al veel Josefs en Josefines. Daarom bestaat er zelfs een Josef-vereniging, die actief deelneemt aan het gemeenteleven en die ook de naam voor de kinderopvang bedacht. De voorzitter van de vereniging, Josef Pfriemer, zou eveneens aan de stemming hebben deelgenomen en uiteindelijk boos de zaal verlaten hebben, staat er in het bericht.

“Men wilde gewoon geen naam die wellicht de religieuze gevoelens van anderen kwetst”, klaagde Pfriemer tegenover de “Süddeutsche Zeitung”. Hij maakte bezwaar tegen de volgens hem gepleegde “cultuurbreuk” in het katholieke Neder-Beieren. “alleen daar, waar tradities niet meer geleefd worden, worden ze snel vergeten”, zei de voorzitter verder.

Josefdag sinds 1970 geen feestdag meer
De heilige Josef is de beschermheilige van families en kinderen. De CSU had de Josefdag echter al in 1970 als feestdag afgeschaft.

Bron: www.focus.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2015/03/22 ... more-85362
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Marieke
Berichten: 440
Lid geworden op: Zo Mei 19, 2013 3:54 pm

Re: De islamisering van Duitsland

Berichtdoor Marieke » Wo Mar 25, 2015 9:02 pm

Het gaat van kwaad tot erger...

Eerste Sharia-bank in Duitsland

Duitsland kan zich opmaken voor de eerste volledig islamitische bank, met een islamitische regelgeving. De bank wordt verwacht in juli en is bedoeld als sharia-variant van bankdiensten voor islamitische particulieren in Europa.

De grootste islamitische bank in Turkije, investeerder Kuveyt Türk, heeft dat bekendgemaakt, aldus Reuters. De dochteronderneming zal de naam KT Bank AG gaan dragen en zal gevestigd zijn in het Duitse Frankfurt. De bank richt zich op de islamitische Europese gemeenschap, waarvan vele met een Turkse afkomst.

Islamitische markt

Islamitische financiën krijgen nog niet echt voet aan de grond door een gefragmenteerde markt en een tekort aan een industrie-specifieke regelgeving. Groot-Brittanië blijft op dit moment Europa's grootste marktaanbieder van Islamitische financiering, met vijf volledig islamitische banken.

Op dit moment ligt er ook in Luxemburg een plan van een investeerder voor een Islamitische bank.

Bron: http://www.metronieuws.nl

Tja, ik snap ook wel dat ze in een Europees land als Duitsland natuurlijk niet die hele zuivere sharia gaan invoeren, met stenigen en handen afhakken enzo. Maar elke vorm van islam die je in een land ziet, is er een teveel, toch?
Vrede verdwijnt, waar de islam verschijnt...

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72589
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De islamisering van Duitsland

Berichtdoor Ariel » Wo Mar 25, 2015 11:22 pm

Marieke schreef:Het gaat van kwaad tot erger...

Eerste Sharia-bank in Duitsland

Tja, ik snap ook wel dat ze in een Europees land als Duitsland natuurlijk niet die hele zuivere sharia gaan invoeren, met stenigen en handen afhakken enzo. Maar elke vorm van islam die je in een land ziet, is er een teveel, toch?


Absoluut Marieke. Islam krijgt veel te veel macht in Europa.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 42311
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De islamisering van Duitsland

Berichtdoor Pilgrim » Zo Mar 29, 2015 6:05 pm

De ontkende islamisering van Duitsland en Europa

Geplaatst op 28 maart 2015

Afbeelding

Feiten tegen medialeugens dat er geen sprake zou zijn van islamisering in Duitsland.

. + 750% moslims in Duitsland sinds 1972.
. Sinds 1972 stijgt het aantal moslims met 8.400 per maand.
. + 10.000 moslims per maand van 2015 tot 2030 in Duitsland.
. + 130% meer werklozen onder de Turken in vergelijking met de Duitsers.
. 90% van de Libanezen in Duitsland leeft van Hartz IV.
. 80% van de roofmisdaden in Berlijn wordt door buitenlanders gepleegd.
. 75% van de Turken in Berlijn heeft geen afgesloten schoolopleiding.
. 50% van de nieuw geboren kinderen in Berlijn zijn buitenlanders.
. 44% van de Turken in Berlijn is werkloos.
. 40% hogere geboortecijfers bij de Turken in vergelijking met de Duitsers.

Alle bovenstaande feiten zijn afkomstig uit serieuze bronnen (o.a. TAZ, ZDF, Morgenpost enz.) en vormen zodoende geen overtreding volgens §130 van het Wetboek van Strafrecht (volksophitsing).

Dat zou ook helemaal mooi zijn dat het verbreiden van feiten volksophitsing zou betekenen. Alle feiten kunnen nagelezen worden op het volgende Twitter-account: https://twitter.com/ThomasGreiner10

Bron: http://michael-mannheimer.net

Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2015/03/28 ... en-europa/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 42311
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De islamisering van Duitsland

Berichtdoor Pilgrim » Zo Mar 29, 2015 6:13 pm

Zo ziet iemand eruit die burgermoed toont!

Geplaatst op 28 maart 2015

Afbeelding

Dominik (foto) is jong, beweeglijk en goed getraind. Desondanks kon hij niet voorkomen dat hij bruut in elkaar geslagen en met een glazen fles ernstig toegetakeld werd, want een afvaardiging van de ons met hun “veelzijdige cultuur, hun hartelijkheid en hun levensvreugde” verrijkende nieuwe burgers van Duitsland liet zijn hartverwarmende vriendelijkheid de vrije loop in zijn gezicht en op zijn hoofd. Waarom? Was Dominik wellicht onvriendelijk of zelfs onbehouwen opgetreden? Nee, want we weten: normaal gesproken volstaat het om gewoon Duitser te zijn, en als je het dan toch waagt om een vrouw te beschermen tegen de intimidaties en misschien zelfs aanvallen van de nieuwe heerserstypes, dan levert men de ingrediënten voor een bloedorgie.

Wat zich precies heeft afgespeeld, schetst de moedige jonge man als volgt op zijn Facebook-pagina:

Zo zie je eruit als je burgermoed toont!

Gisteren werd een vriendin door twee “jongeren met migratieachtergrond” eerst betast en daarna uitgescholden. Toen ik tegen hen zei om door te lopen, kwam er eentje naar me toe en fluisterde in mijn oor “Dat is een wijf, die is niks waard!”. Nadat ik tegen hen zei dat ze nu moeten opdonderen, zei de ene heel serieus: “Weet je wie ik ben? We krijgen je buiten wel! We wachten op je...”

Ik kende hem niet en bleef heel kalm en heb gezegd: “Ga gewoon weg.” Dat ik niet van hen onder de indruk was, moet hen zo woedend gemaakt hebben, dat eentje me gestoten en de ander me tegelijkertijd een glazen fles in het gezicht heeft geduwd. Ik keerde me af en wilde me verdedigen, toen een jonge vrouw naast me schreeuwde: “Mijn god, je bloedt!” De beveiliging heeft de twee onmiddellijk gepakt en mij naar boven gebracht, waar ik op de ambulance en de politie gewacht heb, omdat ik meerder handdoeken tegen het bloeden had gebruikt.

Conclusie:

- bijna 30 steken in het gezicht genaaid
- 1 liter bloed verloren
- 2 cm verder naar boven en ik was een oog kwijtgeraakt
- lichte hersenschudding

Ondanks bijna twee jaar Krav Magna heb ik deze onverwachte aanval niet zien aankomen en kon ik me er ook niet tegen verdedigen, omdat de eerste stoot me uit balans bracht en toen ook meteen de fles kwam.

Ook al ben ik geschokt door de overdreven hardheid, kan ik zulk gedrag tegenover vrouwen niet goedkeuren en ik ben geschokt door de gewetenloosheid waarmee deze aanval plaatsvond. Dat is ook de reden waarom ik dit hier post.

Desondanks zou ik op ieder moment opnieuw zo handelen.


De vrouwen verachtende opvatting van de aanvaller en de daaropvolgende scènes spreken voor zich en laten weinig twijfel open m.b.t. de ideologische, culturele achtergronden.

Dominik had twee “fouten”: hij is blond, hij heeft blauwe ogen en heeft het gewaagd zich te verzetten. Hij behoort tot die mensen, die het zich hier vestigende geweld tegen vrouwen niet willen accepteren en niet stilzwijgend toekijken hoe de ruwheid van deze onculturen bij ons dagelijks leven gaan horen. Wie echter zoals Dominik dapper ingrijpt, is in het Duitsland van nu zijn leven niet meer zeker.

Hij zou “op ieder moment opnieuw zo handelen” – bedankt Dominik en van harte beterschap!

