(Nationaal) socialistische aktie

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40588
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: (Nationaal) socialistische aktie

Berichtdoor Pilgrim » Zo Sep 01, 2019 11:25 pm

Prof. Paul Cliteur – Hoe de linkse flirt met jihadisme veiligheid van Europese democratieën ondermijnt

Door: Paul Cliteur, 13:39, 01 september 2019

Afbeelding

'Links koestert graag de mythe dat geweld 'rechts' is'

De gehele twintigste eeuw is vol van het extreemlinkse geweld dat miljoenen slachtoffers heeft gemaakt. Stalinisme, Maoïsme en Nazisme waren de grote aanjagers van dat geweld. Sinds de jaren zestig van de twintigste eeuw is echter een propagandaoorlog gaande met als inzet het te doen voorkomen alsof de grootste bedreiging komt van extreemrechts. Stalinisme en Maoïsme worden vergeten of geïnterpreteerd als toch niet authentiek ‘links’.

Er is echter een bescheiden hoeveelheid boeken die de gevaren van extreemlinkse ideologieën in kaart probeert te brengen en de ontvankelijkheid van linkse intellectuelen daarvoor. In 1973 publiceerde David Caute The Fellow Travellers: Intellectual Friends of Communism. In 1981 schreef Paul Hollander Political Pilgrims: Travels of Western Intellectuals to the Soviet Union, China and Cuba. In 2017 heeft Hollander zijn historische overzicht aangevuld met meer recente linkse dictators in From Benito Mussolini to Hugo Chavez: Intellectuals and a Century of Political Hero Worship. En in Jamie Glazov’s United in Hate: The Left’s Romance with Tyranny and Terror (2009) wordt de linkse fascinatie voor gewelddadige ondemocratische ideologieën doorgetrokken naar de liefde van links voor het jihadistisch terrorisme.

In het Nederlands is weinig literatuur over dit onderwerp. A. Aarsbergen publiceerde in 1988 Verre paradijzen: linkse intellectuelen op excursie naar de Sovjet-Unie, Cuba en China, maar over het algemeen wordt het onderwerp genegeerd. En als iemand zich daaraan waagt wordt zo’n boek niet besproken in NRC Handelsblad of De Volkskrant noch kan de schrijver aanschuiven bij De Wereld Draait door. De reden? Links koestert graag de mythe dat geweld “rechts” is en men duikt daarom met groot enthousiasme op elke Breivik die deze mythe in stand kan houden.

Een uitzondering op dit patroon vormt het onlangs verschenen boek van Dirk van der Blom, Verdamping van de Nederlandse democratie: Van een politiek correcte naar een geïslamiseerde onrechtstaat (2019). Van der Blom gaat uitvoerig in op de vooroorlogse en naoorlogse discussie over het nationaal-socialisme. Het échte nationaal-socialisme dan. Hij laat zien hoe de naoorlogse generatie linkse denkers (Nieuw-Links) het nazi-etiket heeft gebruikt om politieke tegenstanders kalt te stellen (Buikhuisen, Janmaat, Van Gogh, Hirsi Ali, Wilders). Maar, net als Glazov, laat hij ook zien hoe de linkse flirt met het jihadisme de veiligheid van Europese democratieën ondermijnt.

Ik verwacht niet dat Van der Blom meteen zal worden uitgenodigd voor Zomergasten en ook niet dat de NPO meteen de rode loper voor hem uitlegt, maar wie zijn politieke wereldbeschouwing een beetje op orde wil krijgen, en in het bijzonder de Nederlandse naoorlogse politieke discussie over nazisme, racismeverwijten en opkomend jihadisme in perspectief wil plaatsen, is dit boek een aanrader.

Blom, Dirk van der, Verdamping van de Nederlandse democratie, Uitgeverij Aspekt, Soesterberg 2019.

https://tpo.nl/2019/09/01/prof-paul-cli ... ndermijnt/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40588
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: (Nationaal) socialistische aktie

Berichtdoor Pilgrim » Wo Sep 04, 2019 6:45 pm

KRANKZINNIG!: Gemeente Den Haag wil anti-Joodse neonazi-demonstratie niet verbieden

Geschreven door Kemal Rijken, 3 september 2019

Afbeelding

De gemeente Den Haag wil een demonstratie van de openlijk neonazistische paramilitaire groepering Racial Volunteer Force (RVF) niet op voorhand verbieden. Dat heeft de gemeente aangegeven nadat het Centrum Informatie en Documentatie Israël (CIDI) om duidelijkheid had gevraagd. Locoburgemeester Rachid Guernaoui (Hart voor Den Haag-groep De Mos) antwoordde op een brief van het CIDI dat de demonstratie vooralsnog niet verboden zal worden. Intussen zijn pro-Joodse burgers een handtekeningenactie tegen de gemeente en de komst van RVF gestart.

