(Nationaal) socialistische aktie

Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 8143
Lid geworden op: do jun 30, 2011 11:18 pm

Re: (Nationaal) socialistische aktie

Bericht door xplosive »

Zelfs (of juist !) Jan Marijnissen zei dat hij liever geen associatie met socialisme meer ziet (en dus ook niet met marxisme), vanwege het beladen verleden daarvan. Waar het uiteindelijk om gaat is dat je als maatschappij op een menswaardige en rechtvaardige wijze met de zwakkeren in de samenleving omgaat. Dit is iets wat socialisten vaak beweerden voor te staan, maar er in de praktijk vaak niet naar handelden! Op een menswaardige en rechtvaardige wijze met de zwakkeren in de samenleving omgaan betekent mijns inziens ook het bepleiten van sancties voor het niet goed behandelen van zwakkeren in de samenleving. In zoverre die sancties financieel zijn moeten die sancties dan wat mij betreft ten goede komen aan diezelfde benadeelde zwakkeren. Zo kom je mijns inziens tot een betere samenleving. En welk etiket je dan op die manier van doen wilt plakken kan me dan verder niet zoveel schelen. Feit is dat veel mensen in het verleden (ook bepaalde socialisten !) zich met hart en ziel hebben ingezet voor een samenleving waarin de zwakkeren beter beschermd worden.

In rechtse bewegingen worden zwakkeren vaak in één adem afgeschilderd als lui en onverantwoordelijk en als lieden die hard aangepakt moeten worden, desnoods door ze geen bestaansminimum meer te gunnen (en hun kinderen erbij !). Natuurlijk is er niets op tegen om mensen (voor zover dat mogelijk is) te stimuleren om te handelen naar hun mogelijkheden, maar dit moet mijns inziens nooit zover gaan dat mensen, hoe lui en onverantwoordelijk ze ook zijn, onder het bestaansminimum te laten zakken. Wat aangezien wordt voor "luiheid" en "onverantwoordelijkheid" kan in de praktijk bovendien met iets heel anders te maken hebben. Het is in de praktijk onmogelijk om vast te stellen wie er wèrkelijk lui en onverantwoordelijk is en wie er leidt aan (een som nog onbekende) psychische (soms erfelijk belaste) afwijking. Ieders persoonlijke situatie is weer anders en trauma's kunnen ook hun sporen achterlaten. Vooral bij mensen met een introverte natuur (die zich vanwege deze natuur vaak ook moeilijk verbaal kunnen verweren) kan er heel veel leed onder de oppervlakte verborgen blijven.
Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten
Gebruikersavatar
H.Numan
Berichten: 8529
Lid geworden op: do mei 08, 2008 3:33 am

Re: (Nationaal) socialistische aktie

Bericht door H.Numan »

Het eerste is nog steeds onbewezen. Wat de SP zegt te gaan doen en wat ze in werkelijkheid van plan zijn, zijn twee compleet verschillende zaken. Tot op heden heb ik geen enkele reden om aan te nemen dat ze iets anders willen doen dan onvervalst ouderwets communisme a la Mao of Stalin. De teksten zijn wat opgepoetst en gemoderniseerd maar de interne organisatie is onveranderd. Jan Marijnissen maakt er de dienst uit, niemand anders. Inclusief Roemers. Emile heeft van de partij baas het vertrouwen gekregen, dus Fozzie mag blijven. In een andere partij zou zo'n eclatante nederlaag tot zijn aftreden geleidt hebben, maar als Grote Jan tevreden is is iedereen tevreden.

Rechts is teveel omvattend. De 'normale' rechtse partijen hebben helemaal geen probleem met een sociaal vangnet. Ze hebben wel bezwaar tegen misbruik daarvan, of oneigenlijk gebruik. Ik heb in mijn jonge jaren in parkeer garages gewerkt, archieven helpen verhuizen en via een uitzendbureau elke week naar een andere klus. Tot ik een vaste baan kreeg. Heel veel jongeren en vooral met een te geringe opleiding (VMBO niet afgemaakt) 'komen daar hun bed niet voor uit'. Die verwachten serieus dat ze zonder een minimale opleiding een leidinggevende functie krijgen met auto van de zaak en bonus regeling.

Links vind die ratten heel zielig en begrijpelijk. Rechts vindt dat slampampers. Ik ben rechts... Het aantal jongeren dat niet werkt is buiten proportioneel hoog. Ik vind het erg vreemd dat een Hollandse gehandicapte wel kan werken in een rolstoel, maar een Marokkaanse jongen in prima conditie dat niet hoeft 'omdat hij een stoornis heeft'. Dat is oneigenlijk gebruik van of misbruik.

