Nieuws uit Denemarken.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20183
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: De islamisering van Denemarken.

Berichtdoor King George » Di Aug 20, 2019 12:18 pm

Mensen uit negen moslimlanden mogen geen Deens staatsburger worden

Posted op augustus 19, 2019 door Rommel in Artikelen // 9 Comments

Afbeelding

Nieuwe Burgerliga, in het Deens: Nye Borgerlige, is een Deense nationalistische en conservatieve politieke partij, opgericht in de herfst van 2015 door Pernille Vermund en Peter Seier Christensen

De partij maakt politiek deel uit van de nationale conservatieve beweging in Denemarken en profileert zich als een meer immigratie-kritisch alternatief dan de Deense Volkspartij. De partijleider Pernille Vermund zat eerder in de gemeenteraad van Helsingör en was kandidaat voor het parlement voor de conservatieve Volkspartij. De partij wil een Deense exit uit de EU zien. In verband met de vluchtelingen- en migrantencrisis in 2015 markeerde de partij zichzelf als een voorstander van stopzetting van de asielprocedure in Denemarken.

Nu stelt de Nye Borgerlige voor om geen mensen die uit moslimlanden komen de Deense nationaliteit te verlenen. Basta. De reden hiervoor is dat de moslimwaarden onverenigbaar zijn met die van de Denen. In augustus 2018 stelde de partij voor om moslims het staatsburgerschap te ontzeggen.

In een interview met het Deense dagblad Berlingske legt Mette Thiesen uit wat ze bedoelt als ze zegt dat “niemand” uit landen met moslimwaarden het staatsburgerschap moet kunnen verkrijgen. Ze maakt duidelijk dat er geen uitzonderingen op de regel moeten zijn. Ook niet als je een christen bent en uit een land van overwegend moslims komt. Het Deense staatsburgerschap moet absoluut niet worden gegeven aan immigranten en hun nakomelingen die uit landen komen waarvan we weten dat immigranten en hun nakomelingen vaker misdrijven begaan dan Denen wanneer ze hier komen, is haar mening.

Het verbod zal van toepassing zijn op deze negen landen: Irak, Afghanistan, Iran, Marokko, Pakistan, Somalië, Libanon, Syrië en Turkije.

Wij van Fenixx zijn van mening dat het een sympathiek idee is, maar nog beter is om een immigratiestop vanuit alle moslimlanden in te voeren en remigratie te stimuleren …


https://fenixx.org/2019/08/19/243772/
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 74399
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Nieuws uit Denemarken.

Berichtdoor Ariel » Di Nov 26, 2019 6:00 pm

Migrantengetto’s worden gesloopt in Denemarken – duizenden moeten hun huis verlaten

Als onderdeel van het werk van de Deense regering om een soortgelijke ontwikkeling als in andere Europese steden te voorkomen, heeft men verleden jaar het zogeheten “gettopakket” aangenomen. Dit betekent onder andere dat sommige “kwetsbare” gebieden met een hoge concentratie aan immigranten zullen worden gesloopt. Tot 11.000 mensen zullen hun huidige woning moeten verlaten.

Andere maatregelen in het pakket omvatten het vergemakkelijken van uitzetten van mensen die veroordeeld zijn voor misdrijven, en mensen die een sociale uitkering ontvangen, mogen niet in deze gebieden wonen, terwijl mensen met een baan en een opleiding voorrang hebben op huisvesting.

Elke kleuterschool mag maximaal 30 procent van de kinderen uit gebieden op de gettolijst hebben en 1-jarigen in de gebieden worden minstens 25 uur per week naar kleuterscholen gedwongen, ouders die weigeren kunnen hun kinderbijslag verliezen.

In de gebieden kan de politie speciale zones instellen waar de straf voor bepaalde misdaden wordt verdubbeld.

“Nu gaat het erom het zo zachtaardig mogelijk en met respect voor het individu te doen, zodat mensen zich zo veilig mogelijk voelen”, zegt Dybvad.

Volgens de Minister van Huisvesting Kaare Dybvad begrijpt hij dat het kan worden gezien als een inbreuk, maar benadrukt hij dat velen al wonen op kortlopende contracten in de getroffen gebieden.

Op 1 december presenteert de Deense regering een geactualiseerde lijst van de gettogebieden van het land, waarvan wordt aangenomen dat ze 15 woongebieden aanwijzen als “ernstige” getto’s.

De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 74399
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Nieuws uit Denemarken.

Berichtdoor Ariel » Di Nov 26, 2019 6:04 pm

Arbeidsongeschikte vluchteling haalt 17 kinderen naar Denemarken

De Syrische vluchteling was op weg naar Zweden, maar hield plaats in Denemarken. Waar hij nu acht kinderen en één vrouw heeft, en krijgen nog eens negen van zijn in totaal 20 kinderen een verblijfsvergunning. De gemeente ziet geen probleem, maar de Deense regering ziet dat wel.

De Syriër Daham Mamoud Hasan kwam twee jaar geleden als vluchteling in Denemarken. Eigenlijk was hij onderweg naar Zweden, maar bleef in Denemarken hangen. Ongeveer twee maanden later mocht hij acht van zijn totaal 20 kinderen en één van zijn drie vrouwen naar Denemarken overbrengen. En krijgt nu de mogelijkheid om zijn kindergebroed in Denemarken te verdubbelen, omdat nog eens negen van zijn overige kinderen onlangs een verblijfsvergunning is verleend.

De resterende drie kinderen zijn afgewezen omdat ze ouder dan 15 jaar zijn. Maar dit kan Daham Mamoud Hasan niet begrijpen of accepteren.

– Al mijn kinderen hebben recht op gezinshereniging met uitzondering van drie. Die werden niet goedgekeurd, waar ik tegen in beroep ben gegaan. Ik begrijp het niet, het zijn allemaal kinderen van mij, zegt hij tegen EkstraBladet.

Zijn overige twee vrouwen moeten ook in Syrië blijven, aangezien de Deense wet geen polygamie huwelijken toestaat. Maar ondanks dat het islamitische gezin niet compleet is wordt het toch een indrukwekkende verzameling. Zeventien kinderen en twee volwassenen.

Het uitzicht om de rest van zijn kinderen naar Denemarken te halen vult Daham Mamoud Hasan met vreugde, maar er ligt een addertje onder het gras. Om de rest van zijn moslimkoters van Syrië naar Turkije over te brengen kost 75 000 Deense kronen (10 000 EUR) – en dat geld heeft de kinderrijke vader niet.

– Waar moet ik dat vandaan halen?, vraagt hij zich wanhopig af als hij wordt geïnterviewd door TV2.

Wat de toekomst betreft heeft Daham Mamoud Hasan, volgens zijn eigen woorden, maar één wens, zo snel mogelijk naar Syrië terug te keren, met Gods wil, en als de omstandigheden het toelaten. Tot die tijd krijgt de vruchtbare moslimvader met zijn islamkroost subsidies en financiële gratis bijdragen, wat volgens een politieke bron waar EkstraBladet mee heeft gesproken, een kleine 5 miljoen Deense kronen per jaar belastinggeld kost om de islamitische aanwinst met zijn islamkroost te onderhouden.

De 47-jarige Syrische huisvader verklaart tegen EkstraBladet dat hij te ziek is om te werken, en op dit moment te weinig kracht heeft om de Deense taal te leren.

– Zodra ik vol met energie en kracht ben begin ik ermee. Maar nu even niet. Ik ben op ziekteverlof wegens psychische problemen.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16312
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Nieuws uit Denemarken.

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Wo Nov 27, 2019 11:36 am

Ariel schreef:
De 47-jarige Syrische huisvader verklaart tegen EkstraBladet dat hij te ziek is om te werken, en op dit moment te weinig kracht heeft om de Deense taal te leren.

