Australië

Gebruikersavatar
Hamsa
Berichten: 525
Lid geworden op: za jan 25, 2003 7:45 am

Australië

Bericht door Hamsa »

Rechtzaak in Australie: kritiek op de islam

Twee christelijke geestelijken moeten in Australie voor de rechter verschijnen omdat zij kritiek op de islam hebben geuit.
Het wrange van deze zaak is dat een van de geestelijken van Pakistaanse afkomst is.Hij heeft zijn land moeten ontvluchten omdat hij weigerde zich tot de islam te bekeren. De aanklagers zijn Australiers van Europese afkomst die zich tot de islam hebben bekeerd.
Meestal wordt kritiek op de islam in verband gebracht met racisme. Maar daar is hier helemaal geen sprake van.

Zouden wij in de nabije toekomst ook zulk soort rechtzaken krijgen in Nederland?

Lees het hele artikel: http://www.cnsnews.com/ViewForeignBurea ... 0916b.html
stormblast
Berichten: 82
Lid geworden op: do jun 23, 2005 11:29 am

Australie: moslim boeken vol Haat te koop.

Bericht door stormblast »

jaja ze hebben nu ook een ''weg van de moslim'' boek in Australië, en die verkopen ze in het openbaar, en maar huilen dat ze niet geaccepteerd worden!

geaccepteerd worden? omdat ze zeggen dat alle niet moslims (de weldenkende normale mensen van de wereld) dood moeten ?

HA!

Dagnabbit, those fiendish Christian Reconstructionists are at it again, peddling their hate literature (no doubt featuring sentiments such as "Stone the Muslims!") right out in the open in Melbourne, Australia. What's that? Islamic jihadists? Hate material sold in a mosque? Oh! Well, that's because they are poor and disenfranchised, you see. It's their culture. How dare you impose your values on them!

From the Herald Sun, with thanks to Brian Holloway:

LITERATURE filled with hatred of Christians, Jews and non-Muslims is being sold at a mosque near a Melbourne home raided by ASIO. Books sold at the store attached to the Brunswick mosque tell Muslims they should "hate and take as enemies" non-Muslims, reject Jews and Christians, and learn to hate in order to properly love Allah.
The texts say Muslims should learn military tactics and suggest that if a person speaks ill of Islam it is acceptable to kill them.

They urge Muslims to strike back against "the barbaric onslaught from their enemies -- the Jews, Christians, atheists, secularists and others".

Pages are devoted to legitimising episodes of violence against Jews who insult Islam.


Note well how they use traditions of Muhammad to justify all this:

"A Jewish woman used to abuse the Prophet and disparage him. A man strangled her till she died. The Apostle of Allah declared that no recompense was payable for her blood," one book recounts.
A similar example is given of a man killing the mother of his two children because she "disparaged the Prophet"; he also was declared clear of any crime.


The article doesn't tell you, but the following are passages from the Qur'an. The first is 3:119; the second is 5:51:

"When they (non-Muslims) meet you, they say, 'We believe', but when they are alone, out of frustration and rage, they bite off the tips of their fingers because of you," one says.
"O you who believe! Do not take the Jews (Yahood) and Christians (Nasara) for friends (Awliyaa). They are Awliyaa to each other. And the one among you that turns to them is one of them."

Readers are instructed by the books not to feel compassion for non-Muslims, not to trust them, and not to speak well of them.

One book says faithful Muslims should learn military tactics.


Yes, just like the military maneuvers they're running through today down at the local Methodist church.

Also, as one might expect, The Protocols of the Elders of Zion was available at this mosque as well.

Bron: http://www.jihadwatch.org/dhimmiwatch/a ... p#comments


weer een islamitisch boek dat in de wc geflikkerd kan worden.


Australië is het land van TANKGIRL!!!!
ik zal haar wel even op deze mislukte neo nazi's afsturen!
For a tolerant religion I never see any tolerance.
Gebruikersavatar
pd7835
Berichten: 1637
Lid geworden op: di mar 01, 2005 10:35 am
Locatie: Vlaanderen

Moslims wacht aangezegd in Australië

Bericht door pd7835 »

Moslims, die onder de islamitische sharia-wetten willen leven, moeten oprotten uit Australië volgens de regering in een boodschap die zich vooral richtte op moslim-radicalen. Minister van Financiën Peter Costello gaf aan dat radicale imams uitgezet zouden worden als ze niet willen aanvaarden dat Australië een seculiere staat is en dat de wetten worden gemaakt door het parlement. "Als dit niet jullie waarden zijn, als jullie een land willen met de sharia als wet of een theocratische staat, is dit niet het land voor jullie."