Nogmaals: 'normale' (wat is normaal?) rechtse partijen hebben geen enkel probleem als iemand een WW uitkering aanvraagt omdat zijn bedrijf kapot is. Of dat iemand ziekengeld trekt omdat hij koorts heeft. Dat zijn verzekeringen waar we, in ieder geval ik, graag aan meebetaal. Het wordt een ander verhaal als je zelf ontslag neemt, of wanneer je "ziek" wordt een dag voor je vakantie. Wil niet zeggen dat iedereen die zich ziek meld direct door een chirurg gecontroleerd moet worden, maar we moeten wel met dit soort misbruik rekening houden.

De VVD is inderdaad een rechtse partij, maar dan wel de partij voor bovenmodaal verdienenden. Als je minder dan 2x modaal verdient verwachten ze dat je rondloopt met een blad sherry en port tijdens een partij bijeenkomst. In een pinguïn pak. En zelfs die wachten zich er wel voor om alles weg te snijden. (Dan gaan ze hun pinguïns missen.)

De NVU en dat soort extreme clubs zijn niet rechts maar links. Bovendien hebben die nauwelijks enige invloed anders dan lokale overlast.
een volk dat voor korannen zwicht
zal meer dan lijf en goed verliezen
dan dooft het licht….
Anoniem
Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 8143
Lid geworden op: do jun 30, 2011 11:18 pm

Re: (Nationaal) socialistische aktie

Bericht door xplosive »

H.Numan schreef:In een andere partij zou zo'n eclatante nederlaag tot zijn aftreden geleid hebben, maar als Grote Jan tevreden is is iedereen tevreden.
De SP leed géén nederlaag, want ze hebben, anders dan bijvoorbeeld de PVV, géén zetel verloren. Grote Geert zit er echter nog altijd. De SP en de PVV hebben dezelfde reden voor hun autoritaire beleid: het weren van infiltranten.
H.Numan schreef:Rechts is teveel omvattend. De 'normale' rechtse partijen hebben helemaal geen probleem met een sociaal vangnet. Ze hebben wel bezwaar tegen misbruik daarvan, of oneigenlijk gebruik.
Maar daar moet je wel heel voorzichtig mee zijn. Want soms wordt iets als misbruik uitgelegd, terwijl het dat in de praktijk niet is, en dat zitten de gedupeerden wel met de gebakken peren, zonder dat er ook maar enige sanctiemogelijkheid jegens de uitkerende instantie volgt ten gunste van de gedupeerden. Geld voor procederen (wat trouwens ook nog eens jaren kan slepen met ons huidige juridische stelsel) hebben die gedupeerden uiteraard niet. En zo sta je als gedupeerde met je rug tegen de muur. Voor dat soort situaties is bij rechtse partijen geen enkele aandacht. Vooral minder weerbare (en/of minder intelligente) mensen weten dan vaak niet meer waar ze het zoeken moeten.
H.Numan schreef:Ik heb in mijn jonge jaren in parkeer garages gewerkt, archieven helpen verhuizen en via een uitzendbureau elke week naar een andere klus. Tot ik een vaste baan kreeg. Heel veel jongeren en vooral met een te geringe opleiding (VMBO niet afgemaakt) 'komen daar hun bed niet voor uit'. Die verwachten serieus dat ze zonder een minimale opleiding een leidinggevende functie krijgen met auto van de zaak en bonus regeling.
Natuurlijk komt dat voor, maar dat zijn extremen.
H.Numan schreef:Links vind die ratten heel zielig en begrijpelijk. Rechts vindt dat slampampers.
Ik denk dat je je daarin vergist. Natuurlijk ziet men bij links ook wel dat er slampampers rondlopen. Het verschil zit hem in de aanpak van die slampampers en dan vindt men bij links dat je óók slampampers niet onder een bestaansminimum moet laten zakken. Die slampampers snijden met hun mentaliteit bovendien in hun eigen toekomstperspectief, dus beter worden ze er niet van. Zo fijn is het echt niet om van bijstand te moeten rondkomen. Pilgrim verwees daar ook al naar.
H.Numan schreef:Ik ben rechts... Het aantal jongeren dat niet werkt is buiten proportioneel hoog. Ik vind het erg vreemd dat een Hollandse gehandicapte wel kan werken in een rolstoel, maar een Marokkaanse jongen in prima conditie dat niet hoeft 'omdat hij een stoornis heeft'. Dat is oneigenlijk gebruik van of misbruik.
Het argument voor werkloosheid is bij zo'n Marrokaanse jongen niet dat men vindt dat deze 'een stoornis heeft', maar eenvoudigweg omdat de meeste werkgevers Marokkaanse jongens voor geen cent vertrouwen (vanwege hun reputatie) en hen dus niet in hun organisatie willen hebben. Marokkaanse jongeren willen zich vaak best opwerken naar sleutelposities in de maatschappij (Ahmed Aboutaleb, Nurten Albayrak), maar of we dáár nou zo gelukkig mee moeten zijn .......... Dan kun je ze nog beter liever in een uitkering laten zitten. En voor wie gaat rellen of ander crimineel gedrag vertoont: keihard aanpakken en zo mogelijk het land uit.
H.Numan schreef:Nogmaals: 'normale' (wat is normaal?) rechtse partijen hebben geen enkel probleem als iemand een WW uitkering aanvraagt omdat zijn bedrijf kapot is. Of dat iemand ziekengeld trekt omdat hij koorts heeft. Dat zijn verzekeringen waar we, in ieder geval ik, graag aan meebetaal.
Het gaat erom dat de praktijk bij uitkerende instanties niet altijd zo fris is. Dat moet aangepakt worden. Maar die aanpak blijft bij rechtse partijen achterwege. Die komen alleen maar met een eenzijdig "misbruik"-verhaal. Kortzichtig dus.
H.Numan schreef:Het wordt een ander verhaal als je zelf ontslag neemt, of wanneer je "ziek" wordt een dag voor je vakantie. Wil niet zeggen dat iedereen die zich ziek meld direct door een chirurg gecontroleerd moet worden, maar we moeten wel met dit soort misbruik rekening houden.
Het aangewezen zijn op bijstand is al straf genoeg. Ga de mensen niet ook nog eens dàt afpakken.

Verdacht blijft voor mij ook dat mensen met de grootste bankdirecteur-bonussen het hardste roepen dat uitkeringsgerechtigden geschoffeeerd moeten worden en rondbazuinen dat "verreweg het grootste deel" van de uitkeringsgerechtigden bestaat uit slampampers. Zo dien je mijns inziens niet om te gaan met mensen aan de onderkant van de samenleving.
Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten
Gebruikersavatar
Ozes
Berichten: 5833
Lid geworden op: za sep 17, 2011 4:05 pm

Re: (Nationaal) socialistische aktie

Bericht door Ozes »

Afpakken? Je red ze van een gevoel van minderwaardigheid, een leeg cv en een zelfde toekomst voor hun kinderen. Je geeft of genoeg geld uit voor het stimuleren van productie en terugdringen werkloosheid(PVV) of voor de bijstand, iets wat langzaam de kracht uit de Westerse wereld zuigt. Kijk eens naar hoeveel schuld alle rijke Westerse landen ondertussen hebben opgebouwd, jullie spelletje kan niet voor eeuwig doorgaan.
"There is no need to exaggerate the part played in the creation of Bolshevism and in the actual bringing about of the Russian Revolution, by these international and for the most part atheistical Jews, it is certainly a very great one; it probably outweighs all others.

~Winston Churchill.
Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 8143
Lid geworden op: do jun 30, 2011 11:18 pm

Re: (Nationaal) socialistische aktie

Bericht door xplosive »

Ozes schreef:Afpakken? Je red ze van een gevoel van minderwaardigheid,
Dat klinkt heel nobel, maar die schofferingen voelen in de praktijk toch ècht ànders. Door iemand steeds verder de grond in te trappen komt diegene echt niet van een minderwaardigheidsgevoel af. Eerder krijgt diegene een minderwaardigheidsgevoel als dat nog niet aanwezig was, of wordt dat minderwaardigheidsgevoel nog versterkt.
Ozes schreef:een leeg cv en een zelfde toekomst voor hun kinderen. Je geeft of genoeg geld uit voor het stimuleren van productie en terugdringen werkloosheid(PVV) of voor de bijstand, iets wat langzaam de kracht uit de Westerse wereld zuigt.
Iedereen wil de werkloosheid terugdringen. Het gaat hier echter om fair play. Als uitkeringsinstanties fouten maken moet je ze daarvoor laten boeten ten gunste van de gedupeerden (die krijgen daardoor dus juist meer dan waar ze recht op hadden). Laat rechts dàt nou eens bepleiten. Als dat gebeurt stem ik misschien ooit nog wel eens rechts.
Ozes schreef:Kijk eens naar hoeveel schuld alle rijke Westerse landen ondertussen hebben opgebouwd, jullie spelletje kan niet voor eeuwig doorgaan.
Kijk liever eens naar de vieze spelletjes van bankdirecteuren. Een arme stakker met een IQ van 60 die niet meer aan de lopende band kan hoef je echt niet de schuld te geven van het wanbeleid van topjongens.
Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten
Gebruikersavatar
Ozes
Berichten: 5833
Lid geworden op: za sep 17, 2011 4:05 pm

Re: (Nationaal) socialistische aktie

Bericht door Ozes »

Ik heb toch een duidelijke conclusie getrokken over uitkeringen in de praktijk, waar jij deze voornamelijk kent van SP pamfletjes. Daar staat ook wel in dat ze de praktijk heel goed kennen, maar dat is zeg maar,... politiek ;)

Iedereen wil de werkloosheid terugdringen?
Jij hebt wel heel erg veel vertrouwen in onze politici, alleen de PVV had een plan voor het terugdringen van de werkloosheid. Bij de rest was dit onmogelijk te verdedigen.
"There is no need to exaggerate the part played in the creation of Bolshevism and in the actual bringing about of the Russian Revolution, by these international and for the most part atheistical Jews, it is certainly a very great one; it probably outweighs all others.

~Winston Churchill.
Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 8143
Lid geworden op: do jun 30, 2011 11:18 pm

Re: (Nationaal) socialistische aktie

Bericht door xplosive »

Dan zullen ze dat bij de PVV toch ècht beter moeten verkopen, want de uitslag was op 12 september verliesgevend voor de PVV.

Doordat Geert Wilders niet zo hard wilde snijden in de zorg, zoals de VVD bepleitte, werd Geert Wilders voor het feit dat hij tenminste nog enig sociaal gevoel jegens zijn medemensen toonde keihard door de kiezers afgestraft, terwijl Mark Rutte met een tandpastaglimlach met zijn VVD 10 zetels winst mocht oogsten voor de asociale Zorg-snijd-voorstellen van de VVD. Het is daarmee duidelijk waar het hart van de doorsnee kiezer ligt: ikke, ikke en de rest kan stikken. Aangevoerd door lieden met een bankdirecteur-mentaliteit.
Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten
Gebruikersavatar
Schepsel
Berichten: 4929
Lid geworden op: zo jun 20, 2010 6:43 pm
Locatie: 하늘

Re: (Nationaal) socialistische aktie

Bericht door Schepsel »

-Ik ben het eens met Xplosive. Denk ik, afgaande op de laatste berichten. Mensen die buiten hun schuld werkloos zijn moeten NIET afgestraft worden en niet gezien als minderwaardig. En met die VVD-tendens maak ik me daar toch zorgen over. En god, gun die verstandelijk gehandicapten toch hun sociale werkplaats. :roll:

Als ik zie naar hoe tevreden sommige verstandelijk gehandicapten daardoor met zichzelf raakten (en ik kende er wel) vind ik het het geld waard.
Ik heb de beste feiten. Het zijn alternatieve feiten. Niemand respecteert de feiten meer dan ik. De rest is FAKE NEWS. SNEU. Net als ''zogenaamde rechters'' en scheiding der machten, SNEU.
Gebruikersavatar
Ozes
Berichten: 5833
Lid geworden op: za sep 17, 2011 4:05 pm

Re: (Nationaal) socialistische aktie

Bericht door Ozes »

Jullie teren echt op clichés die de publieke omroep dagelijks uitkotst. Er staat te veel onzin in

Aan beide, of beide tegelijk, kies 1 linkse partij en toon mij aan waarom zei ook maar in de buurt komen van de PVV op economisch gebied.
Dat jullie denken dat een uitkering vooral word uitgedeeld aan hen die het verdienen en dat medelijden mensen beter maakt, dat mag je best nog even geloven.
"There is no need to exaggerate the part played in the creation of Bolshevism and in the actual bringing about of the Russian Revolution, by these international and for the most part atheistical Jews, it is certainly a very great one; it probably outweighs all others.

~Winston Churchill.
Gebruikersavatar
Schepsel
Berichten: 4929
Lid geworden op: zo jun 20, 2010 6:43 pm
Locatie: 하늘

Re: (Nationaal) socialistische aktie

Bericht door Schepsel »

Voor mezelf sprekend:

-Ik denk niet dat het voornamelijk mensen zijn die het verdienen die een uitkering krijgen. Dan heb ik het over werkelijk arbeidsongeschikten en mensen die buiten hun schuld geen werk kunnen krijgen. Maar, die mensen moeten niet op een hoop gegooid worden met ''misbruikers''! En niet voor HUN daden worden gestraft!

-Medelijden maakt de mensen niet beter, maar een uitkering maakt dat mensen tenminste een adres hebben, af en toe nieuwe kleren kunnen kopen, en kunnen douchen. ik heb er namelijk niet zoveel vertrouwen in dat een stinkende zwerver met ingevallen wangen zonder woonadres zo gemakkelijk aan een baan komt, helemaal gezien het Polen-aanbod.

En medeleven en medelijden zijn heel andere dingen.
Ik heb de beste feiten. Het zijn alternatieve feiten. Niemand respecteert de feiten meer dan ik. De rest is FAKE NEWS. SNEU. Net als ''zogenaamde rechters'' en scheiding der machten, SNEU.
Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 8143
Lid geworden op: do jun 30, 2011 11:18 pm

Re: (Nationaal) socialistische aktie

Bericht door xplosive »

Ozes schreef:Jullie teren echt op clichés die de publieke omroep dagelijks uitkotst. Er staat te veel onzin in
Zaken die ik in de dagelijkse praktijk in mijn eigen omgeving meemaak heb ik niet van de publieke omroep. En dan heb ik het over reële misstanden waarvoor rechts geen aandacht heeft.
Ozes schreef:Aan beide, of beide tegelijk, kies 1 linkse partij en toon mij aan waarom zei ook maar in de buurt komen van de PVV op economisch gebied.
De ergste doodzonde tegen de economie is de wereldwijde roofbouw en verspilling die nu plaatsvindt. Bij de Partij voor de Dieren hebben ze dat het beste door. Daar blijft de PVV mijlenver bij achter. Ik deel het anti-islam-standpunt van de PVV en ook hun visie op ouderenzorg en veiligheid, maar daar houdt het zo ongeveer op.
Ozes schreef:Dat jullie denken dat een uitkering vooral word uitgedeeld aan hen die het verdienen en dat medelijden mensen beter maakt, dat mag je best nog even geloven.
Het gaat niet om medelijden, maar om het invoeren van maatregelen om bureaucratische wanorde (waardoor wèrkelijk mensen gedupeerd worden) bij uitkeringsinstanties te bestrijden. Dringt dat nou nòg niet tot je door ......
Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49697
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: (Nationaal) socialistische aktie

Bericht door Pilgrim »

Hier nog even een leuk filmpje over die andere variant van het socialisme. Op You tube werd gewaarschuwd voor de schokkende inhoud. Wat een onzin! Alsof het publiek onnozel is en heropgevoed moet worden en dan te bedenken dat we de shit in dit fimpje dagelijks vanuit een andere ideologie (je weet wel) over ons uitgestort krijgen. Bijvoorbeeld dat Joden dienaren van de duivel zijn en zo.

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
H.Numan
Berichten: 8529
Lid geworden op: do mei 08, 2008 3:33 am

Re: (Nationaal) socialistische aktie

Bericht door H.Numan »

xplosive schreef:Dan zullen ze dat bij de PVV toch ècht beter moeten verkopen, want de uitslag was op 12 september verliesgevend voor de PVV.

Doordat Geert Wilders niet zo hard wilde snijden in de zorg, zoals de VVD bepleitte, werd Geert Wilders voor het feit dat hij tenminste nog enig sociaal gevoel jegens zijn medemensen toonde keihard door de kiezers afgestraft, terwijl Mark Rutte met een tandpastaglimlach met zijn VVD 10 zetels winst mocht oogsten voor de asociale Zorg-snijd-voorstellen van de VVD. Het is daarmee duidelijk waar het hart van de doorsnee kiezer ligt: ikke, ikke en de rest kan stikken. Aangevoerd door lieden met een bankdirecteur-mentaliteit.
Geert was bepaald niet in vorm tijdens de campagne. Hij heeft het in het verleden aanzienlijk beter gedaan. Je hoorde nauwelijks wat over hem. Uiteraard omdat de media niet zitten te springen om Geert in het zonnetje te zetten, maar buiten dat dus ook.

Verder hebben de media niet dezelfde aversie tegen de VVD als tegen de PVV. Waar bij ik aanteken dat de NOS het de premier kwalijk nam dat hij zich niet liet schofferen en publiekelijk executeren in hun Stem vooral ROOD!!! shows. Zoals gebruikelijk is de aandacht voor de PVV altijd erg negatief, en deze keer nog veel erger dan gebruikelijk. De opstappers die daags voor de campagne vertrokken deden dat beslist niet toevallig.

Maar niet (of wel, hangt van je opinie af) getreurd: de PVV kreeg een behoorlijk pak slaag, maar zijn niet knock-out geslagen. Ze zijn nog steeds de 3e partij van Nederland. Dat is meer dan bijvoorbeeld het zeer respectabele CDA of D66 kunnen zeggen. Wilders heeft nu 1 jaar de tijd voor de volgende verkiezingen om te hergroeperen. Hij zou er verstandig aan doen om te focussen: mensen stemden vooral op hem omdat ze tegen mulitkul zijn. Dat aspect werd in de campagne sterk verwaarloosd.
een volk dat voor korannen zwicht
zal meer dan lijf en goed verliezen
dan dooft het licht….
Anoniem
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

De grootste leugen: positieve muilticul

Bericht door Hans v d Mortel sr »

H.Numan schreef:Hij zou er verstandig aan doen om te focussen: mensen stemden vooral op hem omdat ze tegen mulitkul zijn. Dat aspect werd in de campagne sterk verwaarloosd.
PRECIES! Wilders heeft een foute inschatting gemaakt. Een verkeerde keuze gemaakt. Mij zul je niet horen zwijgen over de islam. Islam is en blijft een rotte appel in de mand van onze beschaving. En wanneer je plotseling stopt met daartegen te ageren geef je impliciet te kennen dat het allemaal wel meevalt en beter gaat met die verdorven ongewenste achterlijke anti-beschaving. Wilders kan nog veel leren van Joseph Goebbels.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77326
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: (Nationaal) socialistische aktie

Bericht door Ariel »

It's the demography, stupid
door Joost Niemoller

Meer immigratie, en 'we' worden vanzelf links.

Er was de nodige commotie, toen, enkele jaren geleden, uit een uitgelekte geheime notitie van de Engelse Labour Party , bleek dat bij de socialistentop vergroting van de immigratie bepleit werd, omdat dit zou leiden tot een vergroting van het linkse kiezerspotentieel. Meer immigranten betekent namelijk meer afhankelijken van de verzorgingsstaat, waardoor de roep om herverdeling via de staat omhoog kan gaan, de belastingen voor de werkende middenklasse verder verhoogd kunnen worden, kortom 'links' wint en 'rechts' verliest.

In Nederland is het duidelijk dat een partij als de PvdA wint door de aanwezigheid van hulpvragende allochtonen. Een stem die overigens net zo makkelijk naar de SP kan gaan als daar meer van verwacht wordt. De allochtonen in Nederland stemmen links, omdat ze staatshulp willen. Ze stemmen alleen nog steeds niet erg massaal.

In Frankrijk komt een uitgesproken socialist als Hollande aan de macht dankzij de allochtone kiezer. Een van de plannen van Hollande was dan ook het uitbreiden van de stemrechten voor vreemdelingen.

Ook in België wordt de invloed van de allochtone kiezer steeds groter. Daar is nu bij de gemeenteraadsverkiezingen een ware strijd om de allochtone kiezer begonnen.

Nu zijn er ook steeds meer feiten die erop wijzen dat Obama een goede kans maakt om te blijven aanblijven als gevolg van enerzijds de immigratie, anderzijds de toename van hoger opgeleide vrouwen, die meer links ingesteld zijn dan de vroegere, meer traditionele huisvrouwen.

We hebben het bij deze politieke verschuiving door de demografische ontwikkeling overigens niet over een korte termijn effect. De democraten zouden hierdoor wel eens structureel voordeel kunnen boeken, blijkt uit een artikel gisteren in Trouw:

Bij de verkiezingen in 2008 kreeg Barack Obama 80 procent van de stemmen van minderheden en 52 procent van de stemmen van blanke, hoogopgeleide vrouwen. Volgens de laatste peilingen laten de statistieken nu een bijna identiek beeld zien.

En:

Ondanks de groeiende kritiek op de campagne van Romney, doet hij het niet slecht onder de traditionele Republikeinse kiezers. Maar het is de vraag of dat genoeg is. Het is zelfs mogelijk, zegt Ronald Brownstein, directeur bij Atlantic Media, dat Romney 56 tot 61 procent van de stemmen haalt, maar toch verliest als gevolg van demografische factoren die het voor de Republikeinen in de toekomst alleen maar moeilijker maken.

Om in de toekomst nog mee te kunnen doen, zullen de Republikeinen dus een omslag moeten maken: 'soft' over immigratie, maar 'strong' op items die onder de katholieke latino's weldegelijk spelen, zoals abortus, en familiewaarden. Het gevolg is dan wel dat er van het oorspronkelijke, op blanke protestante waarden gebouwde Amerika weinig meer over zal blijven. Maar die strijd, lijkt, net als in Nederland, sowieso wel gestreden. We zijn voorbij het keerpunt. Te verwachten is dan ook dat ook in Nederland de traditionele minderheidspositie van links langzamerhand zal omslaan in een traditionele meerderheidspositie. Tenzij de rechtse partijen ook hier weten aan te slaan op de cultureel-conservatieve aspecten van de immigranten. Daar zou dan een kans liggen voor het CDA bijvoorbeeld, bij overname van moslimwaarden over de verhouding man/vrouw, over homoseksualiteit, abortus, lijfstraffen, blasfemiewetten. Daarmee zal het CDA zijn rol als middenpartij voor bestuurders verliezen, en weer een echte volkspartij worden. Niet van het Nederlandse volk, maar van het moslimvolk.

Enfin, zover zijn we nog niet. Maar wat niet is, zal zeker komen.

http://www.dagelijksestandaard.nl/2012/ ... phy-stupid
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49697
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: (Nationaal) socialistische aktie

Bericht door Pilgrim »

Hieruit blijkt maar weer wat ik al vaker in deze topic gezegd dat het grootste probleem eigenlijk niet eens de Islam is maar het socialisme! Vooral het gematigde socialisme is eigenlijk een soort wegbereider van totalitaire krachten (wat ik ook op pagina 1 van deze topic gezegd heb). Dat waren ze in de 20e eeuw voor radicale vormen van socialisme en nu zijn ze dat voor de Islam. Als de Islam in zijn territoria opgesloten was gebleven hadden we nooit een probleem gehad. De vraag is nu: hoe komen we van het socialisme af? Of met andere woorden, hoe krijgen we het voor elkaar dat mensen niet meer op een socialistische partij gaan stemmen? De enige oplossing mijns inziens is dat de arme sloeber een alternatief moet krijgen. Een klassieke conservatieve partij, zoals de Republikeinen in Amerika, krijgt volgens mij hier geen voet aan de grond (het is wel geprobeerd) en zal ook het socialisme niet doen verdwijnen. Maar wat dan wel?
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49697
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: (Nationaal) socialistische aktie

Bericht door Pilgrim »

Ik zit me opeens iets te bedenken. :idea: Mischien kunnen we het socialisme niet wegkrijgen omdat veel mensen er nu eenmaal in geloven, maar we kunnen door infiltratie(!!) wel zo'n partij ombuigen. Wilders was destijds doodsbang voor infiltratie en niet ten onrechte, daarom heeft zijn geen partij ook geen leden. Maar WIJ kunnen natuurlijk ook infiltreren!! Je wordt gewoon lid van zo'n socialistische partij en als er dan een ledenvergadering is stem je gewoon tegen de multiculpolitiek. Nadeel is natuurlijk dat je contributie moet betalen, maar dat is een geringe prijs voor je stemrecht in zo'n partij. Je kan volgens mij ook wel lid van meerdere partijen tegelijk zijn. Ik denk dat ik lid van de PvdA ga worden. icon_e_biggrin.gif

Het enige probleem waar we eigenlijk nu mee zitten is dat er volgens mij maar weinig mensen echt bereid zijn om geld en energie te steken in het bestrijden van de multicul en de islamisering en het verdedigen van onze cultuur. Want als we allemaal echt gemotiveerd willen kunnen we alles ten goede ombuigen. Daarom nu deze oproep:

Ga infiltreren!!
Laatst gewijzigd door Anonymous op do sep 27, 2012 6:23 pm, 1 keer totaal gewijzigd.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ozes
Berichten: 5833
Lid geworden op: za sep 17, 2011 4:05 pm

Re: (Nationaal) socialistische aktie

Bericht door Ozes »

Net als xplosive niet kan zien hoe absurd het is om op een Maostische partij te stemmen. Nooit van zijn leven zou hij op een "ex -nazi partij stemmen, want Hitler was natuurlijk een massamoordenaar. Maar Marijnissen wijst slapjes het Marxisme af en het vertrouwen is terug, van nooit weggeweest uiteraard.

Simplistische propaganda>>>> beredenering, waarden en logica in het moderne Westen.
"There is no need to exaggerate the part played in the creation of Bolshevism and in the actual bringing about of the Russian Revolution, by these international and for the most part atheistical Jews, it is certainly a very great one; it probably outweighs all others.

~Winston Churchill.
Gebruikersavatar
Ozes
Berichten: 5833
Lid geworden op: za sep 17, 2011 4:05 pm

Re: (Nationaal) socialistische aktie

Bericht door Ozes »

Pilgrim schreef:Ik zit me opeens iets te bedenken. :idea: Mischien kunnen we het socialisme niet wegkrijgen omdat veel mensen er nu eenmaal in geloven, maar we kunnen door infiltratie(!!) wel zo'n partij ombuigen. Wilders was destijds doodsbang voor infiltratie en niet ten onrechte, daarom heeft zijn geen partij ook geen leden. Maar WIJ kunnen natuurlijk ook infiltreren!! Je wordt gewoon lid van zo'n socialistische partij en als er dan een ledenvergadering is stem je gewoon tegen de multiculpolitiek. Nadeel is natuurlijk dat je contributie moet betalen, maar dat is een geringe prijs voor je stemrecht in zo'n partij. Ik denk dat ik lid van de PvdA ga worden. icon_e_biggrin.gif

Het enige probleem waar we eigenlijk nu mee zitten is dat er volgens mij maar weinig mensen echt bereid zijn om geld en energie te steken in het bestrijden van de multicul en de islamisering en het verdedigen van onze cultuur. Want als we allemaal echt gemotiveerd willen kunnen we alles ten goede ombuigen. Daarom nu deze oproep:

Ga infiltreren!!
Dat zou wel heel erg zonde zijn van je infiltratiepoging (zwartgedrukt).
Er zijn 1000 betere tactieken.
"There is no need to exaggerate the part played in the creation of Bolshevism and in the actual bringing about of the Russian Revolution, by these international and for the most part atheistical Jews, it is certainly a very great one; it probably outweighs all others.

~Winston Churchill.
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Infiltratie met de overtuiging van het woord

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Pilgrim schreef:Ik zit me opeens iets te bedenken. :idea: Mischien kunnen we het socialisme niet wegkrijgen omdat veel mensen er nu eenmaal in geloven, maar we kunnen door infiltratie(!!) wel zo'n partij ombuigen. Daarom nu deze oproep:

Ga infiltreren!!
Je slaat de spijker op z'n kop! Ik heb dat zelf al eens gedaan bij de VVD in Almere. Door mijn scheiding en vertrek naar Amsterdam met andere zorgen aan m'n kop ben ik niet langer meer lid gebleven van de VVD. Ik was toen klaar met politiek. Want politiek is smerig. Het was mij bijna gelukt met een stel anderen de macht te grijpen binnen de VVD in Almere. Ik heb daar al vroeger op FFI over bericht. Maar dan ben je er nog niet. Dan moet je je nog verplaatsen naar de landelijke bijeenkomsten. Pfffft! Op zich een goed plan. Het allerbelangrijkste is dat je mensen weet te overtuigen. Hierdoor bewerkstellig je op een unieke democratische manier de meerderheid voor jouw (onze) ideeën . Maar dan moet je eerst spreekrecht zien te krijgen. Van de organisatie structuur van de landelijke politiek weet ik te weinig af. Uiteindelijk gaat het altijd om de meeste stemmen.

Hoe dan ook heeft Pilgrim gelijk. Infiltreren is de oplossing. Overtuigen dus!
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
Ozes
Berichten: 5833
Lid geworden op: za sep 17, 2011 4:05 pm

Re: (Nationaal) socialistische aktie

Bericht door Ozes »

Het gaat niet om medelijden, maar om het invoeren van maatregelen om bureaucratische wanorde (waardoor wèrkelijk mensen gedupeerd worden) bij uitkeringsinstanties te bestrijden. Dringt dat nou nòg niet tot je door .....
Dit is je pleidooi voor links?
Het wergwerken van bureacratie is het item van links?

En nee, uitkeringen WERKEN niet. Ineens spreek je over dagelijkse ervaringen, hou toch op. Je hebt geen idee wat de linkse uitdeel politiek het land heeft aangedaan, zolang je maar goed voelt boeit dat dus ook niet.
"There is no need to exaggerate the part played in the creation of Bolshevism and in the actual bringing about of the Russian Revolution, by these international and for the most part atheistical Jews, it is certainly a very great one; it probably outweighs all others.

~Winston Churchill.
Gebruikersavatar
gerard_m
Berichten: 400
Lid geworden op: wo jul 28, 2010 1:34 pm

Re: (Nationaal) socialistische aktie

Bericht door gerard_m »

Hieruit blijkt maar weer wat ik al vaker in deze topic gezegd dat het grootste probleem eigenlijk niet eens de Islam is maar het socialisme!
Ik ben niet echt een warm voorstander van socialisme, maar deze conclusie snap ik niet. De islam is hier terecht gekomen door immigratie. In de afgelopen tientallen jaren was in Nederland het CDA vrijwel voortdurend aan de macht, af en toe met de VVD en zij hebben dit mede mogelijk gemaakt. Pas de laatste jaren laat rechts zich horen tegen nog meer immigratie. Alleen de PVV (en tegenwoordig de SGP) benoemt de problemen met de islam. De VVD en zeker het CDA blijven "politiek correct".

In het voormalige oostblok werd de islam er trouwens stevig onder gehouden. In communistisch China gebeurt dat nog steeds.
Three things cannot be long hidden: the sun, the moon, and the truth.
(Buddha)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49697
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: (Nationaal) socialistische aktie

Bericht door Pilgrim »

Alle partijen hebben boter op hun hoofd wat de islamisering betreft, maar de grootste Islamappeasers zijn toch meestal socialisten.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49697
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: (Nationaal) socialistische aktie

Bericht door Pilgrim »

Ozes schreef:Er zijn 1000 betere tactieken.
Dat vraag ik me af, maar ik hoor ze graag. Ik denk dat een massale infiltratietaktiek best heel succesvol kan zijn. Je kent toch de spreuk: if you can't beat them, join them. De infiltratie taktiek zou eigenlijk zo goed moeten zijn dat zelfs de lijsttrekker van zo'n partij een infiltrant kan zijn. Niet alleen kan zo de immigratiepolitiek tegengewerkt worden, maar ook zouden sommige infiltranten met opzet rare uitspraken kunnen doen om de partij zwart te maken. Bijvoorbeeld negatieve uitspraken over de klassieke autochtone achterban als 'dom volk' en 'moslims zijn beter'. Een soortgelijke overnametaktiek ben ik ook met de EU van plan. ;)
Laatst gewijzigd door Anonymous op vr sep 28, 2012 1:56 am, 1 keer totaal gewijzigd.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ozes
Berichten: 5833
Lid geworden op: za sep 17, 2011 4:05 pm

Re: (Nationaal) socialistische aktie

Bericht door Ozes »

Pilgrim schreef:
Ozes schreef:Er zijn 1000 betere tactieken.
Dat vraag ik me af, maar ik hoor ze graag. Ik denk dat een massale infiltratietaktiek best heel succesvol kan zijn. Je kent toch de spreuk: if you can't beat them, join them. De infiltratie taktiek zou eigenlijk zo goed moeten zij dat zelfs de lijsttrekker van zo'n partij een infiltrant kan zijn. Niet alleen kan zo de immigratiepolitiek tegengewerkt worden, maar ook zouden sommige infiltranten met opzet rare uitspraken kunnen doen om de partij zwart te maken. Bijvoorbeeld negatieve uitspraken over de klassieke autochtone achterban als 'dom volk' en 'moslims zijn beter'.
Een lijsttrekker als infiltrant is zeer lastig. Dan heb je een achterhang en politieke bescherming van Obama-proporties nodig. Je tweede advies vind ik al beter.
"There is no need to exaggerate the part played in the creation of Bolshevism and in the actual bringing about of the Russian Revolution, by these international and for the most part atheistical Jews, it is certainly a very great one; it probably outweighs all others.

~Winston Churchill.
Plaats reactie