Bekend verschijnsel bij moslims:

PARASITEREN OP EEN LAND WAARAAN ALLAH DE VOORKEUR GEEFT
Zodra ik vol met energie en kracht ben begin ik ermee. Maar nu even niet. Ik ben op ziekteverlof wegens psychische problemen.

Bekend verschijnsel bij moslims:

TAKIYYA
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20183
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Nieuws uit Denemarken.

Berichtdoor King George » Wo Nov 27, 2019 2:42 pm

Ik begrijp het niet, het zijn allemaal kinderen van mij, zegt hij tegen EkstraBladet.


Neemt hij ze dan op eigen kosten zelf in huis?
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 74399
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Nieuws uit Denemarken.

Berichtdoor Ariel » Zo Dec 29, 2019 3:29 pm

Afbeelding
Afbeelding

Links Denemarken kiest rechtse aanpak

Spoiler! :
De Kopenhaagse buurt Mjolnerparken is onderdeel van de wijk Norrebro. De Deense regering heeft de buurt bestempeld als getto.

Sociaaldemocraten: ’We hebben te laat ingezien welke problemen migratie kan veroorzaken’

Het migratieprobleem hard aanpakken. Zeg het in Nederland en je bent rechtser dan rechts. In Denemarken zijn het de (linkse) sociaaldemocraten die de – strenge – daad bij het woord voegen. Hun zware eisen op het gebied van migratie en integratie lijken daar uitstekend te werken.

Vincent Triest
Vol trots laat Mohammed Afri (18) de koffietentjes in zijn buurt Mjolnerparken in de hoofdstad Kopenhagen zien. Terwijl een groep studenten aan de cappuccino’s zit, slalomt hij tussen de fietsen de weg over. „Kijk hier, het nieuwe park. Dit is helemaal geen getto!”

Daar denkt de overheid heel anders over. Reden: de buurt is veelvuldig in het nieuws door criminaliteit. Meer dan 80 procent van de inwoners heeft een niet-westerse afkomst, driekwart ging alleen naar de lagere school en een groot deel is afhankelijk van de sociale dienst.

Ook de wooncondities bieden weinig reden voor optimisme. In de laagbouw-appartementen wonen de bewoners opeengepakt op elkaar in kleine woningen. De paar Denen die in de wijk komen, fietsen er het liefst zo snel mogelijk doorheen.

„Niemand ontkent dat hier problemen zijn”, zegt Afri. „In deze wijk wonen alleen mensen met een kleurtje en een aantal van hen heeft moeite met de taal. Daarnaast zijn er jongens die het nodig vinden om met een mes op zak te lopen. Dat is natuurlijk niet goed te praten.”

Integratie

De getto’s zijn in Denemarken symbool geworden voor de problemen die nieuwkomers veroorzaken als de integratie spaak loopt. Om hier een eind aan te maken, treedt de overheid sinds vorig jaar hard op in de wijken. De regering heeft achtentwintig van deze buurten, die vergelijkbaar zijn met Vogelaarwijken in Nederland, aangewezen als getto.

Dat kan verstrekkende gevolgen hebben. Zo kunnen personen in de bijstand geen woning huren in de buurt. Daarnaast zijn ouders verplicht hun peuters naar de kinderopvang te sturen, waar ze dan vijfentwintig uur per week de Deense taal en cultuur leren.

De ’getto-wetgeving’ is een van de voorbeelden die Denemarken neemt om de problemen aan te pakken. Dat gebeurt op twee terreinen: de deur voor asielzoekers gaat zo ver mogelijk dicht en wie er al is, moet beter integreren.

Uniek

Wat Denemarken zo uniek maakt in de harde aanpak, is dat de sociaaldemocraten (SD) dit strenge beleid steunen. Sinds de linkse partij deze zomer de macht greep, gaat het onverminderd hard door met het uitvoeren van de regelgeving.

„Mjolnerparken is een voorbeeld van een parallelle samenleving”, zegt parlementslid Rasmus Stoklund. Hij is woordvoerder migratie en integratie voor de sociaaldemocraten. „We hebben er te lang over gedaan om in te zien hoeveel problemen migratie kan veroorzaken.”

„Daar komt nog bij dat heel veel mensen die naar ons land komen geen echte vluchtelingen zijn, maar migranten. We geven elk jaar miljoenen uit aan deze mensen, in plaats van dat we dit geld besteden aan de echte vluchtelingen die nog in de conflictzones zitten.”

Met strenge maatregelen wist Denemarken met succes de toestroom van asielzoekers drastisch in te perken. Waren er op het hoogtepunt van de vluchtelingencrisis in 2015 nog 20.935 asielaanvragen per jaar, vorig jaar waren het er nog maar 3570. Ter vergelijking, in 2018 werden er in Nederland 24.025 aanvragen gedaan.

Om dit te bereiken werkte de SD nauw samen met de rechtse partijen in het parlement. Dat gebeurde ook met de rechts-populistische Deense Volkspartij. Samen met het rechtse blok stemden de sociaaldemocraten voor de inperking van gezinshereniging en voor de ’juwelenwet’. Op basis van die wetgeving moeten asielzoekers waardevolle spullen afstaan om zo een bijdrage te leveren aan de procedure en opvangkosten.

Volgens de Deense Mette (31), die in de buurt van Mjolnerparken woont, zijn de strenge maatregelen ’gestoord’. „Dit is een manier om buitenlanders als criminelen neer te zetten. Het is verschrikkelijk voor de ouders dat kinderen verplicht naar de opvang moeten. Bizar dat een linkse partij mensen zo straft.”

Afri, die zelf op een buitenschoolse opvang werkt, vindt het eigenlijk wel goed dat kinderen de taal leren. „Ongeveer de helft van de kinderen in mijn groep zijn buitenlanders. Soms zie ik dat kinderen met een migratieachtergrond moeite met de taal hebben”, zegt de jongen. „Kinderen ondervinden geen schade als ze de taal leren. Het is alleen maar handig als ze goed Deens spreken.”

Ook Peter Kofod vindt het in de eerste plaats ’in het belang van de kinderen’ om de taal te leren. Hij was vier jaar lang volksvertegenwoordiger voor de Deense Volkspartij, totdat hij deze zomer werd verkozen als lid van het Europees Parlement. „Er zijn zo veel voorbeelden waar kinderen bijna de taal niet spreken”, zegt hij. „Als je hier wilt wonen, dan moet je jezelf aanpassen om Deens te worden.”

„Ik ben blij dat de sociaaldemocraten dit strenge beleid steunen”, vervolgt Kofod. „Zij hebben zich gerealiseerd dat een streng immigratiebeleid de prijs is die je betaalt om te kunnen regeren.”

„De partij zou nooit de verkiezingen kunnen winnen als de Denen denken dat ze zwak zijn op immigratie”, zegt Kofod. „Nadat ze 25 jaar heel slap waren op dit thema, werden ze ineens radicale tegenstanders van migratie.”

Beperkend

„Toch zien we graag dat andere partijen onze standpunten overnemen”, stelt de 29-jarige Europarlementariër. „Het is belangrijk dat we beperkende maatregelen invoeren op het gebied van asiel. Alleen geloof ik niet dat ze deze acties diep in hun hart menen.”

„Onzin”, zegt de sociaaldemocraat Stoklund in zijn werkkamer in het Deense parlement. Voor hem staat een kommetje snoepjes van de rechts-populistische Deense Volkspartij. „Wil je er ook een?” Op de vraag of de snoepjes een metafoor vormen voor een politieke strijd over migratie moet Stoklund lachen. „Ze smaken goed”, zegt hij.

„Wij zijn geen rechtse partij”, stelt de sociaaldemocraat. „Maar we hebben stabiliteit nodig en daarom moet je niet steeds de regels aanpassen. Omdat we een breed draagvlak willen, werken we met iedereen samen.”

„Een streng migratiebeleid is de consequentie van een welvaartsmodel met sociale zekerheden, zoals gratis onderwijs en gezondheidszorg. Als we dit model in Denemarken willen behouden, dan moeten we streng zijn voor wie toegang wil tot dit systeem”, stelt het parlementslid. „Als mensen niet bijdragen aan het systeem, dan slaat de balans door en wordt het model onhoudbaar.”

Werkloosheid

„In alle foute statistieken zien we een oververtegenwoordiging van vreemdelingen, zoals bijvoorbeeld criminaliteit, opleidingsniveau en werkloosheid”, zegt Stoklund. „Om die reden moeten we deze toestroom limiteren. Dat geldt vooral voor asielzoekers uit Noord-Afrika en het Midden-Oosten.”

„Vrouwen uit de niet-westerse landen doen het heel slecht op de arbeidsmarkt”, zegt Stoklund. „Wij willen dat ze het veel beter gaan doen en daarom is de verplichte kinderopvang nodig. Daar kunnen de kinderen de taal en de gemeenschappelijke waarden leren.”

De sociaaldemocraten, die in Europa samenwerken met de Partij van de Arbeid, zien het liefst dat de problemen op Europees niveau worden aangepakt. „We moeten naar een nieuw systeem waarin asielzoekers naar een opvangcentrum binnen de regio willen”, stelt de sociaaldemocraat. „We willen de manier waarop Europa vluchtelingen behandelt op zijn kop zetten.”

„Ook de PvdA is altijd welkom voor een kop koffie”, zegt Stoklund. „Mochten ze langskomen dan krijgen ook zij snoepjes van de Deense Volkspartij.”
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20183
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Nieuws uit Denemarken.

Berichtdoor King George » Za Feb 01, 2020 1:13 pm

In Denemarken begrijpen ze het. Daar zijn ze goed bezig. Massaïmmigratie ondermijnt de door hen opgebouwde en verwezenlijkte verzorgingsstaat welke ze koesteren.


  Denemarken – Common sense en zero tolerance voor asielzoekers!


  Danny 31/01/2020 22:27


  De Denen weten dat ongecontroleerde immigratie de verzorgingsstaat ernstig beschadigt.

  Tijdens de piek van de migrantencrisis in Europa namen Duitsland en Zweden de morele leiding en lieten hun landen volstromen met mensen uit zeer hoge risicogroepen.

  Naast de bekende woorden: “Wir schaffen das!” van Angela Merkel nam ook de Zweedse Prime Minister Stefan Löfven een zelfde soort standpunt in. “Ons land bouwt geen muren!” was de optimistische slogan destijds.

  Duitsland nam in 2015 1 miljoen asielzoekers binnen en Zweden 165.000. Duitsland heeft 10 keer zoveel inwoners. In verhouding haalde Zweden dus anderhalf keer zoveel migranten binnen per Zweedse inwoner.

  Beide landen hebben het geweten! Samen met Frankrijk gaan deze 3 landen het zwaarst gebukt onder de massa-immigratie met alle ellendige gevolgen van dien. Gevolgen die ieder mens met gezond verstand had kunnen zien aankomen.

  In Duitsland alleen al zijn er tussen 2014 en 2018 800.000 zware misdrijven gepleegd. Variërend van geweld tot moord en verkrachtingen.

  De 800.000 is geflatteerd. Een aantal zaken waren nog niet afgerond. Volgens Dr. Curio van de AfD komt dit getal boven de miljoen uit.

  Angela Merkel verdedigt deze cijfers zonder blikken of blozen. Alle schaamte allang voorbij. Zo erg dat ze zelfs in dit debat durfde te uiten dat ze extreem rechts harder gaan aanpakken.

  Zie dat artikel hier!

  Afbeelding

   Angela Merkel verdedigt 800.000 migrantenmisdaden op Duitse volk

   Duitsland. Het land waar inmiddels 25% van de bevolking een niet-westerse achtergrond heeft. Vrouwen worden vlak over de grens in Limburg met samurai-zwaarden in elkaar gehakt, een moeder en kind in Frankfurt worden voor de trein gegooid en vorige week werd een nietsvermoedende burger die met zijn familie naar de Kerstmarkt in Augsburg ging, zonder … Meer lezen overAngela Merkel verdedigt 800.000 migrantenmisdaden op Duitse volk


  Ondertussen heeft het land Denemarken, dat tussen deze 2 deugdlanden ligt, vanaf het begin duidelijk gemaakt dat vluchtelingen niet welkom waren.

  De Denen doen het slim.


  De migranten die vanuit Duitsland naar de grens komen worden door de Denen netjes naar de Zweedse grens gebracht onder begeleiding.

  In Zweden staat het linkse welkomstcomité klaar om de migranten uit aantoonbare hoge risicogroepen, die wereldwijd voor veel criminaliteit en verkrachtingen verantwoordelijk zijn, met open armen te ontvangen. Bizar verschijnsel.

  Menig Deen zal toch hoofdschuddend naar het buurland Zweden gekeken hebben.

  Afbeelding
  Politiecontrole Duits-Deense grens. Vanaf hier worden de immigranten naar de Zweedse grens begeleid.


  Zweden gaat vanaf de migratie-crisis gebukt onder aanslagen, massale groepsverkrachtingen in grote steden en de ontzettende financiële druk die deze kansloze groep met zich mee brengt. Wonen in Stockholm is geen pretje meer. Ouderenhulp en onderdak voor ouderen worden vervangen voor hulp aan vluchtelingen en asielzoekers. (bron)

  De grote steden in het eens zo mooie rustige Zweden behoren nu tot de gevaarlijkste plekken van Europa.

  Maar President Löfven van Zweden hield voet bij stuk en sprak de niet te bevatten woorden:

  “Er is geen connectie tussen de immigratie en de stijgende criminaliteit. Waren het Zweden geweest in die omstandigheden dan was het net zo erg geweest.”

  Met andere woorden. De leider van Zweden is er zeker van dat anders zijn eigen Zweedse burgers ook massaal zouden gaan groepsverkrachten en bomaanslagen plegen. Totaal absurd.

  Bron:
  https://commonsensetv.nl/zweedse-premier-hoort-thuis-in-rechtbank-wegens-landverraad/


  Denemarken

  Het Deense voorbeeld zou een voorbeeld kunnen en moeten zijn voor de rest van Europa. Lars Lokke Rasmussen heeft vanaf 2015 een heel strikt immigratiebeleid opgezet. Zelfs de Deense PvdA handelt naar een streng immigratiebeleid.

  Menselijk en normaal. Zie deze cijfers. Het is juist crimineel géén maatregelen te nemen. Door niets te doen creëer je levensgevaarlijke situaties zoals dagelijks te zien hier op CSTV.

  Afbeelding

  Ook worden er in Denemarken familie-reünies voor partners onder de 24 jaar verboden.

  En men heeft nog meer regels die gericht zijn op Moslims.

  Gezichtsbedekking is strafbaar. Immigranten zijn VERPLICHT handen te schudden met officials, welk geloof zij ook aanhangen. (bron)

  In 2017 kwam de “Ghetto law” in Denemarken. Hiermee werden appartementen in wetteloze achterstandswijken, die werden gedomineerd door Moslims, opgekocht door de woningcoöperaties om deze vervolgens te verkopen aan rijkere nieuwkomers. De wijken die niet meer te redden waren werdengesloopt.

  Kinderen die nog wél in ghettos leven zijn verplicht minimaal 25 uur per week aan klassen te volgen om de Deense normen en waarden aan te leren. Kinderen die nog heel jong zijn vanaf 1 jaar, werden verplicht in typische Deense dagopvang opgenomen te worden waar Deense waarden worden aangeleerd.

  Het idee erachter is om zo een buurt op alle vlakken omhoog te werken.

  De asielzoekers die tóch wilden blijven in zulke ghetto´s en niet wilden meewerken aan deze plannen, verliezen direct een hoop voordelen.

  Misdaden die werden begaan door deze mensen worden dubbel bestraft en “visitatie-zones” werden ingesteld wat de politie de macht gaf op elk moment iemand te stoppen en te visiteren (strippen). Ook hun woning kon onderzocht worden op ieder moment.

  Kortom: Niet integreren? Niet inburgeren en leven volgens de normen, waarden en tradities van Denemarken? De taal niet willen spreken of niet willen werken?

  De Denen maken het je moeilijk.

  In december 2018 heeft de Deense regering een faciliteit opgebouwd waar asielzoekers die overtredingen hebben gepleegd worden gehuisvest. De worden het land uit getransporteerd maar wachten hier deze uitzetting af . Deze faciliteit is gevestigd op het Lindholm-eiland. Vaste bewoning is er niet. Er zitten zo´n 100 mensen en het blijft rouleren door de constante uitzettingen. (bron)

  In februari 2019 kwam er nog een wet die inhoudt dat vluchtelingen direct terug worden gestuurd naar hun thuisland zodra dat legaal is. Geen lange procedures meer.

  In een beschaafd en nuchter land zoals Nederland had zo´n soort beleid allang een feit moeten zijn. Maar helaas. Wij, het volk, moeten de politiek dringend een handje helpen. En wel heel snel!!

  https://www.gisreportsonline.com/opinion-the-danes-know-that-uncontrolled-immigration-would-damage-their-welfare-system,politics,3078.html
  https://www.nytimes.com/2018/07/01/world/europe/denmark-immigrant-ghettos.html

  Zie ook: Streng Deens immigratiebeleid door sociaal democraten

  Afbeelding

   Deens midden-links immigratiebeleid tegenover beleid Rutte III

   De Denen waren lange tijd een volk dat grote groepen niet-Westerse migranten hartstochtelijk verwelkomden, maar vanaf 2005 kwam daar verandering in. Op 30 september 2005 verschenen er in Denemarken in dagblad Jyllands-Posten een serie van twaalf cartoons over de profeet Mohammed, de spotprenten hadden betrekking op Mohammed of de grote religie van de vrede, namelijk … Meer lezen over


https://commonsensetv.nl/denemarken-common-sense-en-zero-tolerance-voor-asielzoekers/
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 74399
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Nieuws uit Denemarken.

Berichtdoor Ariel » Za Apr 18, 2020 1:36 pm

Danish church defaced with Arabic graffiti saying “We conquer Denmark”According to Copenhagen police, the revolting act of vandalism was carried out at approximately 3:30 am on Sunday, April 12, 2020 by an unknown individual who is said to have been wearing dark clothing at the time of the crime.

Unfortunately, the perpetrator cannot be described in further detail.

“We have surveillance pictures in the case, but based on them the gender of the perpetrator cannot even be determined, and therefore it does not make sense to publish the pictures. But the case is still at an early stage and we hope that through this investigation as well as interrogations and other investigations we can arrest the perpetrator,” said Deputy Police Inspector Peter Malmose.

Sadly, this is not the first instance of this church in Ishøj being vandalized. In 2015, vandals smashed eight large windows with stones.

Attacks against churches and symbols against Christianity have become all-too-common in multicultural Western Europe.

Just weeks ago, a man believed to be an immigrant from the Middle East or North Africa was charged with setting fire to Dombås Church and Sel Church in Norway. As Voice of Europe reported, the acts of arson were reportedly vengeance attacks for copies of the Quran being burnt at a demonstration by Stop Islamisation of Norway in Agder late last year.

Last year, France witnessed a torrent of attacks on its historic Catholic churches. Numerous churches were set alight, crosses were torn down, statues were smashed, and tabernacles were knocked down, igniting fears of widespread anti-Christian sentiment across the country.

De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20183
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Nieuws uit Denemarken.

Berichtdoor King George » Za Mei 23, 2020 2:45 pm

Toch weer duidelijk welk doel Islamitische immigranten met Europa hebben? Overheersen.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam


Terug naar “Eurabia”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten