Nieuws uit Duitsland

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76177
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De islamisering van Duitsland

Bericht door Ariel »

Afbeelding

Terroristen prijken in Duits museum naast Luther King en Socrates

In een Duits museum werd vorige week een kunstwerk tentoongesteld waar verschillende terroristen – daders achter de aanslagen van de Bataclan, 9/11 en Zaventem – worden afgebeeld naast Martin Luther King en Socrates. Figuren die “gestorven zijn voor hun overtuiging”, klinkt het. De Franse ambassade reageert “geschokt”.

Sinds 29 november wordt in het Berlijnse kunsthuis Bethanien een kunstwerk van twee Deense kunstenaars tentoongesteld genaamd: “Het Museum van de Martelaars”. Onder meer doodgeschoten burgerrechtenactivist Martin Luther King en Grieks filosoof Socrates, die overleed na het drinken van gif, zijn te zien op het kunstwerk.

“Gestorven voor hun overtuiging”

Naast King en Socrates worden echter ook verschillende terroristen afgebeeld op het kunstwerk. Ismaël Omar Mostefaï (een van de drie schutters die in november 2015 een bloedbad aanrichtte in de Parijse concertzaal Le Bataclan), Mohammed Atta (een van de vliegtuigkapers van 9/11) en de daders achter de aanslagen in Zaventem van 22 maart 2016 prijken er naast heroïsche persoonlijkheden zoals King en Socrates. Figuren die “gestorven zijn voor hun overtuiging”, klinkt het.

De Franse ambassade in Duitsland laat weten “geschokt” te zijn. “Dit standpunt is choquerend. Hoewel we erg gehecht zijn aan de vrijheid van artistieke creatie,kunnen we niet anders dan ons hiertegen verzetten. Er is een groot verschil tussen een martelaar en een terrorist.” Ook op sociale media noemen wordt massaal verontwaardigd gereageerd. “Een belediging aan de slachtoffers van islamterrorisme”, klinkt het onder meer. “Dit is een echte schande.”

Ook advocaat Alain Jakubowicz vindt dat de kunstenaars hier in de fout zijn gegaan. “In een rechtsstaat, is het soms wenselijk om zich te beschermen tegen de misbruiken van de artistieke vrijheid”, aldus advocaat Jakubowicz aan Le Parisien. “In dit geval denk ik dat de kunstenaars zich ook verantwoordelijk moesten gedragen. Dit idee om de terroristen van de Bataclan het label van martelaar op te kleven, is ondraaglijk.”

Bij het museum vindt men dat er geen reden is voor de ontstane heisa. “De kunstenaars wilden met hun werk het concept van martelaar uitbreiden”, aldus Ricarda Ciontos, de artistieke directrice die de expo liet installeren.
De kunstenmakers blijken Ida Grarup Nielsen en Henrik Grimbeck te zijn, die in 2016 hun intrek namen in een ‘gedesinfecteerd slachthuis’ lees ik ergens. :nietverstaan:
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48235
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De islamisering van Duitsland

Bericht door Pilgrim »

Islamisering: Duitse Linksgroenen streven naar hoofddoekje voor alle leraressen

Xander, 05-12-2017

Afbeelding
Straks verplicht voor alle leraressen, ook niet-moslims? De (Links)Groenen in Duitsland lijken daar wel naar te streven.

Die Linke: ISIS terroristen niet uitzetten, want het ‘maakt niet uit waar ze hun zware misdaden begaan’ – Reactie FDP en CDU: Dit is gewetenloos en landverraad

Voor een blik in onze nabije toekomst hoeven we alleen maar naar landen zoals Duitsland en Zweden te kijken, waar de capitulatie voor islam het sterkst zichtbaar is. De Duitse (Links)Groenen in Berlijn mogelijk al in de komende jaren beginnen met de volgende fase, en dat is het stapsgewijs invoeren van een hoofddoekje voor alle leraressen. Reden: na het binnenhalen van miljoenen moslimmigranten ‘moet nu ook hun religie welkom worden geheten’.

Op hun partijdag afgelopen zondag pleitten de Groenen in Berlijn ervoor om de neutraliteitswet te veranderen, omdat veel jonge moslimvrouwen onderwijzeres zouden willen worden, maar dat niet kunnen omdat ze hoofddoekjes dragen. De neutraliteitswet zou voor hen neerkomen op ‘discriminatie’, vinden de Groenen. ‘De school hoort een terrein zonder discriminatie te zijn. Niemand mag gediscrimineerd worden vanwege zijn religie, en aan niemand mag een religieus denkbeeld worden opgedrongen,’ zo stond te lezen in de aangenomen motie ‘Hartelijk Welkom – Nu ook door de Staat’.

Alle leraressen op Berlijnse scholen een hoofddoekje?
Monika Herrmann, districtsburgemeester namens de Groenen in Berlijn-Friedrichshain-Kreuzberg, wees erop dat ‘de stad op zijn kop zal staan als we daar echt mee gaan beginnen, en dat is goed.’ Voormalig partijleider Bettina Jarasch wil dat er nog een stap verder wordt gegaan, en verklaarde dat ‘ik zou willen dat leraressen op de scholen in Berlijn een hoofddoekje dragen.’ Daarmee tilde ze een tipje van de sluier op van de (islamiserings)agenda van de Groenen voor de komende jaren.

‘Omdat de meeste vluchtelingen uit Arabische landen komen en het moslimgeloof hebben, wordt de omgang met zichtbare religie in de scholen een nieuwe urgentie,’ zo vinden de Groenen. Multiculti is wat Berlijn zo geliefd maakt, stellen ze. ‘Lang werd de immigratie echter niet als maatschappelijke winst voor Berlijn en de hele Bondsrepubliek gezien.’ De partij betreurt het dat miljoenen moslimmigranten welkom werden geheten, maar niet hun religie. Dat moet in hun ogen veranderen.

Hoofddoekje verklaart jonge meisjes vogelvrij
Dat het dragen van een hoofddoekje in de islam betekent dat meisjes van 6 jaar jong als ‘geslachtsrijp’ worden gemarkeerd, schijnt bij de (Links)Groenen eerder op goedkeuring dan op afkeuring te stuiten (1). Dat viel eigenlijk wel te verwachten, omdat de politieke en maatschappelijke activisten die in de jaren ’70 pleitten voor het gedeeltelijk of zelfs geheel opheffen van het verbod op pedofilie, bijna allemaal in linksgroene en liberale partijen zijn gevlucht, en daar nog steeds hun perversiteiten proberen te legaliseren.

Omdat dit in de samenleving op breed verzet stuit –de instellingen zitten immers vol met misbruikslachtoffers-, probeert het linksgroene/liberale Europese establishment dit nu via een omweg te doen via het importeren van miljoenen volgelingen van een ‘profeet’ die zelf pedofiel was, en op wie ook nog eens geen enkele kritiek mag worden geleverd. Dat zijn miljoenen nieuwe kiezers, waardoor deze pro-islam partijen vanzelf de alleenheerschappij hopen te verkrijgen.

Die Linke: Terroristen niet uitzetten, want het maakt niet uit waar ze hun misdaden begaan
De ideologische collega’s van Die Linke gaan voor dat doel zelf zover door zich tegen het uitzetten van (ISIS) terroristen, potentiële massamoordenaars, te spreken. ‘Wat is de winst als ze ergens anders hun zware misdaden begaan?’ is de redenatie van Katina Schubert, partijhoofd in Berlijn. Wel, misschien is de ‘winst’ er wel in gelegen dat de oorspronkelijke Europese bevolking hiervan gevrijwaard blijft, omdat deze terroristen worden teruggestuurd naar de landen waar ze zelf vandaan komen?

Dit krankzinnige voorstel gaat zelfs de sociaaldemocratische SPD te ver. Binnenland-expert Tom Schreiber eist dat Schubert haar verontschuldigingen aanbiedt aan de slachtoffers van de vele terreuraanslagen die Europa hebben geteisterd sinds dat onze grenzen wagenwijd werden geopend. Collega Benedikt Lux van de bovengenoemde Groenen zei enkel dat ze ‘niet de woorden van mevrouw Schubert zou hebben gebruikt’, en dat ‘mensen die een aanslag willen plegen, onderzocht moeten worden.’

‘Gewetenloos en landverraad’
‘Wij zijn er niet voor om op kosten van de Berlijners de nadelen van andere landen te compenseren,’ bekritiseerde FDP politicus Marcel Luthe. ‘Wij zijn enkel aan ons geweten onderworpen: wie een jaar na de terreuraanslag in Berlijn terroristen hier wil houden, hééft geen geweten.’ Ook de CDU verwijt de Linke-politicus de belangen van Berlijn en het land te verraden.

Schubert wil echter van geen excuus weten, en stelde dat jihadisten ‘met preventie’ moeten worden bestreden, door ze ‘uit hun milieu’ te halen, in plaats van uit te zetten. (2)

Hoofddoekje voor de Nederlandse klas al toegestaan
In Nederland is het moslim leraressen reeds toegestaan om in de klas een hoofddoekje te dragen, ondanks het feit dat dit het symbool is van de ondergeschikte positie van de vrouw aan de man in de islam, en de boodschap uitdraagt dat de normen en het waarden van het Westen, dus ook op school, ondergeschikt dienen te zijn aan die van de islam. De Nederlandse capitulatie aan de islamitische religie is in dit opzicht dus al verder gevorderd dan bij onze Oosterburen.

Xander

(1) Anonymous
(2) Anonymous

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... leraressen
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16310
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: De islamisering van Duitsland

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Laat het Duitse volk toch weer eens lekker kiezen wat voor hen het meest geschikt is:

Haremslet Angela Merkel of Imam de verschrikkelijke.

Als ik het voor het zeggen zou hebben, waren alle moslims al lang uit onze beschaving verwijderd. Hoe? Door ze op te sluiten in de speeltuin van Allah: de woestijn van de viespeuk pedofiel, psychopaat en Arabische oorlogsmisdadiger profeet Muhamed.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20942
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: De islamisering van Duitsland

Bericht door King George »

Moslimbendes vertellen Duitse politie dat ze kansloos zijn – ‘wij zijn met meer’

Fubar in Artikelen // 16 Comments

Afbeelding

Gewelddadige aanvallen tegen de Duitse politie hebben epidemische proporties aangenomen, en het open-deur migratiebeleid van kanselier Angela Merkel is de schuldige, zo blijkt uit officiële statistieken, volgens het Gatestone Institute.

Het Federale bureau voor strafpraktijken (Bundeskriminalamt, BKA) meldde in 2016 36.755 aanvallen tegen de Duitse politie – of een gemiddelde van 100 per dag, een aanzienlijke stijging ten opzichte van voorgaande jaren.

Geweld – inclusief verbale en fysieke aanvallen en zelfs moord – tegen de politie is groot in alle 16 Duitse deelstaten. Volgens het BKA was het epicentrum van het probleem in 2016 Noordrijn-Westfalen (8.929 incidenten), de staat met de grootste migrantenpopulatie, gevolgd door: Beieren (4.930); Baden-Württemberg (4,355); Berlijn (3,154); Nedersaksen (3.030); Hessen (1870); Saksen (1.573); Rijnland-Palts (1.537); Hamburg (1,339); Thüringen (1.228); Sleeswijk-Holstein (1.237); Brandenburg (1009); Saksen-Anhalt (899); Mecklenburg-Vorpommern (658); Saarland (521); en Bremen (486).

Voorlopige gegevens, die onlangs zijn gelekt naar de Duitse openbare radio, geven aan dat 2017 in termen van geweld tegen Duitse wetshandhavers een recordjaar zal zijn. Alleen al in Berlijn zijn de aanvallen tegen de politie dit jaar met 70% gestegen in Görlitzer Park, 35% bij de brug van Warschau en 15% bij Kottbusser Tor, volgens de Berliner Morgenpost.

Duitse politie heeft opdracht migrantencriminaliteit uit de statistieken te houden

Officiële statistieken onthullen niet de oorzaak van het geweld, maar laten wel een piek zien in aanvallen tegen de politie sinds 2015, toen Merkel meer dan een miljoen migranten, voornamelijk moslims, uit Afrika, Azië en het Midden-Oosten het land binnen liet. Anekdotisch bewijs bevestigt de beweringen van de politie dat migranten achter veel van de aanslagen zitten.

In Gelsenkirchen stopten bijvoorbeeld twee politieagenten een chauffeur nadat hij door rood reed. De chauffeur stapte uit de auto en rende weg. Toen de politie hem inhaalde, werden ze geconfronteerd met meer dan 50 leden van een Arabische clan. Een 15-jarige viel een politieagent van achteren aan en wurgde hem tot het punt van bewusteloosheid. Bij een ander incident werd de politie omringd en fysiek aangevallen door meer dan 60 leden van een Arabische clan.

Senioren van het politiebureau van Gelsenkirchen hielden vervolgens een geheime ontmoeting met vertegenwoordigers van drie Arabische clans om ‘de sociale vrede tussen Duitsers en Libanezen te cultiveren’. Uit een uitgelekt politierapport bleek dat de clans tegen politiecommandant Ralf Feldmann hebben gezegd dat “de politie geen oorlog met de Libanezen kan winnen omdat wij in aantal overtreffen.” De clanleden voegden toe: “Dit is van toepassing op heel Gelsenkirchen, als we dat willen.”

Aantal criminele vluchtelingen in Duitsland “buitenproportioneel gestegen”

In een bestseller beschuldigde de Duitse politieagent Tania Kambouri migranten die geen respect hebben voor de openbare orde van de verslechterende veiligheidssituatie. In een interview met de Deutschlandfunk-radio zei ze:

“Al weken, maanden en jaren heb ik gemerkt dat moslims, vooral jonge mannen, niet eens een minimumniveau van respect voor de politie hebben. Terwijl we buiten op straat patrouilleren, worden we verbaal misbruikt door jonge moslims. Bodylanguage, en beledigingen zoals ‘sh * t cop’ als we voorbij komen. Als we een verkeersstop maken, neemt de agressie steeds verder toe, dit is overwegend het geval bij migranten.

“Ik wou dat deze problemen werden erkend en duidelijk werden aangepakt. Indien nodig moeten wetten worden aangescherpt. Het is ook erg belangrijk dat de rechterlijke macht, dat de rechters effectieve uitspraken doen. Het kan niet zo zijn dat overtreders de politiebestanden blijven vullen, ons fysiek aanvallen, ons beledigen, wat dan ook, en er geen gevolgen zijn. Veel zaken zijn geseponeerd of daders zijn vrijgelaten op proef of wat dan ook. Ja, wat er vandaag in de rechtbank gebeurt, is een grap. ‘

Bron:

http://speisa.com/modules/articles/inde ... hance.html


Fenixx
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20942
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: De islamisering van Duitsland

Bericht door King George »

Afbeelding

Dit is overigens geen aangespoelde walvisachtige of zo hoor. Dit is een Moslima.

Afbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Maarten
Berichten: 589
Lid geworden op: di mar 21, 2017 3:00 pm
Locatie: Twente

Re: De islamisering van Duitsland

Bericht door Maarten »

Ik woon zelf op loopafstand van de Duitse grens, en het is idd bar gesteld. Ik kom er nog wel eens voor goedkope boodschappen enzo, maar vergeleken met de Nederlandse gemeente waar ik woon, is er een groot verschil met verschijning van uitheemse types. Is Duitsland nog te redden? Ik denk dat met Markel de Duitser definitief de nek is omgedraaid. Het land van Goethe en Wagner is dood.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76177
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De islamisering van Duitsland

Bericht door Ariel »

In Duitsland heeft men last van eremoorden.

Another honour killing in Germany?

De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76177
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De islamisering van Duitsland

Bericht door Ariel »

Ruim helft asielzoekers in Duitsland leeft van uitkering

Duitse steden en gemeenten luiden de noodklok: de beoogde integratie van vluchtelingen stokt. Van het miljoen mensen dat twee jaar geleden van bondskanselier Merkel naar Duitsland mocht komen, leeft meer dan de helft van een uitkering.

Gerd Landsberg, de topman van de Duitse vereniging van steden en gemeenten, zegt in de Westdeutsche Allgemeine Zeitung (WAZ), Duitslands grootste regionale krant, dat de gemeenten waar de vluchtelingen staan geregistreerd zich grote zorgen maken. Er moet nog heel wat moet gebeuren eer de integratie van vluchtelingen op de arbeidsmarkt is gelukt, aldus Landsberg.

Halverwege dit jaar ontvingen 600.000 ‘arbeidsbekwame’ vluchtelingen in Duitsland een uitkering, aldus Landsberg. Het blijkt moeilijk zelfs hoog opgeleide Syriërs en Irakezen een werkplek te geven. 49.000 opleidingsplaats zijn momenteel vacant bij Duitse bedrijven maar vluchtelingen die zich aanmelden komen vaak niet door de eerste selectie. Behalve met taalproblemen heeft dat te maken met het verschil in opleiding en de waardering van bijvoorbeeld Syrische diploma’s in Duitsland. De exameneisen zijn niet dezelfde. Overigens heeft een derde van de Syrische vluchtelingen helemaal geen schooldiploma.

Landsberg denkt dat vooral grote ondernemingen veel meer kunnen doen om vluchtelingen sneller te laten integreren op de arbeidsmarkt, zegt hij. Hij vindt de Duitse scholingsprogramma’s te star en wijst naar Denemarken als voorbeeld. ,,Daar worden vluchtelingen zo snel als mogelijk is aan het werk gezet, het machtig worden van de taal verloopt dan gelijktijdig. Duitsland moet met nieuwe concepten komen voor deze nieuwe uitdagingen.''

Op een over dit onderwerp gehouden peiling op de site van de krant Die Welt reageerden dit weekeinde bijna 100.000 lezers. Driekwart vindt het niet goed als de Duitse staat het vluchtelingen makkelijker zou maken een baan te vinden.

Sigmar Gabriel (SPD), de aftredende minister van Buitenlandse Zaken en vicekanselier erkende dit weekeinde dat er grenzen zijn aan de integratiecapaciteit. Voor één miljoen vluchtelingen zijn er 25.000 extra leraren, 15.000 opvoeders en begeleiders en tig-duizend nieuwe woningen nodig. ,,Het volstaat niet te zeggen dat immigratie prachtig is. In de realiteit integreren we ze niet genoeg en laten we veel mensen aan hun lot over'', aldus Gabriel in de WAZ.

Hij wil gemeenten die zich extra inzetten voor vluchtelingen belonen met hogere toelagen. ,,Gemeenten moeten niet voor de keuze komen te staan van renovatie van het zwembad of vluchtelingenintegratie. De staat moet ze de mogelijkheid beiden beide te doen.''

Tehuizen
Volgens Die Welt overlegt Duitsland inmiddels met Marokko om in dat land ‘tehuizen’ te bouwen voor alleenstaande minderjarige asielzoekers (AMA’s) die vrijwillig terugkeren naar Marokko of die het land worden uitgezet omdat ze zijn veroordeeld wegens criminele feiten. Het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken heeft bevestigd dat hierover wordt nagedacht, mogelijk in samenwerking met een NGO of hulporganisatie. Het zou in eerste instantie gaan om twee opvangtehuizen. Duitse politici denken verschillend over de plannen en willen eerst laten onderzoeken of het terugsturen van uitgezette AMA's naar een tehuis wel legaal is.

Het initiatief volgt mede op klachten van burgemeesters uit grote steden die veel last hebben van jonge veelplegers.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

mercator
Berichten: 19153
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: De islamisering van Duitsland

Bericht door mercator »

Ik geloof daar dus niks van. 90 % zal meer accuraat zijn. Van wat anders dan een uitkering zou een asielzoeker kunnen leven?
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16310
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: De islamisering van Duitsland

Bericht door Hans v d Mortel sr »

mercator schreef:
Ik geloof daar dus niks van. 90 % zal meer accuraat zijn. Van wat anders dan een uitkering zou een asielzoeker kunnen leven?
Correct! Een asielzoeker heeft geen recht om te werken. Pas wanneer hij is doorgelicht door allerlei instanties en hij als erkend vluchteling en/of asielaanvrager is goedgekeurd kan hij een baan zoeken. Maar dat lijkt mij verdomd lastig als je uitsluitend Arabisch spreekt. Alhoewel, met kennis aan een paar woorden Duits kun je wel een baan vinden in een fabriek.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

mercator
Berichten: 19153
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: De islamisering van Duitsland

Bericht door mercator »

Hans v d Mortel sr schreef: Alhoewel, met kennis aan een paar woorden Duits kun je wel een baan vinden in een fabriek.
Dat zou ik nog wel s willen zien. Werkgevers zullen gedwongen worden om aangewaaide allochtonen in hun bedrijf te zetten maar die kunnen daar niks nuttigs uitrichten.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76177
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De islamisering van Duitsland

Bericht door Ariel »

Afghaan (15) steekt Duits meisje dood

Een jonge Afghaanse jongen heeft een Duits meisje doodgestoken in een Duitse apotheek. Het eveneens 15-jarige meisje overleed in het ziekenhuis aan haar verwondingen.

Aan het incident ging een ruzie vooraf, zo zei een officier van justitie. Na het incident overmeesterden omstanders de jongen.

Toen de politie gearriveerd was, arresteerden die de dader. De jongen wordt binnenkort voorgeleid.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Mahalingam
Berichten: 41725
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De islamisering van Duitsland

Bericht door Mahalingam »

Inmiddels is het 'waarom?' bekend geworden. De Afghaan had verkering met het meisje en zij had het begin deze maand uitgemaakt. Het is niet bekend gemaakt of hij een recente migrant is.

https://www.thelocal.de/20171228/afghan ... erman-girl
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 41725
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De islamisering van Duitsland

Bericht door Mahalingam »

In het seculiere Berlijn gaan ze in navolging van de Mohammedanen nu ook de vrouwen een apart veilig (en omheind?) gebiedje geven tijden de oud/nieuw viering bij de Brandenburger Poort.
Zo zullen vrouwen niet gemolesteerd kunnen worden. Blijft wel het probleem: de vrouwen moeten ook een keertje weg uit dat gebied. En dan liggen de hyena's op de loer.
New Year's Eve party in Berlin to have 'safe zone' for women
The new security measures planned for the Brandenburg Gate party come amid concerns about sexual assaults.

A large number of assaults and robberies targeting women at Cologne's New Year's Eve celebrations two years ago horrified Germany.
Hundreds of women reported being attacked by gangs of men with migrant backgrounds.
Hundreds of thousands of people are expected to attend the New Year's Eve party in Berlin on Sunday and security will be strict. Large bags, such as rucksacks, and alcoholic drinks will be banned at the Brandenburg Gate.

Women who have been assaulted or feel harassed will be able to get support at a special "safety zone", staffed by the German Red Cross, on Ebertstrasse.
The city's police have also issued advice to women, encouraging them to seek help if they feel threatened and to carry a small bag with no valuables.
http://www.bbc.com/news/world-europe-42502984
"But the idea of a special safe zone for women at large public events has not been welcomed by everyone.
Critics say it does not tackle the perpetrators of sexual violence, while some others complain it is discriminatory."
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6534
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: De islamisering van Duitsland

Bericht door Ali Yas »

Mahalingam schreef:while some others complain it is discriminatory."
Nee, het is capitulatie voor de misdaad. Gewone mensen moeten zich veilig voelen op straat. De Duitse overheid is kennelijk stuk; de Duitsers moeten bij de volgende verkiezingen maar eens een nieuwe bestellen.
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48235
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De islamisering van Duitsland

Bericht door Pilgrim »

“Women´s Safety Area” als veiligheidszone bij de Brandenburger Tor

Geplaatst op 29 december 2017

Afbeelding

Grootste Oud & Nieuw party in Duitsland

De Duitse hoofdstad Berlijn bereidt zich voor op het grootste Oud & Nieuw feest van het land. Omdat Merkel en consorten het nog steeds niet gelukt is om de fundamentele veiligheid van de vrouwelijke bevolking tegen seksuele overvallen door migranten en andere nieuwe burgers te garanderen, moeten er nu veiligheidszones komen.


De mensen in dit land zijn sinds het door Merkel in eigen regie en illegaal bevolen wegvallen van de persoonscontroles aan de Duitse grenzen bijna volledig hun gevoel van veiligheid kwijtgeraakt. Vooral vrouwen van alle leeftijden, maar ook meisjes en jongens in de kinderleeftijd, werden en worden het slachtoffer van seksuele overvallen, betastingen en verkrachtingen; gepleegd door migranten, “asielzoekers”, beschermingzoekers en “vluchtelingen”. Daarbij is het irrelevant welk begrip men gebruikt voor diegenen die sinds september 2015 in groten getale ongecontroleerd het land zijn binnengekomen en nog steeds binnenkomen. Sinds die dag is het aantal delicten tegen de seksuele zelfbeschikking in Duitsland dramatisch toegenomen. De beschrijvingen van de daders lijken vaak op elkaar. De zogenaamde vooraanstaande media proberen weliswaar steeds, blijkbaar in politieke opdracht, deze daden onder het tapijt te vegen of te verzwijgen, maar de sociale netwerken dienen al lang als alternatieve informatiebronnen tegenover de grote kranten en de met belastinggeld gefinancierde tv-zenders.

Omdat noch de Merkel-regeringen noch de regeringen van de deelstaten ertoe in staat en/of ertoe bereid zijn de bescherming van de mensen door politieke besluiten (herinvoering van de persoonscontroles aan de grenzen, consequente uitzetting van mensen zonder verblijfsvergunning en crimineel geworden buitenlanders) weer mogelijk te maken, zien de talrijke Duitse grote steden zich genoodzaakt om voor de vrouwen een soort aangepast buitenverblijf in te richten. In Berlijn bij de Brandenburger Tor wordt dit buitenverblijf “Women´s Safety Area”, dus vrouwen veiligheidsgebied, genoemd. Diegenen die dit maaksel bedachten, vonden de Duitse naam blijkbaar niet trendy genoeg.

Maar het maakt niet uit hoe men zo´n ruimte noemt: het bewijst blijvend het complete falen van Merkel, haar ministeries op landelijk niveau en de desbetreffende deelstaatregeringen, inclusief de politiek aangestuurde leiding van de politie. Men is van de kant van de gevestigde partijen niet in staat om voor veiligheid en orde in het hele land te zorgen. In plaats daarvan moeten “diegenen die hier al langer leven” zichzelf in beschermingszones in veiligheid brengen tegen gapende en betastende nieuwe burgers, van wie de hersenen bij de aanblik van een vrouw tot bijna onder de navel glijden.

Dan maar een fijne jaarwisseling toegewenst, vrouwen van het land.

Bron: www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/12/29 ... urger-tor/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48235
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De islamisering van Duitsland

Bericht door Pilgrim »

Berlijn: Oud & Nieuw 2017/2018...

Afbeelding

De tenten op bovenstaande foto staan bij de Brandenburger Tor in Berlijn. Ze zijn ontworpen om vrouwen te beschermen die seksueel gemolesteerd werden! Nu voelen we ons allemaal een stuk veiliger. Duitsland is nauwelijks te verslaan qua stupiditeit.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20942
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: De islamisering van Duitsland

Bericht door King George »

Ariel schreef:
Afghaan (15) steekt Duits meisje dood

Een jonge Afghaanse jongen heeft een Duits meisje doodgestoken in een Duitse apotheek. Het eveneens 15-jarige meisje overleed in het ziekenhuis aan haar verwondingen.

Aan het incident ging een ruzie vooraf, zo zei een officier van justitie. Na het incident overmeesterden omstanders de jongen.

Toen de politie gearriveerd was, arresteerden die de dader. De jongen wordt binnenkort voorgeleid.
Mahalingam schreef:Inmiddels is het 'waarom?' bekend geworden. De Afghaan had verkering met het meisje en zij had het begin deze maand uitgemaakt. Het is niet bekend gemaakt of hij een recente migrant is.

https://www.thelocal.de/20171228/afghan ... erman-girl

GeenStijl bericht er ook over.

Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76177
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De islamisering van Duitsland

Bericht door Ariel »

De gekte in Kandel. Een gearrangeerde ontmoetingen van asielzoekers(25-30jr) met meisjes(12-16 jaar) door de gemeente van de evangelische kerk,

De burgemeester waarschuwde namelijk voor vreemdelingenhaat na moord Mia(15).

Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76177
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De islamisering van Duitsland

Bericht door Ariel »

Politiebond laakt veilige vrouwenzone Berlijn

De Duitse politiebond DPolG is kritisch over de veiligheidszone die tijdens de jaarwisseling speciaal voor vrouwen wordt ingericht bij de Brandenburger Tor in Berlijn. Voorzitter Rainer Wendt zei zaterdag dat door de maatregel de indruk wordt gewekt dat er tijdens het nieuwjaarsfeest in Berlijn zowel veilige als onveilige zones zijn.

„Vrouwen moeten overal veilig zijn”, aldus Wendt. Ook liet hij weten dat het inrichten van een veiligheidszone voor vrouwen in strijd is met het beginsel dat mannen en vrouwen gelijk moeten worden behandeld.

De maatregel is een reactie op de honderden aanrandingen bij de jaarwisseling twee jaar geleden in Keulen. De veiligheidszone wordt bemand door medewerkers van het Rode Kruis. Er zijn onder anderen psychologen in de tenten aanwezig om vrouwen die zijn lastiggevallen op te vangen.

De organisatoren van het grote feest waar dj’s en bands optreden hebben de zone ingesteld op verzoek van de politieleiding.

De tenten zien er van binnen wel mooi uit, dus de meisjes hoeven zich niet als een verschoppeling te voelen . Eerder als VIPS

Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48235
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De islamisering van Duitsland

Bericht door Pilgrim »

AfD-poster

Afbeelding

Goedemorgen Duitsland! Men wil de bittere realiteit niet uitzenden. Messenmoord op 15-jarige: ARD weigert berichtgeving.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76177
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De islamisering van Duitsland

Bericht door Ariel »

Tijden veranderen.

Toen...

Afbeelding

NU..

Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48235
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De islamisering van Duitsland

Bericht door Pilgrim »

Berlijn: Bij de Brandenburger Tor...

Afbeelding

WOMEN´S SAFETY AREA

Meldt u zich hier alstublieft wanneer u zich lastig gevallen voelt
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20942
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: De islamisering van Duitsland

Bericht door King George »

Het was weer gezellig in Berlijn:
https://juergenfritz.com/2017/12/09/tie ... inalitaet/

Wir schaffen das. Wir schaffen Deutschland ab.

Zie hoe het NSB Hakkelblad ons probeert te misleiden:
https://www.nrc.nl/nieuws/2016/02/19/wa ... 86-a143364

En zo'n soortgelijk artikel lezen we in De Correspondent, AANGEBODEN DOOR BETALEND LID WIM HUTTEN:
https://decorrespondent.nl/4322/honderd ... 0-fec39895

Wim Hutten... Gaat er dan een lampje branden?

Trolt onder de nick Code134 op De Dagelijkse Standaard:
http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/ ... r-in-2018/

Meer over deze intrigant:
https://uitingsvrij.000webhostapp.com/v ... 045#p65022
Laatst gewijzigd door King George op do sep 06, 2018 9:27 pm, 1 keer totaal gewijzigd.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48235
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De islamisering van Duitsland

Bericht door Pilgrim »

Kinderzegen voor “mama” Merkel

Geplaatst op 2 januari 2018

Afbeelding

Er zijn nog steeds duistere figuren in ons land, die beweren dat de islamisering van Duitsland alleen maar verbeelding zou zijn en in de koppen van de rechtsen zou zitten. Wie echter zoiets beweert, is een leugenaar, die wil dat alles zo gesmeerd doorgaat als tot nu toe en Duitsland zich zo snel mogelijk in een nieuwe Allah-staat verandert. En hier is het bewijs:

Afbeelding

Bron: www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/01/02 ... ma-merkel/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Plaats reactie