"Ik zeg telkens tegen imams die vertellen dat er twee soorten wetten in Australië zijn, de Australische en de islamitische, dat dit onjuist is. Als ze het niet eens zijn met parlementair aangenomen wetten, onafhankelijke rechtspraak, democratie en liever de sharia willen hebben ze alle vrijheid om naar een ander land te gaan."

Op de vraag of de imams gedwongen zouden worden uitgezet antwoorde hij dat hun dubbele nationaliteit dat zeer wel mogelijk maakt. De minister van onderwijs, Brendan Nelson zei later dat moslims, die de Australische normen en waarden niet wensten te accepteren 'op moeten rotten'.

Premier Howard ergerde sommige moslims door te zeggen dat hij een voorstander is van het stevig in de gaten houden van moskee's door de veiligheidsdiensten.
"Immigranten moeten zich aanpassen, niet de Australiërs. Ik ben het zat om steeds te horen dat we misschien een individu of hun cultuur 'stigmatiseren'. Na de laffe aanslag op Bali zien we gelukkig een opleving van het patriotisme in Australië. Maar het stof van die aanslag was nog niet neergedaald toen de 'politiek correcte' linkse meute begon te schreeuwen dat ons patriotisme een belediging was voor 'anderen'. Ik ben niet tegen immigratie noch tegen mensen die een beter bestaan zoeken in ons land. Maar er zijn een paar dingen die deze nieuwkomers heel goed moeten begrijpen. Het idee dat Australië een multiculturele samenleving zou moeten zijn dient er alleen maar toe om onze identiteit en samenhang te ondermijnen. Als Australiërs hebben wij onze eigen cultuur, onze eigen samenleving, onze eigen taal en onze eigen manier van leven."

"Deze cultuur is gedurende 200 jaar ontwikkeld na strijd, uitproberen en overwinningen door miljoenen mensen die op zoek waren naar vrijheid. Hier praten we hoofdzakelijk Engels en niet Libanees, Arabisch, Chinees, Japans of Russisch. Daarom: als u deel wil uitmaken van deze samenleving: leer de taal!"

"De meeste Australiërs geloven in een christelijke God. Dat is geen 'rechts' geleuter maar gewoon een feit. Christelijke mannen en vrouwen met christelijke principes hebben deze natie gesticht. Dat is duidelijk gedocumenteerd. En het is uitermate gepast om dit tot uitdrukking te brengen op de muren van onze scholen. Als onze God u tegenstaat raad ik u aan een ander deel van de wereld op te zoeken want ónze God is deel van ónze cultuur. Wij accepteren jullie geloof en zullen nooit vragen waarom jullie dat geloof hebben. Alles wat wij vragen is dat jullie ook ons geloof accepteren en vreedzaam met ons samenleeft."

"Als jullie het Zuiderkruis verachten (het sterrebeeld Zuiderkruis, deel van de Australische vlag - Red.) zullen jullie serieus moeten nadenken om naar een ander deel van deze planeet te gaan. Wij zijn gelukkig met onze cultuur en hebben geen behoefte om die te veranderen. Jullie kunnen je eigen cultuur houden maar dring die niet op aan anderen."

"Dit is ónze natie, óns land en ónze cultuur en we geven jullie alle gelegenheid om daarvan te genieten. Maar zodra jullie uitgeklaagd, uitgehuild en uitgeraasd zijn over onze vlag, onze eed, onze christelijke waarden en onze manier van leven raad ik jullie ten zeerste aan om gebruik te maken van een van de grootste Australische democratische waarden: het recht om op te rotten."

"Als jullie hier niet gelukkig zijn, vertrek dan. Wij hebben jullie niet gedwongen om hier te komen. Jullie hebben gevráágd om hier te mogen komen. Accepteer dus het land dat jullie accepteerde."

http://www.uitkijk.net/islam.php?subact ... om=&ucat=3&
Gebruikersavatar
Afghan
Berichten: 589
Lid geworden op: za aug 26, 2006 8:19 pm
Locatie: Uruzgan
Contacteer:

Re: Moslims wacht aangezegd in Australië

Bericht door Afghan »

Dit noem ik pas kleine stappen in de goede richting. Ik hoop dat we in Nederland en ook in heel Europa, van zo'n voorbeeld kunnen leren en dat ook toepassen. Het is toch te zot voor woorden dat moslims nogsteeds zo'n grote mond durven te hebben na alles was ze veroorzaakt hebben met hun haat religie.
Bedankt voor het plaatsen van dit stuk hier. Mijn dag kan niet meer stuk.
Met vriendelijke groeten,
Afghan
Islam veroorzaakt blindheid. Wie wil er nog blind worden?
Mahalingam
Berichten: 42492
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

De islamisering van Australië

Bericht door Mahalingam »

Een land met zoveel woestijn en zand als Australië moet haast wel alle Mohammedanen doen lekkerbekken. En ze stromen dan ook toe met alle gevolgen van dien.
Bijna iedereen in Nederland heeft wel geëmigreerde familie in Australië. En hun lotgevallen hebben zeker onze belangstelling.
In dit draadje wil ik (en misschien anderen ook) verslag doen van de situatie in Australië voor zover die te maken heeft met de islamisering.
Mijn volgende postje in dit draadje zal gaan over roering in de academische wereld die zich verspreid heeft daar buiten en de discussie over het immigratie-vraagstuk momenteel beïnvloed.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 42492
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Bericht door Mahalingam »

In ons land hebben we twee soorten arabisten aan onze universiteiten: zij (de meerderheid) die linksdenkend voortdurend respect aan het betuigen zijn voor hun studie-onderwerp "de Religie van de Vrede" en een paar academici die een vreselijke mensonterende ideologie bestuderen (Hans Jansen b.v. om een bekende te noemen.)
Zo is het ook in Australië. Daar bieden universiteiten net zoals bij ons allerlei 'xxx studies' aan. Dit soort halfzachte 'studies' zijn meestal marxistisch/leninistische indoctrinatie cursussen.
Nu heeft Prof. Bendle de 'anti-terrorisme studies' onder zijn vergrootgals gelegd. Het blijkt dat alle voorlichting aan de politie, de militairen, de veiligheidsdiensten etc. in handen zijn van de groep multikul's die deze studies aan de man brengen. Met heel slechte gevolgen natuurlijk voor de staatsveiligheid; de idelogische strijd met de Islam is verloren als het zo door gaat.
De stennis begon met dit artikel:
http://www.quadrant.org.au/magazine/iss ... sm-studies
Hijacking Terrorism Studies
...the study of terrorism had either been ignored in Australia or had been colonised by the radical, postmodern Left, which was assimilating the study of terrorism to its prevailing ideological paradigm based on class, race, gender, anti-Americanism and cultural relativism, often under the guise of the neo-Marxist “critical terror studies” approach.
Het is een lang artikel op academisch niveau vol met quotes. Ik zal proberen met citaten de hoofdlijnen aan te geven (men kan ook het hele artikel lezen)
Een belangrijk man in het web of deceit is Dr. Burke. Die wordt alsvolgt geplaatst:
At the centre of Burke’s worldview is the “radical pacifism” that Ungerer condemns. Burke denies any ultimate legitimacy to sovereign nation-states, and denies that they have any right to preserve their security, defend themselves from attack, police their borders, or pursue their national interests, when these might impinge upon “the Other”.[...]
Burke has a similar objection to sovereignty, which allegedly “represses cultural, linguistic and political differences [and is] secured through the negative imagination of the Other”. On the question of terrorism, Burke declares that “our critical task is not to help power [that is, the USA] seek out and destroy the ‘enemies of freedom’ [that is, terrorists] but to question how they were constructed as enemies of ‘freedom’ [and how] we … might already be enemies of freedom in the very process of imagining and defending it”. As Burke’s use of scare-quotes indicates, he doubts that terrorists are enemies of freedom or that freedom has any particular value, while claiming that it is “we” who are its real enemies anyway.[...]
Overall, Australian national values and our way of life are merely “vast ideological abstractions”, and claims about “fundamental freedoms” just reveal a “narcissistic performance of self in which ‘Australia’ is represented as pure and good”, and as falsely superior to “the religion of Islam”.[...]
As these examples indicate, Burke doesn’t provide objective or comprehensive historical or political analyses of terrorism, national security, foreign policy, or Australian history, but rather indulges in a familiar Foucaultian form of historico-theoretical leftist polemic that moves backwards and forwards between politically correct causes, invoking alleged facts, indiscriminate moral judgments and postmodern theories to promote the interests of allegedly marginalised groups, and, in this case, a quite eccentric vision of how international affairs should be pursued.
Het artikel gaat verder met een kritiek op diverse boeken die deelnemers aan 'terrorist studies' moeten lezen. Bendle besluit het artikel met:
That Pickering and the other academics discussed here can have such views published by a university press in a text purportedly on the history of terrorism would be beyond belief if this wasn’t Australia, where academic terrorism studies have generally been taken over by the political Left, with all the anti-democratic, anti-liberal, anti-Western, anti-American, anti-Israel, pro-terrorist, and postmodernist ideological gobbledygook that entails. As for the ADFA, we can only wonder what the activities of people like Burke and Bowden portend for the future expertise and morale of Australia’s military forces.
Na publicatie van dit artikel was academische beer los.
En hoe reageren de aangevallen linksen? Ja mag 3 keer raden. Ik kan alvast verklappen dat het de standaard-normale manier is: persoonlijke aanvallen en pogingen om hem de mond te snoeren. Daarover in de volgende bijdrage.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
naar boven
Berichten: 5046
Lid geworden op: do nov 16, 2006 10:14 pm
Contacteer:

Bericht door naar boven »

Mahalingam schreef:...
Na publicatie van dit artikel was academische beer los.
En hoe reageren de aangevallen linksen? Ja mag 3 keer raden. Ik kan alvast verklappen dat het de standaard-normale manier is: persoonlijke aanvallen en pogingen om hem de mond te snoeren. Daarover in de volgende bijdrage.
Mijn gok: WO2, nazi-Duitsland en de man met de snor doen ook weer mee..
RTFM
Mahalingam
Berichten: 42492
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Bericht door Mahalingam »

De aangesproken academici willen natuurlijk een weerwoord geven. Dat is normaal: ze zullen ook ruimte in het tijdschrift krijgen. Dat is gebruikelijk in academische discussies. Maar nee, er wordt geëist dat het hele tijdschrift de verbrandingsoven in gaat en het artikel van het internet gehaald wordt. Zoniet dan stappen ze naar de rechter. Ook proberen ze de werkgever van Dr. Mervyn Bendle onder druk te zetten om hem van de universiteit te verwijderen. Zijn credentials worden in twijfel getrokken, maar hij is iemand die al veel over het onderwerp heeft gepubliceerd; hij is ongetwijfeld een deskundige. Maar ja, met de verkeerde denkbeelden. Dus al zijn publicaties die per definitie fout zijn die tellen niet mee.
Een volgend artikel in Quadrat Online gaat tegen deze acties in.
http://www.quadrant.org.au/blogs/qed/20 ... ntolerable
Dissent intolerable
by Keith Windschuttle
Within a week of the publication of Bendle’s article, the left-wing academics he criticised approached the JCU Vice-Chancellor, Professor Sandra Harding, to take action against him and suggested his head of department, Professor Richard Lansdown, re-think Bendle’s fitness for academic employment. At the same time, they also demanded the September edition of Quadrant be recalled and pulped, and that Quadrant Online remove the article in question from the internet.
De te gekke brief van Burke is hier:
http://www.quadrant.org.au/files/2008/0 ... arding.doc
En een brief van zijn maatje is hier:
http://www.quadrant.org.au/files/2008/0 ... dsdown.doc
De teneur is: er is geciteerd in een foute context door een nitwit.
Ontsla die man.
De dreigementen in de brief van Burke zijn:
My terms would be the following:
-- that unsold copies of the issue be recalled and pulped, and Dr Bendle’s article removed from Quadrant’s website;
-- that an apology refuting the imputation be published using text agreed between us.
Even voor de duidelijkheid:
One of the rejoinders made by Bendle’s opponents is that he lacks expertise and involvement in terrorism studies. In fact, in the past seven years Bendle has produced some 25 academic and newspaper articles, and conference papers on terrorism and related topics. His article “Existential Terrorism: Civil Society and its Enemies,” Australian Journal of Politics and History. 52(1), 2006, pp 114-29, is listed on that journal’s website as one of the top five AJPH articles accessed online. He has also taught the subject History of Terrorism at JCU for the past four years.
Het standpunt van de redactie van Quadrant is volgens de regels:
“Our pages are always open to people who want to respond in a reasonable manner to articles that criticise them.” However, we said that, since he was threatening us with legal action, we would only publish his letter on the basis that it was in full satisfaction of any claim he may have arising out of Bendle’s article. Burke quickly withdrew his threatened legal action. “What I will say is this: if you publish the letter in full, I will be happy with your response, and will not be proceeding with any legal action. That’s a firm undertaking.”
Maar die toezegging van Burke bleek niets waard te zijn. Dit blijkt uit een latere brief van hem:
http://www.quadrant.org.au/files/2008/0 ... Bendle.doc
Waarin hij precies schrijft wat Bendle moet onderschijven. Het is natuurlijk in de beste traditie van de Maoïstische 'zelfkritiek'.
En over zijn 'firm undertaking":
Should you reject my request to issue the statement, we will pursue the request at the UNSW to JCU official level.
Should you continue to reject the request following that, defamation proceedings against yourself remain an option. However I assure you that I wish to avoid such proceedings. You can also be assured that if you issue the statement as drafted, and in the manner requested, it would serve to satisfy all claims that may be raised by myself in such an action.
Er kwam steun voor Bendle van een heel bekend iemand met veel gezag in deze zaken: Kenneth Minogue, Emeritus Professor of Political Science at the London School of Economics.
http://www.quadrant.org.au/files/2008/0 ... inogue.doc
The people Bendle deals with are activists who want to make a better world. They have created an exciting new academic corruption. Passing this off as “critical” (as against those other uncritical dunces) is merely a bit of self-puffing scholasticism (not to be confused with scholarship.) Scattering psychiatric terminology - “obsession” “addiction” “fetish” etc. adds an impressive claim to superior sanity. New academic corruptions aren’t created every day.
En toen begon de pers er lucht van te krijgen, de The Weekend Australian als eerste met een voorpagina artikel. Dat maakte de Aussies wakker.

Het vervolg in de volgende bijdrage.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 42492
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Bericht door Mahalingam »

http://www.theaustralian.news.com.au/st ... 77,00.html
Culture wars bomb hits the military
SOME of Australia's top thinkers on national security have opened a new front in the culture wars - over whether a postmodernist interpretation of terrorism is brainwashing our next generation of military leaders.
Onder deze kop kreeg het grote publiek informatie over de academische ruzie. Een citaat van Dr. Bendle:
"In the war on terror, a main battleground has become the universities where Islamist groups openly recruit members while an updated, post-9/11 version of the old neo-Marxist, postmodernist orthodoxy on terrorism dominates among academics,"
Dat is klip en klaar, zou ik zo zeggen.
Ondertussen heeft Quadrant alle relevante documenten bijeen gezet:
http://www.quadrant.org.au/blogs/qed/20 ... dle-affair

De Herald Sun deed ook een duit in het zakje met:
http://www.news.com.au/heraldsun/story/ ... 62,00.html
Sympathy for devils
A RETIRED Australian general has dismissed as "unmitigated rubbish" a defence force course which teaches soldiers that terrorists are "victims".
Maj-Gen Jim Molan, who in 2004 was Chief of Operations of Coalition forces in Iraq, has hit out at the lecturers who run the security and terror course.
Maj-Gen Molan said Prof Burke was "naive in the extreme".

He said the experience taught him that Australia needed to heighten security, not go softly-softly with terrorists, but the ADFA degree seemed to be teaching surrender to a ruthless enemy.
"It is like saying Churchill could have avoided World War II by surrendering to the Germans," he said.
He also rejected the idea that terrorists were victims.

And Dr Mervyn Bendle, senior history lecturer at James Cook University, said the ADFA's course was being mimicked at other universities.

"They are avoiding using terms like Muslim, Islam or Jihad as if we have to ignore the obvious religious connection that has been confirmed by the terrorists themselves," he said.
The Australian komt met een tekst van Dr. Bendle. Die is wat makkelijker te lezen dan de academische tekst waarmee het begon.
http://www.theaustralian.news.com.au/st ... 83,00.html
Radical pacifists deny a murderous reality
En nog een artikel:
http://www.theaustralian.news.com.au/st ... 02,00.html
Terror academics' feud to rage on
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77341
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Bericht door Ariel »

Moslimstudenten: geen gebedsruimte samen met joden en christenen

Australië, oktober 2008

Islamitische studenten op de Swanston Universiteit in Melbourne zijn boos omdat ze gebedsruimtes moeten delen met christenen, joden en aanhangers van andere religies. Eerder dit jaar werden op Swanston vijf multireligieuze gebedsruimtes opnieuw ingericht, waaronder een voetwasruimte voor moslims en een kamer met Arabisch schrift in de richting van Mekka.
Maar de islamitische studentenvereniging zegt bij monde van woordvoerder Mohamed Elrafihi dat de universiteit moslims een eigen gebedsruimte had beloofd. Elrafihi: ‘we hebben niets tegen multireligieus, we staan helemaal achter multireligieus. Maar de gebedsruimtes kunnen ook door anderen worden gehuurd, en dat zou onze avondsgebedstijden kunnen doorbreken. Er was ons een eigen gebedsruimte beloofd, dat dit nu niet doorgaat veroorzaakt veel stress’. Elrafihi stelt dat het bij joden en christenen die gebedsruimtes willen gebruiken, maar om kleine groepen gaat.
Moslimstudenten kunnen ook gebruikmaken van een gebedsruimte in de stad, waar mannen en vrouwen gescheiden kunnen bidden.
Swanston-Universitteit werpt beschuldigingen van discriminatie van moslimstudenten verre van zich.
http://www.nieuwreligieuspeil.net/node/2214

Lees hier het orginele artikel.

http://www.news.com.au/heraldsun/story/ ... 62,00.html
While refusing to use the new prayer facilities for the past eight months, up to 600 Muslim students have been worshipping outdoors each Friday in nearby Bowen St, or on other days on the lawns outside RMIT's prayer halls in part of the old Melbourne jail.

"There has been days when it has been raining, hail and thunder," Mr Elrafihi said
Van mij mag het elke dag dat Moslims in de openlucht bidden bakken met water gieten. En Allah knows best. :evil:
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Chaimae
Berichten: 10447
Lid geworden op: ma okt 16, 2006 9:43 pm

Bericht door Chaimae »

Niks aan de hand zou je denken.
De studenten kunnen ook een in leeg collegezaal of gewoon in een hoekje op de gang het gebed verrichten.
Wat een heisa om een gebedsruimte!
"Our patience will achieve more than our force."

Elk boek is een gevaar dat de ziel in wil. Wie de ziel in wil, moet door de omgekeerde wereld heen, door de leegte, dor de angst, door het niets.
Gebruikersavatar
Anneke
Berichten: 1174
Lid geworden op: vr jan 12, 2007 6:59 pm

Bericht door Anneke »

Apart, in de studentenkerk op mijn uni delen christenen wel een gebedsruimte met moslims.. Vandaar dat ik dat gebouw als de pest mijd. En dat is niet vanwege de moslims, maar vanwege de christenen, die denken dat deze religies zo dichtbij elkaar liggen dat ze wel een gebouw kunnen delen.
naar boven
Berichten: 5046
Lid geworden op: do nov 16, 2006 10:14 pm
Contacteer:

Bericht door naar boven »

Anneke schreef:Apart, in de studentenkerk op mijn uni delen christenen wel een gebedsruimte met moslims.. Vandaar dat ik dat gebouw als de pest mijd. En dat is niet vanwege de moslims, maar vanwege de christenen, die denken dat deze religies zo dichtbij elkaar liggen dat ze wel een gebouw kunnen delen.
Een gebouw en een opperwezen, een paar profeten, een stuk inhoud van het cluborgaan, een claim op de waarheid...

Meer overeenkomsten dan contrasten, eigenlijk.
Uitzondering is een lijnrecht verschil in opvatting over de existentie van de veronderstelde wederzijdse liefde..
RTFM
Gebruikersavatar
Anneke
Berichten: 1174
Lid geworden op: vr jan 12, 2007 6:59 pm

Bericht door Anneke »

Jij weet donders goed het verschil tussen christendom en islam NB.

Denk je werkelijk dat er meer overeenkomsten dan contrasten tussen islam en christendom zitten? Ook als je alleen al het doen en laten van Jezus met die van mohammed zou vergelijken, zou je puur op basis van het feit dat ze beiden een godheid propageren en een hiernamaals beloven kunnen zeggen dat ze op elkaar lijken? Lijkt me stug.
naar boven
Berichten: 5046
Lid geworden op: do nov 16, 2006 10:14 pm
Contacteer:

Bericht door naar boven »

Anneke schreef:Jij weet donders goed het verschil tussen christendom en islam NB.

Denk je werkelijk dat er meer overeenkomsten dan contrasten tussen islam en christendom zitten? Ook als je alleen al het doen en laten van Jezus met die van mohammed zou vergelijken, zou je puur op basis van het feit dat ze beiden een godheid propageren en een hiernamaals beloven kunnen zeggen dat ze op elkaar lijken? Lijkt me stug.
Het vergelijken van een profeet met de zoon van het opperwezen is blasfemie (in jouw geloof).

Verschil?
NB beseft inderdaad dat het christendom die wederzijdse liefde mogelijk acht, terwijl de islam weet dat het gedwongen prostitutie is en ook wie de pooier is.
RTFM
Chaimae
Berichten: 10447
Lid geworden op: ma okt 16, 2006 9:43 pm

Bericht door Chaimae »

Anneke schreef:Apart, in de studentenkerk op mijn uni delen christenen wel een gebedsruimte met moslims.. Vandaar dat ik dat gebouw als de pest mijd. En dat is niet vanwege de moslims, maar vanwege de christenen, die denken dat deze religies zo dichtbij elkaar liggen dat ze wel een gebouw kunnen delen.
Met alle respect, maar je bent geen haar beter dan de moslims die vertikken het gebed naast niet-moslims te verrichten. Daar waar ik als moslimzijnde geen probleem mee heb. Het is gewoon iets wat bij elk indivuele moslim verschilt.
"Our patience will achieve more than our force."

Elk boek is een gevaar dat de ziel in wil. Wie de ziel in wil, moet door de omgekeerde wereld heen, door de leegte, dor de angst, door het niets.
Ruth
Berichten: 1232
Lid geworden op: vr apr 06, 2007 8:14 pm

Bericht door Ruth »

Chaimae schreef:
Anneke schreef:Apart, in de studentenkerk op mijn uni delen christenen wel een gebedsruimte met moslims.. Vandaar dat ik dat gebouw als de pest mijd. En dat is niet vanwege de moslims, maar vanwege de christenen, die denken dat deze religies zo dichtbij elkaar liggen dat ze wel een gebouw kunnen delen.
Met alle respect, maar je bent geen haar beter dan de moslims die vertikken het gebed naast niet-moslims te verrichten. Daar waar ik als moslimzijnde geen probleem mee heb. Het is gewoon iets wat bij elk indivuele moslim verschilt.
moeilijk he ..... lezen. Anneke gaat daar niet heen wegens antipathie tegen moslims maar om haar antipathie tegen sukkels van christenen met oogkleppen op.
Als je denkt dat je te klein bent om invloed te hebben, dan heb je waarschijnlijk nog nooit de nacht doorgebracht met een mug op je kamer.

Wie vecht kan verliezen, wie niet vecht is al verloren.

EDL
Gebruikersavatar
Aldebaran
Berichten: 649
Lid geworden op: di jan 01, 2008 6:32 pm

Bericht door Aldebaran »

Ruth schreef:
Chaimae schreef:
Anneke schreef:Apart, in de studentenkerk op mijn uni delen christenen wel een gebedsruimte met moslims.. Vandaar dat ik dat gebouw als de pest mijd. En dat is niet vanwege de moslims, maar vanwege de christenen, die denken dat deze religies zo dichtbij elkaar liggen dat ze wel een gebouw kunnen delen.
Met alle respect, maar je bent geen haar beter dan de moslims die vertikken het gebed naast niet-moslims te verrichten. Daar waar ik als moslimzijnde geen probleem mee heb. Het is gewoon iets wat bij elk indivuele moslim verschilt.
moeilijk he ..... lezen. Anneke gaat daar niet heen wegens antipathie tegen moslims maar om haar antipathie tegen sukkels van christenen met oogkleppen op.
Dames, dames, niet krabben en bijten ajb.
“There's nothing I like less than bad arguments for a view that I hold dear.” - Daniel Dennett
Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17387
Lid geworden op: ma feb 17, 2003 9:58 am

Bericht door Manon »

Chaimae, hoe zit het in feite met die hadith die zegt dat een gebed ongeldig wordt als er een vrouw voorbij komt gelopen?

Hoe los je zoiets op?
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.
PollyCorrect
Berichten: 384
Lid geworden op: wo jan 14, 2009 4:49 pm

Australië

Bericht door PollyCorrect »

OK, dit hoort dus niét onder Tsunami van vredige betogingen in Europa.

Maar in Australie weten ze er ook wat van.

Arme tennister uit Israel, hara wordt een visum geweigerd voor een Arabisch rotland waar kampioenschappen plaatsvinden,
en in Aus-freaking-stralië, waar ze potdome met 50°C zitten en het halve land in de fik, daar gaan die omhooggevallen
schapenboeren nu betogen tegen Shahar Peer, want Juden Raus in Auckland hoor!

Moet je die vredesbekken zien van die Lichten:

Afbeelding
http://www.hln.be/hln/nl/953/Tennis/art ... Peer.dhtml" onclick="window.open(this.href);return false;

En hier dus een artikel over hoe ze door de Emiraten geweigerd wordt:
Afbeelding
http://www.hln.be/hln/nl/953/Tennis/art ... ubai.dhtml" onclick="window.open(this.href);return false;
Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17387
Lid geworden op: ma feb 17, 2003 9:58 am

Re: Austrabia

Bericht door Manon »

Dat begint wel serieuze ernstige vormen aan te nemen.

alhoewel: ik weet nog van iemand op mijn werk die een promotie misliep omdat hij een deel van zijn job in Saoudi moest gaan uitvoeren en toen bleek... jakkejakkejakke... dat hij géén doopselbewijs kon voorleggen wegens, jawohl: JUDE! Lap! mocht niet binnen.
Ik meende dat het ondertussen versoepeld was en dat men met toeristenvisum wèl binnenkomt als jood. Maar een israelische is dan nog wat anders natuurlijk. En stel maar eens voor dat ze zou WINNEN!
DAKANTOCHNIE!
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.
PollyCorrect
Berichten: 384
Lid geworden op: wo jan 14, 2009 4:49 pm

Re: Austrabia

Bericht door PollyCorrect »

oh goth, ik dacht dat ik een nieuwe term had uitgevonden, blijkt dat o.a. het strontfront het ook al gebruikt: Austrabia...

Er bestaat ook een bedrijf met die naam :redface:
Mahalingam
Berichten: 42492
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Austrabia

Bericht door Mahalingam »

Ook in Australié zijn boze Moslims. Waarom toch? Zand genoeg, zou ik zeggen?
Nee, een radio spreker heeft iets tegen de boerka en wil dat ding niet.
http://au.news.yahoo.com/a/-/mp/5265405 ... h-threats/
Hijab removal call prompts death threats
The Brisbane radio announcer who suggested the hijab be removed in banks and shops has received death threats.
4BC announcer Michael Smith on Wednesday said wearing a face-covering such as some Muslim women do posed a security risk because it made identification difficult in the event of a crime.
Wearing a face-veil in certain places, such as shopping centres, was also offensive and scared little children, he said.
In a recorded threat on the station website a caller says "you're head is on a plate (expletive beeped). You're going to be dead soon (expletive beeped), racist bitch".
Station general manager David McDonald on Friday said most of the calls seemed to emanate from Sydney and he said Smith's original comments had been taken out of context.
"This has been really blown out of total proportion," Mr McDonald said.
"There was never any racism in this at all. There was nothing about religion, it was all about purely security and safety issues."
Mr McDonald said Mr Smith's call was only to show the face, not to remove headwear.
"A lot of criminals have used this to sort of disguise themselves."
Mr Smith, an ex-policeman, was aware of the trauma robberies cause, Mr McDonald said.
"It was never about racism.
Complaints, both to official channels and those phoned in to the radio station, were based on media interpretations of Mr Smith's comments rather than the comments themselves, the general manager said.
"That is extremely disappointing that it's been hijacked for other purposes."
Mr McDonald said upset staff had been counselled and security stepped up.
On the station's website Mr Smith defends his comments.
"It seems this country's media finds it difficult to talk sensibly about certain topics," Friday's entry reads.
"I've been branded a racist in writing by a major national television network who should know better.
"How could anyone say that my comments were racist?"
Queensland police acknowledged that a complaint had been made by the radio station and said it was under investigation.
In Australië hebben ze nu een hittegolf met 49 in de schaduw.
Het is gewoon mishandeling om vrouwen dan in een zwarte niqab in de zon te laten lopen.
Alle kans dat evolutie ingrijpt (Darwin Award?) en dit ras van Wahabisten uitsterft.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Hayat
Berichten: 827
Lid geworden op: za jul 29, 2006 12:07 am
Locatie: Kinali Kar

Re: Austrabia

Bericht door Hayat »

Islamisering?

Dat gaat wel erg ver. Het is gewoon opkomen voor de mensenrechten van de Palestijnen. Joden hebben nu eenmaal niets te zoeken in gaza ..... en in verschillende andere gebieden daarzo. Kijk Israël mag een staat hebben, maar een stuk minder grond, want de situatie daar is nu gewoon oneerlijk.
Life is a bitch. Ze is weer terug.
Chaimae
Berichten: 10447
Lid geworden op: ma okt 16, 2006 9:43 pm

Re: Austrabia

Bericht door Chaimae »

Hayat schreef:Islamisering?

Dat gaat wel erg ver. Het is gewoon opkomen voor de mensenrechten van de Palestijnen. Joden hebben nu eenmaal niets te zoeken in gaza ..... en in verschillende andere gebieden daarzo. Kijk Israël mag een staat hebben, maar een stuk minder grond, want de situatie daar is nu gewoon oneerlijk.
Israel is nummer één terreurstaat.

En Amerika volgt erna, omdat het maar aan de 'weg' blijft timmeren in de Israelische-Palestina conflict. De Arabische repressieve regimes worden gepaaid met het plan voor een vrijehandelszone. En ze zijn om, en trappen er met open ogen in. Amerika kan geen neutrale en objectieve houding aannemen in deze conflict, gezien hun christelijke en zionistische lobby.

Als de Palestijnen een eigen staat krijgen, dan is dat geheel in tegenspraak met de religieuze overtuiging van Amerika, namelijk dat God -Boek Genesis- Israel geheel aan de Joden geschonken heeft. En bovendien wacht men op de komst van Christus. Door de Palestijnen een eigen staat toe te kennen ondermijnt men deze profetie.

De mogelijkheid dus om de angel uit het Midden-Oosten te halen is er niet, zolang Amerika geen neutrale houding aanneemt. Het land bevindt zich in een spagaat. Sterker nog, de VS moet alles overlaten aan Europa. Laten zij de puin maar opruimen. Niet de Amerikanen, maar de Europeanen zijn de uitvinders van jodenvervolging en kolonialisme. Waarom neemt Europa de gelegenheid niet te baat?
"Our patience will achieve more than our force."

Elk boek is een gevaar dat de ziel in wil. Wie de ziel in wil, moet door de omgekeerde wereld heen, door de leegte, dor de angst, door het niets.
Plaats reactie