Bron: www.pi-news.net

Auteur: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2015/03/28 ... more-85718
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19232
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: De islamisering van Duitsland

Berichtdoor King George » Za Apr 04, 2015 2:02 pm

Rostock: volledig gemeubileerde woningen voor “vluchtelingen”, gevulde koelkasten, nieuw beddengoed en nieuwe handdoeken

Afbeelding

Breed grijnzend en trots poseren de medewerkers van de gemeentelijke onderneming WIRO voor een foto.

Afbeelding

Waarom? Karolin Finck, Jennifer Ahrens, Martin Reimer, Constanze Allwardt en Thomas Krentz richtten in Rostock 20 volledig gemeubileerde woningen voor vluchtelingen in en omdat ze zo blij zijn met de nieuwe bewoners werden de huisregels met “hartelijk welkom” tegelijk ook maar in het Arabisch geschreven.

Onder het motto “want ze weten niet wat ze doen” vulden ze ook tegelijk de koelkasten en legden nieuw beddengoed en handdoeken klaar. Was er ooit sprake van zo´n inzet en overgave voor arme Duitse gezinnen of daklozen? Hoeveel woningen richtte de onderneming WIRO voor de armen in Rostock in en vulde zij bovendien de koelkast? Hoeveel Duitse gezinnen zijn op zoek naar woonruimte of staan op de wachtlijst van woningbouwverenigingen?

Of er werkelijk oorlogsvluchtelingen uit Syrië de woningen betrekken, kan niet beoordeeld worden respectievelijk zie je nauwelijks. In de meeste gevallen komen er alleen mannen. Maar of het nu gezinnen zijn of mannen, de medewerkers van WIRO zal het grijnzen nog vergaan, want de met liefde ingerichte woningen zullen ze niet meer herkennen.


https://ejbron.wordpress.com/2015/04/03/rostock-volledig-gemeubileerde-woningen-voor-vluchtelingen-gevulde-koelkasten-nieuw-beddengoed-en-nieuwe-handdoeken/
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 42311
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De islamisering van Duitsland

Berichtdoor Pilgrim » Zo Apr 05, 2015 11:34 pm

Het gif van de islamitische intolerantie

Geplaatst op 5 april 2015

Afbeelding

Een artikel uit het jaar 2010, maar nog steeds uiterst actueel!: Foutieve ontwikkeling met ernstige gevolgen: de lerarenvakbond in Berlijn waarschuwt voor de gevolgen van een pedagogische noodtoestand in islamitische families. De onderwijsautoriteit echter waarschuwt leraren voor “morele overweldiging” met westerse vrijheidswaarden.

Zelfs de lerarenvakbond heeft het nu opgemerkt: waar Duitsers nog slechts een minderheid zijn, in klaslokalen en op schoolpleinen in bepaalde wijken, gaat het tamelijk woest toe; de intolerantie treft Duitse medescholieren en anders gelovigen – de vakbondskleden spreken van “niet-moslims” –, meisjes sowieso. Maar ook het vrouwelijke onderwijspersoneel en goede leerlingen zijn het slachtoffer van enorme discriminatie en verbale of lichamelijke aanvallen. En eindelijk wordt nu openlijk benoemt wat iedereen al lang weet die niet lijdt aan wereldaanschouwelijk beïnvloede waarnemingsstoornissen: het gaat hier niet om de zoons van immigranten uit Polen, Kazachstan of Italië, maar om jonge moslims. Om deze reden had de Berlijnse Vakbond Opvoeding en Wetenschap (GEW) een uitnodiging verstuurd voor een workshop, wat velen al als een kleine sensatie zouden willen beoordelen.

Buitengewoon hieraan is echter alleen dat pas de ruzie rondom Thilo Sarrazin´s boek “Deutschland schafft sich ab” zulke en gelijksoortige bijeenkomsten voortbrengt en niet het reëel al jarenlang smeulende conflict van buiten zijn oevers tredende, vaak gewelddadige intolerantie op scholen met veel islamitische leerlingen. Natuurlijk beriep de GEW zich niet op Sarrazin, maar op een eigen analyse, die verscheen in het eigen vakbondsblad “Berlijnse lerarenkrant”.

Christenen worden ten onrechte als “ongelovigen” gemeden
Dat het nu bediscussieerde artikel “Duitservijandigheid op scholen – over de oorzaken van een toenemende tendens onder jongeren van Turkse en Arabische komaf” al bijna een jaar geleden in de krant stond – onopgemerkt, werd daarbij verzwegen. Dat het artikel nu officieel wordt aanbevolen aan leraren, laat alleen maar zien hoe explosief de stemming intussen geworden is.

De schrijvers Andrea Posor en Christian Meyer behoren tot de “commissie voor multiculturele aangelegenheden”, wat verklaart waarom zij bij de omschrijving van de buitensluiting van de Duitse minderheid door de meerderheid van islamitische medescholieren alleen willen vermoeden dat het “verbindende element” van deze groep “veelal de gemeenschappelijke islam lijkt te zijn”. Christenen, aldus de schrijvers, zouden “onterecht als ongelovigen” gemeden worden, wat een bepaalde onwetendheid van fundamentalistische islamideologie verraadt. De filmmaaksters Güner Balci en Nicola Graf hebben dit in hun film “Strijd in het klaslokaal” (tv-documentaire over de cultuurstrijd in het klaslokaal: in verloren positie) op niet mis te verstane wijze als foutieve ontwikkeling met ernstige gevolgen gedocumenteerd, en niet alleen in Berlijn.

Het ontbreekt aan interculturele competentie
De meeste deelnemers aan de buitengewone GEW-bijeenkomst wilden, zo meldt de “Berliner Tagesspiegel”, niet ruziën over “Duitservijandigheid”, omdat dit slechts één bevinding onder velen zou zijn. Alles wat anders zou zijn, wordt gepest, zei de lerares Mechthild Unverzagt. Op haar school zouden Duitse leerlingen al lange tijd vragen om in de pauzes binnen te mogen blijven. Maar over het algemeen blijft de ruzie zo mak als een lammetje en georiënteerd langs de politiek correcte scheidslijn. Het zou ontbreken aan interculturele competentie en het zou veelmeer gaan om de poging van sociaal achtergestelde leerlingen om kracht te demonstreren.

Deze zienswijze – volgens welke er zelfverdediging in het spel zou zijn, niet echter de fatale gevolgen van de pedagogische noodtoestand in islamitische families en indoctrinatie door islamitische en radicaalislamitische moskeeverenigingen – heeft de vakbond de afgelopen tientallen jaren veel leden gekost. Juist betrokken leraren, die in tegenstelling tot functionarissen en politieke ambtenaren steeds opnieuw probeerden misstanden openbaar te maken, geven berustend op.

Meedogenloze ignorantie
De leraar Wolfgang Schenk bijvoorbeeld, ooit woordvoerder van de “Alternatieve Lijst”, heeft desbetreffende ervaringen moeten verzamelen hoe de vakbond en de onderwijsautoriteit hem afwimpelden toen hij zich wegens vrouwvijandige overvallen op leraressen of scheldwoorden zoals “Nazi”, “sletten”, “racist” of de dreigende uithuwelijking van een leerling tot hen wendde. Men adviseerde hem zich rustig te houden om daarmee geen voorzet aan de rechts-radicalen te geven. Deze gewetenloze ignorantie wordt tot op de dag van vandaag volgehouden. Al in de vroege jaren-90 zou de invloed van de islamverenigingen en van bepaalde moskeeverenigingen merkbaar zijn geworden, wier antiwesterse, antidemocratische ressentiment intussen de sfeer op veel scholen met steeds meer succes vergiftigen, zegt Schenk. De “Duitservijandigheid”zou in werkelijkheid slecht één van de vele fenomenen van buitensluiting zijn.

De Berlijnse onderwijsautoriteit heeft zojuist een handreiking m.b.t. de islam naar de scholen gestuurd. Het boekje, veelvuldig bewerkt en nu in ieder geval ontdaan van de clandestiene aanbevelingen van een imam die werd opgeleid op een Frans sharia-instituut, is eigenlijk een schandaal. Er staat geen informatie in over de gevolgen van islamitische seksescheiding en seksualiteit en waarschuwt leraren vooral voor “morele overweldiging” met westerse vrijheidswaarden.

Bron: www.faz.net

Auteur: Regina Mönch

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2015/04/05 ... more-86380
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72589
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De islamisering van Duitsland

Berichtdoor Ariel » Di Apr 14, 2015 5:41 pm

In Duitsland hebben ze een minister die niet 'minder, minder, minder ' roept, maar 'meer, meer, meer.

Duitse minister: meer migranten nodig

Duitsland moet in het buitenland meer reclame voor zichzelf maken, zodat meer migranten naar het land komen. Dat vindt minister Thomas de Maizière van Binnenlandse Zaken. „Wij moeten gericht reclame voor ons land maken, want wij willen dat mensen naar ons toe komen”, zei hij dinsdag tijdens een bijeenkomst in Berlijn.

De minister riep het bedrijfsleven op meer vakkrachten te zoeken in het buitenland. Hij is bezorgd over de agressie en dreigementen tegen asielzoekers in zijn land. In het land bestaat steeds meer weerstand tegen de vele asielzoekers die naar het land komen. Maandag sprak PVV-leider Geert Wilders nog op een bijeenkomst in Dresden van Pegida, een organisatie die tegen wat zij noemt de islamisering van Duitsland strijdt.

De minister sprak tijdens de bijeenkomst met vertegenwoordigers uit de wetenschap, de economie, de kerken, de gemeenten, de vakbonden en organisaties van migranten. Duitsland heeft door de vergrijzing meer buitenlanders nodig om de economie goed te laten draaien.

Anders dan de minister het graag zou zien, bestaat ook al jaren een omgekeerde beweging. Aangetrokken door relatief hoge lonen vertrekken ieder jaar duizenden veelal jonge en goedopgeleide Duitsers naar buurland Zwitserland. Daar wonen inmiddels tegen de 300.000 Duitsers, tot zorg van een aanzienlijk deel van de Zwitsers.

Zij stemden vorig jaar tijdens een referendum in meerderheid voor het beperken van de 'massale immigratie' van voornamelijk EU-burgers naar hun land.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72589
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De islamisering van Duitsland

Berichtdoor Ariel » Wo Apr 15, 2015 12:41 pm

Volgens mij kregen Duitsers de schuld van deze brand. :rolleyes:

Vluchtelingen veroorzaakten brand Hamburg zelf

De brand die dinsdag uitbrak in een vluchtelingencentrum in Hamburg is hoogstwaarschijnlijk door bewoners zelf veroorzaakt. Dat meldt de lokale krant Hamburger Abendblatt op gezag van de politie. De zorg bestond dat het vuur zou zijn aangestoken door tegenstanders van het tehuis voor minderjarigen.

De brand zou zijn ontstaan in een matras, of het daarbij om een ongeluk of opzet gaat wordt nog uitgezocht. De autoriteiten gaan niet uit van een aanslag. Alle vijftien bewoners bleven ongedeerd. Sinds de brandstichting in een asielzoekerscentrum in de plaats Tröglitz begin april zit de angst voor aanslagen er goed in.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19232
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: De islamisering van Duitsland

Berichtdoor King George » Wo Apr 15, 2015 1:58 pm

Het asielhotel was hen kennelijk niet chic genoeg of zo?
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72589
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De islamisering van Duitsland

Berichtdoor Ariel » Vr Apr 17, 2015 9:41 pm

:no1: Goh, je verwacht het niet.....

Crisisoverleg in Duitsland over asielzoekers

De immigrantengolf en het toenemende geweld tegen vluchtelingen zijn zo nijpend geworden, dat Duitsland volgende maand crisisoverleg houdt.

De deelstaten overleggen op 8 mei met de regering van bondskanselier Angela Merkel, liet haar woordvoerder vrijdag weten.

Ook klachten over geldgebrek voor huisvesting van immigranten komen dan aan de orde. Een aantal deelstaten heeft extra geld geëist om de toestroom aan vluchtelingen te kunnen bekostigen. Dit jaar komen er naar schatting vier keer zoveel asielzoekers naar Duitsland als in 2013. Dat waren er toen 100.000. In de eerste drie maanden van dit jaar had Duitsland al ruim 85.000 asielzoekers.

Dinsdag zei minister Thomas de Maizière van Binnenlandse Zaken nog dat Duitsland meer migranten op de arbeidsmarkt nodig heeft om de vergrijzing het hoofd te kunnen bieden. Een dag daarvoor was er juist een grote demonstratie van Pegida-aanhangers in Dresden. PVV-leider Geert Wilders hield een speech voor zo'n 10.000 man. Pegida ziet buitenlandse invloeden, zoals de islam, als een bedreiging voor Europa. De beweging moet ook niets hebben van arbeidsmigranten.

Het meest recente incident van geweld tegen asielzoekers was begin van de maand in Tröglitz. Daar werd een asielzoekersopvang in brand aangestoken. Dat gebeurde na wekenlange protesten van rechtsextremisten tegen de komst van asielzoekers.

bron
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.


Terug naar “Eurabia”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 6 gasten