De RVF wil op 28 september demonstreren tegen ‘de zionistische schaduwmacht in Nederland’. Op Facebook worden alle aanhangers opgeroepen om naar de Hofstad te komen om voor de Israëlische ambassade te demonstreren. De neonazi’s noemen het appél van het CIDI ‘gratis reclame’ voor hun demonstratie en roepen medestanders op naar Den Haag te komen. ‘Kom ook in verzet tegen het zionisme en sluit je aan bij de antizionistische bevrijdingsstrijd!’ aldus een oproep op de Facebook-site van de RVF.

Vierde Rijk
De groep is een afsplitsing van de Britse terreurorganisatie Combat 18. Volgens de AIVD wil de RVF een ‘Arisch Vierde Rijk’ oprichten, waar Nederland onderdeel van zou moeten worden. De groep is uitgesproken antidemocratisch en wil ‘alle middelen’ aanwenden om het democratische systeem omver te werpen. Eerder zijn RVF-leden vervolgd voor (vuur)wapenbezit en geweldsdelicten. Ook discriminerende uitingen zorgden voor veroordelingen.

Hitlergroet
Obsessieve Jodenhaat neemt een centrale rol in binnen de RVF, aldus het CIDI. Op de site van de groepering is bijvoorbeeld te lezen hoe ze bijeenkwamen om ‘de geboortedag van de Führer te vieren’. Ook ‘strijdt’ de RVF tegen ‘koosjernationalisten’, ‘zionistische zwijnen’ en ‘de interne vijand: de kosmopolieten’”, een antisemitisch codewoord voor de Joden. Hakenkruisen, nazi-vlaggen en de Hitlergroet worden door aanhangers van de RVF niet geschuwd.

Vergeefse eis
Het CIDI heeft geëist dat de demonstratie verboden wordt, maar de gemeente Den Haag denkt daar anders over. ‘In deze tijden van toenemend antisemitisme maakt CIDI zich ernstig zorgen over het signaal dat uitgaat van het toestaan van deze nazistische demonstratie. De demonstratie van de RVF richt zich overduidelijk niet slechts tegen het beleid van de Staat Israël, maar tegen Joden in Nederland. Juist Den Haag, de internationale stad van vrede en recht, zou een vuist moeten maken tegen dit verwerpelijke gedachtegoed’, aldus het CIDI op haar site. De Joodse belangenorganisatie hoopt dat ‘het Openbaar Ministerie de demonstratie nauwlettend in de gaten zal houden, om eventuele strafbare uitingen effectief op te sporen en te vervolgen’.

Petitie
Inmiddels is de pro-Joodse groep ‘Dutch support for Israel’ een online petitie begonnen onder de noemer ‘Geen nazidemonstratie in Den Haag’. De groep schrijft: ‘Wat RVF beoogd is gericht tegen bevolkingsgroepen die onderdeel zijn in onze samenleving en beschermt moeten worden. De verworven vrijheden en de gruwelijke daden van het Nazi-regime eerder en sympathisanten die achter de Nazi ideologie staan horen geen podium te krijgen. De Gemeente Den Haag zou dit moeten verbieden omdat dit een gevaarlijke ontwikkeling is die precedenten schept voor jodenhaat en andere vormen van haat en racisme’.

https://jonet.nl/anti-joodse-neonazi-de ... opig-door/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40588
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: (Nationaal) socialistische aktie

Berichtdoor Pilgrim » Wo Sep 04, 2019 11:58 pm

Britse rijken bereiden vlucht uit GB voor als marxistische antisemiet Corbyn aan macht komt

4 september 2019

Afbeelding

Corbyn-communisme zal voor massale exodus van succesvolle, getalenteerde mensen die wél hard werken, zorgen

Niet een no-deal Brexit, maar het vooruitzicht op een regering onder leiding van Labour-leider Jeremy Corbyn is het schrikbeeld van de Britse superrijken. Als de linkse politicus aan de macht komt, zouden zij het Verenigd Koninkrijk ontvluchten, geeft Chris Kalin aan. Zijn bedrijf Henley & Partners helpt rijken zich te vestigen in belastingparadijzen.

“Het is duidelijk dat er een grote uitstroom komt van zeer rijke mensen en families als er een regering Corbyn aantreedt”, legt Kalin uit. “Dat is de grote angst van onze klanten, niet de Brexit of zelfs een no-deal Brexit. Dat maakt geen verschil voor onze cliënten.”

Een deel van Corbyns crypto-communistische economische plannen is in de afgelopen jaren al duidelijk geworden. Zo wil de Labour-leider de inkomstenbelasting verhogen voor iedereen die meer dan 80.000 pond (ongeveer 88.000 euro) verdient. Ook wil hij een vermogensbelasting instellen, de erfbelasting hervormen en een extra heffing instellen voor onroerend goed in handen van buitenlanders. Daarmee treft hij mogelijk veel miljardairs die woningen in Londen hebben. Die worden sowieso al op de korrel genomen omdat Corbyn ook een leegstandsbelasting voor woningen wil invoeren.

De privacy voor rijke Britten wordt ook ingeperkt. Labour wil meer helderheid over wie veel geld heeft door iedereen die meer dan 1 miljoen pond per jaar verdient te dwingen zijn belastingaangifte openbaar te maken. Ook zijn er plannen om bedrijven te verplichten al hun aandeelhouders bekend te maken. Nu hoeven alleen aandeelhouders die boven bepaalde grenzen van bezit uitkomen te worden geopenbaard. Verder zouden alle bedrijven met meer dan 250 werknemers 10 procent van hun aandelen aan het personeel moeten geven.

De afgelopen anderhalf jaar hebben overigens ook al diverse Britse superrijken de wijk genomen, veelal naar Monaco en Zwitserland. Ook landen als Portugal en Malta zijn populair omdat die relatief lage belastingen hebben en niet moeilijk doen over het afgeven van verblijfsvergunningen. Ook andere Europese landen willen vermogenden paaien. Zo stelde Italië een jaarlijkse vlaktaks in van 100.000 euro. Onder meer stervoetballer Cristiano Ronaldo van Juventus profiteert daarvan.

Anp

https://tpo.nl/2019/09/04/britse-rijken ... acht-komt/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40588
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: (Nationaal) socialistische aktie

Berichtdoor Pilgrim » Zo Sep 08, 2019 11:25 pm

Linkse leugens ontmaskerd – de boeman die er niet is

Geplaatst op 8 september 2019

Afbeelding
De ware fascisten...

Zolang ik leef, hoor ik links waarschuwen voor iets wat al voor mijn geboorte niet meer bestond: het opkomende fascisme. Ja, er zijn inderdaad nationaalsocialisten in Nederland. Een paar. Je kunt ze bijna letterlijk tellen op de vingers van één hand. Zo heel af en toe weet een van die geestelijk gestoorden ergens een zeteltje in een gemeenteraad te verwerven. Voor zover ik weet, is zo’n zielenpoot nog nooit herkozen. Kortom, het grote gevaar van het oprukkende fascisme bestaat niet.

Even zo goed schreeuwt links al generaties lang dat de fascisten weer terug komen. Dat moeten we natuurlijk met z’n allen niet willen. Dus moet onze vrijheid – waar progressieve mensen een gigantische hekel aan hebben – flink ingeperkt worden. Want extreemrechts komt er aan! Welnee. Extreemrechts bestaat niet. Ik schreef al eerder dat wat links als extreemrechts ziet zo ongeveer alles is wat niet extreemlinks is. Vraag maar eens aan een progressief persoon hoe hij over het CDA of de VVD denkt. Die zijn, volgens onze progressieven, bijna net zo erg als de NSDAP, de PVV of het FvD.

En wat is dat extreemrechts dan wel precies? Als we even nationaalsocialisten buiten beschouwing laten – die paar geestelijk gestoorden zijn inderdaad extreem, maar heel erg links – dan is ‘extreemrechts’ een lappendeken van compleet verschillende ideologieën. Er zijn monarchisten. Republikeinen. Streng gereformeerden. En nog veel meer. Allemaal piepkleine groepjes die elkaar de tent uitvechten en liever met hun vijanden heulen dan met andere ‘extreemrechtse’ stromingen gaan samenwerken. Neem bijvoorbeeld de SGP. Niet direct wat u als extreemrechts ziet, dat weet ik. Het is in ieder geval een partij die door de meeste progressieve mensen als extreemrechts wordt beschouwd. Een serieuze SGP´er zal niet snel, zeg maar: nooit, samen willen werken met een groep die openlijk atheïstisch is. Een vurige monarchist zal opstaan en vertrekken als er een echte republikein komt binnenlopen. Het feit dat ze elkaar nodig hebben om ook maar iets te bereiken, doet voor hen niet ter zake. Er wordt niet gekeken naar de overeenkomsten, maar naar de verschillen.

Links doet dat net zo goed, maar het uiteindelijke doel is grotendeels gelijk. Namelijk, die klasseloze samenleving waarin het proletariaat regeert. Hoe dat bereikt moet worden, daar zit het verschil in. Vandaar dat het helemaal niet vreemd is dat ze op vele punten intiem samenwerken. Voor de rest zijn het gewone mensen die net zo goed naar de verschillen kijken. Ze zien mensen die niet zo progressief zijn als zijzelf automatisch als fout. Die mensen moet je niet bevorderen, en dat doen ze dan ook niet.

Ene Philips van Macedonië zei ooit: divide et impera. Verdeel en heers. Progressief links heerst al een halve eeuw zeer comfortabel op het pluche. Dat hangt (nog) af van de kiezers, dus moet je ze een beetje sturen met een boze boeman. Die boeman is ‘extreemrechts’. Wat is Wilders? Een fascist. Wat is Baudet? Net zo erg, en hij haat nog vrouwen ook. Wij Nederlanders moeten ons schamen voor het patriarchaat, voor slavernij, onze huidskleur en voor de duvel en z’n ouwe moer.

Nou, dan heb ik nieuws voor u. Slavernij bestaat in Nederland al eeuwenlang niet meer. Officieel werd deze in 1863 afgeschaft, maar dat was in de koloniën. In Nederland zelf bestond slavernij al eeuwenlang niet meer. Als een of andere potentaat met slaven in de Republiek der Verenigde Nederlanden aankwam, en er liep er een weg? Dan was hij die slaaf kwijt. In de republiek bestond geen slavernij, dus die ex-slaaf was nu vrij man. Hij werd niet opgespoord en terugbezorgd. Daar hoor je het gesjeesde meisje uit de kappersopleiding nooit over. Want dat spoort niet met haar sprookjes.

Dan racisme. Dat bestaat in Nederland ook niet. Wat is racisme? Niet ‘Oki en Doki bij de nikkers’. Da’s misschien niet meer van deze tijd, maar een gewoon kinderboekje uit de jaren-50. Echt racisme is een aparte kassa bij Appie Heijn voor zwarten. Wel eens gezien? Ik niet. Echt racisme is in een advertentie kunnen vermelden: ‘Serveerster gezocht. Als u zwart bent of mohammedaanse, niet solliciteren.’ Stranden met borden ‘verboden voor Marokkanen’. Dat is zwaar strafbaar voor de wet. Ook daar hoor je de bruine SS´er niet over. En al helemaal niet dat je dat soort borden en regels inderdaad in Amerika zag en in Zuid-Afrika, maar nooit of te nimmer in Nederland.

Patriarchaat bestaat ook niet. Matriarchaat echter wel. Kijk maar naar het onderwijs en de universiteiten. Het overgrote deel van de top daar bestaat inmiddels uit vrouwen. Vrijwel alle sociale ‘wetenschappen’ worden niet bemand, maar bevrouwd. Als een man een these indient, wordt die veel zwaarder gewogen dan wanneer een links huppelkutje een kromme these indient die politiek correct lekker scoort. Er wordt niet bij gelijke geschiktheid de voorkeur gegeven aan vrouwen. Er staat ronduit: mannen hoeven niet te solliciteren op deze vacature. Is dat patriarchaat? Volgens mij meer het tegenovergestelde.

Zonder ‘het oprukkende fascisme’ zou dat nogal opvallen. U bent goedgelovig, maar gelooft niet alles. Dus vandaar de stokoude boeman. Die niet bestaat. Die in Nederland in ieder geval nooit een voet aan de grond heeft gekregen. Want laten we eerlijk zijn en blijven: de NSB is altijd een marginale partij geweest. De enige reden waarom de NSB groeide, was de Duitse bezetting. Na de oorlog werd de NSB direct verboden en ontbonden. Zelfs een poging om haar weer op te richten is nooit geprobeerd. Er is gewoon geen voedingsbodem voor. Nederland is alles behalve racistisch of fascistisch.

Er is dus geen oprukkend fascisme. Er is een aantal uitkeringsgerechtigden met een serieus alcoholprobleem die zich daar voor uitgeven. (Alle ‘nationaalsocialisten’ die ik ooit ontmoet heb, hadden een alcohol en/of drugsprobleem. Als de NVU ergens gaat demonstreren, vragen ze haar demonstranten om niet bezopen aan te komen. Ik neem u niet in de maling.)

Nu wil het geval dat elke regering met een groot probleem een universele oplossing heeft die altijd werkt. Je moet gewoon iemand anders de schuld geven. De Argentijnse junta bijvoorbeeld deed dat door de Falkland-eilanden binnen te vallen. Dat mislukte, maar even zo goed was ze tijdens die invasie razend populair. Tijdens die invasie was er niemand die zei: dat lost toch niets op? Dit kost ons handenvol met geld dat we niet meer hebben (daarom was de junta zo impopulair). Wat krijgen we daarvoor? Oorlog met Engeland en een paar ijsklonten met schapen er op. Er waren best wel een paar mensen met gezond verstand, maar gezond verstand stond eventjes buiten spel. Net als bij ons nu.

Vandaar de angstverhalen over het oprukkende fascisme, patriarchaat, racisme, xenofobie en de verzonnen fobie ‘islamofobie’. Iedereen trapt er altijd in. Ons bruine bijtje van Bij1 smult er van als ware het Fernandez. Iedereen kan het doen, zelfs als je te dom bent om de kappersopleiding te voltooien. Je gilt dat ‘het patriarchaat’ de macht heeft, en iedereen doet alle mogelijke moeite om dat te ontzenuwen. Zelfde over slavernij, racisme en de hele mikmak.

In een serieus debat moet degene die een stelling poneert deze kunnen ondersteunen. In de politiek is dat nergens voor nodig. Op z’n best gooi je er wat loze kretologie uit die voor bewijs moet doorgaan. Het enige wat je moet doen, is een paar kreten onthouden en die op de juiste momenten uitbraken. Zelfs Sylvana kan het. Omdat alle media politiek correct zijn, hoeft ze niet bang te zijn voor moeilijke vragen. Dus zegt ze zonder schroom ‘Nederland is racistisch’. Een serieuze interviewer zou daarop zeggen: Oh ja? Leg dat eens uit. En dan haar antwoord tot op de grond afbreken. Een halve eeuw flower power heeft zo zijn gevolgen. Er zijn geen serieuze journalisten meer. De paar die er nog zijn, moeten bloggen, want op een andere wijze kunnen ze niet publiceren. Dus het domme ding kan zeggen wat ze wil. Het vuur wordt haar niet na aan schenen gelegd. Ze krijgt alle gelegenheid om de grootst mogelijke onzin als zijnde waarheid uit te braken.

Het moet u zo onderhand toch wel opvallen dat ‘het oprukkende fascisme’ nooit of te nimmer met bewijzen wordt ondersteund. Dat iedereen die niet progressief genoeg is een oprukkende fascist is. En toch trapt iedereen er in. Wat is uw natuurlijke reactie? Zeggen dat je geen fascist bent, en dat proberen te bewijzen. Zolang u daar mee bezig bent, hoeven de progressieven zich geen zorgen te maken over hun non argumenten.

Verder worden die totaal niet te bewijzen claims gebracht als vaststaande feiten. Nederland *IS* racistisch. U moet het tegendeel maar bewijzen. Hetgeen u veel moeite kost, en die argumenten worden vrijwel altijd zonder mankeren van tafel geveegd. Of de doelpalen worden verschoven. Dat is de omgekeerde wereld.

In de juiste volgorde: Boer Koekoek was geen fascist. Drs. Janmaat werd er een, omdat hij in die hoek gedrukt werd. Pim Fortuyn was geen fascist. Geert Wilders is geen fascist, en Baudet ook niet.

Zonder ‘het oprukkende fascisme’ zou links koloniserende mohammedanen niet kunnen pamperen. En haar machtspositie allang verloren hebben. Het wordt hoog tijd dat het gezond verstand weer terugkeert.

Door: H. Numan

https://ejbron.wordpress.com/2019/09/08 ... r-niet-is/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Eurabia”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast